Ką manote apie vardą Dainius? Man toks skambus,vyriškas,bet tuo pačiu romantiškas
Pažystu vieną laaaabai gražų ir fainą vaikiną šiuo vardu
lietuviskas, mielas vardas. pazistu viena dainiu - aukstas, juodaplaukis, grazuolis... gal todel man ir vardas grazus?
QUOTE lietuviskas, mielas vardas. pazistu viena dainiu - aukstas, juodaplaukis, grazuolis... gal todel man ir vardas grazus? leliux, gal mes tą patį Dainių pažystam? QUOTE dainiaus varda, kaip galima daryt isvadas, turi tik grazuoliukai ufff tikrai
Normalus vardas
Man labai grazus vardas. Tik kazkaip neseniai su zodziu DAINA pradejau ji sieti, nes nuo vaikystes kazkaip man Dainius kaip Saldainius, Riestainius ar Svarainius skambedavo
Is matymo viena Dainiu zinau, tai bet ne tamsiaplaukis, o toks pilkas lietuvaitis, tai su tokiu tipazu ir asocijuojasi.
vardas kaip vardas, o šiais laikais ir nėra labai dažnas. Laiminu
Siaip vardas kaip vardas, bet as savo sunui jo neduociau ....Dainius buvo tarybiniais laikais atsimenu labai populiarus ,o dabar daug grazesniu vardu yra
man grazus, skambus
man be rysio sis vardas....nuvalkiotas, atsibodes, niekada savo vaiko taip nepavadinciau
Paprastas, gražus vardas, o mažų vaikų dabar tokiu vardu turbūt retai pasitaiko, tai bus dar ir originalus
Kaimynas Dainius buvo, tai irgi kažkaip elementarus vardas buvo, nors daugiau Dainių ir nepažįstų
pora Dainiu pazistu, abiem virs 30
Man ir visai gražus
Gražus vardelis
eilinis vardas
gražus vardas
man tas vardas grazus ir turi geras asiciacijas
Gražus vardelis, pažįstu vieną tokį gražų tamsiaplaukį Dainių, jam dabar virš 30. geriau negu Chosė
Girdedama si varda kazkaip issivaizduoju auksta placiapeti melynaki lietuvaiti, apsirengusi lininiais rubais, su arkliu arianti zeme ir dainuojanti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 27, 18:30) Va dėl tos priežasties ir duodami "nenuvalkioti" - kas antras Mantas, kas penktas - Nedas, visos mergos - Karolinos, Kotrynos ir Austėjos, bo "mūsų laikais" tokių vardų buvo reta. Tokiu pat principu ir mums tėvai rinko vardus - po jų "elementariųjų" Maryčių ir Janyčių - antplūdis "naujoviškų" Rasų, Jurgitų ir Daivų
Grazus vardas, man asocijuojasi su tamsiaplaukiu, rudaakiu vaikinu, nes toki pazistu.
grazus , normalus vardas
gražus vardas
man gražus vardas
Mano krikštasūnis Dainius.L. grazus aukstas blondinas zydrom akim,nerealiai gabus,Univerkoj studijuoja,dabar vaziuos i JAV.
Grazus vardas.Lietuviškas, skambus.Geros asociacijos.
tikrai grazus vardas
man irgi grazus sitas vardas
Pažystu dau Dainių ir visi jie tokie geriečiai, nu tokie jau..
Dainius man taip pat gražus vardas....o jei dar pavardė trumpa tai iš vis super
man gražus vardas,siltas
Gražus vardas
ir man visai nieko
nuo zodzio dainuoti
o man grazus ir dabar jau ne taip daznai duodamas
man ir grazus. ir kiek gyvenime teko sutikti, visi ziauriai grazus vyrai
Gražus ir paprastas(vaikai lengvai ištars)
Geras vardas ....... pažįstu du Dainius ..... suaugusius vyrukus .....abu tokie drūti, kaip ąžuolai ...... kaži kodėl
Mano MB irgi Dainius
man negražu
nu kiek pazystu dainiu!
Jau daug kas kreipėsi, kad išrinkčiau vaikui vardą, o prasidėjo viskas nuo Dainiaus. Per dainų dainelę kažkoks berniukas dainavo: "Eina Dainius ir dainuoja..." Kai gimė mano brolis, iš karto pasakiau - Dainius. Dabar jam 24 metai ir jis patenkintas savo vardu. Dainius - iš liet. daina. Komunikabilūs, patikimi, analitinio mąstymo, išradingi, bet nenori savo idėjomis dalintis su kitais, netaktiški, šiurkštūs, ekstravagantiški (juk Svaro vardas - Dainius). Man pačiai buvo atradimas, kai vardų reikšmių knygoje perskaičiau, kad Dainiai turi širdies problemų, nes mano brolis nuo vaikystės serga širdies liga, o juk duodama vardą aš to nežinojau. Gal žmogus gimdamas atsineša vardą, tik mes galvojame, kad išrenkame.
man kiek pabodęs ir per mergaitiškas
Man jis nelabai plius nera retas
|