Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tikiu, kad Tavo širdutė plaka...
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
Pages: 1, 2
Ice
Štai išaušo dar venas rytas, kai Tu jau esi. Tu - mūsų mažasis Pumpurėlis, Angelėlis, Meilė...Tu jau nebe svajonė. Tu jau esi TIKRAS. O kiek DAUG buvo svajota, kiek laukta! Ašaros, nusivylimai...Oi, Išdykėli, tupėjau pas Dievulį ant debesiuko ir neskubėjau pas mus tongue.gif

O štai dabar jau guli šiltuose patalėliuose...Sūpuoja Tave pūslytės bangos...

Tikiu, kad plaka Tavo širdutė wub.gif . Juk turėtų jau plakti. Tikiu, kad plaka - du kartus greičiau nei manoji.
Tuk tuk tuk tuk...Po savaitės eisiu į pasimatymą su Tavimi. Gydytoja turėtų parodyti, kaip širdutė spurda.

Žinau, kad jau turi mažyti veiduką, nosytę, dideles ir skaisčias akutes. Kaip labai laukiu jas pamatyti! Bet dar reikia palaukti...Tu jau turi burnytę, kurioje bus dvidešimt baltų ir gražių dantkų. Bus ir lūpytės: jos čepsės, paskui viską lies, norėdamos patikrinti, šypsosis. Burnytė dar formuojasi. Bet juk Tavo pirštukai jau auga! Zuikuti, Tu tik pažiūrėk – Tu turi du mažus rankyčių pumpurėlius. Viena rankytė turės penkis pirštukus ir kita. Pirštukai bus su smailiais nagučiais, kuriuos kirpsime. Oi, Mažuti, turbūt byrės ašarytė. O taip, ašarytės...Nebijok. Mamytė ir tėtukas Tave priglaus, pamyluos wub.gif .
O kur gi Tavo kojytės? Ak, tos dvi išdykėlės kojytės. Jos spardysis pilvukyje, paskui jau laisvėje. Dar vėliau – žengs pirmą žingsnelį...

Tuk tuk tuk tuk... Mažuti, ar plaka Tavo širdutė verysad.gif ? Mažuti, duok kokį nors ženklą? (oi, ne ne, tik jau ne pykinimą ir ne galvos svaigimą, maldauju, prašau). Angeliuk, bet juk aš Tave sapnavau bigsmile.gif ! Žydros akutės, šviesūs garbanoti plaukučiai. Tu man šypsojaisi. Tu turi gyventi! Tavo širdutė turi plakti! wub.gif

Labai labai Tave myliu wub.gif . Žinok, ir tėtukas Tave labai myli ir laukia Tavęs wub.gif . Mes abu labai laukiame. Laukiame Tavo širdutės plakimo, Tavo spurdėjimo, Tavo atėjimo stebuklo. Laukiame Tave pabučiuoti...

Tuk tuk tuk tuk…

user posted image

Ice
Labai atsiprašau už porą gramatinių klaidų blush2.gif, o pataisyti negaliu. Rašiau labai susijaudinusi blush2.gif
melagele
4u.gif LABAI LABAI GRAZU wub.gif
hereja
Ice...laaaaabai miela... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ice
QUOTE(melagele @ 2006 05 03, 00:02)
4u.gif LABAI LABAI GRAZU wub.gif
*

QUOTE(hereja @ 2006 05 03, 12:00)
Ice...laaaaabai miela... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Dėkui blush2.gif
Elegantiškai sninga
Be galo gražu mirksiukas.gif
kadisi
faina
Nieko sau
Laaaaabai miela ir gražu wub.gif
Gero pasimatymo su leliuku smile.gif ir lengvo nėštumo 4u.gif
agnieshka
Nepaprastai grazus laukimas wub.gif , lengvo tau nestumo ir diugaus susitikimo su savo saulele bigsmile.gif
Ice
2006 05 09

Mažiuk, Tavo širdutė plaka clap.gif Aš šiandien ją mačiau. Visą, kiek galima buvo įžiūrėti, Tave mačiau. Myliu Tave, mano Stebukliuk wub.gif wub.gif wub.gif
ausand
Perskaičius ir vėl užplūdo prisiminimai kiek buvo ašarų dėl širdutės plakimo.
Linkiu, širdelei plakti, leliukui augti ir savo atėjimu suteikti daug laimės tėveliams. biggrin.gif
Matelyk
QUOTE(Ice @ 2006 05 09, 12:31)
2006 05 09

Mažiuk, Tavo širdutė plaka  clap.gif  Aš šiandien ją mačiau. Visą, kiek galima buvo įžiūrėti, Tave mačiau. Myliu Tave, mano Stebukliuk  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

pats nuostabiausias jausmas pasaulyje - suprasti kad tu nešioji gyvybę wub.gif
tas jausmas neapsakomas jokiais žodžiais wub.gif

sėkmės tau ir lengvo nėštumo mirksiukas.gif
WildFire
Ice, labai gražiai viską aprašei wub.gif wub.gif wub.gif Lengvo tau nešiojimo, laukimo ir gimdymo mirksiukas.gif
Sauluteq
thumbup.gif LABAI, LABAI GRAZU!!! thumbup.gif Sekmes jums!
gitule
Labai grazu, net susigraudinau:geda2: . Sekmes 4u.gif
Anzela0626
NUOSIRDZIAUSIAI SVEIKINU,AUKIT DIDELI IR SVEIKI!
Laurite
Sėkmės jums 4u.gif.

Ice
Augam wub.gif
Gerbera
ice, nu labai dziaugiuosi uz tave smile.gif sekems ir toliau
Ice
QUOTE(Gerbera @ 2006 06 23, 19:19)
ice, nu labai dziaugiuosi uz tave smile.gif sekems ir toliau
*

Ačiū blush2.gif Augam toliau wub.gif
Aiva.
kaip grazu wub.gif prisiminiau savo laimes asaras, kai isgirdau mazos sirdeles plakima wub.gif
renute
kokie grazus prisiminimai... prisimenu gryzau kaip ant sparnu pirma karta mazame ekranelyje pamaciusi savo dar mazesni kudikeli!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jums linkiu uzaugti sveikut sveikuteliais!!! smile.gif
Šypsenėlė24
labai gražiai papasakota clap.gif thumbup.gif Sekmės laukiant savo mažuliuko wub.gif
Ice
2006 08 02

Prieš porą savaičių mačiau, kaip Tavo, mano Mažyliuk, ne tik širdutė plaka, bet ir kaip judini rankytes bei kojytes wub.gif . O jau kokia graži tavo galvytė!!! Ai ai ai, o ko gi neparodei kas toksai būsi: ar mergytė, ar berniukas rolleyes.gif ? Na, mums tėtukamas, tai visai nesvarbu (tik va jau norėtume Tau kraitelį tinkamą pradėti parinkti). Bet svarbiausia, kad būtum sveikas ir guvus vaikutis biggrin.gif .
Va, jau ne kartą mamytei įspyrei. Taip švelniai, atrodo, lyg kokie balionukai sproginėtų pilve wub.gif wub.gif wub.gif . Ir Tavo namelis jau nemažai paaugo, štai turiu dabar ieškotis naujų rūbelių, kad abu būtume gražūs tongue.gif
Niu, tai auk toliau. Ir te širdutė tuksi visada, visada...
Juste333
Gražu bigsmile.gif
Sėkmės laukiant kalėdų stebuklėlio bigsmile.gif
Nykstuke
SĖKMĖS 4u.gif
Ice
2006 09 02

Oi, Pupuliuk, spardai mamytę labai tongue.gif Gal dėl to, kad didelį puodelį morkų sulčių ką tik išgėrėme? Džiaugiesi, ania bigsmile.gif? Kaip smagu Tave jausti, mano Angeliuk wub.gif wub.gif wub.gif Auk, spurdėk ir teplaka Tavo širdukė, kurią mes labai labai mylime...
lauruskal
Ice, tu saunuole thumbup.gif
As irgi rasau dienorasti savo busimam leliukui.Smagu islieti mintis ir jausmus, o manau ir jam/jai bus malonu paskaityti, kai uzaugs...
skautux
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir šiaip pasidariau verksnė,bet perskaičiusi tavo dienoraštuką,pasikūkčiodama cray.gif sujudinai pačias jautriausias širdies stygeles...
Ice
2006 10 11

Bernužėli mano, mes šiandien jau turime "biuletenį" tongue.gif Niu tokį rožinį popierėlį, kurį reikia nunešti tetoms į SODRĄ, kad gautume pinigučių tongue.gif Sunkiai abu dirbome (atleisk, Mažuti, bet mamytei neišėjo nedirbti... verysad.gif, bet kiek galėdama saugojau Tave... ), tad dabar pasistengsime paatostogauti thumbup.gif Būtinai ir toliau lankysime baseiną ax.gif Pažadu mirksiukas.gif
agniuliuxas150
labai graziai viska aprasai.linkiu jum sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ice
Ačiū už palinkėjimus 4u.gif

2006 10 12

Tu jau esi apie apie 30-40 cm. ilgio ir sveri apie 1,5 kg (kas ten tiksliai žino, mūsų akušerė sakė, kad būsi jau nemažas berniukėlis) ax.gif
Tavo plaučiukai jau galėtų kvėpuoti svarankiškai, bet gydytojų pagalbos dar tikriausia prireiktų rolleyes.gif
Tu gali atmerkti ir užmerkti akytes, čiulpti nykšuką tongue.gif
Tu girdi mamytės ir tėtuko balsą wub.gif
Tavo odelė švelnut švelnutėlė nestuke.gif
Tu spardaisi kaip futbolistas lotuliukas.gif
Jeigu dabar gimtum - jau išgyventum! thumbup.gif

MYLIME TAVE IR LAUKIAME TAVĘS LABAI LABAI wub.gif wub.gif wub.gif
Aga
Mes irgi laukiam clap.gif
Ice
QUOTE(Aga @ 2006 10 12, 19:39)
Mes irgi laukiam clap.gif
*

lotuliukas.gif Smagu mirksiukas.gif
Gerbera
ice nu sekmes jau labai fianai
meriva
Labai gražu wub.gif Sėkmės 4u.gif
laiminga_mamyte
Ice... Skaitydama tavo pasakojima apsiverkiau.. Kaip puikiai man zinomas tas jausmas... kaip puikiai zinau laukimo kancia ir zmogucio pasibeldimo jausma... Saugok ta dziaugsma,saugok ir tikek,viena diena jis tau tikrai nusisypsos... O dieve.... Ir vel noriu tai patirt.. Net susijaudinau.
juskauskiene
sveikos mamytes.nors auginu 10 menesiu mazyle thumbup.gif , bet vis dar prisimenu kaip jos isgirdau pirmuosius sirdeles duzius. net apsiverkiau is laimes, biggrin.gif kad jau greitai ja laikysiu savo glebyje ir myluosiu wub.gif , buciuosiu, ir niekam neatiduosiu.
juskauskiene

Sveikutė ICE biggrin.gif

Aš irgi turiu pernai metų kalėdinį stebuklėlį, labai pasijutau laiminga kaip pirmą kartą mano mažylę padėjo ant krūtinės. drinks_cheers.gif

Linkiu ir tau turėti kalėdinį stebuklėlį, kaip ir aš. drinks_cheers.gif

Stiprybės tau ir mažiukui. drinks_cheers.gif

Beto, gal žinai ko laikiesi? nestuke.gif

Aš tai turiu mergytę. thumbup.gif
dautan
Labai silta ir miela wub.gif
Jau tiek nedaug liko iki ilgai laukto ir svajoto susitikimo thumbup.gif Sekmes - lengvai ir greitai drinks_cheers.gif
So Lucky
Paskaitai tokius gražias mintis ir pati leliaus užsinori ax.gif , bet kad dar ne laikas.
Aga
Mažajam žmogučiui, jau greit 3 savaitėlės thumbup.gif
Ice
Mažajam žmogučiui jau 2 mėn. wub.gif
Eedita
labai jaudinantis aprasymas... ach... labai labai grazu smile.gif
*linuska*
wub.gif LABAI LABAI GRAZU wub.gif
cuoliukė
Ah...kaip gražu...
astisius
laaabai gražu. lai auga didelis ir sveikas Joniukas wub.gif wub.gif wub.gif
ruciukas123
tiesiog super thumbup.gif
Ice
Jonukui rytoj jau 8 mėn. thumbup.gif
vaivam
QUOTE(Ice @ 2007 02 11, 01:02)
Mažajam žmogučiui jau 2 mėn.  wub.gif
*

QUOTE(Ice @ 2007 08 09, 10:07)
Jonukui rytoj jau 8 mėn.  thumbup.gif
*

thumbup.gif

labai grazu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.