Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paskola po santuokos nutraukimo ar išsiskyrimo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Anandita
sveiki, peržiūrėjau temas ir tokios neradau, tikiuosi kad nepražioplinau. Norėčiau prašyti jūsų patarimo, vyras paliko mane ir dukrytę kuriai dabar 11mėnesiukų, mes prieš metus pasiėmėm būsto paskolą. Mane domina toks dalykas, tą paskolą ėmėm kai aš pardaviau savo nuosavą, man mano tėvų padovanotą butą( nesusituokus) už 55 000lt, tą sumą kurią gavom už tą mano butą mes kartu investavom į mūsų jau bendrą paskolos būdu įgytą būstą, darėmės remontą ir dar įnešėme bankui 5 proc pradinio įnašo imant paskolą, ar dabar išsiskyrus ( ir ar būtinai išsiskyrus jei mes negyvenam kartu ) man tektų mokėti vienodą dalį kaip ir jam? Būstą įsigijome už 120 000lt. Ar neišskaičiuotų teismas tą sumą kaip mano įneštą? Turiu ir buto ano mano nuosavybės dokumentus ir dovanojimo sutartį ir pardavimo sutartį.

Labai ačiū už atsakymą
Gedmantas Gedminas
Teismas gali įskaityti Jūsų įnašą ir atitinkama dalimi padidinti Jūsų turto dalį po skyrybų. Paskolą Jūs turėsite išmokėti tokia tvarka kaip nustatyta paskolos sutartyje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.