Įkraunama...
Įkraunama...

briaras

Gal yra žinančių, ar turinčiu šios veislės šunis. Atsiliepkite first.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta33: 28 balandžio 2006 - 19:28
Labai grazus suo thumbup.gif tavo?
Atsakyti
Tokį auginome 10 metų, bet jau nebeturime. verysad.gif Mūsų kalytė, ruda.
user posted image
Turėjome septynis mažylius.
user posted image
Na tik nuotraukos iš interneto, nes neturiu kaip ikelt savo nuotraukų photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta33: 29 balandžio 2006 - 21:26
QUOTE(ruta33 @ 2006 04 29, 16:52)
Na matau , kad nelabai yra šios veislės gerbėjų.

Yra, yra, tik gerbiu tyliai, nes pati tokio neturiu ir nepažįstu turinčiųtongue.gif Labai faini šunys thumbup.gif
Atsakyti
Aš apie tokios veislės šunį svajojau dešimt metų.Dar tada nebuvo Lietuvoje tokių.Pamačiau pirmą kartą atvirutėje ir pasakiau, kad toko norėčiau, ir mano svajonė išsipyldė.Labai patenkinti buvom savo kalyte, ji buvo labai gera, tikras šeimos narys.
user posted image

user posted image
Pas mus Lietuvoj ši veislė nepopuliari.Kai turėjom šuniukų sunkiai juos pardavėm.
doh.gif
Atsakyti
Nu siuniukai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O kiek Lietuvoj ju yra?
Atsakyti
Mūsų kalytės numeris buvo 50, tai galvoju, kad Lietuvoj jų nedaug yra gal 100 ar 150, o gal dar mažiau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta33: 12 gegužės 2006 - 21:47
Mes vakar kaip tik susipažinom su briaru thumbup.gif Dar net nebuvau tokios veislės girdėjusi, tai šiandien nusprendžiau pasidomėt, ogi žiūriu kad ir SM yra jos gerbėjų thumbup.gif Man labai patiko tas šuniukas, tiesa jis dar jaunutis, tik 3 mėnesių, bet jau toks visas kudlotas, visas juodas wub.gif

QUOTE(ruta33 @ 2006 06 12, 19:18)
Okur tu jį matei, kur buvai sutikus?

Panevėžy mirksiukas.gif Mes dažnai susitinkam ir savo šuniukus kartu vedžiojam smile.gif

QUOTE(ruta33 @ 2006 06 14, 17:03)
Jei tau nesunku paklausk iš kur jie pirko ir kiek mokėjo, nes mano vyras vėl būtent tokios veislės  wub.gif  nori. Lietuvoj jų mažai yra, sunku nusipirkt.

Kiek mokėjo tai dabar nepasakysiu, nemačiau jų paskutiniu metu, bet parsivežė tą šuniuką iš Čekijos smile.gif
Atsakyti
Nuostabus šuo. thumbup.gif Nemačiau dar niekur tokio.Papasakokit apie jo charakterio,būdo ypatumus.Ar labai sudėtinga kailio priežiūra?Ar nepikti?Nors iš išvaizdos atrodo fantastiški,kaip žaisliniai.Sėkmės jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenaudele @ 2006 06 13, 08:09)
Nuostabus šuo. thumbup.gif Nemačiau dar niekur tokio.Papasakokit apie jo charakterio,būdo ypatumus.Ar labai sudėtinga kailio priežiūra?Ar nepikti?Nors iš išvaizdos atrodo fantastiški,kaip žaisliniai.Sėkmės jums bigsmile.gif

Visai nepikti, labai myli vaikus. Protingi, žaismingi, nuostabūs ......
Kailį reik dažnai šukuoti, bet paskui iš surinktos vilnos galima siūlus išsiverpti, ir megztinį nusimegzti.

Jei tau nesunku paklausk iš kur jie pirko ir kiek mokėjo, nes mano vyras vėl būtent tokios veislės wub.gif nori. Lietuvoj jų mažai yra, sunku nusipirkt.
Atsakyti
Sveikutes:)

As auginau briara arba kitaip sakant prancuzu avigani 9 metus, deja jo jau nebera.. tai vienas is paciu nuostabiausiu sunu.. islaikytas charakteris, begalinis draugiskumas, jokio agresyvumo, labai myli vaikus ir jos globoja (maniskis "ganydavo" dvimete mergaite kad ji parke nenuklystu), lengvai pasiduoda dresurai ir istikimi visai savo "gaujai", t.y. seimininko seimai...
nezinau kiek ju dabar yra Lietuvoje, as buvau gavusi ji is vieno veislyno (tuo metu Lietuvoje buvo tik du lizdai siu suniuku), bet kaip bebutu liudna, pries kelis metus maciau valkataujancia sios veisles kalyte Kaune...

Bet kuriuo atveju, jei kam iskils kokiu nors klausimu - klauskite...

Galiu tik tiek pasakyti, kad siems sunims jokiu budu negalima kirpti plauku ant snukio, nes ju jautrios akys (ne veltui gamtos sutvarkyta, kad augtu plaukai).. netriminguojamos ausys parodoms (jau pries 4 metus berods buvo patvirtinta) bei nekerpama uodega (na sita tai turbut visi zino tongue.gif ).

Del kainos negaliu pasakyti... pries 11 metu jo kaina buvo apie 600 doleriu.. dabar nezinau...
Papildyta:
QUOTE(ruta33 @ 2006 05 03, 18:52)
Aš apie tokios veislės šunį svajojau dešimt metų.Dar tada nebuvo Lietuvoje tokių.Pamačiau pirmą kartą atvirutėje ir pasakiau, kad toko norėčiau, ir mano svajonė išsipyldė.Labai patenkinti buvom savo kalyte, ji buvo labai gera, tikras šeimos narys.
user posted image

buvo ju lietuvoje ir pries 15 metu, bet tik du lizdai ir abieju lizdu tevai buvo broliai... vieno lizdo savininkas dabar gyvena ne lietuvoje, bet kadangi per tiek metu yra zmoniu, kurie isigyjo sios veisles suniuku, tai galbut sugebejo jiems rasti antras puses ir sukergti... mes turejom vaziuoti i prancuzija, kur siu suniuku yra nemazai, nes Lietuvoje negalima buvo kergti del giminystes (kaip minejau, abu lizdai buvo is tos pacios gimines).

Sie sunys iki siol nera labai paplite del ju kainos galbut ir del to, kad pas mus labiau zmones nori koviniu sunu kaip ne keista, o ne seimyniniu...

problema su siais suniukais - ju jautrus skrandis, reikia tinkamai subalansuoti mityba, jie kaip ir visi grynakraujai, daznokai suserga leukemija (mano mire butent nuo sios ligos ir veterinarai minejo, kad tai daznokas reiskinys)... juos reikia sukuoti kiekviena vakara 2 rusiu sukomis - retomis ir tankiomis (issukuosite begale plauku), nes tvarkingo briaro plaukas turi vilnyti jam begant.. o plauku skraidymo po visa buta neisvengsi deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 15 birželio 2006 - 08:52
QUOTE(Paule @ 2006 06 15, 10:20)
Kiek mokėjo tai dabar nepasakysiu, nemačiau jų paskutiniu metu, bet parsivežė tą šuniuką iš Čekijos smile.gif

O kurioj čia miesto vietoje maždaug galima šitą grožį pamatyti? blush2.gif

Fantastiški šunys. Susižavėjau nerealiai. Tikiuosi, po kurio laiko atvėsiu hihihi.gif
Gąsdina tik jų dydis g.gif Kada nors gyvenime labai norėčiau turėt blush2.gif
Nežinot, kiek galėtų kainuot geras briaras iš FR? smile.gif
Atsakyti