Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas naudoja Ringuvos produkciją?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
Austejos*Mamyte
Mes taipogi naudojam ukini muiliuka,kartais skalbiam su drozlem rolleyes.gif
Eyore
Naudoju ringuvos su tulzimi demems thumbup.gif
knopke*
mano pirmokes kelnes, megtuka , bliuzele isgelbejo, o ji buvo rasalu suterliota thumbup.gif uzmerkiau ir palikau porai valandu, istraukus nebuvo nei vienos demes
Radigo
QUOTE(Eyore @ 2011 09 25, 10:20)
Naudoju ringuvos su tulzimi demems  thumbup.gif
*

Pritariu - geras dalykas!
linute_klp
QUOTE(Radigo @ 2011 09 30, 14:37)
Pritariu - geras dalykas!
*

ir mes ji naudojam, liuksiskas dalykelis!!!! thumbup.gif
Juracka
QUOTE(Eyore @ 2011 09 25, 10:20)
Naudoju ringuvos su tulzimi demems  thumbup.gif
*

o ka as ne taip dariau, kad man nepasiteisino sad.gif Is rubeliu kakucio demiu ir neiseme sad.gif Uzpylusi kiek patryniau, palaikiau gal 5 min ir i skalbenke, o ten jau ploviau su muilo riesutais
Tulpytė
O mums nuo Ringuvos produkcijos baisi alergija buvo, visas kūnas išbertas, naudojom net vaistus verysad.gif doh.gif
Iznija
Ir mea naudojam Ringuvos drozles. Buvom pripyle i skalbenkes stalciu, tai uzsikimso ten viskas. Teko meistra kviesti doh.gif
Siaip geras dalykas. Ypac naujagimiu drabuzeliams.
Lolitusik
QUOTE(Iznija @ 2011 10 26, 10:38)
Ir mea naudojam Ringuvos drozles. Buvom pripyle i skalbenkes stalciu, tai uzsikimso ten viskas. Teko meistra kviesti  doh.gif
Siaip geras dalykas. Ypac naujagimiu drabuzeliams.
*

Skalbimo masinoms Ringuvos yra spec milteliai arba skystas skalbiklis - BALANCE mirksiukas.gif
Šiaip skalbiau pirmus vaikelio 8 menesius tik su Balance, bet man neisimdavo demių schmoll.gif - blogai padariau, kad pries skalbiant su ukisku muilu (su tulzim) demiu nepatrindavau doh.gif
O dabar jau per velu, neisima nei pieno misinio, nei obuoliu nei moliugu demiu doh.gif , bet bent jau pasimokiau ir kitus vaiko drabuzius trinsiu su muilu demes, o tik po to skalbsiu ax.gif
gegne2
QUOTE(Lolitusik @ 2011 11 22, 00:59)
Skalbimo masinoms Ringuvos yra spec milteliai arba skystas skalbiklis - BALANCE  mirksiukas.gif
Šiaip skalbiau pirmus vaikelio 8 menesius tik su Balance, bet man neisimdavo demių  schmoll.gif - blogai padariau, kad pries skalbiant su ukisku muilu (su tulzim) demiu nepatrindavau  doh.gif 
O dabar jau per velu, neisima nei pieno misinio, nei obuoliu nei moliugu demiu  doh.gif , bet bent jau pasimokiau ir kitus vaiko drabuzius trinsiu su muilu demes, o tik po to skalbsiu  ax.gif
*

Nu obuoliu demiu as nei su jokiu demiu isemeju neisimu bigsmile.gif O ringuvos demiu isemejas toks purskiamas tai pats geriausias, jei su juo neisvalot tai su jokiu kitu neisimsite tikrai
smiltesmamyte
Ringuvos smulkintas muilas tikrai thumbup.gif , Puikia atskalbia viską!

Lolitusik
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 13:15)
Nu obuoliu demiu as nei su jokiu demiu isemeju neisimu bigsmile.gif O ringuvos demiu isemejas toks purskiamas tai pats geriausias, jei su juo neisvalot tai su jokiu kitu neisimsite tikrai
*

Tai as ir pilama ir purskiama naudojau, tik purskiamas patogesnis.
Na toks paprastas vaisius, o neissiskalbia doh.gif zinosiu ateiciai mirksiukas.gif
Vajuza
As per nezinojima sugadinau savo skalbiankes kaitinimo elementa su tom Ringuvos drozlem. Man gydytoja patare su jom skalbti as ir skalbiau,kol skalbimo masina automatiskai nepradejo issijungineti,issaudavo net skaitliuka. Pasirodo tos muilo drozles aplipdavo kaitinimo elementa ir sitaip ji sudegino,teko keisti. Tai gavosi,kad isskalbiau gal kokias 5 partijas rubeliu ir psio smile.gif Niekada dabar ju nebenaudoju. Kartais tik muilu Ringuvos patrinu pries skalbiant ir viskas. rolleyes.gif
MariusTetis
Mes pirmo vaiko drabuzelius ir ilgai su muilo drozlem plovem. Labai gerai iskalbdavo. Dabar turim antra, vel muilo drozlem skalbiam. Tai kvapas man nepatinka isskalbus. Beto as ir nepatryniau demiu kakucio pries skalbiant, tai ir liko geltonos demes. Ir drozles pilu tiesiai ant skalbiniu. Kazkur buvo rasyta, kad taip reikia, tai niekas neuzsikemsa.
Nerinha
Sveikos ir sveiki biggrin.gif

Labai seniai jau skalbiu su "Ringuvos" produkcija, nes ji gaminama mano mieste ir perku ją firminėje parduotuvėje žymiai pigiau nei bet kokioje kitoje vietoje. Galima sakyti man šiek tiek pasisekė ir dar nei karto nebuvau nusivilusi jų gaminiais išskyrus "Smile" muilų linija, nes nuo jos mus išbėrė visus blink.gif Skalbimo mašina plaunu ir su drožlėmis, bet po tokių nuostolių, kaip aprašė mamytės būsiu atsargesnė. Taip pat gero kvapo ir sklasus yra skalavimo skystis thumbup.gif . Naudoju ir dėmių valiklį, bet jis man silpnokas, tad geriau nepatingiu ir pamuilinu išsitepusias vietas ūkišku muilu su tulžimi, o riebalines dėmes patepu su "Ringuvos" indu plovikliu, kuriuo labiausiai ir esu patenkinta 4u.gif

Gero naudojimo visiems 4u.gif
rasakele
Aš naudoju Ringuvos produktus, mums tinka ir patinka smile.gif
lina13
mes naujagimio rubelius plovem su ringuvos drozlem patiko,betvieną kartą padauginom į skalbimo masiną daugiau įpylem tai buvo putų vonia biggrin.gif tik vaziuoja ir vaziuoja burbulų uraganai smile.gif
twins mummy
Mes naudojame Ringuvos muiliukus smulkiems rubeliams skalbti, t.y. vilnones kojinytes, seilinukai smile.gif
medutiss
Ringuvos skalbimo priemonės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif audinių minkštiklis taip pat, švelniai kvepia medvine wub.gif
o muilo drožles dar galima išmirkyti, tiesiog prieš skalbiant užpilti šiltu vandeniu, palaikyti kelias minutes ir pilti tiesiai į skalbimo būgną. tai ypač tinka kai reikia skalbti vėsesniame vandenyje mirksiukas.gif
JuratelaZ
Mes naudojam Balance skalbikį, tai liuks, mums labai patinka, truputuką kvepia ūkišku muilu, tas daug kam nepriimtina, o man labai patinka toks natūralus švelnus kvapas. Gal dėl to, kad aš labai nemėgstu tų visų kvapiklių minkštiklių ir pan., tai maloniai Ringuvos priemonės švara dvelkia.
meilutė
QUOTE(medutiss @ 2012 02 16, 11:34)
Ringuvos skalbimo priemonės  thumbup.gif  thumbup.gif    thumbup.gif  audinių minkštiklis taip pat, švelniai kvepia medvine 
*

prittariu visu 100% drinks_cheers.gif
Myliu vaikus
QUOTE(meilutė @ 2012 02 23, 01:03)
prittariu visu 100%  drinks_cheers.gif
*

as taipogi :]
Bonce
Mes naudojam Ringuvos tulzies muila, Balance skalbikli, minkstikli. Nenuvyle smile.gif
Pukuotute
Smulkiems paskalbimams naudojam Ringuvos vaikišką muilą ir muilą su kokosais.
Ingulyte
Naudoju Ringuvos muilo drozles, labai jau jos man painka. As jas i karsta vandeni ipilu ir jos paskui istirpsta, tai paskui ir i skalbianke pilu. Kazkaip nebenaudoju skalbimo milteliu.
rasajura
Naudoju Ringuva su tulzim, uz si muila demiu geriau nieks neisima, tikrai patikrinta, super
Jolete
Visai neseniai radau skystą Ringuvos skalbiklį ir visai patenkinta esu juo.
Lolili
Naudojam muilo drožles skalbimui, visai nieko.
MildaTU
šiuo metu vyksta akcija. Daug BALANCE produkcijos už nedidelę kainą 4u.gif

http://beta.lt/kaunas/akcija/9671468/26-li...okas%20rugsejis
zhirnius
Ringuvos prekes super... thumbup.gif kai gryztam i LT vis muilu nusiperkam... biggrin.gif
avilinka
O mes savo skalbimo masina sugadinom su Ringuvos drozelem verysad.gif
Sugedo kaitinimo elementas,aplink kuri aplipo muilas (muilo drozles) ir kazkaip svilo kol perdege,teko keisti nauju,tad daugiau siu dalyku nebenaudojam 4u.gif
Bet kudikiam isties priemones tikrai geros,tik gal labiau skirta paprastom skalbimo masinom tokiom kur vandens kaitint nereikia,arba reikia taip daryti,kaip forumiete rase,istirpinti ir pilti tiesiog tiesiai i bugna ant drabuziu..,bet as jau neberizikuosiu,man uztenka ir Bobas milteliu wub.gif
Shalna
Man niekas taip gerai neisima demiu, kaip Ringuvos muilas su tulzim. Ypac gerai is triusikeliu isima kakiuku demes mirksiukas.gif O as darau taip: istrinu deme, palaikau itrynus, kol sumetu drabuzius i skelbimo masina, tada imetu kartu ir ta drabuzi ir tikrai puikiai isplauna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2012 03 10, 19:56)
Visai neseniai radau skystą Ringuvos skalbiklį ir visai patenkinta esu juo.

O as situo nusivyliau - pyliau i skalbimo masina pagal instrukcijas, bet demiu neisplove g.gif
spiegliuke
SVEIKOS , NAUDOJU ,BET MAN TAI NELABAI schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.