Ar jau kas naudoja Ringuvos vaiku ukiska muila? Jis neperseniausiai ir pasirode parduotuvese....O Tindi produkcija? Dar yra kokia lietuviska produkcija vaikams ar tik Ringuva gamina?
Naudojau būtent Ringuvą. Labai tiko. Tik muilo drožlės skalbyklei, reik turėt galvoj, tirpsta tik gana aukštoj temperatūroj, ir jas reikia pilti tiesiai į būgną. Antraip užkemša
Mano drauge savo vaikui bande Tindi su kvieciais, as tai dar nebandziau, sake, kad plaukuciai labai svelnus. Sake, ir pati naudoja...
Ringuvos drožlės
Ir nealergina - nei vaiku, nei suaugusiu
QUOTE tik plemus nuo visokiu koseliu nelabai isima schmoll.gif Šiame reikale turėtų padėti ūkiškas muilas su tulžimi QUOTE(happy @ 2006 04 27, 17:00) Aukštoje temperatūroje arba šviežias dėmes išima. QUOTE(happy @ 2006 04 27, 16:00) Taip Riguvos ūkiškas su tulžim tikrai labai geras. dėmes aš taip pat prieš tai užmerkiu ringuos drožlėse, dar įtrinu su tuo muilu ir užmerkiu labai karstam vandeny, bent jau baltus ir šviesius. o spalvoti tai kazkaip ne taip matos ar neteko da taip užterlyt kaip sviesius ant ju bile kokia dėmėlė matos bet ir šeip ne tik vaiko bet ir vyro marškinių apykaklės gerai atmirksta
Ringuvos ūkiškas muilas su tulžim
Naudoju ir esu labai patenkinta - su Ringuvos muilu skalbiu seilinukus, kartais naudoju ir drožles mirkymui, ir muilą su tulžim
Naudoju Ringuvos skalbiamąjį muilą su kokosų aliejumi ir glicerinu. Labai gerai plauna vaikų pėdkelnytes.
Aš naudojau Ringuvos ūkiško muilo drožles naujagimio skalbiniams skalbti, taip pat Tindi vaikišką muiliuką. Esu patenkinta, o dėl vaikiško Ringuvos muiliuko reikės pasidomėti, kol kas dar nemačiau.
Vaiko rūbus skalbiu rankom ir visad su tuo Ringuvos muiliuku
Aš taip pat naudojau Ringuvos ūkiško muilo drožles naujagimio skalbiniams skalbti. Labai gerai putoja, aišku reikia skalbti rankomis. Ir kvapas skalbiant labai malonus,
Taip pat Tindi vaikišką muiliuką. Esu labai patenkinta.
o as su tom ringuvos muilo drozlem skalbiu skalbimo masinoj ir viskas tiesiog liuks
As irgi skalbiu leliuko rubelius Ringuvos vaikisku ukisku muilu. Is vakaro patarkuoju, ipilu vandens, kitai dienai buna tokia vientisa kosele, supilu i skalbykle ir
Nereikia Ringuvos ukisko vaiku muiliuko tarkuoti, nes Ringuva skalbiklis yra jau sutarkuotas
QUOTE(Mamukas-Gabukas @ 2006 05 26, 14:55) Taip, jau yra sutarkuoto - tai ir yra drožles, parduodamos jau seniai, tik neseniai įpakavimas pasikeitė
aš naudoju Ringuvos produktus - nusivilti neteko. ypač džiaugiuosi ūkišku muilu, kuris puikiai išskalbia įvairias dėmes. nė kiek ne prasčiau nei reklamuojami dėmių valikliai...
QUOTE(natalyjabut @ 2006 05 27, 23:35) Taip, jau yra sutarkuoto - tai ir yra drožles, parduodamos jau seniai, tik neseniai įpakavimas pasikeitė Aš taip pat skalbiu Ringuvos muilo drožlėm su skalbimo mašina, bet jų nereikia tirpinti jos puikiausiai kaip ir milteliai išbėga iš mašinos stalčiuko, nepilu tiesiai į būgną.
Mes is Ringuvos produkcijos naudojame tik TIndi muiliuka. Esu labai patenkinta, nebesinori kitu naudoti, nes sitie ir ranku odos taip nesausina.
Supermamytės, o gal galite patart, kiek to ūkinio muilo reikia vienm skalbimui pritarkuoti? Ar vieno muilo užtenka?
O kiek jau laiko ilgiausiai naudojate,Ringuvos drozles?Man tai buvo taip.Naudojau apie metus ir kai pradedavau skalbti,budavo toks kvapas,kaip per virinimo programa,nors nustatydavau60-50C.temp.Kadangi masinai dar buvo garantija,issikvieciau meistra
Papildyta: nepagalvokit,kad nenaudojau CALGONO
Naudojom Ringuvos drožles skalbti rankomis.Pamerkdavau nakčiai, o vėliau išskalaudavau skalbinius ir į skalbimo mašiną...Rūbai labai gerai išsiplaudavo.
Dėmėm naudoju Ringyvos muilą su tulžim berods. QUOTE(dragon @ 2006 07 17, 16:45) O kiek jau laiko ilgiausiai naudojate,Ringuvos drozles?Man tai buvo taip.Naudojau apie metus ir kai pradedavau skalbti,budavo toks kvapas,kaip per virinimo programa,nors nustatydavau60-50C.temp.Kadangi masinai dar buvo garantija,issikvieciau meistra Papildyta: nepagalvokit,kad nenaudojau CALGONO Ot tai bent
niu va,skaičiau ir susigundžiau išbandyt ir aš
Oho, teks ir man atsisakyti tada tos minties
Papildyta: Ech, o jau buvau tiek prisitarkavus
Norėjau paklausti nes dar tik ieškau vaikui rūbelių, ar jūs kai skalbiat pilat minkštiklio ar negalima
Ir tau sėkmės
as naudoju ringuvos drozles
vakar skalbiau su tom drozlem - ishskalbe liuks
Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks.
Mes naudojame ūkinį muilą Ringuvos skirtą kūdikiams.
QUOTE(eja @ 2006 08 29, 11:36) Ringuvos drožlės gal ir kenkia skalbyklei, bet aš mačiau naujus Ringuvos miltelius alergiškiems ir kūdikiams - Balance, jie brangoki, apie 5 Lt pakelis, tačiau bent jau skalbyklei nekenks. is pradziu skalbiau rankomis su ringuvos muilu,o nuo kokiu 2-3 men pradejau pirkti Blance miltelius,tikrai faini. Is pradziu pirkau Bobo miltelius,bet kazkaip teko su jais paskalbt rankomis tai man isbere visas rankas
as naudoju ringuvos muila su tulzim,nes tik sugeba isimti kakucio demes jei pampersas netycia praleidzia
pradžioj skalbiau su Ringuvos muilu (rankomis), bet kai persikėliau pas mamą mėnesiukui nusipirkau Balance ir auto skalbiamąja naudojaus, nes užpakaliuką gydymės ir vystyklų kūvos... kai grįžom namo tinka bet kokie milteliai, nes skalbiankė
Naudojam Ringuvos muilo drozles.
Naudojau ringuvos drozles
o mums Ringuvos produkcija netinka mus beria
Me snaudojame ūkišką muilą vaikams...
Ringuvos muilo drožlės prastai skalbia, neišima dėmių ir drabužėliai kažkokie iš baltų pilki patapo. Geri Neutral, o dabar naudoju Persil sensitiv. Rankom neskalbiau niekada tik mašina.
o as skalbiau leliaus rubelius rankomis su ringuvos drozlem ,tai man isbere rankas
As naudoju Ringuvos ukisko muilo drozles, labai gerai plauna. Neberia nei manes nei vaiko. Ir kitoki Ringuvos ukiska muila naudoju. Man labai patinka visa ju produkcija.
Gaila, kad dar nemaciau ju gamybos milteliu, butinai kai rasiu nusipirksiu. |