Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gultukas į vonelę
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
R_S
labas mamos smile.gif sakykit o maudant voneleje su tuo plastikiniu gultuku tai reikia papildomai koki vystykla istiesti ant to gultuko? ir ar toki gultuka galima naudoti naujagimiui? g.gif
Saulyte`
Mes iki siol su paraloniniu maudomes smile.gif Man patinka kad neslysta vaikas, nors tikriausiai cia jau daugiau mano iprotis negu vaiko poreikis blush2.gif
vajaz
turejom paralonini,nu is karto ismeciau kempinems biggrin.gif netiko,nepatiko,gultukas taip pat schmoll.gif
Paprasciausia palute ar marliuka itiesdavau,buvo super thumbup.gif visi gultukai mums schmoll.gif ax.gif
Dabar net nepirksim tokiu daikteliu rolleyes.gif

in vino
Man kazkaip nepatiko su gultuku maudyti... nepatogu ir viskas... Tecio rankos geriausias gultukas mirksiukas.gif
aleksiuke
Naudojom "delfiną" - super daiktas, kad būtų jaukiau ir saugiau, dėjau vystyklą ant jo smile.gif
Tėčio rankos, dėja, nevisada būna šalia mirksiukas.gif
Edysia
QUOTE(aleksiuke @ 2011 02 20, 00:23)
Naudojom "delfiną" - super daiktas, kad būtų jaukiau ir saugiau, dėjau vystyklą ant jo smile.gif
Tėčio rankos, dėja, nevisada būna šalia mirksiukas.gif
*

Ir mes taip pat darėm 4u.gif
rircik
mes turim plastmasini gultuka i vonele,tai nusivyliau, jokios pagalbos is jo nebuvo, vaikai slysdavo, taip jo laikydavosi,kad net alkunes po to raudonos budavo,tai naudojau tik pora kartu, bet... mes radom jam kita paskirti biggrin.gif imu kilimeli be zaislu,kad butu minksciau ir silciau,dedu ten gultuka ir i ji maziuka, jis sau laimingai beveik sedi,mato mane ar tetuka, zaidzia su savo megstamais barskuciais ir ramu, liuks thumbup.gif jauciu, kai pradesime primaitinti,tai ten sedes ir tyreles valgys,nes maitinimo kedute,manau,dar netinka,nes mes dar nesedime, o cia kaip ir iseitis nebloga, ir svarbu nebrangi smile.gif
zhiu
As taippat siuo metu naudoju plastmasini gultuka i vonele, ji nupirkau vaikui kai jam buvo 3 menesiai, dabar jam jau beveik 7-i menesiai ir labai dziaugiuosi siuo pirkiniu, begalo patogus daiktas smile.gif Vaiko rankos lieka laisvos, jis sau jei salia kokia natyte gumine priplaukia jas gaudo, kojytemis pliuskenasi vandenuke, o man rankos laisvos, ypac kai as visuomet viena vaika maudau man labai gerai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.