Mane irgi po gimdymo žiauriai prakaitas pylė. Šiek tiek pajudėdavau - ir visa šlapia. Nespėdavau iš vonios lįst. Man dar labai prkaituodavo kojų padai. Nespėdavau kojinių keisti, o basa slidinėdavau. Naktimis tai prakaituodavau, tai siaubingai šalta darydavosi. Bet kažkur po mėn., o gal ir greičiau susitvarkė.
QUOTE(Do_do_do @ 2006 11 14, 11:25) Mane irgi po gimdymo žiauriai prakaitas pylė. Šiek tiek pajudėdavau - ir visa šlapia. Nespėdavau iš vonios lįst. Man dar labai prkaituodavo kojų padai. Nespėdavau kojinių keisti, o basa slidinėdavau. Naktimis tai prakaituodavau, tai siaubingai šalta darydavosi. Bet kažkur po mėn., o gal ir greičiau susitvarkė. Ir man QUOTE(Do_do_do @ 2006 11 14, 13:25) Mane irgi po gimdymo žiauriai prakaitas pylė. Šiek tiek pajudėdavau - ir visa šlapia. Nespėdavau iš vonios lįst. Man dar labai prkaituodavo kojų padai. Nespėdavau kojinių keisti, o basa slidinėdavau. Naktimis tai prakaituodavau, tai siaubingai šalta darydavosi. Bet kažkur po mėn., o gal ir greičiau susitvarkė. As irgi labai prakaituodavau naktimis, o kai islipi is lovos- salta ziauriai darydavos. Dabar 4 sav po gimdymo, lyg ir nera tos bedos
Po gimdymo ir as turejau sia problema. Dar gimdymo namuose reikalaudavau, kad per diena kelis marskinius duotu. Prausies prausies, o kaip smirdi taip smirdi
Kol maitinau taip ir smirdejau.........Del tam tikru aplinkybiu po menesiuko pradejau maitint misinuku, tai sveikata pasitaise, ir prakaituot nustojau......
Toks vargas vargelis ir mane kankino, budavo ryte atsikeli, tai ne tik naktiniai slapi bet ir pagalve ir paklode dregnos, kosmaras.
Vis tiek ne vien hormonai kalti, na dar ir pasilpymas,pervargimas prie to prisideda.
Aš irgi po visų trijų gimdymų pirmas dvi tris savaites naktimis šlapia nuo prakaito būdavau. Gerai, kad nors dieną ši problema nevargindavo
Man irgi po gimdymo taip buvo apie meneseli viena,na ta visa tarpa kol maitinau leliuka......Bet po to viskas susitvarke
oi oi oi, kokia artima problema
oho. taip smarkiai, .na po gimdymo juk reikia atsistatyti hormonams.tai noramalu ir iš organizmo per prakaitą išsiskiria nereikalingi šlakai, bet jeigu ilgiau tęsiasi, reikia skydliaukę tirti.
QUOTE(medituk @ 2006 10 31, 11:44) As irgi prakaituoju mane kankina ta pati problemyte Beje MEDITUK aki labiausiai patrauke Tavo coliukes gimimo data
Oj, mergytes, ir prakaitavau kaip darbinis arklys. Taip ir "smirdejau" visus 10 menesiu, kol maitinau. Ir plaukai slinko baisiai. Tai pirma plaukai susireguliavo, o po to ir prakaitavimas. Paprasciausiai reikia islaukti. O jei ir po to nepadeda, siulyciau pasitikrinti skydliauke. Nes gausus prakaitavimas kartais rodo skydliaukes sutrikimus (o ji, beje, ir reguliuoja horomonu veikla). kantrybes visoms!
mane ši nesąmonė (jau net nebenoriu ja problema vadinti
Aš irgi prakaituoju, negaliu pasakyti, kad labia smarkiai, bet smirdžiu pati sau, nors tepu dezodorantu. o gal uoslė mano jautri liko nuo nėštumo? Plaukai irgi slenka. Buvau nustojus gerti vitaminus, nes veidą labai bėrė, pamaniau gal nuo jų, gal perdozavau. Bet atrodo, kad ne nuo jų. dabar vėl pradėsiu gerti. o plaukai slinkdavo kiekvieną rudenį, bet šį kartą kiek daugiau. na,tikiuosi viskas susitvarkys, dar tik 4,5 mėnesio kai pagimdžiau.
nu kažkaip tai jo... vis dar nešioju ploniausią paltuką, kad tik užėjus į parduotuvę ar nešant vėžimėlį nesuprakaituot
Sveikos mamytes
Kaip nėštumo metu padidėjo taip ir nesumažėjo
As ir praakituoju, bet ne visada kai kada nakti tik
Na jau pusę metų praėjo, prakaituoju gal kiek mažiau, bet vistiek.Bėga upeliais.Nors jau nemaitinu.Kai maitinau, tai išvis kelis kart per naktį galėdavau persirenkt, nes šlapia nors gręžk
Pagausejo prekaitavimas,nustojus maitint,gal vos vos apmazejo,bet ne ka.
va jei.. skaitau ir ziuriu kad net baigus maitinti mamytes ir toliau sau prakaituoja..
as iki nestumo be proto prakaitavau.. tai galvojau pagimdzius susinormalizuos kazkas.. bet ka jus.. gydytojai jokios ligos nerado anksciau ziureje.. o dabar ginekologe sake, kad prakaituoti po gimdymo normalu.. kazkoks ten sindromas.. nepamenu pavadinimo.. na ka lauksiu ir ziuresiu.. kol kas maitinu.. tad parasysiu kai baigsiu QUOTE(straige @ 2006 11 22, 16:04) Oj, mergytes, ir prakaitavau kaip darbinis arklys. Taip ir "smirdejau" visus 10 menesiu, kol maitinau. Ir plaukai slinko baisiai. Tai pirma plaukai susireguliavo, o po to ir prakaitavimas. Paprasciausiai reikia islaukti. O jei ir po to nepadeda, siulyciau pasitikrinti skydliauke. Nes gausus prakaitavimas kartais rodo skydliaukes sutrikimus (o ji, beje, ir reguliuoja horomonu veikla). kantrybes visoms! laukiu-nesulaukiu kai TA PROBLEMA isnyks ir tikrai tikiuosi,kad susireguliuos nustojus maitint...bet gi dar palaukt to reikia...bet kaip nesmagu...
taip man ta pati problema tikiuosi praeis
Na man taip nebuvo...
pirma menesi tikrai buvo. bet dabar susinormalizavo.
ne, nebuvo
Buvo, po biski praejo per menesi koki
Iki pirmo gimdymo,galima sakyti,kad isvis neprakaitavau,arba labai minimaliai.Po pirmo gimdymo pradejau prakaituot kaip nezinau kas,tai prakaituoju iki siol.Gal siek tiek maziau,bet man vistiek labai daug...neaisku nuo ko tai priklauso
man nebuvo taip
atsibodo tas prakaitvimas,bet prakaituoja tik pazastys,per idna reik po 3-4 kartus eit praustis
Ir man taip kaip kulebam
Nejauciau jokiu pasikeitimu
O streso metu visada stipriau prakaituodavau,-normalu. Tai gal Jums mamytes reiketu kiek imanoma daugiau pailseti? Gal tai ne tik hormoniniai pokyciai,bet ir didelis nuovargis tai isprovokuoja? QUOTE(Zangute @ 2007 01 22, 17:40) Nejauciau jokiu pasikeitimu O streso metu visada stipriau prakaituodavau,-normalu. Tai gal Jums mamytes reiketu kiek imanoma daugiau pailseti? Gal tai ne tik hormoniniai pokyciai,bet ir didelis nuovargis tai isprovokuoja? ne,netas,pailsiu as normaliai,diena visada pamiegu,va dabar atsikeliau ir vel kaip kaimiete smirdziu
man taip buvo, miegodavau lyg baloje, net rankšluostį turėdavau pasiėmus į lovytę, tai dėl hormonų pusiausvyros sutrikdymo po gimdymo organizmas keičiasi, tai greit praeis.man jau praėjo.
pirma menesi po gimdymo ziauriai prakaitavau
As irgi prakaituoju,vis dar,turbut kol maitinsiu taip ir bus.
Sveikutes, iki gimdymo prakaituodavau minimaliai, o po gimdymo daugiau, bet labai jau smirda, tik nusiprausi ir tuoj pat vel smirda, jokie dezikai napadeda. Tikiuosi su laiku sumazes smarve.
As irgi prakaitavau po gimdymo kaip darbinis arklys
Sveikutes,
po pirmo gimdymo taip nebuvo, bet dabar kazkas baisaus
Hormonai cia klati. Man gydytoja tada patare kalci naudot, kazkaip jis susijes su tuo. Dabar viskas kaip ir buve, cia laikina
ir aš to neišvengiau
Sveikutės, na ir aš pastebėjau, kad prakaituoju smarkiau po gimdymo, ko anksciau nebūdavo ir plaukai žiauriai slenka, po gimdymo jau keturi mėnesiai praėjo, gėriau vitaminus ir nieko
Mane irgi kankina ši problema. Dieną dar nieko, bet naktį
Net ramiau pasidare, kai perskaiciau, kad yra daugiau moteru, kurias po gimdymo pradejo kankinti prakaitavimas
turėjom tokią nekvapnią bėdą
QUOTE(Moncike @ 2007 02 08, 22:31) Sveikutės, na ir aš pastebėjau, kad prakaituoju smarkiau po gimdymo, ko anksciau nebūdavo ir plaukai žiauriai slenka, po gimdymo jau keturi mėnesiai praėjo, gėriau vitaminus ir nieko Na mano istorija irgi panasi, prakaitavau, plaukai slinko, kol daktarai rado skydliaukes sutrikimu (tiksliau visiska jos funkcijos nebuvima). Dabar jau metai laiko kankinuosi su skydliauke. Pasirodo po gimdymo ne visada sugeba atsistatyti hormonu pusiausvyra todel ir gali sutrikti ta skydliaukes funkcija. Na linkiu kad jum tas prakaitavimas nubutu skydliaukes sutrikimo pozymis
Mane tas prakaitavimas visada vargino, o po gimdymo ypac
as nebegaliu
ir as pastebejau ,kad prakaituoju labiau nei pries gimdyma
|