Sveiki,
Perskaiciau visa tema. Ispradziu issigandau atsiliepimu apie si darzeli. Bet nenustebau. Pati lankiau si darzeli ir prisiminimai, deja, ne patys geriausi... Na bet galvoju per tiek metu visgi turetu pasikeisti visa tvarka ir aukletoju poziuris i mazuosius. Paskutiniai puslapiai tuo ir kvepia- kad siuo darzeliu patenkinti tiek teveliai, o svarbiausia tiek mazieji jo lankytojai. Mano sunus dar maziukas- dar neturim 2 men, bet jau inirtingai renkuosi darzeli. Sis mums artimiausias. Visgi pabandysiu i uzrasyti i si darzeli. Labai noreciau, kad papultume i 2011 m rugsejo lopselinuku grupe. Ar gali vaikutis lopseli pradeti lankyti nuo 1,5 metuku?
Plumeria
2010 02 25, 14:13
QUOTE(Esha @ 2010 02 25, 12:38) Sveiki, Perskaiciau visa tema. Ispradziu issigandau atsiliepimu apie si darzeli. Bet nenustebau. Pati lankiau si darzeli ir prisiminimai, deja, ne patys geriausi... Na bet galvoju per tiek metu visgi turetu pasikeisti visa tvarka ir aukletoju poziuris i mazuosius. Paskutiniai puslapiai tuo ir kvepia- kad siuo darzeliu patenkinti tiek teveliai, o svarbiausia tiek mazieji jo lankytojai. Mano sunus dar maziukas- dar neturim 2 men, bet jau inirtingai renkuosi darzeli. Sis mums artimiausias. Visgi pabandysiu i uzrasyti i si darzeli. Labai noreciau, kad papultume i 2011 m rugsejo lopselinuku grupe. Ar gali vaikutis lopseli pradeti lankyti nuo 1,5 metuku? manau, kad priima nuo 2 m. nors tiksliai nežinau mes pradėjom eiti, kai buvo 2 m. 8 mėn.
Na taip, perskaiciau ju puslapy, kad vaikuciai nuo 2 m. priimami. Kaip ir tai, kad komplektuoja nuo rugsejo men. O idomu nuo sausio galetu vaikelis pradet lankyt? Aisku galiu ir pati ten paklaust (vaziuosiu kita savaite uzrasyt), bet gal zinote?
Plumeria
2010 02 26, 15:00
gali pradėti ir sausio mėn, jei aišku yra vietų, nes kai rugsėjį sukomplektuoja vietas, tai naujo priimti kaip ir nėra kur, nebent įvyktų taip, kad kažkuris vaikas nebelankys. tik tokiu atveju lopšelyje yra 9 ir 12 vietų grupės, nes tiek yra miegamų vietų
Pagal naują tvarką galime pasirinkti tik 2 darželius, tai paskaitinėjau čia ir dabar galvoju, kažin ar verta rizikuoti, jei šio darželio ateitis neaiški. Aš labai noriu vaikutį leisti nuo 2 m., o šis lopšelis priiima tik nuo rugsėjo, kai vaikučiui bus 2,5 m., pagalvojau - palauksiu. Bet jei dari iš dviejų tik vieną grupę, tai dar neaišku, ar tų 2,5 m. pateks...? O į kurią vietą perkeliama, kokiu adresu? Beje, šiam darželyje grupės pagal amžių, nėra mišrios, tiesa? T.y. nelanko vienos grupės 3 ir 5-6 m. vaikučiai?
QUOTE(Axxa @ 2010 05 03, 15:53) Pagal naują tvarką galime pasirinkti tik 2 darželius, tai paskaitinėjau čia ir dabar galvoju, kažin ar verta rizikuoti, jei šio darželio ateitis neaiški. Aš labai noriu vaikutį leisti nuo 2 m., o šis lopšelis priiima tik nuo rugsėjo, kai vaikučiui bus 2,5 m., pagalvojau - palauksiu. Bet jei dari iš dviejų tik vieną grupę, tai dar neaišku, ar tų 2,5 m. pateks...? O į kurią vietą perkeliama, kokiu adresu? Beje, šiam darželyje grupės pagal amžių, nėra mišrios, tiesa? T.y. nelanko vienos grupės 3 ir 5-6 m. vaikučiai? Darželis niekur neperkeliamas kaip dirbo taip ir dirbs  Būtinai užsirašykite,nes paskui nepateksite į jį,eilės milžiniškos  dirba čia dvi lopšelio grupės,viena mišri,viena priešmokyklinė ir 3 paprastos grupės.
QUOTE(Esha @ 2010 02 25, 17:36) Na taip, perskaiciau ju puslapy, kad vaikuciai nuo 2 m. priimami. Kaip ir tai, kad komplektuoja nuo rugsejo men. O idomu nuo sausio galetu vaikelis pradet lankyt? Aisku galiu ir pati ten paklaust (vaziuosiu kita savaite uzrasyt), bet gal zinote? O mes pradėjme lankyti 1m 10 mėn
Mistral
2010 09 02, 13:59
Reikia nupurtyti dulkes nuo temos Mes užvakar pradėjome lankyti lopšelį šiame darželyje. Pirmų dviejų dienų ispūdžiai visai teigiami  Patiko auklėtojos, atorodo šiltos ir švelnios. Tikiuosi, tokios ir bus tėvams nesant šalia:) Bet, norėčiau paklausti mamyčių, kurių vaikučiai lankė lopšelį ankščiau, dėl laisvos erdvės grupėje. Kai, pvz. per pietų miegą, jeigu kažkuris iš vaikų nenori miegoti, ką su juo daro? Man rodos, ka išskleidus lovytes, visa patalpa būna užimta. Gal čia tik man taip, bet labai slegia toks mažas kambarys, kaži ar jiems gerai, ir valgyti ir miegoti ir žaisti čia pat... Kokios jūsų, mamos, nuomonės?
Plumeria
2010 09 14, 14:12
nuomonės gali tik ir likt nuomonėm, jei darželyje su patalpom prastai. darželis ne guminis, nepratampysi. o šiaip mano dukra lankė lopšelį tai visai nieko ten baisaus man nepasirodė. mano mergina miegodavo po 3 val. ir niekas jai netrukdydavo, nors jau seniai vaikai pabudę būdavo, ji sau ramiausiai miegodavo. manau, kad galimybė pamiegoti pietučių priklauso nuo paties vaiko. jei jis gali miegoti prie "triukšmo", tai jis ir miegos grupėje. ilgainiui vaikas "pagaus" darželio režimą. o be to ir auklėtojos prašo, kad ir savaitgaliais tėvai palaikytų tokį patį režimą, nes paskui tik vaikui nuo to sunkiau.
Mistral
2010 09 15, 08:56
QUOTE(Plumeria @ 2010 09 14, 16:12) nuomonės gali tik ir likt nuomonėm, jei darželyje su patalpom prastai. darželis ne guminis, nepratampysi. o šiaip mano dukra lankė lopšelį tai visai nieko ten baisaus man nepasirodė. mano mergina miegodavo po 3 val. ir niekas jai netrukdydavo, nors jau seniai vaikai pabudę būdavo, ji sau ramiausiai miegodavo. manau, kad galimybė pamiegoti pietučių priklauso nuo paties vaiko. jei jis gali miegoti prie "triukšmo", tai jis ir miegos grupėje. ilgainiui vaikas "pagaus" darželio režimą. o be to ir auklėtojos prašo, kad ir savaitgaliais tėvai palaikytų tokį patį režimą, nes paskui tik vaikui nuo to sunkiau. Viskas gerai, esu dabar rami. Mačiau tas išskleistas lovytes, kaip vaikiukai sugula. Taip kad visokios paranoiškos baimės atkrito  Pagalvojau, kad vaikai kitaip vertina erdvę, kol maži. Ir žinoma, svarbiausia - kaip jie emociškai reaguoja į vietą, o su tuo, manau, problemų nėra.
isabelaa
2010 09 30, 15:34
sakykit ar nuline klase yra cia darzelyje? ar i ja irgi galima nepatekti?
isabelaa
2010 10 08, 14:16
QUOTE(isabelaa @ 2010 09 30, 17:34) sakykit ar nuline klase yra cia darzelyje? ar i ja irgi galima nepatekti? keliu klausima i virsu
Mistral
2010 10 08, 15:11
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 08, 16:16) keliu klausima i virsu  Priesmokykline grupe yra, o kaip del patekimo i ja - net nzn...
isabelaa
2010 10 08, 19:28
QUOTE(Mistral @ 2010 10 08, 17:11) Priesmokykline grupe yra, o kaip del patekimo i ja - net nzn... na kad yra tai zinau , idomu kaip su patekimu  ir nuo keliu metu i paruosiamaja ??  nuo 6 ??? ar 7 ???
Sveiki gerbiami teveliai ir mamytes kuriu atzalos lanko ar ketina lankyti lopseli-darzeli Boruzele. Siuo momentu darzeliui labai reikalinga jusu parama ir palaikymas, nes kaip tik dabar sprendziasi klausimas del darzelio pletros. Maloniai kvieciame jus atvykti 2011 02 01 antradieni, 17:30 i darzelio sporto sale kur vyks diskusija sia tema, mes labai norime isgirsti jusu nuomone. Aciu. Darzelio tevu komiteto narys Tomas Makarevicius.
"Nykstuku" auklyte Vilmute, Ar zinai kelinta ryto darbe turi buti? O jeigu netycia laiku ateini i darbeli, Nelakstyk po visa darzeli O buk savo grupelej... Is anksto dekingi teveliai.
Mistral
2011 03 28, 09:04
QUOTE(Conan @ 2011 03 27, 18:23) "Nykstuku" auklyte Vilmute, Ar zinai kelinta ryto darbe turi buti? O jeigu netycia laiku ateini i darbeli, Nelakstyk po visa darzeli O buk savo grupelej... Is anksto dekingi teveliai. No comments... Kas čia pas mus tokie "mandagūs" tėveliai grupėje? Kodėl "tu"? Ji Jums draugė ar kaip?
Nemanau,kad tėvelių braižas Tokius dalykus į akis sako,o ne eilėraščiais forumuose prabyla...
Mistral
2011 03 29, 09:38
QUOTE(ottile @ 2011 03 28, 20:50) Nemanau,kad tėvelių braižas Tokius dalykus į akis sako,o ne eilėraščiais forumuose prabyla...  Būtent, tas ir stebina.
Weronika24
2011 03 31, 12:53
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 08, 20:28) na kad yra tai zinau , idomu kaip su patekimu  ir nuo keliu metu i paruosiamaja ??  nuo 6 ??? ar 7 ??? grup etikrai yra mokytoja labai faina mano duktyte eina nuo 5 metuku taciau kadangi sunkiai sekasi tai teks ir antrus metukus pabuti paruosiamojoje  I grupe manau tikrai priims nes nebuna ji pilna.Bet gali tikrai pasikonsultuoti su pacia mokytoja jai reikia nr. parasyk i a.z
Plumeria
2011 03 31, 17:06
QUOTE(Weronika24 @ 2011 03 31, 13:53) antrus metukus pabuti paruosiamojoje man iškilo klausimas ar gerai supratau, kalbate apie priešmokyklinę, tai paruošiamojoje grupėje galima pabūti ir antrus metus? nes kiek mano žinio siekia, tai paruošiamoji, t.y. priešmokyklinėje grupėje esančiam vaikui švietimo ministerija jau skiria mokinio krepšelį, todėl antrą kartą juo pasinaudoti negali. ar aš klystu? apšvieskit prašau šiuo klausimu
Girdejau, kad nuo rugsejo 1-osios darzelyje priesmokyklineje grupeje yra laisvu vietu. Gal ka zinot?
virbona
2011 04 29, 22:01
QUOTE(vilera @ 2011 04 05, 17:17) Girdejau, kad nuo rugsejo 1-osios darzelyje priesmokyklineje grupeje yra laisvu vietu. Gal ka zinot? Ne tik darželyje, bet ir mokykloje yra priešmokyklinio ugdymo grupė, kuri yra nemokama. Nemokama yra ir prailgintos dienos grupė, kurios metu vaikai gali lankyti įvairius būrelius.
isabelaa
2011 08 30, 13:33
tika skambinau , pasiklausti gal dar i paruosiamukus priimtu, bet jau sako suformuotos gruppes jau viskas, tai pedinsim kuria dienele uzsirasytu kitiems meteliams
|
|