Prisiruosiau ir as papasakoti savo antros sauleles gimimo istorija Nestumas buvo lengvas ir sklandus, nors pilvelis ojojoj koks didelis buvo, priaugau +24kg, o daktare bare, kad cia mano lasiakai, kad vaikelis nera didelis... Taigi, man jau 40 sav. Nieko nevyksta, o ir nezada vykti. Einu pas ginekologe, ji israso siuntima i patologini. Ir stai, as su 41sav+3d. Atsirandu ligoninej... O ten pilnas tuntas niekaip nepragimdanciu mamyciu.  Visos vaiksto su ismasazuotais gimdos kakleliais ir laukia tos dziaugsmingos savo vaikeliu gimimo dienos. Taigi. Pirmadieni man patikrina vandenis skaidrus, padaro echoskopija vaikelis nedidelis, visko jam uztenka. Po keliu dienu, t.y.treciadieni pries 12 val. susiskambinu su vyru ir mes suplanuojam vakare pabegti is ligonines i miesta pasizmoneti, pavakarieniauti Tik padedu rageli, atsistoju ir jauciu kaip kazkas man ten teka... Begu i tuoleta pro sesuciu posta ir dziaugsmingai saukiu: - man ten kazkas teka Jop. Kai tai pasakiau, buvau greitai supakuota. T.y. atnesti spec, gimdymo rubai ir nuvesta pas kita gyytoja .apziurai..vos spejau pranesti vyrui. Jos verdiktas vaikas stambus, vandenys zali...dar ten prakrapste, kad jie visi nubegtu... 12val. Placiai issisiepus as jau gimdykloje, klausausi dukrytes sirdutes ir laukiu vyro. Saremiai stipreja, aplinkui gimdo dar dvi moterys, viena is ju baisiai rekia, kita dejuoja gailiai, nesamone galvoju, as taip nedejuosiu Ir stai mano brangiausias, saziningai saremiauju, o jis man masazuoja nugara, pertraukose, kalbam, juokaujam. Saremiai stipreja, akusere siulo nuskausminamus atsisakau, pagiria uz kantruma;) Ir stai jau 15val. Pasirodo gydytoja, patikrina kakleli tik 4cm. Skatinti. Na, kai pradejo skatinti, nepadejo net vyras nei nusiteikimas nedejuoti.  Akusere vel pasiulo nuskausminti, sutinku. Laukiu anisteziologes...is cia prasidejo, pradejo visos kaip susitarusios gimdyt, gydytoja su komanda cezarius, o kelios likusios akuseres lakste kaip pasiutusios po palatas, uzsibudamos tik ten, kur jau gimdo. Tik ir girdisi Aldona i 1 palata, gimdom., Kas nors i 3 palata gimdom... Pagaliau vyras atitempe anisteziologe, kuri dar bande sakyt, kad per velu nuskausminti, irodem, kad nevelu, padare...bet toki minimalu, kad nueme tik skatinamuju poveiki Ir stai, as jau noriu stumti. Sakau, vyrui noriu stumti...tas nesupranta, medituoja...  as dar karta noriu stumti, bek akuseres...jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko. Ir stai, ta lemtinga akimirka akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus gausite man padeti... Nemaciau vyro reakcijos, bet isivaizduoju... Padeti, pervesti mane ant stalo. Ir stai as jau ant stalo, stumiu. Vienas, du trys...stai musu mazyle, kniurksi man ant pilvelio. Mylimasis asara braukia, ji tokia grazute, musu dukryte, musu meiles vaisius... Ir stai,18val pagimdem 4,470kg, 55cm, vaikeli. Kaip gilioj senovej akusere, as ir vyras... Tiesa, ta diena, gimde 20 moteru, tad visam personalui buvo karsta dienele Susprogo beveik visas ismasazuotas patologinis skyrius
QUOTE(Daile @ 2006 04 23, 19:38) Ir stai, as jau noriu stumti. Sakau, vyrui noriu stumti...tas nesupranta, medituoja...  as dar karta noriu stumti, bek akuseres...jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko. Ir stai, ta lemtinga akimirka akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus gausite man padeti... Nemaciau vyro reakcijos, bet isivaizduoju... Nerealiai  kaip pats vyrelis dabar reaguoja, nesijuokia prisiminęs?
Ramunita
2006 04 23, 21:07
linksmai cia papasakojai  sekmes jums augant
ech, tikrai į "vaikučių kepimo fabrikėlį" papuolėt  Smagu, kad viskas gerai baigėsi, šaunuoliai tėveliai
QUOTE(Mildukas @ 2006 04 23, 20:44) Nerealiai  kaip pats vyrelis dabar reaguoja, nesijuokia prisiminęs?  Juokiames dabar abu  tai sio gimdymo topas
Indre_G.
2006 04 24, 12:33
labai smagu buvo skaityti tavo pasakojima, manau kiekviena perskaiciusi tikrai noretu vel gimdyti, ar ne  aukit sveikutes
Dekui
Sveikinu Aukit dideli ir seveiki Nu ir dienele buvo personaliu.
QUOTE(Daile @ 2006 04 23, 19:38) Prisiruosiau ir as papasakoti savo antros sauleles gimimo istorija Nestumas buvo lengvas ir sklandus, nors pilvelis ojojoj koks didelis buvo, priaugau +24kg, o daktare bare, kad cia mano lasiakai, kad vaikelis nera didelis... Taigi, man jau 40 sav. Nieko nevyksta, o ir nezada vykti. Einu pas ginekologe, ji israso siuntima i patologini. Ir stai, as su 41sav+3d. Atsirandu ligoninej... O ten pilnas tuntas niekaip nepragimdanciu mamyciu.  Visos vaiksto su ismasazuotais gimdos kakleliais ir laukia tos dziaugsmingos savo vaikeliu gimimo dienos. Taigi. Pirmadieni man patikrina vandenis skaidrus, padaro echoskopija vaikelis nedidelis, visko jam uztenka. Po keliu dienu, t.y.treciadieni pries 12 val. susiskambinu su vyru ir mes suplanuojam vakare pabegti is ligonines i miesta pasizmoneti, pavakarieniauti Tik padedu rageli, atsistoju ir jauciu kaip kazkas man ten teka... Begu i tuoleta pro sesuciu posta ir dziaugsmingai saukiu: - man ten kazkas teka Jop. Kai tai pasakiau, buvau greitai supakuota. T.y. atnesti spec, gimdymo rubai ir nuvesta pas kita gyytoja .apziurai..vos spejau pranesti vyrui. Jos verdiktas vaikas stambus, vandenys zali...dar ten prakrapste, kad jie visi nubegtu... 12val. Placiai issisiepus as jau gimdykloje, klausausi dukrytes sirdutes ir laukiu vyro. Saremiai stipreja, aplinkui gimdo dar dvi moterys, viena is ju baisiai rekia, kita dejuoja gailiai, nesamone galvoju, as taip nedejuosiu Ir stai mano brangiausias, saziningai saremiauju, o jis man masazuoja nugara, pertraukose, kalbam, juokaujam. Saremiai stipreja, akusere siulo nuskausminamus atsisakau, pagiria uz kantruma;) Ir stai jau 15val. Pasirodo gydytoja, patikrina kakleli tik 4cm. Skatinti. Na, kai pradejo skatinti, nepadejo net vyras nei nusiteikimas nedejuoti.  Akusere vel pasiulo nuskausminti, sutinku. Laukiu anisteziologes...is cia prasidejo, pradejo visos kaip susitarusios gimdyt, gydytoja su komanda cezarius, o kelios likusios akuseres lakste kaip pasiutusios po palatas, uzsibudamos tik ten, kur jau gimdo. Tik ir girdisi Aldona i 1 palata, gimdom., Kas nors i 3 palata gimdom... Pagaliau vyras atitempe anisteziologe, kuri dar bande sakyt, kad per velu nuskausminti, irodem, kad nevelu, padare...bet toki minimalu, kad nueme tik skatinamuju poveiki Ir stai, as jau noriu stumti. Sakau, vyrui noriu stumti...tas nesupranta, medituoja...  as dar karta noriu stumti, bek akuseres...jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko. Ir stai, ta lemtinga akimirka akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus gausite man padeti... Nemaciau vyro reakcijos, bet isivaizduoju... Padeti, pervesti mane ant stalo. Ir stai as jau ant stalo, stumiu. Vienas, du trys...stai musu mazyle, kniurksi man ant pilvelio. Mylimasis asara braukia, ji tokia grazute, musu dukryte, musu meiles vaisius... Ir stai,18val pagimdem 4,470kg, 55cm, vaikeli. Kaip gilioj senovej akusere, as ir vyras... Tiesa, ta diena, gimde 20 moteru, tad visam personalui buvo karsta dienele Susprogo beveik visas ismasazuotas patologinis skyrius  matyt labai jau grazi ir gera diena buvo kad visi leliai vienu metu sumaste gimti sveikinu
Zuikiosaulute
2006 04 25, 15:32
Gražu  Laimingiems tėveliams kantrybės auginant dukrytes
TIKESIU
2006 04 25, 19:14
Labai smagu manau buvo gimdyti  Saunuoliai abu esat! Vyras pagrbintas tarp moteru  Aukit sveikos ir grazios
krisiune
2006 04 25, 19:17
Na tikrai šauni istorija iš tokio pasakojimo atrodo tų ir skausmų dielių nebuvo ir taip viskas sklandžiai ėjosi, būkit sveikos ir stiprybės.
Provanc
2006 04 25, 21:00
Labai šauni istorija Sėkmės jums
Dekui visoms uz grazius palinkejimus tie skausmai, pasimirsta is karto kai tik praeina, tai gimties stebuklo dalis, ta as pastoviau vyrui kartojau, kai tas lakste po gimdykla ''apsikakojes''
Oi kokia linksma istorija! Aukit didutes!
GudriLapė
2009 01 26, 15:50
labai graži istorija  sėkmės jums
ereali istorija !  juokiausi iki asaru  o jau vyras,tai tikras drasuolis,kazi ar kiekvienas taip butu pasielges...  sekmes Jums
*Martyna*
2009 01 26, 16:14
Man tai labai linksma buvo skaityti  Galėtum juokingiausius momentus papasakoti čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=294711 Linkiu jums viso ko geriausio
Dzanetukas
2009 01 26, 16:20
Super istorija  Prisijuokiau, negaliu Sekmes Jums augant
cytrynka
2009 01 26, 19:21
Linksmai papasakota istorija  Gražu
nerin_ga
2009 01 26, 20:48
linksma istorija  nerealus tavo vyras, kad istvere ir susigaude  sekmes ir aukit sveikuciai
|
|