Mes taipogi naudojam ukini muiliuka,kartais skalbiam su drozlem
Naudoju ringuvos su tulzimi demems
mano pirmokes kelnes, megtuka , bliuzele isgelbejo, o ji buvo rasalu suterliota
O mums nuo Ringuvos produkcijos baisi alergija buvo, visas kūnas išbertas, naudojom net vaistus
Ir mea naudojam Ringuvos drozles. Buvom pripyle i skalbenkes stalciu, tai uzsikimso ten viskas. Teko meistra kviesti
Siaip geras dalykas. Ypac naujagimiu drabuzeliams. QUOTE(Iznija @ 2011 10 26, 10:38) Ir mea naudojam Ringuvos drozles. Buvom pripyle i skalbenkes stalciu, tai uzsikimso ten viskas. Teko meistra kviesti Siaip geras dalykas. Ypac naujagimiu drabuzeliams. Skalbimo masinoms Ringuvos yra spec milteliai arba skystas skalbiklis - BALANCE Šiaip skalbiau pirmus vaikelio 8 menesius tik su Balance, bet man neisimdavo demių O dabar jau per velu, neisima nei pieno misinio, nei obuoliu nei moliugu demiu QUOTE(Lolitusik @ 2011 11 22, 00:59) Skalbimo masinoms Ringuvos yra spec milteliai arba skystas skalbiklis - BALANCE Šiaip skalbiau pirmus vaikelio 8 menesius tik su Balance, bet man neisimdavo demių O dabar jau per velu, neisima nei pieno misinio, nei obuoliu nei moliugu demiu Nu obuoliu demiu as nei su jokiu demiu isemeju neisimu
Ringuvos smulkintas muilas tikrai
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 13:15) Nu obuoliu demiu as nei su jokiu demiu isemeju neisimu Tai as ir pilama ir purskiama naudojau, tik purskiamas patogesnis. Na toks paprastas vaisius, o neissiskalbia
As per nezinojima sugadinau savo skalbiankes kaitinimo elementa su tom Ringuvos drozlem. Man gydytoja patare su jom skalbti as ir skalbiau,kol skalbimo masina automatiskai nepradejo issijungineti,issaudavo net skaitliuka. Pasirodo tos muilo drozles aplipdavo kaitinimo elementa ir sitaip ji sudegino,teko keisti. Tai gavosi,kad isskalbiau gal kokias 5 partijas rubeliu ir psio
Mes pirmo vaiko drabuzelius ir ilgai su muilo drozlem plovem. Labai gerai iskalbdavo. Dabar turim antra, vel muilo drozlem skalbiam. Tai kvapas man nepatinka isskalbus. Beto as ir nepatryniau demiu kakucio pries skalbiant, tai ir liko geltonos demes. Ir drozles pilu tiesiai ant skalbiniu. Kazkur buvo rasyta, kad taip reikia, tai niekas neuzsikemsa.
Sveikos ir sveiki
Labai seniai jau skalbiu su "Ringuvos" produkcija, nes ji gaminama mano mieste ir perku ją firminėje parduotuvėje žymiai pigiau nei bet kokioje kitoje vietoje. Galima sakyti man šiek tiek pasisekė ir dar nei karto nebuvau nusivilusi jų gaminiais išskyrus "Smile" muilų linija, nes nuo jos mus išbėrė visus Gero naudojimo visiems
Aš naudoju Ringuvos produktus, mums tinka ir patinka
mes naujagimio rubelius plovem su ringuvos drozlem patiko,betvieną kartą padauginom į skalbimo masiną daugiau įpylem tai buvo putų vonia
Mes naudojame Ringuvos muiliukus smulkiems rubeliams skalbti, t.y. vilnones kojinytes, seilinukai
Ringuvos skalbimo priemonės
o muilo drožles dar galima išmirkyti, tiesiog prieš skalbiant užpilti šiltu vandeniu, palaikyti kelias minutes ir pilti tiesiai į skalbimo būgną. tai ypač tinka kai reikia skalbti vėsesniame vandenyje
Mes naudojam Balance skalbikį, tai liuks, mums labai patinka, truputuką kvepia ūkišku muilu, tas daug kam nepriimtina, o man labai patinka toks natūralus švelnus kvapas. Gal dėl to, kad aš labai nemėgstu tų visų kvapiklių minkštiklių ir pan., tai maloniai Ringuvos priemonės švara dvelkia.
Mes naudojam Ringuvos tulzies muila, Balance skalbikli, minkstikli. Nenuvyle
Smulkiems paskalbimams naudojam Ringuvos vaikišką muilą ir muilą su kokosais.
Naudoju Ringuvos muilo drozles, labai jau jos man painka. As jas i karsta vandeni ipilu ir jos paskui istirpsta, tai paskui ir i skalbianke pilu. Kazkaip nebenaudoju skalbimo milteliu.
Naudoju Ringuva su tulzim, uz si muila demiu geriau nieks neisima, tikrai patikrinta, super
Visai neseniai radau skystą Ringuvos skalbiklį ir visai patenkinta esu juo.
Naudojam muilo drožles skalbimui, visai nieko.
šiuo metu vyksta akcija. Daug BALANCE produkcijos už nedidelę kainą
http://beta.lt/kaunas/akcija/9671468/26-li...okas%20rugsejis
Ringuvos prekes super...
O mes savo skalbimo masina sugadinom su Ringuvos drozelem
Sugedo kaitinimo elementas,aplink kuri aplipo muilas (muilo drozles) ir kazkaip svilo kol perdege,teko keisti nauju,tad daugiau siu dalyku nebenaudojam Bet kudikiam isties priemones tikrai geros,tik gal labiau skirta paprastom skalbimo masinom tokiom kur vandens kaitint nereikia,arba reikia taip daryti,kaip forumiete rase,istirpinti ir pilti tiesiog tiesiai i bugna ant drabuziu..,bet as jau neberizikuosiu,man uztenka ir Bobas milteliu
Man niekas taip gerai neisima demiu, kaip Ringuvos muilas su tulzim. Ypac gerai is triusikeliu isima kakiuku demes
Papildyta: QUOTE(Jolete @ 2012 03 10, 19:56) Visai neseniai radau skystą Ringuvos skalbiklį ir visai patenkinta esu juo. O as situo nusivyliau - pyliau i skalbimo masina pagal instrukcijas, bet demiu neisplove
SVEIKOS , NAUDOJU ,BET MAN TAI NELABAI
|