Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas naudoja Ringuvos produkciją?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
vaivos juosta
Su Ringuva skalbiau pirmą mėnesį, o po to atsargiai pradėjau skalbti su įprastais milteliais.
Saulužė
Lelių prausiu su Tindi paprastu muiliuku - šiek tiek sausina, gal reik pabandyt su aliejuku ar kokiu ten priedu lyg mačiau g.gif
Turiu nusipirkus ūkišką muilą Kūdikių rūbeliams skalbti, tai nepanaudojau blush2.gif
Ringuvos drožlės tiesiog thumbup.gif
Su Balanse milteliais skalbiu nuo pirmųjų savaičių, nealergizuoja, gerai skalbia, kaina nelabai bet vaikui negaila wub.gif tik vat kažkodėl man rankšluosčiai jais išskalbti kažko per kieti būna sad.gif Gal minkštiklį jūs dar dedat?
Kendal
drauges vaikas alergiskas. tai gydytoja rekomendavo ringuvos muilu skalbti drabuzelius. vaikui uzdejo RInguvos muilu skalbtas kelnytes, tai per puse valandos isbere nezmoniskai.

vaikui ir seimai naudoju dabar Maximoje atsiradusius Izraelyje gaminamus SANO Sensitive for babies (non-bio). labai gera kaina, o kokybe nesiskundziau. Ringuvos muilas gerai isplauna demes (rankomis). Paprastas ukiskas. O Ringuvos muila su tulzim naudoju seniai. patenkinta. kitu demiu isemeju net ir nebandau. pabandziau Vanish. Tai vanishino (dingo) spalvos is drabuziu dememis. Teko marskinius ir kelnes ismesti.
mamyteRasyte
kendal - gal tavo drauge tiesiog prastai iskalavo muila, tad taip ir atsitiko.

Nors siaip as labiausiai pasitikiu lietuviskais gaminiais, nes, jie neturi tiek pinigu, kad prikisti sintetikos smile.gif
Tiek pati, tiek vaika prausiu Ringuvos prausikliais (sampunai, muiliukai, duso zeles, balzamai, skalbimo milteliai).
Ir kvepia jie man naturaliausiai, nors kainuoja tai nelabai pigiai ax.gif
O geresnio muilo uz smile ir tindi iki siol neradau - neradau. Jei ir perku uzsienietiskus, tai juos del kvapo dedu i spinta, bet ne prausimuisi bigsmile.gif .
Ir kuo gali buti blogas lietuviskas sampuniukas ir muiliukas tindi? net as prausiuosi, is vaiko konfiskavus blush2.gif
Ir rubelius iki keliu men skalbiau rankomis arba paprasta skalbimo masina (buvom tokia mazyte nusipirke tam reikalui (gal kam perparduot? ax.gif ) su drozlemis. Kaip sakiau - svarbiausia - isskalauti!
Ir pasirinkimas gan nemazas kai kuriose parduotuvese, o www.agu.lt - praktiskai visas asortimentas, kadangi gyvenu uzmiestyje, man ten patogu pirkti, gal ne as viena laukinej gamtoj tupiu smile.gif
Kaspare
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 10:36)
Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.
*

jau norėjau klaust, ba nesupratau, ar tos drožlės ir milteliai - tai viena ir tas pat..
vakar nusipirkau Ringuvos skalbimo miltelių vaikiškiems rūbams. ruošiuosi išbandyti. negirdėjau atsiliepimų. draugė rekomendavo Bobas, o aš išvis skeptiškai šiuo klausimu nusiteikusi.
nors ir nesu pesimistė, bet girdėjau kartą vieno žmogaus, dirbusio (atlikusio praktiką turbūt) higienos prekių ir pan. fabrike. Sakė, pagaminama viena masė, o paskui supilstoma į skirtingus buteliukus - kur šampūnas, kur skalbimo skystis, kur dar koks brudas blink.gif
taip kad, sakoma, kiek daug kartais padaro mūsų mintys!!!! doh.gif
sako, jei žmogus valgo morką, šventai tikėdamas, kad ji iš ekologiško ūkio, tai ji jam ir padeda kaip ekologiška, net jei išauginta šalia autostrados thumbup.gif
Vilniete25
As naudoju ringuvos skalbiama muiliuka.
labai geras thumbup.gif
Gilute
Kai tik gime mazule, naudojau muilo drozles. Nera jos labai patogios naudoti, o ar gerai skalbia nezinau g.gif Jokio skirtumo nuo kitu naudotu milteliu nepajutau. Mazyle nealergiska, tai ir tuo atzvilgiu neturiu ka paskyti. Visi giria sampuniukus ir duso zele, butinai reiks pabandyti, nes iki siol nedrisau.
O del sintetikos ir pigumo... Sintetika deti tikrai yra pigiau nei naturalias medziagas. nes jas reikia is kazkur gauti, atitinkamai apdoroti, o ir galiojimo laikas tokiu gaminiu trumpesnis. Paziurekit i produktu etiketes ir kaina, paprastai kuo daugiau visokiu zoliu ekstraktu, tuo ir kaina didesne. Nemanau, kad lietuviski gaminiai kuo nors geresni nei gerai zinomu uzsienio firmu. gal kaina kiek mazesne. Ir, kad blogesni nemanau... Zinoma, lyginant su kai kuria pigia lenkiska ar rusiska kosmetika, kokybe nepalyginamai geresne. O ir gamintojus lietuviskus remti reikia
Aiva.
skalbiau su Rinuvos drozlem, labai patiko, gerai isskalbdavo. keista, kad jos alergizuoja g.gif
astisius
Aš tai nudoju Ringuvos ir ūkinį ir tindi tuos vaikiškus muiliukus. Ir tikrai esu patenkinta.
ramuniete
Aš irgi esu patenkinta Ringuvos produkcija thumbup.gif Dėmes šalina neblogai ūkiškas muilas su tulžimi.Tik dar neteko išbandyt skalbiamųjų milteliu Balanse ax.gif
ATIDE
Patenkinta šia produkcija, bet dabar jau juo nebeskalbiu, nes pupa nealergiška ir skalbiu su bendrais skalbimo milteliais, ringuvos muilą naudoju tik dėmytėms valyti ax.gif
Ajurekiuke
O as su ringuvos drozlemis skalbiu ir savo rubus, ne visus, bet skalbiu ir man labai patinka thumbup.gif ir kvapas toks nieko visai, ir vaikiuko drabuzelius zadu skalbti tik su jais biggrin.gif
deltadu
o man priesingai-nepatiko.liko visos demes.Gal todel,kad skalbiau 60 laipsniu temperaturoje. protest.gif
Klastūnė
Na as skalbiu 50 laipsnių temperatūroje. Šiaip drabužėliai mažiaus tokie gana švelnūs lieka. Na iš baltų palučių tai dėmių neišima, bet galima prieš tai išplauti ūkišku mailu su tulžim. thumbup.gif
ciainga
Aš tai drožles įpilu tiesiai į būgną. Labai gerai išskalbia net prie 60 laipsnių temperatūros.
Bahama mama
QUOTE(reida @ 2007 04 14, 17:57)
Gaila, kad dar nemaciau ju gamybos milteliu, butinai kai rasiu nusipirksiu.
*

pirkau Akropolio Maximoj Ringuvos miltelius kūdikių ir alergiškų žmonių rūbeliams - Balance. Labai patiko thumbup.gif kaip ir visa kita jų produkcija, kurią naudoju - muilas su tulžim, muilas vaikų rūbeliams ir muilas dėmėms šalinti
skaistukas
man ir jis patinka thumbup.gif , ploviau su juo savo mergytės drabužiukus iki 1metų, dabar jau daudoju paparastus skambimo miltelius, nes pupa nealergiška jiems smile.gif
orchidejaa
Man patinka visa ringuvos produkcija, ūkiški muilai, skalbimo milteliai.Aš už lietivišką produkciją 4u.gif
iammama
QUOTE(orchidejaa @ 2009 02 04, 15:21)
Man patinka visa ringuvos produkcija, ūkiški muilai, skalbimo milteliai.Aš už lietivišką produkciją 4u.gif
*

10 procentų pritariu. drinks_cheers.gif
O alergiškiems lėliukams (kaip mano dičkis) tai nepakeičiami, nuo visų kitų (maniškį asmeniškai) beria...
Ingulka22
QUOTE(ATIDE @ 2007 05 05, 09:25)
Patenkinta šia produkcija, bet dabar jau juo nebeskalbiu, nes pupa nealergiška ir skalbiu su bendrais skalbimo milteliais, ringuvos muilą naudoju tik dėmytėms valyti  ax.gif
*

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
mazee
Pasiskaiciau, kad daug kas savo mazyliams naudoja Lietuviska muiliuka Tindi, bet kiek ieskojau prekybos centruose - niekur neradau schmoll.gif
Tad norejau paklausti, kur jus perkate kudikiams skirta Ringuvos produkcija?
Mane dar labai sudomino koncentruotas skystas audinių skalbiklis BALANCE NEUTRAL 1,5l, bet jo taip pat nerandu pirkti doh.gif
Renatele J
Man irgi patinka Ringuvos produkcija! 4u.gif
Ausriausias
QUOTE(orchidejaa @ 2009 02 04, 15:21)
*

drinks_cheers.gif man irgi Ringuvos produkcija labai patinka
liusinda
Ringuvos ukiska muila vaikiskiems drabuziams thumbup.gif
Vygta
QUOTE(liusinda @ 2009 03 16, 19:51)
Ringuvos ukiska muila vaikiskiems drabuziams  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
mamaa
ringuvos tik muila.gerai demes isvalo.
joojoooj
muila naudojam, mum thumbup.gif , kitu produktu nebandziau
*Svajone*
naudoju ringuvos ūkinį muilą ir drožles good.gif o iš Tindi naudojam vaikišką muilą thumbup.gif
vaidute2006
Naudoju ringuvos drožles sūnaus rūbeliam skalbti, mums labai tinka ir patinka, nes kai naudojau miltelius bobas ir amway, tai sūnui alergija buvo.
Natuke
naudoju jų muilą kūdikio drabužiams
isNidos
vystyklams skalbti ukiska muila, Balance skysta skalbikli ir muila su tulzim demems isimti. labai gera produkcija
babis
QUOTE(liusinda @ 2009 03 16, 18:51)
Ringuvos ukiska muila vaikiskiems drabuziams  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Jei plaunam rankom, tai tik su siuo muiliuku thumbup.gif
Letta26
Naudoju Ringuvos drožles thumbup.gif
ddijana
naudoju ringuvos drozles thumbup.gif
Destiny73
Ringuvos muilas tikrai super. labai gerai iskalbia ivairias demes
gingizė
Ringuvos drozles labai geros thumbup.gif
pukuotukas
QUOTE(Destiny73 @ 2010 02 17, 12:54)
Ringuvos muilas tikrai super. labai gerai iskalbia ivairias demes
*

drinks_cheers.gif jei jau niekas neiveikai dukriuko demeliu tai sitas visada thumbup.gif
kristute.u
thumbup.gif , nėr nė ko lygint su visokiais arieliais, bonuxais, reksais
jurgeresta
Naudojam ir tikrai patenkinti thumbup.gif
2951
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 15:32)
Ringuvos drozles labai geros thumbup.gif
*

O kur tokios drozles parduodamos, niekur nemaciau. O muiliuka ir mes naudojam , labai patinka.
Carevna
QUOTE(2951 @ 2010 03 10, 11:06)
O kur tokios drozles parduodamos, niekur nemaciau. O muiliuka ir mes naudojam , labai patinka.
*

Visur netgi Maximose yra tik jos dėžutėse šalia skalbimo miltelių dažniausiai būna mirksiukas.gif
sabija
kai turim kokia deme, tai tuoj su Ringuvos muilu imuilinam ir issiskalbia gerai smile.gif
murkse
Labai gera kokybė už dar geresnę kainą thumbup.gif
Feminine
Sveikos mamos,
Pasidalinkite patirtimi kas skalbia Ringuvos muilo drozlem automatinese skalbimo masinuose? Nesupratau kiek ju deti? tik supratau, kad reikia i pati bugna pilti, gal net bandyciau itirpintus pilti. Noreciau pereiti prie tu drozliu man jie atrodo maziau kenksmingi nei milteliai, tik bijau masina sugadinti. blush2.gif
another
Kokybė išties fantastinė už nerealią kainą thumbup.gif
Man labiausiai patinka skystas dėmių išėmėjas su tulžimi, o dar labiau - purškiamas, kur užsipurškia ir suputoja. Efektas kaip su muilu, bet žyyymiai patogiau thumbup.gif
makse*
QUOTE(Feminine @ 2010 06 29, 08:40)
Sveikos mamos,
Pasidalinkite patirtimi kas skalbia Ringuvos muilo drozlem automatinese skalbimo masinuose? Nesupratau kiek ju deti? tik supratau, kad reikia i pati bugna pilti, gal net bandyciau itirpintus pilti.  Noreciau pereiti prie tu drozliu man jie atrodo maziau kenksmingi nei milteliai, tik bijau masina sugadinti.  blush2.gif
*

kai mano maziukas buvo visai maziukas, skalbiau jo rubelius tik Ringuvos drozlem. super! viskas svaru, kvapas - svaros, o ne kokio minkstiklio. is pradziu pyliau drozles i stalciuka, bet pastebejau kad ten jos sulimpa ir lieka.. tai tada pyliau tiesiai i bugna. ir viskas ciki. o matavau, taip kaip parasyta ant dezutes - saukstais blush2.gif na dar reik atsizvelgt i vandens kietuma.
nebijokit nesugadinsit masinos wink.gif
zalizaislai
Mes taip pat naudojam sia produkcija. Pakankamai naturali ir tikrai kokybiska. Be to pirkdami palaikome lietuviska gamintoja thumbup.gif
lietuvaite100
Mes taip pat naudojam Ringuvos produkciją. Na kolkas viskuom esam patenkinti. Ir indų plovikliu, ir skalbiklais, ir įv. dėmių valikliais ir t.t.
Pigiausia pirkti firminėje parduotuvėje - kainos tikrai žemesnės nei p/c, o ir akcijų įv. būna nuolatos. 4u.gif
Kyvis
Neperseniausiai pradejau naudot sia produkcija. Iki siol pirkau brangias ekologiskas priemones, bet atradau Ringuva - tikrai ne prasciau, o kaina daug patrauklesne.
Firmine parduotuve tik Panevezy turbut?
Gyvse
As naudoju vaikiskas ringuvos muilas, liuks 4u.gif , ir kvepia puikiai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.