Laba dienelė , mano kleckiukui beveik 10 mėn , nuo 8 mėn labai stipriai grežia dantukais , gal kuri buvo susidurusi su šia problema. Bučiau labai dėkinga už patarimus.
QUOTE(MICKEYO @ 2006 04 26, 12:04) Laba dienelė , mano kleckiukui beveik 10 mėn , nuo 8 mėn labai stipriai grežia dantukais , gal kuri buvo susidurusi su šia problema. Bučiau labai dėkinga už patarimus. sveikute,mano sunelis taip pat griezia,tikiuosi kad praeis,gal tiesiog dantukai jiems nauja,bet va skaiciau zurnale TAVO VAIKAS,tai raso kad "gali buti del sutrikusios nervu raumens jungties raidos.Tokiam vaikui reikia plastikinio burnos idekliuko,kad nesusitrintu dantu emalis.Idekliukas reikalingas naktimis,kol pieninius dantukus pakeicia nuolatiniai.beda isaugama."bet cia rase apie griezima naktimis. bet manau geriau konsultuotis su daktarais.
Na dukryte irgi grezia, bet manau, kad jai labai patinka. Ji tiesiog atrado savo dantukus ir dabar taip zaidzia. Apatini dantukais kabina virsutinius ir yra laaaabai patenkinta
Mano sūnelis taip pat grieže dantukais ir nežynau ka daryti kaip tik mums reik į polikliniką ir paklausiu sako kad gali kirminuku tūrėti ar nervu sistema.Maniškis tai pasidarė neramus labai
Yra panaši tema http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...topic=7324&st=0
Kiek ankščiau sakydavo, kad gal kirminukai kalti ?
bet gal gali but ir dėl to kad ai kaškas nauja Bet manau reiktu pasitartis su šeimos daktaru
Gręžia ir manoji,kai tik išdygo viršutiniai
Manoji taipogi budama 6,7 men grieze dantimis.O dabar tas yprotis praejo....Klausiau gydytojos,bet ji man sake,kad praeis...ir buvo teisi...blogai sake,jei naktim griezia,tada reikia kreiptis pas gydytojus,kad nebutu kas su nervu sistema....
manasis ir griežė tik diena kai tik išdygo viršutiniai tai jam yra nauja tai tauškina labai jau
nesuprantu kas pasidare sunui
Nepergyvenk viskas tavo vaikeliui gerai
mano dukriukui beveik 9men irgi griežia ir dar kaip smarkiai, bet čia dėl to,kad dygsta dantukai. nieko baisaus
Musiski irgi griezdavo dantukais,as jau maniau,kad galbut kirminuku turi,tai is Lietuvos profilaktiskai parsisiunciau vaistuku nuo kirminuku ir sugirdziau.Bet jokio pagerejimo
Na maniskiui jau trys metai, bet kartais griezia dantukais, ypac vakarais pries miega. Sakot gali buti kirminukai?
Tai gal su gydytoja reiktu pasitart, ar taip sau profilaktiskai galima duot vaistu nuo kirminu savo nuoziura? QUOTE(daluzenik @ 2008 02 04, 12:55) Na maniskiui jau trys metai, bet kartais griezia dantukais, ypac vakarais pries miega. Sakot gali buti kirminukai? Tai gal su gydytoja reiktu pasitart, ar taip sau profilaktiskai galima duot vaistu nuo kirminu savo nuoziura? Jei turi galimybe ,tai zinoma gali pasitarti,mes kadangi ne Lietuvoj gyvenam,cia dakatrai nieko neismano,tai net neinu
Mūsiške nuo metuku dar iki dabar griežia, čia dėl to, kad dantukai dygsta, (gydytoja sakė), nes tie bobučių pasitalai, kad dantų griežimas susijęs su kirminais netiesa
griežia dantimis ir maniškis
Gali būti ir nerviškai. Pabandykit vakare kokių lašiukų ar arbatyčių.
labas,
mano sunui kai tik isdygo virsutinis dantukas iskart pradejo griezti, taip ir sedi puse dienos perkreipes zandikauli ir "groja". manau, kad cia nieko baisaus, ipras prie dantuku ir praeis, tiesiog tai naujas zaidimas...
Sveikos,mano mazius 1metuku ir 2men nesenai pradejo grezt dantukais jam kruminiai lenda, tai nezinau ar pramoga ar kas rimtesnio,reiks daktaro paklaust .
mano ir grieze berniukas bet neistisai ,o dabar jau uzmirso tai daryti,manau taip norejo parodyti kad kaska jau moka
Mano mazius nustojo grezt dantukais ,reiskias buvo pramoga.
Mūsiškė irgi griežia jau kelintas mėnuo... Gydytoja sakė, kad taip būna, jei skauda (spazmuoja) pilvuką - miegant atsipalaiduoja kūnelis, tai pilvo skausmai "lenda" į paviršių, spazmų metu įvyksta dantų trintis... O kadangi ir prie kirminų būna pilvo skausmai, tai dažnai šie du dalykai tarpusavyje ir siejasi...
Dabar (po antibiotikų) duodu daug gerųjų bakterijų -- griežimas dantimis ženkliai sumažėjo...
Mano mažoji ir griežia. Tiesiog jai patinka. Liepiu baigti, tai ji tuomet pasižiūri ir juokiasi.
Mano sunus irgi grezia dantukais,naktimis. Kirmeliu neturi,tikrinomes, kas pusmeti geriam nuo kirminu vaistus VERMOX. Sako daktaras siuos vaistus reikia vaikams profilaktiskai sugert, 2kartus per metus.
|