Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. G. Sarupiciene is RK
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
anzelika29
Sveikos, ruosiuosi gimdyti pas gyd. Sarupiciene. Gal kas pas ja gimde. Idomios butu visos nuomones. Dekui nestuke.gif
konrada
pries kelias dienas Puziene,su kuria buvau susitarus,pareiske,kad iseina atostogu ir as turesiu ,,persimesti''pas kita gydytoja...ilgai zliumbiau prie RK,nes atrode,kad mano didziausias gyvenimo,,planas''zlugo verysad.gif rekomendavo Serepeckiene.kas tokia nezinau-supermama.lt jokios informacijos...idomu ar tokia is viso egzistuoja?LAAAAAAAAAAAAAAbai laukiu bet kokiu ziniu apie sia,kaip Puziene sake,nuostabia daktare...
anzelika29
QUOTE(konrada @ 2006 04 28, 17:08)
pries kelias dienas Puziene,su kuria buvau susitarus,pareiske,kad iseina atostogu ir as turesiu ,,persimesti''pas kita gydytoja...ilgai zliumbiau prie RK,nes atrode,kad mano didziausias gyvenimo,,planas''zlugo  verysad.gif rekomendavo Serepeckiene.kas tokia nezinau-supermama.lt jokios informacijos...idomu ar tokia is viso egzistuoja?LAAAAAAAAAAAAAAbai laukiu bet kokiu ziniu apie sia,kaip Puziene sake,nuostabia daktare...
*

Sveika, as ne per seniausiai irgi buvau pas Puziene del gimdymo. Man ta pati istorija su atostogom ir Sarupiciene. Apie ja irgi nerandu jokios informacijos.

Gal pas ja isvis niekas negimde???????? verysad.gif
konrada
labas anzelika,siandien maciausi su ta paslaptingaja daktare ir turiu tave nudziugint-ji egzistuoja!!!valio!!!mane sutikusi akusere,o gal tai buvo sesute'manes is karto paklause,net konstatavo,kad mane matyt atsiunte puziene ir sake,kad sarupiciene irgi labai gera daktare ir pan...pati s man pasirode labai maloni,demesinga,labai isigilino i mano situacija-nieko negaliu prikisti.jos ir puzienes poziuriai skiriasi-kas del mano fiziologiniu niuansu-man tiesiai sviesiai pasake,kad kai viskas prasides,nieko nevagyti ir negerti,nes gali tekti daryti cezari-puziene apie tai nebuvo uzsiminus...ir kas liecia epiduro.sarupickiene atrodo labai UZ,o puziene sake,kad reikia stengtis to epiduro isvengti.ka tu pati apie tai galvoji,kaip ir kada ruosiesi gimdyti?jeige ne paslaptis...as,,ant dienu''lakiu labai tavo komentaro!
anzelika29
QUOTE(konrada @ 2006 04 29, 21:30)
labas anzelika,siandien maciausi su ta paslaptingaja daktare ir turiu tave nudziugint-ji egzistuoja!!!valio!!!mane sutikusi akusere,o gal tai buvo sesute'manes is karto paklause,net konstatavo,kad mane matyt atsiunte puziene ir sake,kad sarupiciene irgi labai gera daktare ir pan...pati s man pasirode labai maloni,demesinga,labai isigilino i mano situacija-nieko negaliu prikisti.jos ir puzienes poziuriai skiriasi-kas del mano fiziologiniu niuansu-man tiesiai sviesiai pasake,kad kai viskas prasides,nieko nevagyti ir negerti,nes gali tekti daryti cezari-puziene apie tai nebuvo uzsiminus...ir kas liecia epiduro.sarupickiene atrodo labai UZ,o puziene sake,kad reikia stengtis to epiduro isvengti.ka tu pati apie tai galvoji,kaip ir kada ruosiesi gimdyti?jeige ne paslaptis...as,,ant dienu''lakiu labai tavo komentaro!
*

Sveika, labai malonu Tave girdeti. Labai saunu, kad ta gydytoja egzistuoja, sia savaite reiks pas ja uzsukti. Man dabar 38 savaites be vienos dienos, tai mano gandriukai jau tikriausiai irgi ruosiasi skristi. Kadangi man sis gimdymas pirmas, nelabai ka ismanau apie tuos epidurus ir panasiai, tad noreciau gydytojos, kuris man, esant reikalui galetu patarti, kas ir kaip. Kiekvienas gydytojas aisku turi savo subjektyvia nuomone.
Norejau dar Taves paklausti del gimdymo kainu. Ar gydytoja ka nors uzsimine, kiek jos palaugos kainuoja? (buna ir tokiu) Jei ne, tai kiek pinigeliu ruosiesi pasiimti i ligonine? Kada Tavo gandriukai atskrenda? nestuke.gif thumbup.gif
konrada
mano gandrai veluoja-matyt vaikui yra gerai manyje ir viskas priklauso nuo jo-kada nores,tada...matyt tai bus labai nepriklausoma asmenybe:),o nestumas irgi pirmas.del pinygu nelabai ka zinau-drauge pasakojo,kad pries gimdyma daktarei dave 500 lt,akuserei 100,anesteziologui 100 lt-jo prireike,nes daresi epidurine nejautra.o as nezinau kaip ir kiek...nes puzienei mokejau...manau reikia tureti 1000 del sv ramybes.kaip manai?
anzelika29
QUOTE(konrada @ 2006 05 01, 13:52)
mano gandrai veluoja-matyt vaikui yra gerai manyje ir viskas priklauso nuo jo-kada nores,tada...matyt tai bus labai nepriklausoma asmenybe:),o nestumas irgi pirmas.del pinygu nelabai ka zinau-drauge pasakojo,kad pries gimdyma daktarei dave 500 lt,akuserei 100,anesteziologui 100 lt-jo prireike,nes daresi epidurine nejautra.o as nezinau kaip ir kiek...nes puzienei mokejau...manau reikia tureti 1000 del sv ramybes.kaip manai?
*

Man irgi panasiai atrodo, tik del gydytojos - tai mano dazniausiai girdetos sumos - 400 lt.
be to, forumuose labai daug atsiliepimu, kad „niekam nieko nemokejau“. Tu zinai, as irgi nesiruosiu pinigais svaistytis pries gimdyma. tegu mane „aptarnauja“ taip sakant, o po to ziuresim.
Mano vyras irgi labai skeptiskai nusiteikes pinigeliu kisimui pries gimdyma. visokiu atveju pasitaiko...
konrada
QUOTE(anzelika29 @ 2006 05 01, 17:50)
Man irgi panasiai atrodo, tik del gydytojos - tai mano dazniausiai girdetos sumos - 400 lt.
be to, forumuose labai daug atsiliepimu, kad „niekam nieko nemokejau“. Tu zinai, as irgi nesiruosiu pinigais svaistytis pries gimdyma. tegu mane „aptarnauja“ taip sakant, o po to ziuresim.
Mano vyras irgi labai skeptiskai nusiteikes pinigeliu kisimui pries gimdyma. visokiu atveju pasitaiko...
*

Papildyta:
zinai,as nezinau...kas liecia pinygu-nesakau,kad pries pat gimdyma ,budama gimdykloje nieko nemokesiu-vis tiek poziuris mediku pasikeicia,susvelneja...bet duosiu gal dalinai,o jeigu viskas bus gerai primokesiu...gaile nebus.nors buciau linkusi moket po visko.siandien keistai jauciuosi...esu zvali itt,bet pilvo apacioj smaugia kazkaip ir isskyru padaugejo...ryt einu pas daktare ir po to butinai tau parasysiu,jeigu dar busiu pilnoj sudety:)
anzelika29
QUOTE(konrada @ 2006 05 01, 20:33)
Papildyta:
zinai,as nezinau...kas liecia pinygu-nesakau,kad pries pat gimdyma ,budama gimdykloje nieko nemokesiu-vis tiek poziuris mediku pasikeicia,susvelneja...bet duosiu gal dalinai,o jeigu viskas bus gerai primokesiu...gaile nebus.nors buciau linkusi moket po visko.siandien keistai jauciuosi...esu zvali itt,bet pilvo apacioj smaugia kazkaip ir isskyru padaugejo...ryt einu pas daktare ir po to butinai tau parasysiu,jeigu dar busiu pilnoj sudety:)
*

Sveikute, man irgi jokiu budu negaila, bet kai gydytojas elgiasi akiplesiskai, tai tada norisi savo principus rodyti. Nors nezinau, kaip ten bus...
Tau linkiu gero gimdymo, jeigu ka mirksiukas.gif

Kai galesi, parasyk apie gyd. Sarupiciene.

Sekmes thumbup.gif 4u.gif nestuke.gif
ingeborge
Sveikos,
noreciau pasidalinti savi ispudziais apiegydytoja Sarupicienie, gimdziau pas ja pries 6 metus. Buvau su ja susitarusi ir iki gimdymo metu negaliu nieko sakyti priziurejo gerai, rupestingai. Taciau per gimdyma ir po jo labai nusivyliau ir nesupratau uz ka mokejau. Per saremius i gimdykloje pasirode gal kelis kartus, o taip akusere stovedavo nuramindavo, paguosdavo, beveik nesitrauke. Per pati gimdyma vel gi akusere viska dare, gydytoja tik stovejo salia ir ziurejo. Kai pagimdziau ir vyras sumokejo pinigelis, jos isvyso nemaciau. Kaip pagulde i palata tai tik viena karta aplanke ir tai pasitairavo musu savijauta del akiu. Tai va po tokios patirties susidare nuomone kad geriau buti tarti su akusere.

Meg
As pirma dukryte gimdziau pas sia gydytoja. Bet nieko nei labai gero, nei labai blogo negaliu pasakyti. As kaip ir visos kitos buvau susitarusi su Puziene, bet jai nespejau paskambinti, nes i ligonine atvaziavau esant pilnam atsidarymui, o Sarupiciene tuo metu budejo, tai ir prieme gimdyma. Siaip nepasirode ji itin miela plius nezinau, ar cia nuo jos priklauso, ar ne, bet siule po plysimo gijo labai ilgai ir kuri laika dar jautesi randas (kuri po antro gimdymo kita gydytoja pataise smile.gif

Bet siaip tai viskas vyko sklandziai ir vaikutis gime sveikas ir drutas smile.gif
Board
Forume galioja taisyklės, ir viena iš jų sako, kad temų pavadinimai rašomi su lietuviškom raidėm. Prašom laikytis šios taisyklės.

Ir, prašau parašyti tikslią šios gydytojos pavardę lietuviškai, kad galėčiau koreguoti pavadinimą, kad kiti nariai, kuriems bus įdomi ši gydytoja galėtų lengvai susirasti šią temą.
Ačiū
animam
Gydytojos pavardė - Šarapičienė Gražina, bent jau aš taip esu užsirašiusi ax.gif nes pati tariausi dėl gimdymo pas ją. Stebukliukas jau turėtų ateinančios savaitės bėgyje pasirodyti,tai vėliau aprašysiu įspūdžius apie šią gydytoją.
gupija
tikrai ne tokia pavardė. Blogai užsirašei. Šarapickienė ar kažkas panašaus. Bet tikrai ne Šarapičienė.
animam
QUOTE(gupija @ 2007 02 18, 13:40)
tikrai ne tokia pavardė. Blogai užsirašei. Šarapickienė ar kažkas panašaus. Bet tikrai ne Šarapičienė.
*

Na tiesą sakant visko gali būti, nes per telefoną sakė pavardę doh.gif rytoj eisiu pas šią gydytoja ir tada išsiaiškinsiu kokia gi tikroji pavardė...
animam
gydytojos pavardė vis dėlto Šarupičienė
uogyte3
Teko susidurti su Šarupičiene, bet ne gimdymo, o patologiniame skyriuje. Tikrai antra karta jos nenoreciau matyti. Prinervavo, o jau apziura tai klaikiausia, kokia tik prisimenu. Del kompetencijos tai negaliu nieko komentuoti, bet kryzeli ant jos tai tikrai uzdejau.
drakosa
QUOTE(ingeborge @ 2007 01 14, 21:49)
Sveikos,
noreciau pasidalinti savi ispudziais apiegydytoja Sarupicienie, gimdziau pas ja pries 6 metus. Buvau su ja susitarusi ir iki gimdymo metu negaliu nieko sakyti priziurejo gerai, rupestingai. Taciau per gimdyma ir po jo labai nusivyliau ir nesupratau uz ka mokejau. Per saremius i gimdykloje pasirode gal kelis kartus, o taip akusere stovedavo nuramindavo, paguosdavo, beveik nesitrauke. Per pati gimdyma vel gi akusere viska dare, gydytoja tik stovejo salia ir ziurejo. Kai pagimdziau ir vyras sumokejo pinigelis, jos isvyso nemaciau. Kaip pagulde i palata tai tik viena karta aplanke ir tai pasitairavo musu savijauta del akiu. Tai va po tokios patirties susidare nuomone kad geriau buti tarti su akusere.
*

Įdomu, kad prieš 6metus ir dabar ji liko ta pati???
savo istoriją pasakojai, o toks jausmas, kad apie mane kalbėjai. doh.gif
pas mus lygiai tas pats-mes tai tik mokėjom prieš gimdymą kelias dienas, bet jau geriau akušerei būčiau davus tuos pinigėlius, nes jai didelis ačiū, tikrai ne gydytojai.
Gydytoja tik apšaukė gimdant, kad nesistengiu, o akušerė su manim netgi kvėpavo.
Ką gydytoja padarė-tai susiuvo.ką aš ten žinau, blogai, gerai, bet skylės nėra.(ten kur jos neturi būti hihihi.gif )
po gimdymo iš vis jos nemačiau....
uogyte3
QUOTE(drakosa @ 2007 06 06, 10:25)
Įdomu, kad prieš 6metus ir dabar ji liko ta pati???
savo istoriją pasakojai, o toks jausmas, kad apie mane kalbėjai. doh.gif
pas mus lygiai tas pats-mes tai tik mokėjom prieš gimdymą kelias dienas, bet jau geriau akušerei būčiau davus tuos pinigėlius, nes jai didelis ačiū, tikrai ne gydytojai.
Gydytoja tik apšaukė gimdant, kad nesistengiu, o akušerė su manim netgi kvėpavo.
Ką gydytoja padarė-tai susiuvo.ką aš ten žinau, blogai, gerai, bet skylės nėra.(ten kur jos neturi būti hihihi.gif )
po gimdymo iš vis jos nemačiau....
*

O ko noreti, kai budi vienas gydytojas gimdymo ir patologiniame skyriuje?
Inesa*
QUOTE(uogyte3 @ 2007 06 12, 13:30)
O ko noreti, kai budi vienas gydytojas gimdymo ir patologiniame skyriuje?
*

prieš penkerius metus gimdžiau pas ją dukrytę, buvau iš anksto susitarus.Iki gimdymo lankiausi pas ją dar keletą kartų , tuo metu ji žiūrėjo kaip plaka širdelė(pagal tonusus vaikas nedūsdavo).
Viso nėštumo metu jaučiausi puikiai, buvau energinga, greita ir tt. Ji dar sakė kokia aš šaunuolė lotuliukas.gif .Įskaitoje aš buvau Antakalnio poliklinikoje ir echoskopiją man darė tik vieną -vienintelį kartą 20 sav. Prieš gimdymą gyd. Šarupičienė tiesiog privalėjo pasižiūrėti echo, nes kai pradėjau gimdyti paaiškėjo, kad mano vaikiukui apsiviniuojusi virkštelė aplink kaklo kartu prispaudė rankytę verysad.gif Aciū Dievui, kad mano dukrytė buvo 3280g ir 51 cm, man prakirpo tarpvietę ir aš ją pagimdžiau thumbup.gif . Po visko į palatą atėjusi gydytoja sakė:" Na ir strioko tu mums pridarei: už rankytės tempti negalima buvo , o už galvos ir tuo labiau" Gerai, kad viskas baigėsi thumbup.gif ir aš galiu džiaugtis savo mergytę, bet viskas galėjo būti kitaip verysad.gif , jeigu dukrytė būtu stambesnė.

Tokia mano liudnoka patirtis su šia gydytoja
Zima
Kažkaip keistai moterėlės suprantate gydytojo - akušerio vaidmenį gimdymo metu. Aš visus tris gimdžiau pas šią gydytoją ir jei reikėtų vėl - eičiau pas ją. Profas, didelė patirtis. Gydytojas ir neturi stovėti prie gimdyvės ir jos glostyti. Tai yra tikrai tik akušerės darbas. O gydytoja vienu metu gali turėti kelias gimdyves, operacijas ir pan. Jei užeina ir patikrina, pasiteirauja, tai tik laukiam ir viskas. Prie manęs ji nestovėjo, užbėgdavo tankiai, prašiau ir sesučių, kad pakviestų, atbėgdavo, visada sesėms pasakydavo, kur bus. Bet įstatė vyriausios galvytę, kirpo, nes didelė buvo, mažiui irgi virkštelė buvo apsivijusi, tai sužiūrėjo, sutvarkė viską, placenta neatsiskyrė, tai su pincetu po gabaliuką išrankiojo... Ir viską darė gydytoja. Labai simpatiška, energinga, savimi pasitikinti moteris. O dėl pinigų: mokame visos, tai kodėl prie vienos ji turi stovėti, o prie kitos ne blink.gif . Ir tai, kad vaikiukui virkštelė apsiveja nėra gydytojos klaida. Greičiau mama yra kalta, kad lakstė, lankstėsi, rankas kilnojo ir visaip kaip kitaip "energinga" buvo". Va ir makalavosi mažiukas pilve ir sukosi virkštelė kur pakliuvus. O po gimdymo gydytojos darbas kaip ir baigtas. Jei ji užeina pasiteirauti, kaip jaučiatės - tai yra nemažai. Palatoje yra palatos gydytojai, vaikiukai turi savo neonatologus. Nėra ko tikėtis, kad gydytoja lankys jus kelis kart per dieną biggrin.gif ... Kokios tai savanaudiškos mamytės... mirksiukas.gif
Moon
Aš pas šią gydytoją gimdžiau prieš 11 metų. Negaliu nei labai peikti, nei girti, bet sekančiam gimdymui rinkčiausi kitą gydytoją. Pats gimdymas praėjo lyg ir be komplikacijų, bet , kai po gimdymo grįžus namo iškilo įvairių problemėlių ir vėl atvažiavau pas ją, priėmė ji labai nenoriai, tarsi jai jau nebepriklausytų.
Zima
Tai tikrai, kaip ir nepriklausė, poliklinikos gydytojas - ginekologas toliau turėtų prižiūrėti. Bet ji visgi priėmė mirksiukas.gif
Moon
QUOTE(Zima7 @ 2007 08 20, 16:07)
Tai tikrai, kaip ir nepriklausė, poliklinikos gydytojas - ginekologas toliau turėtų prižiūrėti. Bet ji visgi priėmė mirksiukas.gif
*

Gimdoje liko placentos gabaliukas ir dėl to stipriai kraujavo, tai vis dėlto jos darbo brokas, manau ,kad ji turi ir ištaisyti, beto buvo sumokėta ax.gif
Zima
Placenta g.gif , pažįstamas reikalas. Na man išvalė, neturiu priekaištų... Tikuosi ir Tau viskas baigėsi gerai...
MoniG
As pas sia gydytoja dimdziau visai neseniai. Gerai, kad viskas gerai... Daugiau jos sutikti nebenoreciau schmoll.gif
Zima
Tai biolaukai nesutapo unsure.gif ?
OskaroMama
gal ir biolaukai smile.gif man tada ne tai svarbu atrode cool.gif
gupija
Man ši daktarė thumbup.gif
LUVIK
AS PRIES 3MEN GIMDZIAU SU SARUPICIENE ATSITIKTINAI,BUVAU SUSITARUSI SU PUZIENE BET KAI JI NEATVIKO TAI JAU AISKU TEKO SU BUDINCIA(SARUPICIENE),TAI NIEKO BLOGO NEGALIU PASAKYTI,KAIP TIK thumbup.gif ,O VAT AKUSERE TAI NEPATIKO,KAI GYDITOJA ISEIDAVO TAI BISKI PAKELDAVO BALSA,BET NEPIKSTU VISAI ANT JOS.
Katusik
gimdžiau pas Šarupičienę ir aš. SIAUBAS!!!!!
ji net nesugebėjo atskirti tikrų sąrėmių nuo paruošiamųjų blink.gif

o kai prašiau nuskausminimo, iš pradžių sakė "ponia, dar per anksti, per mažas atsidarymas", o po 10 min., kai aš jau sienom lipau, sakė "oi, jau per vėlu, nes atsidarymas per didelis" doh.gif blink.gif

per sąrėmiavimą ji užsuko pas mane porą kartų. kad man jau pilnas atsidarymas nustatė akušerė, o Š. net nepatikrino. ką man pasakė, tik kad "nuo šiol klausyčiausi akušerės". per stūmimą, kirpimą ir siūvimą ji tik šalia stovėjo, o visą darbą dirbo akušerė Birutė (už ką jai nuoširdus AČIŪ)
OskaroMama
QUOTE(Katusik @ 2008 03 16, 06:24)
gimdžiau pas Šarupičienę ir aš. SIAUBAS!!!!!
ji net nesugebėjo atskirti tikrų sąrėmių nuo paruošiamųjų  blink.gif

o kai prašiau nuskausminimo, iš pradžių sakė "ponia, dar per anksti, per mažas atsidarymas", o po 10 min., kai aš jau sienom lipau, sakė "oi, jau per vėlu, nes atsidarymas per didelis"  doh.gif  blink.gif

per sąrėmiavimą ji užsuko pas mane porą kartų. kad man jau pilnas atsidarymas nustatė akušerė, o Š. net nepatikrino. ką man pasakė, tik kad "nuo šiol klausyčiausi akušerės". per stūmimą, kirpimą ir siūvimą ji tik šalia stovėjo, o visą darbą dirbo akušerė Birutė (už ką jai nuoširdus AČIŪ)
*

Ojei, kaip primena mano atveji... doh.gif planuotas buvo gimdymas su epiduru, o gavosi be jokio nuskaisminimo. Kaip caro - maro laikais.... Vaikas svėrė 4 kg, nors jai atrodė, kad gali ir 3 kg nesverti. Susiuvo blogai, iki šiolei vargstu... Bet viską atperka mano gražusis angelas wub.gif
InRed
niekada niekada niekada savo noru pas ją negimdyčiau schmoll.gif

gimdant, kol atvažiavo maniškė gydytoja, mane apžiūrnėjo būtent Š. doh.gif skausmingiausia įsivaizduojama apžiūra. Po jos tik sedėjau ant gimdymo stalo ir kūkčiojau, negalėdama sustot, o ašaros, kaip krokodilui byrėjo....nė už ką pas ją negimdyčiau schmoll.gif o kur dar šaltumas, pastabos dėl "jautrumo" (nei klykiau, nei ką, tik susiimdavau už pilvo ir pūškuodavau, o jai atrodė, kad "dar ne laikas skaudėti" blink.gif )ir t.t.
mila4ka
Gimdziau pas sia gydytoja beveik pries 4 metus:) Tikrai nieko blogo apie ja pasakyti negaliu. Per daug demesio jin man neskyre, beveik viska dare akusere, bet moraliskai tikrai labai stengesi mane palaikyti, ramindavo, kvepavo su manim kartu:) Esu dekinga jai:)
burundu
Aš irgi papuoliau ant šios gydytojos budėjimo. Apžiūra tikrai skausminga buvo, bet ji pati sakė, kad reikia pamasažuoti kaklelį, kad greičiau viskas vyktų, tai nežinau, ar švelniai tą įmanoma padaryt g.gif
O šiaip pas mane viskas daug maž sklandžiai vyko,tai nieko blogo negaliu pasakyti. Pasirodydavo karts nuo karto pamatuoti ir pamasažuoti kaklelį fear.gif , o per stūmimą buvo tik stebėtoja. Prieš epidūrą ji nebuvo nusiteikus, tik aš laiku jo negavau, nes anesteziologai užimti buvo (pati girdėjau kai keletą kartų telefonu jiems skambino su prašymu ateiti).
mdeive
Pries pusantros savaites gimdziau pas sia gydytoja ir likau patenkinta. Man si gydytoja pasirode profesionali ir nepyktybine. Daugiau man nieko ir nereikejo. Kol gulejau gimdykloj, jis kartas nuo karto ateidavo, pasidomedavo kaip jauciuosi, apziuredavo kakleli. Galiu pritarti, kad si gydytoja UZ epidura. Nes as pati nebuvau tvirtai apsisprendusi, o ji atejo ir sako "kai bus pakankamas atsidarymas darysim epidura". Kadangi skausmas buvo tikrai stiprus, tai sutikau ji daryt. Ir labai del to dziaugiuosi - nors skausma susilpnino tik labai trumpam, bet uztai numuse spaudima, kuris pas mane buvo uzkiles, ir labai pagreitino atsidaryma.
O siaip visa juoda darba gimdymo metu atliko akusere - gydytoja tik buvo netoliese. Po gimdymo sia gydytoja maciau tik viena karta, kai ji budejo ir uzejo per vakarine vizitacija. Bet kadangi jauciausi pakankamai gerai, tai ir neturejau poreikio didesniam rupesciui...
Melanija
Merginos, gal galite parasyti kaip atrodo si gydytoja, nes as neisidemejau kokia gydytojos pavarde,kuri per saremius pas mane ateidavo doh.gif ji tokia lygtai trumpais plaukais, ryzi atrodo. tai gal cia Surupiciene? Ir akusere labai faina buvo, tumpais plaukais, rudais...
mdeive
gydytoja trumpais plaukais, bet ne "ryzais", o sakyciau, kad tamsiais... Net nepamenu. Neauksta tokia. As ja irgi tik du kartus apskritai maciau
medziosaka
Taip, si gydytoja trumpais plaukais, gal ir galima sakyti kad truputi ryza. jai manau, virs 50 metu, nestambi. Kai as gimdziau kartu su ja dirbo akusere Jurate stamboka, tamsiais trumpais plaukais apie 40 m g.gif gal.
Papildyta:
Beje, as pas sia gydytoja gimdziau pries keturis men. esu patenkinta. dziaugiuosi tuo kad neskubejo cezario daryt ir pagimdziau pati.
joto
Tik geriausi atsiliepimai apie sia gydytoja. Dziaugiuosi, kad butent ji padejo man pagimdyt. rolleyes.gif
Jurga77
Gimdziau pas G.Š. 2007m. pabaigoj. Nieko blogo negaliu pasakyt. Ji neva tokia uz naturalu gimdyma. Bet darbo metodai kiek tarybiniai pasirode (kol mane siuvo, vaika padave tevui ir nusiunte i gala palatos, nes as neva galiu ji ismesti, o man jo taip truko, butu buves geriausias nuskausminimas). kitas dalykas neskyre laiko, kad gimes vaikas pats susirastu kruti. Mane, kirpo, tai galiu pasakyt kad susiuvo idealiai (kirpta nemazai dabar jokio rando ner ir nieko nejauciu). ligoninej seseles sako, matos kad GŠ siuta, nes cia tik ji taip sugeba. Siaip ji tokia organizuota, greita, racionali, kad labai glostys ner is jos ko tiketis, bet ji is tu kuri padeda "susiimti" ir nepasiduoti. ar sekanti karta noreciau pas ja - nezinau. kompetencija pasitikiu, is patikimu saltiniu zinau kad ji profesionali ir gerai atlieka savo darba ypac kritinese situacijose. Bet gal man noretusi didesnio jaukumo gimdant. sito ji nelabai suorganizuoja. arteja antras gimdymas - tarsi ir saugiai pas ja jauciuos, bet gal ieskosiu ko svelnesnio ir siuolaikiskesnio - naturalesnio.
JulieTa
QUOTE(medziosaka @ 2009 01 08, 16:29)
dziaugiuosi tuo kad neskubejo cezario daryt ir pagimdziau pati.
*

sveikos, kas pazystat sita gydytoja. man ji taip ir liko trasi seselis, prisiminus gimdyma. per daug nesikiso, nes juk tai mano gimdymas ir mano diena bigsmile.gif
labai patenkinta as, kad dave sancu gimdyt be vaistu (tai buvo mano svajone) ir isvenge CP doh.gif
Snake
Patys geriausi atsiliepimai, bet cia aisku priklauso nuo gimdyves - kam ko reikia ax.gif Man pvz. kaip tik labiausiai patiko jos racionalumas, ir konkretumas, gera nuotaika ir emocijas ji man kele kuo geriausias - kai pamate, kad nereikes CP, dziaugesi uz mane kaip kokia sena pazistama bigsmile.gif Didziaja laiko dali aisku praleidome priziurimi akuseres, bet juk ne gydytojos darbas yra sedeti salia ir laikyti uz rankos - ji buvo salia tais momentais, kai jos ir reikejo kaip gydytojos gimdymo metu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.