Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gultukas į vonelę
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
twix'e
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 11:43)
Musų mergina tokia nemaža  biggrin.gif  6 mėnesiai su 2 savaitėm ir ji sveria 9,700kg, tai ir nelabai į tą vonelę telpa. Sunku ją nulaikyti makaluojasi, nori ant pilvo verstis, jai patinka maudytis  biggrin.gif . Galvojom kokią išeitį būtų geriausiai rasti ir kažkaip netyčia radau apie tuos maudymosi žiedus, pasiskaičiau ką diskutuoja kitos mamos ir nusprendžiau nupirkti, tai dabar labai patenkinti visi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

ir as labaj susidomejau, nes mano merginai ir jau kajp voneleje mazoka vietos ax.gif o kokia jo kajna?
melija 5
Kiek teko girdėti apie 120 lt naujas. Bet rašė mamos, kad galima ir pigiau nusipirkti, priklauso nuo firmos ir pagražinimų biggrin.gif . Bet mes pirkom pagal skelbimą, ne naują, tai mokėjom 60 lt. Bet esam labai patenkinti, nors ir nenaujas lotuliukas.gif
strazdanėlė...
ir mes jau norim žiedo ax.gif
0omonciuxo0
o tas ziedas prilaiko mazyli, kad jis i vonios krasta neatsitrenktu? g.gif
strazdanėlė...
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 12, 12:41)
o tas ziedas prilaiko mazyli, kad jis i vonios krasta neatsitrenktu? g.gif
*

aha, man ir įdomu pasidarė, o gal lialiams visai tuose žieduose nepatinka? g.gif
twix'e
as taj saviske pradejau sedincia maudyt, visaj geraj mums tajp thumbup.gif
melija 5
Sveikos, mano mažylę tai labai gerai laiko, nes ji pati dar nemoka sėdėti verysad.gif . Ji pati laikosi įsikibusi į kraštus žiedo ir mosikuoja kojytėmis bigsmile.gif . Na nežinau kaip kitiems leliams, bet maniškei tai labai patinka 4u.gif .
0omonciuxo0
musu saule jau sedi, bet vonioj duodasi kaip isprotejus, todel pagalvojau, tas ziedas jai gal ir patiktu, bet ma atrodo, kad butu daug traumu verysad.gif
fishke
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 13, 11:40)
musu saule jau sedi, bet vonioj duodasi kaip isprotejus, todel pagalvojau, tas ziedas jai gal ir patiktu, bet ma atrodo, kad butu daug traumu verysad.gif
*

kokios traumos, jei vaikutis tam žiede sėdi, niekur išslysti negali ir mama gali ramiai keliom sekundėm nusisukt pvz rankšluostį pasiimt ar dar ką. Nors dar patys neturim, bet daikčiukas tikrai geras thumbup.gif
mylimuke
O kur butu galima tu ziedu isigyti (ateiciai)? 4u.gif
Bahama mama
naudoju medžiaginį Bebe confort gultuką ir esu labai patenkinta - jis mums buvo tikras atradimas. Pirmus kartus, kai maudžiau mažylį ant rankos, jis klykė nesavu balsu ir kabinosi nagučiais man į ranką, nepatiko jam ta nesvarumo būsena doh.gif O nuo pat pirmo karto, kai pabandėm maudytis su gultuku, vaikui maudynės tapo tikra palaima - net kelių dienų būdamas ėmė maudomas šypsotis biggrin.gif
-Aiva-
Mes ir gi už gultuką visom keturiom drinks_cheers.gif Superinis dalykėlis thumbup.gif Dabar jau nebenaudojam, bet kol pupa nesėdėjo, tai buvo tikras išganymas biggrin.gif
joge
Naudoju kempininį. Tik susidėvi greit
auksineblondine
Mes irgi ta kempinini meskiuka isigijom, tai pirma karta ismaudzius padejom i sona ilgam.... o dabar kai mums 4 men as ji tik iki puses ikisu i vonele taip statmenai ir maze ant jo pasodinu, kad nugaryte atsiremtu ir taip galiu viena vaika maudyt mirksiukas.gif
asta29
Mes naudojam paralonini gultuka ir mums labai patogu, net ir dabar kai maudomes dideleje vonioje pravercia, mazyle ant jo sedi ir neslidineja.
onushkis
Mes istikruju nenaudojom ir viskas labai gerai!!!
deltadu
mes savo paralonini meskiuka irgi padejom i sali,nes sugeria vandeni.Maudom pasigulde ant rankos. biggrin.gif
Sola
As ir pasiguldau ant rankos ir viskas,turim gultuka,bet taip ir neisbandem rolleyes.gif
rikutis
mes jokio gultuko nenaudojam, ir vistiek thumbup.gif . pirma menesi tiesdavau vystykla ant voneles dugno, kad neslydinetu, dabar tai nieko, ir gerai. kartais pagalvoju, kad gal ir paprasciau butu su gultuku, nes cia viena ranka laikai mazuli, kita muilini, trecia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif skalauji... mamyte kaip Syva pasidaro... bet jau greit prades sedet mano mazius, tai ir nebeapsimoka pirkti tongue.gif
sekmes 4u.gif
mergaite117
Naudojam paraloninį biggrin.gif
lely
mes tai nenaudojom nieko, gan geitai persikraustem i didelia vonia, ten mazei daug smagiau, yra vietos daugiau, ant pilvuko paplukdau ax.gif
bambinoo
Mums puikiai sekasi ir be jo. smile.gif
kitiakat
Mes nuo pat pirmų dienų naudojam poroloninį gultą. Labai patogu, nes nereikia prilaikyti galvytės, ir mažylė smagiai sau teliuškuojasi, galima pažaisti kartu smile.gif Aišku, kai paaugs ir pradės sėdėti, reiks ieškoti kito varianto mirksiukas.gif
margarita
mes neseniai isigyjom paralonini meskiuka, tai labai patogu thumbup.gif
egzigo
ir as naudoju ta porolonini meskina.Man labai patogu good.gif
mikki
o mes kazkaip be jokio apsiejom.is pradziu tiesem paprasta ranksluostuka kad rura nesaltu.o dabar kai teliuskuojasi tai nieko nededam,tete prilaiko biggrin.gif bet va vienai ismaudyti nebeiseina-per sunkus ir per judrus pasidare ax.gif
CAT DELUXE
[COLOR=deeppink]mes taip pat nenaudojom visai schmoll.gif
shara
Mes irgi naudojom ta porolinini meskiuka thumbup.gif thumbup.gif smile.gif bet dabar jau maudomes dideleje vonioje tai nebenaudojam tongue.gif
Evė
Turim nusipirkę paprastą paraloninį, įdomu ar mažylei patiks, nes dar nemaudėm. Bandysim šiandien victory.gif
Miegaliuke S
nieko nenaudojame
Drezulka
Mes naudojam poroloninį meškiuką, labai patogu biggrin.gif
viliuxe
mes naudojame paprasta linini ranksluostuka, bet matau daugelis naudojasi paraloniniu meskiuku tai r man reikes nusipirkti pabandyti smile.gif
Ilmeriux
Mes nuo pat pradžiu naudojam poroloninį meškiuką thumbup.gif
erikiuxxx
nebuciau be gultelio issivertusi niekaip thumbup.gif turejome plasmasini,ne sman tie poroloninei nehigieniska atrodo,ten po maudyniu jo gerai neisplausi ir siaip uzsilieka ten visokio ss, ir vyksta vo sne puvimo procesas,nebent ji pirkti vis nauja, o vat plasmasinei arba medziagynei super isplovei ir rami galva mirksiukas.gif
unej
kazin, o tuos plastmasinius ar greitai vaikuciai isauga?
man atrodo, kad tik keliems men. jis reikalingas g.gif
mabi
QUOTE(unej @ 2008 07 04, 21:20)
kazin, o tuos plastmasinius ar greitai vaikuciai isauga?
man atrodo, kad tik keliems men. jis reikalingas g.gif
*

kaip pirkau,tai sake, kad ir sedinciam jau vaikui jie gerai. bet asmeniskai as nusipirkau, tai tik viena karta buvau isistaciusi, bet mano mazajai nepatiko, tai isemiau, ir daugiau taip ir nepanaudojau. gal reiks kada dar pabandyti ax.gif
JulieTa
o gal ka snors esate matę didelių gultukų i vonę? g.gif labai ieškau kažkokių variantų... unsure.gif
-lelija-
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 20, 17:12)
Mes nuo pat pradžiu naudojam poroloninį meškiuką  thumbup.gif
*

Man tie poroloniniai schmoll.gif , vienas vistiek neismaudysi, galvyte kazkas turi padeti prilaikyti, o ir labai daug vandens sugeria.
Papildyta:
Savo mazylei dabar nupirkome Delti delfinuka, va tas tai thumbup.gif . Jis tinkamas kudikiams iki 74 cm. reguliuojamas stovelio ilgis. Jau isbandem, labai patiko. Vaikas laikosi labai tvirtai, nes isistato patogiai rankos, ir dar prilaiko tarp kojyciu. Istirinejau rinka cool.gif ir dabar galiu patarti kur pigiausiai isigyti. Eurovaistineje "tipo akcija" kainavo 49 lt. www.bizzon.lt 39lt + 20lt (pristatymas)=59 lt. www.mazylioratai.lt 26 lt + 8 lt (pristatymas)=34 lt. Ir netgi atveze i namus thumbup.gif
Beautiful Life
Mes turim ir porolona ir stoveli, stoveli naudojom tik viena karta, kazkodel nepatiko mums, o porolona naudojom iki 1 men. Dabar maudynes vyksta be jokiu pakloteliu ir mazyle patenkinta thumbup.gif .
Tahoe
Mes patiesiame vonele paprasciausia nedideli ranksluostuka, kad vaikas neslidinetu. Kolkas viskas ok smile.gif
jurgelep
QUOTE(Migliukas81 @ 2009 03 08, 20:24)
Mes patiesiame vonele paprasciausia nedideli ranksluostuka, kad vaikas neslidinetu. Kolkas viskas ok smile.gif
*

va ir mes taip darem, nors turejom pradzioj porolonini meskiuka, bet man jis nelabai patiko, kaip sake viena mamyte vandenuka labai sugeria.
sdanra
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 06, 21:02)
o gal ka snors esate matę didelių gultukų i vonę?  g.gif labai ieškau kažkokių variantų...  unsure.gif
*

as apart gultuku, uzmaciau va tokia chicco vonele-gultuka, ji kiek didesne nei paprastas gultukas su limpanciom kojelem... http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.2946

Apache
O kas cia per gultukai? Mes tai naudojom gumini toki patiesaliuka,kad lialia neslidynetu smile.gif tai naudojam po lei siol,o mums jau 1.8m labai dziaugiuosi siuo daiktu,nes kol buvo mazyte tai dedavom i vnele,o veliau i didele vonia.
giedruteliux
Apsiziurejau vonelias tavo nurodytame internetiniame puslapyje Sdanra thumbup.gif Ir labai susidomejau viena vonele. Patiko tai, kad ja bus galima naudoti ne tik kudykiui, bet ir jau paaugusiam vaikuciui. http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.2014
Sange
O mes jau turime vonele, pacia paprasciausia, su prilipinamomis kojytemis prie vonios thumbup.gif Pirkau e-shop'e www.babymarket.lt Laukiu nesulaukia kada galesiu ten maudyti kudyki savo nestuke.gif
Raganaa999
QUOTE(giedruteliux @ 2009 03 17, 16:46)
Apsiziurejau vonelias tavo nurodytame internetiniame puslapyje Sdanra  thumbup.gif  Ir labai susidomejau viena vonele. Patiko tai, kad ja bus galima naudoti ne tik kudykiui, bet ir jau paaugusiam vaikuciui.  http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.2014
*

Mes kazka panasaus turim, tik kitos firmos matyt, tai labai patogu, net viena pati esu maudzius thumbup.gif vaikas guli ir niekur neslydeja, nei galvos nereik laikyt thumbup.gif dabar jau ir pasodinam kitoj pusej thumbup.gif

Aij tiesa, kas tokia isigysit, tai pas mus vonia yra ravak, na tokia susiaurejusi per viduri, tai ta vonele netelpa i vonia lotuliukas.gif tai ant vonios dedam lenta, o ant jos vonele, kai ismaudom vonele patraukiam ir uzsidedam vystymo lenta kad apsirengt patogiai butu biggrin.gif Na zodziu siurekit kad tilptu vonele i vonia jeigu to norite, nors man asmeniskai tai nepatogu butu, neisivaizduoju kaip reiktu ismaudyt, pasilenkus but visa laika g.gif o dabar viskas patogiama aukstyje biggrin.gif
Sursule
prolonini 4u.gif
kad galvyte butu auksciau, po juo galugalyj pakisu susukta ranksluosyti
iruncia
Kaip supratau:kiek mamyciu,tiek ir nuomoniu biggrin.gif

Bet gal vistiek isigysiu koki gultuka,ir pabandysim biggrin.gif
burbuliukas:)
Naudojam poroloninį gultuką ir kai mažesnė buvo, ir dabar atsisėdus vonioje neslysta. thumbup.gif
Vaivoraa
mes ta gultuka naudojam ne vonele, o suaugusiu vonioje ir kai pas tevus vaziuojam irgi pasiemam, daug vietos neuzima, voneles net neturejom pirkom intenetu BabyOk firmos su guminiu pavirsiumu berods Buddy vadinosi internete... Geras daiktas... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.