Nostalgija
2007 06 12, 20:57
Uzrasiau ir as savo maziuka i boruzele,nuo rudens pradesim leisti,bandysim....Direktore nepatiko juodai,bet ka darysi,ieskojom darzelio kad butu arti,o be to pimas sunus eina ten i mokykla.Svarbiausia kad aukletojos butu geros,o visa kita bandysim kaip nors istverti. Pirmas vaikas lanke kita darzeli,aukletojos buvo,tai ka as zinau... oras baisus,lyja vaikai lauke,o pacios sedi uz lango ir kava geria. O kai vaikas papasakodavo kaip jos su vaikais elgiasi,tai tyliu pvz risdavo prie lovos per pietu miega kad vaikams netrugdytu miegoti ir t.t. Tai labai tikiuosi kad cia tokiu ,,pokstu,, nebus. Ziuresim kaip seksis...
4mamyte
2007 06 29, 20:55
QUOTE(light blue @ 2007 05 31, 11:11) Labai gerai, kad pasiskaičiau mamyčių atsiliepimus apie boružėlę-direktorę  nereali vadybininkė  čia juokas pro ašaras  nors mums šis daržiukas arti, bet...aplenksim jo net neapžiūrėję net pro tvoros plyšį  Nors pati švietimo sistemoje trinuosi ir naglų direktorių pažįstu, bet...šitojji pagal pasakojimus nereali  Nėra ką ir pridurti, belieka tik pasižvygauti iš jos. O dėl užnugario...jei pati tarybiniais laikais yra dirbusi švietimo skyriuje, jau užnugaris, o jei dar kokiai partijai priklauso....išvis super, nieks nepakrutins taiip paprastai. Va ir bujoja, š iš visų ir visko daro Sėkmės mamytėms, kurių mažiukai lanko šį daržiuką. Aukit ir ugdykitės  Neprisijungsim, deja prie jūsų O LUNALU konkrečiai šio darželio ne mamytė  na,be reikalo ta uzuojauta.as si rudeni leisiu savo mazaja i lopseli,bet ne kiek nebijau.kas ta vedeja?ji mano vaiko neaukles.o aukletojos ten geros,bent jau ta,kur as leisiu. mano brolio mergaite ejo ten nuo pat lopselio,ie labai patenkinti tevai buvo.ir programos visokiausiom progom ir be progu buvo super.buvo spektaklis,kur itraukti buvo ne tik vaikuciai ivairaus amziaus,bet ir ju teveliai.as pati buvau ziurove ir men labai patiko. patikekit turiu 4 vaikus ir lankem kokius 4 darzelius,tai nesutikau ne vienos vedejos,kuri butu"nors prie sirdies glausk" pagal mane tai paskleidet dizinformacija.zinokit,kad vedeja jusu vaiku neaukles,o kad stroina aukletojas,tai tik vaiku labui. taip,kad nera cia ko bijot.ir tarp kitko,si vedeja(vienintele kiek man teko susidurt) neima kysiu.gal del to jus tokios piktos ant jos?si karta as parasiau prasyma gerokai is anksto,uz tai papuolem be problemu,o didisniuosiu kai norejau irayt i darxeli,teko nest kysius
Nostalgija
2007 07 01, 13:17
Dar ir as papildysiu,as irgi be kysiu patekau,bet aisku uzrasiau i darzeli kai dar visai kudikis buvo. O i kita darzeli pirmas vaikas buvo priimtas per
4mamyte
2007 07 05, 14:01
tai vat vat.kai karta pasimokai,tai kita karta nebuna jokiu sunkumu
Labukas Norėjau, mamytės, pasiklausti, ar jūs kai rašėt prašymą priimti vaiką į darželį, jums davė kur nors pasirašyti?
Astukss
2007 08 13, 13:50
Laba diena, mes irgi nuo rudens zingsniuosime i si darzeli. Ziuresim kaip seksis. Tikiuosi susipazinsime su cia vis uzsukanciomis mamytemis. Jau kelios savaiteles beliko iki darzelio. Busima aukletoja sake pora savaiciu pries darzeli reiks supirkti zaisliukus, pataliukus, bet as jai vis skambinu, tai neatsiliepia. Mes busime toje grupeje kur berods 12 vaikiuku, aukletoja Zana.
Nostalgija
2007 08 21, 19:32
[quote=Astukss,2007 08 13, 15:50] Laba diena, mes irgi nuo rudens zingsniuosime i si darzeli. Ziuresim kaip seksis. Tikiuosi susipazinsime su cia vis uzsukanciomis mamytemis. Jau kelios savaiteles beliko iki darzelio. Busima aukletoja sake pora savaiciu pries darzeli reiks supirkti zaisliukus, pataliukus, bet as jai vis skambinu, tai neatsiliepia. Mes busime toje grupeje kur berods 12 vaikiuku, aukletoja Zana. [/q Mes irgi i ta pacia grupe eisim,jau perku zaislus,knygeles ir t.t tikiuosi maziui patiks darzelyje
4mamyte
2007 09 04, 13:43
na,turiu pripazint vedeja mane sunervino.jeigu reiketu darzeli rinktis pagal vedeja,tai niekada gyvenime nesirinkciau sio darzelio.bjauri boba,kokiu reta.galetu ji pasiskaityti teveliu atsiliepimus,gal nuimtu gaza?o gal ji ir skaito,bet kadangi turi stipru uznugari,todel nieko nebijo?po siandieninio susirinkimo supratau kodel cia neuzsibuna aukletojos.man ju tiesiog gaila,nes neisivaizduoju kaip galeciau dirbti su tokia ... darzelis tai neblogai sutvarkytas,gal dar ne viska maciau,bet kol kas man viskas patinka,isskyrus zinoma,vedeja,ar direktore(kaip cia ji save vadina)tikiuosi,kad ji nelis daugiau mums i akis ir nenervins. p.s.idomu,ar ji gali ismesti mano vaika is darzelio,jei pvz.as jai nepatiksiu?
Astukss
2007 09 04, 19:33
QUOTE(4mamyte @ 2007 09 04, 14:43) na,turiu pripazint vedeja mane sunervino.jeigu reiketu darzeli rinktis pagal vedeja,tai niekada gyvenime nesirinkciau sio darzelio.bjauri boba,kokiu reta.galetu ji pasiskaityti teveliu atsiliepimus,gal nuimtu gaza?o gal ji ir skaito,bet kadangi turi stipru uznugari,todel nieko nebijo?po siandieninio susirinkimo supratau kodel cia neuzsibuna aukletojos.man ju tiesiog gaila,nes neisivaizduoju kaip galeciau dirbti su tokia ... darzelis tai neblogai sutvarkytas,gal dar ne viska maciau,bet kol kas man viskas patinka,isskyrus zinoma,vedeja,ar direktore(kaip cia ji save vadina)tikiuosi,kad ji nelis daugiau mums i akis ir nenervins. p.s.idomu,ar ji gali ismesti mano vaika is darzelio,jei pvz.as jai nepatiksiu?  Negali. Nebent lieps aukletojom pastoviai susargdinti vaika. Tai paciai tada nebesinores vesti. As vis dar galvoju ar nereiktu pakeisti darzelio.  Man nepriimtina, kad penktadieniais 5 val reik pasiimti vaikus. O ka jie padarys jei atvaziuosiu tik puse sesiu. Gi nepaliks vaiko lauke stoveti.
Liuoga , aš kai rašiau prašymą, pasirašyti niekur nedavė. O kai paklausiau ar neregistruos, tai atnešė papkę, įsegė ir kamputy užrašė numeriukus. Ir viskas. Ir po to jau bendros kalbos nebebuvo. Negaliu patart kitoms kada reikia į darželį užsirašyti, bet aš buvau šių metų kovo mėn berods, tai man pasakė, kad 2008 rugsėjui mažoji į darželio, o berniukas į lopšelio grupę jau turi labai mažai šansų patekti. O dėl kyšių, man buvo leista suprasti, kad taip būtų galima ir 2007 m. į lopšelį papulti. Gal kas galėtų parašyti kiek šiais metais dasrželinukų grupėse yra vaikų? Man sakė, kad griežtai 22 ir viskas.
4mamyte
2007 09 07, 16:50
QUOTE(Astukss @ 2007 09 04, 20:33) Negali. Nebent lieps aukletojom pastoviai susargdinti vaika. Tai paciai tada nebesinores vesti. As vis dar galvoju ar nereiktu pakeisti darzelio.  Man nepriimtina, kad penktadieniais 5 val reik pasiimti vaikus. O ka jie padarys jei atvaziuosiu tik puse sesiu. Gi nepaliks vaiko lauke stoveti. lauke nepaliks stovet,bet pagalvok apie savo vaika.juk jis bus vienui vienas ir jam skaudes sirdele,kad visus pasieme,o ji viena paliko.o kur dar aukletojos virsvalandziai-juk jai nepamokes niekas,kad ji su tavo vaiku sedes... man tai ir nesinori tokiu ziopliuku taip ilgai palikti-gaila  kai mano dukterecia pasilikdavo ilgiausiai nei visi vaikai labai jau liudnas veidelis josw budavo...o ir mane pacia palmirsdavo tevas pasiimt,tai atrodydavo,kad esu niekam nereikalinga.....gal todel taip jautriai ir reaguoju
Aš palikau prašymą birželio turbūt mėnesį, kad priimtų į darželį nuo 2009 rugsėjo. Tai iš karto davė suprast, kad nepapulsim, nes neleidžiam į lopšelį. Į lopšelį atseit papulti lengviau, nei į darželį. Nes į darželį daugiau vaikų nepriima, kokia buvo lopšelinukų grupė, tokia ir pereina į darželį ir nei vieno vaiko papildomai. Nebent paskui koks vaikiukas išeitų iš darželio, tada atsirastų vieta.
Astukss
2007 09 09, 16:50
QUOTE(4mamyte @ 2007 09 07, 17:50) lauke nepaliks stovet,bet pagalvok apie savo vaika.juk jis bus vienui vienas ir jam skaudes sirdele,kad visus pasieme,o ji viena paliko.o kur dar aukletojos virsvalandziai-juk jai nepamokes niekas,kad ji su tavo vaiku sedes... man tai ir nesinori tokiu ziopliuku taip ilgai palikti-gaila  kai mano dukterecia pasilikdavo ilgiausiai nei visi vaikai labai jau liudnas veidelis josw budavo...o ir mane pacia palmirsdavo tevas pasiimt,tai atrodydavo,kad esu niekam nereikalinga.....gal todel taip jautriai ir reaguoju As su mielu noru pasimciau ir anksciau, bet mums su vyru darbai iki 5, kartais ir ilgiau, o dar atvaziuot is centro uztrunki. Niekam ten nepaaiskinsi, kad reikia vaikiuka pasiimti is darzelio. Uz tai man keista kodel tiek trumpai dirba.
Nostalgija
2007 09 12, 18:39
QUOTE(liuoga @ 2007 09 08, 12:08) Aš palikau prašymą birželio turbūt mėnesį, kad priimtų į darželį nuo 2009 rugsėjo. Tai iš karto davė suprast, kad nepapulsim, nes neleidžiam į lopšelį. Į lopšelį atseit papulti lengviau, nei į darželį. Nes į darželį daugiau vaikų nepriima, kokia buvo lopšelinukų grupė, tokia ir pereina į darželį ir nei vieno vaiko papildomai. Nebent paskui koks vaikiukas išeitų iš darželio, tada atsirastų vieta. Ir tai tikra tiesa,visai ne del kokiu kysiu taip kalba.Savo del to ir pradejau leisti i lopseli,kadangi po to sujungia 2 lopsio grupes i viena tai ir vietos kitiems trimetukams nelieka.Kiek kalbejom su kitu vaiku mamytem,tai taip pat dar butu palauke su lopsiuku,bet ka padarysi...
sveiko mamytes, gal galetumet daugiau aprasyt apie si lopseli -darzeli, tos kurios lankot dabar,kaip ten aplinka, ar sutvarkytos patalpos, ar yra vaikuciams miegamieji,kaip maistas? prisiskaiciau cia visko, bet daug komentaru parasyti labai senai..  ,gal galetu mamytes kurios lanko metus, ar nuo sio rugsejo, pasidalyti savo ispudziais  , nes noriu eit uzrasyt i lopseli, bet dabar kazkaip susimeciau ..
Astukss
2007 10 09, 16:12
QUOTE(self @ 2007 10 08, 11:59) sveiko mamytes, gal galetumet daugiau aprasyt apie si lopseli -darzeli, tos kurios lankot dabar,kaip ten aplinka, ar sutvarkytos patalpos, ar yra vaikuciams miegamieji,kaip maistas? prisiskaiciau cia visko, bet daug komentaru parasyti labai senai..  ,gal galetu mamytes kurios lanko metus, ar nuo sio rugsejo, pasidalyti savo ispudziais  , nes noriu eit uzrasyt i lopseli, bet dabar kazkaip susimeciau ..  Mes siemet lopseliuka pradejom lankyti. Kazkaip po visu komentaru buvau issigandusi kad uzrasiau maze cia. Bet visai nieko. Aukletoja labai gera. Patalpeles lopselinukams sutvarkytos. Yra grazios lovytes. Miega ir zaidzia toje pat patalpeleje. Pirmos savaites buvo siaip mums sunkios, nes nenorejo pasilikti mergyte darzelyje, o paskui jau vakare klausia ar eis pas vaikus. Kai apsirgo, tai buvo didziausia tragedija, kad nevedam pas lialias.  Gal tik veiklos mazoka vaikiums. Galetu daugiau muzikos pamokyciu buti. Bet gal mes cia siais laikais per daug is savo vaikiuku norim, gal dar prisimokys, o dabar uztenka zaisliuku ir prieziuros.
Aciu Astukss uz atsakyma
4mamyte
2007 10 19, 09:37
viena diena nuejau siek tiek anksciau pasiimt,tai radau vaikus salej.muzike grojo ir dainavo apie zirniukus,o jie vaizdavo tos daineles zodzius.buvo labai miela ziureti kaip jie savo mazytem rankytem demonstruoja kaip zirniukai auga,prausiasi ar pan.net susigraudinau nemanau,kad is tokiu ziopliuku galima dar daugiau tiketis.mano mergyte kalba dar savo kalba,tai juk neprades eilerasciu deklamuoti.ir kelis kartus per savaite matau,kad iskabinti vis nauji piesinukai.tai mano nuomone su jais normaliai uzsiima.nors aukletoja perspejo,kad jie dar mazi rengti programas.bet kiek nueinu,tai vis girdziu ja sakant,kad cia vunderkindu grupe susirinkus ji aiskino,kad paprastai tokio amziaus vaikai nenori eiti i sale dainuoti ar sokti,o jie tiesiog verziasi.ir zaidimus tokius zaidzia,kur vyresniems skirta. tai vat kiek pagyru
o as galvojau,kad su lopselinukais visiskai nieks neuzsiema sitam lopseli  ,na man tai patinka,kad muzike yra  manoji labai megsta sokti, dainuoti (sava kalba  ) tai jau didelis pliusas sitam lopseliui. o galgalit pasakyt kiek lopselinuku grupiu yra,ar viena ar daugiau ?
Astukss
2007 10 25, 21:12
QUOTE(self @ 2007 10 22, 10:52) o as galvojau,kad su lopselinukais visiskai nieks neuzsiema sitam lopseli  ,na man tai patinka,kad muzike yra  manoji labai megsta sokti, dainuoti (sava kalba  ) tai jau didelis pliusas sitam lopseliui. o galgalit pasakyt kiek lopselinuku grupiu yra,ar viena ar daugiau ?  Yra dvi grupeles. Vienoje 12 vaikiuku, kitoje 9. Kitais metais sujungs i viena darzelinuku grupele.
Astukss
2007 11 26, 21:50
Laba vakareli. Kaip Boruziukai ir ju teveliai gyvuoja? Kokios nuotaikeles artejant kaledoms
Gyvenam visai salia sio darzelio. Vyrukui jau metukai tai vis dazniau pagalvoju apie darzeli. Labai dziaugiausi kai atsikraustem gyenti, nes salia darzelis, mokykla... bet pasiskaicius komentarus apie Boruzeles darzeli, plaukai siausiasi!! Aisku dauguma komentaru seni... gal galetu parasyti dabartiniu darzelinuku mamytes kaip jauciasi ju vaikiukai siame darzelyje. Kaip aukletojos, kokie bureliai vyksta? ar vaikai tik pavalgydinti ir priziureti, ar ir lavinami, mokinami? (muzika, daile, sokiai ir kt.? ) ir turbut jau reiktu uzrasyti, jei galvoju nuo 3 metu leisti? Aciu
GintareM
2008 01 10, 13:46
norejau paklasuti nuo keliu rytedarzelis dirba ir iki keliu reikia pasiimti vakare vaikucius?
Darželis dirba nuo 7 val ryto iki 19 val vakaro, penktadienis sutrumpinta darbo diena - iki 18 val.
QUOTE(mukas @ 2008 01 02, 16:32) Gyvenam visai salia sio darzelio. Vyrukui jau metukai tai vis dazniau pagalvoju apie darzeli. Labai dziaugiausi kai atsikraustem gyenti, nes salia darzelis, mokykla... bet pasiskaicius komentarus apie Boruzeles darzeli, plaukai siausiasi!! Aisku dauguma komentaru seni... gal galetu parasyti dabartiniu darzelinuku mamytes kaip jauciasi ju vaikiukai siame darzelyje. Kaip aukletojos, kokie bureliai vyksta? ar vaikai tik pavalgydinti ir priziureti, ar ir lavinami, mokinami? (muzika, daile, sokiai ir kt.? ) ir turbut jau reiktu uzrasyti, jei galvoju nuo 3 metu leisti? Aciu  Na, nutariau ir aš pasidalinti įspūdžiais  Paskaičius pačius pirmus puslapius plaukai pasišiaušė  tai tik perverčiau... O darželis ir lopšelis labai faini, auklėtojos ir auklytės puikios. Kiek kartų esu atėjusi, anksčiau, pietų miego metu ir tt. niekada nieko įtartino nesu girdėjusi ar mačiusi. maistas geras ir vaikai sako "skanus", indai grupėse nauji ir kai mačiau vakarieniaujant tai visai "normaliai" pasirodė. Lauke yra aptverta teritorija skirta darželio vaikams, ten labai graži aplinka. Ir patekome be jokių "kyšių", aišku, buvome iš anksto užsirašę,bet, mano žiniomis, visur tokia tvarka. tai bėkit užsirašykit ir laukiam darželyje
Plumeria
2008 02 26, 13:56
sveikos, mamicos, užsirašėm ir mes į šio darželio lopšelį, kad eiti nuo rugsėjo. sakė pasiskambinti gegužį. net ir idomu pasidarė, kokia tikimybė patekti. pirmas įspūdis apie direktorės povyzą, tai nekoks, piktoka pasirodė, bet kažkodėl man atrodo, kad ji šiaip turėtų būti faina, kai neformalioje aplinkoje. atsinešus "lauknešėlį" buvau gražiai išprašyta lauk. o buvau girdėjus, kad ši ponia mėgstanti juos, bet pasirodo... gandai yra gandai.
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 26, 13:56) sveikos, mamicos, užsirašėm ir mes į šio darželio lopšelį, kad eiti nuo rugsėjo. sakė pasiskambinti gegužį. net ir idomu pasidarė, kokia tikimybė patekti. pirmas įspūdis apie direktorės povyzą, tai nekoks, piktoka pasirodė, bet kažkodėl man atrodo, kad ji šiaip turėtų būti faina, kai neformalioje aplinkoje. atsinešus "lauknešėlį" buvau gražiai išprašyta lauk. o buvau girdėjus, kad ši ponia mėgstanti juos, bet pasirodo... gandai yra gandai.  Direktorė ir man pirmą kartą pasirodė griežtoka, bet šiaip sakyčiau visai faina. Labai puiki pavaduotoja ugdymo reikalams ( atrodo, taip vadinais, bet jei suklydau  ). O šiaip patarčiau tikrai gegužį pasiskambinti, nes būna susirinkimas, pavedžioja po grupes, supažindina su auklėtojomis. Kas neateina išbraukia iš sąrašų ir tada keliauja sekantys (bent jau taip sakė). Labiausiai buvo neįprasta, kad ten yra toks adaptacijos periodas. Ta prasme, vaikai lopšelį būna kartu su tėvais, kol vaikai adaptuojasi prie auklėtojų ir aplinkos. Iš pradžių tokia tvarka atrodė keistoka, bet dabar, manau  . Tuo metu visai praverčia atostogos
Plumeria
2008 02 28, 11:03
QUOTE(Lina @ 2008 02 27, 20:03) O šiaip patarčiau tikrai gegužį pasiskambinti, nes būna susirinkimas, pavedžioja po grupes, supažindina su auklėtojomis. Kas neateina išbraukia iš sąrašų ir tada keliauja sekantys (bent jau taip sakė). o ar žinai kada reikia skambinti ir kada tas susirinkimas būna
auklikė
2008 03 01, 23:12
Perskaičiau viską nuo pradžios iki galo... Pasimečiau visiškai  Gal kas padės apsispręst
Plumeria
2008 03 03, 23:24
kai susitiksiu su ją dar kartą pasakysiu tau savo antrą nuomonę bet kitą vertus juk ne ji su tavo mažulka bus
Plumeria
2008 03 14, 21:40
tai daugiau nuomonių nėra
Darželis kaip darželis. Svarbiausia, kokios auklėtojos... O jų yra visokių, svarbu, kad vaikui tiktų ir patiktų. O mūsų vaikinui auklėtojų kaita viai ne į gera išėjo - į darželį eiti noro - visiškas nulis liko, kai anksčiau su dideliu noru bėgdavo...
Nostalgija
2008 03 26, 19:14
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 14, 23:40) tai daugiau nuomonių nėra Mano nuomonė apie šį darželį gera,mažylis pradėjo lankyti ir kol kas tikrai nusiskundimų neturim.Viskas priklauso nuo aukėtojų ir jų požiurio į vaiką,jei jos geros,tai ir vaikui bus gerai.
Plumeria
2008 03 31, 12:45
taigi, kad nuo auklėtojos viskas priklauso
Kvakse77
2008 04 06, 15:37
Nors mes gyvenam Z. Sanciuose, bet uzsirasem irgi i sita darzeli, nes girdejau neblogu atsiliepimu apie ji. Be to smagu, kad siam darzelyje vyksta visokie renginiai vaidinimai. Uzsirasem kai sunui buvo dar tik 3 menesiai, o i darzeli turesim pradet eiti tik 2009 rugsejo 1 d.  . Sutinku su daugelio nuomone, kad viskas priklauso nuo aukletoju, o kiek zinau jos ten tikrai neblogos (bent tikrai neblogesnes uz kitu darzeliu aukletojas  ).
Plumeria
2008 05 07, 15:55
ir mes nepatekom į lopšelį, likom už sąrašo laukti savo eilės
la_bamba
2008 05 07, 16:07
o tai čia į kurių metų lopšelio grupę vietų nebėra??? aš taip neskubu, galvoju kitiems metams va gegužį ir nuvažiuosiu  Tai ar beverta važiuoti?
nebera vietu nuo siu metu rugsejo men i lopseli, bet jei nori uzrasyti i lopseli nuo kitu metu, tai dabar pats laikas vaziuot ir uzrasyt.. nes jau yra prasymu parasyta ir nuo 2010 metu
Plumeria
2008 05 08, 08:59
taip šiais laikais, pasirodo, reikia kai jau laukies eiti vaikus užrašynėti į darželius. o apskritai tai mane siutas ima, tokiam Aleksote 3 darželiai, kuriuose 4 lopšelio grupės, sudarinėjamos iš 20-21 vaiko. tai kyla klausimas ar aleksote tik 80 lopšelinio amžiaus vaikų. jau nekalbu apie darželinokus. siutas ima ant valdžios, kuri sumąstė mažinti darželių skaičių Papildyta: o tu,labamba, jau eik ir užrašinėk savo leliuką į tą daržą, nes tikrai, kaip ir aš,tai tikrai naivi buvau, sumąsčius tais pačiais metais parašius prašymą gauti vietą į lopšį, vietos negausi
triuliu
2008 05 13, 18:43
mes i lopseli uzsirasem pernai geguze, siandien paskambino aukletoja ir pasake kad mes priimti i grupe nuo rugsejo  ejom be jokiu kysiu is tikro net netikejau kad papulsime, tai buvome net i kelius lopsiukus uzsirase. Eisim dar i susirinkima geguzes gale, na ziuresim kaip ten bus
la_bamba
2008 05 14, 19:45
na va, užsiregistravau kadangi turiu lengvatų kaip daugiavaikė šeima, tai sakė tikrai nuo 2009 priims o nelengvatiniai tai būtų dar ir neaišku
Plumeria
2008 05 15, 14:49
QUOTE(triuliu @ 2008 05 13, 19:43) mes i lopseli uzsirasem pernai geguze, siandien paskambino aukletoja ir pasake kad mes priimti i grupe nuo rugsejo  ejom be jokiu kysiu is tikro net netikejau kad papulsime, tai buvome net i kelius lopsiukus uzsirase. Eisim dar i susirinkima geguzes gale, na ziuresim kaip ten bus  paskui papasakok, kaip tas susirinkimas gal kas susirinkime atsisakė lankyti ar kaip. vis dar viliuos, kad dar ta eiluitė pasislinks
Ausra79
2008 05 18, 20:58
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 08, 10:59) taip šiais laikais, pasirodo, reikia kai jau laukies eiti vaikus užrašynėti į darželius. o apskritai tai mane siutas ima, tokiam Aleksote 3 darželiai, kuriuose 4 lopšelio grupės, sudarinėjamos iš 20-21 vaiko. tai kyla klausimas ar aleksote tik 80 lopšelinio amžiaus vaikų. jau nekalbu apie darželinokus. siutas ima ant valdžios, kuri sumąstė mažinti darželių skaičių Papildyta:o tu,labamba, jau eik ir užrašinėk savo leliuką į tą daržą, nes tikrai, kaip ir aš,tai tikrai naivi buvau, sumąsčius tais pačiais metais parašius prašymą gauti vietą į lopšį, vietos negausi sveikia mamyte pritariu tau nes mes irgi vietos negavom y lopsely ,jei gausim tik y darzely 2009m.rugseji ,nors usirase esam pries metus
Plumeria
2008 05 22, 18:45
QUOTE(Ausra79 @ 2008 05 18, 21:58) sveikia mamyte pritariu tau nes mes irgi vietos negavom y lopsely ,jei gausim tik y darzely 2009m.rugseji ,nors usirase esam pries metus
Plumeria
2008 05 23, 16:33
na, tai kaip tas susirinkimas praėjo?
triuliu
2008 05 24, 15:35
QUOTE(Plumeria @ 2008 05 23, 16:33) na, tai kaip tas susirinkimas praėjo? darzeliniokai pakonsertavo, direktore pakalbejo apie tvarka, suskirte i grupes, supazindino su aukletojom, apsilankem grupese. Nemanau kad susirinko visi kviesti teveliai, tai gal ir atsirado laisvu vietu
Kur tiksliau yra šitas darželis? maps.lt nerodo
Plumeria
2008 05 27, 14:11
QUOTE(triuliu @ 2008 05 24, 16:35) darzeliniokai pakonsertavo, direktore pakalbejo apie tvarka, suskirte i grupes, supazindino su aukletojom, apsilankem grupese. Nemanau kad susirinko visi kviesti teveliai, tai gal ir atsirado laisvu vietu  tikiuos jei atsilaisvino - paskambins QUOTE(Ice @ 2008 05 25, 12:37) Kur tiksliau yra šitas darželis? maps.lt nerodo  uždėk maps lt Bitininkų gatvę ir darželis yra tarp Laurų ir Ramunių gatvių. jei užsidėtum ne 19, o 21, tai parodytų į tą pačią vietą, kur ir yra darželis. nes tas darželis sujungtas su pradine mokykla ar kažkuo panašaus.
QUOTE(Plumeria @ 2008 05 27, 15:11) tikiuos jei atsilaisvino - paskambins uždėk maps lt Bitininkų gatvę ir darželis yra tarp Laurų ir Ramunių gatvių. jei užsidėtum ne 19, o 21, tai parodytų į tą pačią vietą, kur ir yra darželis. nes tas darželis sujungtas su pradine mokykla ar kažkuo panašaus. Ačiū
|
|