man tai irgi nebudavo tokiu drebuliuku.bet labai daznai zagsedavo mazyliai abu.
manasis irgi sudreba kartais
ir as pradejau kazkokius lyg drebuliukus jausti, kazkur zemai papilvej. bet kai paskaiciau cia, tai daznai kuriai taip pasitaiko. bet kai nueisiu pas gydytoja paklausiu
kartais labai stipriai juda, matosi, net pilvas kilnojasi, tai vienoj pusej, tai kitoj, kolkas dar daug vietos na sekmes mums visoms.
manasis irgi drebuliukus kelia- taip juokingi man jie... bet nesijaudinau del to nei karto-turbut jam taip reikia
mano leliukas ir gi padreba, bet kazkaip niekad nebuvau susimascius kodel sudreba
Maniske irgi "vibruodavo", nors dabar jau kuris laikas nebedaro to arba as nebejauciu. Bet smagu zinoti, kad daug kam taip yra
QUOTE(Zhani @ 2007 08 27, 18:24) nezinau, ar priskirti prie drebuliuko, bet man buna toks trumpas ir labai labai greitas kojyciu pasispardymas keleta kartu is eiles. mano sunkukas miegodamas taip sukrupciodavo ir paspardydavo labai mikliai kojytem. tai vaikis dabar kartais padaro kazka panasaus, tikrai primena vybracija - toks truktruktruk... vava, man irgi butent taip
Mhm, ir mano kartais viduje sitaip sudreba, bet gines apie tai neklausiau kazkaip...
ir pas mane kartais tokie drebuliukai buna kartais, o as kazkaip galvojau kad gal cia zagsi tik tiek kad labai trumpai
nu va , jei visom taip tai tada viskas ok
oi mamytes kaip man palengvejo,kai db zn kad ne pas mane viena tas leliukas taip sudreba
nu cia tas SM geriau uz bet kokia enciklopedija kaip matau
Tokius drebuliukus ir as daznai jauciu pilvelyje
gerai kad perskaiciau sia tema.....tikrai labai keistas toks vibravimas
ir as siuo klausimu specialiai temutes ieskojau, nes buvau bepradedanti gastytis
Na nuraminot mane
cia musu mazyliai juokiasi
Mums jau 19 sav. O drebuliukus, tokius plazdenimus jauciu nuo 14 sav. Labai malonus jausmus. Tik idomu del ko tie drebuliukai- ar vaikutis spardosi, ar zagsi, ar, kaip L'aurora sake, juokiasi
QUOTE(arka8 @ 2006 05 01, 21:15) labukas dar karta visoms busimoms ir esancioms mamytems! gal jus galetumet man toki "fenomena" paaiskint, nes jau mums su vyru neramu darosi.. esu 8 men. nescia, viskas puiku, tik tas staigus keistas drebejimas(trunkantis 2-3 sekundes) mano pilvelyje mane neramina, koki karta per diena. Tas drebuliukas tikrai ne leliaus pasispardimai, kazkoks labai staigus, nevaldomas. Toks jausmas, kad vaikiuka meslungis trauktu(drebuliukas lyg ir toj pusej ,kur jo kojytes).. taip neramu pasidare.. tad prasau jusu pagalbos, mamytes, gal kas irgi ka panasaus isgyvenot? labai laukciau jusu atsakymu Na dar gali buti taip, kad leliukas sapnuoja, ir kartais krupteli. As irgi kartias pajuntu kai leliukas atrodo net krupteli.
nusiraminau ir as pasiskaicius
cia taip mazieji pilveliu gyventojai isdykauja
vadinasi cia nieko tokio
ir as jau jauciu tuos drebuliukus atrodo kad nusipurtytu kazka nuo saves
Aš irgi dažnai jaučiu tuos drebuliukus, tai šiandien buvau pas ginę ir klausiau, tai ji pasakė, kad nėra čia ko baimintis, nes leliukui daug vietos ir jis daug juda. Ir iš viso tai normalu
Man tai tie drebuliukai patinka net labiau nei svelnus stuktelejimai. Nes tada dazniausiai ne tik jauciasi, bet ir matosi, kaip pilvas juda
O kelinta savaite atsiranda jau skausmingi, ne tokie malonus judesiukai? Tikriausiai tik paskutini menesi? QUOTE(besteller @ 2010 07 12, 18:24) Man tai tie drebuliukai patinka net labiau nei svelnus stuktelejimai. Nes tada dazniausiai ne tik jauciasi, bet ir matosi, kaip pilvas juda O kelinta savaite atsiranda jau skausmingi, ne tokie malonus judesiukai? Tikriausiai tik paskutini menesi? Hm....
Būna būna ir skauda, ka įspiria. Mano vaikinukas ypatingas spardalius buvo, nei dieną nei naktį nenurimdavo, labiausia kepenys kentėjo, jausmelis tikrai nemalonus, bet labai mylimas
man tokiu minciu net nebuvo, kad cia kazkas blogai su ta vibracija
Cia visos raso apie trumpalaikius virpejimus-drebuliukus, o mano stebukliukas siandien visa diena pivuke virpa, tai ir neradau sau tinkamo atsakymo
Vat butent,
mums tik 17 savaiciu, o tie drebuliukai tesiasi jau kokios 5 dienos, ir ne tai, kad sudreba keleta kartu ar minuciu, man visa diena... jei keleta kartu, tai butu kaip ir suvokiama, bet kas cia darosi? o svarbiausia mamytes, kad mes su maziuku abu ne lietuvoje, o anglijoje... persileidimas, ir normalu, nieko padaryti beveik negalima, net juokinga... tad jei kas rasite atsakyma, i laaaabai ilgus ir nuolatinius maziuko drebuliukus
Sveikos, na as ir tuos drebuliukus jauciu ir nemanau kad tai blogai
Pas mus ir būna tokių virpesiukų. Įdomu kas tai yra?
Sveikos
Gerai kad radau sia temele... Ramiau pasidare o tai jau prisigalvojusi buvau apie tuos drebuliukus...
su pirmu nieko tokio nejaučiau o va su antru kelis kartus jaučiau
Panos, o jūs nepainiojat vaiko žagsuliukų su tai virpesiukais ?
Nes kažkaip nepamenu su pirmu tokių virpesių kaip jūs kad sakot O dėl skaudžių judesiukų jų tikrai būna bet mano ir dičkis gimė 3960gr ir 54cm (dviem savaitėm anksčiau laiko) QUOTE(Čioma @ 2010 11 24, 14:06) Panos, o jūs nepainiojat vaiko žagsuliukų su tai virpesiukais ? Nes kažkaip nepamenu su pirmu tokių virpesių kaip jūs kad sakot O dėl skaudžių judesiukų jų tikrai būna bet mano ir dičkis gimė 3960gr ir 54cm (dviem savaitėm anksčiau laiko) Ne žaksuliukas visai kas kitą, keik aš pamenu pirmam nėštume ir nejaučiau jokių drebuliukų. O dabar jaučiu |