Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
erpa
mes tai pirmč kartą buvome kai mažylei buvo 3 metukai,tai vos ištempėm pirmą dalį doh.gif , vis namo tempė, o kai po metų nuėjom tai buvo sužavėta thumbup.gif , matyt atėjo laikas
vilma_vilhelmina
Mes jau 1,7 m. buvom pirma karta, tai galvojom, kad gal kokiu 10 min ir issedes, bet visa programa kuo puikiausiai susidomejes ziurejo bigsmile.gif
Gertrudosmama
Sveikutės, manau, kad į temą 4u.gif
Alytuje renginukų trūkumas, tai būtų gaila jei šis daugelio mamyčių liktų nepastebėtas.
user posted image
~aiwa~
oi mums cirkals labai labai thumbup.gif poto įspūdžių ir šnekos būna visai savaitei thumbup.gif einam kiekvieną kartą kai tik atvažiuoja smile.gif
vasareja123
dar nebuvom, bet manau kai atvažiuos cirkas bus linksma ir smagu
lietuvaite100
Mano damai 1,7m. Kaip tik yra atvažiavęs Bltijos cirkas. Nu ir taip norisi nueiti, bet vis nerimauju dėl mažosios. Nesam niekada buvę jokiuose renginiuose, tai net neįsivaizduju kaip ji elgsis cirke. Nesinori net neprasidėjus veiksmui lėkti namo. Esu didelėse dvejonėse ką daryti. g.gif
snieguoliuke_123
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 02 13, 19:51)
oi mums cirkals labai labai thumbup.gif poto įspūdžių ir šnekos būna visai savaitei thumbup.gif einam kiekvieną kartą kai tik atvažiuoja smile.gif
*

oj mums irgi patinka, kaip tik šiandienai jau turime bilietus tai eisim vakare thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 05 14, 12:03)
Mano damai 1,7m. Kaip tik yra atvažiavęs Bltijos cirkas. Nu ir taip norisi nueiti, bet vis nerimauju dėl mažosios. Nesam niekada buvę jokiuose renginiuose, tai net neįsivaizduju kaip ji elgsis cirke. Nesinori net neprasidėjus veiksmui lėkti namo. Esu didelėse dvejonėse ką daryti.  g.gif
*

jei patinka gyvūneliai tai manu tikrai turėtų patikti 4u.gif gal žonglieriai ir akrobatai gali būti nuobodūs biggrin.gif , bet šeip kol nepabandysi nesužinosi, aš manau kad verta nueiti thumbup.gif thumbup.gif
lietuvaite100
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 05 14, 15:00)
Jei patinka gyvūneliai tai manu tikrai turėtų patikti  4u.gif  gal žonglieriai ir akrobatai gali būti nuobodūs  biggrin.gif , bet šeip kol nepabandysi nesužinosi, aš manau kad verta nueiti  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Mes po cirko. Super - patiko ir man ir mergytei mano. Sedejom pirmoj eilej - jokiu asaru, jokiu kaprizu. Visa programa issedejo man ant keliu - plojo, juokes. Didesnis stresas man buvo kaip cia bus su ja, o pasirodo, kad viskas super. thumbup.gif
sinta
Sveikutes.

Gal kas gali pasakyti koks cirkas siuo metu prie Mados (Virsuliskese)? Jokios info nerandu tik maciau, kad palapine pastatyta.Labai noriu nusivesti savo dukryte dar nera buvusi smile.gif
*davaida*
Aga, mums irgi butu aktualu ax.gif
Kačia
QUOTE(sinta @ 2010 07 14, 11:29)
Sveikutes.

Gal kas gali pasakyti koks cirkas siuo metu prie Mados (Virsuliskese)? Jokios info nerandu tik maciau, kad palapine pastatyta.Labai noriu nusivesti savo dukryte dar nera buvusi  smile.gif
*

Gal jau buvot, kokie atsiliepimai. Idomu iki kada ten bus. Ir as jokios info nerandu doh.gif
kasienka
savaitgali gavome mieste toki informacini lankstinuka tai irgi susidomejome,tik neparasytos bilietu kainos,gal kuri mamyte zinos? cool.gif
Ceku cirkas MARCEL; Dirbs nuo 2010.07.08 iki 2010.08.08,
I-V 18:30
VI-VII 14:00. 18:30
vaiciuke
Kainos: suaugusiems 20 Lt, vaikams nuo 3 metų 15 Lt....
bilietai parduodami vietj, pradedami parduoti likus dviem valandom iki pasirodymo.
*davaida*
na mes jau aplankem si cirka, vaikams gal ispudi ir paliks, bent jau maniskei tai patiko (5m) smile.gif na o man asmeniskai tai nelabai , kazkoks jis man "pachalturytas" pasirode lotuliukas.gif juo labiau kad bilieta pirkom paskutine minute ir buvo like tik po 25lt, vip zonoje, pasitaike sonines vietos, viska stebejom kazkur metro atstumu, bet is toliau manau butu buve idomiau g.gif , na nzn cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Kačia
Man ir tas MARCEL cirkas neipatingas pasirode, bet vaikam patiko mirksiukas.gif Netaip daznai tas cirkas buna ax.gif
Gal kas jau buvot Baltijos cirke? Galvojam nueiti, kol dar nesalta, nors jis tesis iki spalio pab. Gal kas zinot is kur skrajutes gaut, kad nuolaida treciam bilietui butu g.gif
Ronė
Gal kas buvote Baltijos cirko pasirodyme siomis dienomis? Ar nesalta ten pas juos?
Savvy
Prie mados Baltijos cirkas vėl ruošiasi sezonui smile.gif

http://www.cirkas.lt/
rosea
maniske 7 mete kategoriskai( be mano itakos) atsisako eiti i cirka, ir as del to be galo dziaugiuosi. tongue.gif
Perfect
Pernai buvom cirke kur prie Mados. Sūneliui (tuomet dar nebuvo 5 m.) patiko, žiūrėjo beveik visą pasirodymą. O mažajai blush2.gif (tuomet dar nebuvo 3 m.) patiko tik numeriai su gyvūnais ir klounai. Na, bet užtat karuselėj prisisupo iki valios pertraukos metu biggrin.gif

Galvojam eiti ir šiais metais. Gal galit pasakyti, kas jau buvot, kiek laiko trunka pasirodymas?
deluxe
Mane irgi domina Baltijos cirkas. Kazin bilietus reikia pirkt is anksto,ar galima pries pasirodyma. Ir dar idomu kiek laiko uztrunka pats pasirodymas, ar buna pertrauka,jei ilggas pasirodymas. Ir kurias vietas pirkt geriausiai,nes vaikas eis pirma karta i cirka(4m),norisi kad paliktu gera ispudi ir neissigastu.
Sky Cloud
QUOTE(deluxe @ 2011 05 20, 08:30)
Mane irgi domina Baltijos cirkas. Kazin bilietus reikia pirkt is anksto,ar galima pries pasirodyma. Ir dar idomu kiek laiko uztrunka pats pasirodymas, ar buna pertrauka,jei ilggas pasirodymas. Ir kurias vietas pirkt geriausiai,nes vaikas eis pirma karta i cirka(4m),norisi kad paliktu gera ispudi ir neissigastu.
*

Bilietai parduodami likus 2val. iki seanso pradžios ne ankščiau... mirksiukas.gif
Yra dvi dalys tarp kurių visada būna pertrauka (jei neklystu 5-10min.)
Patarimas šoninių vietų neimkite, jau geriau bilietukus rinktis arčiau centro.. mirksiukas.gif Ir geriau matosi smagiau žiūrisi mirksiukas.gif
deluxe
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 21, 17:44)
Bilietai parduodami likus 2val. iki seanso pradžios ne ankščiau... mirksiukas.gif
Yra dvi dalys tarp kurių visada būna pertrauka (jei neklystu 5-10min.)
Patarimas šoninių vietų neimkite, jau geriau bilietukus rinktis arčiau centro.. mirksiukas.gif Ir geriau matosi smagiau žiūrisi  mirksiukas.gif
*

Aciu labai uz atsakyma bigsmile.gif ir uz patarima mirksiukas.gif
uoga83
Mano keturmeciui patiko, nors ir maciau, kad tos dvi valandos truputi prailgo ax.gif (cia apie Baltijos cirka)

Maciau tarp ziurovu ir visai pypliuku iki 2metuku, kazkaip gaila vaikuciu buvo, vieni verke kiti kazin kur blaskesi, retas ramiai isedejo.. Tokio maziuko nevesciau 4u.gif
Limcamca
Kaip tik praeitą savaitgalį lankėmės cirke: vyresnėliui 7 -erių, - patiko thumbup.gif Mažiukui, 4-mečiui, - žiovulys viršų ėmė biggrin.gif
cheeky-monkey
mes buvom cirke be gyvuneliu, tai 2h mano keturmeciui prailgo... antra dali jau praisdykavo doh.gif o buvo visai mazu, kai jau visi iseidinejo tai ne viena mama maciau dar sedincia su mieganciu vaiku ant ranku biggrin.gif manau kad dar nuo cirko programos priklauso, tam kuriam mes buvom buvo akrobatika pagrindas
ladyga
sveikos...kaip manote mamytes ar beveik triju metuku vaikuciui butu idomu cirke....vis galvoju ar pavyktu visa cirko programa issedeti ir isisureti cirko pasirodyma//abejoju ir neapsiprendziu, vesti ar nevesti vaiko i cirka
Edysia
Mes pirmą kartą ėjome į cirką 3 metukų, tai mažiui labai patiko 4u.gif
Cigale
Su sūnum buvom trijų rūšių cirke: Kinijos - be gyvūnų, Baltijos - su gyvūnais, ir garsiajame "Saulės cirke". Sakė, labiausiai patiko "Saulės cirkas", iš Baltijos - beždžionės salto, o iš Kinijos - mergina, kuri ant kojų grandiozinį puodą varinėjo smile.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.