Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Diena su mama"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aurėja
Naujas foto konkursas - “Diena su mama”

Pirmąjį gegužės sekmadienį švęsime Motinos dieną. Šia proga kviečiame į foto konkursą „Diena su mama“! Turim smagią užduotį: iš visų mūsų atsiųstų konkursui nuotraukų susidėlios didžiulė mamos rūpestėlių ir džiaugsmelių, kuriuose ji sukasi visą dieną prižiūrėdama savo mažylius, „dėlionė“. Mama - tikra stebukladarė: diena iš dienos Ji maitina, maudo, myluoja, seka pasakas, guodžia, mokina, žaidžia, slaugo, linksmina.... kol užauga Žmogus!

Siųskite konkursui nuotrauką, kuri ir bus vienas iš „Diena su mama“ epizodų. Peržiūrėkite jau esančias nuotraukas konkurse ir pamėginkite papildyti galeriją tokia nuotrauka, kuri atskleistų vis naujus, ir vis įdomesnius mamos ir mažylio dienos darbus ir rūpestėlius. Nuotraukoje būtinai turi matytis ir mamytė, ir jos vaikutis/-iai!

Sugalvokite nuotraukai įdomų, originalų pavadinimą. Prašome rašyti jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

! Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jas rasite čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 04 25 - 2006 05 09.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 05 10– 2006 05 15.

Paraiškas į konkursą pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Fotografuokite, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunų firminį supermama.lt puodelį!
Medona
oi koks smagus konkursas thumbup.gif
Aureja, kaip supratau, i viena foto galima sudeti keleta nuotrauku ir kiekvienoje is ju turi buti ir mama, ir vaikas/ai ? blush2.gif
Aurėja
QUOTE(babuska @ 2006 04 25, 14:06)
Aureja, kaip supratau, i viena foto galima sudeti keleta nuotrauku

ne, vienas dalyvis atsiunčia vieną įprastą nuotrauką (kuri nėra patobulinta jokiomis spec. programomis).
Turėjau galvoje, kad iš visų dalyvių atsiųstų nuotraukų susidarys šauni "dėlionė" tema "Diena su mama" bigsmile.gif O savo nuotraukoje nereikia jungti vaizdų iš keleto nuotraukų.

Lauksim pirmųjų dalyvių!
Džinė
aš irgi supratau kaip babuska ax.gif truputį klaidina ta " dėlionė " ax.gif
Matelyk
QUOTE(Džinė @ 2006 04 25, 15:40)
aš irgi supratau kaip babuska ax.gif truputį klaidina ta " dėlionė "  ax.gif
*

nu ir aš taip supratau blush2.gif jau ir nusivilti suspėjau, kad neteks dalyvauti, nes tokių fintų nemoku unsure.gif
o dabar tik reikia nuotraukytę tinkamą surasti ir bus thumbup.gif
Veitė
tikrai smagus konkursėlis, nors tikėjausi kažko "velykinio" 4u.gif
Krisliukas
Nuotraukoje ,,Vandens lašeli, ...nuprausk man veidelį... " labai gražus mažylis. Kaip lėlytė smile.gif
Džinė
" laikyk, mamyt, mane tvirčiau
aš pievoj pienę pamačiau
norėčiau tau nuskinti ją
tik mano žingsniai netvirti deja... "
man šita graži wub.gif
Sandricka
Turiu klausimeli,jeigu nepatvirtina nuotraukos,ar pranesa ar ne g.gif Nes diena issiunciau,o jos dar neeera verysad.gif Gal ka ne taip pridirbau blush2.gif
Aurėja
QUOTE(Sandricka @ 2006 04 26, 21:39)
Turiu klausimeli,jeigu nepatvirtina nuotraukos,ar pranesa ar ne g.gif Nes diena issiunciau,o jos dar neeera verysad.gif Gal ka ne taip pridirbau blush2.gif

nuotrauka jau patvirtinta.
Sandricka
QUOTE(Aurėja @ 2006 04 27, 08:18)
nuotrauka jau patvirtinta.
*

Aciu,jau matau mirksiukas.gif
Smagurė
Negaliu atsižiūrėti į nuotrauką "Pokalbis su angelu" wub.gif tikrai kaip nuo dangaus debesėlio nuleistas vaizdelis wub.gif
Džinė
QUOTE(Edera @ 2006 04 27, 13:14)
Negaliu atsižiūrėti į nuotrauką "Pokalbis su angelu"  wub.gif tikrai kaip nuo dangaus debesėlio nuleistas vaizdelis  wub.gif
*

tikrai nuotrauka thumbup.gif
Matelyk
man kol kas pačios pačiausios - kur maudosi kartu wub.gif kur vaikiukas į nosį mamytei kanda thumbup.gif ir "Mama, kelkis...." wub.gif
Krisliukas
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 27, 15:59)
man kol kas pačios pačiausios - kur maudosi kartu  wub.gif  kur vaikiukas į nosį mamytei kanda  thumbup.gif  ir "Mama, kelkis...."  wub.gif
*

Man irgi labai grazi nuotrauka, kur mamyte maudosi kartu su savo mazyliu.

Beje visos nuotraukytes grazios.
ewa
"Pokalbis su angelu" pati pačiausia wub.gif Ir pavadinimas toks šiltas wub.gif
Ir šiaip yra labai mielų nuotraukų. Jau dabar man cielos 4 labai labai wub.gif
PaMeL
dar vienas grazus konkursiukas thumbup.gif
Bretane
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 27, 14:59)
man kol kas pačios pačiausios - kur maudosi kartu  wub.gif  kur vaikiukas į nosį mamytei kanda  thumbup.gif  ir "Mama, kelkis...."  wub.gif
*

Ir man šitos drinks_cheers.gif O dar patinka : Mama, opa!
Nieko sau
Man labai miela foto, kur mama tupi prie jūros ir laukia dukros wub.gif (nespalvota) ir dar visai patiko kur mama maudosi su vaiku vonioje thumbup.gif
Džinė
QUOTE(ewa @ 2006 04 27, 19:09)
Jau dabar man cielos 4 labai labai  wub.gif
*

o kas bus pabaigoj, kai bus virš 100 doh.gif
ArTutė
Man labai patiko sios:

Pokalbis su angelu wub.gif

Mama, opa!
Opapa, kaip smagu kabėt ore !!! thumbup.gif

ir dar ben trys... doh.gif biggrin.gif
ketti
Labai fainas, šiltas, gražus konkursas wub.gif thumbup.gif .

Kol kas man į akį krito:
* Tu paimk vaikelį - jį iškelk aukštai...
* Mama, kelkis, kaip aš dieną leisiu viena smile.gif
* Apkabink savo vaiką, kai kiti neįvertina prisilietimo jėgos...

P.S. Po mėnesiuko reikėtų surengti konkursą "diena su tėčiu" smile.gif
jėga
Labai daug gražių nuotraukų wub.gif wub.gif wub.gif
mertishe
Labukas visoms 4u.gif Su nauju konkursėliu 4u.gif
Tikiuos aptarimai nebus jau tokie rūgštūs kaip buvo konkurse "Belaukiant gandrų"... sad.gif
Džiaukimės nuotraukėlėmis ir tuo dideliu džiaugsmu biggrin.gif
Medona
kiek graziu nuotrauku ir visos tokios mielos wub.gif
kol kas nesimato profisionaliu, tad siokia tokia lygybe jauciasi rolleyes.gif o gal as nepastebejau unsure.gif
nors nesu tikra del sios "Nešk mane, mamyte, kol esu mažytis..." unsure.gif labai grazi foto thumbup.gif
Papugele
O man labai miela maxi tinginio gamintojų šeimynėlė ir žemuogių rinkėjai wub.gif
"Pokalbis su angelu"-iskirtinė be žodžių.. 4u.gif
Vilika
QUOTE(babuska @ 2006 04 28, 12:00)
kiek graziu nuotrauku ir visos tokios mielos  wub.gif
kol kas nesimato profisionaliu, tad siokia tokia lygybe jauciasi  rolleyes.gif  o gal as nepastebejau  unsure.gif
nors nesu tikra del sios "Nešk mane, mamyte, kol esu mažytis..."  unsure.gif  labai grazi foto  thumbup.gif
*

Na čia tokia tema, kad nuotraukos turėtų būti buitinės, o ne profesionalų. Juk čia kasdieniniai mamų rūpestėliai ir džiaugsmeliai.
Veitė
QUOTE(Vilika @ 2006 04 28, 11:38)
Na čia tokia tema, kad nuotraukos turėtų būti buitinės, o ne profesionalų. Juk čia kasdieniniai mamų rūpestėliai ir džiaugsmeliai.
*

būtent drinks_cheers.gif
Veitė
o man kol kas šita pati pačiausia- Ant smėliuko, ant mažyčio žodį "MAMA" parašysim!
Tokia jauki ir miela wub.gif
Bretane
Nesuprantu, kažkodėl nesiseka nuotrauka įdėt, tai prie neužpildytų gaunas, tai prie nepatvirtintų g.gif
la vita
Mes ir norim sudalyvaut bet nuotraukos nededa- meta kad klaida, nuotrauka jpg failo o nepriima verysad.gif
Gal moderatoriai gali padėt ax.gif
Krisliukas
O man labai grazi,kur mamyte su vaikuciais tingini kepa, ant stalo daug sausainiu, arba, kur mamyte su vaikuciu piesia, dar grazi kur rankytes plauna. biggrin.gif
Linea...
as matau daug daug meiles nuotraukelese wub.gif wub.gif
ArTutė
QUOTE(eglytek @ 2006 04 28, 14:49)
Nesuprantu, kažkodėl nesiseka nuotrauka įdėt, tai prie neužpildytų gaunas, tai prie nepatvirtintų  g.gif
*

Jei nuotraukyte prie nepatvirtintu, tai viskas gerai, reikia tik palaukti, kol ja patvirtins, o tai gali uztrukti bent kelias valandas mirksiukas.gif
Bretane
QUOTE(Tute @ 2006 04 28, 16:17)
Jei nuotraukyte prie nepatvirtintu, tai viskas gerai, reikia tik palaukti, kol ja patvirtins, o tai gali uztrukti bent kelias valandas  mirksiukas.gif
*

Tai, kad aš ją vakar įdėjau g.gif
Medona
*

drinks_cheers.gif ta ir turejau uomeny smile.gif
kajote
QUOTE(Veitė @ 2006 04 28, 13:08)
o man kol kas šita pati pačiausia- Ant smėliuko, ant mažyčio žodį "MAMA" parašysim!Tokia jauki ir miela  wub.gif
*

Man irgi si nuotrauka "krito i aki" thumbup.gif
Bretane
*

Pritariu 100% drinks_cheers.gif
Aurėja
" Nesijaudink, mama!
Gimdyti važiuosiu aš! " lotuliukas.gif Labai nuotaikinga thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(jolančiukas @ 2006 04 28, 15:06)
Mes ir norim sudalyvaut bet nuotraukos nededa- meta kad klaida, nuotrauka jpg failo o nepriima  verysad.gif
Gal moderatoriai gali padėt ax.gif
*

bandykit pildyt paraišką, palikit ją taip, kaip lieka iki galo neužpildyta (tik su nuotraukos pavadinimu). O tada atsiųskit nuotrauką man mail'u: aureja@delfi.lt O aš nuotrauką įterpsiu į jūsų paraišką.
SANTA
Man pati fainiausia ,silciausia nuotraukyte... "pokalbis su angelu" wub.gif

As ir turiu nuotraukyte ,bet pavadinimo niekaip nesugalvoju doh.gif
Linea...
Oj protinga mano mama,
Nesvarbu, kad su pižama,
Skaito diena iš dienos...
Nu ir aš taip pat prie jos:)
thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
jėga
QUOTE(Veitė @ 2006 04 28, 14:08)
o man kol kas šita pati pačiausia- Ant smėliuko, ant mažyčio žodį "MAMA" parašysim!
Tokia jauki ir miela  wub.gif
*

Ir man šita wub.gif wub.gif

Noelle
saunus konkurselis. daug mielu nuotraukyciu zadantis... Juk kasdienes akimirkos pacios paciausios..
Labai silta "pokalbis su angelu"... O "vandens laseli... nuprausk man veideli" tiesiog miela.

paskaiciau bendrasias taisykles, dalyvavimo konkurse... Manau galima butu kiek placiau apibendrinti tai, kokie filtrai gali buti naudojami... Kai kurie efektai tokie akivaizdus, kad galbut fotomontazas atrodytu daug mieliau...
Na nepykit, tai tik mano nuomone...
Krisliukas
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 28, 23:26)
saunus konkurselis. daug mielu nuotraukyciu zadantis... Juk kasdienes akimirkos pacios paciausios..
Labai silta "pokalbis su angelu"... O "vandens laseli... nuprausk man veideli" tiesiog miela.

paskaiciau bendrasias taisykles, dalyvavimo konkurse... Manau galima butu kiek placiau apibendrinti tai, kokie filtrai gali buti naudojami... Kai kurie efektai tokie akivaizdus, kad galbut fotomontazas atrodytu daug mieliau...
*

Nepyk, bet nesupratau, ka norejai pasakyti ax.gif koki efektai akivaizdus?kokie filtrai?
bsgess
Kokios siltos nuotraukos, net apsiverkiau ziuredama ir skaitydama prierasus doh.gif

Nepazistu jaunos mamos nuotraukoje, bet zinau viena forume, kuria irgi su jos vaikais sumaisytumete biggrin.gif
*PM*
QUOTE(kajote @ 2006 04 28, 10:30)
Man irgi si nuotrauka "krito i aki"  thumbup.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 28, 14:26)
*

Tikrai pritariu pati ta pagalvojau,kai pamaciau pora nuotrauku drinks_cheers.gif

Viena nuotrauka kaip pamaciau net susijuokiau, atsisedom pasidejom viska ka turejom virtuvej nusifotografavom ir idejom i konkursa lotuliukas.gif Nieko bloga tik juokas paeme, pagalvojau nu nors data nuotraukos reikejo nuimti doh.gif thumbup.gif
Smagus konkursas daug graziu nuotraukeliu 4u.gif
Krisliukas
Viena nuotrauka kaip pamaciau net susijuokiau,

Jooooo labai juokinga lotuliukas.gif . Aš net nepastebėjau, kokios jūs smalsios, ne tik nuotraukas žiurit, bet ir datas ištyrinejat thumbup.gif . Smagu, kad mamyte stengiasi. Jei neturėjo tinkamos, tai žinoma reikejo nusifotografuoti. O, dėl puodų, tai aš pati nepagaminu pietų kol nesudedu vaikui ant grindu puse virtuvės. Bet ir geresnių nuotraukų nematau. Visos fotkintos panašiai, tik datų nėra. Juk buitinės kasdieninės, supozuotos nuotraukos. biggrin.gif

lotuliukas.gif

Visos puikios, nesvarbu kur, kada ir kokiomis aplinkybėmis fotografuota.
Keiti
Įkėliau nuotraukytę, o kaip ją patvirtinti? Pirmą kartą dalyvauju konkurse blush2.gif
ArTutė
QUOTE(Keiti @ 2006 04 29, 08:40)
Įkėliau nuotraukytę, o kaip ją patvirtinti? Pirmą kartą dalyvauju konkurse blush2.gif
*

desineje puseje yra toks melynas rutuliukas su raidele "i", jei gerai prisimenu blush2.gif Ja paspaudi ir viskas ax.gif
Keiti
Dėkui mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.