Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Diena su mama"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
mamaingrida
blush2.gif Oi, merginos, nusiraminkit!!! Sesutes cia, sesutes!!! friends.gif O mamytes nesimato, nes ji fotografavo. T.Y. liko uz kadro. bet buvo salia. doh.gif Pagavau ta vyresniosios zvilgsni...nesusilaikiau. Labai jau man pasirode grazi si nuotrauka. Ir nepozavo mano mergaites. Pagautas kadras. Sorry, jei kurios pyksta, kad mamos nera salia. Jei administracija leis, pakeisiu, arba kita atsiusiu. Pavasariniai linkejimai visoms! 4u.gif
Geisvilė
Matau, kaip vėl bandoma "išknist" kažką... Argi negalima apseit be to. Kituose forumuose kažkodėl to nepastebėjau. Gal ten jauna mama, gal ir sesutė, koks skirtumas. Mane labai dažnai laiko nepilnamete ir eidami pro šalį nusistebi "tokia jauna, o jau vėžina". Nekreipiu dėmesio, ir gerai, kad laiko jaunesne nei esu bigsmile.gif
Kutuliukas
QUOTE(Flirta @ 2006 04 29, 10:18)
Gal ten jauna mama, gal ir sesutė, koks skirtumas.
*

Jei sesutė, yra skirtumas.
Nors nuotrauka iš tiesų labai graži.
Geisvilė
QUOTE(Patieška @ 2006 04 29, 12:20)
*

Turėjau omeny, kad vos tik prasidėjus konkursui, visos tuoj pat ima šnipinėti, ieškoti prie ko prisikabinti. Jei taisyklėse nurodyta, jog turi būti mama, tai vat mamytė ir parašė, kad nuotraukytę pakeis. Kodėl toks gražus konkursas negali apsieit be šurmulio
Papildyta:
Pastebėjau, kad vienos mamytės net nedalyvauja, o kabinėjasi ne tas žodis. Tai tas, tai tas vis netinka. g.gif
Noelle
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 28, 21:29)
Nepyk, bet nesupratau, ka norejai pasakyti ax.gif  koki efektai akivaizdus?kokie filtrai?
*

nepykstu.

kiek klaidina bendrosios dalyvavimo konkurse taisykles cituoju:
"Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui,"

ir sie moderatores zodziai: "ne, vienas dalyvis atsiunčia vieną įprastą nuotrauką (kuri nėra patobulinta jokiomis spec. programomis"

vat cia man ir truksta konkretumo. Taip ir lieku nesupratusi, juk mazai kas naudoja filtrus ant objektyvu, dazniausiai visi sie spec efektai gaunami naudojant viena ar kita programa.
Noelle
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 29, 12:44)
Na taip smile.gif
*

tongue.gif taip tai taip tongue.gif
nuotrauku su spec. efektais pastebejau, bet nelabai tikiu, kad ten buvo naudojami filtrai ant objektyvo. Todel ir kabinejuos tongue.gif
Aj, bet gi teisejas (moderatorius) visada teisus... O sau pasilieku "dziaugsma" patersti eteri 4u.gif
*PM*
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 29, 00:18)
Jooooo labai juokinga lotuliukas.gif . Aš net nepastebėjau, kokios jūs smalsios, ne tik nuotraukas žiurit, bet ir datas ištyrinejat thumbup.gif . Smagu, kad mamyte stengiasi. Jei neturėjo tinkamos, tai žinoma reikejo nusifotografuoti. O, dėl puodų, tai aš pati nepagaminu pietų kol nesudedu vaikui ant grindu puse virtuvės. Bet ir geresnių nuotraukų nematau. Visos fotkintos panašiai, tik datų nėra. Juk buitinės kasdieninės, supozuotos nuotraukos. biggrin.gif

lotuliukas.gif

Visos puikios, nesvarbu kur, kada ir kokiomis aplinkybėmis fotografuota.
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif Nieko bloga tame tikrai neizvelgiu tik siaip juokas paeme mirksiukas.gif As pati zinau kaip gamindavau valgyt, puse virtuves ant zemes budavos, dabar jau mes isaugom is to amziau, puodai nebeidomu biggrin.gif

Super konkursas ir cia man labiausiai dominuoja visgi buitines nuotraukos, profesionalios man kazkaip nelabai sitam konkursui tinkamos, mano aki labiau traukia visokie smagumynai ir tiesiog namuose paciu darytos nuotraukytes, turiu jau keleta "isimilejusi" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaingrida @ 2006 04 29, 02:14)
blush2.gif
blush2.gif  Oi, merginos, nusiraminkit!!!  Sesutes cia, sesutes!!! friends.gif O mamytes nesimato, nes ji fotografavo. T.Y. liko uz kadro. bet buvo salia.  doh.gif Pagavau ta vyresniosios zvilgsni...nesusilaikiau. Labai jau man pasirode grazi si nuotrauka. Ir nepozavo mano mergaites. Pagautas kadras.  Sorry, jei kurios pyksta, kad mamos nera salia. Jei administracija leis, pakeisiu, arba kita atsiusiu. Pavasariniai linkejimai visoms! 4u.gif
*

Nuotrauka , pagautas kadras tikrai labai saunus, tik va jau ar ji tinkama siam konkursuis tegu sprendzia patys moderatoriai, malonu kad zmones patys prisipazysta smile.gif 4u.gif
jėga
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 29, 15:47)
nuotrauku su spec. efektais pastebejau, bet nelabai tikiu, kad ten buvo naudojami filtrai ant objektyvo. Todel ir kabinejuos  tongue.gif
Aj, bet gi...  O sau pasilieku "dziaugsma" patersti eteri  4u.gif
*

Galbūt ne tiek teisus, kiek nelabai profesionalus nuotraukų "gaminime" mastau.gif Taigi ir nepastebi to, ką pastebėjai tu mirksiukas.gif
Kutuliukas
Turbūt kaip tik taip ir yra smile.gif
Aurėja
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 29, 12:42)
"ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui[/b],"

juk mazai kas naudoja filtrus ant objektyvu, dazniausiai visi sie spec efektai gaunami naudojant viena ar kita programa.

taisyklėje yra žodis "fotografuojant", ten kalbama tik apie fotografavimo momentą, o ne apie tai, kas daroma vėliau su padaryta nuotrauka.
Elina
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 28, 22:29)
Nepyk, bet nesupratau, ka norejai pasakyti ax.gif  koki efektai akivaizdus?kokie filtrai?
*

šita foto man labai patinka 4u.gif
Kai tik prisiglaudžiam mes prie mamos
ir rūpesčių nelieka tos dienos.
Atleidžia ji išdaigas ir klaidas,
nes mes mamytę mylim visada.
Ar mes geri, ar mes blogi,
mamytei mes vistiek mieli
la vita
QUOTE(Aurėja @ 2006 04 28, 20:01)
bandykit pildyt paraišką, palikit ją taip, kaip lieka iki galo neužpildyta (tik su nuotraukos pavadinimu). O tada atsiųskit nuotrauką man mail'u: aureja@delfi.lt O aš nuotrauką įterpsiu į jūsų paraišką.
*

Išsiunčiau paštu. Ačiū 4u.gif
mamaingrida
Dar karteli labutis visoms! Mes naujokės! mirksiukas.gif
*mamusikas*
Visos nuotraukytės savotiškai gražios, visi vaikučiai ir jų mielosios mamytės. Pokalbis su angelu galėtu būti ir atvirukas, iš ties labai graži nuotraukytė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Džinė
Visos nuotraukos labai gražios 4u.gif
peržvelgiau visas ir nesupratau dėl kurios čia kilo toks šurmulys blush2.gif
Neglaite
QUOTE(Elina @ 2006 04 29, 20:09)

*

Man šita irgi labai labai thumbup.gif wub.gif
Ryški
Norėjau paklausti kaip ten reikia viską padaryti? Paraišką užpildžiau, o kaip toliau? Ar tai viskas?
Erszebeth
QUOTE(LiniuTe @ 2006 04 29, 23:24)
Norėjau paklausti kaip ten reikia viską padaryti? Paraišką užpildžiau, o kaip toliau? Ar tai viskas?
*

Prie nuotraukos dešinėje turėtum matyti tris ženkliukus, vienas iš jų - šauktukas "siųsti patvirtinimui". Paspausk jį ir lauk, kol patvirtins mirksiukas.gif
rim@
Nemoku nuotraukos apkarpyti verysad.gif Gal galite nukreipti kur pasimokinti ax.gif
Noelle
QUOTE(rim@ @ 2006 04 29, 22:20)
Nemoku nuotraukos apkarpyti verysad.gif Gal galite nukreipti kur pasimokinti ax.gif
*

paprasciausiais variantas, neturint "paintshop pro" ar "photoshop"... su "paint" programa (turetu buti kiekvienam windows`e ) atsidaryti nuotrauka, irankiu lenteleje kaireje rasi staciakampi punktyrinem linijom (turetu buti pacioje pirmoje irankiu lenteles eiluteje). Juo pasizymi nuotraukos dali, kuria nori iskirpti, tuomet "copy" ir "paste" naujame langelyje.
Gal ir nelabai aiskiai parasiau, bet tikiuosi supratai..

gal cia kiek aiskiau http://www.worsleyschool.net/info/usingpaint/usingpaint.html
rim@
Dėkui buuuchepaula 4u.gif
Pavyko ax.gif
Na nuotraukos kokybė tai suprastėjo, bet nieko biggrin.gif
Mumm
QUOTE(Elina @ 2006 04 29, 19:09)

*

man irgi drinks_cheers.gif jau tokie trys vaikuciai taip meiliai prisiglaude wub.gif laiminga mamyte smile.gif
Ryški
QUOTE(Erszebeth @ 2006 04 29, 23:37)
Prie nuotraukos dešinėje turėtum matyti tris ženkliukus, vienas iš jų - šauktukas "siųsti patvirtinimui". Paspausk jį ir lauk, kol patvirtins  mirksiukas.gif
*

Pas mane tokio varianto nerodo schmoll.gif Čia yra mano paraiška. O ką toliau daryti?
Erszebeth
QUOTE(LiniuTe @ 2006 04 30, 12:01)
Pas mane tokio varianto nerodo  schmoll.gif Čia yra mano paraiška. O ką toliau daryti?
*

Tavo paraiškos kiti dalyviai negali matyti. Rašau, kaip užpildyti, po žingsnelį:

1. Įrašai pavadinimą, įkeli iš kompo nuotrauką, spaudi apačioj "išsaugoti pakeitimus".
2. Savo nuotrauką pamatai prie "neužpildytų" (žr. viršuj - "Konkursai", "Dalyviai", "Neužpildytos". Atsidarius neužpildytų langą šalia nuotraukos turėtum matyti 3 ženkliukus - "popierių krūvą" ("redaguoti"), raudoną X ("šalinti") ir šauktuką ("siųsti patvirtinimui").
3. Paspaudus tą šauktuką nuotrauka atsiranda prie "nepatvirtintų" - tuomet jau belieka laukti, kol patvirtins, keisti nieko nebegali. Po kurio laiko savo fotkę pamatysi tarp kitų konkurso nuotraukų.
Aurėja
Yra atskira tema visa prisegta šiame skyrelyje viršuje, su nuoroda "Svarbu: Kaip išsiųsti nuotrauką konkursui" va čia
Katty
visos nuotraukos labai gražios, ypač tos kur matomas koks nors veikmas thumbup.gif
Noelle
kokia grazute "Mama, mama, aš skrendu! Noriu leistis ant bangų!"
paprasta ir miela. o ir zodziai grazus.
Agotukas
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 30, 19:43)
*

Aha, nu jau labai graži nuotrauka wub.gif
PUka
Labai labai graži foto Mama, mama, aš skrendu!
Noriu leistis ant bangų!

... dar labai graži Pokalbis su angelu wub.gif
Džinė
QUOTE(PUka @ 2006 04 30, 20:59)
dar labai graži Pokalbis su angelu   wub.gif
*

šita nuotrauka tikrai paims pirmą vietą wub.gif
Gaziulka
QUOTE(Džinė @ 2006 04 30, 21:59)
šita nuotrauka tikrai paims pirmą vietą wub.gif
*

o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo ax.gif Bet čia tik mano nuomonė.

Man labai patinka 'Kai kelionė per ilga, kelyje padės mama" - atrodo, nieko ypatingo, bet mane žavi toks paprastumas ir tikrumas.
Noelle
vis is naujo perziuriu nuotraukas... dabar uzstrigo "Oj protinga mano mama,
Nesvarbu, kad su pižama..." Vaikutis sau saldziai snaudzia o mamyte megaujasi skaitymu smile.gif
rimtai, kasdienes akimirkos, buitinem salygom, tikrai super 4u.gif
rim@
QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 22:48)
o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria.

Tarsi uždavei klausimą ir pati į jį atsakei bigsmile.gif Pasitaiko nuotraukų, kuriose nieko ypatinga, bet taip žavi... rolleyes.gif
ridzis
QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 22:48)
o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo ax.gif Bet čia tik mano nuomonė.

*

Man irgi nera ta nuotrauka superine, as didesne pirmenybe tokiam konkurse skirciau nepakoreguotom nuotraukom (atleiskit jei ka nors izeidziau ar ne taip pastebejau) bet tikrai yra mielu kasdienisku nuotraukeliu kur matosi kokia nors veikla, aisku su visiskais leliais ne kazinka nuveiksi, bet cia as taip galvoju... 4u.gif
Virdzinija
QUOTE(Patieška @ 2006 04 29, 10:20)
*

Na va, moderatoriai eilinį kartą pasistengė - neina suprasti, kas kur ir ką blink.gif jei jau trinti kažkuriuos pasisakymus - tai gal reikėtų ištrinti ir visus atsakymus, su tuo pasisakymu susijusius?
Kutuliukas
Tai kad yra tas pasisakymas į kurį atsakiau. Kaip tik virš atsakymo unsure.gif
jėga
QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 23:48)
o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo ax.gif
*

Ir man schmoll.gif ax.gif
mamaingrida
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 30, 19:43)
*

Sutinku. Labai daug gražių nuotraukų. Tokios šiltos, tiek daug meilės jose spinduliuoja wub.gif Sunku net ir išrinkti... o man labiausiai patinka nuotraukos, kuriose užfiksuotas veiksmas, t.y. "pagauti" kadrai, o ne pozuojantys zmoguciai...
Ramunis
Smagus konkursas.Ir dalyvių daug.Kai reiks balsuot problema bus doh.gif Visos nuotraukos gražios. thumbup.gif
Veiksmo su mažais vaikiukais didelio neprigaudysi(čia kai kurios mamytės tokių nuotraukų labiau norėtų,nei pozuojančių),tai mamos deda nuotraukytes,kuriose įamžinta tai,ką dažniausiai daro-MYLUOJASI su savo angeliukais lotuliukas.gif soske.gif
Jicky
Saulytė šviesiausia,
Ledai skaniausi,
Kai su mumis Mamytė brangiausia!
wub.gif Jau tokia miela nuotrauka...

Du viščiukai po šiltu mamos sparneliu Mama man šioj nuotraukoj kaip aktorė wub.gif O vaikučiai kaip susitarę, abu pirštus į burnytes įsikišę laugh.gif

Do- rė- mi- fa- sol- lia- si, mokam groti visos trys ! wub.gif

Pastebėjau, kad man labiau patinka nuotraukos, kur su mama ne vienas vaikutis smile.gif
Noelle
vis griztu paziureti i naujas nuotraukytes..
"Po visų dienos darbų, pas dukrytes aš skubu.." tokia siltute. Koks mielas didesnes mergytes prisiglaudimas... toks naturalus, siltas.. ir mamytes veidas spindi didele meile..
grazu grazu grazu! 4u.gif
Elina
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 01, 13:58)
Du viščiukai po šiltu mamos sparneliu  O vaikučiai kaip susitarę, abu pirštus į burnytes įsikišę laugh.gif
*

man šita irgi- super thumbup.gif
Jurgytė
Man gražios nuotraukos, kurios, manau, ir temą labiausiai atspindi, kur mamytė su vaiku (-ais) ką nors veikia, ne tik stovi (sėdi) apsikabinę. Labai graži nuotrauka, kur vaikai valgo ledus thumbup.gif
Veitė
pagaliau, pagaliau thumbup.gif Ir Californiagirl įdėjo savo foto, taip laukiau ką šįkart įdomaus pamatysim, ir tikrai- nenuvylė, bravo, puiki nuotrauka wub.gif wub.gif
Ryški
QUOTE(Erszebeth @ 2006 04 30, 12:28)
Tavo paraiškos kiti dalyviai negali matyti. Rašau, kaip užpildyti, po žingsnelį:

1. Įrašai pavadinimą, įkeli iš kompo nuotrauką, spaudi apačioj "išsaugoti pakeitimus".
2. Savo nuotrauką pamatai prie "neužpildytų" (žr. viršuj - "Konkursai", "Dalyviai", "Neužpildytos". Atsidarius neužpildytų langą šalia nuotraukos turėtum matyti 3 ženkliukus - "popierių krūvą" ("redaguoti"), raudoną X ("šalinti") ir šauktuką ("siųsti patvirtinimui").
3. Paspaudus tą šauktuką nuotrauka atsiranda prie "nepatvirtintų" - tuomet jau belieka laukti, kol patvirtins, keisti nieko nebegali. Po kurio laiko savo fotkę pamatysi tarp kitų konkurso nuotraukų.
*

QUOTE(Aurėja @ 2006 04 30, 16:19)
Yra atskira tema visa prisegta šiame skyrelyje viršuje, su nuoroda "Svarbu: Kaip išsiųsti nuotrauką konkursui" va čia
*

Dėkoju labai už išsamų atsakymą 4u.gif Jei ką ne taip padariau atsiprašau blush2.gif (čia dėl tos paraiškos biggrin.gif )
Krisliukas
Į ausytę pakuždėsiu,
Kad visad tave mylėsiu
biggrin.gif
Labai miela man nuotraukyte.
Džinė
ar leistų moderatorė įkelti foto tik su močiute g.gif
gi be močiutės - nebūtų mamos... ax.gif
Kutuliukas
Mamos nebūtų ir be senelio ir be prosenelių...ir be tėčio biggrin.gif , o šitas konkursas skirtas specialiai mamoms ir jų vaikams. 4u.gif
MakkaPakka
Man graziausia Pokalbis su angelu...tokia miela, svelni foto smile.gif
victoria
QUOTE(nerika2002 @ 2006 05 01, 14:29)
Man graziausia Pokalbis su angelu...tokia miela, svelni foto  smile.gif
*

man ir si nuotrauka grazi, bet negaliu uz ja balsuot, kadangi ji neatitinka sio fotokonkurso temos, manau tai "diena su mama" tema ir balsuosiu uz tas kurios atitinka sia tema
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.