Kol nepazinojau gerai savo vaiko reakcijos i klimata rengdavau taip: tiek kiek as +dar vienas sluoksnis rubeliu, bet dabar jau labai gerai matau kaip ji reaguoja
mano pirmagimė gimė rugpjūtį, buvo karštą, o aš, jauna mama, prirengiau vaiką pirmam išėjimui į lauką, dar pleduką užklojau (niu tokį plonytį) ir dar uždėjau kojų apsaugą vežimui
Dabar būsiu protingesnė mama QUOTE(Gitusia @ 2007 07 21, 15:26) mano pirmagimė gimė rugpjūtį, buvo karštą, o aš, jauna mama, prirengiau vaiką pirmam išėjimui į lauką, dar pleduką užklojau (niu tokį plonytį) ir dar uždėjau kojų apsaugą vežimui Dabar būsiu protingesnė mama Ir man panašiai buvo, o aš žioplikė buvau, net išsigandau - kas čia per išbėrimas Dabar tikrai daug ką prisiminus juokas ima
o kaip rengti i lauka pavasarinuka? (kovo- balandzio men.)
QUOTE(Taurė @ 2006 09 30, 08:00) Tik nesuprantu kam prie +23 vaikui vilnonės kojinės ir kepurė namuose ? Net ir lauke nei to nei ano nedėjau prie tokios temperatūros. Namie vilnones kojines ir kepurę dėjau tik tada, kai lauke buvo šalta, o pas mus atsitiktinai pamiršo įjungti šildymą Vilnones kojines gerai del to, kad vaikiuko padukuose yra visokiu tasku ir vilna juos stimuliuoja. O tai reiskia, kad vaikiukas geriau vystosi. Sitaip sake mums per motinystes kursus. Be to, net ir gimdymo namuose
tai aisku reikia rengti kaip kad save beveik, gi nosyte palieti, jei silta tai viskas ok
mano, dukrele gime gruodi, tai visa ziema as ja rengdavau taip: vilnones kojines ant basu kojiciu, bodziukas, siltesnis megztukas, sliauztinukai ir vokelis, bet jis laaaaabai siltas ir ant virsaus uzklodavau pleduku. Jai nebuvo nei per karsta nei per salta.
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus?
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 15:21) Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus? Galima ir su pedutem,na man uzsidedavo ir gana lengvai,juk tos kojytes tokios mazutes buna,kad su kojinytem kuo puikiausiai telpa QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 14:21) Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus? kuo puikiausei uzsimauna ,tik kojinyte turi buti plona ,ne tokia lasinine as buvau suneliui prisimezgus plonu kojinyciu tai visi sliauztukai ir pedkelnyte uzsimaudavo
raso cia mamos apie vaiko buvima pilve, tai tipo siluma megsta
bet jau kaip prirengia kai kurios
Jei jus domina tapukai vaikučiams užmeskit akį į mano parašą
Aš norėčiau patarimų iš mamyčių, kurių leliukai gimė vasarą. Kaip rengėt savo naujagimius ir kokie rūbeliai buvo reikalingiausi ir kokie buvo visai nereikalingi?
Galvoju apie būsimą kraitelį ir kyla klausimų. Kai gimė pirmoji rudenį, tai buvo viskas aišku, kad pirkti viską kas šilta Vilnonių kojinyčių pačioje pradžioje, ligoninėje, turbūt vis tiek reikia? O kaip su marškinukais,ilgom rankovėm, tie kur būna kartu su pirštinytėm, ar jų irgi reikia QUOTE(grazina37 @ 2010 02 16, 18:45) kuo puikiausei uzsimauna ,tik kojinyte turi buti plona ,ne tokia lasinine as buvau suneliui prisimezgus plonu kojinyciu tai visi sliauztukai ir pedkelnyte uzsimaudavo kaip atrodo lašininė kojinė?
kiekvienam vaikiukui skirtingai, vienam patinka siltai, kitam vesiau, todel tikrai negalima nuspresti pagal viena, juk kaip ir suauge vienas pastovei sala, kitam karsta visada, as rengdavau vilnones kojnytes bodika be rankovyciu ir sliaustuka, nei kepurytes nei pirstinyciu nemaudavau, o i lauka dar anvirsaus silta sliaustuka ir kombi- vokeli pukini, aisku kepuryte pirstinytes uzmaudavau, bet daugiau niekuom neklodavau, bet manau kiekvienos mamos intuicija pasako koks jos vaikutis, ir galugale juk mato ar salta jam ar persilta
šiaip patariama kuo anksčiau išlaisvinti rankutes iš pirštinyčių, kad formuotųsi vaikučio taktiliniai jutimai
|