Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lietinga Diena
Su šia problema susidūriau iš karto po gimdymo. pradėjau labai gausiai prakaituoti ir nepadeda jokios rexonos, fa ir pan. Žiemą tai jau nepakenčiama, bet vasarą... doh.gif Tikėjausi, kad metų bėgyje po gimdymo visa tai pasitaisys, deja. Gal kas nors taip esant susidūrusi su tokia bėda ir galit man patarti?
chriss
Pas mane irgi tokia problemele atsirado po gimdymo ir jokie antiperspirantai nepadeda.As irgi nezinau ka daryt verysad.gif
ramunių mergaitė
Aš taip pat labai labai prakaitavau, bet po kiek laiko viskas susitvarkė g.gif . Nieko nedariau, tik ypač dažnai tekdavo praustis, ir rūbus keisti. Nuo tų dezodorantų dar blogiau būdavo.
J.U.D.I.T.A
reikia truputi kantrybes praeis man ir taip buvo juk valosi vanduo susikaupes per nestuma is organizmo 4u.gif
Lietinga Diena
Na tada įdomu per kiek laiko jums viskas susitvarkė, nes pas mane galvoju nelabai kas ir nori tavrkytis, kaip buvo pačioje pradžioje, taip ir dabar. doh.gif
rena
Mane taip pat tokia problemyte kankina ir dar plauku slinkimas doh.gif Man aiskino taip, kad niestumo meto gerem vitaminus, kurie pagerina visa organizmo veikla, stiprina nagus, plaukus ir t.t.(nelabai moku paaiskinti) blush2.gif O po gimdymo vitaminu nebevartojame, tai taip ir gaunasi ,prakaitavimai, slinkimai ir t.t. verysad.gif
P.S. cia man taip aiskino vaistininke umn.gif
TiMa
QUOTE(rena @ 2006 04 29, 10:20)
Mane taip pat tokia problemyte kankina ir dar plauku slinkimas doh.gif Man aiskino taip, kad niestumo meto gerem vitaminus, kurie pagerina visa organizmo veikla, stiprina nagus, plaukus ir t.t.(nelabai moku paaiskinti) blush2.gif O po gimdymo vitaminu nebevartojame, tai taip ir gaunasi ,prakaitavimai, slinkimai ir t.t. verysad.gif
*

O kodėl vitaminų po gimdymo nebevartojate? ax.gif
Ikulia
mane irgi vargina pogimdyvinis prakaitavimas, labai nemalonu. labai daznai prausiuosi, deziku nenaudoju, nes nenoriu kist vaikui po nosim dirbtini kvapa, keiciu drabuzius daznai. bet noretusi, kad hormonu ir medziagu apykaita kuo greiciau atsistatytu ir viskas griztu i savo vezes smile.gif
LARISA 74
QUOTE(Ikulia @ 2006 04 29, 10:43)
mane irgi vargina pogimdyvinis prakaitavimas, labai nemalonu. labai daznai prausiuosi, deziku nenaudoju, nes nenoriu kist vaikui po nosim dirbtini kvapa, keiciu drabuzius daznai. bet noretusi, kad hormonu ir medziagu apykaita kuo greiciau atsistatytu ir viskas griztu i savo vezes  smile.gif
*

Pas mane irgibuvo tokia problemėlę bet praejus 3mėn.viskas susitvarkė,reikejo tik palaukti,dar man reikiejo vartoti vitaminus maitinačiom mamytem ,motėris dažniausiai galvoja jog nemaitinančiom nereikia vartoti vitaminus ir atsiranda ir plauku slėnkimai ir nagu lužinejimai ,čia jau kažkas rašė ,kantribes jūms ir viskas bus gerai thumbup.gif
naitas
O tai galvojat, kad net ir metams praėjus, vis dar hormonai nesusitvarkę? g.gif Na, gal ir taip.. Bet kai pamačiau šią temą, tai pirma mintis šovė visai kitokia - o gal jūs patyrėt stresą ir vis dar jį patiriat? Kažkokią įtampą? Dėl vaikelio, dėl vyro, dėl sveikatos savo, dėl milijono priežasčių... Kažko nespėjat padaryt, ir dėl to jaučiatės kaltos?.

Aš nepastebėjau, kad prakaituočiau daugiau ar mažiau po vaiko gimimo. Tik prisimenu vieną dalyką - prakaitas žiemą vasarą žliaugdavo per kūną, kai artindavausi prie darbovietės.. Nes patirdavau nerealų stresą dėl neštumo fakto, daug baimės ar tas nėštumas bus sėkmingas, reikdavo kartas nuo karto sudalyvaut bobų kolektyvo intrigose.. Dabar, kai su ta darboviete nebeturiu nieko bendro, tai einu į tą vietą, ir kūnas nereaguoja thumbup.gif
Rašau čia savo pavyzdį, nes ilgai nesupratau, kas su manim darosi. Naudojau visokias nesąmones, nuo kurių tik dar bjauriau jausdavaus.. O viskas užkoduota buvo mintyse, gal pasąmonej..
Lietinga Diena
QUOTE(naitas @ 2006 04 30, 23:00)
O tai galvojat, kad net ir metams praėjus, vis dar hormonai nesusitvarkę? g.gif  Na, gal ir taip.. Bet kai pamačiau šią temą, tai pirma mintis šovė visai kitokia - o gal jūs patyrėt stresą ir vis dar jį patiriat? Kažkokią įtampą? Dėl vaikelio, dėl vyro, dėl sveikatos savo, dėl milijono priežasčių... Kažko nespėjat padaryt, ir dėl to jaučiatės kaltos?.

Aš nepastebėjau, kad prakaituočiau daugiau ar mažiau po vaiko gimimo. Tik prisimenu vieną dalyką - prakaitas žiemą vasarą žliaugdavo per kūną, kai artindavausi prie darbovietės.. Nes patirdavau nerealų stresą dėl neštumo fakto, daug baimės ar tas nėštumas bus sėkmingas, reikdavo kartas nuo karto sudalyvaut bobų kolektyvo intrigose.. Dabar, kai su ta darboviete nebeturiu nieko bendro, tai einu į tą vietą, ir kūnas nereaguoja thumbup.gif
Rašau čia savo pavyzdį, nes ilgai nesupratau, kas su manim darosi. Naudojau visokias nesąmones, nuo kurių tik dar bjauriau jausdavaus.. O viskas užkoduota buvo mintyse, gal pasąmonej..
*

Šis varintas man visiškai netinka, nes gyvenu ramiai kaip belgas, niekas manęs nenervuoja, vyras geras, viskuo rūpinasi...Žodžiu gyven ir žvenk biggrin.gif matomai kažkokios kitos priežastys yra dėl tos problemikės. Galvoju, gal reikia jau į daktarus kreiptis, nes tai tikrai labai vargina. doh.gif

sssaule
Prakaituojat dėl to kad nusilpęs organizmas, man taip buvo kokius du mėnesius, ryte atsikeldavau visa šlapia. Bet paskui viskas susitvarkė
Lietinga Diena
QUOTE(sssaule @ 2006 05 08, 22:06)
Prakaituojat dėl to kad nusilpęs organizmas, man taip buvo kokius du mėnesius, ryte atsikeldavau visa šlapia. Bet paskui viskas susitvarkė
*

Iš karo po gimdymo man irgi taip pat buvo, naktį tiek prakaituodavau, o kai dar reikdavo naktį prie mažiuko keltis tai labai dažnai slogą pasigaudavau. Bet dabar viskas jau susitvarkė, tačiau dieną aš kaip ir anksčiau labai stipriai prakaituoju. O dabar kai atšilo oras tai išvis kažkoks košmaras. Mamos čia gal ir gerai patarė, kad vitaminus kokius moterims reik naudoti, nes aš po gimdymo jokių vitaminų negėriau, tik šiuo metu geriu magnį nes visai be energijos esu.
*CACA*
QUOTE(rena @ 2006 04 29, 11:20)
*

Laba
Aš naudojau vitaminus ir po gimdymo, bet visvien tas pat ir prakaitavimas ir baisus plaukų slinkimas ir nagų lūžinėjimas (nors iki nėštumo nagai buvo labai stiprūs). Ir net nebežinau ar čia vitaminai kalti. Reikėtų kitokių vitaminų gal vartot, bet, kad kol maitinu, tai niekas ir neduoda jokių kitokių vitaminų.
Lietinga Diena
QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 10, 01:22)
Laba
Aš naudojau vitaminus ir po gimdymo, bet visvien tas pat ir prakaitavimas ir baisus plaukų slinkimas ir nagų lūžinėjimas (nors iki nėštumo nagai buvo labai stiprūs). Ir net nebežinau ar čia vitaminai kalti. Reikėtų kitokių vitaminų gal vartot, bet, kad kol maitinu, tai niekas ir neduoda jokių kitokių vitaminų.
*

Pas mane nagai taip pat labai pradėjo lūžinėt dar nėštumo metu ir po jo, bet visai neseniai nusipirkai iš Avono stiprinantį nagų laką ir rezultatas akivaizdus, naugojau dar tik du kartus bet per mėnesį nenulūžo nė vienas nagas thumbup.gif
ringa
Ir aš prakaitavau labai po gimdymo. Ir gausiai, ir labai smirdžiai doh.gif Bet kita mamytė patarė daug skysčių gert, nes valosi kažkas iš organizmo. Tai ir geriu, prakaitas nesmirda taip, kaip buvo, o ir mažiau prakaituoju.
Dėl plaukų slinkimo, tai man gydytoja taip paaiškino: normaliai kažkiek plaukų per mėnesį visada turi išslinkti, o nėščioms moterims plaukai praktiškai visai neslenka. Tai pagimdžius visi tie, kur neišslinko dėl nėštumo įtakos, išlenka vienu kartu, todėl ir atrodo, kad būna žiaurus slinkimas. Man kokius 8 mėnesius slinko. Paskui nustojo.
*#Orinta#*
As taip pat laaabai prakaitavau po gimdymo doh.gif Va dabar po 4 men. tai jau ne taip prakaituoju ,lyg kaip ir susitvarke.Bet jau plaukai tai kuokstais tiesiog slenka,pasiziuri i sukas tai net baisu blink.gif arba kai galva plauni tai toks vaizdas kad be plauku iseisi tongue.gif ax.gif
Vilsen
QUOTE(jurate84 @ 2006 04 26, 15:44)
Su šia problema susidūriau iš karto po gimdymo. pradėjau labai gausiai prakaituoti ir nepadeda jokios rexonos, fa ir pan. Žiemą tai jau nepakenčiama, bet vasarą... doh.gif Tikėjausi, kad metų bėgyje po gimdymo visa tai pasitaisys, deja. Gal kas nors taip esant susidūrusi su tokia bėda ir galit man patarti?
*

turėjau ir aš tokią problemą,mane ramino medikai,kad taip daugelį moterų būna.Baisu prisiminti,tik persirengiu ir vėl šlapia,nors niekad neprakaituodavau.Bet kažkur iki metu taip buvo
Lietinga Diena
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 20, 22:49)
turėjau ir aš tokią problemą,mane ramino medikai,kad taip daugelį moterų būna.Baisu prisiminti,tik persirengiu ir vėl šlapia,nors niekad neprakaituodavau.Bet kažkur iki metu taip buvo
*

Nu aš jau jaučiu kad pas mane irgi pradeda po truputį viskas tvarkytis, bet tai iš ties labai varginantis ir nemalonus dalykas verysad.gif
laimav
as taip pat labai prakaitavau bet jau dabar viskas susitvarke ir plaukai labai slinko bet viskas po truputi gryzta i savo vezias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
saule111
aš irgi prakaituodavau+ dar ir vasara buvo doh.gif bet kažkur skaičiau, kad čia dėl žindymo taip, o vat kodėl, tai ir neprisimenu dabar tiksliai, kažkas su hormonais g.gif
plaukų slinkimą po gimdymo irgi tie patys hormonų pokyčiai lemia.
arjadeva
QUOTE(rena @ 2006 04 29, 09:20)
*

na as vitaminus tuos pacius vartoju kaip ir nestumo metu,bet vistiek prakaituoju.. nakti slapia prabundu, ir po pirmo ir po antro gimdymo tas pats... ax.gif
žvarba
QUOTE(arjadeva @ 2006 05 29, 15:46)
na as vitaminus tuos pacius vartoju kaip ir nestumo metu,bet vistiek prakaituoju.. nakti slapia prabundu, ir po pirmo ir po antro gimdymo tas pats...  ax.gif
*

Aš irgi prakaituoju žiauriai, nors anksčiau tokių problemų niekad neturėjau doh.gif
future_maman
Va, paskaiciau jusu pasisakymus, ir ramiau pasidare, kad ne as viena tokia prakaite plaukiu po gimdymo... O niekad neprakaituodavau, ir nesmirdedavau, o dabar po 2 maikes kasdien skalbiu... Nakti reikia keltis vaika maitint, tai as visa slapia - vaika rekianti vyrui uzsimiegojusiam ikisu ramint, o pati pirma praustis lekiu, nes vaikas prakaituoto papo dar neims, ir sisiap nesinori jo glausti prie pazliugusios krutines doh.gif Bet kad sakot, jog praeis, tai as sventai tikiu ir viliuosi 4u.gif mirksiukas.gif
nnn
man irgi prakaitavimas po gimdymo siek tiek padidejo, taciau nejauciu, kad jis labai dvoktu. Gal todel, kad geriu kasdien labai daug vandens, tai ir nera labai astraus kvapo. Taciau pastebejau kita reiskini - po gimdymo man beveik neauga pazastyse plaukai. neatsimenu, kad toks reiskinys butu buves po pirmojo gimdymo...
Norima
Oi ir aš žiauriai prakaitavau, dabar jau mažiau, bet vistiek dar labai prakaituoju doh.gif
Neringiux
As irgi labai prakaitavau pirmasias savaites po gimdymo. bigsmile.gif Kazkur skaiciau, kad taip buna del hormonu disbalanso ar kazko panasaus, tiksliai neatsimenu ax.gif
giedree_grey
taip,pastebejau,kad po gimdymo labiau prakaituodavau ir kur kas blogesni kvapa turejo,be tai issprendziama daznu prausimusi,dezodorantu ir tenka pasirinkti naturalesnes drabuziu medziagas. dziaugiuos,kad dabar jau baigiu gryzti i senas vezias thumbup.gif
v*i*j*a
Kaip ir jus,taip ir mane ta problema buvo uzpuolusi,bet nieko,isgyvenau biggrin.gif
O dabar jau baigiu sugrizti i senas vezias thumbup.gif
Bulve
Man tai viskas smirda, išskyrus kvepalus biggrin.gif Rimtai. Rodos, išlendi iš dušo, pasiimi tą "Lady speedstick", pasikeiti rūbus, o po valandos viskas smirda schmoll.gif Gerai, kad aplinkiniams nesmirda (teiravausi mamos, apuostė, sakė, nieko nejaučia). Įtariu, kad mano nosis sugedo tongue.gif
ryyd
nepastebejau, kad taip butu... schmoll.gif
Agapi

Is karto po gimdymo,tai ziauru buvo.Prakaitas bego upeliais,nors gal prie to dar prisidejo ir beprotiskas karstis.Dabar viskas lyg susitvarke,tik gal prakaito kvapas tapo siek tiek astresnis.bet higienos priemones puikiai susidoroja su sia problema ax.gif
ingridukas
Siaubingai prakaitavau maitinimo laikotarpiu, ipac pirma menesi.Gausiai prakaituodavau ir tada baisiai daug gerdavau ivairius skyscius.Viskas susinormalizavo kaskur po 4menesiu. 4u.gif
asta_ged
prakaitavimas natūrali būsena....skačiaukad po gimdymo tiesiog keičiasi vėl motynos hormonų pusiausvyra..todėl jo pasekmė prakaitavimas. Man taip buvo...pabusdavau šlapia kaip mauras...ir kai maitindavau irgi prakaitavau...prtaeina...po kiek laiko smile.gif
Mikasiene
Siaubingai nervina šita prolema. Taip norisi, kad mažiukas užuostų mamytės pienelį, o ne... blush2.gif
Wildberry
Jo,as ir skaiciau,kad prakaitavimas normeli busena ypac iskart po gimdymo mirksiukas.gif Pirmas naktis slapia visa buvau...Manyciau,kad dar cia gali buti susije ir su medziagu apykaitos pakitimais nestumo ir po jo metu.Juk kai laukiames priaugame daug svorio,maziau judame,o po gimdymo suaktyvejus veiklai,tiesiog daugiau prakaituojame,nes saliname skyscius ir antsvori biggrin.gif
kristukass
Aš ir prakaituoju labai jau nenormoi ir dėl to jaučiu diskomfortą. wink.gif
Roza_Liuksemburg
Dar gimdymo namuose pradėjau neįprastai gausiai prakaituoti. Na o dabar jau su tuo susitaikiau, dažniausiai prakaitas pyla kai maitinu dukrelę. Tikriausiai tai kažkaip susiję su žindymu (na čia mano teorija biggrin.gif )
Crazy Lady
Na prakaituoti ir aš pradėjau po gimdymo dar gimdymo namuose. Toks jausmas, kad kažkas kibirą vandens ant galvos užpiltų wub.gif Taip tęsės gal iki kol mažiukui suėjo trys sav. dabar lyg ir nieko/ Manau, kad tokiu būdu atsistatinėjo hormonų pusiausvyra organizme wub.gif
evening-dew
iki gimdymo niekad taip neprakaiduodavau,bet po jo,labai prakaituoju,ir taip nemalonu. verysad.gif
meriva
Iki nestuke.gif irgi turėjau problemų dėl prakaitavimo, bet dabar, tai visai tragedija. Ir jokie antiperspirantai nepadeda verysad.gif
Josa
Mane si problema irgi kankina verysad.gif . Jau beveik metai praejo po gimdymo, o as vis dar doh.gif karsta.gif . Kovoju su sia problema daznu prausimu ir rubu keitimu. Nors vyras sako, kad nejaucia jokio kvapo ir, kad perdetai reaguoju. Tikiuosi kada nors grisiu i savo vezes mirksiukas.gif
Kitokia82
O as galvojau,kad cia tik man taip,bet pasirodo,kad daugumai,tikiuosi,kad praeis tas prakaitavimas g.gif
ramzyte
Sveikutės 4u.gif Ajajai,koks prakaitavimas po gimdymo pas mane buvo,iš po nakties atsikeldavau visa permirkus,plaukais šlapiais...Dieną prieš kiekvieną maitinimą ėjau po dušu blink.gif Na dabar jau praėjo beveik metai,o to buvusio prakaitavimo,nė kvapo...Taigi,tik reikia palaukti mirksiukas.gif
medituk
As irgi prakaituoju doh.gif Nakti pabundu visa susilusi, o kai atsikloju, labai greit atvestu ir ima toks nemalonus drebuliukas... Tikiuosi, dar praeis g.gif
ramzyte
MANAU,KAD TAI SUSIJĘ SU BESIKEIČIANČIAIS HORMONAIS g.gif
kastone
vienas mamu zurnalas rase, kad is tiesu po gimdymo padidejes prakaitavimas susijes su atsistatinejanciais hormonais. po gimdymo praejo menuo, o as vis dar prakaituoju, ko anksciau nebuvo. baisiai nemalonu pabusti slapiai, bet nieko nepadarysi-reikia palaukti. rolleyes.gif
ramzyte
Aš tai dar labai prakaituodavau kai maitindavau blink.gif
Garbanele
As po gimdymo pora savaiciu irgi visa slapia budavau, ypac naktim doh.gif Dabar jau pusantro menesio praejo ir viskas gerai - susinormalizavo thumbup.gif nors vis dar pati maitinu...
ivory
as po gimdymo pirmom savaitem kartais nakti net naktinius marskinius turedavau persirengti, nes budavo kiaurai slapi, ypac krūtines srity (tikrai ne nuo pienuko). net nzn kada tai liovesi. jau praejo trys menesiai ir tai seniai nebevargina smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.