Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip rengti kūdikį?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Žanetyte
Kol nepazinojau gerai savo vaiko reakcijos i klimata rengdavau taip: tiek kiek as +dar vienas sluoksnis rubeliu, bet dabar jau labai gerai matau kaip ji reaguoja mirksiukas.gif
Gitusia
mano pirmagimė gimė rugpjūtį, buvo karštą, o aš, jauna mama, prirengiau vaiką pirmam išėjimui į lauką, dar pleduką užklojau (niu tokį plonytį) ir dar uždėjau kojų apsaugą vežimui doh.gif man atrodė - tokia mažutė, kad tik nesušaltų ax.gif Rezultatas - prakaitinė doh.gif
Dabar būsiu protingesnė mama biggrin.gif
Meškinija
QUOTE(Gitusia @ 2007 07 21, 15:26)
mano pirmagimė gimė rugpjūtį, buvo karštą, o aš, jauna mama, prirengiau vaiką pirmam išėjimui į lauką, dar pleduką užklojau (niu tokį plonytį) ir dar uždėjau kojų apsaugą vežimui doh.gif man atrodė - tokia mažutė, kad tik nesušaltų  ax.gif Rezultatas - prakaitinė  doh.gif
Dabar būsiu protingesnė mama biggrin.gif
*

Ir man panašiai buvo, o aš žioplikė buvau, net išsigandau - kas čia per išbėrimas doh.gif
Dabar tikrai daug ką prisiminus juokas ima doh.gif bet visad būna pirmas kartas, gyveni ir mokaisi ax.gif cool.gif
lietuvaite001
o kaip rengti i lauka pavasarinuka? (kovo- balandzio men.)
minimaus
QUOTE(lietuvaite001 @ 2008 02 02, 20:49)
o kaip rengti i lauka pavasarinuka? (kovo- balandzio men.)
*

Kazkokiu nesiltu kombindzonu ar vokeliu mirksiukas.gif Kovas dar pakankamai saltas buna rolleyes.gif
rutuliukas1
QUOTE(Taurė @ 2006 09 30, 08:00)
Tik nesuprantu kam prie +23 vaikui vilnonės kojinės ir kepurė namuose ? Net ir lauke nei to nei ano nedėjau prie tokios temperatūros.
Namie vilnones kojines ir kepurę dėjau tik tada, kai lauke buvo šalta, o pas mus atsitiktinai pamiršo įjungti šildymą  doh.gif  O šiaip kam tos kojinės ir kepurės ?
*

Vilnones kojines gerai del to, kad vaikiuko padukuose yra visokiu tasku ir vilna juos stimuliuoja. O tai reiskia, kad vaikiukas geriau vystosi. Sitaip sake mums per motinystes kursus. Be to, net ir gimdymo namuose 2.gif uzdejo valdiskas kojines.
Debesiukee
tai aisku reikia rengti kaip kad save beveik, gi nosyte palieti, jei silta tai viskas ok thumbup.gif
vejuota
mano, dukrele gime gruodi, tai visa ziema as ja rengdavau taip: vilnones kojines ant basu kojiciu, bodziukas, siltesnis megztukas, sliauztinukai ir vokelis, bet jis laaaaabai siltas ir ant virsaus uzklodavau pleduku. Jai nebuvo nei per karsta nei per salta. thumbup.gif O dabar, kai yra silciau, rengiu taip pat tik silta vokeli pakeiciau i siek tiek lengvesni kombinezona. smile.gif
Nerenata
QUOTE(Debesiukee @ 2008 03 18, 13:24)
tai aisku reikia rengti kaip kad save beveik, gi nosyte palieti, jei silta tai viskas ok  thumbup.gif
*

Nosyte ne rodiklis ar vaikui salta ar ne. Reikia tikrinti tarpumente arba rankytes, arba nugaroje kakla smile.gif
JN
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus? blink.gif Ar čia kalba eina apie tokius šliaužtukus kur be pėdučių?
agnyte344
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 15:21)
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus?  blink.gif Ar čia kalba eina apie tokius šliaužtukus kur be pėdučių?
*

Galima ir su pedutem,na man uzsidedavo ir gana lengvai,juk tos kojytes tokios mazutes buna,kad su kojinytem kuo puikiausiai telpa 4u.gif
grazina37
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 14:21)
Skaitau ir nesuprantu... Kaip ant vaiko kojyčių su vilnonėm kojinėm dar užtempti ir šliaužtus?  blink.gif Ar čia kalba eina apie tokius šliaužtukus kur be pėdučių?
*

kuo puikiausei uzsimauna ,tik kojinyte turi buti plona ,ne tokia lasinine
as buvau suneliui prisimezgus plonu kojinyciu tai visi sliauztukai ir pedkelnyte uzsimaudavo thumbup.gif
delfiniux
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 02 16, 14:21)
*

Šliaužtai gi nebūna aptemti.Kuo puikiausiai telpa.Kūdikio kojinytės ilgis turi būti apie 7-8cm. mirksiukas.gif
Tikaram
raso cia mamos apie vaiko buvima pilve, tai tipo siluma megsta doh.gif toli grazu ne. vaikams labiau patinka ir jie geriau jauciasi, kai vesiau, o ne kai karsta ar per silta. taigi bent jau namie geriau maziau, o ne daugiau tongue.gif

bet jau kaip prirengia kai kurios lotuliukas.gif
Turkish
Jei jus domina tapukai vaikučiams užmeskit akį į mano parašą 4u.gif
Aujusa
Aš norėčiau patarimų iš mamyčių, kurių leliukai gimė vasarą. Kaip rengėt savo naujagimius ir kokie rūbeliai buvo reikalingiausi ir kokie buvo visai nereikalingi?
Galvoju apie būsimą kraitelį ir kyla klausimų. Kai gimė pirmoji rudenį, tai buvo viskas aišku, kad pirkti viską kas šilta smile.gif
Vilnonių kojinyčių pačioje pradžioje, ligoninėje, turbūt vis tiek reikia? O kaip su marškinukais,ilgom rankovėm, tie kur būna kartu su pirštinytėm, ar jų irgi reikia g.gif ?
tigrin
QUOTE(grazina37 @ 2010 02 16, 18:45)
kuo puikiausei uzsimauna ,tik kojinyte turi buti plona ,ne tokia lasinine
as buvau suneliui prisimezgus plonu kojinyciu tai visi sliauztukai ir pedkelnyte uzsimaudavo thumbup.gif
*

kaip atrodo lašininė kojinė? biggrin.gif Aš saviškei audavau normalias,paprastas vilnones kojines ir į šliaužtuką kuo puikiausiai tilpdavo,bet jau nedėdavau jokių pėdkelnių. Na nebent pas jus lb šalta.
Karolinos Mama
QUOTE(Tikaram @ 2010 04 14, 18:29)
raso cia mamos apie vaiko buvima pilve, tai tipo siluma megsta  doh.gif toli grazu ne. vaikams labiau patinka ir jie geriau jauciasi, kai vesiau, o ne kai karsta ar per silta. taigi bent jau namie geriau maziau, o ne daugiau  tongue.gif

bet jau kaip prirengia kai kurios  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
tuticiukas
kiekvienam vaikiukui skirtingai, vienam patinka siltai, kitam vesiau, todel tikrai negalima nuspresti pagal viena, juk kaip ir suauge vienas pastovei sala, kitam karsta visada, as rengdavau vilnones kojnytes bodika be rankovyciu ir sliaustuka, nei kepurytes nei pirstinyciu nemaudavau, o i lauka dar anvirsaus silta sliaustuka ir kombi- vokeli pukini, aisku kepuryte pirstinytes uzmaudavau, bet daugiau niekuom neklodavau, bet manau kiekvienos mamos intuicija pasako koks jos vaikutis, ir galugale juk mato ar salta jam ar persilta 4u.gif
svirpile
šiaip patariama kuo anksčiau išlaisvinti rankutes iš pirštinyčių, kad formuotųsi vaikučio taktiliniai jutimai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.