Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jėzuitų gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
marinulia
Gal yra mamyciu kuriu vaikuciai istojo i gimnazija?Domina visa info apie mokslus,testus ir aplamai apie mokykla help.gif help.gif help.gif
svetima
Šiandien ten kaip tik atvirų durų diena mirksiukas.gif

http://www.kjg.lt
Waiworykštė
Susitikimas su administracija Jėzuitų gimnazijoje rytoj 04.28 d. 18:00, testo pavyzdys ir labai išsamus stojimo tvarkos aprašymas yra www.vjg.lt
Gal kas galit kokių atsiliepimų apie šią mokyklą kieno vaikučiai jau mokosi? Ar labai sunku įstoti?
Kaira
Mane irgi domina ši gimnazija, tik vis svarstau ar verta tiek moketi, paskaičiavau, kad visas mokslas kainuos apie 10000 Lt. (jei dar nepabrangs). Bet jei turėčiau svarių įrodymų, kad ši gimnazija tikrai ypatinga, turbūt vis gi mokėčiau tuos pinigėlius (aišku, pirma reikia dar įstoti smile.gif
marinulia
Tokia suma susidaro nuo 5 iki 12 klases,o uz metus tik 1200. biggrin.gif Manao manimu tai nedaug uz gera issilavinima 4u.gif Bandisim ir mes siemet stot g.gif
Kaira
Maniškė dar trečiokė, mes kitais metais, kai baigsim 4-ias norėsim bandyti. Lauksiu įspūdžių iš stojimo.
88888
Auuu mamos pasidalinkit patirtimi, kieno vaikai pernai stojo ax.gif
Verba
QUOTE(marinulia @ 2006 05 03, 03:37)
Tokia suma susidaro nuo 5 iki 12 klases,o uz metus tik 1200. biggrin.gif Manao manimu tai nedaug uz gera issilavinima 4u.gif Bandisim ir mes siemet stot g.gif
*

Už metus- 600litų (50litų per mėn.)
May66
QUOTE(Verba @ 2006 05 20, 20:58)
Už metus- 600litų (50litų per mėn.)
*

Kaip tai? unsure.gif
Mes mokame 100 lt per mėnesį. g.gif
zuikelisv
Jų internetiniame puslapyje parašyta, kad 50 Lt./mėn. g.gif Čia Kaune taip, gal kitos apie Vilnių šnekat...
May66
QUOTE(zuikelisv @ 2006 05 22, 09:45)
Jų internetiniame puslapyje parašyta, kad 50 Lt./mėn.  g.gif Čia Kaune taip, gal kitos apie Vilnių šnekat...
*

Taip taip, mes Vilniuje tiek mokame. mirksiukas.gif
Verba
QUOTE(May66 @ 2006 05 22, 13:32)
Taip taip, mes Vilniuje tiek mokame.  mirksiukas.gif
*

Na, štai, "susišnekėjom" lotuliukas.gif Aš ,aišku, apie Kauną, bet manau, kad čia ne riba. Šiemet penktokai laikė tuos pačius testus ir tuo pat metu abiejose gimnazijose, manau, kad ateityje tokių "vienodumų" atsiras ir daugiau.
88888
O apie ką pokalbis per 5-tokėlių stojamuosius būna, gal galite kuri papasakoti 4u.gif g.gif
marinulia
Miela Laime,dar nera reziultatu,o gal jus jau zinote kad gerai islaikete testa ir pakliuvot i 100?
Mes kiek zinau blogai paraseme testa verysad.gif Atsakimo liko laukti tik valanda doh.gif Visiems sekmes 4u.gif
88888
QUOTE(marinulia @ 2006 05 23, 15:58)
Miela Laime,dar nera reziultatu,o gal jus jau zinote kad gerai islaikete testa ir pakliuvot i 100?
Mes kiek zinau  blogai paraseme testa verysad.gif Atsakimo liko laukti tik valanda doh.gif Visiems sekmes 4u.gif
*

Net neįsivaizduoju kaip parašėme...., bet juk domėtis kas laukia ateityje niekas nesdraudžia mirksiukas.gif
Mums tai atsakymai bus tik rytoj g.gif
Vilniuje anksčiau?
marinulia
Mes neistojom verysad.gif Surinkom per mazai balu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
88888
QUOTE(marinulia @ 2006 05 23, 22:25)
Mes neistojom verysad.gif Surinkom per mazai balu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

console.gif console.gif
Nunusiminkite. Manau, kad nebus blogai ir pasirinkus kitą mokyklą. g.gif
Mes su vyru sakėme, kad savęs ir vaiko "negraušime" jeigu kartais nepasisektų g.gif
silvva
QUOTE(marinulia @ 2006 05 23, 19:25)
Mes neistojom verysad.gif Surinkom per mazai balu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

O vilniaus jezuitu gimnazijoje nera pokalbio?
Mano dukta pirma etapa praejo, bet liko dar antras, kurio bijau ne ka maziau...
marinulia
QUOTE(silvva @ 2006 05 24, 15:16)
O vilniaus jezuitu gimnazijoje nera pokalbio?
Mano dukta pirma etapa praejo, bet liko dar antras, kurio bijau ne ka maziau...
*

Pokalbis tikrai yra.Silvva greiciau ziurekite ju saite www.vjg.lt datos pokalbiams jau paskirtos kartu su rezultatais.Kaikurie jau vakar turejo ateiti pokalbiams.Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2006 05 24, 08:34)
console.gif  console.gif
Nunusiminkite. Manau, kad nebus blogai ir pasirinkus kitą mokyklą. g.gif
Mes su vyru sakėme, kad savęs ir vaiko "negraušime" jeigu kartais nepasisektų g.gif
*

Aciu jums uz palaikima ax.gif Mes priemem tai kaip gyvenimo isbandima,tiesa pasakius ir nelabai tikejom kad istosim.Labai mums sunkiai sekasi matematika g.gif verysad.gif O kaip jusu rezultatai?
88888
QUOTE(marinulia @ 2006 05 24, 16:32)
O kaip jusu rezultatai?
*

cray.gif
marinulia
Mes surinkom tik 43 taskus blush2.gif Kad praeiti i antra tura mergaitem reikejo surinkti 69,berniukams 62-nes ju buvo maziau nei mergaiciu. g.gif
O gal jus jau turite rezultatus?
Motina
QUOTE(marinulia @ 2006 05 24, 16:23)
Kad praeiti i antra tura mergaitem reikejo surinkti 69,berniukams 62-nes ju buvo maziau nei mergaiciu. g.gif
*

Bet juk tai diskriminacija ir lygių galimybių įstatymo pažeidimas blink.gif
Dal70
Mes irgi, deja neįstojame. O kas liečia "lyčių diskriminacija" Kaune dar blogiau, mergaitės turėjo surinkti 68 balus, o berniukui užteko ir 55. Tai va, jei pirmasis būtų buvęs berniukas...
Bet gal al ir nieko gero, dabar drebėtume dėl pokalbio, o jei po to paaiškėtų, kad neįstojome tai jau visai blogai mano nervams būtų.
Urartu
Gal kas nors galėtų papasakoti apie tuos "baisiuosius" pokalbius stojant į Jėzuitų gimnazijos penktąją klasę? Žinau keletą vaikų gerai išlaikiusių testą, bet suklupusių per pokalbį. Sako, kad ten klausinėja labai elementarių dalykų, bet kokie tada vertinimo kriterijai???
Gal atsilieptų šiemet stojusieji ir pasidalintų įspūdžiais? Būčiau labai dėkinga.
Žmogė
QUOTE(leputė @ 2006 06 21, 11:35)
Gal kas nors galėtų papasakoti apie tuos "baisiuosius" pokalbius stojant į Jėzuitų gimnazijos penktąją klasę? Žinau keletą vaikų gerai išlaikiusių testą, bet suklupusių per pokalbį. Sako, kad ten klausinėja labai elementarių dalykų, bet kokie tada vertinimo kriterijai???
Gal atsilieptų šiemet stojusieji ir pasidalintų įspūdžiais? Būčiau labai dėkinga.
*

Pritariu thumbup.gif Gal jau atlego kiek dziaugsmas ar asaros, tai papasakokyt? A? 4u.gif
Kaira
Kažkodėl tylu sad.gif
svetima
QUOTE(Dal70 @ 2006 05 24, 18:20)
Mes irgi, deja neįstojame. O kas liečia "lyčių diskriminacija" Kaune dar blogiau, mergaitės turėjo surinkti 68 balus, o berniukui užteko ir 55. Tai va, jei pirmasis būtų buvęs berniukas...
Bet gal al ir nieko gero, dabar drebėtume dėl pokalbio, o jei po to paaiškėtų, kad neįstojome tai jau visai blogai mano nervams būtų.
*

Iš principo į tokią vietą net nebandytumėm lyst schmoll.gif
Kam čia žemintis-kažkokia keista įstaiga, dar vadina save katalikiška-fui tongue.gif
asara

Sveiki, pasidalinkite informacija del penktoku testu.
Gal dar kas turite testo pavyzdi ? Is anskto dekoju uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Žmogė
QUOTE(leputė @ 2006 06 21, 11:35)
*

Keliu tema i virsu, gal kas atsilieps g.gif
marinulia
Trumpai kazka galiu papasakot,bet info yra labai mazai.Sias metai mes sbandem istot i 5 klase,bet mes pririnkom per mazai balu.Priima vienuoda skaiciu berniuku ir mergaiciu.Balandzio menesi reikejo uzpildyt anketa ir pervest uz testus 50 litu,kikvienas vaikas yra islaptintas,kad nebutu korupcijos,t.y gauna savo koda.Pasako kad ir kokia valanda reikia atvykti i gymnazija.Susirinko tikrai labai daug zmoniu doh.gif ,vaikai pagal savo kodus buvo paskirstomi i klases ir tiek mes tevai turejom palikti teritorija,kas lauke kemelije,kas ejo i kavine.Testas buvo 5 lapu ir ji isprest reikejo per viena valanda.Uzdaviniai buvo is 5 dalyku:matematika,lietuviu,uzsieniu kalba,ta kuri vaikas pasirinko 2 klasei,tikyba ir loginis mastymas.Tai turbut tiek passkui po savaites ar keliu dabar nepamenu buvo surasyti internete ir mokykloj reziultatai.
Testu pavyzdis uzpraeitu metu buvo ju saite.Jei kas domina klauskite.mielai atsakysiu.
Žmogė
QUOTE(marinulia @ 2006 09 15, 21:51)
.Jei kas domina klauskite.mielai atsakysiu.
*

Aciu, marinulia! 4u.gif Dar domina tas baisusis pokalbis. blush2.gif O be to visvien kirba klausymas: kaip galima tikrinti uzsienio kb. zinias, jei mums kala, kad ji neprivaloma, visaip slaptina ja user posted image kaip popamokine veikla ir t.t. g.gif
Kutuliukas
QUOTE(svetima @ 2006 08 18, 09:30)
Iš principo į tokią vietą net nebandytumėm lyst schmoll.gif
Kam čia žemintis-kažkokia keista įstaiga, dar vadina save katalikiška-fui tongue.gif
*

Šiauliuos pedagoginiam bent prieš kelis metus lygiai tas pats buvo - t.y. pirmenybė vaikinam, kad nebūt vien moteriškas univeras tongue.gif Nes merginos geriau mokos ir tiek tongue.gif Tai tokiu būdu palieka galimybę vaikinam.
marinulia
QUOTE(Žmogė @ 2006 09 18, 17:16)
Aciu, marinulia!  4u.gif  Dar domina tas baisusis pokalbis. blush2.gif  O be to visvien kirba klausymas: kaip galima tikrinti uzsienio kb. zinias, jei mums kala, kad ji neprivaloma, visaip slaptina ja user posted image kaip popamokine veikla ir t.t.  g.gif
*

Ner uz ka. blush2.gif Apie pokalbius negaliu pasakyti kadangi parasiau mes nepraejom pagal balus.Mes nenusivylem,yra kaip yra.Apie mokykla nieko blogo pasakyti negaliu,ten renka tik labai stiprius mokinius,bet ir mokslai labai stiprus.Pateikiama platesne informacija ir sustiprinti mokslai. thumbup.gif thumbup.gif
Kas cia raso atsilepimus blogus-tai teveliai kuriu vaikai neistojo. verysad.gif
SOS
Bet korupcijos toje mokykloje vistiek yra... bent jau žinau tokį atvejį Kaune... g.gif
Mano draugės vaikas įstojo per pažįstamus. Tėvai sumokėjo tam tikrą pinigų sumą ir įstojo... g.gif
#Mia#
Maniske kitais metais nebandys stoti - per toli stotele. O kur rasti mokykla, kad butu normalus atsiliepimai ir arti stotele, tai jai vienodai doh.gif
Bet jie net savo puslapyje raso, kad priima kazkiek vaiku, kuriu tevai remejai, globejai mokyklos ir pan. Tai sakyciau nelabai korupcija: susimoki i kasa ir vaikas mokosi.
Laimė
QUOTE(#Mia# @ 2006 09 19, 08:16)
Maniske kitais metais nebandys stoti - per toli stotele. O kur rasti mokykla, kad butu normalus atsiliepimai ir arti stotele, tai jai vienodai  doh.gif
Bet jie net savo puslapyje raso, kad priima kazkiek vaiku, kuriu tevai remejai, globejai mokyklos ir pan. Tai sakyciau nelabai korupcija: susimoki i kasa ir vaikas mokosi.
*

schmoll.gif
Tai visai kas kita... nuolatinis mokyklos rėmimas... ir vienkartinis pakištukas, kad tavo vaikas įstotų..
P.S. tokį atvejį kaip ir SOS ir aš girdėjau.
cat
žinau vaiką, kuris įstojo, nes geras plaukikas, pažymių nė nežiūrėjo.
Urartu
QUOTE(#Mia# @ 2006 09 19, 08:16)
*

Susimokėti į kasą nėr labai sunku, bet ką paskui tam vaikui daryti tarp labai stiprių mokinių, jei jis nėra labai gabus? Ar jį ten paskui ir laikys vien todėl, kad tėveliai - mokyklos sponsoriai?
Papildyta:
QUOTE(cat @ 2006 09 20, 10:32)
žinau vaiką, kuris įstojo, nes geras plaukikas, pažymių nė nežiūrėjo.
*

Vat aš ir nesuprantu, kaip iš tiesų ten kontingentą surenka g.gif
Laimė
QUOTE(leputė @ 2006 09 20, 11:38)
Susimokėti į kasą nėr labai sunku, bet ką paskui tam vaikui daryti tarp labai stiprių mokinių, jei jis nėra labai gabus? Ar jį ten paskui ir laikys vien todėl, kad tėveliai - mokyklos sponsoriai?

Visokių ten vaikų yra, nesusirenka vien vunderkindai... smile.gif Be to, vaikas matydamas, kaip kiti mokosi, stengiasi..pats užsidega juos vytis ir kažką išmokti, o ne vien į mokyklą nuėjus "laiką prastumti"...
Urartu
QUOTE(Laimė @ 2006 09 20, 11:46)
Be to, vaikas matydamas, kaip kiti mokosi, stengiasi..pats užsidega juos vytis ir kažką išmokti, o ne vien į mokyklą nuėjus "laiką prastumti"...
*

Hm, vaikų visokių yra. Nebūtinai užsidega. Gali gautis ir atvirkštinė reacija: nemoku, man per sunku, nė nebandau, visvien esu "lūzeris"...Žinau keletą vaikų iš prestižinių mokyklų tėvų atsiimtų, nes nesugebėjo mokytis ir šalių tų, gabiųjų, atrodė ir jautėsi absoliutūs nevyklėliai... verysad.gif
mjk
QUOTE(lepOŽKA @ 2006 09 20, 12:02)
Hm, vaikų visokių yra. Nebūtinai užsidega. Gali gautis ir atvirkštinė reacija: nemoku, man per sunku, nė nebandau, visvien esu  "lūzeris"...Žinau keletą vaikų iš prestižinių mokyklų tėvų atsiimtų, nes nesugebėjo mokytis ir šalių tų, gabiųjų, atrodė ir jautėsi absoliutūs nevyklėliai... verysad.gif
*

gali but ir toks variantas, taciau tokioje aplinkoje, kur vaikams svarbu mokytis, kazko siekti ir pasiekti, nori nenori turi mokytis ir vytis geriausiuosius arba mokytis taip, kad butum tarp vidutinioku. Tampa jau geda ir siaip kazkoks ne toks tampi, jeigu nesimokai ir netgi nenori mokytis. Besimokant Jezuituose visi 12 metu prabega tarp veiklos ir aktyvaus, momentais stresinio mokymosi, BET manau viskas yra savose ribose 4u.gif
Mokestis mokykloje (50lt) ivestas buvo jau nuo neatmenamu laiku. 4u.gif

Zinoma, korupcijos deja buvo ir bus...gaila...bet siaip tai nepaisant itempto mokymosi parengimas universitetui yra tikrai geras. Pabaigus ja ir atejus i univera nera tokio didelio soko ir panasiu klausimu, kaip kad: "o ka, dabar as cia pats turiu visa info susirasti???"
#Mia#
QUOTE(lepOŽKA @ 2006 09 20, 12:02)
Hm, vaikų visokių yra. Nebūtinai užsidega. Gali gautis ir atvirkštinė reacija: nemoku, man per sunku, nė nebandau, visvien esu  "lūzeris"...

Uztat as del savo paneles abejoju, ka daryti. Maniske yra tokia, jei kazkas negerai vadinasi geriau viska mesti, bet jokiu budu nesistengti mokytis. Nu kad luzere negalvoja, jai aplinka kalta biggrin.gif doh.gif
Urartu
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 15, 10:50)
Uztat as del savo paneles abejoju, ka daryti.
*

Ir aš nežinau ką daryt... Nes esu tos nuomonės, kad NORINT mokytis išmokti galima visur...Žmonės iš atokiausių rajonų mokyklų į universitetus įstoja. Tiesiog norėčiau, kad vaikas patektų į kultūringą aplinką (ar kaip išsireikšt)... Privačiose mokylose, jei tavo tėvas nevažinėja džipu ir nėra milijonierius - tu irgi lūzeris, paprastose vidurinėse smurtas pasiekė epidemijos mastą, o vat Jėzuitai man atrodo aukso vidurys biggrin.gif
kavenska
Jei šeima nėra tikinti, bet vaikas labai gerai mokosi, ar yra šansų įstoti į Kauno Jėzuitų gimnaziją (mačiau tarp priimamų dokumentų - kunigo rekomendacija, iš kur ją gaut jei nelankau bažnyčios)?
Uvė
pradėk lankyti smile.gif
margarita999
Mielos mamos, nieko nuostabaus, kad Jūsų vaikai neįstojo į Jėzuitų gimnaziją. Jūs pačios rašote su galybe klaidų doh.gif . Tai ko norite iš vaikų?
asara
Gal kas zinote kokie testai buna Jezuituose ? Na bent keleta uzduociu imestumete, kad ivertinti sudetingumo lygi. Mano pusbrolis baige sia mokykla ir laba labai patenkintas, taciau dar tada kai stojo jokiu testu nebuvo doh.gif
Ausma
QUOTE(asara @ 2007 03 16, 14:04)
Gal kas zinote kokie testai buna Jezuituose ? Na bent keleta uzduociu imestumete, kad ivertinti sudetingumo lygi. Mano pusbrolis baige sia mokykla ir laba labai patenkintas, taciau dar tada kai stojo jokiu testu nebuvo  doh.gif
*

O jų internetiniame puslapyje nėra? Aš kažkada žiūrėjau, tai visi pernykščiai testai buvo sudėti.
Kaira
Internetiniame puslapyje tikrai yra, mes jį jau atsiprintinom ir bandėm atlikti smile.gif Tačiau vis dar dvejoju verta bendyti stoti ar ne, mokestis vis gi nemažas, į mėnesį 100 Lt. sad.gif Dar ir privažiavimas sudėtingas, tektų visą laiką labai toli eiti. O kaip gauti kunigo rekomendaciją nelabai įsivaizduoju, į bažnyčią einame, bet juk su kunigu asmeniškai nebendraujame...
Latelle
mokestis nuo kitu metu bus jau 150lt ir uz vasara taip pat.As beveik patenkinta ta mokykla,patariu bandyti stoti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.