QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 11:43) Musų mergina tokia nemaža  6 mėnesiai su 2 savaitėm ir ji sveria 9,700kg, tai ir nelabai į tą vonelę telpa. Sunku ją nulaikyti makaluojasi, nori ant pilvo verstis, jai patinka maudytis  . Galvojom kokią išeitį būtų geriausiai rasti ir kažkaip netyčia radau apie tuos maudymosi žiedus, pasiskaičiau ką diskutuoja kitos mamos ir nusprendžiau nupirkti, tai dabar labai patenkinti visi  ir as labaj susidomejau, nes mano merginai ir jau kajp voneleje mazoka vietos  o kokia jo kajna?
melija 5
2007 03 05, 12:10
Kiek teko girdėti apie 120 lt naujas. Bet rašė mamos, kad galima ir pigiau nusipirkti, priklauso nuo firmos ir pagražinimų  . Bet mes pirkom pagal skelbimą, ne naują, tai mokėjom 60 lt. Bet esam labai patenkinti, nors ir nenaujas
strazdanėlė...
2007 03 12, 10:03
ir mes jau norim žiedo
0omonciuxo0
2007 03 12, 12:41
o tas ziedas prilaiko mazyli, kad jis i vonios krasta neatsitrenktu?
strazdanėlė...
2007 03 12, 13:41
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 12, 12:41) o tas ziedas prilaiko mazyli, kad jis i vonios krasta neatsitrenktu?  aha, man ir įdomu pasidarė, o gal lialiams visai tuose žieduose nepatinka?
as taj saviske pradejau sedincia maudyt, visaj geraj mums tajp
melija 5
2007 03 12, 22:49
Sveikos, mano mažylę tai labai gerai laiko, nes ji pati dar nemoka sėdėti  . Ji pati laikosi įsikibusi į kraštus žiedo ir mosikuoja kojytėmis  . Na nežinau kaip kitiems leliams, bet maniškei tai labai patinka  .
0omonciuxo0
2007 03 13, 10:40
musu saule jau sedi, bet vonioj duodasi kaip isprotejus, todel pagalvojau, tas ziedas jai gal ir patiktu, bet ma atrodo, kad butu daug traumu
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 13, 11:40) musu saule jau sedi, bet vonioj duodasi kaip isprotejus, todel pagalvojau, tas ziedas jai gal ir patiktu, bet ma atrodo, kad butu daug traumu  kokios traumos, jei vaikutis tam žiede sėdi, niekur išslysti negali ir mama gali ramiai keliom sekundėm nusisukt pvz rankšluostį pasiimt ar dar ką. Nors dar patys neturim, bet daikčiukas tikrai geras
mylimuke
2007 05 28, 11:21
O kur butu galima tu ziedu isigyti (ateiciai)?
Bahama mama
2007 07 19, 19:52
naudoju medžiaginį Bebe confort gultuką ir esu labai patenkinta - jis mums buvo tikras atradimas. Pirmus kartus, kai maudžiau mažylį ant rankos, jis klykė nesavu balsu ir kabinosi nagučiais man į ranką, nepatiko jam ta nesvarumo būsena  O nuo pat pirmo karto, kai pabandėm maudytis su gultuku, vaikui maudynės tapo tikra palaima - net kelių dienų būdamas ėmė maudomas šypsotis
Mes ir gi už gultuką visom keturiom  Superinis dalykėlis  Dabar jau nebenaudojam, bet kol pupa nesėdėjo, tai buvo tikras išganymas
Naudoju kempininį. Tik susidėvi greit
auksineblondine
2007 07 20, 17:56
Mes irgi ta kempinini meskiuka isigijom, tai pirma karta ismaudzius padejom i sona ilgam.... o dabar kai mums 4 men as ji tik iki puses ikisu i vonele taip statmenai ir maze ant jo pasodinu, kad nugaryte atsiremtu ir taip galiu viena vaika maudyt
Mes naudojam paralonini gultuka ir mums labai patogu, net ir dabar kai maudomes dideleje vonioje pravercia, mazyle ant jo sedi ir neslidineja.
onushkis
2007 07 22, 14:45
Mes istikruju nenaudojom ir viskas labai gerai!!!
deltadu
2007 07 22, 17:06
mes savo paralonini meskiuka irgi padejom i sali,nes sugeria vandeni.Maudom pasigulde ant rankos.
As ir pasiguldau ant rankos ir viskas,turim gultuka,bet taip ir neisbandem
rikutis
2007 07 24, 12:40
mes jokio gultuko nenaudojam, ir vistiek  . pirma menesi tiesdavau vystykla ant voneles dugno, kad neslydinetu, dabar tai nieko, ir gerai. kartais pagalvoju, kad gal ir paprasciau butu su gultuku, nes cia viena ranka laikai mazuli, kita muilini, trecia  skalauji... mamyte kaip Syva pasidaro... bet jau greit prades sedet mano mazius, tai ir nebeapsimoka pirkti sekmes
mergaite117
2007 11 09, 14:03
Naudojam paraloninį
mes tai nenaudojom nieko, gan geitai persikraustem i didelia vonia, ten mazei daug smagiau, yra vietos daugiau, ant pilvuko paplukdau
bambinoo
2007 11 09, 21:25
Mums puikiai sekasi ir be jo.
kitiakat
2007 11 12, 12:46
Mes nuo pat pirmų dienų naudojam poroloninį gultą. Labai patogu, nes nereikia prilaikyti galvytės, ir mažylė smagiai sau teliuškuojasi, galima pažaisti kartu  Aišku, kai paaugs ir pradės sėdėti, reiks ieškoti kito varianto
margarita
2007 11 12, 17:18
mes neseniai isigyjom paralonini meskiuka, tai labai patogu
ir as naudoju ta porolonini meskina.Man labai patogu
o mes kazkaip be jokio apsiejom.is pradziu tiesem paprasta ranksluostuka kad rura nesaltu.o dabar kai teliuskuojasi tai nieko nededam,tete prilaiko  bet va vienai ismaudyti nebeiseina-per sunkus ir per judrus pasidare
CAT DELUXE
2007 11 17, 23:38
[COLOR=deeppink]mes taip pat nenaudojom visai
Turim nusipirkę paprastą paraloninį, įdomu ar mažylei patiks, nes dar nemaudėm. Bandysim šiandien
Miegaliuke S
2007 11 18, 15:59
nieko nenaudojame
Drezulka
2008 06 17, 09:22
Mes naudojam poroloninį meškiuką, labai patogu
viliuxe
2008 06 18, 13:49
mes naudojame paprasta linini ranksluostuka, bet matau daugelis naudojasi paraloniniu meskiuku tai r man reikes nusipirkti pabandyti
Ilmeriux
2008 06 20, 16:12
Mes nuo pat pradžiu naudojam poroloninį meškiuką
erikiuxxx
2008 06 24, 17:19
nebuciau be gultelio issivertusi niekaip  turejome plasmasini,ne sman tie poroloninei nehigieniska atrodo,ten po maudyniu jo gerai neisplausi ir siaip uzsilieka ten visokio ss, ir vyksta vo sne puvimo procesas,nebent ji pirkti vis nauja, o vat plasmasinei arba medziagynei super isplovei ir rami galva
kazin, o tuos plastmasinius ar greitai vaikuciai isauga? man atrodo, kad tik keliems men. jis reikalingas
QUOTE(unej @ 2008 07 04, 21:20) kazin, o tuos plastmasinius ar greitai vaikuciai isauga? man atrodo, kad tik keliems men. jis reikalingas  kaip pirkau,tai sake, kad ir sedinciam jau vaikui jie gerai. bet asmeniskai as nusipirkau, tai tik viena karta buvau isistaciusi, bet mano mazajai nepatiko, tai isemiau, ir daugiau taip ir nepanaudojau. gal reiks kada dar pabandyti
JulieTa
2008 07 06, 20:02
o gal ka snors esate matę didelių gultukų i vonę?  labai ieškau kažkokių variantų...
-lelija-
2008 07 22, 16:54
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 20, 17:12) Mes nuo pat pradžiu naudojam poroloninį meškiuką  Man tie poroloniniai  , vienas vistiek neismaudysi, galvyte kazkas turi padeti prilaikyti, o ir labai daug vandens sugeria. Papildyta:Savo mazylei dabar nupirkome Delti delfinuka, va tas tai  . Jis tinkamas kudikiams iki 74 cm. reguliuojamas stovelio ilgis. Jau isbandem, labai patiko. Vaikas laikosi labai tvirtai, nes isistato patogiai rankos, ir dar prilaiko tarp kojyciu. Istirinejau rinka  ir dabar galiu patarti kur pigiausiai isigyti. Eurovaistineje "tipo akcija" kainavo 49 lt. www.bizzon.lt 39lt + 20lt (pristatymas)=59 lt. www.mazylioratai.lt 26 lt + 8 lt (pristatymas)=34 lt. Ir netgi atveze i namus
Beautiful Life
2008 07 26, 08:55
Mes turim ir porolona ir stoveli, stoveli naudojom tik viena karta, kazkodel nepatiko mums, o porolona naudojom iki 1 men. Dabar maudynes vyksta be jokiu pakloteliu ir mazyle patenkinta  .
Mes patiesiame vonele paprasciausia nedideli ranksluostuka, kad vaikas neslidinetu. Kolkas viskas ok
jurgelep
2009 03 09, 16:38
QUOTE(Migliukas81 @ 2009 03 08, 20:24) Mes patiesiame vonele paprasciausia nedideli ranksluostuka, kad vaikas neslidinetu. Kolkas viskas ok  va ir mes taip darem, nors turejom pradzioj porolonini meskiuka, bet man jis nelabai patiko, kaip sake viena mamyte vandenuka labai sugeria.
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 06, 21:02) o gal ka snors esate matę didelių gultukų i vonę?  labai ieškau kažkokių variantų...  as apart gultuku, uzmaciau va tokia chicco vonele-gultuka, ji kiek didesne nei paprastas gultukas su limpanciom kojelem... http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.2946
O kas cia per gultukai? Mes tai naudojom gumini toki patiesaliuka,kad lialia neslidynetu  tai naudojam po lei siol,o mums jau 1.8m labai dziaugiuosi siuo daiktu,nes kol buvo mazyte tai dedavom i vnele,o veliau i didele vonia.
giedruteliux
2009 03 17, 15:46
Apsiziurejau vonelias tavo nurodytame internetiniame puslapyje Sdanra  Ir labai susidomejau viena vonele. Patiko tai, kad ja bus galima naudoti ne tik kudykiui, bet ir jau paaugusiam vaikuciui. http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.2014
O mes jau turime vonele, pacia paprasciausia, su prilipinamomis kojytemis prie vonios  Pirkau e-shop'e www.babymarket.lt Laukiu nesulaukia kada galesiu ten maudyti kudyki savo
Raganaa999
2009 03 20, 11:58
QUOTE(giedruteliux @ 2009 03 17, 16:46) Apsiziurejau vonelias tavo nurodytame internetiniame puslapyje Sdanra  Ir labai susidomejau viena vonele. Patiko tai, kad ja bus galima naudoti ne tik kudykiui, bet ir jau paaugusiam vaikuciui. http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.2014Mes kazka panasaus turim, tik kitos firmos matyt, tai labai patogu, net viena pati esu maudzius  vaikas guli ir niekur neslydeja, nei galvos nereik laikyt  dabar jau ir pasodinam kitoj pusej  Aij tiesa, kas tokia isigysit, tai pas mus vonia yra ravak, na tokia susiaurejusi per viduri, tai ta vonele netelpa i vonia  tai ant vonios dedam lenta, o ant jos vonele, kai ismaudom vonele patraukiam ir uzsidedam vystymo lenta kad apsirengt patogiai butu  Na zodziu siurekit kad tilptu vonele i vonia jeigu to norite, nors man asmeniskai tai nepatogu butu, neisivaizduoju kaip reiktu ismaudyt, pasilenkus but visa laika  o dabar viskas patogiama aukstyje
Sursule
2009 03 22, 09:21
prolonini kad galvyte butu auksciau, po juo galugalyj pakisu susukta ranksluosyti
iruncia
2009 03 23, 12:14
Kaip supratau:kiek mamyciu,tiek ir nuomoniu Bet gal vistiek isigysiu koki gultuka,ir pabandysim
burbuliukas:)
2009 03 23, 14:18
Naudojam poroloninį gultuką ir kai mažesnė buvo, ir dabar atsisėdus vonioje neslysta.
Vaivoraa
2009 03 24, 21:39
mes ta gultuka naudojam ne vonele, o suaugusiu vonioje ir kai pas tevus vaziuojam irgi pasiemam, daug vietos neuzima, voneles net neturejom pirkom intenetu BabyOk firmos su guminiu pavirsiumu berods Buddy vadinosi internete... Geras daiktas...
|
|