Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smilteles gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Daile
Prisiruosiau ir as papasakoti savo antros sauleles gimimo istorija mirksiukas.gif
Nestumas buvo lengvas ir sklandus, nors pilvelis ojojoj koks didelis buvo, priaugau +24kg, o daktare bare, kad cia mano lasiakai, kad vaikelis nera didelis... blink.gif
Taigi, man jau 40 sav. Nieko nevyksta, o ir nezada vykti. Einu pas ginekologe, ji israso siuntima i patologini. Ir stai, as su 41sav+3d. Atsirandu ligoninej...
O ten pilnas tuntas niekaip „nepragimdanciu“ mamyciu. doh.gif Visos vaiksto su ismasazuotais gimdos kakleliais ir laukia tos dziaugsmingos savo vaikeliu gimimo dienos. 4u.gif
Taigi. Pirmadieni man patikrina vandenis –skaidrus, padaro echoskopija –vaikelis nedidelis, visko jam uztenka.
Po keliu dienu, t.y.treciadieni pries 12 val. susiskambinu su vyru ir mes suplanuojam vakare „pabegti“ is ligonines i miesta pasizmoneti, pavakarieniauti smile.gif
Tik padedu rageli, atsistoju ir jauciu kaip kazkas man ten teka...
Begu i tuoleta pro sesuciu posta ir dziaugsmingai saukiu: - man ten kazkas teka thumbup.gif
Jop. Kai tai pasakiau, buvau greitai supakuota. T.y. atnesti spec, gimdymo rubai ir nuvesta pas kita gyytoja .apziurai..vos spejau pranesti vyrui.
Jos verdiktas –vaikas stambus, vandenys zali...dar ten prakrapste, kad jie visi nubegtu... blink.gif
12val. Placiai issisiepus as jau gimdykloje, klausausi dukrytes sirdutes ir laukiu vyro.
Saremiai stipreja, aplinkui gimdo dar dvi moterys, viena is ju baisiai rekia, kita dejuoja gailiai, nesamone galvoju, as taip nedejuosiu lotuliukas.gif
Ir stai mano brangiausias, saziningai saremiauju, o jis man masazuoja nugara, pertraukose, kalbam, juokaujam. Saremiai stipreja, akusere siulo nuskausminamus –atsisakau, pagiria uz kantruma;)
Ir stai jau 15val. Pasirodo gydytoja, patikrina kakleli tik 4cm. Skatinti. Na, kai pradejo skatinti, nepadejo net vyras nei nusiteikimas nedejuoti. doh.gif Akusere vel pasiulo nuskausminti, sutinku. Laukiu anisteziologes...is cia prasidejo, pradejo visos kaip susitarusios gimdyt, gydytoja su komanda cezarius, o kelios likusios akuseres lakste kaip pasiutusios po palatas, uzsibudamos tik ten, kur jau gimdo. Tik ir girdisi –Aldona i 1 palata, gimdom., Kas nors i 3 palata gimdom...
Pagaliau vyras atitempe anisteziologe, kuri dar bande sakyt, kad per velu nuskausminti, irodem, kad nevelu, padare...bet toki minimalu, kad nueme tik skatinamuju poveiki g.gif
Ir stai, as jau noriu stumti. Sakau, vyrui –noriu stumti...tas nesupranta, medituoja... doh.gif as dar karta –noriu stumti, bek akuseres...jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko. unsure.gif
Ir stai, ta lemtinga akimirka –akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus gausite man padeti...
Nemaciau vyro reakcijos, bet isivaizduoju... lotuliukas.gif
Padeti, pervesti mane ant stalo.
Ir stai as jau ant stalo, stumiu. Vienas, du trys...stai musu mazyle, kniurksi man ant pilvelio. Mylimasis asara braukia, ji tokia grazute, musu dukryte, musu meiles vaisius... wub.gif
Ir stai,18val pagimdem 4,470kg, 55cm, vaikeli. Kaip gilioj senovej – akusere, as ir vyras...
Tiesa, ta diena, gimde 20 moteru, tad visam personalui buvo karsta dienele smile.gif
Susprogo beveik visas „ismasazuotas“ patologinis skyrius bigsmile.gif
Alinva
QUOTE(Daile @ 2006 04 23, 19:38)
Ir stai, as jau noriu stumti. Sakau, vyrui –noriu stumti...tas nesupranta, medituoja... doh.gif as dar karta –noriu stumti, bek akuseres...jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko. unsure.gif
Ir stai, ta lemtinga akimirka –akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus gausite man padeti...
*

Nerealiai lotuliukas.gif kaip pats vyrelis dabar reaguoja, nesijuokia prisiminęs? ax.gif
Ramunita
linksmai cia papasakojai smile.gif sekmes jums augant bigsmile.gif
Veitė
ech, tikrai į "vaikučių kepimo fabrikėlį" papuolėt 4u.gif Smagu, kad viskas gerai baigėsi, šaunuoliai tėveliai thumbup.gif
Daile
QUOTE(Mildukas @ 2006 04 23, 20:44)
Nerealiai  lotuliukas.gif kaip pats vyrelis dabar reaguoja, nesijuokia prisiminęs?  ax.gif
*

Juokiames dabar abu lotuliukas.gif tai sio gimdymo topas lotuliukas.gif
Nicki
Nu jus cia nerealiai pasidarbavot - ir leliuka kartu sukuret, ir pagimdet kartu tikraja ta zodzio prasme thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Indre_G.
labai smagu buvo skaityti tavo pasakojima, manau kiekviena perskaiciusi tikrai noretu vel gimdyti, ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aukit sveikutes
Daile
Dekui 4u.gif
Akeela
Sveikinu 4u.gif
Aukit dideli ir seveiki wub.gif
Nu ir dienele buvo personaliu. thumbup.gif
Navita
QUOTE(Daile @ 2006 04 23, 19:38)
Prisiruosiau ir as papasakoti savo antros sauleles gimimo istorija mirksiukas.gif
Nestumas buvo lengvas ir sklandus, nors pilvelis ojojoj koks didelis buvo, priaugau +24kg, o daktare bare, kad cia mano lasiakai, kad vaikelis nera didelis... blink.gif
Taigi, man jau 40 sav. Nieko nevyksta, o ir nezada vykti. Einu pas ginekologe, ji israso siuntima i patologini. Ir stai, as su 41sav+3d. Atsirandu ligoninej...
O ten pilnas tuntas niekaip „nepragimdanciu“ mamyciu.  doh.gif Visos vaiksto su ismasazuotais gimdos kakleliais ir laukia tos dziaugsmingos savo vaikeliu gimimo dienos. 4u.gif
Taigi. Pirmadieni man patikrina vandenis –skaidrus, padaro echoskopija –vaikelis nedidelis, visko jam uztenka.
Po keliu dienu, t.y.treciadieni pries  12 val. susiskambinu su vyru ir mes suplanuojam vakare „pabegti“ is ligonines i miesta pasizmoneti, pavakarieniauti smile.gif
Tik padedu rageli, atsistoju ir jauciu kaip kazkas man ten teka...
Begu i tuoleta pro sesuciu posta ir dziaugsmingai saukiu: - man ten kazkas teka thumbup.gif
Jop. Kai tai pasakiau, buvau greitai supakuota. T.y. atnesti spec, gimdymo rubai ir nuvesta pas kita gyytoja .apziurai..vos spejau pranesti vyrui.
Jos verdiktas –vaikas stambus, vandenys zali...dar ten prakrapste, kad jie visi nubegtu... blink.gif
12val. Placiai issisiepus as jau gimdykloje, klausausi dukrytes sirdutes ir laukiu vyro.
Saremiai stipreja, aplinkui gimdo dar dvi moterys, viena is ju baisiai rekia, kita dejuoja gailiai, nesamone galvoju, as taip nedejuosiu  lotuliukas.gif
Ir stai mano brangiausias, saziningai saremiauju, o jis man masazuoja nugara, pertraukose, kalbam, juokaujam. Saremiai stipreja, akusere siulo nuskausminamus –atsisakau, pagiria uz kantruma;)
Ir stai jau 15val. Pasirodo gydytoja, patikrina kakleli tik 4cm. Skatinti. Na, kai pradejo skatinti, nepadejo net vyras nei nusiteikimas nedejuoti.  doh.gif Akusere vel pasiulo nuskausminti, sutinku. Laukiu anisteziologes...is cia prasidejo, pradejo visos kaip susitarusios gimdyt, gydytoja su komanda cezarius, o kelios likusios akuseres lakste kaip pasiutusios po palatas, uzsibudamos tik ten, kur jau gimdo. Tik ir girdisi –Aldona i 1 palata, gimdom., Kas nors i 3 palata  gimdom... 
Pagaliau vyras atitempe anisteziologe, kuri dar bande sakyt, kad per velu nuskausminti, irodem, kad nevelu, padare...bet toki minimalu, kad nueme tik skatinamuju poveiki g.gif
Padeti, pervesti mane ant stalo.
Ir stai as jau ant stalo, stumiu. Vienas, du trys...stai musu mazyle, kniurksi man ant pilvelio. Mylimasis asara braukia, ji tokia grazute, musu dukryte, musu meiles vaisius... wub.gif
Ir stai,18val pagimdem 4,470kg, 55cm, vaikeli. Kaip gilioj senovej – akusere, as ir vyras...
Tiesa, ta diena, gimde 20 moteru, tad visam personalui buvo karsta dienele smile.gif
Susprogo beveik visas „ismasazuotas“ patologinis skyrius bigsmile.gif
*

matyt labai jau grazi ir gera diena buvo kad visi leliai vienu metu sumaste gimti nestuke.gif
sveikinu 4u.gif
akai
Labai graži istorija thumbup.gif

Sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zuikiosaulute
Gražu mirksiukas.gif Laimingiems tėveliams kantrybės auginant dukrytes 4u.gif
TIKESIU
Labai smagu manau buvo gimdyti thumbup.gif Saunuoliai abu esat! Vyras pagrbintas tarp moteru lotuliukas.gif Aukit sveikos ir grazios 4u.gif
krisiune

Na tikrai šauni istorija iš tokio pasakojimo atrodo tų ir skausmų dielių nebuvo ir taip viskas sklandžiai ėjosi, būkit sveikos ir stiprybės. ax.gif
Provanc
Labai šauni istorija 4u.gif
Sėkmės jums wub.gif
Daile
Dekui visoms uz grazius palinkejimus 4u.gif

tie skausmai, pasimirsta is karto kai tik praeina, tai gimties stebuklo dalis, ta as pastoviau vyrui kartojau, kai tas lakste po gimdykla ''apsikakojes'' lotuliukas.gif
Taistė
Oi kokia linksma istorija! lotuliukas.gif
Aukit didutes! 4u.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
Apache
ereali istorija ! thumbup.gif juokiausi iki asaru lotuliukas.gif o jau vyras,tai tikras drasuolis,kazi ar kiekvienas taip butu pasielges... ax.gif sekmes Jums
*Martyna*
Man tai labai linksma buvo skaityti thumbup.gif Galėtum juokingiausius momentus papasakoti čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=294711 biggrin.gif
Linkiu jums viso ko geriausio 4u.gif
Dzanetukas
Super istorija thumbup.gif Prisijuokiau, negaliu lotuliukas.gif
Sekmes Jums augant wub.gif
cytrynka
Linksmai papasakota istorija wub.gif Gražu wub.gif
nerin_ga
linksma istorija biggrin.gif nerealus tavo vyras, kad istvere ir susigaude smile.gif sekmes ir aukit sveikuciai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.