Sveikos
Sveikute,
Mes naudojame plastikini gultuka. Na maniskis tai patenkintas. Nors dabar kai paaugome, tai kazkaip pradejo iskelti uzpakaliuka is jo. Isvis nori paprastai vonioje sedeti, bet uzkalbinu ir nieko
Mes naudojam patį paprasčiausią medžiaginį. Jau net sudilt baigia
Mes tai i vonele idedam kempinini meskiuka
As nuo pat gimimo naudojau toki gulta kaip kempine
O nuo 5 men nusipirkau kubiliuka ir lelius maudosi tik jam ir nieko i ji deti nereikia QUOTE(vaivora @ 2006 05 01, 15:33) As nuo pat gimimo naudojau toki gulta kaip kempine O nuo 5 men nusipirkau kubiliuka ir lelius maudosi tik jam ir nieko i ji deti nereikia Kaip tas kubilas atrodo???kur pavyzdi pamatyt?kur pirkote?
Aš naudojau gultuką,kuris medžiaga aptrauktas
Mes pirmą kartą maudant įdėjom kempininį meškiuką, bet sugėrė visą vandenį tai išmetėm ir nuo tada maudom be nieko. O nuo trijų mėnesių didelėje vonioje su tėčiu maudosi ir patogiau ir žaisliukus mato geriau.
Mes nenaudojam jokio gultuko , ir nuo 2sav. maudome didelėje vonioje
mes ir nenaudojom jokio gultuko, ir mažoj vonelėm maudėm iki 4 mėn, o paskui persikraustėm į vonią, nes ten ir man patogiau ir vaikui vietos daugiau
o mes nusipirkome tokį plastamsinį, bet nepatiko neu vaikui nei mum
Mes nusipirkom kempine-meskiuka, bet pati pirmaji karta sveitem ji lauk, nes sugeria visa vandeni vonelej, be to vaikui vietos nebelieka tenai. Dar tik 2,5 men., o vonele ir be nieko jau per anksta, turbut taipogi kraustysimes i didele vonia
Nuo gimimo iki aštuonių mėnesių naudojome plastmasinį gultuką (reguliuojamas pagal ūgį), dabar turime sėdimą. Mums labai patinka ir tinka. Patogu. Vaiką maudau viena.
As tai daugiau vandens ipilu i vonele, kad meskiukas apsemtas butu....Su juo net viena mergyte nupraust galiu:paguldau ant jo, mano pupai tikrai patogu
Mes maudom 4 men. medziaginiame gultuke. Visai partogu, tik galvyte reikia laikyti, todel viena nelabai ismaudysi mano spurduko
Mes pirkome paraloninį meškutį-labai patogu ir mažylė gerai jaučiasi.
mes taip pat turim toki kempyne zmoguti
Mes jokio nenaudojom, man nepatogu.
mes irgi turim tokį gulta ,bet mažajai jis nepatinka
pirma karta maudant naudojau paralonini, bet po to atsisakiau. Mano angeleliui labiau patiko siaip pluduriuot vandenyje nei ant paralono
Mes naudojom tokį gultuką aptrauktą medžiagyte , buvo labai patogu , paskui tetukas padovanojo , tokios pusiau sėdimos formos vonelę tai maudom iki šiolei ir labai patenkinti
mes naudojom paprastą medžiaginį ir buvo gerai
Mes irgi naudojom kempinini meskiuka, bet jis tikrai daug vandens sugerdavo, ir naudojau tik kokius keleta kartu, dabar maudomes be nieko
Gal kas dar susiduret su tokia problema?
Mes tai maudem be nieko kol padovonojo meskiu kempine tai pabandem su juo sunus liko labai nepatenkintas pajutes kad ne kaip visad pradejo verkti teko to daikto atsisakyti
Mes buvom nusipirke kempinini ir medziagini. Kempininis is karto nepatiko, nes vis tiek reiktu galva prilaikyti, o medziaginis buvo gerai iki 2,5 men. Tada persikrausteme i didele vonia, o vaikas tapo perdaug mobilus, tai maudem be nieko. Dabar galvojam apie ta plastmasini kaip backute
Mes nuo pat pirmo karto maudome mazyle kartu su vyru. Nenaudojame jokio gultuko. Vyras laiko galvyte ir to uztenka.
Mes nenaudojame jokio gultuko. Aš arba vyras prilaikom galvytę ir to pilnai užtenka
o kas tas gultukas???
maudomes su gultuku"kempine-meskiuku" didelej vonioj ir ten jau tiek vandens nesugeria. Labai patinka papluduriuot mazei ant jo, tik, zinoma, galvyte vistiek prilaikom..
mes maudom su medziaginiu gultuku
turim tokį plastikinį gultuką, bewt man jis labai nepatinka, nes rreikia išimti norint ant pilviuko mažąjį paversti pasipliuškuoti...visada laikau galvelę ranka ir to pakanka...maudėm vienoje vonelėje o dabar maudom vonelėje, kurioje dar ir aš būdama kūdikėlis maudžiausi
be to tėtis padaro taip kad man beveik lenktis nereiktų, nes žiauriai skauda nugarą man...
pirma menesiuka, su vyru kartu visada maudydavome, vyras laikydavo vaikiuka as prausdavau, veliau paguldydavau i toki plastikini gulta
Mes tik pirmą ir antrą mėnesį naudojome kempininį gultuką - zuikutį. O po to nieko nedėjom ir dabar nededam į vonelę.
Aš įpratau, kad nuo pirmų dienų mažulę turime maudyti kartu su vyru.
Naudojam kempinini meski
Mes apsiėjom be jokio gulto,palaikydavom galvytę ranka,ir patikima,ir saugu,o tais gultukais kažkaip nelabai paistikėjau
mes nuo gimimo naudojam kempinini meskuti tai mums labai patogu,maudomes didelei vonioj,aisku mazoi vonelei jau nepatogu butu,vietos mazai.
Per paskaitas vaikų gydytoja sakė, kad poroloniai gultukai į vonelę labai nehigieniški, nes juose kaupiasi mikrobai. Aš naudojau palutę, tai yra medvinės gabaliuką.
Nusiprikom mes plasmasini gulta, vadinama delfinu, bet pabandem viena karta ir nusprendem, kad jo tikrai nereikia. nieko nenaudoju maudant dukryte
Ir mes naudojame plasmasini gulta, tiesiog labai patogu.
O mes gavome dovanų nuostabią vonelę, kuri tinka iki metukų
Bet žinoma ant vien plastmasės kūdikiui nepatogu, tai tiesiam rankšluostuką
sako kad tiest nieko nereik...
MB vaika maudo pats be jokiu meskiuku, merliuku ar ranksluostuku
Kol buvo labai mažytė dėdavau kempininį meškiuką
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 11:07) Kol buvo labai mažytė dėdavau kempininį meškiuką o su tuo ziedu jau vonioje rejkia maudyt?
Musų mergina tokia nemaža
|