Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Elėja
man jau 1,5 metu po gimdymo, bet prakaituoju tikrai daugiau nei pries gimdyma ir niekas nesikeicia schmoll.gif
maskanyte
Is pradziu nejutau pokyciu,bet db pradejau prakaituoti. Prausiuosi kelis kart i diena doh.gif Jai visad bus taip doh.gif verysad.gif
No comment
Aciu uz sita tema.
Jau galvojau, kad man kazkas negerai. Ar kad cia del to , kad tenka dabar su apatiniais miegoti.
Na tikiuosi, kad artimiausiu metu viskas susitvarkys. Dabar yra 2 sav po gimdymo ir lyg tai padetis pradeda gereti po truputi.
Agatka
ir as paprakaitavau, net nepastebejau kaip visa tai liovesi. tik nemalonu buvo kad tas prakaitas kazkoks labiau smirdantis, nepadedavo iprasti dezodorantai kurie padedavo iki to. dbr ziuriu, va jau 5 su puse men ir viskas kaip iki nestumo smile.gif
dirbtinaa
Man labai po gimdymo kojos prakaituot pradejo, koiniu negalejau net nesiot, istysai kojos slapios budavo, bet po kokios savaites aciu dievui praejo doh.gif
normalu manau tie visi prakaitavimai, vis delto hormonu pusiausvyra buna sutrikus rolleyes.gif
Meskute5
Man atrodo daugiau prakaituoji kol maitini. Tepkites vyriskais OLD SPICE ar kokiais, jie stipresni, pasirinkit kvapa neutralu. 4u.gif
Veja Feja
Skaičiau, jog prakaituojama todėl, kad organizmas taip atsikrato skysčių prisikaupusių per nėštumą mirksiukas.gif
Aš jau visą mėn su tuo prakaitavimu kankinuosi doh.gif labai nemalonu, kai atsibundi ryte visa šlapia ( ne tik nuo prakaito, bet dar ir nuo pieno varvančio). pirmas tris savaites tai siaubingai delnai prakaitavo, ištisai šlapi būdavo rolleyes.gif bent jau dbr per juos prakaitas nebėga biggrin.gif
Cansado
Man kažkaip nebuvo padidėjęs prakaitavimas, laimei, nei po pimo, nei po antro gimdymų.. schmoll.gif
Annia
QUOTE(Veja Feja @ 2010 12 15, 12:04)
Skaičiau, jog prakaituojama todėl, kad organizmas taip atsikrato skysčių prisikaupusių per nėštumą mirksiukas.gif
Aš jau visą mėn su tuo prakaitavimu kankinuosi  doh.gif  labai nemalonu, kai atsibundi ryte visa šlapia ( ne tik nuo prakaito, bet dar ir nuo pieno varvančio). pirmas tris savaites tai siaubingai delnai prakaitavo, ištisai šlapi būdavo  rolleyes.gif  bent jau dbr per juos prakaitas nebėga  biggrin.gif
*

o man tai tik nakti staiga toks saltas prakaitas ispila, kad iskart visi naktiniai slapiai, o siaip daugiau neprakaituoju
lauryte27
Man jau du menesiai po gimdymo ir man tas prakaitavimas niekaip nepraeina,dezodorantai nelabai padeda,bet labiausiai nervina kad prakaituoja bikini sritis net kelnaiciu sonai buna dregni,nebezinau ka daryti... g.gif
Misaki
Po gimdymo prakaitas (ir pienas) upeliais bego lotuliukas.gif Atsibusdavau visiskai slapioje lovoje, net plaukai nuo prakaito dregni budavo. Bet per pora savaiciu viskas susitvarke.
Mirmukė
Apie mėnesį prakaitavau siaubingai, ypač naktį-naktiniai ir maitinimo liemenėlė kiauriau permirkdavo, čiužinys taip pat drėgnas būdavo.
lilla83
As taip pat beveik menesi po gimdymo labai prakaituodavau, ypatingai naktimis.
mazuulia
Prieš nėštumą galima sakyti iš viso neprakaitavau .. schmoll.gif Pažastis ploviau ir purškiau tik dėl higienos. biggrin.gif Per nestuke.gif prasidėjo .... Galvojau gal kas organizme pasikeitė, dar tas svoris prisidėjo .. unsure.gif Po gimdymo laukiau kada pasibaigs. Na ir gal kažkiek apmažėjo, bet tik pajudu daugiau ar pasilankstau ir vsio visa šlapia. ph34r.gif Kartais net gėda kažkur išeiti .. Visi drabužiai prasmirs tuoj .. fear.gif bash.gif
žvarba
QUOTE(kalipso82 @ 2010 12 21, 22:40)
drinks_cheers.gif Man tas pats buvo. Normalu - organizmas atsikrato nereikalingu skysciu po nestumo.
*

jau tuoj penkti metai po antro gimdymo, bet prakaituoju tikrai gausiau nei iki nėštumų sad.gif
Beatele
och tas prakaitavimas doh.gif man irgi taip buvo, bet naktiniai "prakaitavimai" pasibaige mazdaug o savaites, o isvis viskas susitvarke o keliu savaiciu mirksiukas.gif
Kyvis
Ir as pastebejau, kad jau po pirmo gimdymo pradejau labiau prakaituot. Su laiku niekas nebesikeicia, susilaukiau antro, jau ir laiko praejo, bet prakaituoju labiau nei kadais iki vaiku. Nors upeliais niekada nezliauge prakaitas, tiesiog iki gimdymu isvis beveik neprakaituodavau. Deja tie laikai ko gero nebesugris.
pukutis4
4u.gif Pirmus du mėn dieną naktį prakaituodavau, naktį labiau..no 3 men to nebeliko thumbup.gif
NakedA
as taip pat iskart po gimdymo ziauriai prakaitavau doh.gif doh.gif ,tik nepamenu kiek ilgai . paskui viskas sunormalejo mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.