Mes tavęs laukėme visą birželio mėnesį.Tu turėjai gimti birželio 26 dieną,tačiau vis tikėjomės ,kad gimsi anksčiau.Kiekvieną dieną vis atsikeldavome su viltimi,gal jau šiandien...O Tu vis neskubėjai...Taip praėjo visas birželis,atėjo liepos mėnuo. Liepos 2 dieną vėl nuvykau į ligoninę pasitikrinti Tavo širdies tonusiukų.Jie kaip visada buvo geri,tad gydytojas liepė dar palaukti keletą dienelių.Taigi grįžau nors ir truputį nusivylusi,bet rami namo(juk dar ne šiandien).Apie10val.ryto kažkas stipriai dingtelėjo pilvo apačioje,tačiau stengiausi išlikti rami.Po 15 minučių vėl atsikartojo.Supratau kad skubi į pasaulį ateiti Tu ,mano princese.Tad paskambinau Tavo tėveliui ir pasakiau kad kuo skubiau grįžtų iš darbo. 12 val. mes jau buvome ligoninėje,tačiau lyg tyčia tie sąrėmiai nurimo.Na bet kadangi jau atvažiavau tad gydytojas pasakė,kad daugiau vienai neteks grįžti namo. 12val.30 min. nuleido vandenis ir labai nustebo,nes jie buvo labai drumzlini.Supratau,kad Tau ,mažoji karalaite,gresia pavojus.Akušerė vis leido vaistus kad tik greičiau atsidarytų gimdos kaklelis.Skausmas vis stiprėjo,skruostais riedėjo ašaros.Meldžiausi kad tik viskas vyktų greičiau.Tavo tėtukas kiek įmanydamas stengėsi mane raminti,kad viskas bus gerai.Tačiau nelabai girdėjau ,tiksliau gal nesuvokiau tų žodžių tik vėliau juos prisiminiau. Ir taip 15val.54 min.išvydai dienos šviesą Tu ,mūsų angeliuk.Savo verkimu Tu pasveikinai šį pasaulį,o kartu ir tėtį ir mamą.Tėtis skubiai stengėsi įamžinti visa tai video juostoje.Taip ir supratome,kad TU privalai būti URTELĖ ,O tai reiškia ,,DIEVO DOVANA''.
Nokia sveikinu.... smagu, kad jau Dievo dovanele salia taves
Dziaugiuosi, Nokia, kad viskas laimingai baigesi Man labai patinka vardas Urte, is karto isivaizduoju linksmute gyvybinga mergyte
Kipšiukas
2004 07 14, 12:06
Saunuole NOKIA Sveikinimai visai jusu seimynelei.Aukit diduciai ir bukit ramuciai Labai grazi istorija
Sveikinu naujai iškeptą mamytę ir jos dukrytę
Labai grazios istorijos. Noreciau papasakoti savo. Mano sunelis gime 8 menesiu. Nelauktai ir netiketai. Ryte pabudusi pajutau, kad baisiai kraujuoju. Su vyru staigiai vareme i ligonine. Buvau susitarusi sv. Jokubo liginineje gimdyti. Is pradziu nuvaziavome ten. Gydytojas apziurejes pasake, kad gimdymas dar neprasidejo, echoskopas parode, kad vaikui viskas gerai, tik placentas truputi atitruko, todel ir kraujuoju. Del viso pikto pasiule vaziuoti gimdyti i Antakalnio klinikas, bet perspejo, kad gimdyma galima sustabdyti. Mes sutikome ten vaziuoti. bet kol atvaziavo greitoji (o laukiame 40min.) man prasidejo saremiai ir labai reguliarus. Atvyke i klinikas, apziureje mane staigiai nuveze i gimdykla, nes gimdos kaklelis buvo atsiveres jau 8 cm. as tik meldziaus , kad viskas butu gerai su vaikeliu, nes kiek girdejau nelabai gerai kai vaikukas gimsta 8 men. Gime labai greitai per 30min. Pradzioje buvo viskas gerai, bet po kiek laiko mano vaikiukas pradejo dusti. Ji isveze i reanimacija. Kai jau man buvo galima vaikscioti, as is karto nuejau pas savo maza zmogeliuka. Pamacius ji apsiverkiau, nes gulejo prijungtas prie aparaturos. Gydytoja nuramino, pasake, kad nieko baisaus, tik jo plauciukai dar per silpni, kad pats kvepuotu, liepe laukti. Meldziaus ir laukiau, naktimis verkiau. Bet aciu dievui po 5 paru mano vaikelis pradejo taisytis. Pradejo pats kvepuoti, ciulpti , valgyti. bet susirgo naujagimio gelta. Po savaiteles mus nuveze i santariskes, kad patikrintu ar viskas gerai, ar sveikas. Atvaze i santariskes mus pagulde i neisnesiotu naujagimiu skyriu. Visi stebejosi, kad mano vaikiukas neisnesiotas ir toks didelis (gime 3100, ugis 52). Santariskese mums patikrino klausa, regejima, sirdele, dare inkstu galvos echoskopa ir viskas buvo gerai. Ir mus po 5 dienu paleido namo. Ta diena buvo pati laimingiausia. dabar mums 1 metukas sveriame 10kg, ugis 74cm. Gydytoja sako, nepasakysi, kad gime neisnesiotas. Tokia musu istorija. Linkiu besilaukianciom mamytem sekmes.
Racegirl
2004 07 15, 17:58
saunuole nokia nuosirdziai sveikinu
nokia, saunuole esi. sveikinam jus visus
Kristina 25
2004 07 18, 20:04
Grazi istorija Didziausi sveikinimai!
Kažkaip jau buvau viską primiršusi,bet dabar vėl perskaičiau ir vel viską išgyvenau per nauja.
vaiduoklisss
2007 03 31, 13:19
ORVIDAITE
2007 04 10, 21:44
*linuska*
2007 04 11, 22:50
grazi istorija
*woman*
2009 04 20, 17:20
Ligija7
2009 04 21, 15:51
Sveikinu princesyte  Sekmes gyvenime