Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
kavute
Ką manote apie vardą Dainius? Man toks skambus,vyriškas,bet tuo pačiu romantiškas blush2.gif Asocijuojasi su vasaros vakaru ir ilgaplaukiu blondinu su gitara-toks net hipiškas sakyčiau,man labai patinka 4u.gif
Oasis
Pažystu vieną laaaabai gražų ir fainą vaikiną šiuo vardu rolleyes.gif Na, jis juodaplaukis, stilingas, del romantiškumo nžn, nepažystu jo TAIP gerai, bet ... Dėl to, kad TĄ Dainių pažystu, man šis vardas kelia malonias asociacijas 4u.gif
Langoza
lietuviskas, mielas vardas. pazistu viena dainiu - aukstas, juodaplaukis, grazuolis... gal todel man ir vardas grazus? g.gif biggrin.gif
Oasis
lietuviskas, mielas vardas. pazistu viena dainiu - aukstas, juodaplaukis, grazuolis... gal todel man ir vardas grazus? 

leliux, gal mes tą patį Dainių pažystam? biggrin.gif gal iš pajūrio? bigsmile.gif
Langoza
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 26, 15:26)
leliux, gal mes tą patį Dainių pažystam?  biggrin.gif  gal iš pajūrio?  bigsmile.gif
*

tai kad ne... is sostines mirksiukas.gif
bet dainiaus varda, kaip galima daryt isvadas, turi tik grazuoliukai bigsmile.gif
Oasis
dainiaus varda, kaip galima daryt isvadas, turi tik grazuoliukai

ufff tikrai bigsmile.gif jega tie gražūs Dainiai
Kristtute
Normalus vardas smile.gif Kažkaip nėra nei gerų, nei blogų asociacijų ax.gif
Onora
Man labai grazus vardas. Tik kazkaip neseniai su zodziu DAINA pradejau ji sieti, nes nuo vaikystes kazkaip man Dainius kaip Saldainius, Riestainius ar Svarainius skambedavo lotuliukas.gif nezinau, kodel man taip doh.gif
Is matymo viena Dainiu zinau, tai bet ne tamsiaplaukis, o toks pilkas lietuvaitis, tai su tokiu tipazu ir asocijuojasi.
muminukas
vardas kaip vardas, o šiais laikais ir nėra labai dažnas. Laiminu cool.gif
SANTA
Siaip vardas kaip vardas, bet as savo sunui jo neduociau ....Dainius buvo tarybiniais laikais atsimenu labai populiarus ,o dabar daug grazesniu vardu yra rolleyes.gif
micietta
man grazus, skambus wub.gif
Jorky
man be rysio sis vardas....nuvalkiotas, atsibodes, niekada savo vaiko taip nepavadinciau
Hermion@
Paprastas, gražus vardas, o mažų vaikų dabar tokiu vardu turbūt retai pasitaiko, tai bus dar ir originalus 4u.gif
LT saulele

Kaimynas Dainius buvo, tai irgi kažkaip elementarus vardas buvo, nors daugiau Dainių ir nepažįstų g.gif , bet dabar galvoju, nugi tikrai skambus, dainingas vardas thumbup.gif rolleyes.gif
Siracusa
pora Dainiu pazistu, abiem virs 30 biggrin.gif o berniuka kazkaip iskart isivaizduoju toki su apvaliais zandukais biggrin.gif wub.gif
Vicious Vici
Man ir visai gražus 4u.gif
TiMa
Gražus vardelis wub.gif
Birbiziukas
eilinis vardas irnesakyk.gif
Isila
gražus vardas thumbup.gif
pincius
man tas vardas grazus ir turi geras asiciacijas thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(J&A @ 2006 04 29, 21:13)
eilinis vardas  irnesakyk.gif
*

Ir gerai, kad "eilinis" - dabar tų neeilinių kai primasto tai nė patys žino ką tas reiškia, nei kitam gali paaiškint, o kai pabando pasiaiškint kartais ir gaunas "kalnų ožys"....ar kiti kur kas mažiau romantiški dalykai cool.gif Bile neeilinis biggrin.gif
Polė
Gražus vardelis, pažįstu vieną tokį gražų tamsiaplaukį Dainių, jam dabar virš 30. geriau negu Chosė tongue.gif
Alexandra.R.
Girdedama si varda kazkaip issivaizduoju auksta placiapeti melynaki lietuvaiti, apsirengusi lininiais rubais, su arkliu arianti zeme ir dainuojanti biggrin.gif Nezinau, kodel man taip tas vardas asocijuojasi ax.gif Bet is tiesu pazistu auksta melynaki gan isvaizdu Dainiu. Man sis vardas visai nieko thumb_yello.gif
Laura_k
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 26, 15:26)
leliux, gal mes tą patį Dainių pažystam?  biggrin.gif  gal iš pajūrio?  bigsmile.gif
*

as pazystu is pajurio blush2.gif tamsus, labai grazus vyras thumbup.gif
Erszebeth
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 27, 18:30)
man be rysio sis vardas....nuvalkiotas, atsibodes, niekada savo vaiko taip  nepavadinciau
*

Va dėl tos priežasties ir duodami "nenuvalkioti" - kas antras Mantas, kas penktas - Nedas, visos mergos - Karolinos, Kotrynos ir Austėjos, bo "mūsų laikais" tokių vardų buvo reta. Tokiu pat principu ir mums tėvai rinko vardus - po jų "elementariųjų" Maryčių ir Janyčių - antplūdis "naujoviškų" Rasų, Jurgitų ir Daivų tongue.gif Tuo tarpu šioje vaikų kartoje Dainius (skirtingai nei tėvų kartoje) būtų retas ir originalus vardas mirksiukas.gif Nebent užsiparintų, kad pavadintas "senio" vardu (kaip mūsų laikais būdavo kai kuriems Antanams ir Jonams), bet čia jau nuo žmogaus priklauso.
Sauluteq
Grazus vardas, man asocijuojasi su tamsiaplaukiu, rudaakiu vaikinu, nes toki pazistu. biggrin.gif
vvandene
grazus , normalus vardas smile.gif
SUNO
bigsmile.gif Vardas kaip vardas geriau negu kaip is serialu.
samrasa3

gražus vardas 4u.gif tikrai kaip SUNO sako geriau jau kaip serijalų mirksiukas.gif
*Lina*
man gražus vardas bigsmile.gif
Mari45
Mano krikštasūnis Dainius.L. grazus aukstas blondinas zydrom akim,nerealiai gabus,Univerkoj studijuoja,dabar vaziuos i JAV.
Grazus vardas.Lietuviškas, skambus.Geros asociacijos.
chriss
tikrai grazus vardas smile.gif
gretta
man irgi grazus sitas vardas wub.gif wub.gif Ir vaikinukas dainingas turetu buti....
Laimuška
Pažystu dau Dainių ir visi jie tokie geriečiai, nu tokie jau.. biggrin.gif Dėl to šis vardas man visai patinka biggrin.gif
Vilsen
Dainius man taip pat gražus vardas....o jei dar pavardė trumpa tai iš vis super
Vladislava
man gražus vardas,siltas
Sinuhe
Gražus vardas bigsmile.gif
flex
ir man visai nieko drinks_cheers.gif
vilmagud
nuo zodzio dainuoti biggrin.gif nors vardas visai nieko 4u.gif
smail
o man grazus ir dabar jau ne taip daznai duodamas smile.gif
Female
man ir grazus. ir kiek gyvenime teko sutikti, visi ziauriai grazus vyrai wub.gif
tamsi
Gražus ir paprastas(vaikai lengvai ištars) thumbup.gif
Voverė
Geras vardas ....... pažįstu du Dainius ..... suaugusius vyrukus .....abu tokie drūti, kaip ąžuolai ...... kaži kodėl g.gif biggrin.gif ........ jei vardas įtakotų tokią išvaizdą, tai duočiau berniukui vardą Dainius biggrin.gif
kavute
Mano MB irgi Dainius wub.gif wub.gif Super vardelis thumbup.gif Skambus,tvirtas bigsmile.gif
Emperatriz
man negražu schmoll.gif
astaxa
nu kiek pazystu dainiu! thumbup.gif tikrai faini zmones, ir is tiesu grazus:) tik as neduociau sio vardo nes man jis nelabai..
Alta
Jau daug kas kreipėsi, kad išrinkčiau vaikui vardą, o prasidėjo viskas nuo Dainiaus. Per dainų dainelę kažkoks berniukas dainavo: "Eina Dainius ir dainuoja..." Kai gimė mano brolis, iš karto pasakiau - Dainius. Dabar jam 24 metai ir jis patenkintas savo vardu. Dainius - iš liet. daina. Komunikabilūs, patikimi, analitinio mąstymo, išradingi, bet nenori savo idėjomis dalintis su kitais, netaktiški, šiurkštūs, ekstravagantiški (juk Svaro vardas - Dainius). Man pačiai buvo atradimas, kai vardų reikšmių knygoje perskaičiau, kad Dainiai turi širdies problemų, nes mano brolis nuo vaikystės serga širdies liga, o juk duodama vardą aš to nežinojau. Gal žmogus gimdamas atsineša vardą, tik mes galvojame, kad išrenkame.
lukasta
QUOTE(tamsi @ 2006 08 23, 15:53)
Gražus ir paprastas(vaikai lengvai ištars)  thumbup.gif
*

man gražus 4u.gif
Kliurka
man kiek pabodęs ir per mergaitiškas
Linksma_mama
Man jis nelabai plius nera retas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.