Matau, kaip vėl bandoma "išknist" kažką... Argi negalima apseit be to. Kituose forumuose kažkodėl to nepastebėjau. Gal ten jauna mama, gal ir sesutė, koks skirtumas. Mane labai dažnai laiko nepilnamete ir eidami pro šalį nusistebi "tokia jauna, o jau vėžina". Nekreipiu dėmesio, ir gerai, kad laiko jaunesne nei esu
QUOTE(Patieška @ 2006 04 29, 12:20) Turėjau omeny, kad vos tik prasidėjus konkursui, visos tuoj pat ima šnipinėti, ieškoti prie ko prisikabinti. Jei taisyklėse nurodyta, jog turi būti mama, tai vat mamytė ir parašė, kad nuotraukytę pakeis. Kodėl toks gražus konkursas negali apsieit be šurmulio Papildyta: Pastebėjau, kad vienos mamytės net nedalyvauja, o kabinėjasi ne tas žodis. Tai tas, tai tas vis netinka. QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 28, 21:29) nepykstu. kiek klaidina bendrosios dalyvavimo konkurse taisykles cituoju: "Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui," ir sie moderatores zodziai: "ne, vienas dalyvis atsiunčia vieną įprastą nuotrauką (kuri nėra patobulinta jokiomis spec. programomis" vat cia man ir truksta konkretumo. Taip ir lieku nesupratusi, juk mazai kas naudoja filtrus ant objektyvu, dazniausiai visi sie spec efektai gaunami naudojant viena ar kita programa. QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 29, 00:18) Jooooo labai juokinga Visos puikios, nesvarbu kur, kada ir kokiomis aplinkybėmis fotografuota. Super konkursas ir cia man labiausiai dominuoja visgi buitines nuotraukos, profesionalios man kazkaip nelabai sitam konkursui tinkamos, mano aki labiau traukia visokie smagumynai ir tiesiog namuose paciu darytos nuotraukytes, turiu jau keleta "isimilejusi" Papildyta: QUOTE(mamaingrida @ 2006 04 29, 02:14) Nuotrauka , pagautas kadras tikrai labai saunus, tik va jau ar ji tinkama siam konkursuis tegu sprendzia patys moderatoriai, malonu kad zmones patys prisipazysta QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 29, 15:47) nuotrauku su spec. efektais pastebejau, bet nelabai tikiu, kad ten buvo naudojami filtrai ant objektyvo. Todel ir kabinejuos Aj, bet gi... O sau pasilieku "dziaugsma" patersti eteri Galbūt ne tiek teisus, kiek nelabai profesionalus nuotraukų "gaminime"
Turbūt kaip tik taip ir yra
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 29, 12:42) "ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui[/b]," juk mazai kas naudoja filtrus ant objektyvu, dazniausiai visi sie spec efektai gaunami naudojant viena ar kita programa. taisyklėje yra žodis "fotografuojant", ten kalbama tik apie fotografavimo momentą, o ne apie tai, kas daroma vėliau su padaryta nuotrauka. QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 28, 22:29) šita foto man labai patinka Kai tik prisiglaudžiam mes prie mamos ir rūpesčių nelieka tos dienos. Atleidžia ji išdaigas ir klaidas, nes mes mamytę mylim visada. Ar mes geri, ar mes blogi, mamytei mes vistiek mieli
Dar karteli labutis visoms! Mes naujokės!
Visos nuotraukytės savotiškai gražios, visi vaikučiai ir jų mielosios mamytės. Pokalbis su angelu galėtu būti ir atvirukas, iš ties labai graži nuotraukytė.
Visos nuotraukos labai gražios
peržvelgiau visas ir nesupratau dėl kurios čia kilo toks šurmulys
Norėjau paklausti kaip ten reikia viską padaryti? Paraišką užpildžiau, o kaip toliau? Ar tai viskas?
Nemoku nuotraukos apkarpyti
QUOTE(rim@ @ 2006 04 29, 22:20) paprasciausiais variantas, neturint "paintshop pro" ar "photoshop"... su "paint" programa (turetu buti kiekvienam windows`e ) atsidaryti nuotrauka, irankiu lenteleje kaireje rasi staciakampi punktyrinem linijom (turetu buti pacioje pirmoje irankiu lenteles eiluteje). Juo pasizymi nuotraukos dali, kuria nori iskirpti, tuomet "copy" ir "paste" naujame langelyje. Gal ir nelabai aiskiai parasiau, bet tikiuosi supratai.. gal cia kiek aiskiau http://www.worsleyschool.net/info/usingpaint/usingpaint.html
Dėkui buuuchepaula
Pavyko Na nuotraukos kokybė tai suprastėjo, bet nieko QUOTE(Elina @ 2006 04 29, 19:09) šita foto man labai patinka Kai tik prisiglaudžiam mes prie mamos ir rūpesčių nelieka tos dienos. Atleidžia ji išdaigas ir klaidas, nes mes mamytę mylim visada. Ar mes geri, ar mes blogi, mamytei mes vistiek mieli man irgi QUOTE(Erszebeth @ 2006 04 29, 23:37) Prie nuotraukos dešinėje turėtum matyti tris ženkliukus, vienas iš jų - šauktukas "siųsti patvirtinimui". Paspausk jį ir lauk, kol patvirtins Pas mane tokio varianto nerodo QUOTE(LiniuTe @ 2006 04 30, 12:01) Tavo paraiškos kiti dalyviai negali matyti. Rašau, kaip užpildyti, po žingsnelį: 1. Įrašai pavadinimą, įkeli iš kompo nuotrauką, spaudi apačioj "išsaugoti pakeitimus". 2. Savo nuotrauką pamatai prie "neužpildytų" (žr. viršuj - "Konkursai", "Dalyviai", "Neužpildytos". Atsidarius neužpildytų langą šalia nuotraukos turėtum matyti 3 ženkliukus - "popierių krūvą" ("redaguoti"), raudoną X ("šalinti") ir šauktuką ("siųsti patvirtinimui"). 3. Paspaudus tą šauktuką nuotrauka atsiranda prie "nepatvirtintų" - tuomet jau belieka laukti, kol patvirtins, keisti nieko nebegali. Po kurio laiko savo fotkę pamatysi tarp kitų konkurso nuotraukų.
Yra atskira tema visa prisegta šiame skyrelyje viršuje, su nuoroda "Svarbu: Kaip išsiųsti nuotrauką konkursui" va čia
visos nuotraukos labai gražios, ypač tos kur matomas koks nors veikmas
kokia grazute "Mama, mama, aš skrendu! Noriu leistis ant bangų!"
paprasta ir miela. o ir zodziai grazus.
Labai labai graži foto Mama, mama, aš skrendu!
Noriu leistis ant bangų! ... dar labai graži Pokalbis su angelu QUOTE(Džinė @ 2006 04 30, 21:59) o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo Man labai patinka 'Kai kelionė per ilga, kelyje padės mama" - atrodo, nieko ypatingo, bet mane žavi toks paprastumas ir tikrumas.
vis is naujo perziuriu nuotraukas... dabar uzstrigo "Oj protinga mano mama,
Nesvarbu, kad su pižama..." Vaikutis sau saldziai snaudzia o mamyte megaujasi skaitymu rimtai, kasdienes akimirkos, buitinem salygom, tikrai super QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 22:48) o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Tarsi uždavei klausimą ir pati į jį atsakei QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 22:48) o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo Man irgi nera ta nuotrauka superine, as didesne pirmenybe tokiam konkurse skirciau nepakoreguotom nuotraukom (atleiskit jei ka nors izeidziau ar ne taip pastebejau) bet tikrai yra mielu kasdienisku nuotraukeliu kur matosi kokia nors veikla, aisku su visiskais leliais ne kazinka nuveiksi, bet cia as taip galvoju...
Tai kad yra tas pasisakymas į kurį atsakiau. Kaip tik virš atsakymo
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 30, 19:43) kokia grazute "Mama, mama, aš skrendu! Noriu leistis ant bangų!" paprasta ir miela. o ir zodziai grazus. Sutinku. Labai daug gražių nuotraukų. Tokios šiltos, tiek daug meilės jose spinduliuoja
Smagus konkursas.Ir dalyvių daug.Kai reiks balsuot problema bus
Veiksmo su mažais vaikiukais didelio neprigaudysi(čia kai kurios mamytės tokių nuotraukų labiau norėtų,nei pozuojančių),tai mamos deda nuotraukytes,kuriose įamžinta tai,ką dažniausiai daro-MYLUOJASI su savo angeliukais
Saulytė šviesiausia,
Ledai skaniausi, Kai su mumis Mamytė brangiausia! Du viščiukai po šiltu mamos sparneliu Mama man šioj nuotraukoj kaip aktorė Do- rė- mi- fa- sol- lia- si, mokam groti visos trys ! Pastebėjau, kad man labiau patinka nuotraukos, kur su mama ne vienas vaikutis
vis griztu paziureti i naujas nuotraukytes..
"Po visų dienos darbų, pas dukrytes aš skubu.." tokia siltute. Koks mielas didesnes mergytes prisiglaudimas... toks naturalus, siltas.. ir mamytes veidas spindi didele meile.. grazu grazu grazu!
Man gražios nuotraukos, kurios, manau, ir temą labiausiai atspindi, kur mamytė su vaiku (-ais) ką nors veikia, ne tik stovi (sėdi) apsikabinę. Labai graži nuotrauka, kur vaikai valgo ledus
pagaliau, pagaliau
QUOTE(Erszebeth @ 2006 04 30, 12:28) Tavo paraiškos kiti dalyviai negali matyti. Rašau, kaip užpildyti, po žingsnelį: 1. Įrašai pavadinimą, įkeli iš kompo nuotrauką, spaudi apačioj "išsaugoti pakeitimus". 2. Savo nuotrauką pamatai prie "neužpildytų" (žr. viršuj - "Konkursai", "Dalyviai", "Neužpildytos". Atsidarius neužpildytų langą šalia nuotraukos turėtum matyti 3 ženkliukus - "popierių krūvą" ("redaguoti"), raudoną X ("šalinti") ir šauktuką ("siųsti patvirtinimui"). 3. Paspaudus tą šauktuką nuotrauka atsiranda prie "nepatvirtintų" - tuomet jau belieka laukti, kol patvirtins, keisti nieko nebegali. Po kurio laiko savo fotkę pamatysi tarp kitų konkurso nuotraukų. QUOTE(Aurėja @ 2006 04 30, 16:19) Yra atskira tema visa prisegta šiame skyrelyje viršuje, su nuoroda "Svarbu: Kaip išsiųsti nuotrauką konkursui" va čia Dėkoju labai už išsamų atsakymą
Į ausytę pakuždėsiu,
Kad visad tave mylėsiu Labai miela man nuotraukyte.
ar leistų moderatorė įkelti foto tik su močiute
gi be močiutės - nebūtų mamos...
Mamos nebūtų ir be senelio ir be prosenelių...ir be tėčio
Man graziausia Pokalbis su angelu...tokia miela, svelni foto
|