Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gultukas į vonelę
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
menade
Sveikos 4u.gif Ar naudojate gultukus į vonelę?Jei taip tai kokius? ax.gif
olyte
Sveikute,
Mes naudojame plastikini gultuka. Na maniskis tai patenkintas. Nors dabar kai paaugome, tai kazkaip pradejo iskelti uzpakaliuka is jo. Isvis nori paprastai vonioje sedeti, bet uzkalbinu ir nieko smile.gif
myliu
Mes naudojam patį paprasčiausią medžiaginį. Jau net sudilt baigia doh.gif Mums jis tinka. Aišku, nėra jis toks saugus, kaip plastikinis. Bet jau kai vaikas didėlesnis, tai gerai guli ir šitame. Kol buvo mažuliukas, tai reikėdavo prilaikyt.
Mildute
Mes tai i vonele idedam kempinini meskiuka mirksiukas.gif
vaivora
As nuo pat gimimo naudojau toki gulta kaip kempine rolleyes.gif pradzioj tai labai gerai buvo ax.gif bet nuo kokiu 4 men isvis nebedejau jokio gulto biggrin.gif irgi maudesi kuo puikiausiai biggrin.gif
O nuo 5 men nusipirkau kubiliuka ir lelius maudosi tik jam ir nieko i ji deti nereikia thumbup.gif thumbup.gif
Mildute
QUOTE(vaivora @ 2006 05 01, 15:33)
As nuo pat gimimo naudojau toki gulta kaip kempine  rolleyes.gif pradzioj tai labai gerai buvo  ax.gif  bet nuo kokiu 4 men isvis nebedejau jokio gulto  biggrin.gif irgi maudesi kuo puikiausiai  biggrin.gif
O nuo 5 men nusipirkau kubiliuka ir lelius maudosi tik jam ir nieko i ji deti nereikia  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Kaip tas kubilas atrodo???kur pavyzdi pamatyt?kur pirkote? cool.gif
menade
Aš naudojau gultuką,kuris medžiaga aptrauktas ax.gif Panaudojau gal kokius 5kartus,nes paprasčiausiai pripratau prie vaiko maudymo,o be to labai nepatogu man buvo su juo ax.gif
amelijaž
Mes pirmą kartą maudant įdėjom kempininį meškiuką, bet sugėrė visą vandenį tai išmetėm ir nuo tada maudom be nieko. O nuo trijų mėnesių didelėje vonioje su tėčiu maudosi ir patogiau ir žaisliukus mato geriau. bigsmile.gif
eimė
Mes nenaudojam jokio gultuko , ir nuo 2sav. maudome didelėje vonioje mirksiukas.gif Niu nepatogi mums ta plastmasinė vonelė ax.gif
Matelyk
mes ir nenaudojom jokio gultuko, ir mažoj vonelėm maudėm iki 4 mėn, o paskui persikraustėm į vonią, nes ten ir man patogiau ir vaikui vietos daugiau bigsmile.gif
Isila
o mes nusipirkome tokį plastamsinį, bet nepatiko neu vaikui nei mum schmoll.gif schmoll.gif tai jokio nenaudojame
Gosiuke
Mes nusipirkom kempine-meskiuka, bet pati pirmaji karta sveitem ji lauk, nes sugeria visa vandeni vonelej, be to vaikui vietos nebelieka tenai. Dar tik 2,5 men., o vonele ir be nieko jau per anksta, turbut taipogi kraustysimes i didele vonia cool.gif
Kristina26
Nuo gimimo iki aštuonių mėnesių naudojome plastmasinį gultuką (reguliuojamas pagal ūgį), dabar turime sėdimą. Mums labai patinka ir tinka. Patogu. Vaiką maudau viena.
Mildute
As tai daugiau vandens ipilu i vonele, kad meskiukas apsemtas butu....Su juo net viena mergyte nupraust galiu:paguldau ant jo, mano pupai tikrai patogu wub.gif
vilara
Mes maudom 4 men. medziaginiame gultuke. Visai partogu, tik galvyte reikia laikyti, todel viena nelabai ismaudysi mano spurduko doh.gif
saulėsmama
Mes pirkome paraloninį meškutį-labai patogu ir mažylė gerai jaučiasi.
ievast
mes taip pat turim toki kempyne zmoguti smile.gif labai puiki ji mum, bet tik tiek, kad reikdavo galvyte laikyt biggrin.gif O dabar jau esam persikrauste i didelia vone, nes is voneles visa vandeni istaskydavo ant musu smile.gif O didelej vonioj gultas yra mamyte smile.gif thumbup.gif
Maxima
Mes jokio nenaudojom, man nepatogu. bigsmile.gif
*Lina*
mes irgi turim tokį gulta ,bet mažajai jis nepatinka unsure.gif tai dabar nupirkom maudimosi kėdutė tai jau kitas reikalas sunku darosi iš vonios išimti ax.gif
Moncele
pirma karta maudant naudojau paralonini, bet po to atsisakiau. Mano angeleliui labiau patiko siaip pluduriuot vandenyje nei ant paralono smile.gif
MICKEYO
Mes naudojom tokį gultuką aptrauktą medžiagyte , buvo labai patogu , paskui tetukas padovanojo , tokios pusiau sėdimos formos vonelę tai maudom iki šiolei ir labai patenkinti thumbup.gif
Rituxx
mes naudojom paprastą medžiaginį ir buvo gerai thumbup.gif
rasyte_
Mes irgi naudojom kempinini meskiuka, bet jis tikrai daug vandens sugerdavo, ir naudojau tik kokius keleta kartu, dabar maudomes be nieko thumbup.gif Tik nezinau ka reisk daryt kai isaugsim vonele, nes dideles vonios neturim, tik dusa doh.gif
Gal kas dar susiduret su tokia problema?
Ingavysnia
Mes tai maudem be nieko kol padovonojo meskiu kempine tai pabandem su juo sunus liko labai nepatenkintas pajutes kad ne kaip visad pradejo verkti teko to daikto atsisakyti blink.gif
rasa1470
QUOTE(menade @ 2006 05 01, 12:23)
Sveikos  4u.gif  Ar naudojate gultukus į vonelę?Jei taip tai kokius? ax.gif
*

mes tai naudojam kempininį meškiuką. vyras galvytę palaiko
aistiushka_
Mes buvom nusipirke kempinini ir medziagini. Kempininis is karto nepatiko, nes vis tiek reiktu galva prilaikyti, o medziaginis buvo gerai iki 2,5 men. Tada persikrausteme i didele vonia, o vaikas tapo perdaug mobilus, tai maudem be nieko. Dabar galvojam apie ta plastmasini kaip backute smile.gif
samiene
Mes nuo pat pirmo karto maudome mazyle kartu su vyru. Nenaudojame jokio gultuko. Vyras laiko galvyte ir to uztenka. mirksiukas.gif
eglaitė
QUOTE(rasa1470 @ 2006 09 01, 19:55)
mes tai naudojam kempininį meškiuką. vyras galvytę palaiko
*

Mes irgi taip pat maudom,tik pirmus mėnesius dar palutę uždėdavom dėl šiurkštumo.O dėl dydžio,tai mes iškart didelę vonelę pirkom.
Meka Pinavija
Mes nenaudojame jokio gultuko. Aš arba vyras prilaikom galvytę ir to pilnai užtenka drinks_cheers.gif
dvyne2
o kas tas gultukas??? biggrin.gif ir kam jis reikalingas???? ash chia pasimetus:) perskaichiau visus pasisakymus, bet vistiek nelabai atgaminu apie ka kalbat:D nu mes jos negalejom maudyt visa pirma menesi, nes neleido daktarai shlapint bambos, tai ir nemaudziua, tik shiaip su kempine apiplaudavau. o nuo tada mes tokia vonele turim. ten ir maudomes. ta vonia yra kazkur 4 poziciju. dabar mes ja apverten kazkip tai ji joje sedi normaliai vietoj to kad guletu, nes jai nebepatinka gulet vonioj.
Buria
maudomes su gultuku"kempine-meskiuku" didelej vonioj ir ten jau tiek vandens nesugeria. Labai patinka papluduriuot mazei ant jo, tik, zinoma, galvyte vistiek prilaikom.. thumbup.gif
immm
mirksiukas.gif
twix'e
mes maudom su medziaginiu gultuku thumbup.gif kadangi musu tetis kartajs ilgaj dirba, taj man savo lelka tenka maudyt vienaj, o be jo as niekajp neapsiejciau smile.gif
Juuuga
turim tokį plastikinį gultuką, bewt man jis labai nepatinka, nes rreikia išimti norint ant pilviuko mažąjį paversti pasipliuškuoti...visada laikau galvelę ranka ir to pakanka...maudėm vienoje vonelėje o dabar maudom vonelėje, kurioje dar ir aš būdama kūdikėlis maudžiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji tokia sunkoka, bet gili ir ilga....nuo 4 mėnesiukų bandysiu maudyti vonioje..taip kad dar liko 1 mėn musm mažu vandeniu mėgautis
be to tėtis padaro taip kad man beveik lenktis nereiktų, nes žiauriai skauda nugarą man...
vassara
pirma menesiuka, su vyru kartu visada maudydavome, vyras laikydavo vaikiuka as prausdavau, veliau paguldydavau i toki plastikini gulta smile.gif galedavo jis pats sau mosikuot rankytem kojytem, bet dabar jau isaugom ta gulta. nupirkom maudymosi rata. thumbup.gif
Kribuk
Mes tik pirmą ir antrą mėnesį naudojome kempininį gultuką - zuikutį. O po to nieko nedėjom ir dabar nededam į vonelę.
zibutes
Aš įpratau, kad nuo pirmų dienų mažulę turime maudyti kartu su vyru. ax.gif Tai dabar kas antra vakarą būna "pušku pušku" procedūros clap.gif Dabar kai mažylei jau 8 mėnesiai aš viena su vonioje nesusitvarkyčiau ohmy.gif Spurda, juda, taškosi biggrin.gif
Adamo mamyte
Naudojam kempinini meski tongue.gif O kartais ir visai nieko, tada leidziam maziukui pasiplaukioti kaip baseine, aisku prilaikant mirksiukas.gif
akai
QUOTE(Isila @ 2006 05 03, 10:31)
o mes nusipirkome tokį plastamsinį, bet nepatiko neu vaikui nei mum  schmoll.gif  schmoll.gif  tai jokio nenaudojame
*

drinks_cheers.gif turim ir mes plastmasini, nelabai jis jau patogiai atrodo... Gerai ir be gulto
hondera
Mes apsiėjom be jokio gulto,palaikydavom galvytę ranka,ir patikima,ir saugu,o tais gultukais kažkaip nelabai paistikėjau schmoll.gif
asta2006
mes nuo gimimo naudojam kempinini meskuti tai mums labai patogu,maudomes didelei vonioj,aisku mazoi vonelei jau nepatogu butu,vietos mazai. rolleyes.gif
rasras
Per paskaitas vaikų gydytoja sakė, kad poroloniai gultukai į vonelę labai nehigieniški, nes juose kaupiasi mikrobai. Aš naudojau palutę, tai yra medvinės gabaliuką. smile.gif smile.gif smile.gif
simutesto
Nusiprikom mes plasmasini gulta, vadinama „delfinu“, bet pabandem viena karta ir nusprendem, kad jo tikrai nereikia. nieko nenaudoju maudant dukryte tongue.gif
Julija1
Ir mes naudojame plasmasini gulta, tiesiog labai patogu.
Ladybird***
O mes gavome dovanų nuostabią vonelę, kuri tinka iki metukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Į vieną galą guldosi iki pusės metukų, virš pusės metukų į kitą galą sodinasi.
Bet žinoma ant vien plastmasės kūdikiui nepatogu, tai tiesiam rankšluostuką thumb_yello.gif
zveriuke
sako kad tiest nieko nereik... g.gif bet mes dedam kempinini meski thumbup.gif
Nerytė
MB vaika maudo pats be jokiu meskiuku, merliuku ar ranksluostuku thumbup.gif
melija 5
Kol buvo labai mažytė dėdavau kempininį meškiuką biggrin.gif tikrai buvo patogu. Na dabar panelę jau galima sodinti bigsmile.gif , tai nupirkom maudymosi kėdutę - žiedą, esam labai patenkinti, mažylė taip pat. Ji sau sėdi pliuškena kojytėmis,krykštauja, o ir man lengviau, nereikia jos laikyti bigsmile.gif
twix'e
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 11:07)
Kol buvo labai mažytė dėdavau kempininį meškiuką  biggrin.gif tikrai buvo patogu. Na dabar panelę jau galima sodinti  bigsmile.gif , tai nupirkom maudymosi kėdutę - žiedą, esam labai patenkinti, mažylė taip pat. Ji sau sėdi pliuškena kojytėmis,krykštauja, o ir man lengviau, nereikia jos laikyti  bigsmile.gif
*

o su tuo ziedu jau vonioje rejkia maudyt? ax.gif i vonele gi neikisi, arne?
melija 5
Musų mergina tokia nemaža biggrin.gif 6 mėnesiai su 2 savaitėm ir ji sveria 9,700kg, tai ir nelabai į tą vonelę telpa. Sunku ją nulaikyti makaluojasi, nori ant pilvo verstis, jai patinka maudytis biggrin.gif . Galvojom kokią išeitį būtų geriausiai rasti ir kažkaip netyčia radau apie tuos maudymosi žiedus, pasiskaičiau ką diskutuoja kitos mamos ir nusprendžiau nupirkti, tai dabar labai patenkinti visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.