Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Diena su mama"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Elina
Negaliu pasakyt tau mama, kaip man gera su tavim,
nes įgrūdai man žuvytę
- censored2.gif swoon.gif
Medona
"Leisk mamyte , aš pati nusiprasiu!" mastau.gif ax.gif

dar sitas pavadinimas krito i aki "Visą dieną su mama- nuobodu, reik kitokių pramogų smile.gif " biggrin.gif
tik neisizeiskit 4u.gif
Agotukas
Apie žuvytę tai jėga hihihi.gif
O man dar šitas labai patiko biggrin.gif Oi, mamyte, saugok pirštą,
duok dešrelę - karštą, minkštą.
laugh.gif Liuks sugalvota. Ir rimuota, ir aišku, ir pagal nuotrauką irnesakyk.gif
Papugele
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:36)
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio biggrin.gif
*

To meškio, kur meilės nori? hihihi.gif Ot naglas meškis.
Aurėja
QUOTE(Tute @ 2006 05 14, 16:35)
O kur prapuole viena nuotraukyte, tiksliai zinau, kad ju buvo 167, o dabar beliko 166  g.gif

Pastaruoju metu, labai gaila, nebeapsieiname nė viename konkurse be taisyklių pažeidimų... verysad.gif ir vėl pagautas taisyklės nr. 11 pažeidėjas.
Papugele
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 19:43)
To meškio, kur meilės nori?  hihihi.gif Ot naglas meškis.
*

Aha.Tas nagluolis biggrin.gif

Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai doh.gif doh.gif " biggrin.gif biggrin.gif
Veitė
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis wub.gif Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha blush2.gif
ArTutė
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 19:43)
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis  wub.gif Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif man tas vaikutis irgi toks zavu, na jau toks zavutis wub.gif wub.gif

Dabar jau zinau, kurios nuotraukytes nebera, ot mano pastabumas biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:22)
Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai doh.gif  doh.gif "      biggrin.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif ir as atkreipiau demesi i mama
Toli
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 20:43)
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas , bet labai labai žavuolis vaikis  wub.gif Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha  blush2.gif
*

Juodaodis. Pats laikas butu ismokti, civilizuotoje salyje gyvename, nors ka cia stebetis, kai net universitetu destytojai tokius zodzius vartoja. rolleyes.gif
Medona
sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nors jus visos vertos pirmu vietu, nuotraukos is ties buvo siltos, net keista, kad tiek graziu foto liko be balsu verysad.gif

siulyciau moderatiriams duoti, bent 5 balsus kituose foto konkursuose mirksiukas.gif 4u.gif
Erszebeth
Prisidedu prie sveikinimų. Ir pritariu babuskai - kada gi šuns balsas nueis į dangų? Jau kiek kartų sakiau: kai konkurse nuotraukų virš 100, duokit balsuoti ne už 3, o už 5 (apdovanojamų tegul ir lieka 3, kam tos išlaidos adminams... bet vertinimas tada būtų objektyvesnis, patenkintų daugiau - mažiau besiskundžiančių "pritūko balsų", mažiau nuotraukų negavusių nei vieno).
Veitė
nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus wub.gif
Ale labai gaila, kad daug žavių nuotraukyčių liko be balsų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
c-girl
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
LowFeaR
nu prajuokinot mane su tais komentarais lotuliukas.gif thumbup.gif
Aurėja
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif visiems konkurso dalyviams!!!
Ir sveikiname laimėtojas bigsmile.gif

first.gif I-ąją vietą laimėjusi nuotrauka - "Pokalbis su angelu" apdovanojama supermama.lt aukso medaliu, o Evitai - firminis supermama.lt puodelis! good.gif

user posted image

second.gif II-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mes angelus baltus paliksim ant sniego
Lai neša jie džiaugsmą į širdį kiekvieno"

user posted image

ji apdovanojama sidabro medaliu, o daidorai atiteks firminis supermama.lt puodelis! good.gif

Beje, I-II vietų laimėtojos jūsų didžiausio dėmesio ir įvertinimų susilaukia jau ne pirmą kartą - abi yra laimėję I-ąsias vietas ankstesniuose konkursuose thumbup.gif

third.gif III-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mama, mama, aš skrendu!
Noriu leistis ant bangų!"
Ji apdovanojama bronzos medaliu, o Agneza - firminiu supermama.lt puodeliu! good.gif

user posted image

--------------------------------

!!! Šįkart prizų atsiėmimas vyks Vilniuje, parašysiu laimėtojoms SuperMamos telefono numerį.

Iki susitikimų kituose konkursuose bye1.gif
Evita
Nuoširdžiai norim su dukra padėkoti visoms balsavusioms už mūsų nuotraukėlę! smile.gif Ko gero maloniausia buvo skaityti nuoširdžius komentarus, ačiū jums visoms 4u.gif O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu! :*
Aurėja

i 
Kad nebūtų taip nuobodu laukti kito konkurso, labai kviečiame visus pabalsuoti konkurse "Iš nėštukės dienoraščio" už vieną labiausiai patikusių pasakojimų va čia :) AČIŪ!
la vita
Sveikinam nugalėtojas. 4u.gif
Nuotraukos tikrai thumbup.gif tik man asmeniškai pati pačiausia- Mes angelus baltus paliksim ant sniego... wub.gif
ejeva
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif

Ačiū visiems, kurie balsavo už mūsų nuotraukytę. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Elina
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 08:39)
O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu! :*
*

kaip suprasti blink.gif . Ar kas nors baisaus įvyko? blink.gif
Džinė
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 09:39)
O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu!
*

unsure.gif džiaugiuosi, kad viskas baigėsi laimingai wub.gif aš tą irgi išgyvenau, žinau ką tai reiškia unsure.gif

SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jūs vertos pirmos vietos user posted image

taip pat sveikinu antros ir trečios vietos laimėtojus 4u.gif 4u.gif
juoda_saulė
ačiū visiems balsavusiems už mūsų nuotraukytę 4u.gif
Evita
QUOTE(Elina @ 2006 05 15, 09:02)
kaip suprasti blink.gif . Ar kas nors baisaus įvyko? blink.gif
*

Būtų įvykę.spėjom evakuuotis...
Džine, o kas jumi buvo nutikę?
ENIGMA
Ačiū už mano trijulės įvertinimą ir skirtus balsus , nors ir nelaimėjom, bet taip malonu wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinam nugalėtojas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 09:39)
Nuoširdžiai norim su dukra padėkoti visoms balsavusioms už mūsų nuotraukėlę! smile.gif Ko gero maloniausia buvo skaityti nuoširdžius komentarus, ačiū jums visoms  4u.gif O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu! :*
*

o kas buvo ? ax.gif
Džinė
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 12:45)
Džine, o kas jumi buvo nutikę?
*

labai sirgo mano vidurinėlis.
Evita
QUOTE(Džinė @ 2006 05 15, 11:52)
labai sirgo mano vidurinėlis.
*

Užuojauta 4u.gif vat už tai vien iš komentarų matosi,kad mielas žmogutis esi...mačius ir šilto, ir šalta...o nelaimės, liečiančios vaikus-pačios baisiausios...
MyWay
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 12:45)
Būtų įvykę.spėjom evakuuotis...

sveika, kur teko evakuotis? cia gal nuo kokio cunamio? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
jėga
SVEIKINU NUGALĖTOJUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir dėkoju balsavusiems už mus wub.gif ax.gif
Yoli
nu ačiū už mėsininkės pravardę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai sunku buvo neišsiduoti skaitant komentarus, kad nuotrauka mano.... Ačiū už nuomonę ! Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Tekle
QUOTE(juoda_saulė @ 2006 05 15, 12:28)
ačiū visiems balsavusiems už mūsų nuotraukytę 4u.gif
*

man labiausiai patiko Jusu nuotraukyte :-) gaila, kad dar negalejau balsuoti, nes esu Naujoke :-(
Evita
QUOTE(Jurgita G. @ 2006 05 15, 12:10)
sveika, kur teko evakuotis? cia gal nuo kokio cunamio? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

nea...cia su namais problemos buvo.
juoda_saulė
QUOTE(Tekle @ 2006 05 15, 14:37)
man labiausiai patiko Jusu nuotraukyte :-) gaila, kad dar negalejau balsuoti, nes esu Naujoke :-(
*

labai malonu, ačiū mirksiukas.gif

iš to didelio džiaugsmo pamiršau laimėtojas pasveikint doh.gif
nuoširdūs sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Džinė
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 13:04)
o nelaimės, liečiančios vaikus-pačios baisiausios...
*

fear.gif tai jau tikrai
atsimenu - tiek nervų kainavo, kad vieną pusę " atėmė " ir 10 kg pamečiau ax.gif

QUOTE(juoda_saulė @ 2006 05 15, 16:02)
iš to didelio džiaugsmo pamiršau laimėtojas pasveikint doh.gif
*

biggrin.gif
rusnemi
Labai ačiū už balsus biggrin.gif , labai daug gražių nuotraukyčių.
Sveikinu laimėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papugele
Dideli sveikinimai laimėtojoms oro_buckis.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir tikiuos nepyksta mamytės,kurias truputį apšnekėjom.Kaip kažkas sakė-nusibosta laukt rezultatų ir trumpinam laiką gossip.gif blush2.gif
Krisliukas
Sveikinam 4u.gif ,sveikinam 4u.gif , sveikinam laimėtojus. Labai gražu.
ArTutė
Sveikinu nugaletojas 4u.gif

Tikrai buvo labai daug graziu nuotraukyciu, ir labai gaila, kad kai kurios negavo ne vieno balso verysad.gif As pritariu tai idejai, kad reiketu 5 balsu, na bent tada, kai nuotrauku skaicius virsija 150.

Ir labai aciu visiems, kurie ivertino mano nuotraukyte blush2.gif
MyWay
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 15:07)
nea...cia su namais problemos buvo.
*

blogiausia praeity mirksiukas.gif
daidora
Nu, mamukai, šįkart tai nesitikėjau. Tikrai. Labai ačiū už tokį įvertinimą aciuks.gif aciuks.gif . Kai nėštukių konkurse, tai jau iš komentarų supratau, kad nuotrauka patinka, bet šįsyk ir tų komentarų tik keli buvo, ir šiaip tooookia gausybė fainų fotkių.

Sveikinu ir kitas laimėtojas 4u.gif
lijo
QUOTE(daidora @ 2006 05 16, 18:14)
Sveikinu ir kitas laimėtojas 4u.gif
*

joop drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.