Prisimenu savo paskutini apsilankyma cirke pries kelis metus. Buvo visai smagu, tik labai gailejau zvereliu... Pasirode, kad ne visai ten su jais gerai elgiasi, kad ismokytu tu triuku. Liudni zvereliai buvo
Uzkliuvo uz akies, kad Vilniuje atvaziaves cirkas, ir pasidare idomu, ar jusu vaikuciams ten patinka? Kas labiausiai? Kokio amžiaus vaika jau galima vestis i cirka, kad jam ten tikrai butu idomu?
Prisimenu savo paskutini apsilankyma cirke pries kelis metus. Buvo visai smagu, tik labai gailejau zvereliu... Pasirode, kad ne visai ten su jais gerai elgiasi, kad ismokytu tu triuku. Liudni zvereliai buvo
Jo, vaikai zvereliu gaileti dar nemoka, manau, jiems linksma ir tiek. Mano asmenine nuomone, anksciau kaip treju metu vaiko vestis neverta.. Pirma, pakankamai didelis triuksmas, ko mazesnieji gali issigasti, antra, abi vaidinimo dalys trunka apie 2 valandas- ryskiai per ilgai maziukams. Siaip jau manoma, kad mazdaug treju metu vaikas demesi sukaupes islaikyti gali 15-30 minuciu geriausiu atveju.
Man nuo vakystės siaubą varo klounai, nemanau kad ir savo vaiką vesiu tų baisybių žiūrėt.....
Mes buvom su savo dvimetinuke ir keturmete. Na jos nesėdi ramiai...bet visai patiko abiem... Įmanoma
Savo vaiką pirmą kartą vedžiau 2,5 metų. Tačiau visiškai kitaip nei tikėjausi jam labiausiai patiko ne žvėreliai ar klounai, bet akrobatai.
Antrą kartą buvo jau 5 metų, tai tada jau rimtai žiūrėjo ir įdomu buvo viskas. Manau, kad iki 3 metų tikrai neverta vesti.
O mes buvom visai nesenai, 2.5m. ir visai patiko, t. y. mums su teveliu lyg ir siaip sau bet vaikui ispudziu.....
Vyresnėlė 2 metukų pirmą sykį ėjo į cirką ir žiūrėjo net nekvėpuodama, o mažoji dar nebuvo (jai 3 m.), reikia jau susiruošti ir su ja.
Mes dukryte nusivedem i cirka 2,4 m. Pirma dalis buvo ilgoka,tai ji muistesi labai. O po pertraukeles,per kuria pavaiksciojo,palakste,antra dali issedejo ramiai,nes ji truko apie 20 min.
Aš saviškį į cirką vedžiau , kai buvo apie 3 metukus, tai jam labai patiko ir ramiai išsėdėjo, nors man pačiai cirkas tai
Mes į cirką pirmą kartą ėjom, kai buvo 2,7 m., bet pirma dalis ilgoka buvo, pradėjo judėti, nebesėdėti, antrą dalį labai lengvai pražiūrėjo, nes truko apie 30 min, o dabar neseniai kai buvo, tai jau problemų su juo nėra, sėdi kiek reikia, aišku, jei įdomus cirkas
Mums su cirku liūdnai baigėsi. Dukrytė buvo ne tokia ir maža, jau sulaukusi 3 metukų,bet...Viskas klostėsi gerai, kol nepasirodė klounai. Nesulaukėm ne tik kad pabaigos, bet net ir vidurio. Pradėjo verkti, nusisuko, apsikabino mane ir šaukė - noriu išeiti iš čia, bijau jų. Tai vat, bet vaikas vaikui nelygus. Maniškė nuo mažens labai jautri. Dabar, būdama penkerių daug baimių jau atsikratė, bet vistiek jų nemažai liko.
vat man iškilo toks klausimas, ar jūs vedėtės tokio amžiaus vaikiukus į cirką, nes mūsiškis metų proga gavo du bilietukus į cirką. labai norėtume vestis, tačiau ar jis neišsigas triukšmo, tų žvėrių ir dar ko nors?
Gal kas turit tokios patirties?
Priklauso nuo vaiko. Gali triukšmo išsigąsti, nors man rodos, greičiau gali neišlaikyti dėmesio visą pasirodymo laiką
vasarą buvom vestuvėse, tai jį labai gąsdino plojiomas švilpimas ir tokio pobūdžio triukšmai.Tai aš pasimetus...
Mano panelei 1.3m.ir sekmadieni ruosiames keliaut i cirka kaip tik
Tikrai nesivesčiau tokio mažo vaiko į cirką. Vasarą su vaikais buvom susiruošę į cirką "Fantazija" . Taip pat svarstėm ar vestis kartu mažąją (1m.). Dabar džiaugiuosi , kad nesivedėm. Sėdėjom prie pat arenos. Tai kai išleido tigrus ir liūtą į areną, buvo nejauku vyresnėliui (4m.), net man pačiai, ką jau apie vaikus kalbėt.
mano mazei buvo1,7men kaip ejom i cirka,taip tai patiko visi gyvunai viskas, issedejo ta1valanda bet jau i gala buvo sunkiau,garsas didelis mazesni leliukai buvo tai verke,ir mano maze verke kaip pamate ugnies lanka( nes per verksmus reke popa)per kuri ozka sokinejo,bet cia dar nieko ozkai sokinejant uodega uzsidege tai patikekit ne vien vaikai issigando bet ir suauge
taip viskas gal ir gerai tik labai nepatiko klaunai jie ten vienas kita muse tai mano maze nesuprato kas cia vyksta vis reke nenoriu klaunu buvo mazesniu kurie vezimeli dar sedejo tai pastebejau ,kad keli net uzmigo per cirka taip ,kad spreskit ar vesti
Mes irgi sprendem ta klausima, ir turbut dar palauksime koki pusmetuka. Nebent tai butu nedidukas cirkas ir neilga programa. O tas kur i Kauna atvaziuoja, tai ten labiau viresniems vaikams ir suaugusiems skirtas. Maziems vaikuciam, tai tik kokie suniukai, kaciukai rupi, nu gal dar kokia beznione
Pas mus irgi cirkas atvažiuoja. Tai bandysim keliaut visi
Gali būti per anksti, nes ten ne mažas triukšmas juk bus, gali išsigąsti
O as manau kad tai nuo vaiko priklauso, bet tikrai ne nuo amziaus
P.S. nepabandes niekad nesuzinosi kaip tavo vaikas elgsis
Nu gal
Savo vaiko tkrai nesivesčiau. Išsėdėt gal ir išsėdėtų, bet tokie maži dar nemoka susidoroti su savo emocijomis, bet jau maniškis naktį po tokių apslankymų prablūdija
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 12, 21:36) Nu gal Maniskei irgi patinka Papildyta: QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 13, 08:41) O maniskei cirkas labai patiko kad ji gryzdama atgal taip uzluzo kad nunese i namus ant ranku jos nebeprikelem ir ismiegojo nuo 16 iki 12 nakties
Pritariu mamytėms, kad įspūdžiai iš cirko labiausiai priklauso nuo vaiko. Cirke buvome su 1,5 metukų sūneliu. Kadangi tai nebuvo pirmas kartas panašioje aplinkoje (ta prasme, iki tol ne kartą buvome teatre, koncertuose), tai vaikas puikiausiai išlaikė dėmesį visą pasirodymą. Tik su klounų numeriais sunkiau sekėsi. O labiausiai, kaip bebūtų keista, patiko akrobatai. Nors jau daugiau nei metai praėjo vaikui cirkas asocijuojasi būtent su akrobatais.
Tačiau niekur nebuvusio vaiko į cirką vestis turbūt nesiryžčiau - dėl triukšmo, staigiai besikeičiančios aplinkos. Pirmiems kartams kur kas labiau tinka paprastučiai spektakliukai, skirti ikimokyklinukams, pagaliau koncertai po atviru dangumi, iš kurių bet kada gali išeiti. Kalbant apie emocijas, tai mano vidurinėlis - jautruolis, tad neramios naktelės būna ir nuo kur kas mažesnių įspūdžių kiekių. Tačiau nuo tokių emocijų antplūdžių aš vaiką saugau tik dalinai (na, kad nebūtų kelios perkrautos dienos iš eilės) - neurologės patarimu treniruojame nervinę sistemą.
As savo vaiko nevesciau jis vistiek nesusikoncentruos ir neziures i ta cirka,beto jautrus garsam yra,tai manau tikrai isigastu.Pauges tada bandysim...
Na,mes jau is cirko grizom
O žinokit paiėmėm ir tikrai nesigailim žiūrėjo akie išpūtęs ir išbuvo 3valandas, dar daugiau, nusnudo 15min ir viskas, jokio triūkšmo nekilo nieko labai patiko mažyliui. Tikrai nesigailiu
mano mažylę buvo krikšto mamytė į cirką nusivedus, aš šiaip jai sakiau, kad gal nereikia, per maža. na ir ką, 15 min. pasėdėjo ramiai, pažiūrėjo, o po to viskas - atsibodo, reikia į kiemą eiti
Mes buvom cirke su beveik 2 mete, tai galejom eiti namo dar pries prasidedant vaidinimui - apžiūrėjom drambli, kupranugarius ir balionus ir užteko. žodžiu išėjom po pirmo vaidinimo pusvalandžio... Nežinau ar ne nuotaika buvo, ar šiaip per maža... Nes vasarą buvom delfinariume ~45 min vaidinimą prasedejo net nekvepuodama... tai ir suprask kame čia reikalas...
QUOTE(MAMICY @ 2006 10 20, 08:51) Mes buvom cirke su beveik 2 mete, tai galejom eiti namo dar pries prasidedant vaidinimui - apžiūrėjom drambli, kupranugarius ir balionus ir užteko. žodžiu išėjom po pirmo vaidinimo pusvalandžio... Nežinau ar ne nuotaika buvo, ar šiaip per maža... Nes vasarą buvom delfinariume ~45 min vaidinimą prasedejo net nekvepuodama... tai ir suprask kame čia reikalas... na dėl cirko manau ir manajai nelabai
Manau, įspūdis didesnis būtų ne metinukui, o jo tėveliams. Svao dvimetuko kol kas nevedžiau į cirką, palauksim kitos vasaros
Buvom su mažium cirke pavasarį, tada jam buvo 1,3 m. Galvojau, kad tikrai neišsėdės, nes dar nė karto nebuvom buvę jokiam renginį. Atėjus mus pasodino pirmoj eilėj prie pat arenos, tai žinokit mano vaikas visas dvi valandas kaip prikaustytas sėdėjo, o dar klounai su juo pabendravo davė kamuoliukų pamėtyt, tai iš vis buvo džiaugsmo. Tai po to dar kokią savaitę, kai paklausdavom ką matei cirke, bandė mums perteikt savo įspūdžius.
Čia tik nuo vaiko priklauso, kokia veikla jam labiausiai patinka, cirkas, tetras ar iš vis niekas. Šį šeštadienį bandysim eit į lėlės tetrą
Mes buvom va visai neseniai kai buvo Baltijos cirkas Kaune.Mums buvo 1,9mėn bet pasakyt galiu kad idomu buvo tik per pirma daly,o paskui tikra kančia
aš manau ,kad mažiukas metukų gali išsigasti,bet tai nuo vaikelio priklauso daug kas.
Mano mažiukas buvo 2metukų su truputi tai jam labai patiko,o metukų tai net negalvočiau vesti.
Mano vaikui, labai patinka cirkas, jei tik pamato reklama tai taip ir zyzia
Musiske tik viena kart buvo cirke,nes jai tik pusantru metuku
mes visai neseniai buvom ir buvo
labai patiko jaunesniam patiko labiau nei vyresniam manau kad priklauso nuo vaiko,ar vest ji ar ne jei vaikas baikstus, tai zinoma geriau nerizikuoti, manau vaikos pacios zino kada yra vaikas pasirenges matyti panasius renginius
Mes irgi buvome cirke, na nepasakyčiau, kad mažąją itin sudomino, labiau domino kiti dalykai
buvom vasarą, kai mažutei 1 metukai buvo, labiausiai jai patiko žybsiančios lemputės, ir šiaip viskas ok buvo, kol prieš galą pasirodant liūtams, klounas išdarinėjo šposus ir paprašė vaiku cypt...štai tada manoji nesuprato, kas dedasi ir pradėji verkt, tada gailėjausi, kad ėjom, kiti pabiručiai ilgai verkė, o aš savają greit nuraminau, ir vėl viskas buvo jai įdomu, taigi cirko minusas-klykiantys vaikai, visa kita įdomu patiems mažiesiems
laba,
musu draugai-cirko artistai,tad,kai rengia mazycius pasirodymus,daznai su mazyle nuvaziuojame pasiziureti.atvaziuojame visada anksciau,ji pavalgo su mumis artu'padeda'issikrauti gyvunelius ir rekvizitus,paskui isijungia sviesos ir gyvuneliai neramiai lakste narveliuose-paklusta sokiui ir dresuotoju pirstu mostelejimui! ji cirke lankosi nuo 9 men,ir kaskart ploja vis garsiau ir garsiau nereikia vaiko atskirti nuo vaikisku svenciu surmulio ir stebuklu,kurie trumpame vaikystes pasaulyje,akis privercia degti is susizavejimo
Ankstoka mums tokios atrakcijos.
2,8 m. vaikinui cirke įdomiausia buvo čiuožinėti ant pilvo tarpueiliu žemyn ( kai atsibodo vaidinimas). Ir dar- klounas šaudė šautuvu į balionus, mažylis porą savaičių pasiėmęs pagaliuką šaudė taip pat. Kaip sakant, geras pavyzdys
Manau,kad pradzia butu idomi,bet po to ne kas
na manau mano mergica tikrai cirke neissidetu nes labai judri mazyle nei 10min. vienoje vietoje neissides
Manau, kad metu tikrai per anksti..Jei vesti jau tai reik namie su juo kaip zaidima padaryti kazka, sugalvoti pavaidinti pvz. pasikvieskit draugus ir pabandykit pavaidinti ka nors. Reik vaikiuka po truputi pratinti..Vaikiukas gali issigasti,. Pavyzdziui pas mus namie visada muzika groja, ivairi.. vakar buvom pas tevus sveciuose ir jie sumaste su gitarom dviem pagroti, Danieliui labai patiko, neissigando, o juk kai dvi gitaros tuo paciu metu groja tai garsiai labai. Tai noriu pasakyti Jums, kad reikia po truputi pratinti.
mano mergaite tai irgi ludri labai ir neissedi vietoje,bet tokius renginius jai laaaabai patika ziureti,jai net nebuvo metuku o mes ejom i koncerta laumes luosta tai plojo,dainavo kartu, i cirka tikrai vesciausi nes kai tik pamato kokius gyvunelius tai kaip ji dziaugiasi, ji net i balandzius turbut ziuretu visa diena
Nemanau,kad issigas,bet nesitikekit,kad jam tai paliks ispudi
mes cirke dar nebuvom ,dabar mums 2 metukai bet jau noretumem nuait i cirka ir pasiziureti manau jau mes kaip ir pasiruose smagiai pasijuokti
|