Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
NirN
Cia manau labai priklauso nuo pacio vaikucio, jei vaikutis daugisu padukes ir negali nusedeti vienoje vietoje cirke taippat nesukaups demesio ir po pusvalandzio teks iseiti. Mes va ramesni ir si rudeneli, kai mums buvo 1,8m. buvom cirke. Mazius buvo suzavetas nors su bezdzone nenorejo fotkintis, issigando kai reikejo salia atsisesti verysad.gif
monyte
Maniske tai nenusedetu...kur ten... doh.gif
Basic
Mes dar nebuvom manau kaip ir teatre vaikas neišsidetu.. smile.gif
Ledas
Vakar kaip tik buvau cirke su savo abiem dukrytėm. Mažajai 2,5m. gal net labiau patiko cirkas ir ji kuo puikiausiai ramiai išsėdėjo 2val. O vyresnei 5m, tai jau į galą pradėjo klausinėti kada namo eisim, ir į vaikus dairytis doh.gif
mmamux
QUOTE(Ledas @ 2008 08 28, 12:32)
Vakar kaip tik buvau cirke su savo abiem dukrytėm. Mažajai 2,5m. gal net labiau patiko cirkas ir ji kuo puikiausiai ramiai išsėdėjo 2val. O vyresnei 5m, tai jau į galą pradėjo klausinėti kada namo eisim, ir į vaikus dairytis doh.gif
*

lotuliukas.gif Pas mus tas pats variantas, mazesnysis istvermingesnis nei vyresnelis...nu gal todel kad jam atsbosta ilgai stebeti viena veiksma jis negali nusedet vietoj ilgai lotuliukas.gif
<barakuda>
mes savo dukryte pirma karta nusivedem i cirka aki jai buvo 2 metukai.Pasedejo ramiai gal 20 minuciu,po to pasidare nebeidomu.Truputi pafilmavom tai jai ne tiek pati cirka patiko ziuret kiek veliau irasus smile.gif
joojoooj
mano metinuke cirkas nesudomino schmoll.gif
jjurgitas
ir mano vyresneliui nepatiko cirkas verysad.gif
Nuokata
Šiemetinis cirkas ant ledo tai ir mano dukrytės 5,5 metukų nesudomino smile.gif Taip laukėm žverių, o jų buvo vos keli ir tai pačiam gale verysad.gif O va praeitais metais buvo Baltijos cirke, tai mums labai patiko ir lengvai išsėdėjom abi dalis smile.gif
Mirjam
Nuvedem savo 1,5 metuku vaika i cirka ant vandens. Viskas buvo gerai, kol nepasirode klounai... Mazoji kaip paleido dudas, kad "dede ba ba" (t.y.pargriuvo), vos nuraminom smile.gif
Signa...
QUOTE(Mirjam @ 2008 09 23, 22:45)
Nuvedem savo 1,5 metuku vaika i cirka ant vandens. Viskas buvo gerai, kol nepasirode klounai... Mazoji kaip paleido dudas, kad "dede ba ba" (t.y.pargriuvo), vos nuraminom smile.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as saviski vedziausi i delfinariuma tik...... tai ziurejo viska gerai,kol delfinams nedave kamuliu tu dideliu zaisti...... nu tada prasidejo : anoriu zaisti. I pasakyma kad negalima,nes ten delfinu kamuol,iukai reagavo taip : kodel delfinams galima o man ne ????? biggrin.gif
Cirka abejoju ar ziuretu,bent jau manasis
inrinke
As noreciau savo vaikucius i cirka nuvesti. Manau, jei neilgas, zaismingas, o cirkas toks ir buna, tai maniskiams patiktu. biggrin.gif
TOCAMI
vajetau, kaip norėčiau su savo metinuke kur nors pasižmonėti, bet manau, kad neištvers. schmoll.gif vasarą, kai jai buvo apie 10mėn. buvom Molėtų planetariume.
ten skaitė paskaitą apie dangaus. tai mano mažasis išminčius nusprendė irgi pasireikšti. lotuliukas.gif sekėsi geriau nei profesoriui lotuliukas.gif . tik, kad iš aplinkinių sulaukėm piktų žvilgsnių. doh.gif
elicik
mes tai buvom vasara nuvede savo maziuka tai jam buvo tada 2.6 metutai jam labai patiko ziurejo isiziojes biggrin.gif tiesa ten buo suniukai ,kates gal del to ir ziurejo smile.gif
*mamulka*
mes irgi buvom cirke ant vandens, maniskis 4 metuku viso labo 20 min teisedejo, o po siai dienai cirkas, tai kaip koks keksmazodis. Kazkaip net keista spektaklius jis dievina, netgi muzikiniam spektaklyje jis buvo ir labai labai patiko, vis kalba apie grazia saule ir vora, kuris ja pagrobti norejo
Bambizė
man vaikystėje nepatiko cirkas visiskai.. Klounai nebuvo juokingi, greiciau baisus, juoku nesuprasdavau, o gyvuneliai atrode kankina, bet kitas reikalas mano vyras, jis labai ji megsta ... mirksiukas.gif
liusė
Mes buvom su vaiku per beveik nepilnus metus cirke 4 kartus. Pirmą kartą ėjom, kai buvo ką tik dveji suėję. Patinka jam labai, tik cirkas iš Kinijos nepadarė įspūdžio, nes ten nei klounų, nei gyvuliukų, nei įspūdingesnio lazerinio apšvietimo nebuvo.
*Jalta*
Mums labai patiko cirkas, buvom 2.5 metukų. smile.gif 4u.gif
fiesta2
Mano 4 metu budamas neissedejo cirke, bet manau tai priklauso nuo vaiko temperamento, nes ir 5 metu budamas, jis niekur neissedi daugiau kaip pusvalandi
condoleeza
Pirmąkart cirke buvau su savo mergina, kai jai buvo maždaug pusantrų. Programa palyginti neilga buvo, tai thumbup.gif išsėdėjo abi dalis. Paskui kas vakarą prieš miegą turėdavau pasakoti apie akrobatus biggrin.gif. Antrąsyk buvom berods rudenį - cirke ant vandens. Ten aiškiai visko buvo per daug ir per ilgai. Vėl daugiausiai dėmesio sulaukė akrobatai. O kai buvo numeris su krokodilu, tai dukrytė apsiverkė, kam "dėdė" skriaudžia vargšą krokodiliuką. Nežinau, ar vaikams gerai matyti panašius dalykus... g.gif
sena niekšė
Klaipėdoj delfinų ir jūrų liūtų pasirodymai labai patiko.

o va standartinis cirkas su klounais ir akrobatais -- buvęs nebuvęs. vėpsojo labiau, kaip kiti vaikai gumą kramto ir burbulus pučia.
*Lyra*
Mes cirke pirmakart buvome, kai mazutei buvo 1,3 m thumbup.gif ir labai dziaugiuosi, kad nuvedziau dukryte, nes jai labai patiko thumbup.gif Tiesa, plesriuju zveriu ten nebuvo, bet meska, balandziai, kates, ziurkenai paliko nuostabu ispudi mazutei thumbup.gif Plojo katuciu ir juokesi thumbup.gif Ji dar labai patiko oro akrobates thumbup.gif tai grizus namo lipo ant savo staliuko ir istiesdavo i salis rankas kaip akrobate doh.gif lotuliukas.gif
Putlutė
as esu grieztai pries cirkus(kuriu pasirodymuose dalyvauja ar atlieka triukus gyvunai).jeigu cirkas-tai vandens,klounu,akrobatikos ar kitoks grazaus reginio sou,tuomet pati nueiciau ir savo sunu nusivesciau.kolkas sunaus nevedziau i joki cirka(jam beveik 3metai) ir ateiti vesiu tik i be gyvunu atliekamus pasirodymus.

labai idomu paklausti teveliu,kurie su atzalom yra buve ar zada nueiti i cirka,kuo jus vilioja cirkas?

P.S. http://tv.delfi.lt/video/HEq1Ew02/
Papildyta:
QUOTE(condoleeza @ 2008 12 19, 13:05)
O kai buvo numeris su krokodilu, tai dukrytė apsiverkė, kam "dėdė" skriaudžia vargšą krokodiliuką. Nežinau, ar vaikams gerai matyti panašius dalykus...  g.gif
*

aisku negerai.
vaikai kaip ir cirko gyvunai,yra visiskai priklausomi nuo vyresniu,didesniu malones.kai jie mato,kad gyvunai yra zeminami ir verciami atlikti nenaturalius( o gal matet gamtoje per degancius ziedus sokinejanti liuta?) aktus,ateityje jie manys,kad yra priimtina uzgaulioti,skriausti silpnesnius ir jaunesnius.arba tiesiog tuos kurie negali apsiginti.
(salotiene)
ax.gif mano berniukai yra per daug aktyvus tai jiems cirkas yra nuobodu,nera veiksmo.geriau kokie atrakcionai,karuseles ir visa kita kas susieja su judejimu. na dar didziajam labai patinka filmai filmukai,bet ir tai ne visi,jai nera veiksmo ar humoro tai neidomu. ax.gif tai kai ateina savaitgalis man galvos skausmas kuom juos uzimti,daznai mociute juos pasiema po viena tai oj kiek jie pramogu aktiviu randa,na o cirkas tai jau ne jiems smile.gif
snieguoliuke_123
Mūsiškis tai labai mėgsta cirką biggrin.gif , vedam gal nuo 1,5metukų. nuo pat pirmo karto jam labai patinka thumbup.gif kai į panevežį atvažiuoja tai jau lekiam tekinom biggrin.gif , nori jis ir ne po kartą, tai dar ir su draugais nueina smile.gif . tik tiek kad kartais jis brangokas būna, na tas kur pavasarį buvo arenoj tai ir už 4 metukų vaiką ima pilna kaina, tai einant tryse susidaro ne menka sumelė thumbup.gif bet ai jug dėl vaikų nieko negaila thumbup.gif thumbup.gif taip pat labai patiko cirkas ant vandens, lėkėm net į šiaulius jo žiūrėti, man šiek tiek nuobodokas buvo, bet mūsų kinderiui tai labai patiko. biggrin.gif labiausiai tai jam patinka po cirko fotografuotis su gyvūnais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif manau, kad panevežyje nėra tiek jau daug pramogų vaikams, tai jei kas nors atvažiuoja tai būtinai lekiam, dabar neblogi atrakcionai antrame babilone vyksta, siūlau apsilankyti thumbup.gif thumbup.gif
(salotiene)
kaip faina atrakcionai nezinojau kad yra babilone,reikes nueiti,liuks thumbup.gif
ziedute
Taip, labai patina vaikams. Nepraleidžiam progos nuvykti. Pasikraunam gerų emocijų visi mirksiukas.gif
Papildyta:
Nuo 2-jų metukų pradėjom lankytis.
snieguoliuke_123
jo atrakcionai antrame babilone, ten kur buvo ledas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif valanda vienam vaikui 10Lt man regis, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(salotiene)
tai kad vakar buvo drauge babilone ir sake,kad ten niekas tipo neveikia,o ruosiasi miesto gimtadieniui,tai kaip yra istikruju???
snieguoliuke_123
QUOTE((salotiene) @ 2009 08 28, 14:28)
tai kad vakar buvo drauge babilone ir sake,kad ten niekas tipo neveikia,o ruosiasi miesto gimtadieniui,tai kaip yra istikruju???
*

atrakcionai yra babilonas 2, savaitgalį buvom tai dar buvo, sakė kad bus iki rugpjūčio pabaigos, iki babilono gimtadienio. smile.gif smile.gif
(salotiene)
buvo sese tai sake yra ten kur ledas buvo,daug visokiu batutu
snieguoliuke_123
QUOTE((salotiene) @ 2009 08 28, 17:52)
buvo sese tai sake yra ten kur ledas buvo,daug visokiu batutu
*

tai batutai ir yra atrakcionai biggrin.gif jeigu ką, buvo pripūstų ir čiuožyklių visokių thumbup.gif , o šeip mes dažnai lekiam į "žiogą" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bluet
mes buvom cirke 2,5 metuku,cirkas labai paprastas,ir trumpas su pertrauka 1,5 val,taip kad isbuvo be problemu,labai patiko,is gyvunu buvo tik arkliukai,beje pries cirka buva galima pajodinet,tai jau vaikui atrakcija ,truputi prisibijojo,bet kaip gryzom namo tik ta ir kalbejo ,kad jojo ant arklio,labai dar patiko akrobatai ir zanglieriai,.Stai tokie prisiminimai apie cirka. thumbup.gif
nataliuncik
Mano vaikai labai mėgsta cirką, vedam juos maždaug nuo puses metukų. Pats pirmas kartas būdavo pasirodymas delfinariume Klaipėdoje, nuo tuo viskas ir prasidėjo thumbup.gif Bet mes einam ne į tą cirką, kur Vilniuje būna prie Mados(nes negirdėjau nei vieno gero atsiliepimo nei apie pasirodimus, nei apie sąlygas kuriuose laikomi gyvūnai) schmoll.gif , o einam į vandens, Kinų...cirkus thumbup.gif
Cikadelė
Šią vasarą mano dukrytei buvo 3 metukai, pirmąkart apsilankėm cirke, Jūrų muziejuje ir delfinariume....
Cirkas patiko, ypač klounai ir ypač ten, kur dalyvavo gyvūnai- mūsiškė ir taip labai mėgsta šunis, kates, o cirke tiesiog šaukė ir plojo iki nukritimo thumbup.gif nuobodžiaudavo tik per akrobatų pasirodymus (na čia vaikui sunkiau suprantama viskas blush2.gif Delfinariumas labai patiko- net išsižiojusi žiūrėjo....
Jūsų muziejuje labai domino pingvinai, jūrų liūtas, ruoniai. Akvariumai nelabai (nes namie savo turim)
Šiaip ir tikėjausi, kad patiks, nes manajai labai patinka gyvūnai...abejojau tik, ar ištvers, nes yra nenustygstanti vietoje, bet viskas buvo gerai thumbup.gif
Šiaip nepritariu, kad nereikia vaikų vesti į cirką, tai tada ir į zoo sodą nereikia g.gif jeigu cirke dirba humaniški žmonės ir gyvūnai už savo darbą, triūsą yra maitinami, prižiūrimi- kas čia blogo g.gif o dėl nenatūralių triukų g.gif aš visada prisimenu filmą Žalioji mylia, kurioje vienas nusikaltėlis kameroje laikė draugę- pelytę, ją išmokė visokių triukų, jų draugystė buvo ypatinga- graži, tyra....Žinoma, viskas remiasi jeigu...bet jeigu cirke rūpinamasi gyvūnais, patenkinami jų poreikiai- jie prižiūrimi, maitinami, nemušami...gal gerioau šitaip, o ne kad patektų kokiems medžiotojams į rankas (nepaslaptis, kad pvz naudojamos meškos turčių medžioklėms arba valkatauja šunys, juos gaudo ir a la rūpyba Nuaras juos elektra užmušinėja- taip taip, taip vyksta Klaipėdoje unsure.gif jau geriau tokius šuniukus išmokina ir cirke rodo,negu šitaip savo dienas baigia.... cool.gif
rita-p
sveikos mamytės,

noriu jusu paklausti ,gal zinot kur gaut nuolaidu kuponus i baltijos cirka ,kuris nuo siandien bus virsuliskese(prie Mados).
Siuo taupymo metu butu visai neblogai
Truzka
pasiskaiciau, aciu, susidariau nuomen, kad vis gi ir su mazaisiais galima idomiai praleisti laika cirke 4u.gif
burbuliukas:)
Mažąją nusivedėm į cirka, kai buvo metai ir keturi mėnesiai. Maniau, kad bus sunku, bet klydau. Dvi valandas išsėdėjo ant kelių be jokių kaprizų, o labiausiai jai patiko gyvūnai. thumbup.gif
Majaa
Ar kas lankatės Baltijos cirke, kuris šiuo metu atvažiavęs į Vilnių? Kaip ten toje arenoje su šiluma? g.gif Ar nesušals mažiukai tas dvi valandas?
Ačiū 4u.gif
snieguoliuke_123
norėčiau pareklamuoti cirka kuris dabar yra lietuvoje biggrin.gif savaitgalį lankėmės šiauliuose tai buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sūnelis liko sužavėtas, labai daug gyvūnų, tai ir arkliai, kupranugariai,liūtai, tikrai, geopardas,gyvatės, krokodilas ir t.t... thumbup.gif nusifotografuoti leidžia su geopardu ir klaunais. tik nedidelė kliūtis kad truputį brangu, o šeip labai patiko thumbup.gif
Darmin
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2009 11 09, 12:44)
norėčiau pareklamuoti cirka kuris dabar yra lietuvoje biggrin.gif  savaitgalį lankėmės šiauliuose tai buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  sūnelis liko sužavėtas, labai daug gyvūnų, tai ir arkliai, kupranugariai,liūtai, tikrai, geopardas,gyvatės, krokodilas ir t.t... thumbup.gif nusifotografuoti leidžia su geopardu ir klaunais. tik nedidelė kliūtis kad truputį brangu, o šeip labai patiko thumbup.gif
*

mes si sestadieni eisim Kaune biggrin.gif laukia maniskis labai, nes jau ne pirma karta i cirka keliausim, tai zino, kad idomu bus thumbup.gif
samsam
QUOTE(Darmin @ 2009 11 09, 20:50)
mes si sestadieni eisim Kaune  biggrin.gif  laukia maniskis labai, nes jau ne pirma karta i cirka keliausim, tai zino, kad idomu bus  thumbup.gif
*

Mes taip pat si sestad. eisim i cirka. Laukia nesulaukia sestadienio. Dieneles ant kalendoriaus braukia. Tiesa jauciu, kad nelabai zino, kas tas cirka g.gif tik tiek, kiek per reklama mate biggrin.gif

Labai malonu girdeti gerus atsiliepimus apie cirka. Su vyru nupirkom tuos bilietus, brankokai gavosi g.gif ir vis galvojam, o jei nepasiteisins, jei nebus nieko gero... gaila pinigu doh.gif
Gosiuke
Mes su sunum irgi apsilankem Baltijos cirke. Patiko. Siaip idomiau buvo praeitais metais, kai gavom bilietus i pacia pirma eile. Tada jam dar 3 metu nebuvo, bet susidomejes sedejo viso pasirodymo metu. O tose tolimesnese eilese truputi vargom noredami viska pamatyti.
O siaip ten ne tik vaikams, bet ir teveliams yra ka pasiziureti biggrin.gif Taigi visai nebloga pramoga visai seimai.
snieguoliuke_123
bandau įkelti kelias cirko nuotrauskas, biggrin.gif dar kartą siūlau mamytes apsilankyti, tikrai verta www.fotki.com/snieguoliuke/cirkas, labiausiai manau patiks vaikučiams biggrin.gif
Semile
mes buvom su 3.5m dukryte cirke viskas buvo fain thumbup.gif tik kas blogai kad pasirodymas velavo pusvalandi tai jai lb prailgo laukti verysad.gif o sedejo rami ziurejo susidomejus bigsmile.gif
samsam
Kaune, kuomet buvom mes, cirkas velavo tik 10 min. thumbup.gif Mano penkiametis buvo suzavetas. Tiesa akrobatai ir klaunai tai nelabai schmoll.gif, bet zverys tai jau labai, labai patiko biggrin.gif
snieguoliuke_123
tikra tiesa kad klaunai nelabai patiko g.gif bet žvėrys tai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila kad nusifotografuot nepavyko, nes baisiai piktas buvo geopardas verysad.gif
inrinke
Visai nesenei lankėmės su visa šeimyna cirke, tai vaikučiams labai patiko, sėdėjo, žiūrėjo net išsižioję. lotuliukas.gif
milkshake
Mano dvimetuke cirko programa, kuri truko 2 val. ziurejo issiziojus. Tikrai nesitikejau, kad ramiai stebes ax.gif
*mamulka*
maniskis 4 metu pirma karta cirke buvo. Ir jam netiko ir nepatiko. Antra kart nezinau kada eisim. bet manau, kad negreitai dar smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.