Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NLP padeda atsikratyti antsvorio?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Hiltona
Pirmiausia, kalbedamos apie svorio metima, neturetume nusiliudinti. Procesas bus sekmingas, jei jis bus linksmas. Ko liudeti? Tegu liudi perkarusios asketes ant zurnalu virseliu.

Lietuvoje jau yra zmoniu, kurie irgi naudoja Paul Mc Kenna metodus - kurie, bent taip oficialiai skelbiama per d. Britnanijos TV, yra 71 proc sekmingi. Geriau, nei bet kuri zinoma dieta. Visi sie metodai pagristi NLP. Paul Mc Kenna - vienas is garsiausiu NLp treneriu pasaulyje.

Keturias paprastas taisykles rasite cia, o tam forume zadejo ir daugiau:
Mindgasmic forumas http://mindgasmic.forumcircle.com
nicorrette
QUOTE(Hiltona @ 2006 08 10, 19:03)
Pirmiausia, kalbedamos apie svorio metima, neturetume nusiliudinti. Procesas bus sekmingas, jei jis bus linksmas. Ko liudeti? Tegu liudi perkarusios asketes ant zurnalu virseliu.

Lietuvoje jau yra zmoniu, kurie irgi naudoja Paul Mc Kenna metodus - kurie, bent taip oficialiai skelbiama per d. Britnanijos TV, yra 71 proc sekmingi. Geriau, nei bet kuri zinoma dieta. Visi sie metodai pagristi NLP. Paul Mc Kenna - vienas is garsiausiu NLp treneriu pasaulyje.

Keturias paprastas taisykles rasite cia, o tam forume zadejo ir daugiau:
Mindgasmic forumas http://mindgasmic.forumcircle.com
*

tai kad mes ir neliūdime biggrin.gif žinom, kad veikia, aš tai su Paul McKenna jau ir miegot einu ir keliuosi biggrin.gif gali paskaityti drambliukų temoje mirksiukas.gif
Papildyta:
Įdomu, Hiltona, o tu gal daugiau domiesi NLP? būt įdomu padiskutuoti 4u.gif tema apie NLP yra dar ir čia
Vita2006
geriausia atsikratyti svorio yra sportas ir dar karta sportas,nors mums sunku tai prisiversti ir sportoti i diena bent 2valandas blush2.gif bet butu inauda thumbup.gif
Peskute
QUOTE(Vita2006 @ 2006 08 14, 19:11)
geriausia atsikratyti svorio yra sportas ir dar karta sportas,nors mums sunku tai prisiversti ir sportoti i diena bent 2valandas blush2.gif bet butu inauda thumbup.gif
*

Sutinku drinks_cheers.gif su Tavim visom keturiom.Mano nuomone irgi tik tokia kuo daugiau judesi tuo labaiu padesi sau. mirksiukas.gif
-Linda-
QUOTE(Vita2006 @ 2006 08 14, 21:11)
sportoti i diena bent 2valandas blush2.gif bet butu inauda thumbup.gif
*

Per daug. Nebus efekto, organizmui reikia poilsio, pilnai užtenka 4-5 kartus per savaitę, po 1,5val. wink.gif
nicorrette
QUOTE(Vita2006 @ 2006 08 14, 20:11)
*

"Isitikinimas savo teisumu yra baisi liga, susirge ja nustojame mastyti ir pastebeti svarbias detales" R.Bandleris, NLP pradininkas.

Butu smagu, kad pries komentuodama bet truputi pasidometum tema mirksiukas.gif

NLP pagalba zmones apie sporta nustoja galvoti kaip apie prievarta, sportuoja su dziaugsmu net nepagalvoje, kad "sunku prisiversti".
Micha
Sveikos mergaites!! Ir as jungiuosi i si buri! wink.gif
Siuo metu vis dar skaitau Murphy "pasamones galios". Dziaugiusi atradusi senas tiesas apie kurias mes patys tiesiog nepagalvojame, kaip jos veikia.

Jau kelinta savaite kartoju sau tik teigiamus dalykus, pakolkas apciuopiamu rezultatu nera (kalbant apie svori, ismatavimus), bet savijauta liuksiska. Visu pirma pas mane labai daug buvo prisikaupe neigiamu emociju. O konkreciau kalbant apie kudinimasi, tai vis sau sakydavau, kad "gal nesugebesiu", "as tik storeju", "pilvas pats negraziausias ir sunkiausiai iveikiamas", "mano apetitas didelis, "nejauciu saiko", "nemoku susilaikyti suo persivalgymo" ir t.t. ir pan.... va tokios mintys ir padaro savo juoda darba. Dabar viska samoningai atvirksciai sau sakau. Ir zinote... nors kartais ir sociau pavalgau, nei tureciau, bet paskutini karta persivalgiau jau senokai. Sugriesijus, nesakau "visa tai eis i kuna", kartoju, kad as liekneju, kad as grazi, mano pilvukas grazus. Tiesiog su sypsena i viska.

Labai butu idomu pasidalinti tolimensniais, gal labiau apciuopiamais rezultatais.

Tiesa sakant pries keturis metus, pati to nezinodama, kad tai susije su pasamone, pradejau taikyti toki pati metoda. Ir po 1.5 pradejo kristi svoris, ir po dar 1.5 buvau jau numetusi apie 12kg smile.gif Bet vat, atvaziavau i JAV, kur visko norejosi issiragauti... prisidirbau blush2.gif
Zivilka
as irgi lygiai taip pat galvodavau kokia as stora ir panasiai, dabar galvoju, kaip as liekneju (aisku ir nelipu ant svarstykliu, kad neparodytu priesingai), isivaizduoju save liekna na bent jau nuotaika tai tikrai geresne nei save grauziant. valgau kitaip. stengiuosi pajusti masito skoni, nesistengiu visko suvalgyti kas leksteje, kai tik pajuntu pirmaji signala privalgei, is karto stop, jokiu ten nu du kasniai beliko, reik pribaigti. nors aisku dar visko pasitaiko, bet juk reikia treniruotis
Micha
A! Prisiminiau, karta vienas treneris man sako: "galvok apie ta vieta/raumeny su kuriuo darai pratima, sukaupk mintis butent i ta vieta, tuomet efektyviau dirbs"
pepilota
sveikos mergaites! Net neisivaizduojat, kaip smagu, kad cia galima rasti bendraminciu. Juk musu vis delto yra mazuma. Manau, kad jei apie pasamones galimybes pradesi kalbeti su zmogumi, kuris su tuo niekad nera susidures, gali buti palaikytas ufonautu. Kad mes uzprogramuojam save sekmei ar nesekmei, tai 100%.
Turiu keleta klausimu:

1. gal kuri galit pasidalinti rezultatais. Nebutinai lieknejimo srity.
2. kaip reikia dirbti norint numesti svorio? Mano skaitytose knygose apie tai nebuvo rasoma.
3. Labai prasau parasyti kaip parsisiusti knygas is nurodytos nuorodos. Jei galit parasykit zingsnis po zingsnio, nes as nesu labai stipri kompuose blush2.gif labai is anksto dekoju 4u.gif Ir ar tai kainuoja?

As pati esu pajutusi rezultatus finansiniuose reikaluose. Jei kam bus idomu galesiu pasidalinti. Ir jau pajutau, kad labai yra sustiprejusi intuicija. Irgi galeciau papasakoti konkreciu pvz. Dabar nenoriu plestis. Gal cia yra susirinkusios tik tos, kurioms svarbus tik svorio metimas.
Man tai tiesa sakant irgi svarbu, nes ilga laika su tuo kovoju. Tik apie dar neuztikau info.
nicorrette
QUOTE(pepilota @ 2006 08 27, 20:14)
sveikos mergaites! Net neisivaizduojat, kaip smagu, kad cia galima rasti bendraminciu.

Turiu keleta klausimu:

1. gal kuri galit pasidalinti rezultatais. Nebutinai lieknejimo srity.
2. kaip reikia dirbti norint numesti svorio? Mano skaitytose knygose apie tai nebuvo rasoma.
3. Labai prasau parasyti kaip parsisiusti knygas is nurodytos nuorodos. Jei galit parasykit zingsnis po zingsnio, nes as nesu labai stipri kompuose  blush2.gif  labai is anksto dekoju 4u.gif  Ir ar tai kainuoja?

As pati esu pajutusi rezultatus finansiniuose reikaluose. Jei kam bus idomu galesiu pasidalinti. Ir jau pajutau, kad labai yra sustiprejusi intuicija. Irgi galeciau papasakoti konkreciu pvz. Dabar nenoriu plestis. Gal cia yra susirinkusios tik tos, kurioms svarbus tik svorio metimas.
Man tai tiesa sakant irgi svarbu, nes ilga laika su tuo kovoju. Tik apie dar neuztikau info.
*

nu, sveika, pepilota 4u.gif kaip tau ten užsieny sekasi?

mano rezultatai kol kas nežymus, bet tikrai yra biggrin.gif

atsakymai į klausimus:
1. pvz, pinigai; nustojau galvoti apie jų trūkumą, t.y. visiškai nustojau nerimauti, žinau, kad viskas bus gerai, ir tikrai, kiekviena kart, kai matau, kad jau kaip ir nepratempsiu iki algos biggrin.gif iš kažkur vis pasipildo piniginė: tai brolis skolą atiduoda, tai šefas premiją pameta, tai gimtadieniui mama sumelę padovanojo, nors niekam neužsimenu, kad jau "badauju" biggrin.gif nejučia tas tikėjimas tikrai stiprėja ax.gif

2. aukščiau jau minėjau Paul McKenna sistemą (dabar jau Alma Litera ruošia jo knygą lietuvių kalba "Lieknėkime kartu"), viskas paremta NLP technika, bet juk visas NLP paremtas pasąmonės darbu ax.gif aš nemažai rašiau apie tai Drambliukų temoje, paskaityk kažkur nuo 20 psl, nes man tai veikia nuostabiai, nukračiau jau 6 kg be jokių valios pastangų biggrin.gif

3. jei iš www.lokada.lt, tai prisiregistruok ten ir eik į nuorodą "skaitykla", ir ten jau viską rasi

papasakok apie savo pasiekimus, tikrai labai įdomu ax.gif
pepilota

QUOTE(nicorrette @ 2006 08 28, 01:12)
nu, sveika, pepilota  4u.gif kaip tau ten užsieny sekasi?

mano rezultatai kol kas nežymus, bet tikrai yra  biggrin.gif

atsakymai į klausimus:
1. pvz, pinigai; nustojau galvoti apie jų trūkumą, t.y. visiškai nustojau nerimauti, žinau, kad viskas bus gerai, ir tikrai, kiekviena kart, kai matau, kad jau kaip ir nepratempsiu iki algos  biggrin.gif iš kažkur vis pasipildo piniginė: tai brolis skolą atiduoda, tai šefas premiją pameta, tai  gimtadieniui mama sumelę padovanojo, nors niekam neužsimenu, kad jau "badauju"  biggrin.gif  nejučia tas tikėjimas tikrai stiprėja  ax.gif

2. aukščiau jau minėjau Paul McKenna sistemą (dabar jau Alma Litera ruošia jo knygą lietuvių kalba "Lieknėkime kartu"), viskas paremta NLP technika, bet juk visas NLP paremtas pasąmonės darbu  ax.gif aš nemažai rašiau apie tai Drambliukų temoje, paskaityk kažkur nuo 20 psl, nes man tai veikia nuostabiai, nukračiau jau 6 kg be jokių valios pastangų  biggrin.gif

3. jei iš www.lokada.lt, tai prisiregistruok ten ir eik į nuorodą "skaitykla", ir ten jau viską rasi

papasakok apie savo pasiekimus, tikrai labai įdomu  ax.gif
*

Nu zinok jau 10psl. perskaiciau uzvakarar. Dabar vel radau proga prisesti prie interneto ir eisiu pratesti skaitymus. Zinok labai uzintrigavo. Man tik gana sunku vizualizuoti save idealia. Nors labai stengiuosi. Bet jauciu, kas reikia daznai vizualizuoti, nes man pratimo efektas buvo gal puse dienos. paskui kazkaip vel pradejau galvoti apie tai ka galima, o ko ne. Valgyti nebudama alkana ir t.t. I|s tikruju ne taip paprasta pakeisti iprocius, kurie isisaknije per desimt mano dietinimosi patirties metu. jau noreciau pagaliau pabaigti metineti svori ir susigrazinti ji atgal. Jau noriu atsikratyti jo visiems laikams. 100% tikiu NLP ir kitais pasamones valdymo metodais. Einu pas drambliukus sakaityti toliau ir kai galesiu vel grisiu ir pasidalinsiu savo patirtim 4u.gif
pepilota
Labutis, Nicorette!
Nu tai zinok viska issisaugojau irdar karteli issistudijuosiu ir uzsiimsiu pratimais.
Bandysiu persikelti info is tavo nurodyto psl.

taigi dalinuosi savo patirtim. Mano visos pastangos uzprogramuoti savo pasamone susije su finansine gerove. Kazkaip kitose srityse lyg ir viskas gerai. Bet va tu pinigeliu vis negana lotuliukas.gif

tai jau kazkur nuo pernai nauju metu vis kartodavau sau, kad jau sia vasara mano pajamos yra 5000Lt. Nors tuo metu neturejau net perspektyvaus darbo. Juk galejau prasyti tiesiog gero darbo, bet prisiskaiciau Merfio, kad kiek prasysi tiek gausi, ir galvoju pabandysiu. Dariau pratimus gana sistemingai.
Kartodavau fraze: dar sia vasara mano pajamos yra 5000Lt. labai isijausdavau. Mintyse suskaiciuodavau 5000Lt. L. aiskiai. net kunas nutirpdavo pagalvojus ka galesiu sau leisti.

Mazdaug nuo kovo balandzio menesio pradejau pataikyti ant TV laidu apie lietivius uzsienyje. Visos istorijos buvo labai sekmingos ir pozityvios. kazkaip beziurint vis sukirbedavo. Bet nuvydavau tas mintis salin, nes iki tol mes abu su vyru buvos grieztai pries isvaziavima i uzsieni.

Po to kazkuria diena perskaiciau Merfio knygoje skyriu apie patarimo prasyma. Taigi pora vakaru pries miega nusiteikusi klausdavau, kaip man reiktu spresti finansinius reikalus. Nes jau situacija buvo nepavydetina. Ir viena ryta tik pabudus, dar per miegus, is kazkur iskilo mintis, net ne mintis, bet koks tai jausmas: ANGLIJA. Pagalvojau, kad man jau visai kvankt.
Bet ta mintis eme labai ikyriai persekiot. Ir tiesiog pagalvojau, kad gal reikia isiklausyti i savo vidini balsa. Juk jei jau kreipiausi i savo pasamone patarimo tai negaliu ignoruoti atsakymo. Taigi mes dabar Angljioj ir kol kas labai tuo dziaugiames. Ir tik visai neseniai susigaudziau, kad uzdirbu savo issvajotus 5000Lt, tik nelietuviska valiuta. Tai tik viena is istoriju.

Veliau parasysiu kaip ieskojau cia darbo ir kaip ji radau ir kaip visi buvo apake kaip man taip pasiseke. Uzsuko netiketas svecias.

Turiu begt.
IKI 4u.gif

.
nicorrette
geras bigsmile.gif

faina skaityt, kad tai veikia rolleyes.gif vis tik tikėjimui reikia įrodymų, ir dar kai su niekuo negali pasidalinti savo mintim, tai apskritai sunku verysad.gif

aš tai nesismulkinau, ir tikslą užsibrėžiau 10 kart didesnį nei tu cool.gif

manau pats laikas ir man paklausti, kaip gi aš gausiu tai, kas man priklauso ax.gif

na, papasakok, kaip ten toliau buvo rolleyes.gif
mexica
Sveikutes 4u.gif

Jau prisiskaiciua jusu patarimu ir begsiu merfio knygu pirkti.
Mano psichologinis tobulejimas prasidejo pries dvejus metus - zingsnelis po zingsnelio...Letai.. Man pasiseke, nes sutikau zmogu, kuris nukreipe mane reikiama linkme. Uz tai visad busiu jam dekinga. Taciau tik visai neseniai suvokiau, kad vel stoviu vietoje. Susimasciau, kad taip negerai. schmoll.gif
O ir per metus priaugti 10kg visai nedziugino. Keliones po europa metu, visai atsitiktinai radau knyga, kuria norejau perskaityti nuo tada, kai sutikau ta zmogu, bet niekur neradau, mat leidimas buvo tik vienas doh.gif
Ta knyga - Louise L. Hay "Myledamas save tu busi laimingas". Be galo nuostabi knyga wub.gif Konkreciu rezultatau, aisku, dar nejauciu, nes dar nespejau jos gerai isanalizuoti, bet vel skaitydama nuo pradziu gilinuosi i kiekviena patarima. Paemus knyga i rankas ir nors truputi ja paskaicius man visada pakyla nuotaika. Ji tokia silta ir zmogiska. Cia nera tu stereotipu, kuriais pagristos dauguma komerciniais tikslais parasytu "psichologiniu" knygu. Si, kitaip nei kitos, "subalansuota" ne tam, kad itiktum kitiems, o kad susitaikes su savimi tu pats taptum laimingas. Louise teigia, jog kiekviena musu mintis kuria musu ateiti. O mintis galime rinktis. smile.gif Nuoskaudos, kritika ir kaltes jausmas - labiausiai mus zeidziantys minciu modeliai, kuriu reikia atsikratyti, kuriuos reikia pakeisti. Ta ir stengiuosi padaryti.
Labai nustebau vakar perskaiciusi, jog autore sako, kad zmones, kuriu slaunys yra stambios (palyginti su kitom kuno dalim) uzgniauze nesiojasi ir negali pamirsti vaikystes nuoskaudu. g.gif Be galo nustebau, nes mano slaunys tikrai stambios palyginti su blauzdom, o vaikystes nuoskaudu as turiu. Gal jos dabar man ir nebesukelia jokiu jausmu, bet zmonems, kurie del ju atsakingi as vis dar neatleidau. Nusprendziau issivaduoti is praeities. Ne vien del to, kad noriu graziu slaunu biggrin.gif . Kad buciau rami, turiu atleisti sau ir kitiems.
Atleiskit labai, kad issipleciau, bet kovodama su tingumu stengiuosi jam nepasiduoti smile.gif
Knygoje taip pat sakoma, kad mes patys isprovokuojame ligas. Uz kiekviena liga tasakingas netikes tam tikru minciu modelis ( kaip, kad "As esu kaltas, kad mano tevai issiskyre"), tad knygos gale pateikiamas ilgas sarasas pavyzdziu kaip keisti savo mintis teigiama linkme. Pagieza, pyktis, baime - visa tai yra ligu priezastys. Nutukimo taip pat. Jam priskiriamas ir nesaugumo jausmas. Mano atveju taip ir yra - atsiduriau naujoje, nepazistamoje aplinkoje, kur jauciausi lyg nesava, mane viskas baugino, tad "apsaugai" uzsikroviau "sarvus" - 10 papildomu kilogramu doh.gif
Dabar mano tikslas itikinti pasamone, kad esu visiskai saugi ten, kur esu ir man negresia kova del islikimo, kuriai gali prireikti tu 10kg biggrin.gif
nicorrette
QUOTE(mexica @ 2006 08 31, 17:00)
Sveikutes  4u.gif

Ta knyga - Louise L. Hay "Myledamas save tu busi laimingas". Be galo nuostabi knyga  wub.gif Konkreciu rezultatau, aisku, dar nejauciu, nes dar nespejau jos gerai isanalizuoti, bet vel skaitydama nuo pradziu gilinuosi i kiekviena patarima. Paemus knyga i rankas ir nors truputi ja paskaicius man visada pakyla nuotaika. Ji tokia silta ir zmogiska. Cia nera tu stereotipu, kuriais pagristos dauguma komerciniais tikslais parasytu "psichologiniu" knygu. Si, kitaip nei kitos, "subalansuota" ne tam, kad itiktum kitiems, o kad susitaikes su savimi tu pats taptum laimingas. Louise teigia, jog kiekviena musu mintis kuria musu ateiti. O mintis galime rinktis. smile.gif Nuoskaudos, kritika ir kaltes jausmas - labiausiai mus zeidziantys minciu modeliai, kuriu reikia atsikratyti, kuriuos reikia pakeisti. Ta ir stengiuosi padaryti.
Labai nustebau vakar perskaiciusi, jog autore sako, kad zmones, kuriu slaunys yra stambios (palyginti su kitom kuno dalim) uzgniauze nesiojasi ir negali pamirsti vaikystes nuoskaudu.  g.gif
Knygoje taip pat sakoma, kad mes patys isprovokuojame ligas.
Dabar mano tikslas itikinti pasamone, kad esu visiskai saugi ten, kur esu ir man negresia kova del islikimo, kuriai gali prireikti tu 10kg  biggrin.gif
*

sveika, mexica 4u.gif

J.Murphy idėjos yra tokios pat: "visa jūsų patirtis, visi veiksmai, įvykiai ir susiklosčiusios aplinkybės - reakcija į jūsų mintis, jų atspindys" rolleyes.gif "nesvarbu, ką įteigsite savo pasamonei, ji išjudins žemę ir dangų, kad įgyvendinti jūsų norus, todėl turite siųsti tik geras idėjas ir konstruktyvias mintis". t.y. jei siųsi mintis apie nepriteklių, baimę, nesaugumo jausmą ar net negražų kūną (tipo "kokia aš stora, pasibjaurėtina"), tą ji ir sukurs.

žinai, kas geriausia įvyko, kai pradėjau domėtis tais pasąmonės dalykais? rolleyes.gif būtent, atsirado tas saugumo jausmas ax.gif žinojimas, kad viskas (kaip gyvensiu, kiek gyvensiu, būsi graži ar negraži, laiminga ar nelaiminga, turtinga ar vargšė ir t.t.) priklauso tik nuo manęs ax.gif ne nuo kitų ar nuo "tokio likimo", tik nuo manęs...

dar labai smagiai skaitosi Napoleono Hillo (J.Murphy pasekėjo) knygelės ta pačia tema, vakar knygyne mačiau net keturias jo knygas, viena nusipirkau, nors jau žinau apie ką ji, tiesiog gera dar ir dar kartą paskaityti ax.gif

o dėl tų šlaunų tai įdomiai g.gif biggrin.gif mano tai visas svoris ant užpakalio ir kojų unsure.gif ar daug nuoskaudų buvo vaikystėj? na, gal ir nemažai unsure.gif bet dabar galvoju, kad nebesvarbu tai, kas buvo, svarbu kas yra dabar ir kas dar bus ax.gif
pepilota
Sveikos, bendramintes!
tai matot as netaip daznai uzeinu kaip noretusi. Nes neturiu savo nuosavo interneto.

Tai va, dar trumpai apie islavejusia nuojauta. Kai ieskojausi darbo cia Anglijoj, perejau visas kavines ir parduotuves ir susirinkau Aplication form. Ja reikia uzpildyt jei nori pretenduoti i norima vieta. Tai as turejau tokia nemaza kruvele. Bet pacia pirma uzpildziau vieno italu restorano. Po to, pajutau, kad tiesiog negaliu prisiversti pildyti kitu. Ir supratau, kad as jau turiu darba. Kai nunesiau uzpildyta, su manim is karto pakalbejo Menedzeris ir pasake, kad galiu pradeti dirbti kad ir dabar. Visi dabartiniai mano bendradarbiai sako, kad taip dar niekas nera susirades cia darbo. Dazniausiai menedzeris net neina sneketis, o ta forma tik kur nors nusimeta. Dabar pati ksdien tai matau.
Tai tokia istorija ax.gif

Dabar programuoju save ant rimtu menesiniu pajamu. Nes silpna darosi pagalvojus ka su tais pinigais darysiu. Tik kartais kyla abejoniu (net ir turint irodymu) g.gif bet Merfis aiskiai raso, kad gausi viska ko nori. ka manot? Idomu ka apie tai raso NLP profesionalai? As vis nerandu laiku ir galimybiu parsisiusti medz. Gal nicorette, kaip labiausiai sioj srity apsiskaicius turi siuo klausimu ka pasakyt mirksiukas.gif

labanakt mergaites! Pasistengsiu vel greitai uzsukti
Hortenzija
pepilota, čia tai beeent blink.gif ir ką tu ten tokio šustro toj anketoj parašei, kad taip sudominai? bigsmile.gif
Bet šaunuolė thumbup.gif Ir toliau taip thumbup.gif Reiks eiti tuoa Merfio veikalus rimtai studijuoti unsure.gif O yra koks būdas kalbos išmokti pagal NLP? ax.gif
nicorrette
QUOTE(Hortenzija @ 2006 09 05, 19:37)
O yra koks būdas kalbos išmokti pagal NLP?  ax.gif
*

su NLP, pvz, galima pakeisti savo busena, pvz, jauti, kad tingi juodai, pritaikai kokia tai technika ir pakeiti savo busena i kokia nors aktyvia bigsmile.gif ir eini pasimokyti, taip pat gali issiaiskinti, kokiu budu tu priimi informacija (t.y. kaip geriau isimeni), pagal tai NLP zmones skirsto i vizualus (vaizdine info), audialus (garsine) ir kinestetikus (jutimine, skonis, kvapas, lietimas, judejimas) ir pagal tai pasirenki (susimodeliuoji) mokymosi strategija (pvz, kaip geriau isimeni zodi? i ji ziuredama, isivaizduodama ka tas zodis simbolizuoja, ji skaitydama balsu ar perrasydama?)

apie kalbu mokymasi yra biski parasyti toj knygoj, kur auksciau mineta "Mano nuostabi ateitis"

nicorrette
QUOTE(pepilota @ 2006 09 04, 22:57)
Dabar programuoju save ant rimtu menesiniu pajamu. Nes silpna darosi pagalvojus ka su tais pinigais darysiu. Tik kartais kyla abejoniu (net ir turint irodymu) g.gif  bet Merfis aiskiai raso, kad gausi viska ko nori. ka manot? Idomu ka apie tai raso NLP profesionalai? As vis nerandu laiku ir galimybiu parsisiusti medz. Gal nicorette, kaip labiausiai sioj srity apsiskaicius turi siuo klausimu ka pasakyt mirksiukas.gif

cia istrauka is "Mano nuostabi ateitis. NLP: sekmes technologija":

"Vieno tyrimo metu buvo apklausta 100 zmoniu, sugebejusiu issigydyti nuo vezio. Visiems jiems buvo nustatyta paskutine stadija, bet ir po 10, 12 metu jie vis dar gyvena. Mokslininkai pabande nustatyti, kas gi sieja siuos zmones. Paaiskejo, kad gydymo metodai, kuriu jie emesi buvo visiskai skirtingi. Vieniems buvo taikomi tradiciniai metodai - chirurgine operacija, chemoterapija ir spinduliavimas. Kiti isbande netradicinius metodus, pvz, akupunktura. Kai kurie emesi dietos. Dar kiti pasirinko psichologijos ar religijos kelia. O buvo ir tokiu, kurie is vis nieko nedare. Vienintelis dalykas, kuris siejo ta simta zmoniu - jie visi TIKEJO, KAD JU VEIKSMAI DUOS TEIGIAMU REZULTATU."

zinai, as vis galvoju, kaip apibrezti ta NLP, ka jis duoda, kad butu aiskiau g.gif tai pagalvojau, kad yra taip: pvz, Merfis sako: galvok teigiamai, ziurek i viska ir visus pozityviai, dziaukis gyvenimu, pastebek grozi, isivaizduok ta ir ta, nuolat kartok sau, kad viskas yra ir bus gerai, ir gausi viska, ko nori ir t.t. ir t.t. bet...stai atsikeli is ryto kazkaip be nuotaikos, pakeliui i darba dar sulyja lietus ar aptasko automobilis, ir darbe dar sefas irgi atsikeles be nuotaikos nepelnytai aprekia, dar koks klijentas-gaidys panervina ir t.t. ir t.t. na, ir kaip tu zmogus gali islikti pozityvus, islaikyti ta pusiausvyra, ar ne? va cia ir padeda NLP technikos, pasitreniraves gali ismokti keisti savo busenas (is susinervinusio i toki, kuriam dzin, pvz biggrin.gif ), taip pat NLP labai padeda ismokti aiskiai vizualizuoti savo tikslus, sutik, tai is tikruju nelengva padaryti, ar ne? smile.gif as anksciau nesuvokiau, kad apskritai savo vaizduote nelabai nuodojausi doh.gif

zodziu, dar daug geru dalyku duoda ta naujoji psichterapijos banga biggrin.gif jos pagrindine ideja: "skirk kasdien 5 min savo smegenu darbui ir turesi viska, ko tik panoresi", ta pati sako ir J.Murphy ax.gif
anzeliux
Sveikos merginos,
Skaičiau aš jus, skaičiau ir taip mane sudominot. Bet gyvenime taip ir yra. Kažkaip visada žinojau, kad ištekėsiu 20-23m., rugsėjo mėn., kada nors baigsiu univerą ir susirasiu gerai apmokama darbą. Nors visi sake, kam tu pinigus be reikalo leidi tiems mokslams, vis tiek dirbsi pardavėja. O aš buvau tikra, kad susirasiu kitą darbą. Tai taip ir įvyko. Kol mokinausi pagimdžiau antrą vaiką, apginiau diplominį ir jau puse metu dirbu vadybinė ir gaunu nemažą algą. Visą šitą buvau sau suplanavus ir tvirtai tikėjau, kad taip ir bus. Ir nieko specialiai nedariau, kazkaip savaime taip isejo.
pepilota
QUOTE(anzeliux @ 2006 09 07, 16:39)
Sveikos merginos,
Skaičiau aš jus, skaičiau ir taip mane sudominot. Bet gyvenime taip ir yra. Kažkaip visada žinojau, kad ištekėsiu  20-23m., rugsėjo mėn., kada nors baigsiu univerą ir susirasiu gerai apmokama darbą. Nors visi sake, kam tu pinigus be reikalo leidi tiems mokslams, vis tiek dirbsi pardavėja. O aš buvau tikra, kad susirasiu kitą darbą. Tai taip ir įvyko. Kol mokinausi pagimdžiau antrą vaiką, apginiau diplominį ir jau puse metu dirbu vadybinė ir gaunu nemažą algą. Visą šitą buvau sau suplanavus ir tvirtai tikėjau, kad taip ir bus. Ir nieko specialiai nedariau, kazkaip savaime taip isejo.
*

Tu esi visiskai teisi. daugybe sekmingu ir turtingu zmoniu tokiais tapo be jokiu pratimu. Bet nesamoningai taikydami tai, apie ka mes cia dabar ir kalabam. Visi jie norejo ir tvirtai tikejo, kad gali tai tureti. Pratimai yra kaip ramentai.

cia mano supratimu ax.gif
pepilota
Seikos, bendramintes! tai kur pratingot? Nu man tai kasdien sekasi vis geriau ir geriau. Nu dievazi gyventi yra gera! O kur jus visos dingot? Tik nesakykit, kd kur nors sulinde depresuojat blush2.gif

Gal dar kokiu naujienu turit? As tai dabar keliausiu i Lokados puslapeli, nes iki siol tai visai neturejau laiko ten pasibuti. esu uzsikasus darbais. Varau per du darbus. Bet dabar viskas taip klojasi, kad vienam uzdirbsiu tiek, kiek per abu, tai is kito iseisiu. Turesiu daugiau laisvo laiko daryti tai kas man l. patinka. Kol kal vizualizacija uzsiimu vaziuodama autobusu i darba. Bet juk tai geriau negu nieko.

Dar noreciau paklausti, labiau apiskaiciusiu: kaip suderinti vizualizacijos pratimus, jei noriu skirtingu dalyku. Pvz. man svarbu: pinigai, kuo greiciau laisvai bendrauti angliskai, suliekneti iki norimo svorio ir tureti sveika ir lygia oda. Kazi ar nesusimakaluoja jei viska darai kartu? O ir siaip konsentracijos pritruksta kol viska padarai. Gal ka apie tai zinot?

IKIKI! Nedinkit! Bendraukim!
pepilota
Nicorette, tu cia daugiausia esi pasiskaicius. Kokias knygas parekomenduotum is likados susipazinimui su NLP?

Aciu 4u.gif
Zivilka
na man atrodo, jei tu save vizualizuosi visomis temomis is karto, tikrai vienas kitam netrukdys. isivaizduoju, kaip pvz. ieinu i restorana liekna labai brangiais drabuziais, svytincia oda, susitinku su klientu ir kalbu angliskai, ko ne?
pepilota
Jau as jums atsibosiu doh.gif

Niekaip negaliu issisaugoti norimos knygos. Viena leido, o kitos ne. HELP!!!!!!

Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2006 09 18, 16:00)
na man atrodo, jei tu save vizualizuosi visomis temomis is karto, tikrai vienas kitam netrukdys. isivaizduoju, kaip pvz. ieinu i restorana liekna labai brangiais drabuziais, svytincia oda, susitinku su klientu ir kalbu angliskai, ko ne?
*

As irgi taip galvojau. Bet juk tvirciau pasijunti, kai paklausi patarimo, ane? mirksiukas.gif

Noreciau daugiau nuomoniu ax.gif
aciu Zivilka 4u.gif
pravil
biggrin.gif Labutis , įdomu čia, ir aš radusi laiko pasiskaitinėsiu tas knygas...
O šiaip tai tikrai daugelis dalyku gyvenime atsitinka tarsi stebuklas, ir kol aš tų knygų neišstudijavau, tai visus tuos stebūklėlius priskiriu kaip "Įvyko su dievo pagalba", bet kogero čia panašiai ar žmogus meldžia kažko ar tiesiog aptie tai svajoja, karštas troškimas dažnai išsipildo ...
nicorrette
QUOTE(Zivilka @ 2006 09 18, 14:00)
*

labai geras variantas smile.gif

zinai, pepilota, as panasiai pradzioj blaskiausi, kaip auksine zuvele pagavusi,
jetau, galvoju, o cia tai geras, galiu gauti viska, ko tik panorejusi yahoo.gif noriu 10 000 lt, paskui ne, per mazai, noriu 100 000 lt, ir namo, ir figuros liuks, ir darbo geriausio pasaulyje, o gal ne, savo verslo, klestincio, ir keliauti keliauti keliauti... biggrin.gif
susirasiau teiginius, kuriuos turiu kartoti, kol as juos susakydavau pries miega, labai jau ju daug buvo doh.gif paskui, kazkokia abejone isisuko, kad kazka ne taip darau g.gif kazkokia atrode tustybe tie visi mano norai, dar pagalvojau, o kas bus kai jau gausiu, kas tada? ar tada jau busiu laiminga? unsure.gif

zinai, supratau..na, tiksliau perskaiciau knygoj "Realybes transferingas" (yra Lokadoj, nuostabi teorija) is tikruju, svarbiausia yra tureti TIKSLA, t.y. ko nori pasiekti,

vat, atsakyk, i klausimus:
kam tau reikalingi pinigai?
kodel nori ismokti anglu kalbos?
kodel nori suliekneti?
kodel nori tureti grazia ir lygia oda?

manau, kad atsakymai ir bus tas tikslas, kuri reikia vizualizuoti ax.gif o pinigai, anglu zinios ar issorinis grozis yra tik priemones tam tikslui pasiekti 4u.gif
kai vizualizuosi savo TIKSLA, ir jis ims materielizuotis, priemones savaime tam atsiras,
kaip pvz, jei nori namo, tai ir galvok apie nama, ir nesuk galvos del pinigu tam namui nupirkti ax.gif pinigai yra tik priemone tavo tikslui pasiekti, ir jei jau pasiekei, kad "visatos ekrane" tavo noras isiziebe, tai pinigai tavo tikslui ispildyti ateis savaime,

skaitai rusu kalba?
paimk Ricardo Bandlerio "Panaudok savo prota pasikeitimui", ji nera stora, tai NLP pradininko R.Bandlerio NLP seminaro medziaga, ten nemazai pratimu butent su vaizduote

pravil,
taip, as irgi anksciau visas gyvenimo sekmes ir nesekmes priskirdavau atsitiktinumui, "Dievo malonei", dabar zinau, kad taip nera, atsitiktinumu nebuna, o ir Dievas nesirenka, kam duoti, o kam neduoti, renkames tik mes patys ax.gif
Zivilka
taip nicorette, labai teisingai pasakyta. ir jei nori suploneti, turi galvoti apie save plona, o ne apie dietas ,kurios yra tik priemones
pepilota
labutis, mergaites!

As ir vel po savaiteles uzsuku. Taigi varau per du darbus ir tik per laisva diena galiu pas jus uzsukti. Bet jau nuo kitos savaites lieku tik vienam darbe, nes pasiekiau savo pirmaji tiksla - vienam darbe uzdirbsiu tiek, kiek per abu.

labai visoms dekoju uz atsakymus ir patarimus! 4u.gif
jauciu butu faina kada visoms susitikti ir padiskutuoti.

Taigi kaifuoju nuo to, kaip man puikiai sekasi biggrin.gif thumbup.gif
viskas pagal plana. Dabar turesiu daugiau laiko, kuri skirsiu sau, sportui ir anglu k. tobulinimui. Taip pat dar giliau pasidometi sritimi, kuri man labai patinka.
tai ta proga noreciau uzsiprasyti saraselio knygu, kurias galeciau pasiskaityti, kad dar geriau suvokciau kaip veikia musu smegeneles.

Bukit geros ka nors parekomenduokit. Gali buti lietuviu, rusu, anglu ir prancuzu kalbom. spalio pb. atlekiu trumpam i Lietuvele, tai jau nulekciau i rusiska knygyna ir ka nors isigyciau. ten ziauriai pigios knygios. Man kazkaip smagiau skaityti 'gyva' knyga, o ne kompiuterine.

dabar varau i google gal rasiu kokios idomios info. Mama sake, kad per stiliu rode labai idomia laida. kaip ji issireiske: kazkas panasaus kaip tu domiesi. Tai zinokit jei ka idomaus rasiu, tai pasidalinsiu ir su jumis.

IKI!!!
Micha
QUOTE(pepilota @ 2006 09 25, 14:39)
labutis, mergaites!

Mama sake, kad per stiliu rode labai idomia laida. kaip ji issireiske: kazkas panasaus kaip tu domiesi. Tai zinokit jei ka idomaus rasiu, tai pasidalinsiu ir su jumis.

IKI!!!
*

Smagu girdeti, kad viskas pagal plana!
As ir jau nuo paauglystes susikuriu "plana"... kas lyg sioliai viskas ir susikloste taip, kaip buvo planuota.
Reiks ilisti i tv.lt, gal transliuoja stiliu per ten g.gif
mexica
Sveikutes biggrin.gif

Matau visoms viskas tik i gera tik i gera thumbup.gif Liuks kaip samgu.
As tik cia nespeju su tais mokslais suktis doh.gif Baigiu isprotet. Va todel vakar pasiemiau is bibliotekos merfio "jusu pasamones galia". Raso beveik ta pati, ka ir louise hay, ale visvien smagu paskaityt. Stengiuosi nutraukti kiekviena negatyvia minti. Stengiuos nesiskusti - juk viskas siaip ar taip bus gerai thumbup.gif
Kadangi merfis sako, jog pratimus geriausia kartoti pries uzmiegant (kai samone jau mazai veikli ir lieka veikti pasamone) tai manau kad bent jau tam atrasiu laiko - visvien juk iskart neuzmiegu, dar pasivartau, tai ta laika isnaudosiu bent kiek turiningiau smile.gif Prarast juk nera ko.
Beto pradejau lankyti joga. Ten irgi moko pozityviai mastyti. Dabar per kiekviena atsipalaidavimo pratima irgi bandysiu iteigti savo pasamonei trokstamus dalykus. tikiuosi, kad man seksis lygiai taip pat gerai, kaip ir jums 4u.gif
nicorrette
QUOTE(mexica @ 2006 09 27, 14:27)
Beto pradejau lankyti joga. Ten irgi moko pozityviai mastyti. Dabar per kiekviena atsipalaidavimo pratima irgi bandysiu iteigti savo pasamonei trokstamus dalykus. tikiuosi, kad man seksis lygiai taip pat gerai, kaip ir jums  4u.gif
*

aš taip pat pradėjau lankyti jogą drinks_cheers.gif ir mus moko teigiamo mąstymo, saviįtaigos ir savihipnozės, kaip pasiekti transo būseną, žodžiu, tokią, kai pasąmonė yra imliausia įtaigai smile.gif įdomu, o jūs praktikuojat shavasaną (transas ir įtaiga)?

visada galvojau, kad joga tai šiaip kažkas, pozos kažkokios hihihi.gif kai atradau Murphy pirmas mano noras buvo - sulieknėti biggrin.gif ir visos mintys buvo nukreiptos tik į tai ax.gif net negaliu pasakyti, kaip aš sumąsčiau apie jogos užsiėmimus, bet tikriausiai tai ir buvo tas atsakymas į mano "maldą" ax.gif

Zivilka
vo blyn kaip suveike, ania?
nicorrette
QUOTE(Zivilka @ 2006 09 27, 14:57)
vo blyn kaip suveike, ania?
*

aniaaa beee.gif
Zivilka
o ko supykai smile.gif ?
nicorrette
QUOTE(Zivilka @ 2006 09 27, 15:20)
o ko supykai  smile.gif  ?
*

na, nesupykau as smile.gif

tik atrodo, kad nelabai tiki, tuo, apie ka cia kalbam ax.gif
Zivilka
kaip tik labai tikiu, uztai ir sakau, kad suveike tau su ta joga, nu tipo pasamone pakiso reikalinga sprendima, kurio tu prasei, ir gerai kad ji sugebejai isgristi, cia jau irgi treniruotes padejo matomai
mexica
QUOTE(nicorrette @ 2006 09 27, 15:44)
aš taip pat pradėjau lankyti jogą  drinks_cheers.gif ir mus moko teigiamo mąstymo, saviįtaigos ir  savihipnozės, kaip pasiekti transo būseną, žodžiu, tokią, kai pasąmonė yra imliausia įtaigai smile.gif įdomu, o jūs praktikuojat shavasaną (transas ir įtaiga)? 

visada galvojau, kad joga tai šiaip kažkas, pozos kažkokios  hihihi.gif kai atradau Murphy pirmas mano noras buvo - sulieknėti  biggrin.gif ir visos mintys buvo nukreiptos tik į tai  ax.gif net negaliu pasakyti, kaip aš sumąsčiau apie jogos užsiėmimus, bet tikriausiai tai ir buvo tas atsakymas į mano "maldą"  ax.gif
*

Darom ir mes tas shavasanas ir kvepavimo pratimus, kuriu metu irgi koncentruotis reikia smile.gif
Tai kaip ten su ta figura? g.gif Ar padeda nors kiek? As tai dabar issiputus vaikstau (PMS), tikiuosi, kad paskui jau imsiu po truputi lieknet ( juk visalaika dar ir ziuriu ka i burna dedu) ax.gif
pepilota
As tai nuo kitos savaites i sporto kluba leksiu. ten joga irgi bus. Bet ten jauciu nebus taip, kad labai dvasia orientuosis. Vis delto sporto klubas ten. Matysiu.

Bet jau labai cia mane sudminot su ta joga. L. butu idomu ismokti kuo labiau pasinerti i ta busena, kai pasamone imliausia. gal cia galetumet kokiais patarimais pasidalint ax.gif
Izolda
Na žiūriu tema apmirus.. O aš kaip tik ją atradau ir pasikonsultuot norėjau.. ax.gif
Na dėl to svorio metimo.. Man reikėtų gal kokius 5-7kg numesti. Bet tai numetu, tai ataugu, ir tas visas procesas jau į neviltį varo.. verysad.gif
Labai patiko Paul McKenna knyga "Lieknėkime kartu". Bet pas mane tarsi užprogramuota, kad vos netekus poros kilogramų užeina apsirijimo priepuoliai ir tesiasi tol, kol aš tų kg neataugu. Visad pradedu nuo pirmadienio, ir visad paslystu savaitgalį, o paskui jau niekaip nesustoju iki dar kito pirmadienio.. Ir taip ritu sizifo akmenį.
Taip gerai jaučiuosi kai svoris krenta, taip grožiuosi mažėjančiom formom, ir staiga iš kažkur ateina neramumas, kad tuoj vėl priaugsiu, kad va va, dar pora dienų ir apsirysiu. Imu nelaukti tų dienų, duodu sau pažadus, kad įveiksiu silpnumą, bet tas apsirijimas įvyksta. Taip ir kartojasi viskas be galo.
Labai susidomėjau NLP, gal galit patart nuo kokios knygos pradėt ar gal šiaip turit kokių patarimų? rolleyes.gif
MELDA
QUOTE(wahaha @ 2007 03 02, 17:14)
Na žiūriu tema apmirus.. O aš kaip tik ją atradau ir pasikonsultuot norėjau.. ax.gif
Na dėl to svorio metimo.. Man reikėtų gal kokius 5-7kg numesti. Bet tai numetu, tai ataugu, ir tas visas procesas jau į neviltį varo.. verysad.gif
Labai patiko Paul McKenna knyga "Lieknėkime kartu". Bet pas mane tarsi užprogramuota, kad vos netekus poros kilogramų užeina apsirijimo priepuoliai ir tesiasi tol, kol aš tų kg neataugu. Visad pradedu nuo pirmadienio, ir visad paslystu savaitgalį, o paskui jau niekaip nesustoju iki dar kito pirmadienio.. Ir taip ritu sizifo akmenį.
Taip gerai jaučiuosi kai svoris krenta, taip grožiuosi mažėjančiom formom, ir staiga iš kažkur ateina neramumas, kad tuoj vėl priaugsiu, kad va va, dar pora dienų ir apsirysiu. Imu nelaukti tų dienų, duodu sau pažadus, kad įveiksiu silpnumą, bet tas apsirijimas įvyksta. Taip ir kartojasi viskas be galo.
Labai susidomėjau NLP, gal galit patart nuo kokios knygos pradėt ar gal šiaip turit kokių patarimų?  rolleyes.gif
*

tai jau pradėjote nuo ''Lieknėkime kartu'', ten nemažai informacijos, gaila, kad šitas forumas koks tai apmiręs paskutiniu metu verysad.gif verysad.gif
Izolda
QUOTE(MELDA @ 2007 03 04, 22:28)
tai jau pradėjote nuo ''Lieknėkime kartu'', ten nemažai informacijos, gaila, kad šitas forumas koks tai apmiręs paskutiniu metu verysad.gif  verysad.gif
*

Aha, perslaičiau tą knygą, labai patiko, pajutau, kad atradau kažką naujo. Tik vis nesisekė pritaikyti. Bet čia, forume, pasiskaičiusi nusipirkau knygą "Nieko nėra neįmanoma", tai daug labiau viskas pasidarė aišku. Daug ką reiškė mano požiūris ir nusiteikimas. Žiūrėsiu kaip dabar seksis, tik norėtūsi, kad atsirastų daugiau bendraminčių, pasidalintų patirtim ir pasiekimais. rolleyes.gif
Zivilka
QUOTE(wahaha @ 2007 03 05, 15:30)
Aha, perslaičiau tą knygą, labai patiko, pajutau, kad atradau kažką naujo. Tik vis nesisekė pritaikyti. Bet čia, forume, pasiskaičiusi nusipirkau knygą "Nieko nėra neįmanoma", tai daug labiau viskas pasidarė aišku. Daug ką reiškė mano požiūris ir nusiteikimas. Žiūrėsiu kaip dabar seksis, tik norėtūsi, kad atsirastų daugiau bendraminčių, pasidalintų patirtim ir pasiekimais. rolleyes.gif
*

na o kas tai per knygute, apie lieknejima ar aplamai? kas autorius
Izolda
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 05, 14:46)
na o kas tai per knygute, apie lieknejima ar aplamai? kas autorius
*

Ten aplamai apie gyvenimą, apie norus ir tikslus, rašo, kad tai, koks mūsų gyvenimas yra dabar, kažkada toks gimė mintyse, ir koks bus rytoj, taip pat priklauso tik nuo mūsų mąstymo. Pateikta daug pavyzdžių apie kitų žmonių nutikimus. Ir jei labai ko nors nori, kad ir sulieknėti, turi labai norėti, daryti tam tikrus pratimus ir tikėti. Nes bet kokios abejonės ar tvirtinimai, kad niekam netikus, stora ir liksiu, ima ir išsipildo.
Nu kažkas panašaus. Teigia, kad mes esame tai, kaip mes save įsivaizduojam.

O tu irgi nori numesti svorio ar tik šiaip domiesi? smile.gif
Papildyta:
O autorius Peter Kummer smile.gif
Izolda
nejaugi jau niekas netaiko svoriui mesti NLP? g.gif
Zivilka
QUOTE(wahaha @ 2007 03 05, 19:06)
Ten aplamai apie gyvenimą, apie norus ir tikslus, rašo, kad tai, koks mūsų gyvenimas yra dabar, kažkada toks gimė mintyse, ir koks bus rytoj, taip pat priklauso tik nuo mūsų mąstymo. Pateikta daug pavyzdžių apie kitų žmonių nutikimus. Ir jei labai ko nors nori, kad ir sulieknėti, turi labai norėti, daryti tam tikrus pratimus ir tikėti. Nes bet kokios abejonės ar tvirtinimai, kad niekam netikus, stora ir liksiu, ima ir išsipildo.
Nu kažkas panašaus. Teigia, kad mes esame tai, kaip mes save įsivaizduojam.

O tu irgi nori numesti svorio ar tik šiaip domiesi? smile.gif
Papildyta:
O autorius Peter Kummer smile.gif
*

aisku tadu. zodziu cia bendrai apie NLP knygute. as irgi noriu nemesti 25 kg, todel ir susidomejau McKenna. kol kas dar nelabai padejo, bet nors ismokau vizualizacijos pratimus daryti, kaip isivaizduoji save liekna, dabar bandau pamilti save
Izolda
Nu man tai kokius 5-8 kg numest reiketu, bet tai jau kokie 7-inti metai yra kaip pagrindinis gyvenimo tikslas, ir man niekaip tai nepavyksta.

Dbr jau supratau, kad seniau sukoncentruodavau demesi i neigiamus dalykus, i svori ir pan. Ir tikrai kazkiek pakeiciau mastyma, dbr susikoncentruoju i tai kokia noriu buti, bet kartojasi ta pati situacija, vos pajauciu, kad svoris krinta, pakrenta kokie pora kg, tik tik apsidziaugiu, ir net negaliu paaiskint is kur staiga ateina tas noras prisivalgyt, o jau paskui nebegaliu sustot, ir valgau tol kol neataugu tu kg ir dar daugiau verysad.gif

Turbut dar kazkas yra mano pasamonej, lyg kokia programele, kuri suka ta jo-jo ratu.. Bet nznau kaip tai i veikti unsure.gif
Zivilka
QUOTE(wahaha @ 2007 03 16, 11:30)
Nu man tai kokius 5-8 kg numest reiketu, bet tai jau kokie 7-inti metai yra kaip pagrindinis gyvenimo tikslas, ir man niekaip tai nepavyksta.

Dbr jau supratau, kad seniau sukoncentruodavau demesi i neigiamus dalykus, i svori ir pan. Ir tikrai kazkiek pakeiciau mastyma, dbr susikoncentruoju i tai kokia noriu buti, bet kartojasi ta pati situacija, vos pajauciu, kad svoris krinta, pakrenta kokie pora kg, tik tik apsidziaugiu, ir net negaliu paaiskint is kur staiga ateina tas noras prisivalgyt, o jau paskui nebegaliu sustot, ir valgau tol kol neataugu tu kg ir dar daugiau  verysad.gif

Turbut dar kazkas yra mano pasamonej, lyg kokia programele, kuri suka ta jo-jo ratu.. Bet nznau kaip tai i veikti unsure.gif
*

nu zinok lygiai tas pats ir man, pora nukrenta, 4 atauga, nes metu visus laikymusis. kazkas ne taip. tai ir priaugau per 7 metus iki tiek kad jau ne 6-7 reikia numesti o 25. ups, jau 23 blush2.gif
lauryna
QUOTE(pepilota @ 2006 06 03, 09:45)
Esu perskaicius ne viena knyga apie pasamones galias.  Isbandziau tuos patarimus kai kuriose savo gyvenimo srityse. Ir rezultatais tikrai nenusivyliau. kaip tik dabar bandau pasamones pagalba numesti likusius kg. Kol kas sekasi puikiai thumbup.gif  siandien svarstykles parode toki skaiciu, kokio net mokykloj nemaciau. Dar -3kg ir busiu pasiekus savo idealu svori, apie kuri svajojau nuo mokyklos laiku ir niekaip negalejau jo pasiekti, nes usisukdavau prisirijimo ir dietu laikymosi rate. Jau ir pati suvokiau, kad viskas priklauso nuo psichologinio nusiteikimo. Taciau teorines zinios padejo jaustis tvirciau. jei kam bus idomu galesiu parasyti placiau.

Tiesa, Baltarusijoj yra gydytojas, kuris kodavimo budu gydo ne tik nuo alkoholizmo ir rukymo, bet ir nuo antsvorio bei odos ligu. Pati pas ji buvau del odos. Jokie tepalai nepadejo. Atrodziau baisiai. Kai dabar paziuriu i tas nuotraukas negaliu patiketi, kad ten as. Po jo seanso jau pirma savaite prasidejo akivaizdus pokyciai. Be jokiu tepalu! O mama numete 17kg ir meta juos toliau.

Skeptikems linkiu ir toliau kankintis ir buti nepatenkintoms tuo ka mato veidrodyje. O gal geriau pasidometi, kas vyksta aplink? Juk jei meskazko nezinom, nereiskia, kad to nera  mirksiukas.gif
*

Mano mama pris kokius 6 metus lankesi pas si Baltarusijos gydytoja.Kiek supratau ja uzkodavo,per 3 men numete 18 kg.Kaip ir reikejo tiketis po metu svoris autaugo blink.gif Manau, mano mamytei valios ir motyvacijos pritruko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.