As irgi visuomet darau sviezia misinuka. Virdulyje visuomet turiu virinto vandens, ijungiu trumpam vanduo susyla. Bet paskui dar tenka vesinti misinuka, nes paprastai buna per karstas. Patarkite, kaip jus darote? Ar miltelius istirpinate karstam vandeny, o paskui tik dapilate salto? Nes gi milteliai prastai tirpsta nepakankami karstam vandeny....
Mes naksciai visada turime salia lovytes termosa karsto vandens, o buteliuka salto virinto vandens (priklausomai kiek vaikutis geria), man telieka i buteliuka ipilti is termoso karsto vandens ir ideti misinuko. Kadangi miegame su naktine maza lempute, tai viska pasidaru vietoje, net i virtuve eiti nereikia
Visada darau tik šviežiai, kai baigsis vaikui pilvo diegliukai ir skrandukas sustiprės, tai reiks termotašytei palaikyti. Tai visada turiu virinto vandens virdulyje, nupilu mažą kiekį į mažą dubenėlį, pasišildo vanduo per 1 min. ir mišinys paruoštas. Ar reikia dar kokių termosų ir t.t.???
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 16, 12:44) Na, kad Jus nieko pries, tai as jau supratau, bet ar pamastot, kad vaikiukui tai nera gerai. Nejaugi taip sunku tureti jau pavirinto vesaus vandenuko ir uzsivirinti dar karsto?? Tada netruktu tikrai tas misinuko pataisymas... Man patogiau sildyti mikro, jums uzsivirint ir ner cia daugiau apie kazka kalbet
Pasidalinkite, prasau, patirtimi, kaip is karto pasidaryti reikiamos temperaturos misinuka? Nes as kai pasildau virdulyje, visuomet paskui tenka vesinti. O jeigu kaip jus rasite ipilti salto virinto vandesn, bet gi reikia tam tikros vandens kiekio, pvz. 120 ml.
QUOTE(smiler @ 2010 10 19, 13:02) Darau labai paprastai, nakciai uzsivirinu vandens ir isipilu i termosa. Dar siek tiek virinto palieku virdulyje. Jis per ta laika atvesta. Kai isgirstu mazyle keliantis, tai paprasciausiai sumaisau karsta su atvesusiu ir viskas. Minute kokia uztrunka Kol gerem misinukus, darydavau taip pat. Tik dar i buteliukus susidedavau misinuko miltelius iskarto. QUOTE(angeliux123 @ 2010 10 21, 19:21) Pasidalinkite, prasau, patirtimi, kaip is karto pasidaryti reikiamos temperaturos misinuka? Nes as kai pasildau virdulyje, visuomet paskui tenka vesinti. O jeigu kaip jus rasite ipilti salto virinto vandesn, bet gi reikia tam tikros vandens kiekio, pvz. 120 ml. Bijau sumeluot, bet liktais 40 ml verdancio ir 80 ml atvesinto. Ismegink
i termosa vakare isipilu reikiama kieki karsto virinto vandens, pasiruosiu buteliuka su misinuku ir tik mazajai pabudus suplaku
As taip darau Turiu misinuka indeli, kur dozem galima pasiruost. I buteliuka siek tiek atvesusio vandenuko isipilu ir paskui nakti is termoso ipilu i buteliu dar kad silta sbutu ir is dozatoriaus misinuka isipilu QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 16, 12:44) Na, kad Jus nieko pries, tai as jau supratau, bet ar pamastot, kad vaikiukui tai nera gerai. Nejaugi taip sunku tureti jau pavirinto vesaus vandenuko ir uzsivirinti dar karsto?? Tada netruktu tikrai tas misinuko pataisymas... As irgi esu pries mikrobanges tokiems maziems gyventojams. Pasildyt vandenuka virdulyje tikrai neuzima daug laiko. O mazieji gyventojai dar spes prisisildyt mikrobangej maistuko QUOTE(Ingrida114 @ 2010 11 28, 12:57) As irgi esu pries mikrobanges tokiems maziems gyventojams. Pasildyt vandenuka virdulyje tikrai neuzima daug laiko. O mazieji gyventojai dar spes prisisildyt mikrobangej maistuko taip, atrodo daug laiko neužima, bet mano vaikas man duoda apie pusę minutės, po to pradėda klykti ir tenka raminti valandą O begalima mišinuko pasiruošti iš vakaro ir per naktį laikyti šildyklėj? p.s. maisto mokrogabngėj nešildau.
Kokius jus misinukus naudojat, kad jus taip greitai paruosiat? Nes aptamil paruosti man trunka 10 min kol visiskai istirpsta...
QUOTE(inke @ 2011 09 10, 13:22) Kokius jus misinukus naudojat, kad jus taip greitai paruosiat? Nes aptamil paruosti man trunka 10 min kol visiskai istirpsta... Naudoju ir as aptamili,tik tiek kad siunciuosi is UK,ir jokiu daleliu kaip Lietuviskame aptamilyje nelieka.Ir netgi pigiau gaunasi,su parsiuntimu,nei cia vietoje pirkt. o jei i tema,tai nakciai dedu buteliuka su vandenuku i sildytuva,jame palaikoma 40 laipsniu temp. ir kai lelyte nubunda,tik sukratau reikiama kieki milteliu ir suplaku.
Mes ir valgom aptamil,bet niekada neteko 10 min plakti,nelieka jokiu gumuleliu.
QUOTE(Glen @ 2011 09 10, 16:02) Naudoju ir as aptamili,tik tiek kad siunciuosi is UK,ir jokiu daleliu kaip Lietuviskame aptamilyje nelieka.Ir netgi pigiau gaunasi,su parsiuntimu,nei cia vietoje pirkt. o jei i tema,tai nakciai dedu buteliuka su vandenuku i sildytuva,jame palaikoma 40 laipsniu temp. ir kai lelyte nubunda,tik sukratau reikiama kieki milteliu ir suplaku. Mes irgi Aptamili geriam, tik mums paprasciau jo gauti, nes UK gyvename. Ir tikrai pastebejau, jis zymiai geresnis (susiplakimo prasme) pas mus, nei LT. Papildyta: QUOTE(melynake* @ 2011 09 11, 11:31) Mes ir valgom aptamil,bet niekada neteko 10 min plakti,nelieka jokiu gumuleliu. Bet jau pas mus kai Lietuvoje buvome, tai i skylutes istrikdavo tie gumuliukai, arba budavo dugne prilipe... Papildyta: QUOTE(Baltija @ 2010 11 29, 23:27) taip, atrodo daug laiko neužima, bet mano vaikas man duoda apie pusę minutės, po to pradėda klykti ir tenka raminti valandą O begalima mišinuko pasiruošti iš vakaro ir per naktį laikyti šildyklėj? p.s. maisto mokrogabngėj nešildau. Bandziau ir taip... nakti nesikele valgyti, o ryte jau suruges buvo
Sveiki,
ar nakti, ar diena misunuka ruosiu taip pat - tinkamos temperaturos vanduo termose, jo ipilu i buteliuka, iberiu milteliu, suplaku ir maitinu. Nematau jokio skirtumo ir jokiu papildomu "agregatu" tam nenaudoju. QUOTE(Baltija @ 2010 11 30, 00:27) Taip tikrai nedaryciau, nes misunuko paruosto negalima ilgai laikyti. Kadangi mano mergina gana isranki maisteliui, tai teko isbandyti ne viena gamintoja. Ant keliu ju etikeciu buvo nurodyta, kad pagaminta misunuka suvartoti per 1 valanda! Nesu tikra del tokio laiko grieztumo, bet per nakti tikrai nerekomenduoju jokio misinuko laikyti. QUOTE(inke @ 2011 09 10, 13:22) Kokius jus misinukus naudojat, kad jus taip greitai paruosiat? Nes aptamil paruosti man trunka 10 min kol visiskai istirpsta... Ir aptamili bandem. Jis, kaip ir dar keli sunkiau plakasi. Bet as is pradziu ipilu puse vandens normos, tada suplaku, tada ipilu likusi vandeni - jokiu bedu - greita, paprasta, patogu.
kadangi visos temos neskaiciau
p.s. as naudoju aptamil ir jis kuo greiciausiai istirpsta
Nors mes nakti nesikeliame, bet misinuka ruosdavau taip, turedavau salto virinto vandens, virduly pasildydavau truputi kol siltas budavo, jei per daug karstas uzpildavau salto iki reikiamos temperaturos ir sudedavau misinuka hipp kombiotik irgi viskas gaudavosi greitai, o misinuku ligoninej sake kad uztaisius reikia iskart ir gerti, palaikius jie jau mazyliui nera gerai.....
QUOTE(laimita @ 2011 10 05, 18:52) kadangi visos temos neskaiciau p.s. as naudoju aptamil ir jis kuo greiciausiai istirpsta as irgi panasiai darau, y buteliukus nakciai susipilu 2 dalis salto virinto vandens (pvz jei reik 120ml-ysipilu salto apie 80-90ml), kai sunelis pasikelia, uzkaiciu virduly, jis toks mazas, kad kol pakeiciu pampersa, jau buna uzvires, tada greit supilu vandenuka, susimaises su saltu vandeniu jis buna toks drugnas, ir tada misinuko ypilu, naudoju Nan misinuka, tai instrucijoj parasyta maisyti drugname vandenyje, 10 sekundziu paplaku ir valgom
Naudoju TT produkcija. Supilu virinta vandeni i buteliukus , sunormuoju misinuko miltelius i indelius(jie buvo skirti pienelio saldymui,db labai patogu milteliams) turiu maistelio sildytuva( prie pat lovos),jame laikau buteliuka,kai vaikutis bunda,skubiai isimu,suberiu miltukus ir psio
QUOTE(rytoruka.s @ 2012 05 17, 14:09) Naudoju TT produkcija. Supilu virinta vandeni i buteliukus , sunormuoju misinuko miltelius i indelius(jie buvo skirti pienelio saldymui,db labai patogu milteliams) turiu maistelio sildytuva( prie pat lovos),jame laikau buteliuka,kai vaikutis bunda,skubiai isimu,suberiu miltukus ir psio Tai kad tas sildytuvas pasildo ne iki 40C As irgi su virduliu darau, kaip ir auskciau rase merginos. Tik kad tam reikalau paaukojau savo brangu virduli, o sau naudoju pigu..nes tas pigus pagamintas is nezinia kokios plastmases, o tas brangus is gero metalo |