nes įgrūdai man žuvytę-
Negaliu pasakyt tau mama, kaip man gera su tavim,
nes įgrūdai man žuvytę-
"Leisk mamyte , aš pati nusiprasiu!"
dar sitas pavadinimas krito i aki "Visą dieną su mama- nuobodu, reik kitokių pramogų tik neisizeiskit
Apie žuvytę tai jėga
O man dar šitas labai patiko duok dešrelę - karštą, minkštą.
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio
QUOTE(Tute @ 2006 05 14, 16:35) O kur prapuole viena nuotraukyte, tiksliai zinau, kad ju buvo 167, o dabar beliko 166 Pastaruoju metu, labai gaila, nebeapsieiname nė viename konkurse be taisyklių pažeidimų...
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 19:43) man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis Dabar jau zinau, kurios nuotraukytes nebera, ot mano pastabumas Papildyta: QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:22) Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 20:43) man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas , bet labai labai žavuolis vaikis Juodaodis. Pats laikas butu ismokti, civilizuotoje salyje gyvename, nors ka cia stebetis, kai net universitetu destytojai tokius zodzius vartoja.
sveikinimai nugaletojoms
nors jus visos vertos pirmu vietu, nuotraukos is ties buvo siltos, net keista, kad tiek graziu foto liko be balsu siulyciau moderatiriams duoti, bent 5 balsus kituose foto konkursuose
Prisidedu prie sveikinimų. Ir pritariu babuskai - kada gi šuns balsas nueis į dangų? Jau kiek kartų sakiau: kai konkurse nuotraukų virš 100, duokit balsuoti ne už 3, o už 5 (apdovanojamų tegul ir lieka 3, kam tos išlaidos adminams... bet vertinimas tada būtų objektyvesnis, patenkintų daugiau - mažiau besiskundžiančių "pritūko balsų", mažiau nuotraukų negavusių nei vieno).
nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus
Ale labai gaila, kad daug žavių nuotraukyčių liko be balsų
Sveikinimai nugaletojoms
nu prajuokinot mane su tais komentarais
Ir sveikiname laimėtojas ![]() Lai neša jie džiaugsmą į širdį kiekvieno" ![]() ji apdovanojama sidabro medaliu, o daidorai atiteks firminis supermama.lt puodelis! Beje, I-II vietų laimėtojos jūsų didžiausio dėmesio ir įvertinimų susilaukia jau ne pirmą kartą - abi yra laimėję I-ąsias vietas ankstesniuose konkursuose Noriu leistis ant bangų!" Ji apdovanojama bronzos medaliu, o Agneza - firminiu supermama.lt puodeliu! ![]() -------------------------------- !!! Šįkart prizų atsiėmimas vyks Vilniuje, parašysiu laimėtojoms SuperMamos telefono numerį. Iki susitikimų kituose konkursuose
Nuoširdžiai norim su dukra padėkoti visoms balsavusioms už mūsų nuotraukėlę!
Sveikinam nugalėtojas.
Nuotraukos tikrai
Sveikinimai nugalėtojams
Ačiū visiems, kurie balsavo už mūsų nuotraukytę.
ačiū visiems balsavusiems už mūsų nuotraukytę
Ačiū už mano trijulės įvertinimą ir skirtus balsus , nors ir nelaimėjom, bet taip malonu
Sveikinam nugalėtojas QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 09:39) Nuoširdžiai norim su dukra padėkoti visoms balsavusioms už mūsų nuotraukėlę! o kas buvo ? QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 12:45) Būtų įvykę.spėjom evakuuotis... sveika, kur teko evakuotis? cia gal nuo kokio cunamio?
SVEIKINU NUGALĖTOJUS
Ir dėkoju balsavusiems už mus
nu ačiū už mėsininkės pravardę
Labai ačiū už balsus
Sveikinu laimėtojus
Dideli sveikinimai laimėtojoms
Ir tikiuos nepyksta mamytės,kurias truputį apšnekėjom.Kaip kažkas sakė-nusibosta laukt rezultatų ir trumpinam laiką
Sveikinam
Sveikinu nugaletojas
Tikrai buvo labai daug graziu nuotraukyciu, ir labai gaila, kad kai kurios negavo ne vieno balso Ir labai aciu visiems, kurie ivertino mano nuotraukyte
Nu, mamukai, šįkart tai nesitikėjau. Tikrai. Labai ačiū už tokį įvertinimą
Sveikinu ir kitas laimėtojas |