Paparte
2004 07 14, 18:10
Skaiciau cia darbe visu jusu istorijas ir tiesiog asaros birsta, vis kazkaip mintys krypsta prie savu patirtu dziaugsmu ir bedu,taigi kadangi salia neturiu ne vieno artimo zmogaus,o mano mazosios tikrai dar mazytes, kad suprastu mane (juk dar tik burbuliuoja bubena savo vaikiska kalba  nutariau ir as papasakoti savo istorija...truputi vieno, truputi kito... Esame grynai moteriska seima- As (Paparte  manoji Svaja ir mazute Lineja... Abi mergaites buvo labai laukiamos,abi i si pasauli atejo skirtingais budais ir skirtingu nuotaiku bei zmoniu apsuptos.... Galbut ypatinga siek tiek ir skaudi yra mazosios Linejos istorija, kuria jai kada nors papasakosiu... Svaja gyveno pas moziute kaime, kadangi as mokiausi didmiestyje ir mokejau uz moksla paskutinius grasius sukrapsciusi, artejo sesija, zadejau pasistengti, kad ivyktu rotacija ir mane perkeltu i valstybes finansuojamas vietas....Taigi Svaja palikau pas tevus kaime...Jau kuris laikas draugavau su tokiu mielu vaikinu, kuris zinojo apie mano vaikuti, regis ja ir mylejo....Pastojau...nezinojau ka daryti...nesu labai ryztinga, nesu drasi...Bijojau,labai bijojau...norejau mirti...Norejau pasitarti su savo drauge, kuri man visada padejo, nuostabesnes drauges nesu turejusi  Taciau ji buvo isvaziavusi i Svedija... Ejo laikas,o apie mazyte mergyte juodais plaukiukais, tunancia mano pilbvelyje zinojau tik as, nes bijojau reakcijos-tevu, vaiko tevelio...Galu gale pasakiau, jog busime tevais...Jis pasake, kad reikia sita problema spresti...Potekste supratau, nakti kankinausi, nemiegojau, prasidejo nuolatiniai galvos skausmai, tiesog nors pro langa sok...Gryzus draugei nuejome pas gydytoja, ji pasake, kad nestumas jau triju menesiu ir kad net jei ir noreciau per velu ka daryti.Bet as nenorejau, as norejau to vaikucio, norejau mazu ranku, kurios apglebtu mano kakla, norejau tu mazu lupyciu, sideles formos, kaip ir mano didziosios Svajos  , norejau tu akyciu, (pasirodo rudu kaip ir tevo) Gryzaus is gydytojos, po barnio su draugu buvau laikinai persikrausciusi gyventi pas drauge, tad nuejau pas Andriu (Linejos teti) noredama pranesti, kad pasiryzau antrakart buti mama...Duris man atidare kita moteris ir pasake, kad cia anksciau gyvenes vaikinas jai isnuomojo si buta ir pats iavaziavo i Anglija Sugebejo per savaite nesimatymo sumetyti pedas.... Pirmaja gimdziau normaliai, kazkaip sunku nebuvo, taciau tada kazkaip kunas buvo isiderines, nes mokiausi beprotiskai, vis norejau nemoketi pinigu uz moksla ir nors sugebejau pritraukti iki 9.8 vidurkio, manes nepervede, nes kita grupioke padave kysi ir.... tai arde mano nervus, as nervinausi, du kartus gulejau su gresianciu...Naktimis ziuredavau i baltas palatos lubas ir galvodavau, kur dabar tas niekselis, kokios grazuoles gleby, bet juk as juo pasitikejau, mylejau, galejau viska padaryti, bet tik ne tai....spaudziau rankas prie pilvo ir zinjau, kad esu teisi nusprendusi gimdyti....Paskutinem savaitem sunkiai pavaiksciojau, istino kojos...guledavau namie viena pati...ateidavo aplankyti tik drauge, nes tevai gyveno kaime, priziurejo Svaja....jokiu artimuju, nieko.......Jei ne mano drauge, tai buciau jau ir mirusi.... Skambindavau draugei telefonu, guodziausi, kad bijau gimdyti, nes kazkaip sunkiai kunas pernese nestuma, nuolat viskas skaudedavo, o ypac galva, vaistu bijojau gert, kad nepakeknciau vaikuciui....Priprasiau dauge, kad dalyvautu gimdyme....Paskutine savaite mane isveze i ligonine, nes nebepavaiksciojau, veziojo vezimeliu Taigi nakti 2.33 gime mazoji Lineja...  sunkiai nesunkiai, dare cezari, negalejo jos isimti, nes svere 5 kg ir 050 g  didele maza velnikste, rudo akim ir juodais kaip cigono tevo plaukais. Kad butu ja mates-iskart butu patikejes kad tai jo dukrele...Virkstele nukirpo mano drauge, Linejos kriksto mama Verkiau, verkiau, negalejau neverkti, pagimdziau antra vaikeli be tevo, bet ji turi mama, as darysiu viska kad ji butu saugi, sveika ir laiminga...Jos abi....ir nors mano gyvenime buvo blogu dalyku, tai jos niekada nepersekios, nes mano klaidos yra mano klaidos Tevelis jau seniai gryzes, bet netiki kad tai jo vaikelis, teko daryti DNR testa, kad gauciau is jo pinigu vaiko islaikymui... Nezinau ar cia gimdymo istorija, arba tiesiog mazosios Linejos atejimo i pasauli istorija mes esame trys- Paparte, Svaja ir Lineja...ir musu geroji drauge
Ramunita
2004 07 14, 23:19
sekmes jusu moteriskai kompanijai o tokius "tevelius" reiktu gerai pamokyti!
Paparte dziaugiuos , kad turi dvi nuostabias dukreles O ta vyrisky tai tikrai  reikia
Saunuole kad atlaikei visas gyvenimo negandas, saunuole kad pasiryzai, niekad nepasigailesi Didele mergyte gime, nenuostabu kad sunkokai nesioti teko Sekmes Jums visoms keturioms  P.S. labai grazus jusu visu vardai. Tiesiog super
Kokia saunuole tu, linkejimai jums visoms
jurgitask
2004 07 15, 08:27
Kaip smagu, kad yra tokiu stipriu ir drasiu moteru  Kuo didziausios sekmes ir laimes jums visoms
SuperBaba
2004 07 15, 08:29
sekmes tau
Netiesa, kad tu nedrasi ir neryžtinga. Tik labai stipri moteris gali tiek iškesti. Tu moteris ir motina iš didžiosios raidės. Dukrelės laimingos, turėdamos tokią stiprią mamytę. Stiprybės jums ir aukščiau nosį - tu nepaprasta.
Paparte
2004 07 15, 08:38
Aciu  kazkaip nezinau ar kam idomu ta mano gyvenimo istorija... Esu susidurusi su ivairiomis nuomonemis, kai suzino, kad viena auginu dvi dukreles ir dar skirtingu tevu, labai jau blogai atsiliepia...esu vos ne...  nenoriu to zodzio rasyti, bet as bandziau laime gyvenime dukart,dukart nepasiseke, taciau padovanojo grazia galimybe gyventi del kazko kito...  mano dukreliu O tie mano gimdymai tokie abu skirtingi- Svaja (zadejau ja pavadinti Svajone, bet paskui apsigalvojau) pagimdziau nesunkiai, nes ji nors ir isnesiota visus 9 men buvo, taciau mazyte, na nevisai 2kg 850g taigi kzkip to svorio nepajutau...tada ir kitokia atmosfera buvo seimoj...as gyvenau su savo vyru ir abu laukem vaikucio...taciau man besilaukkiant jis susirado kita ir Svajai kai suejo 5 men mes isiskyreme  O stai Lineja nesiojau lab sunkiai... kai gimdziau bvirkstele buvo jai paisuskusi, taciau visiskai neuzspaudusi, todel ji galejo maitintis ir paugo tokia didele didele,beje dabar ji gana smulkoka ir nera rubuiliuke, gal todel kad nelabai as galiu nusipirkti kokio geresnio maisto ir siaip mes gana paprastai gyvenam... bet dar karteli aciu...kad kazkam idomu ir kad paskaitot p.s tevelis laimingas vaiksto musu miesto gatvemis ir nors as jo laimingo atsitiktinumo deka dar nesu sutikusi, drauges buvo ji susitikusios ir sake, kad turi dukra, jis deja jos ne kato nera mates...o kaip paradoksas ji taip panasi i ji, kad nors tu kauk kai i ja pasiziuri....taip primena ji... p.s sakot, kad as stipri, o ar skaitet kertele sielai, kad as kazkada norejau nusizudyti? nesu as stipri...bet stengiuosi....jei as mirciau jos abi atsidurtu vaiku namuose
Nu mamyte, šaunuolių šaunuolė  Linkim stiprybės ir nepasiduok
Dukreles didziausias tavo turtas, bukit visos laimingos
Stiprybės Paparte, ir gražiai augit mergytės
skaudi istorija, bet tu tikrai SAUNUOLE!!! tavo dukreles tikrai tavimi didziuosis
Racegirl
2004 07 15, 18:07
saunuole.. tu mama is didziosios raides. laikykis, stiprybes tau suteikia dukros. esi stipri, kaip besakytum. ir drasi. nuosirdziai linkiu jums visoms laimes.
Ramunita
2004 07 15, 18:13
| QUOTE (Paparte @ 2004 07 15, 09:39) | Aciu kazkaip nezinau ar kam idomu ta mano gyvenimo istorija... Esu susidurusi su ivairiomis nuomonemis, kai suzino, kad viena auginu dvi dukreles ir dar skirtingu tevu, labai jau blogai atsiliepia...esu vos ne... nenoriu to zodzio rasyti, bet as bandziau laime gyvenime dukart,dukart nepasiseke, taciau padovanojo grazia galimybe gyventi del kazko kito... mano dukreliu p.s sakot, kad as stipri, o ar skaitet kertele sielai, kad as kazkada norejau nusizudyti? nesu as stipri...bet stengiuosi....jei as mirciau jos abi atsidurtu vaiku namuose |
tikiu,kad tau sunku,bet saunu,kad nesi savanaude ir galvoji apie mergyciu ateiti...o del to,kad jos nuo skirtingu tevu,tai nieko tokio  svarbiausia,kad tu pati to per daug nesureiksmintum ir per daug apie tai nekalbetum prie dukru,bent kol jos paaugs ir supras ka galima pasakoti vaikams kieme mano kieme buvo viena mergaite,kuri visiems pasakdavo,kad ji ir brolis nuo skirtingu tevu,o mamyte nezino kas yra brolio tetis  isivaizduok,kaip tai atrode is sono...
Žinok, Paparte, jog užauga ir tie vaikučiai, kurie nepatyrė tėvo meilės. Tad sėkmės ir stiprybės Tau augunant mažąsias sauleles.
tenelga
2004 07 15, 19:43
paparte,tu nuostabi moteris būkit visos trys laimingos
paparte, tu esi saunuole. as pazystu viena moteri, ji irgi turi du vaikus, berniukus. nuo skirtingu tevu  bet, kad tu matytum kokie ji fainuoliai ir kas juos visus pazysta tikrai nemanau, kad kiltu kokiu atbuliniu minciu
Happymother
2004 07 15, 21:26
paparpe tu esi saunuole mergaites yra didziausias turtas . kaip sakoma ne tas tevas kuris pradejo , o tas kuris uzaugino . tu dar sutiksi zmogu .
| QUOTE (happymother @ 2004 07 15, 22:27) | paparpe tu esi saunuole
mergaites yra didziausias turtas .
kaip sakoma ne tas tevas kuris pradejo , o tas kuris uzaugino . tu dar sutiksi zmogu . |
Va ir as norejau ta pati pasakyt  . Ne visada busi gyvenimo duobej. Pamatysi, ateis toks metas, kai skrajosi padebesiais ir busi pati laimingiausia  ...
TU ESI SUPERMAMA
Paparte, tokiomis moterimis kaip tu reikia tik didziuotis...... Stiprybes Jums visoms trims
Paparte
2004 07 16, 12:28
Dar karteli dekoju visoms parodziusiosm pasitikejima, rasancioms man asmenines zinutes ir guodziancioms mane...man tai labai padeda...gal si fraze skamba tik mandagiai, bet man tai tikrai padeda...tiek demesio, kad ir elektronio jau nesiai nesu sulaukusi... Siandien svente-manajai Svajai jau keturi metukai  siryt pasiprasiau i darba veliau. nes norejau pabuti su mazytemis...Neturejau pinigu tai torto nepirkau, bet pasizdejau savo maziuku be vaisiu nepalikt, turiu dar is praejusios vasaros vysniu uogienes, nusipirksiu vafliu ir padarysiu koki tortciuka pati...  o dovanele tai nupirkau is padevetu tokia suknele...zinau, kad labiau nopretusi kokio zaislo ar siaip, bet kad....gal ir negerai darau, kad nedovanoju zaisliuko,bet padovanos kriksto mama, mano daruge...manau, kad jau atleks pas mane vakare su savo vyru ir visi-4 moteriskaites ir vienas vyras atsvesim 4 zvakutes uzpusim...Svajos tetis nemanau, kad paskambins...jo naujoji zmona neleidzia dometis dukterim... siandien blogai jauciuopsi, beveik nematau akimi  kazkokia migla, akis merkiasi pati nors tu ka...aij, ka as cia...svarbu atsvesim siandien gimtadieni beje, kai jau cia prigyret mane...as esu tisiog paprasta,esu kokia esu...  aciu labai visoms p.s bee maciau kad kt mamytes deda savo vaikuciu foto i skyrelis-stai mes kokie- bei ten pasakoja kaip jiem sekasi gyventi...as neturiu beveik jokiu nuotrauku, tai gal niekas nesupyks kad as sitame skyrelyje vis laiks nuo laiko parasinesiu kaip man sekasi.... gero savaitgalio, mamos
 paparte, stiprybes o is kokio miesto Jus esat
Paparte
2004 07 16, 13:24
Siaip esu is Klaipedos, paskui gyvenau Telsiu raj, o dabar visos trys gyvenam Klaipedoje, esam tikros klaipedietes  nes visos ir gimem cia jau greit begsiu namo, daba baigsiu, nes akis labai istinusi ir nelabai net kompa matau...manau reiktu man kreiptis i gydytoja  vel teks vaistu pirkt, bet kad ju brangumas.... beje, maciau pas mus klp atvaziavo cirkas butu gerai nuvesti savasias...kai susitaupysu pinigu vesiu butinai, labai maniosios kirmelytes megsta zveriukus  mazoji megsta kartais virtuvej net tarakoniukus pagaudyti
Paparte, nieko naujo nepasakysiu, tik tai, kad zaviuosi tavimi. Nubraukiau asara beskaitydama tavo istorija.... Ji dvelkia siluma ir meile. Sveikinu tave su dukryte, jos gimimo diena. 
Isimylejus
2004 07 16, 19:55
Ak sunkus tas gyvenimas, ne visada jis teisingas..Taciau nera to blogo, kas neiseitu i gera.Laikas dovanoja staigmenas ir grazias akimirkas.Sekmes jums visoms.Paparte tu stipri ir mylinti mama!Pamatysi sulauksi ir savo eiles!!
Paparte
2004 07 19, 09:52
 Sulaukm ir praejo tas gimtadienis, linksmai bet be nervu ir asaru vel neapsiejau  taip jau gavosi, kad drauge negalejo ateit aplankyt, tad likom vienos trys pasidziaugt tuo vafliniu tortu  savaitgali labai sirgau,,,labai skaudejo nuo kompiuteriu apavargusia aki...prasidejo eiliniai inkstu skausmai.... o mergytes nori pasokti, pabendrauti, o as noriu tik guleti guleti guleti...ir niekad nebesikelti...ne, cia ne mintis apie nebuti,tiesiog pavargau...bliaunu bliaunu, prieina Svaja apsikabina ir klausia, mamytes,o kas cia tau bega is akyciu..sakau asariukai mazyti bega...O ko tu verki? nes skauda man,mazuti...Mamyte,o man skaudes? Ne, tau niekada neskaudes...as pasistengsiu, kad tau niekad neskaudetu... O mazoji sypsosi tokia savo dar truputi bedante burnyte  Joms tikrai neturi skaudeti...tegul uz viska skauda man, nes as gyvenime pridariau klaidu...o gal tik jas noriu sau uzsikrauti? na bet kokiu atveju....laikausi kaip galiu p.s o tortciukas buvo visai skanus... dekoju uz sveikinimus
Liudna istorija,net asara nubraukiau.As taip pat daznai pagalvoju,kai kas suskauda ar siaip kokia nelaime nutinka,kad moku as uz savo klaidas... Stiprybes tau Paparte! O mergytem:aukit didutes,bukit gerutes,mama pavaduosit! Sekmes jums!
Happymother
2004 07 21, 21:48
apie kokias klaidas sneki paparpe. tu turi tai ka graziausio gali duoti gyvenimas. sekmes jums .ivertink ,tai. o del teveliu jie buvo tiesiog neverti jusu visu.
paparte, kai prisijungsi imesk man i asmenine savo tel. pas mus lentynos luzta nuo zaislu kaip nors nugabentumem
Skaitau tavo istorija ir asara rieda per skruosta Na ir atsiraanda tokiu nieksu, kuriems nerupi ju paciu vaikuciai Atsakingumo jokio...
P.s. parasyk, gal ko reikia. Galeciau kazkiek pinigeliu paskirti kokiam nors reikalingam daiktui nupirkti
P.p.s. gal kuri is Kauno vaziuotu i Klaipeda ir nuveztu
Paparte
2004 08 03, 12:12
labutis visos gerosios mamytes, ilgokai cia nesilankiau, o ir tik todel, kad mane iklini karta uzlenke bedos  na ka padarysi, bet skustis nera kada...rasau is vaiku ligonines, cia vieno vaikucio pacientuko mama atsinese laptopa (ot gudras daiktas) tai va leido man parasyti trumpam...o ir kam daugiau galiu rasyti nei jums..... deja, susirgom, t.y susirgo abi maniskes mergaiciukes...ir del to kalta tik as  turejom namie tokios desrytes,na buvo ji jau ne pirmos jaunystes, bet vistiek suvalgiau, nes gaila ismest, juk pinigu neperdaug turim, tai reik taupyt, daviau ir Svajai su Lineja truputuka...manau, kad jos ja apsinuodijo, man tai nieko, bet pries 5 dienas isveziau pusiausnakti abi i ligonine su taxi...gydytojai sako, kad apsinuodijimas maistu...dieve, galvojau kad sau galva nusuksiu, kad daviau joms tos desros valgyt....  na bet jau stai siandien buvo ryet atvaziave mano tevai ir isiveze Svaja pas save i kaima,o as su mazaja likau, nes temperatura jos nekrenta, karsciuoja vis po 38-39 tebesilaiko  bet ji gana guvi, nori zaisti, valgti praso, bet ligoninej duoda koses, kad skarndzio ir zarnyno netampytu, o panele mano nemegsta kosiu ir praso bulviu... siandien jau kazkaip i visa tai sugebu linskmiau pazvelgt, bet vakar  eilini karta juomintys, kad nenoriu gyvent, kad blogai man....bet neturiu teises suskysteti.......... na jau grazinsiu si prabangu kompiuteri, parasiau ka norejau... aciu visoms uz gerus zodzius ir pagalba, telefono dabar neturiu (turejau sena nokia kaip suluzo taip suluzo, pinigu remontui neturiu, o nauja nusipirkti be sansu....esu nemobili....parasysiu vis kaip musm sekasi.....tikiuosi viskas bus gerai...laikau kumscius
Sveikit greiciau
Paparte, as esu is Klaipedos. Nors mano pupa dar maza, o antras dar pilvelyje sildosi, bet zaisliukais tikrai galime pasidalinti. Pliuskiu pas mus daug.  Gal dar kuo galiu padeti? Nezinau, kokios pagalbos tau reikia. Manau, kad drasiau parasyk apie tai, ko tau truksta ir visos bendromis jegomis stengsimes tau ir tavo mergytems padeti. Juk cia ne as viena esu is Klaipedos, musu cia daugiau. Taigi, rasyk.
Ramsius
2004 08 04, 09:07
Nugi ir as is Klaipedos...Mano bambliai jau nemazi, galiu daug kuo pagelbet - ir drabuzeliais(ju turim daugybe, spinta luzta, tiesa, ne nauji jie, bet...) ir zaislu, ir batuku, jei reikia - ir sportini vezimeli turim, ne pirmos jaunystes, bet gal...Mano mazoji su tavo Paparte didziaja vienmetes.....Tu tik rasyk, ko reikia - pagelbesim
Sveikit greiciau
Paparte, kur esi dingusi???
Zemfira
2004 08 17, 14:10
 Turi nuostabe DRAUGE  Ji verta paminklo
daug daug jums visoms stiprybes ir kantrybes!:) nepraraskit tikejimo ir vilties!!:)
to paties linkiu ir tavo draugei, ji tikrai verta tikro draugo titulo:)
Liudna istorija,bet esi nuostabi mama,kuri visa sirdi atiduoda savo mazylems.Paparte ,laikykis,stiprybes jums!!!Ir kuo greiciau linkiu pasveikti.
Paparte
2004 09 02, 17:14
jau parsiradau  mazoji vis dar ligonineje  sedim su umiu artritu ir kazkokiu sirdies kojytes blokada  nepamenu as tikslaus pavadinimo...kazkaip nelaimingas cia tas periodas... Didzioji pas tevus, taip jos pasiilgau, nemaciau beveik menesi aciu visoms uz parama ir raminamus zodzius... kai viskas susitvarkys parasysiu daugiau... negaliu prieit prie kompo....nwbeturiu darbo, taigi ir priejimo prie kompo
Paparte, skaudi tavo istorija, labai suspauzia sirdi ja skaitant, tada as suprantu kokia esu laiminga. Noriu tau palinketi nepaluzti, islik stipri, Buk tvirta kaip uola, buk tokia vardan savo mergaiciu. gal tau reiketu kokio psichologo pagalbos, nes tas liudesys daznai buna susijes su vidinemis problemomis, nes gal negerai kai mergaites mato savo brangiausiaji zmogu- mama liudna ir verkianti, tada ir joms sis pasaulis atrodys nesvetingas ir niurus, o taip neturi buti. Paparte, neteisk saves, uzmirsk praeiti, gyvenk ateitimi, maziau pasitiket vyrais, nedek i juos vilciu, dabar svarbiausia tavo mergaites. Zinok, Tu esi visas pasaulis, tu gera, tu grazi, tu stipri, tu MOTINA. Linkiu laimes tavo graziai seimai, prasyk Dievo pagalbos, jis yra ir jis tikrai padeda. mylek save.
As cia turbut kazko nesupratau.. Istorija apie mama ir dvi dukreles, o parasas: "Turiu keturis kleckus  Svaja, Lineja, Aris ir Lauras...esu laiminga jauna mama  ir...laukiam penkto žirnio ................." ??
Ramunita
2007 08 10, 21:49
QUOTE(kice @ 2007 08 10, 22:44) As cia turbut kazko nesupratau.. Istorija apie mama ir dvi dukreles, o parasas: "Turiu keturis kleckus  Svaja, Lineja, Aris ir Lauras...esu laiminga jauna mama  ir...laukiam penkto žirnio ................." ?? nugi pažiūrėk kada tema paskelbta
Taigi, kad temai jau treji metai... Ir aš tuo metu tik vieną dukrelę teturėjau...  o dabar va ir trečiojo mažiuko laukiu.
Labai skaudi istorija, bet jei teisingai supratau, ji jau turėtų būti su laiminga pabaiga Gal kas žinote, kaip Papartes ir jos mergaičių likimas susiklostęs?
|
|