Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trumpi vaisiaus "drebuliukai" įsčiose
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2
acura_maniake
man tai irgi nebudavo tokiu drebuliuku.bet labai daznai zagsedavo mazyliai abu.
mejja
manasis irgi sudreba kartais smile.gif
meskiniukas
QUOTE(mejja @ 2008 03 17, 11:46)
manasis irgi sudreba kartais  smile.gif
*

apsiraminau kaip perskaiciau kad ne mano wienos lelius diewazi ka ten pilwe isdarineja blink.gif rolleyes.gif
zydra30
ir as pradejau kazkokius lyg drebuliukus jausti, kazkur zemai papilvej. bet kai paskaiciau cia, tai daznai kuriai taip pasitaiko. bet kai nueisiu pas gydytoja paklausiu smile.gif, tikriausiai nieko ir neatsakys smile.gif.
kartais labai stipriai juda, matosi, net pilvas kilnojasi, tai vienoj pusej, tai kitoj, kolkas dar daug vietos smile.gif , o kartais tiesiod suvibruoja kazkaip ir viskas.
na sekmes mums visoms.
dolly`
manasis irgi drebuliukus kelia- taip juokingi man jie... bet nesijaudinau del to nei karto-turbut jam taip reikia tongue.gif
kinyte
mano leliukas ir gi padreba, bet kazkaip niekad nebuvau susimascius kodel sudreba rolleyes.gif svarbu kad nieko blogo cia biggrin.gif
cameron
Maniske irgi "vibruodavo", nors dabar jau kuris laikas nebedaro to arba as nebejauciu. Bet smagu zinoti, kad daug kam taip yra karsta.gif
cameron
QUOTE(Zhani @ 2007 08 27, 18:24)
nezinau, ar priskirti prie drebuliuko, bet man buna toks trumpas ir labai labai greitas kojyciu pasispardymas keleta kartu is eiles. mano sunkukas miegodamas taip sukrupciodavo ir paspardydavo labai mikliai kojytem. tai vaikis dabar kartais padaro kazka panasaus, tikrai primena vybracija - toks truktruktruk...
*

vava, man irgi butent taip drinks_cheers.gif Nepasakyciau, kad visas vaikas dreba, bet gal kojytes sutrukcioja ar panasiai mastau.gif
Undinelle
Mhm, ir mano kartais viduje sitaip sudreba, bet gines apie tai neklausiau kazkaip... g.gif
kepuryte
ir pas mane kartais tokie drebuliukai buna kartais, o as kazkaip galvojau kad gal cia zagsi tik tiek kad labai trumpai blush2.gif tai pasirodo cia dar idomiau thumbup.gif
kristule666
nu va , jei visom taip tai tada viskas ok thumbup.gif
erotica21
oi mamytes kaip man palengvejo,kai db zn kad ne pas mane viena tas leliukas taip sudreba blush2.gif as vis galvodavau kas jam yra kad taip sujuda kaip kad koks saltukas butu nukrates ax.gif na bet kiek suprantu,ci nieko baisaus 4u.gif
Tian
nu cia tas SM geriau uz bet kokia enciklopedija kaip matau thumbup.gif
Astulia25
Tokius drebuliukus ir as daznai jauciu pilvelyje ax.gif nestuke.gif Tik va kiekvienai vaizduote savaip suveikia 4u.gif Man atrodo,kad si jausma sukelia lelyte staiga sujudejusi ir vandenis isteliuskavusi bigsmile.gif blush2.gif ax.gif
Ajms
gerai kad perskaiciau sia tema.....tikrai labai keistas toks vibravimas smile.gif bet kaip viena mayte sake tai jai visoms taip reiskia cia nieko blogo mirksiukas.gif
vijoleta20
ir as siuo klausimu specialiai temutes ieskojau, nes buvau bepradedanti gastytis 4u.gif biggrin.gif pas mane irgi taip nutinka, tokie kaip drebuliukai kaip kas nemoku apsakyt , jei daugeliui taip, manykim nieko bloga biggrin.gif mum 33 savaite
gebene
Na nuraminot mane 4u.gif Aš irgi jau gąsdintis buvau pradėjus. Nes pirmi lyg taip nedarė, o tik šis smile.gif Pasirodo tai normalu ir jokios patologijos smile.gif
L'aurora
cia musu mazyliai juokiasi biggrin.gif
konica
Mums jau 19 sav. O drebuliukus, tokius plazdenimus jauciu nuo 14 sav. Labai malonus jausmus. Tik idomu del ko tie drebuliukai- ar vaikutis spardosi, ar zagsi, ar, kaip L'aurora sake, juokiasi smile.gif
_Irmutee20_
QUOTE(arka8 @ 2006 05 01, 21:15)
labukas dar karta visoms busimoms ir esancioms mamytems! 4u.gif

gal jus galetumet man toki "fenomena" paaiskint, nes jau mums su vyru neramu darosi.. esu 8 men. nescia, viskas puiku, tik tas staigus keistas drebejimas(trunkantis 2-3 sekundes) mano pilvelyje mane neramina, koki karta per diena. Tas drebuliukas tikrai ne leliaus pasispardimai, kazkoks labai staigus, nevaldomas. Toks jausmas, kad vaikiuka meslungis trauktu(drebuliukas lyg ir toj pusej ,kur jo kojytes)..  blink.gif bet labai greitai praeina.. vyras vakar kaip tik ranka uzdejes ant pilvuko laike ir kaip tik tuo momentu tas drebuliukas atsirado, tai taip issigando, ar su vaikiuku viskas tvarkoj.. ir man tuo paciu neramu pasidare.. jausdavau ji ir anksciau, bet galvojau nieko tokio. Kas tai galetu buti?? gal as ko nezinau?
taip neramu pasidare.. verysad.gif 
tad prasau jusu pagalbos, mamytes, gal kas irgi ka panasaus isgyvenot? g.gif

labai laukciau jusu atsakymu 4u.gif
*

Na dar gali buti taip, kad leliukas sapnuoja, ir kartais krupteli. As irgi kartias pajuntu kai leliukas atrodo net krupteli.
lalaila3
nusiraminau ir as pasiskaicius 4u.gif kad ne as viena nerimavau del tu drebuliuku smile.gif
cia taip mazieji pilveliu gyventojai isdykauja biggrin.gif
Jugita29
vadinasi cia nieko tokio smile.gif i pabaiga jau daug maziau krupcioja, mum tai tas krupciojimas apie keleta minuciu uztrunka, bet gines niekad ir neklausiau smile.gif
tomike89
ir as jau jauciu tuos drebuliukus atrodo kad nusipurtytu kazka nuo saves blush2.gif
giedrutux
Aš irgi dažnai jaučiu tuos drebuliukus, tai šiandien buvau pas ginę ir klausiau, tai ji pasakė, kad nėra čia ko baimintis, nes leliukui daug vietos ir jis daug juda. Ir iš viso tai normalu smile.gif
besteller
Man tai tie drebuliukai patinka net labiau nei svelnus stuktelejimai. Nes tada dazniausiai ne tik jauciasi, bet ir matosi, kaip pilvas juda smile.gif Tada ziuriu i savo pilvuka kaip i idomiausia filma ir laukiu, kad vel sujudetu wub.gif

O kelinta savaite atsiranda jau skausmingi, ne tokie malonus judesiukai? Tikriausiai tik paskutini menesi?
maskanyte
QUOTE(besteller @ 2010 07 12, 18:24)
Man tai tie drebuliukai patinka net labiau nei svelnus stuktelejimai. Nes tada dazniausiai ne tik jauciasi, bet ir matosi, kaip pilvas juda smile.gif Tada ziuriu i savo pilvuka kaip i idomiausia filma ir laukiu, kad vel sujudetu wub.gif

O kelinta savaite atsiranda jau skausmingi, ne tokie malonus judesiukai? Tikriausiai tik paskutini menesi?
*

Hm.... g.gif nemalonus judesiukai? Kazi ar tokie buna blink.gif Juk taip gera kai zirniukas juda, jauti ji thumbup.gif Paskutiniais men.jie stipresni, bet jau man tie judesiukai malonus nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Mama_Eiva
as pradejau jaust tuos "burbuliuku sproginejimus" pilve kai buvau 17 savaiciu biggrin.gif per savo mergvakari thumbup.gif is pradziu nesupratau kas ten buvo, bet kai paskui dar karteli pajutau, jau neliko abejoniu kas tada yvyko thumbup.gif
user posted image
Bumblebee11
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 12, 10:34)
Hm.... g.gif nemalonus judesiukai? Kazi ar tokie buna blink.gif  Juk taip gera kai zirniukas juda, jauti ji thumbup.gif  Paskutiniais men.jie stipresni, bet jau man tie judesiukai malonus nestuke.gif  thumbup.gif  wub.gif
*

Buna buna, kai spiria i sonkaulius net saldu pasidaro schmoll.gif
maskanyte
QUOTE(Palme88 @ 2010 08 25, 14:11)
Buna buna, kai spiria i sonkaulius net saldu pasidaro schmoll.gif
*

Jetau negaliu patiketi schmoll.gif Tada mano zirniukas ypatingai svelnutis wub.gif
pilkoji28
Būna būna ir skauda, ka įspiria. Mano vaikinukas ypatingas spardalius buvo, nei dieną nei naktį nenurimdavo, labiausia kepenys kentėjo, jausmelis tikrai nemalonus, bet labai mylimas wub.gif
RAngel_
man tokiu minciu net nebuvo, kad cia kazkas blogai su ta vibracija smile.gif man tai net patinka kai lelius pilvuke isdarineja triukus biggrin.gif
sraiges
Cia visos raso apie trumpalaikius virpejimus-drebuliukus, o mano stebukliukas siandien visa diena pivuke virpa, tai ir neradau sau tinkamo atsakymo sad.gif nors tikiu kad cia nieko blogo, bet man neramu siek tiek...
smailys31
Vat butent, thumbup.gif , man ir tas pats rupestelis unsure.gif

mums tik 17 savaiciu, o tie drebuliukai tesiasi jau kokios 5 dienos, ir ne tai, kad sudreba keleta kartu ar minuciu, man visa diena... verysad.gif nepalieka manes ramybeje, tikrai neramu....
jei keleta kartu, tai butu kaip ir suvokiama, bet kas cia darosi? g.gif man su pirma dukryte nieko panasaus nebuvo, ir cia tikrai ne judesiukai smile.gif

o svarbiausia mamytes, kad mes su maziuku abu ne lietuvoje, o anglijoje... unsure.gif o cia ko tik nepaklausi, viskas normalu.... verysad.gif
persileidimas, ir normalu, nieko padaryti beveik negalima, net juokinga...

tad jei kas rasite atsakyma, i laaaabai ilgus ir nuolatinius maziuko drebuliukus nestuke.gif as labai lauksiu 4u.gif ax.gif
Ilmosius:)
Sveikos, na as ir tuos drebuliukus jauciu ir nemanau kad tai blogai g.gif man kaip tik patinka ziuret nestuke.gif biggrin.gif
ligiukss
Pas mus ir būna tokių virpesiukų. Įdomu kas tai yra? g.gif
Demesio19ta
Sveikos smile.gif man tik 11 sav. nestumas ir siryt visa ryta praspurdejo kazkas pilve smile.gif nors ir antra karta laukiuosi nesinori tiketi, kad taip anksti gali judesiai jaustis....
ligiukss
QUOTE(Demesio19ta @ 2010 11 06, 14:41)
Sveikos smile.gif man tik 11 sav. nestumas ir siryt visa ryta praspurdejo kazkas pilve smile.gif nors ir antra karta laukiuosi nesinori tiketi, kad taip anksti gali judesiai jaustis....
*

Na o ką gali žinoti, gal ir gali taip būti? g.gif
Lotyna
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 12, 10:34)
Hm.... g.gif nemalonus judesiukai? Kazi ar tokie buna blink.gif  Juk taip gera kai zirniukas juda, jauti ji thumbup.gif  Paskutiniais men.jie stipresni, bet jau man tie judesiukai malonus nestuke.gif  thumbup.gif  wub.gif
*

Su pirmuoju nebuvo skaudziu judesiu .. O sikart kartais ir skaudziau ispiria biggrin.gif
Daivukzzz
Gerai kad radau sia temele... Ramiau pasidare o tai jau prisigalvojusi buvau apie tuos drebuliukus... g.gif reiskiasi ne mano vienos leliukas tap daro... smile.gif
ligiukss
QUOTE(Daivukzzz @ 2010 11 10, 16:39)
Gerai kad radau sia temele... Ramiau pasidare o tai jau prisigalvojusi buvau apie tuos drebuliukus...  g.gif  reiskiasi ne mano vienos leliukas  tap daro... smile.gif
*

Tikrai ne biggrin.gif
aura.
su pirmu nieko tokio nejaučiau o va su antru kelis kartus jaučiau
Morfija
Panos, o jūs nepainiojat vaiko žagsuliukų su tai virpesiukais ? ax.gif
Nes kažkaip nepamenu su pirmu tokių virpesių kaip jūs kad sakot g.gif Žagsuliukai taip - astimenu dažni buvo wink.gif

O dėl skaudžių judesiukų jų tikrai būna biggrin.gif Net Mano vyras jausdavo šalia gulėdamas, kaip jam nugarą masažuoja kleckiukas mūsų, o tai ką jau kalbėti apie mane. kartais kai spirdavo, tai tikrai atrodydavo, kad apsisy....iu doh.gif
bet mano ir dičkis gimė 3960gr ir 54cm (dviem savaitėm anksčiau laiko) wink.gif 4u.gif
ligiukss
QUOTE(Čioma @ 2010 11 24, 14:06)
Panos, o jūs nepainiojat vaiko žagsuliukų su tai virpesiukais ?  ax.gif
Nes kažkaip nepamenu su pirmu tokių virpesių kaip jūs kad sakot  g.gif Žagsuliukai taip - astimenu dažni buvo wink.gif

O dėl skaudžių judesiukų jų tikrai būna  biggrin.gif Net Mano vyras jausdavo šalia gulėdamas, kaip jam nugarą masažuoja kleckiukas mūsų, o tai ką jau kalbėti apie mane. kartais kai spirdavo, tai tikrai atrodydavo, kad apsisy....iu  doh.gif
bet mano ir dičkis gimė 3960gr ir 54cm (dviem savaitėm anksčiau laiko) wink.gif  4u.gif
*

Ne žaksuliukas visai kas kitą, keik aš pamenu pirmam nėštume ir nejaučiau jokių drebuliukų. O dabar jaučiu mirksiukas.gif
giedrepm
biggrin.gif biggrin.gif man net klausimu nekilo del to vibravimo biggrin.gif maniau jis ten taip nardo ir tiesiog vandenys suburbuliuoja lotuliukas.gif
Jurgel
QUOTE(Čioma @ 2010 11 24, 15:06)
Panos, o jūs nepainiojat vaiko žagsuliukų su tai virpesiukais ?  ax.gif
Nes kažkaip nepamenu su pirmu tokių virpesių kaip jūs kad sakot  g.gif Žagsuliukai taip - astimenu dažni buvo wink.gif
*

nea,zagsuliukai visai kas kita schmoll.gif pas mane jis ir zagsi ir vibruoja wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.