lukamona
2009 07 31, 13:33
Gaila, kad nepagelbėjo..galbūt ilgesnio laiko reikia, nes tai profilaktikos priemonė, kiekvieną organizmą skirtingai veikia. Apie anijonų poveikį galima daug kalbėti, bet čia jau kita tema. bent jau man niekas iki šių įklotų nepagelbėjo, išskyrus nuskausminamuosius.
deimenute
2009 07 31, 13:35
As dar ju pakankamai turiu gal ir reikes pasinaudoti Jusu patarimu panaudoti dar juos ilgesni laika..
Man staiga prieš metus prasidėjo skausmai.. Ir tokie,kad sienom laipiojau. Nuėjau pas gydytoją - pasakė, kad tai normalu, tipo dar negimdžius, o po gimdymo praeis  Net nežinau ar tuo tikiet. Dabar vienintelis būdas man: tik susergu, iškart išggeriu Ibumetino pusė tablėtės ir viskas. Pamaudžia, bet netragiška
deimenute
2009 08 10, 20:55
QUOTE(Site @ 2009 08 09, 23:27) Man staiga prieš metus prasidėjo skausmai.. Ir tokie,kad sienom laipiojau. Nuėjau pas gydytoją - pasakė, kad tai normalu, tipo dar negimdžius, o po gimdymo praeis  Net nežinau ar tuo tikiet. Dabar vienintelis būdas man: tik susergu, iškart išggeriu Ibumetino pusė tablėtės ir viskas. Pamaudžia, bet netragiška Bet tai kas keisciausia, kad gimdziusioms prasideda skausmai dideli per menesines.. O daktarai visada sako kad pagimdysi ir praeis.. Ne velnio.. Kol nebuvau gimdziusi vos pamausdavo pilvo apacia, o po gimdymo po 3 metu prasidejo skausmeliai tiesiog visa kuna drasko is vidaus.. Ejau pas gydytojus del to reikalo, bet nieko doro nepasake, isgirdau kad veziniu lasteliu nera ir apsiraminau, ir su baime laukiu kiekvienu menesiniu..
O man si men taip nutiko kad susirgau ryte,skauda,tai sugalvojau nimesil isgert,nes skaudejo ir galva ir sanariai dar kartu,isgeriau to nimesil ant tuscio skrandzio ir po 30min pasidare bloga ir nualpau...ar cia gali taip nuo nimesil?
deimenute
2009 08 11, 06:36
QUOTE(lucero @ 2009 08 11, 04:15) O man si men taip nutiko kad susirgau ryte,skauda,tai sugalvojau nimesil isgert,nes skaudejo ir galva ir sanariai dar kartu,isgeriau to nimesil ant tuscio skrandzio ir po 30min pasidare bloga ir nualpau...ar cia gali taip nuo nimesil? Taip savaime aisku kad buvo blogai ant tuscio skrandzio kai isgerei nimesil, nors kazka idek i burnyte pries geriant vaistus, nes skrandziui atsiliepia visada, dar po to blogiau buna.. Na o kaip dabar ar praejo skausmai? Nimesil siaip geras vaistas skausmui ir uzdegimui mazinti, bet skrandziui tai
Dabar skrandį skauda...nu bet ir kur mano galva pasidėjo per tuos karščius kad gert nimesil nieko nevalgius
deimenute
2009 08 11, 08:48
QUOTE(lucero @ 2009 08 11, 09:44) Dabar skrandį skauda...nu bet ir kur mano galva pasidėjo per tuos karščius kad gert nimesil nieko nevalgius  Nieko,praeis..apsinuodijimas sioks toks gavosi matyt. Skrandi pravalyt reikia dabar, daug skysciu pabandyk pagerti. Zalios arbateles, skrandziui gerai butu.
O aš dar valgyt mėginau,bet kur tau pavalgius dar blogiau. Tai nusipirkau smecta. Kiek žinau ji ir nuo pilvo skausmų ir nuo apsinuodijimo tinka
deimenute
2009 08 11, 09:04
QUOTE(lucero @ 2009 08 11, 10:03) O aš dar valgyt mėginau,bet kur tau pavalgius dar blogiau. Tai nusipirkau smecta. Kiek žinau ji ir nuo pilvo skausmų ir nuo apsinuodijimo tinka  Taip smecta gerai skrandziui, taciau man nuo jos dar labiau pykina, as negaliu jos gerti, bet siaip ji gerai yra kaip soda kokia kai senovej zmones naudodavo skrandziui praplauti
man nuo skausmo ir gausiausių kraujavimų padėjo tik kontraceptikai  , tiesa pas mane pasirodo yra policistinės kiaušidės dėl kurių pradėjau naudoti lindynette
deimenute
2009 08 11, 09:50
QUOTE(MeiLLi @ 2009 08 11, 10:11) man nuo skausmo ir gausiausių kraujavimų padėjo tik kontraceptikai  , tiesa pas mane pasirodo yra policistinės kiaušidės dėl kurių pradėjau naudoti lindynette  Buvo laikas kai as naudojau KT tai tikrai neskausmingos menesines buvo, bet kentejo kiti dalykai, migrena man issaukdavo KT , budavo labai dazni galvos skausmai, tai meciau jas po 2 metu.
deimenute
2009 08 14, 13:26
Stai ir atejo vel ta baisi diena - menesines.Jauciuosi siaubingai, jau organizmas duoda signala kada prasides - nakti visa organizma pradeda skaudeti..Be imigrano nei is vietos..
Mano menesines turi buti ant dienu..Pilvas issiputes, gargaliuoja..Tai nemiga mane kamuoja, nes per pilvo spazmus negaliu miegoti  Anksciau netaip jautriai reaguodavo mano organizmas. O pirmomis dienomis ir karscio pylimas buna, na savijauta tokia, kad ta diena niekur eiti nesinori is namu..
Na va, pasigirsiu.  Aš jau trečią mėnesį vartoju Prefemin'a ir turiu pasakyti, kad gyvenimas kitom spalvom nušvito  Bijau, kad kenkiu savo kepenims, nes visgi kas dieną jį reikia gerti, bet per mm dabar galiu gyventi visavertį gyvenimą ir nebėra jokių siaubingų skausmų. Tai pirmą mėnesį kai pradėjau jį vartoti, per mm vos neverkiau, tik šikart iš džiaugsmo, o ne skausmo... nes anksčiau nepakeliami tie skausmai būdavo ir nlb tie visi ibupromai padėdavo.
pinkrose
2009 09 24, 21:43
QUOTE(Only1 @ 2009 09 24, 21:29) Na va, pasigirsiu.  Aš jau trečią mėnesį vartoju Prefemin'a ir turiu pasakyti, kad gyvenimas kitom spalvom nušvito  Bijau, kad kenkiu savo kepenims, nes visgi kas dieną jį reikia gerti, bet per mm dabar galiu gyventi visavertį gyvenimą ir nebėra jokių siaubingų skausmų. Tai pirmą mėnesį kai pradėjau jį vartoti, per mm vos neverkiau, tik šikart iš džiaugsmo, o ne skausmo... nes anksčiau nepakeliami tie skausmai būdavo ir nlb tie visi ibupromai padėdavo.  žiūriu ne pirma čia giria tą Prefemin, aš vis dar nakvišų aliejų nuolat geriu
O tau padeda? Nes man kažkaip nakvišų aliejus nepadėjo visiškai...
shopmania
2009 10 06, 12:40
Sveikos mielosios, anksciau ir man laabbbaiiii skaudedavo pirmosiomis dienomis, buvau net kelissyk apalpus- rezultatas- vyras isnese is kavines kol greitoji atvaziavo. Mano receptas- jokiu kontracentiku, nors skausma jie mazina, kuo maziau vaistu, o NATURALUS DALYKAI: vartoju pagrinde pieno produktus kai sergu, jokio sunkaus maisto, taip pat is anksto pranesti mylimajam, kad reikes demesio ir kantrybes. Mane labai ramina vyro kvapas- is tikruju. Praeina dienos neskausmingai
Sun_girl~
2009 10 07, 08:08
na mano mm nuo pat ju atsiradimo budavo l.skausmingos,ir dabar nepasikeite.Taciau jau turiu sau gera recepta,jei pries mm neturiu  tai jos ir buna skausmingos,jei turim,tada viskas normaliai
Isdykele_22
2009 10 07, 08:56
As radau gera maisto papilda nuo daugybes mane kankinanciu problemu,siunciuosi maisto papildus is Norvegijos,uz maza kaina 60lt ,o pakuotes kainos uztenka 2 menesiams,super...ismeginau ir esu labai patenkinta Fjord maisto papildai su omega3.6.9 ,melyniu ekstraktu ir su Q10.  paskaitykit,jei susidomesit parasykit i az ir mielai pasidalinciau siuo geriu su kitomis merginomis,kad butume visos sveikos ir grazios ir nieks nebekankintu  va truputis informacijos apie omega3,6,9 nauda organizmui,kad nereiketu pacioms ieskotis:)OMEGA 3 6 9: Palaiko Sveikus Širdies ir Cholesterolio Lygmenis Palaikykite širdies ir kraujagyslių sveikatą Padeda trukdyti krūtinei, prostatai ir dvitaškio vėžiui Padeda gydant alergija, astma ir įvairiu odos sutrikimu Palaiko sveikus plaukus, odą ir nagus Mažina kraujospūdį, atpalaiduoja kraujagysles ir sumazina cholesterolio padidejima Kas yra Omega 3 6 9? Omega 3, 6 ir 9 riebių rūgščių grupės visi turi savyje būtinas riebias rūgštis, būtinas gerai sveikatai. Studijavimas parodė, kad dietos, turtingos riebių rūgščių, palaiko širdies sveikatą, skatindamos deramą cholesterolio lygmeni. Omega 3 žuvies,ruonio tauku yra aukšta dviejose riebiose rūgštyse, svarbiose žmogaus sveikatai, DHA ir EPA. Šitos dvi riebios rūgštys yra pagrindines daugeliui ligų sutrukdyme. Nuolatinis žuvies,ruonio tauku vartojimas su omega 3.6.9.yra labai padrąsintas kaip pagrindinė sudedamoji dalis jūsų sveikatos gerinime. Kodėl Jūs turite Paimti Omegą 3 6 9? Būtinos riebios rūgštys Omegoje 3 6 9 turi kelias svarbias funkcijas. Jie yra būtinas komponentas ląstelės sienų ir ląstelinių membranų visuame kūne, jie padeda energijos gamyboje, ir jie padeda reguliuoti cholesterolio lygi,nuotaiku kaitas,depresija,gerina regejima,atminti,kraujotakos ir sirdies darba,stiprina imunine sistema,mazina dideli kraujospudi. Omega 6 gali padėti tinimui ir skausmui, susijusiam su PMS,mazina migrenos,galvos skausmus. Tai taip pat palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus ir apskritai padeda sukelti hormoninį ir emocionalų balansą. .Vartodami omega 3 6 9 prieda yra geras būdas garantuoti, kad jūs gaunate būtinas maistingas medžiagas savo gerai sveikatai. Atlikti tyrimai rodo, kad Omega-3,6,9 vartojimas: * sumažina miokardo infarkto, staigios mirties tikimybę, pacientams, sergantiems koronarine širdies liga * gali padėti palaikyti normalų arterinį kraujospūdį, palankiai veikdama kraujagyslių sienelių lygiuosius raumenis, * slopina trombų formavimąsi, tokių būdu, mažina kraujagyslių užsikimšimo tikimybę, mažina aterosklerozinių plokštelių formavimasi. Taip pat turi įtakos cholesterolio mažėjimui kraujyje dėl to sumažėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų rizika. * modifikuoja širdies raumens elektrinį aktyvumą, slopina polinkį į aritmijas. * astarųjų metų japonų, vokiečių ir švedų mokslininkų darbai įrodė, kad maisto racione esančios Omega-3 RR yra nepaprastai svarbios regėjimo aštrumui, nes jos yra svarbiausia sudėtinė visų impulsą perduodančių ląstelių membranų sudėtinė dalis tiek akių tinklainėje, * būtinos ir brandžių smegenų ląstelių normaliam funkcionavimui.
Sveikos, ir as prie Jusu prisijungsiu  mano menesines nuo pat pradziu buvo ir yra skausmingos  ir skausmas toks kad "ant sienos uzpylti galima"  siuo metu labai man padeda Ibumetin 600 mg ir Solpadeine tirpiosios tabletes  bet buna per pusmeti koks vienas menesis kai neskauda, oj tada kaip man faina, kokia as laiminga Dabar dar bandau gerti arbatele "Medetku ziedu", pripasakojo man kad padeda nuo skausmu, kol kas dar negaliu pasakyti, kad tai tikrai taip Beje dauguma man sako, kad pagymdisi ir viskas praeis.. mano tetai irgi buvo skausmigos menesines, bet po gymdymo skausmai dingo. Idomu man ar tai tikrai taip  o gal cia vienetinis toks atvejis.
rodzersija
2009 11 09, 20:35
[quote=Alion@,2009 11 09, 21:15] Sveikos, ir as prie Jusu prisijungsiu  mano menesines nuo pat pradziu buvo ir yra skausmingos  ir skausmas toks kad "ant sienos uzpylti galima"  siuo metu labai man padeda Ibumetin 600 mg ir Solpadeine tirpiosios tabletes  bet buna per pusmeti koks vienas menesis kai neskauda, oj tada kaip man faina, kokia as laiminga Dabar dar bandau gerti arbatele "Medetku ziedu", pripasakojo man kad padeda nuo skausmu, kol kas dar negaliu pasakyti, kad tai tikrai taip Beje dauguma man sako, kad pagymdisi ir viskas praeis.. mano tetai irgi buvo skausmigos menesines, bet po gymdymo skausmai dingo. Idomu man ar tai tikrai taip  o gal cia vienetinis toks atvejis. Sveikos ,mano dukrai irgi buvo tokios pacios problemos. Pries pusmeti,gydytojos rekomenduota, pradejo ,naudoti hig.iklotus ,,Winalite" su anijonais ir dabar pilvo skausmais nesiskundzia. Kadangi sie iklotai yra naturalus tai dabar naudoju ir as.... Neseniai tapau platintoja....galite kreiptis del patarimo ,nes juos naudoti galima labai placiai ir isradingai ... 861344941 Sandra rodzersija@gmail.com
[quote=rodzersija,2009 11 09, 21:35] [quote=Alion@,2009 11 09, 21:15] Neseniai tapau platintoja....galite kreiptis del patarimo ,nes juos naudoti galima labai placiai ir isradingai ... [/quote] Plačiai ir išradingai -  Kažin kas čia tuo norima pasakyti? Šiaip, mėnesinės tai pas mane oooo, vaikeli, kokios būdavo  . Kol mokykloj, tai per pirmą antrą dieną - gyvas lavonas. Skauda žiauriai, ką nuryji, tą išvemi, vos ant kojų pastovi. Šiaip pavyzdinga mokinė buvau, bet jau tom dienom tai plaudavausi iš pamokų. Kas bjauriausia, tai kad mokyklos sesutei pasiskųst negali - apšaukia, kad ką čia negali pakentėt visiškai ir liepia susirietus pagulėt - tipo praeis  . Į polikliniką ėjau irgi dar kol mokinė buvau pas ginę. Įsivaizdavau, kad ką gero patars - paaiškino, kad vaistinėse nuskausminančių būna ir dar taip nenoriai. Tik, kad man tie nuskauminantys nepadėdavo, dažniausiai juos išvemdavau, o ir kraujuodavau žiauriai. Na kai jau suaugau ir studijuoti išvažiavau, tai pas kitą ginę nuėjau, tai ji man pasiūlė kontraceptikus pavartot. Pusę metų juos gėriau. Na, skausmų visiškai nepanaikino, bet tikrai reikalus sutvarkė, dabar žymiai mažiau kraujuoju, nebepykina ir kokios paprastos nuskausminančių tabletės visiškai užtenka.
lukamona
2009 11 10, 19:39
[quote=rodzersija,2009 11 09, 21:35] [quote=Alion@,2009 11 09, 21:15] Sveikos, ir as prie Jusu prisijungsiu  mano menesines nuo pat pradziu buvo ir yra skausmingos  ir skausmas toks kad "ant sienos uzpylti galima"  siuo metu labai man padeda Ibumetin 600 mg ir Solpadeine tirpiosios tabletes  bet buna per pusmeti koks vienas menesis kai neskauda, oj tada kaip man faina, kokia as laiminga Dabar dar bandau gerti arbatele "Medetku ziedu", pripasakojo man kad padeda nuo skausmu, kol kas dar negaliu pasakyti, kad tai tikrai taip Beje dauguma man sako, kad pagymdisi ir viskas praeis.. mano tetai irgi buvo skausmigos menesines, bet po gymdymo skausmai dingo. Idomu man ar tai tikrai taip  o gal cia vienetinis toks atvejis. Sveikos ,mano dukrai irgi buvo tokios pacios problemos. Pries pusmeti,gydytojos rekomenduota, pradejo ,naudoti hig.iklotus ,,Winalite" su anijonais ir dabar pilvo skausmais nesiskundzia. Kadangi sie iklotai yra naturalus tai dabar naudoju ir as.... Neseniai tapau platintoja....galite kreiptis del patarimo ,nes juos naudoti galima labai placiai ir isradingai ... 861344941 Sandra rodzersija@gmail.com [/quote] pagaliau atsiliepe , kam iklotai su anijonais pagelbejo nuo menesiniu skausmu!!!bus greit metai kaip naudoju, ir tikrai visai gerai jauciuosi, nebegeriu jokiu nuskausminamuju(o jau buvo sirdele besimaskatuojanti nuo visu analgetiku).
Aš ir kažkada bandžiau arbatomis gydytis. Tokia arbata būdavo vaistinėj "Mano dienos", gal ir dabar yra, bet nepasakyčiau, kad man padėjo. O tie paketai anijoniniai tai mane jau ir dominti pradeda, tik kad kiek supratau brangesni jie nei įprasti
*Selma*
2009 11 11, 11:37
QUOTE(Alion@ @ 2009 11 09, 21:15) Beje dauguma man sako, kad pagymdisi ir viskas praeis.. mano tetai irgi buvo skausmigos menesines, bet po gymdymo skausmai dingo. Idomu man ar tai tikrai taip  o gal cia vienetinis toks atvejis. Prieš gimdymą būdavo, kad paskaudėdavo ir tai normalu, prieš mm tepliodavo, tai jau žinodavau, kada jos bus. Po gimdymo mm pasidarė labai skausmingos, iki tiek, kad net silpna darosi..Ir ateina jos be jokių tepliojimų, o iškart ir labai gausiai. Nepadeda jokie vaistai, susisuku į kamuoliuką ir pabūnu ramioje pozicijoje tada aprimsta. Šiaip išgeriu Nurofen 400mg tabletę, bet skausmas nuslūgsta tik po pusvalandžio, bet neaišku ar nuo vaistų, nes ir be vaistų praeina po tie pat laiko. Būna pirmą dieną žiaurūs skausmo priepuoliai, o paskui gyventi galima
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 11, 12:37) Nepadeda jokie vaistai, susisuku į kamuoliuką ir pabūnu ramioje pozicijoje tada aprimsta. O tau susirietus praeina? Nes man tai kaip tik atvirkščiai, jei susiriečiu, tai gali ir akys iš kaktos išlipt. Kiek skaičiusi, tai kaip tik patariama pabūt tokioj padėty, kad pilvas na taip lyg atgal išsilenktų, nu nemoku paaiškint. Žinai gal kaip atrodo jogoj "kobros" poza - kažkur toks principas. Aš tai užėjus skausmams eidavau į lovą (jei namie), atsiguldavau ant pilvo, pasiremdavau alkūnėm ir bandydavau skaityt kokią knygą. Tai tokioj pozicijoj dar visai nieko palyginus būdavo. Gerai ir šiaip išsitiesus pagulėt, tik neduok dieve susiriest
*Selma*
2009 11 11, 15:09
QUOTE(nojura @ 2009 11 11, 13:05) O tau susirietus praeina? Man tik susirietus į kamuoliuką praeina, čia turbūt kaip kam. Va pasibėdavojau ir aplankė mane netikėtos mm  Pilvą maudena, na tikiuosi neužeis baisūs skausmai
Saulinute
2009 11 11, 22:33
Aha, as irgi per mm atsigulu.. Nesirieciu, bet prispaudziu pagalve prie pilvo taip smarkiai kaip tik galiu... Man spaudziant praeina..
accessories
2009 11 29, 22:33
mano mmm labai labai skausmingos  dar keliu sanarius skauda. siek tiek padeda atsipalaidavimas, karstas dusas ir stiprus analgetikai, kurie geriausiu atveju suveikia po keliu valandu  zodziu, kai tik prasideda stengiuos iskart sugerti vaistus ir neleidziu skausmui isisiauteti, tuomet gyventi galima Ginekologe skiria analgetikus, kontraceptikams ne. Manau, labai teisingas poziuris
Atgimusi
2009 12 09, 21:58
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 11, 16:09) Man tik susirietus į kamuoliuką praeina, čia turbūt kaip kam. Va pasibėdavojau ir aplankė mane netikėtos mm  Pilvą maudena, na tikiuosi neužeis baisūs skausmai  skausmingos ir pas mane mmm buna  Visada jei tik, yra galimybe, irgi susirieciu i kamuoliuka ir ramiai paguliu, prakenciu spazmus. Gerai, kad ilgai jie netrunka  Be tuo metu, rodos, isprotet galima.
Glamour
2009 12 13, 17:22
Šįkart mano mmm išvis keistos kažkokios. Jau nuo vidurio ciklo maudė pilvą, skaudėjo krūtinę. NT neigiamas. susirgau kaip laikrodukas. Bet kažkokios netokios kaip visad. Nes dabar jau 10 mmm diena, gal kiek pateplioja, bet strėnas skauda pilvą pamaudžia, kartais juačiu , kad maudžia vienam šone labiau. Na man skausmų , maudimų tokiu laiku kaip ir nebesijausdavo niekad.Jei kada skaudėdavo, tai tik tada, kai pats stiprumas, mmm pradžioj. Ar būna kam , kad visą laiką skauda, kol mmm būna?
ir man sikart labai keistos mm  prasidejo tiksliai kaip ir turejo buti, bet 3 dienos gausios kaip niekad (buna 1-2 gausios, o cia visos 3  ) tada 4 diena nei lasiuko, niu kaip ir praejo, bet per anksti apsidziaugiau.. atejo 5 diena, o po jos dar 2, tai viso gavosi 7 dienos ir 1 be menesiniu.. kas per velniava, ar Jums taip buna? Beje, gal galite daugiau papasakoti apie tuos "stebuklingus" iklotus? Skausmas jau nusibodo  susirietus nepadeda, nebent atsisedus kazkiek atslugsta, bet ir tai neilgai, tai jau pries mm einu i vaistine ir uzsiperku Ibumetino 600 mg ir Solpadeino
Kai jau nebegaliu iškęsti skausmo geriu parecatamolo ir kodeino tabletę.
Siaubas tie skausmai. Pirmą dieną atrodo kad kojas pakratysiu,po to skausmas aprimsta bet varo kaip is kibiro ,dar su kresuliais,netenku hemoglobinas nukrenta per mms
O man paskutinės visai neskausmingos, jokių tablečių nereikėjo, nors raitydavausi - o kad visada taip būtų
Glamour
2009 12 14, 19:53
na aš kaip tik per šias mmm išbandžiau WINALITE (ar panašiai) įklotus. Ir užtruko viskas ilgiau ir dar strėnas skauda. Na gal čia nesusiję. Gal man kas negerai.
Turkish
2009 12 16, 16:51
Nežinau ar rašau į gerą temą, tačiau mano tokia problema - prieš mėnesines nesveikai išsipučia pilvas - nei tu jo įtrauksi, nei ką. Teko girdėti, kad per PMS organizmas yra linkęs kaupti skysčius, galbūt man jie ir kaupiasi ypač pilvo srityje. Kiek turiu draugių, jos neturi tokios problemos, o aš jaučiu diskomfortą, nes atrodau bent jau 3-4 men nėščia tada ! Gal kas žino kaip sumažintį tą pūtimą ir vandenų kaupimąsi?
Saulinute
2009 12 16, 17:09
Mano skausmai irgi labai dideli, bet ibumetin veikia tikrai stebuklingai... skauda perpus maziau isgerus
Man ir pilvas pasidaro toks kaip gelbejimosi ratas per pms:oh o per mms tai silpna ir skrandi skauda ir galva,bunu nedarbinga:(
Turkish
2009 12 16, 17:45
PMS simptomus mažina nakvišų aliejus, geriu su pertraukele jau beveik metus, tai krutine TIKRAI maudzia maziau. bet dėl to gelbėjimosi rato tai nepadeda  laukiam nuomonių kaip jį sumažint
QUOTE(Turkish @ 2009 12 16, 17:45) PMS simptomus mažina nakvišų aliejus, geriu su pertraukele jau beveik metus, tai krutine TIKRAI maudzia maziau. bet dėl to gelbėjimosi rato tai nepadeda  laukiam nuomonių kaip jį sumažint  Man asmeniškai nuo nakvišų aliejaus žymiai sumažėjo PMS simptomai, dar pasidariau rimtą organizmo valymą ir keista mano mėnesinės beveik be skausmų  O dėl skysčių kaupimosi galėčiau pasiūlyti pavartoti skysčius varančias arbatėles, aš pati gėriau Tiens antilipidinę arbatą, tai ir kojos vasaros metu netino, žarnynas susitvarkė
Va pagalvojau, kad jau kokius pora mėn geriu nakbišų aliejų - gal dėl to ir sumažėjo pas mane skausmai. Jei taip tai gerai, žiūrėsim, kaip toliau bus
liepsnele
2009 12 19, 17:16
QUOTE(Glamour @ 2009 12 13, 17:22) Šįkart mano mmm išvis keistos kažkokios. Jau nuo vidurio ciklo maudė pilvą, skaudėjo krūtinę. NT neigiamas. susirgau kaip laikrodukas. Bet kažkokios netokios kaip visad. Nes dabar jau 10 mmm diena, gal kiek pateplioja, bet strėnas skauda pilvą pamaudžia, kartais juačiu , kad maudžia vienam šone labiau. Na man skausmų , maudimų tokiu laiku kaip ir nebesijausdavo niekad.Jei kada skaudėdavo, tai tik tada, kai pats stiprumas, mmm pradžioj. Ar būna kam , kad visą laiką skauda, kol mmm būna? Gal reiktu gydytojai pasirodyt  Panasu i uzdegima. QUOTE(Turkish @ 2009 12 16, 17:45) PMS simptomus mažina nakvišų aliejus, geriu su pertraukele jau beveik metus, tai krutine TIKRAI maudzia maziau. bet dėl to gelbėjimosi rato tai nepadeda  laukiam nuomonių kaip jį sumažint  Man irgi kazkiek issipucia pilvas, beje, ir krutine  Manau, visom kazkiek tai buna. O ka rekomenduoja, tai antroj ciklo pusej labiau ziuret ka valgai ir ka geri - vengt druskos, saldziu, rukytu gaminiu, gazuotu gerimu, gert vandens, bet pirmoj dienos pusej, vakare maziau skysciu vartot.
L'automne
2010 01 24, 16:58
Kenciu tuos skausmus.  Geriu nakvisu alieju kapseles jau virs dvieju metu, tad skausmai nebuna tokie stiprus visas mmm dienas.  Bet vis tiek neapseinu be nuskausminamuju.  Paskutinius pora metu geriu Dolmen. Padeda. Siandien nusiunciau mb i vaistine nupirkti tableciu, tai vaistininke pasake, kad paskutini kart duoda, kita kart reikes pateikti recepta.  Nu nieko sau....  Nezinau ka toliau darysiu.  Kas menesi lakstyti pas gydytoja recepto rasytis... Uz kuri dar moketi reikes...
Magnifique
2010 01 24, 17:40
QUOTE(L'automne @ 2010 01 24, 16:58) Kenciu tuos skausmus.  Geriu nakvisu alieju kapseles jau virs dvieju metu, tad skausmai nebuna tokie stiprus visas mmm dienas.  Bet vis tiek neapseinu be nuskausminamuju.  Paskutinius pora metu geriu Dolmen. Padeda. Siandien nusiunciau mb i vaistine nupirkti tableciu, tai vaistininke pasake, kad paskutini kart duoda, kita kart reikes pateikti recepta.  Nu nieko sau....  Nezinau ka toliau darysiu.  Kas menesi lakstyti pas gydytoja recepto rasytis... Uz kuri dar moketi reikes...  Keliaukit į vaistinę toliau nuo namų
L'automne
2010 01 24, 18:12
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 24, 18:40) Keliaukit į vaistinę toliau nuo namų  Jau ir internete tas vaistas skelbiamas kaip receptinis. Ryt pati eisiu miestan, tad uzleksiu i viena kita vaistine, nusipirksiu kelias pakuotes jei dar duos.
QUOTE(Alion@ @ 2009 12 13, 20:12) ir man sikart labai keistos mm  prasidejo tiksliai kaip ir turejo buti, bet 3 dienos gausios kaip niekad (buna 1-2 gausios, o cia visos 3  ) tada 4 diena nei lasiuko, niu kaip ir praejo, bet per anksti apsidziaugiau.. atejo 5 diena, o po jos dar 2, tai viso gavosi 7 dienos ir 1 be menesiniu.. kas per velniava, ar Jums taip buna? man taip yra buvę.. o dabar sienom lipu... namie jokių vaistų, kalsiu brendžio... nes nebegaliu jau...
Magnifique
2010 01 24, 19:31
QUOTE(L'automne @ 2010 01 24, 18:12) Jau ir internete tas vaistas skelbiamas kaip receptinis. Ryt pati eisiu miestan, tad uzleksiu i viena kita vaistine, nusipirksiu kelias pakuotes jei dar duos.  Į mažesnes vaistines užeik.  Ten parduoda beveik visad.O šiaip,nuėjus pas gydytoją prašyk,kad išrašytų receptą didesniam kiekiui,kad ilgiau užtektų ir viskas.Tarkim Dolmen 25mg dėžutės po 10 tab.Sakyk,kad išrašytų 30 ar 50 ir viskas.Užsipirksi iškart kuriam laikui ir nereiks lakstyt pas gydytoją.Aš visad taip darau.Jei matau,kad tingėsiu ar būsiu užsiėmusi mėn. kokį,tai prašau trigubo kiekio.Tarkim man vaistus išrašinėja po 30 tab. bet laiks nuo laiko išrašo kokias 90.Aišku vaistinėj kaip į narkomanę pažiūri  bet užtad rami galva po to
still_magic
2010 01 28, 10:27
sveikos,neskaiciau visos temos, bet gal niekas dar nerase  turiu sia beda, jei be vaistu tai skausmai iki samones praradimo, kiek atsimenu nuo pirmu menesiniu taip...man ginekologe viena patare zvakutes diclofenac, dabar ziuriu jos receptines, na man ir be recepto duodavo..visai nuima ta skausma mazdaug pusei dienos, man jokios kitos tabletes nepadeda, visai niekas, tik tos zvakutes, gal kam bus naudinga
|
|