Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėmesio!Paauglių tėvams.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
šaškė_diktatūra
Jo siuncia visiems be isimties. Nes visu isankstinio mokejimo korteliu sms arba nemokami arba po centa savuos tinkluose. As jei gaunu sms palinkiu sekmingai atsedet likusi laika ir dar komplimenta koki parasau ale "gaidys" biggrin.gif seip tokius sms raso daugiausia kaliniai. na nzn dabar jau ir operatoriai eme siuntineti ispejimus netiketi nei skambuciais nei sms is nepazystamu numeriu. taigi belieka pries vaikui iteikiant telefona pamokyti, kad netiketu niekuo. nes operatoriaus pasirinkimas neapsaugos nuo tokiu sukciu. beja dar vienas kol kas mazesnis bet greitai manau isibegesiantis sukciavimo budas bus nusikaltimai internetu. nurodant padirbta tarkim banko puslapi ir taip susirenkant reikalingus slaptazodzius. buvo nesenai bandymas, tiesa gana vaikiskas bandant per email issiuntineti fiktyvaus hanza banko internetines bankininkystes puslapio nuoroda. yra ir kitokiu budu pakisti netikra (beveik identiska originalui puslapi). neuzkibkit. uzsienyje tokie internetiniai nusikaltimai jau klesti, ateis banga ir pas mus. tik va tam ziniu daugiau reikia nei sms issiust, bet sulauksim intelektualiu sukciu ir mes sad.gif
Gabrieele
QUOTE(meja34 @ 2006 11 03, 23:02)
sveikos
o asjums papasakosiu koks man striokas su tais aferistais buvo
tai ivyko birzeli.mes gyvenam Panevezyje,o dukra atostogom vasara i zirgyna trakuose isvaziuoja.tai va,guliu as (astuntam men nestumo) namie ziuriu telika ir gaunu sms:"mamyte butinai paskambink,atsitiko nemalonus dalykas".ziuriu ne dukros nr,bet vis vien skambinu.atsiliepia vyriskis ir sako man:
-ar jus zinote kur yra dabar jusu [COLOR=red]vaikas?
as:
taip ,zinau trakuose zirgyne(o sirdis jau kulnuose)
jis:
ne,jusu vaikas policijoj
as:kaip suprast?
jis:ivyko toks nemalonus incidentas.jusu vaikas prie parduotuves begdamas sudauze mergaites telefona,viska mate jos tevelis ir atveze dukra i policija,nes tlf brangus ir saskaitoj buvo gal 100lt,bet ji uzsiblokavo suduzus tf
isivaizduokit kaip as jauciausi,(visiskai nesuprantu kas vyksta ir mazyle pilve duodasi kaip isprotejus)sakau jam:
tai ka man dabar daryti? blink.gif kodel man tas tevas nepaskambino?nebande be policijos susitarti?juk dukra mano nepilnamete(cia jau pradedu ciukintis)kokia teise jus turit be tevu ja apklausti?
jis:tokia teise turi kazkokia(pasake pavarde)inspektore
as pradejau abejot,gal ir turi. g.gif
jis;va,cia yra tevelis salia galit pasneketi su juo
tas tevelis man pasiule atpirkti tlf ir saskaita jame,viso apie 300lt.as negalvodama sutikau(kad tik netampytu mano vaiko)pasakiau,kad pasuksiu uz 10 min,nes skambinsiu vyrui,kuris kaip tik yra dabar vilniuje.
paskambinu vyrui,pasakoju visa istorija,liepiu vaziuoti i trakus,i ploicija ir tvarkyti viska,vel skambinu tam teveliui ir prasau palaukti kol atvaziuos mano vyras.uz keliu min skabina vyras ir sako man:tu,gal durna skambinau Deimantei,ji joja laukuose su trenere,bet as gi savo rekiu:vaikas policijoj.ir tik po  to man daein paskambinti dukrai! doh.gif
tai va merginos,is to strioko net nepaprasiau to "policininko",kad duotu su dukra pakalbeti ir ciut neisdure manes ant 300lt.tie aferistai naudojasi zmogaus pasimetimu ir taip islupa pinigus.nesupratau tik kaip jie mano nr atkase ir is kur zinojo,kad dukra ne namie.paskui pergalvojau viska,ka sake jie ir supratau,jog as pati jiems viska pasakiau.jie juk sake [COLOR=red]vaikas[COLOR=orange] ne dukra smile.gif ,paklause kur?as vel pasakiau,o toliau viskas is eigos biggrin.gif
sekmes!nepapulkit!  biggrin.gif
*

Mano mamai lygiai taip pat buvo, bet ji susiprotejo paskambint man kai nupirko saskaitos papildymus doh.gif uz 200lt, paskambino sako kur esi? sakau mieste vaikstau, taip viskas nuslego sake jai, dar neipratus kad nenamie gyvenu, tai po to neturejo kur det tuos papildymus, o mano tokia korta buvo, tai man atiteko smile.gif
Zylute1
Ir aš buvau gavusi žinutę - "mama, gelbėk, pakliuvbau į bėdą, sūnus". cha, mano sunui tik 2 metukai tebuvo.... lotuliukas.gif
manau, kad apie tai reika daug kalbėtis su savo vaikais. g.gif
ulrikas
baisu.man irgi parase sms siendien kad laimejau 1000litu.bet nuejau topocentras.lt.ir ten rase ka apie laimejimus smsais nepranesa.nusiraminau ir daugiau nieko nesakiau sukciams..wa.
Dzabar
Viena karta mano sunaus klasiokei paskambino kazkoks vyras ir sake, kad jos tetis pakliuvo i avarija ir, kad isnestu pinigus visus i kiema. Bet tos mergaites tetis... buvo pries metus jau mires...
Elmantas
reike vaikams pasakyti kad svarbiausia nepasimesti. Jei skambina kad kas atsitiko tevam paprasyti kad duotu pasikalbeti su tevais. jei sako kad tevai negali kalbeti ar yra be samones tuomet paklausti kaip suzinojo kad ten jo tevai. jei apsimetelis duoda tavo "tevus" paklausineti jo arba savo vardu ar dar kokios tik jum zinomos informacijos. jei jum buvo pasiusta sms zinute pirmiausia reike paskambinti tevam ir viska issiaiskinti o ne pulti daryti ko nori apgavikai.
{GlOsSy}
va mano puseserei kaip buvo irgi :
ji su vyru buvo darbe , o mergaite ju grizo is mokyklos paskambino jai is "policijos" sako , kad tevelis kazka suzeide ( o tie telefoniniai sukciai viska issiaiskina apie zmones , zinojo , kad tevelis gydytojas , adresa zinojo viska , zinojo , kad tevu namie nera )ir kad dabar is jo atimtas mobilus telefonas toel negali skambinti teciui , o dukryte dar mazute visai palyginus 10 metu , patikejo aisku , neskambino , o tie sukciai klause duru kodo , kur papuosalus laiko , ar turi santaupu namie , kur laiko jeigu turi , o ta viska ir ispasakojo , tai gerai , kad namo tetis grizo is karto , o tai butu ten apiplese , o ana dar ir duris atidarius. bet vat pussere pajuto ka reiskai but sekamai ,kai zino kur tu dirbi , ar esi namie , koks tavo vardas , koks dukros vardas , kiek jai metu , tai net duris pakeite i sarvuotas , signalizacija is karto isivede.
agle
Man irgi skambino , kad mano sūnus hihihi.gif hihihi.gif ( o pas mane 2 dukros) kažką padarė ir reikia atsilyginti , tai garsiai pradėjau juoktis ir pasakiau perniukams , kad ne ant tos pataikė, o paskui paskambinau į policiją.
Tiesa, naujausios žinios Klaipėdos miesto policija priėmė tokį sprendimą , jei žmogui paskambino sukčius ir reikalauja pinigų , kad nebūtų keliama byla , vadinasi tai teisėsaugos pareigūnų papirkinėjimas- o tai jau bauda arba laisvės atėmimas iki kažkiek metų. Nežinau kaip kituose miestuose , nes tą girdėjau per radiją kai vykau į KL/
Mammy1982
Bet koks siaubas, aš tokį dalyką išgirdusi tai mirčiau iš siaubo, kad mano vaikui kažkas galėjo nutikt verysad.gif Ačiū Dievui, mums dar neteko to patirti, bet jeigu paskambintų kokie nors ir prašytų pinigų, tai apsimesčiau kad patikėjau, ir tuoj pat skambinčiau giminaičiui iš policijos, gal padėtų susekti tuos išgamas, nes tokiems vieta už grotų gun_bandana.gif
ingeborge
As irgi buvau gavusi zinute: Mama patekau i policija. Paskambink Nr. ....
Taciau kadangi tiksliai zinuojau kad mano vaikas darzelyje i i policija pakliuti negalejo tai paskambinau i policija ax.gif Paklause ka as ketinu veikti ar noriu padeti pagauti tuos sukcius, bet tada reiketu nuvykti i nuovada ir tp... O as laukiausi tai pagalvojkau kad, man tik truksta sukciu gaudyti prie pilnos laimes doh.gif ir taip liko. Nors telefona i kuri liepe paskambinti, policijai pranesiau mirksiukas.gif
Tetrahidro
Taip pat teko laimėti ir gelbėti... Nebekreipiu dėmesio į tai, neverta.. :]
Pukis
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 01:36)
Taip pat teko laimėti ir gelbėti... Nebekreipiu dėmesio į tai, neverta.. :]
*

unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 05, 12:08)
Ir aš buvau gavusi žinutę - "mama, gelbėk, pakliuvbau į bėdą, sūnus". cha, mano sunui tik 2 metukai tebuvo....  lotuliukas.gif 
manau, kad apie tai reika daug kalbėtis su savo vaikais.  g.gif
*

neuztaike vadinas, o buna kad uztaiko ir pasimeta zmones doh.gif
Emilija38
Mano 17-mečiui sūnui neseniai būvo atėjusi sms į tele2: 'tėti, greičiau paskambink šiuo numeriu, patekau į bėdą" doh.gif kiek girdėjau, dažniau rašo sms "mamom" ir išvis, dažniausiai patys skambina, o čia jau kitoks variantas. Sūnus aišku niekur neskambino, sakė, tik atrašė sms 'vaikeli mano, tu bent kokios lytes?" doh.gif lotuliukas.gif
Širdukė
Mums buvo paskambine i namu telefona, nakti. Kaiptik mano mama pakele rageli, o ten "mama padek man, as pakliuvau i beda", mama jam aiskina, kad ne ten paskambino ir padejo rageli, bet vistiek patikrino ar brolis tikrai miega lotuliukas.gif Tie sukciai ko tik neprisigalvoja, kad isvilioti pinigus doh.gif
susidomejus
O mano sūnui skambino, kad man kazkas atsitiko. Jisai tuoj man paskambino ir pasiklause. Buvau, atrodo, darbe. Mano sunui 14 metu. ir mano tevui skambino, kad irgi kazkas pateko i beda. Mano tevui 72 metai. Įdomu, ar jie zino, kam skambina ar skambina atsitiktinai susigalvotais numeriais?
monceaster
Mano aukletinei buvo kazkas panasaus. Jos mamai rase, kad jos dukra uzmus tad ir neleido i mokykla savo dukros. Koks ziaurus pasaulis verysad.gif
O dabar cia neseniai per zinias rode, kad bus nuo 2008 metu, sekami visi skambuciai ir sms ( zinutes ) g.gif
Dikaa
Mano sūnus visai neseniai gavo sms "Tėti, aš patekau į bėdą.Reikia 1000 LT". Tai paėmęs telefoną maniškis paskambino, sako :,,skambina tėtis, ar 10 000lt nenorit?Turim, duosim jei tokie vargšai".Tai net balso neišdrįso "parodyt",nėrė į krūmus.Aferiūgos... unsure.gif
Panele+
Apgaut norejo ir mus.. g.gif
karta gavau sms zinute kad laimejau 1000 lt is parduotuves "Elektro Markt" tureju tiesiog skambinti numeriu ir reigstruotis.. Bet aisku nieko nedariau..
antras kartas buvo kiek nemalonesnis.
Reikejo vienos istaigos adreso taigi paskambinau dukrai kad internete ji surastu. Na ka stoviu gatvej ir laukiu. masinos uzia, kaukia.. toks sajudis kad sunku susigaudyt... Skambina dukra kad niekaip neranda. liepiauu toliau ieskot, patikslinau pavadinima. Po keliu minuciu gaunu pranesima Mama. Siaubas! Kokia nelaime. Skambink siuo numeriu. As aisjku susinervinau bet paskambinau dukrai. Ir ten isgirdau pikta jos: nu mama nerandu as taip greit! Palaima.
supersonic-
QUOTE(Neringucia @ 2006 10 17, 16:09)
Noriu dar informuoti apie tokį atvejį, kai 9 metų mergaitei paskambino kažkokie sukčiai ir pasakė kad tavo mamai labai blogai ir pan. surink visus vertingus daiktus atnešk ten ir ten... Žodžiu kas svarbiausia neleidžia ragelio padėt, sako mamai bus dar blogiau, čia matyt kad nepaskambintų kam nors  blink.gif  Tai vaikas ir išnešė viską  doh.gif  Žodžiu įspėkit savo vaikus, kad niekuo netikėtų  mirksiukas.gif
*

Va cia tai baisiausia.. doh.gif doh.gif
ing

Ačiū g.gif g.gif
medau
Man net pabodo gauti tas žinutes,galų gale perdaviau tuos numerius policijai.Nuo tos dienos daugiau jų negaunu. rolleyes.gif
_Lukata_
QUOTE(susidomejus @ 2007 11 01, 15:09)
O mano sūnui skambino, kad man kazkas atsitiko. Jisai tuoj man paskambino ir pasiklause. Buvau, atrodo, darbe. Mano sunui 14 metu. ir mano tevui skambino, kad irgi kazkas pateko i beda. Mano tevui 72 metai. Įdomu, ar jie zino, kam skambina ar skambina atsitiktinai susigalvotais numeriais?
*

Aha. Aš ir kažką nugirdau,bet ne tiksliai. g.gif
nijalota
QUOTE(Caculė @ 2006 11 02, 19:57)
Va va...naujų variantų sužinojau.Kadangi dabar vos ne kiekvienas turi mobilų,tai užtaikė mano bobulei tokis skambutis.Skambino tris kartus ir 2-u iš jų tylėjo.Kai skambino trečią kartą,tai tokiu plonu ir cypiančiu balsu vis klausė "mama,mama...ar čia tu?Mama...oi,mama,nežinai kas nutiko...vajei vajei"...(Vis bandė ar užkibs ant kabliuko.)
Tai mano bobulė žinodama šiuos bajerius ir atsakė..."žinai,vaikeli,aš tai gal ir mama,bet tikrai ne Tavo"... hihihi.gif ir padėjo ragelį,tai po to daugiau nebeskambino.
O aš buvau gavusi sms,kad laimėjau 1000LT ir mobilųjį,bet atsidariau internete svetainę(dabar nepamenu kokios pard.),bet žinau,kad ten buvo parašytas perspėjimas apie tai.
Beje,merginos,ar kartais nežinote...buvo toks dalykas,jog man iš Omnitel skambindavo.Kartą paskambino,prisistatė,kad tipo "čia skambina omnitel atstovas.Ar galite kalbėti?".Kadangi aš tuo momentu negalėjau,tai atrėžiau "ne" ir numečiau ragelį.Nepatingėjo ir skambino kitą dieną,ir dar kitą,bet kadangi žinojau,jog kažką reklamins,tai nekeldavau arba vis sutapdavo,kad negalėdavau pakelt.Pati esu tele2 ir bitės gsm vartotoja.Tai vat klausimas iškilo ar man vienai taip skambino,nes ko tik nepaklausiu,tai visi neigia ,kad tokių skambučių būtų sulaukę. unsure.gif  g.gif
*

man 15 ir is omnitel daznai labai sulaukiu skambuciu
aistuliukaxD
[FONT=Geneva] nu siajp as nepilnamete 13 metu svao telefonu gavau zinute mam padek mane apiplese esu policijoj sus sugipsuota koja paskambink isuo numeriu pas mano drauge paprasik kad ateitu lotuliukas.gif nus iajp as dar vaiku neturiu ir nezadu tureti blush2.gif nestuke.gif g.gif nu atskambinau tuo paciu numeriu niekas nieko netsiliepe po to vel gavau zinute mam nzn kur esu mane kazkas pagrobe kazkur tamsoj guliu nzn ka darayti jie man dave numeri ten tram pam pam tas numeris parasytas ir paskambin juo jie tau pasakis ka darit tai paskambinau ir padejau tada jie man perskambino ir sako uz jusu dukra ispirka 20000 nu as raitaws ant zems nzn nei ka sakit ant tiek juokinga kad nera galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tai va mamaos neapsigaukite
merga
[COLOR=red]
Neringucia
Butinai savo vaikus perspesiu apie tokius skambucius.
Geismas
O informaciją sukčiai manau labai lengavi gauna iš one.lt
Ten gi sėdi daaaug vaikų. Labai daaaug iš jų užsirašo ir savo vardus, ir numerius, ir pavardes netgi. O tada belieka sukčiams tik paskambint ir pasakyt- (vaiko vardas) mama pateko į avariją. Ir jau suglumsti, iš kur gi vardą gali žinot? Ir abejojio... o gal tikrai papuolė... Arba per skype gan lengva gauti ne tik vaikų bet ir suaugusiųjų numerius.
Amarkize
Mano tai jau dickiai paugliukai ax.gif
werute007
smile.gif mano sunelis jau ditckis17 metu tai jau ,nekreipia demesio ,kai i telefona atsiuncia koki nors tipo rimto ,nes as jam esu isaiskinusi ,jei kas negerai tik pokalbiu isiaiskinam jei kas negerai o ne zinutem
zydroji gelele

4u.gif Sveikutes mielosiso mamytes.. As cia naujoke. Man patinka si mamyciu svetaine,tan nutariau ir as prisijungti..Ejo kalba apie tai ,kaip terorizuoja teveliuas vaiku vardu..
Taip,isties yra nemazai atveju,vienas is ju tas ,kad mergyte ir atrode klaseje pasiturinciai,zinojo ,kad teveliai isties geras pareigas uzima ir sumasciusi grupele vaikinuku,nutare paterorizuoti tos mergaites tevelius..paskambine ,kad jus dukra yra sunkiai suzalota ir be samones,kad norint atsiimti ja reikioa atvaziuoti ten ir ten ir tik tada gales kja pasiimti ,nes tipo jie nezino kur ji gyvena yra be samones aceit. Tai tevai juk nuvyke butu ,jei nebutupuskelyje susitike dukros. Dukrai 16m. ji buvo palikusi telefona namie ir negalejo issiaiskinti kur ji.. Laimei ,kad sutiko dukra griztancia is drauges.Tai tada ji ten issiunte policija ir buvo vaikinukai supakuoti... thumbup.gif
werute007
4u.gif siaubas
Groove
QUOTE(Geismas @ 2008 05 13, 19:37)
O informaciją sukčiai manau labai lengavi gauna iš one.lt
Ten gi sėdi daaaug vaikų. Labai daaaug iš jų užsirašo ir savo vardus, ir numerius, ir pavardes netgi. O tada belieka sukčiams tik paskambint ir pasakyt- (vaiko vardas) mama pateko į avariją. Ir jau suglumsti, iš kur gi vardą gali žinot? Ir abejojio... o gal tikrai papuolė... Arba per skype gan lengva gauti ne tik vaikų bet ir suaugusiųjų numerius.
*

Dėl to One.lt ir yra blogis. drinks_cheers.gif
nega_n
Nu geras ! O mums tai gerai ten buvo lotuliukas.gif
Žodžiu ,atostogavom užsienyje , ir vyrui tokia ateina žinutė "Mama ,aš policijoje. Paskambink man šiuo numeriu"
Tai mes aišku netikėjom... Nes:
1. Mūsų vaikai su mumis...
2. Žinutė atėjo mano VYRUI .. 4u.gif lotuliukas.gif

mamyteerika
QUOTE(Z*rena @ 2006 05 02, 12:03)
Vyro vardu registruoti keturi mūsų telefonai (taip pat ir sūnaus). Gal prieš dvi savaites sūnus parodo man žinutę, atsiųstą į jo telefoną: "Mama, aš pakliuvau į bėdą, paskambink šiuo telefono Nr.". Mes niekam neskambinom, tačiau buvo labai keista.
*

mum ir taip buvo biggrin.gif net juokas suime vaikui sako mama biggrin.gif
QUOTE(mergina @ 2006 09 03, 23:17)
Ar skaitėte spaudoj, kad jau dabar vaikams į namus skambina ir sako , kd tėvai pateko į bėdą ir liepia visus pinigus iš namų surinkt ir ,,policininkui,, atiduoti, kad išgelbėt juos būtų galima.Perspėkit vaikus blink.gif
*

skaiciau ... ziauru

aciu mergaites ir mamytes kad perspejat 4u.gif
_laimute_
Mano dukrai i telefona buvo parase "mama gelbek pakliuvau i beda"
<aries>
QUOTE(nega_n @ 2008 07 02, 19:28)
Nu geras ! O mums tai gerai ten buvo  lotuliukas.gif
Žodžiu ,atostogavom užsienyje , ir vyrui tokia ateina žinutė "Mama ,aš policijoje. Paskambink man šiuo numeriu"
Tai mes aišku netikėjom... Nes:
1. Mūsų vaikai su mumis...
2. Žinutė atėjo mano VYRUI .. 4u.gif  lotuliukas.gif
*

bet vienam is 1000 ar is 100 ima ir atitaiko tuos bajerius, ir tada jau bedos ir prasideda..
vienam is musu artimuju rato taip ir nutiko, prigavo sena zmogu - isviliojo paskutines santaupas verysad.gif siais laikais NIEKUO negalima pasikliauti, kad ir kaip paranojiskai tai skamba. net ir is draugu kartais visokiu nesamoniu susilauki, ka jau kalbet apie svetimus..
GudruteM
Manau, kad reikia ne tik tėveliams saugotis nuo tokių sukčių... Reikia ir su vaikais apie tai šnekėti.
Nors atrodo - šneki šneki, o vis tiek kas nors ima ir padaro vėl tą pačią klaidą g.gif

Stengiuosi vaikams vis moralus ta tema paskaityti: jei kas neaišku - skambina man, jei neprisiskambina man - skambina tėčiui, jei tėtis nekelia - skambina močiutėms, diedukams ir visiems, kieno telefonus turi smile.gif

Ir žinoma - svarbiausiai paslėti pinigus (jei tokių yra), kad vaikai nerastų 4u.gif
Austeja139
Viena diena kai buvo sestadienis,dukrytei y mokykla nereikejo.mes abu su tetciu dirbom.tai jai parase zinute.-Tavo mama pateko y avarija prasau atnesti visus nigus ir brangius daiktus y prie tokiu adresu.bet mano mergyte viska zinojo apie tokius sukcius nors ji ejo tik y 2kl.as jai buvau viska papasakojus .tai ji iskart puole skambint man ir pasake apie sia zinute viska.tai as dukrytei iskart pasakiau ka tai netiesa man ir tetciui viskas gerai mes ramiai dirbam.as zinoma apsidziaugiau thumbup.gif kad mazule nepuole y panika.bet jai no neuzteko ir Ji dar sumane isiusti zinute..-na kad mano mama jau amzinatelis. g.gif rolleyes.gif
mamytės_dukrelė
o man buvo taip. (kai buvau vienuolikos)
į namų telefoną paskambino kažkoks vyras. mano tėvų nebuvo namie. buvau su drauge. tas vyras teigė,kad mano tėtis pakliuvo į bėdą. aš sakau: "į kokią?" o jis pasakė,kad turiu paskambint tuo ir tuo numeriu. dėl visą ko užsirašiau.
jis dar pasakė,kad niekam neskambinčiau nei mamai nei tėčiui ir niekam nesakyčiau.
NEBUVAU DURNA. apie sukčius enbuvau nieko girdėjus,bet viską supratau.
nepaskambinau tuo numeriu. PASKAMBINAU TĖČIUI. o jis pasakė,kad viskas GERAI.
tas vyras bandė mane apgaut.
paskui paskambino vėl-paklausė,ar vis dėl to paskambinau tuo numeriu.
padėjau ragelį...
tai tokia mano istorija cool.gif

ir vieną kart gavau žinutę: "mama,man mokyloj atėmė telefoną. rašau iš draugo. skambink tuo ir tuo numeriu" biggrin.gif
laumele
taip ,,smagiu,, dalykeliu pripasakojot . aciu uz perspejima. niekada apie tai negalvojau . busiu budresne
Sindy
Mano meistro (autoservise) sunus ir isnese visus pinigus, mamos papuosalus ir net televizorius ileido i namus, kad paimtu.. Vaikas "gelbejo" teti is nelaimes.. unsure.gif
Dzesika:)
Man irgi ,,sunus i avarija pakliuvo'' nesvarbu kad papa ciulpe tuo metu doh.gif
Rustė
Girdėjau, kad net pamokyti vaikai pridaro kvailysčių...

aš saviškiams nuolat primenu apie sukčius, kas ten žino kaip tas vaikas susinervinęs pasielgti gali...
Saidutė
O as savo dukroms vis sakau ir sakau jeigu kas paskambintu ir pranestu toki dalyka, pavyzdziui nepazistamas zmogus, netiketi juo ir tiesiog paskambinti kitam artimui, kad padetu issiaiskinti kas vyksta su tais bjauriais sukciais. rolleyes.gif ir beto sukciai gali patys save apgauti, pavyzdziui man pries metus paskambino is nepazistamo nr. is pasake "Jusu sunus pateko i didele avarija, prasome pervesti 2000 lt. kad butu skubi operacija" Na, o as padejau rageli, nes vis delto sunaus is vis neturiu biggrin.gif
Pukuotukasss
Dabar esu dar paauglė, bet prisimenu kai man buvo kažkur 10 metų mano mamai paskambino tie sukčiai ir sakė "mama papuoliau į bėdą reikia pinigų". Aš tuomet buvau su mama, bet turiu ir sese tada jei buvo kažkur 15-16 metų, tai mama nedelsiant jai paskambino ir klausinėjo ar nieko nenutiko , aišku mama susinervino, sakė grįžt sesei namo. Ok grįžo, tada mama pati paskambino juos iškoliojo pasakė pranešiu policijoj , tie iškart padėjo rageli ir kalba buvo baigta. Svarbiausia tokioj situacijoje nepasimest. schmoll.gif

gabri*
Man irgi kelis kartus buvo parašę į seną nr. "Mama, gelbėk patekau į avariją paskambink šituo nr. ******" Nors pati dar esu vaikas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Auguste2
bet tai kaip cia jie randa tokiu zmogeliu dar tai niekaip nesuprantu ...
Miliuke
[quote=...Šlapia Jorkė...,2009 01 19, 18:43]
Man irgi kelis kartus buvo parašę į nr. "Mama, gelbėk patekau į avariją paskambink šituo nr. ******" , o mamo dukra dar rasyti nemokejo rolleyes.gif

Dominykos
QUOTE(Esambo @ 2006 04 28, 14:43)
Į namus paskambino iš nepinamečių reikalų inspektorius ,kad mano sūnus po pamokų gįždamas į namus sumušė vaiką ir sudaužė jo mobilų telefoną.Norint , kad nekeltų baudžiamosios bylos reikia atlyginti 350 lt nuostuolius skubiai.Žinojo mano sūnaus vardą ir pavardę , bet deja tuo laiku sūnus sėdėjo pamokose ir mokytoja sakė ,kad niekur nebuvo išėjęs, nes mokosi antroje pamainoje. Mane ištiko šokas , labai pasimečiau , bet susiekiau su policija ir pasakė , tai paprasčiausi  telefoniniai sukčiai, tik iškur turėjo informaciją apie mano vaiką ir namų telefoną?Atsipirkau išgąsčiu, tad perspėju mamas.
Būkit budrios!!!!
*

Labas as esu girdejusi apie avariju sukcius, bet apie tokius pirma kart, aciu uz info
Auguste2
nu dar neteko susidurti, bet neisivaizduoju kaip elgciausi
Zima
Iš tikro, jei pavardę ir vardą pasako, gali pasimesti unsure.gif ...todėl aš saviškiams draudžiu registruotis visokiose neaiškiuose forumuose ar svetainėse savo pavarde...jei labai reikia, gali išgalvoti ne tik nicką...
Man yra parašęs žinutę toks "mano vaikas" kai visi sėdėjome automobilyje pakeliui į sodybą biggrin.gif , bet juokas pro ašaras...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.