Naujas foto konkursas - Diena su mama Pirmąjį gegužės sekmadienį švęsime Motinos dieną. Šia proga kviečiame į foto konkursą Diena su mama! Turim smagią užduotį: iš visų mūsų atsiųstų konkursui nuotraukų susidėlios didžiulė mamos rūpestėlių ir džiaugsmelių, kuriuose ji sukasi visą dieną prižiūrėdama savo mažylius, dėlionė. Mama - tikra stebukladarė: diena iš dienos Ji maitina, maudo, myluoja, seka pasakas, guodžia, mokina, žaidžia, slaugo, linksmina.... kol užauga Žmogus! Siųskite konkursui nuotrauką, kuri ir bus vienas iš Diena su mama epizodų. Peržiūrėkite jau esančias nuotraukas konkurse ir pamėginkite papildyti galeriją tokia nuotrauka, kuri atskleistų vis naujus, ir vis įdomesnius mamos ir mažylio dienos darbus ir rūpestėlius. Nuotraukoje būtinai turi matytis ir mamytė, ir jos vaikutis/-iai!Sugalvokite nuotraukai įdomų, originalų pavadinimą. Prašome rašyti jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). ! Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jas rasite čia: Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 04 25 - 2006 05 09. Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 05 10 2006 05 15. Paraiškas į konkursą pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto Fotografuokite, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunų firminį supermama.lt puodelį!
oi koks smagus konkursas Aureja, kaip supratau, i viena foto galima sudeti keleta nuotrauku ir kiekvienoje is ju turi buti ir mama, ir vaikas/ai ?
QUOTE(babuska @ 2006 04 25, 14:06) Aureja, kaip supratau, i viena foto galima sudeti keleta nuotrauku ne, vienas dalyvis atsiunčia vieną įprastą nuotrauką (kuri nėra patobulinta jokiomis spec. programomis). Turėjau galvoje, kad iš visų dalyvių atsiųstų nuotraukų susidarys šauni "dėlionė" tema "Diena su mama"  O savo nuotraukoje nereikia jungti vaizdų iš keleto nuotraukų. Lauksim pirmųjų dalyvių!
aš irgi supratau kaip babuska  truputį klaidina ta " dėlionė "
Matelyk
2006 04 25, 21:44
tikrai smagus konkursėlis, nors tikėjausi kažko "velykinio"
Krisliukas
2006 04 26, 15:13
Nuotraukoje ,,Vandens lašeli, ...nuprausk man veidelį... " labai gražus mažylis. Kaip lėlytė
" laikyk, mamyt, mane tvirčiau aš pievoj pienę pamačiau norėčiau tau nuskinti ją tik mano žingsniai netvirti deja... " man šita graži
Sandricka
2006 04 26, 21:39
Turiu klausimeli,jeigu nepatvirtina nuotraukos,ar pranesa ar ne  Nes diena issiunciau,o jos dar neeera  Gal ka ne taip pridirbau
QUOTE(Sandricka @ 2006 04 26, 21:39) Turiu klausimeli,jeigu nepatvirtina nuotraukos,ar pranesa ar ne  Nes diena issiunciau,o jos dar neeera  Gal ka ne taip pridirbau  nuotrauka jau patvirtinta.
Sandricka
2006 04 27, 07:41
QUOTE(Aurėja @ 2006 04 27, 08:18) nuotrauka jau patvirtinta. Aciu,jau matau
Smagurė
2006 04 27, 12:14
Negaliu atsižiūrėti į nuotrauką "Pokalbis su angelu"  tikrai kaip nuo dangaus debesėlio nuleistas vaizdelis
QUOTE(Edera @ 2006 04 27, 13:14) Negaliu atsižiūrėti į nuotrauką "Pokalbis su angelu"  tikrai kaip nuo dangaus debesėlio nuleistas vaizdelis  tikrai nuotrauka
Matelyk
2006 04 27, 14:59
man kol kas pačios pačiausios - kur maudosi kartu kur vaikiukas į nosį mamytei kanda ir "Mama, kelkis...."
Krisliukas
2006 04 27, 16:25
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 27, 15:59) man kol kas pačios pačiausios - kur maudosi kartu kur vaikiukas į nosį mamytei kanda ir "Mama, kelkis...." Man irgi labai grazi nuotrauka, kur mamyte maudosi kartu su savo mazyliu. Beje visos nuotraukytes grazios.
"Pokalbis su angelu" pati pačiausia  Ir pavadinimas toks šiltas Ir šiaip yra labai mielų nuotraukų. Jau dabar man cielos 4 labai labai
dar vienas grazus konkursiukas
Bretane
2006 04 27, 19:21
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 27, 14:59) man kol kas pačios pačiausios - kur maudosi kartu kur vaikiukas į nosį mamytei kanda ir "Mama, kelkis...." Ir man šitos  O dar patinka : Mama, opa!
Nieko sau
2006 04 27, 19:37
Man labai miela foto, kur mama tupi prie jūros ir laukia dukros  (nespalvota) ir dar visai patiko kur mama maudosi su vaiku vonioje
QUOTE(ewa @ 2006 04 27, 19:09) Jau dabar man cielos 4 labai labai  o kas bus pabaigoj, kai bus virš 100
Man labai patiko sios: Pokalbis su angelu Mama, opa! Opapa, kaip smagu kabėt ore !!! ir dar ben trys...
Labai fainas, šiltas, gražus konkursas  . Kol kas man į akį krito: * Tu paimk vaikelį - jį iškelk aukštai... * Mama, kelkis, kaip aš dieną leisiu viena  * Apkabink savo vaiką, kai kiti neįvertina prisilietimo jėgos... P.S. Po mėnesiuko reikėtų surengti konkursą "diena su tėčiu"
mertishe
2006 04 28, 09:52
Labukas visoms  Su nauju konkursėliu Tikiuos aptarimai nebus jau tokie rūgštūs kaip buvo konkurse "Belaukiant gandrų"... Džiaukimės nuotraukėlėmis ir tuo dideliu džiaugsmu
kiek graziu nuotrauku ir visos tokios mielos kol kas nesimato profisionaliu, tad siokia tokia lygybe jauciasi  o gal as nepastebejau  nors nesu tikra del sios " Nešk mane, mamyte, kol esu mažytis..."  labai grazi foto
Papugele
2006 04 28, 11:27
O man labai miela maxi tinginio gamintojų šeimynėlė ir žemuogių rinkėjai "Pokalbis su angelu"-iskirtinė be žodžių..
QUOTE(babuska @ 2006 04 28, 12:00) kiek graziu nuotrauku ir visos tokios mielos kol kas nesimato profisionaliu, tad siokia tokia lygybe jauciasi  o gal as nepastebejau  nors nesu tikra del sios " Nešk mane, mamyte, kol esu mažytis..."  labai grazi foto  Na čia tokia tema, kad nuotraukos turėtų būti buitinės, o ne profesionalų. Juk čia kasdieniniai mamų rūpestėliai ir džiaugsmeliai.
QUOTE(Vilika @ 2006 04 28, 11:38) Na čia tokia tema, kad nuotraukos turėtų būti buitinės, o ne profesionalų. Juk čia kasdieniniai mamų rūpestėliai ir džiaugsmeliai. būtent
o man kol kas šita pati pačiausia- Ant smėliuko, ant mažyčio žodį "MAMA" parašysim! Tokia jauki ir miela
Bretane
2006 04 28, 14:49
Nesuprantu, kažkodėl nesiseka nuotrauka įdėt, tai prie neužpildytų gaunas, tai prie nepatvirtintų
la vita
2006 04 28, 15:06
Mes ir norim sudalyvaut bet nuotraukos nededa- meta kad klaida, nuotrauka jpg failo o nepriima  Gal moderatoriai gali padėt
Krisliukas
2006 04 28, 15:19
O man labai grazi,kur mamyte su vaikuciais tingini kepa, ant stalo daug sausainiu, arba, kur mamyte su vaikuciu piesia, dar grazi kur rankytes plauna.
Linea...
2006 04 28, 15:25
as matau daug daug meiles nuotraukelese
QUOTE(eglytek @ 2006 04 28, 14:49) Nesuprantu, kažkodėl nesiseka nuotrauka įdėt, tai prie neužpildytų gaunas, tai prie nepatvirtintų  Jei nuotraukyte prie nepatvirtintu, tai viskas gerai, reikia tik palaukti, kol ja patvirtins, o tai gali uztrukti bent kelias valandas
Bretane
2006 04 28, 18:15
QUOTE(Tute @ 2006 04 28, 16:17) Jei nuotraukyte prie nepatvirtintu, tai viskas gerai, reikia tik palaukti, kol ja patvirtins, o tai gali uztrukti bent kelias valandas  Tai, kad aš ją vakar įdėjau
QUOTE(Vilika @ 2006 04 28, 11:38) Na čia tokia tema, kad nuotraukos turėtų būti buitinės, o ne profesionalų. Juk čia kasdieniniai mamų rūpestėliai ir džiaugsmeliai.  ta ir turejau uomeny
QUOTE(Veitė @ 2006 04 28, 13:08) o man kol kas šita pati pačiausia- Ant smėliuko, ant mažyčio žodį "MAMA" parašysim!Tokia jauki ir miela  Man irgi si nuotrauka "krito i aki"
Bretane
2006 04 28, 18:34
QUOTE(Vilika @ 2006 04 28, 11:38) Na čia tokia tema, kad nuotraukos turėtų būti buitinės, o ne profesionalų. Juk čia kasdieniniai mamų rūpestėliai ir džiaugsmeliai. Pritariu 100%
" Nesijaudink, mama! Gimdyti važiuosiu aš! "  Labai nuotaikinga Papildyta:QUOTE(jolančiukas @ 2006 04 28, 15:06) Mes ir norim sudalyvaut bet nuotraukos nededa- meta kad klaida, nuotrauka jpg failo o nepriima  Gal moderatoriai gali padėt  bandykit pildyt paraišką, palikit ją taip, kaip lieka iki galo neužpildyta (tik su nuotraukos pavadinimu). O tada atsiųskit nuotrauką man mail'u: aureja@delfi.lt O aš nuotrauką įterpsiu į jūsų paraišką.
Man pati fainiausia ,silciausia nuotraukyte... "pokalbis su angelu" As ir turiu nuotraukyte ,bet pavadinimo niekaip nesugalvoju
Linea...
2006 04 28, 20:12
Oj protinga mano mama, Nesvarbu, kad su pižama, Skaito diena iš dienos... Nu ir aš taip pat prie jos:)
QUOTE(Veitė @ 2006 04 28, 14:08) o man kol kas šita pati pačiausia- Ant smėliuko, ant mažyčio žodį "MAMA" parašysim! Tokia jauki ir miela  Ir man šita
saunus konkurselis. daug mielu nuotraukyciu zadantis... Juk kasdienes akimirkos pacios paciausios.. Labai silta "pokalbis su angelu"... O "vandens laseli... nuprausk man veideli" tiesiog miela.
paskaiciau bendrasias taisykles, dalyvavimo konkurse... Manau galima butu kiek placiau apibendrinti tai, kokie filtrai gali buti naudojami... Kai kurie efektai tokie akivaizdus, kad galbut fotomontazas atrodytu daug mieliau... Na nepykit, tai tik mano nuomone...
Krisliukas
2006 04 28, 22:29
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 28, 23:26) saunus konkurselis. daug mielu nuotraukyciu zadantis... Juk kasdienes akimirkos pacios paciausios.. Labai silta "pokalbis su angelu"... O "vandens laseli... nuprausk man veideli" tiesiog miela. paskaiciau bendrasias taisykles, dalyvavimo konkurse... Manau galima butu kiek placiau apibendrinti tai, kokie filtrai gali buti naudojami... Kai kurie efektai tokie akivaizdus, kad galbut fotomontazas atrodytu daug mieliau... Na nepykit, tai tik mano nuomone... Nepyk, bet nesupratau, ka norejai pasakyti  koki efektai akivaizdus?kokie filtrai?
Kokios siltos nuotraukos, net apsiverkiau ziuredama ir skaitydama prierasus  Nepazistu jaunos mamos nuotraukoje, bet zinau viena forume, kuria irgi su jos vaikais sumaisytumete
QUOTE(kajote @ 2006 04 28, 10:30) Man irgi si nuotrauka "krito i aki"  QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 28, 14:26) paskaiciau bendrasias taisykles, dalyvavimo konkurse... Manau galima butu kiek placiau apibendrinti tai, kokie filtrai gali buti naudojami... Kai kurie efektai tokie akivaizdus, kad galbut fotomontazas atrodytu daug mieliau... Na nepykit, tai tik mano nuomone... Tikrai pritariu pati ta pagalvojau,kai pamaciau pora nuotrauku Viena nuotrauka kaip pamaciau net susijuokiau, atsisedom pasidejom viska ka turejom virtuvej nusifotografavom ir idejom i konkursa  Nieko bloga tik juokas paeme, pagalvojau nu nors data nuotraukos reikejo nuimti Smagus konkursas daug graziu nuotraukeliu
Krisliukas
2006 04 29, 08:18
QUOTE Viena nuotrauka kaip pamaciau net susijuokiau, Jooooo labai juokinga  . Aš net nepastebėjau, kokios jūs smalsios, ne tik nuotraukas žiurit, bet ir datas ištyrinejat  . Smagu, kad mamyte stengiasi. Jei neturėjo tinkamos, tai žinoma reikejo nusifotografuoti. O, dėl puodų, tai aš pati nepagaminu pietų kol nesudedu vaikui ant grindu puse virtuvės. Bet ir geresnių nuotraukų nematau. Visos fotkintos panašiai, tik datų nėra. Juk buitinės kasdieninės, supozuotos nuotraukos. Visos puikios, nesvarbu kur, kada ir kokiomis aplinkybėmis fotografuota.
Įkėliau nuotraukytę, o kaip ją patvirtinti? Pirmą kartą dalyvauju konkurse
QUOTE(Keiti @ 2006 04 29, 08:40) Įkėliau nuotraukytę, o kaip ją patvirtinti? Pirmą kartą dalyvauju konkurse  desineje puseje yra toks melynas rutuliukas su raidele "i", jei gerai prisimenu  Ja paspaudi ir viskas
Dėkui
|
|