Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Enija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
liavamba
Ką manot apie vardą mergaitei ENIJA?
gozė
blink.gif skamba kaip Eugenija sutrumpintai
Vilsen
QUOTE(liavamba @ 2006 05 01, 10:00)
Ką manot apie vardą mergaitei ENIJA?
*

pirmą kart toks vardas girdėtas ir atrodytu,kad jis yra kažkokio vardo trumpinys g.gif
-Linda-
Dainininkė yra, man šis vardas su ja asociacijas kelia. Gražus, bet kartu ir keistas vardas, paslaptingas toks. smile.gif
Caculė
Ne...man nepatinka schmoll.gif
Noa
Nu yra tokia forume laugh.gif Galvočiau - foruminės Enijos SM gerbėja taip savo vaiką pavadino laugh.gif

Nu čia jau pripažinimas, ne kitaip smile.gif Dar gerai būtų vaiką pavadinti, tarkim, Supermama - nu vaikystėj keista būtų, bet ale vienok paskui kaip būtų praktiška bigsmile.gif
milabra
duok vardą Milabra bigsmile.gif Tai būsiu krikštamotė drinks_cheers.gif
Zylė
man tai visai gal ir nieko, jei norisi kažkokio negirdėto vardo ir retai naudojamo-tai šis nėra pats blogiausias variantas mirksiukas.gif Svarbu, kad pačiai patiktų
Vicious Vici
QUOTE(Zylė @ 2006 05 01, 14:09)
man tai visai gal ir nieko, jei norisi kažkokio negirdėto vardo ir retai naudojamo-tai šis nėra pats blogiausias variantas  mirksiukas.gif  Svarbu, kad pačiai patiktų

drinks_cheers.gif
Langoza
is karto asocijuojasi su dainininke. nors siaip skamba neblogai visai...
Polė
Enija man tai schmoll.gif , man tas vardas asocijuojasi su serialais. Savo vaikui tikrai neduociau doh.gif
micietta
nu nieko vardas, bet savo vaikui neduociau
grange
g.gif idomu, bet skamba daugiau kaip kazkas kitas, o ne vardas.. Pabandykit daug kartu sakyti, ir gaunasi kaip "ania" blush2.gif
Bet man tas "vardas"kazkur girdetas, gal cia ir nika maciau, net nebezinau dabar!
Lakūdra
atrodo kad cia raidziu trukumas g.gif
MakkaPakka
Man tai grazus vardas Enija..toks retas, svelnus. smile.gif
Enija
QUOTE(nerika2002 @ 2006 05 02, 00:32)
Man tai grazus vardas Enija..toks retas, svelnus.  smile.gif
*

Švelni apgaulė. Enija- karo dievo Arėjo palydovė, kurstanti karo idėjas.
Intrigantė- lietuviškai. lotuliukas.gif
RI-JA
Na yra tokie vaistai tepalas "Evija", tai man tas vardelis vaistukus primena....Skamba gražiai, bet dukrai tikrai tokio vardelio neduočiau
hlmd
Sorry, bet atrodo, kad kažko tai trūksta g.gif Turbūt vadintų "eniu"
muminukas
iš kur jūs tuos visokius vardus traukiat?... g.gif
dar pagalvok, kaip mažybiškai šauktum: Enijyte, Enijuke? nei šis, nei tas blink.gif
vaigute
Manau kad Kenija be K, visgi savo vaiko taip nevadinčiau.
SUNO
g.gif Enija,Susenija,nei sioks nei toks vardas man tai negrazus.
Oasis
Man irgi iškart su dainininke Enya susiasociavo smile.gif na, toks įdomus, bet savo mergytei tokį vardą vargei duočiau... Nors... vaikai atsineša savo vardus gimdami, aš taip pamaniau... Aš pati svaigstu dėl vieno ar kito vardo, bet galutinis variantas bus kai vaikelis gims... o dėl trumpinimo, tai nebūtina trumpint vardo visai, Enija pakankamai greit tariasi, o jei labai norėsis trumpint ar švelnint - kad ir Enytė... taip žaismingai pakankamai... čia mano nuomonė...
vvandene
man tai nea schmoll.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 02, 12:59)
Man irgi iškart su dainininke Enya susiasociavo  smile.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Metalica analogiskas vardo variantas butu smile.gif
Nieko sau
Kaip naujavardas tai nieko unsure.gif

dar galima Enigma pasiulyti ax.gif
sandle
O gal depeche arba mode? bigsmile.gif
o gal kartu depeche mode, na gal per ilgas doh.gif
siaip kas dainininke zino gal ir susiasicijuos, taciau skamba isties neblogai, be to manau kad kol mergaite uzaugs, ta dainininke liks tik senuju gerbeju atminty.
As uz thumbup.gif
_agnute_
na man ir nelabai g.gif schmoll.gif schmoll.gif , na jau labai nelietuviškas vardas g.gif ,, kažin ar mergaitė džiūgautų, kad tėveliai davė tokį varda ohmy.gif blink.gif
samrasa3

Enija Enija Enija neeeeeeeeee man tai atrodo kaip kažkoks žodis , bet tik ne kaip vardas skamba , o išvis tai ir neskamba Enija.taip pavadinusi savo dukrą turėčiau kaip kokia bobutė ant lapuko užsirašyti kad atsiminčiau šitą vardą o ir mokykloj mergaitei būtų problema kol jos vardą įsimintų .Bet čia tik mano nuomonė .
MICKEYO
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 02, 12:59)
Man irgi iškart su dainininke Enya susiasociavo  smile.gif  na, toks įdomus, bet savo mergytei tokį vardą vargei duočiau... Nors... vaikai atsineša savo vardus gimdami, aš taip pamaniau... Aš pati svaigstu dėl vieno ar kito vardo, bet galutinis variantas bus kai vaikelis gims... o dėl trumpinimo, tai nebūtina trumpint vardo visai, Enija pakankamai greit tariasi, o jei labai norėsis trumpint ar švelnint - kad ir Enytė... taip žaismingai pakankamai... čia mano nuomonė...
*

Man irgi ............
*Lina*
nelabai schmoll.gif
SERPIENTE
man asmeniskai visai graziai skamba,tikrai toks paslaptingas vardas.... mirksiukas.gif
Birbiziukas
man tai visai neiko rolleyes.gif
tula
mano dukros grupėje yra mergaitė vardu Enija, kažkaip, kadangi jau ausiai girdėtas, tai visai ir nieko...iš pradžių kai išgirdau tai taip keistai skambėjo...Na jei patinka, tai ir vadink, dabar galybė tokių visokių naujoviškų vardų, tai kai mergaitė užaugs, tikrai neskambės keistai...
-Linda-
QUOTE(gritte @ 2006 05 02, 16:30)

dar galima Enigma pasiulyti  ax.gif
*

...arba Dogma, Paradigma, Stigma. tongue.gif
rena
O man visai nieko ax.gif
fado
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 07, 18:36)
...arba Dogma, Paradigma, Stigma.  tongue.gif
*

lotuliukas.gif

Na taip, gali asocijuotis su dainininke, tačiau vaikui užaugus jau vargu ar ta dainininkė bebus žinoma. Man tai gražu smile.gif Vis geriau nei, pavyzdžiui, girdėjau vardą Atėnė biggrin.gif Na, man Enija daug gražiau skamba. 4u.gif
-Linda-
QUOTE(fado @ 2006 05 07, 19:53)

girdėjau vardą Atėnė biggrin.gif
*

taigis Kristupas Krivickas dukrą taip pavadino cool.gif
fado
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 07, 21:14)
taigis Kristupas Krivickas dukrą taip pavadino  cool.gif
*

Tiksliai, buvau pamiršusi blush2.gif Bet apie mano girdėtą Atėnę kursiokė pasakojo, jos brolio klasėj buvo tokia mergina. Šiaip ji iš tikrųjų buvo kažkokiu kitu vardu pavadinta, o į Atėnę pasikeitė, kai 16m. sulaukė rolleyes.gif
Noa
QUOTE(gritte @ 2006 05 02, 16:30)
Kaip naujavardas tai nieko  unsure.gif

dar galima Enigma pasiulyti  ax.gif
*

Geriau ZZtopa hihihi.gif
Nieko sau
QUOTE(Noa @ 2006 05 07, 21:02)
Geriau ZZtopa hihihi.gif
*

laugh.gif
dukra Enigma, sūnus ZiZitopas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 07, 17:36)
...arba Dogma, Paradigma, Stigma.  tongue.gif
*

tai čia dvynukių atveju: Enigma ir Stigma lotuliukas.gif
mhmmmm gražus skambesys biggrin.gif
Kaliteja
O man šis vardas visai gražus.Manau čia skonio reikalas.Na iki ZIZITOPPU gal nedaeis........ g.gif
kriziukė
Man gražus vardas..
PUMIKE
Man tai šis vardas labai gražus wub.gif
Astee
Enija - svelnus,grazus thumbup.gif
NirN
Megstu neiprastus vardus... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Antigonė
Asocijuojasi su dainininke Enya
Špoka
Man primena per rusiskus kanalus daznai girdeta Ksenija g.gif
Enija... Enija....na, jei grazus, tai ir duok.O aplinkiniai pripras rolleyes.gif
Ne_gera
Man gražiau Elija 4u.gif
Nu bet ir Enija visai nieko smile.gif
Meka Pinavija
Švelnus vardas wub.gif
opium
QUOTE(gritte @ 2006 05 08, 16:57)
laugh.gif
dukra Enigma, sūnus ZiZitopas  lotuliukas.gif
Papildyta:
tai čia dvynukių atveju: Enigma ir Stigma  lotuliukas.gif
mhmmmm gražus skambesys  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif o gal dar Calibra, Corsa tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.