Su šia problema susidūriau iš karto po gimdymo. pradėjau labai gausiai prakaituoti ir nepadeda jokios rexonos, fa ir pan. Žiemą tai jau nepakenčiama, bet vasarą...
Pas mane irgi tokia problemele atsirado po gimdymo ir jokie antiperspirantai nepadeda.As irgi nezinau ka daryt
Aš taip pat labai labai prakaitavau, bet po kiek laiko viskas susitvarkė
reikia truputi kantrybes praeis man ir taip buvo juk valosi vanduo susikaupes per nestuma is organizmo
Na tada įdomu per kiek laiko jums viskas susitvarkė, nes pas mane galvoju nelabai kas ir nori tavrkytis, kaip buvo pačioje pradžioje, taip ir dabar.
Mane taip pat tokia problemyte kankina ir dar plauku slinkimas
P.S. cia man taip aiskino vaistininke QUOTE(rena @ 2006 04 29, 10:20) Mane taip pat tokia problemyte kankina ir dar plauku slinkimas P.S. cia man taip aiskino vaistininke O kodėl vitaminų po gimdymo nebevartojate?
mane irgi vargina pogimdyvinis prakaitavimas, labai nemalonu. labai daznai prausiuosi, deziku nenaudoju, nes nenoriu kist vaikui po nosim dirbtini kvapa, keiciu drabuzius daznai. bet noretusi, kad hormonu ir medziagu apykaita kuo greiciau atsistatytu ir viskas griztu i savo vezes
QUOTE(Ikulia @ 2006 04 29, 10:43) mane irgi vargina pogimdyvinis prakaitavimas, labai nemalonu. labai daznai prausiuosi, deziku nenaudoju, nes nenoriu kist vaikui po nosim dirbtini kvapa, keiciu drabuzius daznai. bet noretusi, kad hormonu ir medziagu apykaita kuo greiciau atsistatytu ir viskas griztu i savo vezes Pas mane irgibuvo tokia problemėlę bet praejus 3mėn.viskas susitvarkė,reikejo tik palaukti,dar man reikiejo vartoti vitaminus maitinačiom mamytem ,motėris dažniausiai galvoja jog nemaitinančiom nereikia vartoti vitaminus ir atsiranda ir plauku slėnkimai ir nagu lužinejimai ,čia jau kažkas rašė ,kantribes jūms ir viskas bus gerai
O tai galvojat, kad net ir metams praėjus, vis dar hormonai nesusitvarkę?
Aš nepastebėjau, kad prakaituočiau daugiau ar mažiau po vaiko gimimo. Tik prisimenu vieną dalyką - prakaitas žiemą vasarą žliaugdavo per kūną, kai artindavausi prie darbovietės.. Nes patirdavau nerealų stresą dėl neštumo fakto, daug baimės ar tas nėštumas bus sėkmingas, reikdavo kartas nuo karto sudalyvaut bobų kolektyvo intrigose.. Dabar, kai su ta darboviete nebeturiu nieko bendro, tai einu į tą vietą, ir kūnas nereaguoja Rašau čia savo pavyzdį, nes ilgai nesupratau, kas su manim darosi. Naudojau visokias nesąmones, nuo kurių tik dar bjauriau jausdavaus.. O viskas užkoduota buvo mintyse, gal pasąmonej.. QUOTE(naitas @ 2006 04 30, 23:00) O tai galvojat, kad net ir metams praėjus, vis dar hormonai nesusitvarkę? Aš nepastebėjau, kad prakaituočiau daugiau ar mažiau po vaiko gimimo. Tik prisimenu vieną dalyką - prakaitas žiemą vasarą žliaugdavo per kūną, kai artindavausi prie darbovietės.. Nes patirdavau nerealų stresą dėl neštumo fakto, daug baimės ar tas nėštumas bus sėkmingas, reikdavo kartas nuo karto sudalyvaut bobų kolektyvo intrigose.. Dabar, kai su ta darboviete nebeturiu nieko bendro, tai einu į tą vietą, ir kūnas nereaguoja Rašau čia savo pavyzdį, nes ilgai nesupratau, kas su manim darosi. Naudojau visokias nesąmones, nuo kurių tik dar bjauriau jausdavaus.. O viskas užkoduota buvo mintyse, gal pasąmonej.. Šis varintas man visiškai netinka, nes gyvenu ramiai kaip belgas, niekas manęs nenervuoja, vyras geras, viskuo rūpinasi...Žodžiu gyven ir žvenk
Prakaituojat dėl to kad nusilpęs organizmas, man taip buvo kokius du mėnesius, ryte atsikeldavau visa šlapia. Bet paskui viskas susitvarkė
QUOTE(sssaule @ 2006 05 08, 22:06) Prakaituojat dėl to kad nusilpęs organizmas, man taip buvo kokius du mėnesius, ryte atsikeldavau visa šlapia. Bet paskui viskas susitvarkė Iš karo po gimdymo man irgi taip pat buvo, naktį tiek prakaituodavau, o kai dar reikdavo naktį prie mažiuko keltis tai labai dažnai slogą pasigaudavau. Bet dabar viskas jau susitvarkė, tačiau dieną aš kaip ir anksčiau labai stipriai prakaituoju. O dabar kai atšilo oras tai išvis kažkoks košmaras. Mamos čia gal ir gerai patarė, kad vitaminus kokius moterims reik naudoti, nes aš po gimdymo jokių vitaminų negėriau, tik šiuo metu geriu magnį nes visai be energijos esu. QUOTE(rena @ 2006 04 29, 11:20) Mane taip pat tokia problemyte kankina ir dar plauku slinkimas P.S. cia man taip aiskino vaistininke Laba Aš naudojau vitaminus ir po gimdymo, bet visvien tas pat ir prakaitavimas ir baisus plaukų slinkimas ir nagų lūžinėjimas (nors iki nėštumo nagai buvo labai stiprūs). Ir net nebežinau ar čia vitaminai kalti. Reikėtų kitokių vitaminų gal vartot, bet, kad kol maitinu, tai niekas ir neduoda jokių kitokių vitaminų. QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 10, 01:22) Laba Aš naudojau vitaminus ir po gimdymo, bet visvien tas pat ir prakaitavimas ir baisus plaukų slinkimas ir nagų lūžinėjimas (nors iki nėštumo nagai buvo labai stiprūs). Ir net nebežinau ar čia vitaminai kalti. Reikėtų kitokių vitaminų gal vartot, bet, kad kol maitinu, tai niekas ir neduoda jokių kitokių vitaminų. Pas mane nagai taip pat labai pradėjo lūžinėt dar nėštumo metu ir po jo, bet visai neseniai nusipirkai iš Avono stiprinantį nagų laką ir rezultatas akivaizdus, naugojau dar tik du kartus bet per mėnesį nenulūžo nė vienas nagas
Ir aš prakaitavau labai po gimdymo. Ir gausiai, ir labai smirdžiai
Dėl plaukų slinkimo, tai man gydytoja taip paaiškino: normaliai kažkiek plaukų per mėnesį visada turi išslinkti, o nėščioms moterims plaukai praktiškai visai neslenka. Tai pagimdžius visi tie, kur neišslinko dėl nėštumo įtakos, išlenka vienu kartu, todėl ir atrodo, kad būna žiaurus slinkimas. Man kokius 8 mėnesius slinko. Paskui nustojo.
As taip pat laaabai prakaitavau po gimdymo
QUOTE(jurate84 @ 2006 04 26, 15:44) Su šia problema susidūriau iš karto po gimdymo. pradėjau labai gausiai prakaituoti ir nepadeda jokios rexonos, fa ir pan. Žiemą tai jau nepakenčiama, bet vasarą... turėjau ir aš tokią problemą,mane ramino medikai,kad taip daugelį moterų būna.Baisu prisiminti,tik persirengiu ir vėl šlapia,nors niekad neprakaituodavau.Bet kažkur iki metu taip buvo QUOTE(VILGRA @ 2006 05 20, 22:49) turėjau ir aš tokią problemą,mane ramino medikai,kad taip daugelį moterų būna.Baisu prisiminti,tik persirengiu ir vėl šlapia,nors niekad neprakaituodavau.Bet kažkur iki metu taip buvo Nu aš jau jaučiu kad pas mane irgi pradeda po truputį viskas tvarkytis, bet tai iš ties labai varginantis ir nemalonus dalykas
as taip pat labai prakaitavau bet jau dabar viskas susitvarke ir plaukai labai slinko bet viskas po truputi gryzta i savo vezias
aš irgi prakaituodavau+ dar ir vasara buvo
plaukų slinkimą po gimdymo irgi tie patys hormonų pokyčiai lemia. QUOTE(rena @ 2006 04 29, 09:20) Mane taip pat tokia problemyte kankina ir dar plauku slinkimas P.S. cia man taip aiskino vaistininke na as vitaminus tuos pacius vartoju kaip ir nestumo metu,bet vistiek prakaituoju.. nakti slapia prabundu, ir po pirmo ir po antro gimdymo tas pats...
Va, paskaiciau jusu pasisakymus, ir ramiau pasidare, kad ne as viena tokia prakaite plaukiu po gimdymo... O niekad neprakaituodavau, ir nesmirdedavau, o dabar po 2 maikes kasdien skalbiu... Nakti reikia keltis vaika maitint, tai as visa slapia - vaika rekianti vyrui uzsimiegojusiam ikisu ramint, o pati pirma praustis lekiu, nes vaikas prakaituoto papo dar neims, ir sisiap nesinori jo glausti prie pazliugusios krutines
man irgi prakaitavimas po gimdymo siek tiek padidejo, taciau nejauciu, kad jis labai dvoktu. Gal todel, kad geriu kasdien labai daug vandens, tai ir nera labai astraus kvapo. Taciau pastebejau kita reiskini - po gimdymo man beveik neauga pazastyse plaukai. neatsimenu, kad toks reiskinys butu buves po pirmojo gimdymo...
Oi ir aš žiauriai prakaitavau, dabar jau mažiau, bet vistiek dar labai prakaituoju
As irgi labai prakaitavau pirmasias savaites po gimdymo.
taip,pastebejau,kad po gimdymo labiau prakaituodavau ir kur kas blogesni kvapa turejo,be tai issprendziama daznu prausimusi,dezodorantu ir tenka pasirinkti naturalesnes drabuziu medziagas. dziaugiuos,kad dabar jau baigiu gryzti i senas vezias
Kaip ir jus,taip ir mane ta problema buvo uzpuolusi,bet nieko,isgyvenau
O dabar jau baigiu sugrizti i senas vezias
Man tai viskas smirda, išskyrus kvepalus
nepastebejau, kad taip butu...
Is karto po gimdymo,tai ziauru buvo.Prakaitas bego upeliais,nors gal prie to dar prisidejo ir beprotiskas karstis.Dabar viskas lyg susitvarke,tik gal prakaito kvapas tapo siek tiek astresnis.bet higienos priemones puikiai susidoroja su sia problema
Siaubingai prakaitavau maitinimo laikotarpiu, ipac pirma menesi.Gausiai prakaituodavau ir tada baisiai daug gerdavau ivairius skyscius.Viskas susinormalizavo kaskur po 4menesiu.
prakaitavimas natūrali būsena....skačiaukad po gimdymo tiesiog keičiasi vėl motynos hormonų pusiausvyra..todėl jo pasekmė prakaitavimas. Man taip buvo...pabusdavau šlapia kaip mauras...ir kai maitindavau irgi prakaitavau...prtaeina...po kiek laiko
Siaubingai nervina šita prolema. Taip norisi, kad mažiukas užuostų mamytės pienelį, o ne...
Jo,as ir skaiciau,kad prakaitavimas normeli busena ypac iskart po gimdymo
Aš ir prakaituoju labai jau nenormoi ir dėl to jaučiu diskomfortą.
Dar gimdymo namuose pradėjau neįprastai gausiai prakaituoti. Na o dabar jau su tuo susitaikiau, dažniausiai prakaitas pyla kai maitinu dukrelę. Tikriausiai tai kažkaip susiję su žindymu (na čia mano teorija
Na prakaituoti ir aš pradėjau po gimdymo dar gimdymo namuose. Toks jausmas, kad kažkas kibirą vandens ant galvos užpiltų
iki gimdymo niekad taip neprakaiduodavau,bet po jo,labai prakaituoju,ir taip nemalonu.
Iki
Mane si problema irgi kankina
O as galvojau,kad cia tik man taip,bet pasirodo,kad daugumai,tikiuosi,kad praeis tas prakaitavimas
Sveikutės
As irgi prakaituoju
MANAU,KAD TAI SUSIJĘ SU BESIKEIČIANČIAIS HORMONAIS
vienas mamu zurnalas rase, kad is tiesu po gimdymo padidejes prakaitavimas susijes su atsistatinejanciais hormonais. po gimdymo praejo menuo, o as vis dar prakaituoju, ko anksciau nebuvo. baisiai nemalonu pabusti slapiai, bet nieko nepadarysi-reikia palaukti.
Aš tai dar labai prakaituodavau kai maitindavau
As po gimdymo pora savaiciu irgi visa slapia budavau, ypac naktim
as po gimdymo pirmom savaitem kartais nakti net naktinius marskinius turedavau persirengti, nes budavo kiaurai slapi, ypac krūtines srity (tikrai ne nuo pienuko). net nzn kada tai liovesi. jau praejo trys menesiai ir tai seniai nebevargina
|