Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Netobulas vyras
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
Diedas
Esame vyriskos lyties butybes, bet kai susiliejame su moteriskemis, kazkodel joms atrodo kad mus butinai reikia pakeisti pagal ju modeli.
Vienos tai imasi daryti nedelsiant vos ne sekancia pazinties minute, kitos laukia vedybu, o poto imasi savu planu, trecios matyt protingiausiuos tai daro nuosekliai ir nepastebimai.
Kaip pvz: pradzioje karta per savaite nepriestarauja , net laiko savaime suprantamu reiskiniu, kad jos vyras su biciuliais ar draugais aplanko koki bara.Veliau tai tampama visai nepriimtina, kad susitinkama su tam tikrais Jai nepatinkanciais zmonemis, todel siuloma be tu Jai “neigiamu” asmenu pavakaroti visiems kartu namuose. Sekanciame etape joms nepatinka, kad reguleriai kazkas renkasi Jos namuose ir daro betvarke. Jei jus keliates su biciuliais ar draugais vel i bara tampate Jos manymu alkoholiku arba priklausomu nuo biciuliu valios bevaliu zmogum.
Cia tik vienas is nedaugelio pvz., o ko jums teko prarasti del Jos noru?
Tetis2005
QUOTE(Diedas @ 2006 04 25, 01:23)
Cia tik vienas is nedaugelio pvz., o ko jums teko prarasti del Jos noru?
*

Kodel moterys po vestuviu vyra kaip imanydamos keicia, o po 20 metu pasako
"kai uz taves tekejau tu buvai ne toks".

Manau ir keicia vien tam kad galetu pasakyti siuos zodzius!
Tetis2004
QUOTE(Diedas @ 2006 04 25, 01:23)
Vienos tai imasi daryti nedelsiant vos ne sekancia pazinties minute, kitos laukia vedybu, o poto imasi savu planu, trecios matyt protingiausiuos tai daro nuosekliai ir nepastebimai.
*

taip taip, dažniausiai tai jos daro sulaukusios vedybų biggrin.gif
mano atveju, prieš vedybas brangioji sakydavo:
- Aš tavęs nekontroliuosiu, galėsi susitikinėt su draugais važinėt į žvejybą ir pan.
Tačiau po vestuvių jos požiūris 'biski' pasikeitė..

URAGANASS
Mes vesdami jas tikimes ,kad jos ir liks tokios zavios ir linksmos . O jos galvoja kad po vestuviu mus pakeis.
klumpele
Tas posakis, kad "vyrai nori, kad moterys po vestuvių nesikeistų, o moterys atvirkščiai" dažniausiai neatitinka realybės, nes po vestuvių dažniausia pasikeičia vyrai tongue.gif Ypač tai pastebima išvaizdoje, kai abu "užnieštėja", tik kaip bebūtų graudu moterys po gimdymo greit "susitvarko" o "nėščias" vyras toks ir lieka tongue.gif tongue.gif tongue.gif (iki kol neiššiskiria arba nesusiranda meilužės)

Dėl alkoholio, manyčiau, kad moterys nebereikalo grūzina vyrus jo negerti, arba gerti saikingai, nes visų pirma kaip jau minėjau vyrai "užnieštėja" , o be to alkoholis ne žaidimas, ir priklausomybė jam vystosi išlėto. Turiu realių pavyzdžių giminėje, ką alkoholis padaro su žmonėmis.

Langoza
ak, Jus, mieli vyrai, daug ko patys nepastebit, kaip jusu elgesys keiciasi. iki vestuviu nesiojat moteri ant ranku. ji jums katyte, ziedelis, saulute ir t.t. ir t.t. bet po vestuviu, kuo toliau, tuo liudniau - po truputi ta saulute tampa tiesiog "ei, tu", veliau virsta i ziezula, karve, ar net pantera. taip kad nereikia vaizduot vargseliu nono.gif
moteris is tiesu bando atgaut formas po gimdymo, o vyrai alaus siurbimu su draugais tas formas tik "apvalina" lyg tai taip ir turetu viskas buti doh.gif
beje, moterims anytos niekad neprilygs tokiam blogio isikunijimui, kaip jums, vyrai, uosves mirksiukas.gif juk retam uosve bent jau "pakenciama".
sakot, moterys nori jus pakeisti? g.gif o kodel jus norit kad jusu zmona ir po 20 metu, pagimdzius 3 ar daugiau vaiku visdar atrodytu kaip vestuviu diena? a? g.gif

klumpele
QUOTE(URAGANASS @ 2006 04 26, 09:02)
Mes vesdami jas tikimes ,kad jos ir liks tokios zavios ir linksmos . O jos galvoja kad po vestuviu mus pakeis.
*

tas linksmumas po truputį dingsta, kai kaip jau minėjo gerb. leliux vietoj "zuikeli" išgirsti savo vardą.

Ir apskritai žmonės per daug į santuoką įdeda aliuzijų, nes iki jos nepažysta žmogaus toks koks jis ištiesų yra. Tikroji pažintis su žmogumi prasideda po "romantiško" periodo...kurs deja labai greitai baigiasi...

Neteigiu, kad keičiasi į blogają pusę tik vyrai. Apskritai žmonių, tiek vyrų tiek moterų, požiūris į gyvenimo vertybes keičiasi su amžiumi, todėl ir reikalavimai partneriui kinta. Čia gal ir būtų atsakymas "kodėl moterys bando keisti vyrus"

Tik man aišku keista, kai moteris iki santuokos toleravo vyro pahodus į žvejybą ir t.t. o santuokoje jau priekaištauja dėl šito. Būkim biedni bet teisingi. Jei toleruoji žmogaus įpročius iki santuokos, tai negali reikalauti kad jų astisakytų dėl santuokos.
Langoza
kaip sakoma, visos pasakos baigiasi vestuvemis. kodel? nes po vestuviu baigiasi pasakos! mirksiukas.gif
Bekasė
QUOTE(klumpele @ 2006 04 26, 14:22)
  Jei toleruoji žmogaus įpročius iki santuokos, tai negali reikalauti kad jų astisakytų dėl santuokos.
*

Negali reikalauti ju atsisakyti, bet vyras ir pats privalo suprasti, kad pasikeitus padeciai jisai turi irgi taikytis.
Nedraudziu vyrui tokiu pramogu, mano atsakymas apsiriboja pasakymu "susirask, kas priziures vaikus" ir jisai dazniausiai aptingsta.
O kad zmones keiciasi, tai yra naturalu, nieko nera amzino.
LT saulele
QUOTE(Diedas @ 2006 04 25, 00:23)
Veliau tai tampama visai nepriimtina, kad susitinkama su tam tikrais Jai nepatinkanciais zmonemis
tampate Jos manymu  priklausomu nuo biciuliu valios bevaliu  zmogum.
*

Gal buvo koks nors įvykis su tais tapusiais "nepatinkančiais žmonėm" g.gif , gi ne šiaip iš niekur nieko unsure.gif , gal su jais prisigėrei ir "pasišiukšlinai"?? Paskui tiesiog natūraliai negali pasitikėt ta pačia kompanija rolleyes.gif

Tas pats su "pachodais" į žvejybą: arba kada su undinėm prisižvejojot lotuliukas.gif tongue.gif , arba jei turit vaikučių, tai nori kartu pabūti, visa šeima ax.gif , nes mano, kad per mažai kartu pramogaujat, ką nors veikiat 4u.gif
sandle
is esmes reikia rasti bendru pomegiu, tada nebus skriaudos niekam. O tiek moterims tiek vyrams reikia proto ribose pabut su chebra. Proto ribose doh.gif
dawood
ojoj... jums tokios prastos zmonos pakliuvo????? maniske manes visiskai nenorejo keisti.
Kaira
QUOTE(dawood @ 2006 05 04, 09:36)
ojoj... jums tokios prastos zmonos pakliuvo????? maniske manes visiskai nenorejo keisti.
*

matyt buvai tobulas vyras lotuliukas.gif
Kveli
Kodėl tobulina tobulą vyrą? Ogi tobulumui ribų nėra lotuliukas.gif
sandle
na galima kazko vyro prasyt pakeist, bet jei jau susidejai su tokiu koks yra reiskias patiko toks. Kam keisti viska ir sugadinti biggrin.gif
dawood
smile.gif tobulas tikrai nebuvau... mayt ji lauke kol pats pasikeisiu cool.gif
Kaira
QUOTE(dawood @ 2006 05 07, 22:45)
smile.gif tobulas tikrai nebuvau... mayt ji lauke kol pats pasikeisiu  cool.gif
*

o kas atsitiko po to? kai nepasikeitei mete tave lauk sad.gif ?
JuMa
na nzn, mano vyra pakeist ir su didziausiom pastangom "impossible" biggrin.gif jo supratimas yra toks, ir tu jam sakyk nesakes, tad as burnos ir neausinu, o kur reikia stumteliu (tik idomu kiek dar taip reiks daryt??) bet siaip as jam nieko nesakau, jis eina kur nori, daro ka nori, nelaikau pririsus, po truputi keicias ir jau galvojau i gera, bet dabar suprantu kad ne, kuo toliau tuo labiau tampa savanaudis, egoistas. svarbiausi jo norai, ko as noriu neesme.... tad kai kantrybes taure persipildys. o taip gali but gan greit, jis parejas is darbo neras nei manes nei vaiko, nei musu daiktu, tik popieriu skyryboms, o tada gales daryt ka nori, atgal kelio nebus.... nes del sio zmogaus paaukojau labai daug, bet rezultatu jokiu..... gaila.... grazi pora esam... viena kart taure bego pervirsu ir as ji pasiunciau..... sake pasikeis(taip visi jus sakot) bet deja, pasikeitimas buvo 2 sav. tad antro karto nebus, as galiu uz save ir vaika ir pati pakovot, man is jo nieko nereikia..... jei jis su manimi kaip su skuduru elgias:"duok valgyt ir tik greiciau".... na ir taip toliau....
jo iki vestuviu buvo -mazute, pupyte, o dabar "judinkis", "tylek", "neaiskink", "nekelk balso".... tai ko man is sio zmogaus laukt....???? gaila tik vaiko, jis taip myli teva, o tas toks smikis ir chamas, o atrodo toks mandagus ir ramus..........
Papildyta:
na va, visa romana parasiau...... doh.gif blush-anim-cl.gif
linada
ko kam vyrus keisti.......esam kartu 9 metai ir dabar suvokiu, kad niekada ir nepakeisi ir tai neįmanoma. arba priimk visas ydas ir gyvenk arba negyvenk. o tai atėjo po to, kai 9 metus ginčijomės tik dėl tų pačių dalykų - vadinasi neverta, reikia keisti ne situaciją, o požiūrį į ją. kita vertus, mans pačios niekas gyvenime nepakeis, o jei bandytų - tai susipykčiau negyvai, nes aš esu aš ir nėra ko manęs keitinėti...taip ir su vyrais. gyventi tapo žymiai lengviau. mes moterys kartais užmirštam, kad vyrai irgi žmonės biggrin.gif pačios norim gyventi, kaip mum gerai ir kaip mum patogu, o visai užmirštam kad ir jie tuos norus turi. ir dažnai save idealizuojam...aš stengiuosi, aš taip darau....o kartais tam vyrui viso šito gal visai ir nereikia.
tad tieisog apsistenkim gyventi draugiškai laugh.gif nes dviem visada lengviau nei vienam wink.gif o idealių nebūna, ir kur dar elementariausi skirtumai tarop vyrų ir moterų.....doh.gif doh.gif
Viesulas
[I]
QUOTE(linada @ 2006 05 13, 13:26)
ko kam vyrus keisti.......esam kartu 9 metai ir dabar suvokiu, kad niekada ir nepakeisi ir tai neįmanoma. arba priimk visas ydas ir gyvenk arba negyvenk. o tai atėjo po to, kai 9 metus ginčijomės tik dėl tų pačių dalykų - vadinasi neverta, reikia keisti ne situaciją, o požiūrį į ją. kita vertus, mans pačios niekas gyvenime nepakeis, o jei bandytų - tai susipykčiau negyvai, nes aš esu aš ir nėra ko manęs keitinėti...taip ir su vyrais. gyventi tapo žymiai lengviau. mes moterys kartais užmirštam, kad vyrai irgi žmonės biggrin.gif pačios norim gyventi, kaip mum gerai ir kaip mum patogu, o visai užmirštam kad ir jie tuos norus turi. ir dažnai save idealizuojam...aš stengiuosi, aš taip darau....o kartais tam vyrui viso šito gal visai ir nereikia.
tad tieisog apsistenkim gyventi draugiškai laugh.gif nes dviem visada lengviau nei vienam wink.gif o idealių nebūna, ir kur dar elementariausi skirtumai tarop vyrų ir moterų.....doh.gif doh.gif
*

Maladec!
JuMa
linada, o jei pas mus santykiuose vyras bando keist mane??? kas tada?? jis mano, kad tai i gera man, bet as kuo toliau tuo prasciau jauciuosi....
linada
QUOTE(JuMa @ 2006 05 13, 20:19)
linada, o jei pas mus santykiuose vyras bando keist mane??? kas tada?? jis mano, kad tai i gera man, bet as kuo toliau tuo prasciau jauciuosi....
*

tas pats kaip kad ir vyrus kad bando keisti. vistiek turi ateiti į protą, kad ką mama auklėjo 25 metus, to vyrui neperauklėt wink.gif čia neesmė - ar vyras moterį ar moteris vyra- aplamai žmugus žmogaus neturi keisti. nes tai neįmanoma ir tik papildomų pykčių šaltinis - o rezultatas vistiek tas pats biggrin.gif
[Ecta]
kodel jums atrodo kad kuris nors kury keicia? aiksu pasitaiko, bet daziausiai ABU BANDOTE PRISITAIKYTI WIENAS PRIE KITO. wa taip nepastebimai ir pasikeiciate, o weliau dar kaltinate antra puse
node
Mūsų šeimoje man bandomi taikyti ekstremalūs pokyčiai... tik... kol kas... nesėkmingai blush2.gif biggrin.gif
Askita
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 27, 19:32)
Gal buvo koks nors įvykis su tais tapusiais "nepatinkančiais žmonėm"  g.gif , gi ne šiaip iš niekur nieko  unsure.gif , gal su jais prisigėrei ir "pasišiukšlinai"?? Paskui tiesiog natūraliai negali pasitikėt ta pačia kompanija  rolleyes.gif
Tas pats su "pachodais" į žvejybą: arba kada su undinėm prisižvejojot  lotuliukas.gif  tongue.gif , arba jei turit vaikučių, tai nori kartu pabūti, visa šeima  ax.gif , nes mano, kad per mažai kartu pramogaujat, ką nors veikiat  4u.gif
*

Na jei visi vyrai taip suprastu ir kalbetu,bedu jokiu nebutu,nei draudimu,nei pasikeitimu thumbup.gif sveikintina! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
TetisG
Kažkodėl man atrodo, kad po vestuvių žmonės nepasikeičia. Ir keist jų, bent jau pradžioje, nieks net nemėgina. Paprasčiausia laikui einant pradeda kliūti tos savybės ar bruožai, kurie anksčiau netrukdė, buvo nepastebėti. Padedama dėl jų priekaištauti. O antroji pusė iškart pradeda klykti "mane keičia!!! mane nori pakeist!!!" etc.
Radikaliai žmogus nesikeičia. Jei mėgo kompaniją - tai ir mėgs. Buvo žvejas - tai ir bus. Radikalūs pasikeitimai labai reti (na, išimčių aišku būna smile.gif )

Aišku kažkokie pasikeitimai vyksta, tai irgi natūralu. Bet pati žmogaus ESMĖ manau beveik nekintanti ir pakeisti jos negalima. Tiesiog anksčiau kai kurie dalykai buvo NEMATOMI. O vėliau dėl to gailimasi....
ERIKULKA
QUOTE(TetisG @ 2007 01 12, 19:19)
Kažkodėl man atrodo, kad po vestuvių žmonės nepasikeičia. Ir keist jų, bent jau pradžioje, nieks net nemėgina. Paprasčiausia laikui einant pradeda kliūti tos savybės ar bruožai, kurie anksčiau netrukdė, buvo nepastebėti. Padedama dėl jų priekaištauti. O antroji pusė iškart pradeda klykti "mane keičia!!! mane nori pakeist!!!" etc.
Radikaliai žmogus nesikeičia. Jei mėgo kompaniją - tai ir mėgs. Buvo žvejas - tai ir bus. Radikalūs pasikeitimai labai reti (na, išimčių aišku būna smile.gif )

Aišku kažkokie pasikeitimai vyksta, tai irgi natūralu. Bet pati žmogaus ESMĖ manau beveik nekintanti ir pakeisti jos negalima. Tiesiog anksčiau kai kurie dalykai buvo NEMATOMI. O vėliau dėl to gailimasi....
*

butent zmones nesikeicia, nes per daug suauge, kad galetu keistis.
-Boružiukė-
drisciau paneigt ta pasakyma, kad zmones nesikeicia..... Manau kad po vedybu ( kai kurie egzemplioriai), anxciau slepe savo ydas elgiasi laisviau...kai kurie masto, ai juk jau zmona greit nepabegs.. 4u.gif ....Ir va islenda palaipsniui tie minusai kurie anxciau buvo uzmaskuoti unsure.gif
TetisG
QUOTE(-Boružiukė- @ 2007 01 15, 00:36)
drisciau paneigt ta pasakyma, kad zmones nesikeicia..... Manau kad po vedybu ( kai kurie egzemplioriai), anxciau slepe savo ydas elgiasi laisviau...kai kurie masto, ai juk jau zmona greit nepabegs.. 4u.gif ....Ir va islenda palaipsniui tie minusai kurie anxciau buvo uzmaskuoti unsure.gif
*

Ar tik sau neprieštarauji...??? biggrin.gif "...anxciau slepe savo ydas elgiasi laisviau..."
Gal slėpė, gal kitos pusės jos buvo nepastebėtos, bet jos BUVO ir anksčiau. Žmogaus esmė nepasikeitė - pakito kiek elgesys.

Žinot, o vat dabar pagalvojau... Kažin, ar yra žmogus, kuris labai sąžiningai, nuoširdžiai galėtų pasakyti "Po vestuvių pasikeitė tik mano antroji pusė. Aš pats, mano elgesys nepakito nė kiek"...? g.gif
kukuruze7
yra toks posakis:jei nori,kad salia esantis zmogus kardinaliai pasikeistu,reiskia,kad ne su tuo zmogum esi blush2.gif as tam labai pritariu,nes tokiu atveju kam susiejai su tuo zmogum,jei nori,kad jis taip pasikeistu? blink.gif ir patys mes norim,kad myletu uz tai,koks esi,toki,koks esi,o ne toki,kiek tave kitam pavyko pakeisti ax.gif
aistruole
Mano vyras iki vestuviu nesispjaude, na o dabar po 10 metu atsidaro vaziuodamas masinos langa ir spjauna, atseit jam reikia, angina... doh.gif doh.gif doh.gif
Ka jus i tai?
Man tai taip slykstu.... 4u.gif ir kaip ji pakeisti????
Jaunuolis
biggrin.gif aš pvz prie draugų spjaudausi o prie merginos ne (bent jau stengiuosi). Jei spjaudyčiausi prie ir jai tai nepatiktų ir jej ji gražiai pasakytų, be pykčių, kad jai nemalonų, ar gėda tai tikrai stengčiausi to prie jos nedaryt.
kukuruze7
na tai pabandyk svelniai pasakyti,kad tau yra nemalonu,kai jis taip daro,kad jis per daug patrauklus vyras,todel spjaudytis jam visai netinka.kaip nors suderink ta pastaba ir kartu komplimenta,o pikta kritika niekur niekada nesuveiks rolleyes.gif
aistruole
Aciu uz patarimus, pabandysiu mirksiukas.gif
Lady_Hatora
QUOTE(aistruole @ 2007 10 29, 16:46)
Mano vyras iki vestuviu nesispjaude, na o dabar po 10 metu atsidaro vaziuodamas masinos langa ir spjauna, atseit jam reikia, angina...    doh.gif    doh.gif    doh.gif 
Ka jus i tai?
Man tai taip slykstu.... 4u.gif    ir kaip ji pakeisti????
*

Oj negaliu, prisijuokiau lotuliukas.gif
Aj, maniškis tai pasikeitė, ir pats tai pasako ir pripažįsta... O aš tai gera žmona, nepriekaištauju hihihi.gif , kol nepriekabiauja prie manęs rolleyes.gif
Apus
QUOTE(aistruole @ 2007 10 29, 17:46)
Mano vyras iki vestuviu nesispjaude, na o dabar po 10 metu atsidaro vaziuodamas masinos langa ir spjauna, atseit jam reikia, angina...    doh.gif    doh.gif    doh.gif 
Ka jus i tai?
Man tai taip slykstu.... 4u.gif    ir kaip ji pakeisti????
*

prie jo draugu tu taip paspjaudyk, gal nepatiks lotuliukas.gif
GalBut
O maniškė spjaudo nuo ryto iki vakaro...semkas...nervina...bet sakau,gal kada išsikraustysim iš to taboro...į daugiabutį...galės laiptinėj...
Moonte
Nesutinku, kad nesikeičia. Kai esi įsimylėjęs stengiesi patikti, pasirodyti, juk taip norisi būti geram, pamaloninti savo meilės objektą. O ir pykti nėr dėl ko, mažai bendro gyvenimo sąsajų, gyveni pastovioje euforijoje, šventėje, abu visada pasipuošę, nusiprausę, kvepiantis. Pradedi gyventi kartu ir išlenda maži charakterių nesutapimai, atsiranda pareigos, kurių anksčiau nebuvo, atsiranda noras atstovėti savąjį aš. Va tada ir pradedama sakyti „ o tu buvai kitoks (-ia)“. Taip mes buvome ir liekame patys savimi, bet mes nusiimame „paradinę uniformą“, o kai jos nėra ir vaizdelis kinta. O iš kitos pusės kiek žmogau gali vaikščioti su kaukę, anksčiau ar vėliau ji nukrenta, ir pamatai, kad žmona ilgai plepa telefonu, o vyras pastoviai prapuolęs prie PC, muilas padėtas ant vonios atbrailos, vyras slepia pakampėse neišplautas kojines, o žmona rungtynių metu nori spręsti šeimynines problemas.

Ar verta keisti? Kas gali pakeisti kitą žmogų be jo sutikimo? Antrą, ar jus pats toks tobulas, kad jau nėra kas veikti ir reikia tobulinti kitą? Gal pradedam kalbėtis vienas su kitu, išsiaiškinkime kas mums trukdo gyventi gerai, o tada abu ir spręsti ką kartu galim pakeisti.
lambda
man patinka mano " netobulumas " verysad.gif thumbup.gif
Būnant "tobulu" reiktų rūpintis gėlių lapų drėkinimais, etiketėmis ant rūbų juos skalbiant ir lyginant, doh.gif neriaugėti ir tt. hihihi.gif
Lady_Hatora
QUOTE(lambda @ 2007 10 31, 21:06)
man patinka mano " netobulumas "  verysad.gif  thumbup.gif
Būnant "tobulu" reiktų rūpintis gėlių lapų drėkinimais, etiketėmis ant rūbų juos skalbiant ir lyginant,  doh.gif neriaugėti ir tt.  hihihi.gif
*

hihihi.gif Svarbiausia, kad visus išvardintus darau biggrin.gif, tik tobula tikrai nesijaučiu, o vyras iš vis vargu ar pirmus du pastebi hihihi.gif
Lurdesita
niekas manim nepatikės, bet... nekeičiau savo vyro ir net tokio tikslo neturėjau ir neturiu, ir visada skatinau jo pomėgius - dėl ko dažnai esu iškvailinama moterų... bet... yra ... net keletas bet ax.gif
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris dėl žalingų įpročių pamiršta visa kita;
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris negerbia savo antros pusės;
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris gali papasakot kiek per savaitgalį išgėrė, išp..., ... bet negali pasakyt kas Lietuvos prezidentas;
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris neturi gyvenime tikslo;
ir svarbiausia niekada neprasidėjau su vaikinu, vyru šiaip sau... dėl pramogos, dėl jo piniginės... ieškojau to... vienintelio... po aštuonių bendro gyvenimo metų galiu pasakyt, kad myliu savo vyrą toks koks jis yra ir mane myli tokią kokia esu wub.gif
ir dar...
niekada gyvenime nesakau niekada 4u.gif
Amanika
Nėra blogų vyrų ar žmonų. Tiesiog tokius susirandame smile.gif
O tada nenorėdami prisipažinti sau ir aplinkiniams, kad suklydome, pradedame juos "taisyti".
Ir svarbiausiai, kad "taisymo procesą" vykdant protingai, jis tikrai pasiseka, ypač moterims biggrin.gif
egzigo
niekada neuzsiemiau keitimais ir auklejimais.Tam reikalui buvo tevai.Aisku,gyvenant kartu,zmones patys kazkiek keiciasi,taikosi vienas prie kito.Bet patys to noredami.As zinau ,kad nei mane labai pakeis,nei as uzsiimsiu vyro "auklejimu".
skaiciukas
QUOTE(lad @ 2007 11 04, 19:19)
niekas manim nepatikės, bet... nekeičiau savo vyro ir net tokio tikslo neturėjau ir neturiu, ir visada skatinau jo pomėgius - dėl ko dažnai esu iškvailinama moterų... bet... yra ... net keletas bet ax.gif
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris dėl žalingų įpročių pamiršta visa kita;
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris negerbia savo antros pusės;
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris gali papasakot kiek per savaitgalį išgėrė, išp..., ... bet negali pasakyt kas Lietuvos prezidentas;
niekada nebūčiau palaikius santykių su žmogum, kuris neturi gyvenime tikslo;
ir svarbiausia  niekada neprasidėjau su vaikinu, vyru šiaip sau... dėl pramogos, dėl jo piniginės... ieškojau to... vienintelio... po aštuonių bendro gyvenimo metų galiu pasakyt, kad myliu savo vyrą toks koks jis yra ir mane myli tokią kokia esu wub.gif
ir dar...
niekada gyvenime nesakau niekada 4u.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif o ypač pabaiga g.gif
latede
QUOTE(Amanika @ 2007 11 05, 11:51)
Nėra blogų vyrų ar žmonų. Tiesiog tokius susirandame smile.gif
O tada nenorėdami prisipažinti sau ir aplinkiniams, kad suklydome, pradedame juos "taisyti".Ir svarbiausiai, kad "taisymo procesą" vykdant protingai, jis tikrai pasiseka, ypač moterims biggrin.gif
*

labai protinga izvalga thumbup.gif bet va kaip ta "taisymo procesa' vykdyti protingai?
mutantė
Oi kiek man vyras prieš vestuves žadėjo lotuliukas.gif ,bet labai greit tuos pažadus pamiršo g.gif
Manau su amžiumi visi mes keičiames, o žmona stengiasi, kad ne į blogą pusę keistusi vyras ax.gif
R.A.
Kiekvienas turim teigiamu ir neigiamu savybiu - tobulu tiesiog nera! O jei ir is 100.000-1 mlj rastum, nemanau, kad su juo ilgai isgyventum, tiesiog butu nuobodu biggrin.gif

Nekeisciau MB i nieka! Jis man patinka toks, koks yra wub.gif
Leonidas Iljičius
g.gif velnias žino kaip lad sakė niekad:

bet šeip po vestuvių pasikeičiau ir aš ir jis, nežinau kiek vienas kito tuos pakitimus įtakojom, bet manau kartu gyvenant įtakos neišvengsi.

pvz kai buvom nevedę, man nei šilta nei šalta būdavo jo lėktuvėlių gamybos hobis, bet kai pradėjom kartu gyvent, tas hobis man kaip rakštis mikštoje vietoje tapo ir būtinai visas fanieras reik ištraukt į dienos šviesą, kai aš numus išblizgindavau doh.gif nu vienžo šis hobi "pritilo", šeip tai jis namisėda, tai aš draugų ir baro problemų neturiu, tai ir keist nereikia, o pati ir pasikeičiau jei ankščiau eidavau kur norėjau, dariau ką norėjau, tai dabar vyras labai apriboja mano ėjimus ir pasisėdėjimus su draugais ir tt na plius dar įjunkau į kompiuterinius žaidimus, čia ir jo nuopelnas ir dar pamėgau visokius pošlus anikdotus, kitokie mano atmintyje išliekamosios vertės jau neturi, čia ir vyro nuopelnas cool.gif tai kai noriu paerzint vieną bendradarbę būtinai kokį suskeliu bigsmile.gif
elzė 76
QUOTE(GalBut @ 2007 10 31, 15:57)
O maniškė spjaudo nuo ryto iki vakaro...semkas...nervina...bet sakau,gal kada išsikraustysim iš to taboro...į daugiabutį...galės laiptinėj...
*

OJ kaip aš tave suprantu - nu negaliu pakęst semkų , visokių riešutų gliaudymo valandų valandas doh.gif
***Žaltvykslė
Aš visai nenoriu MB keisti.Atvirkščiai-bijau,kad pats netyčia nepasikeistų... wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.