Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trakų darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
ADA
QUOTE(Lieputė @ 2007 07 09, 10:20)
Nemanau, tik kažkaip susipainiojau... ax.gif Tai nejaugi vesim atskirą temą dėl vieno darželio... doh.gif Lentvaris Trakų rajonas, tai beveik tas pats...Nėra reikalo dešimt temų vest apie tą patį...
*

Užvesdama temą turėjau omenyje - Trakų rajoną ir aplink jį. Todėl įdomu nuomonė, patirtis apie visus šiame rajone esančius darželius 4u.gif
Tanitaa
Ojojoj.... Paskaiciau.... Pašiurpau.. Apie tą Trakų darželį Obelėlė.. Kažkada pačiai teko lankyt tą darželį, kai mažas vaikas buvau. Bet tada nebuvo nei globinukų, kurių man be galo gaila, nei auklėtojos blogos buvo. Tuo metu žmonės vertino savo darbą, buvo visai kitas požiūris...
Nežinojau, kad šiame darželyje dabar tokios problemos dėl ligų. Galvojau ir savo vaiką ten vesti, kai dar truputį paaugs. Dabar tenka susimastyt...
O dėl globinukų, ne taip lengva, kaip jums atrodo žiūrint iš šalies. Juk jie neturi kiekvienas šalia savęs nuolat esančią mamą, kurį jam skirtų pakankamai dėmesio, švelnumo, meilės. Dėl to ir auga tokie neišauklėti vaikai, bet kokiais būdais besistengiantys atkreipti į save dėmesį. dažniausiai tie būdai mums nėra malonūs. Deja, valstybė pernelyg mažai skiria dėmesio šiai problemai, tai didelis uždaras ratas... Gulėjau su mažiuku ligoninėj, gulėjo ten ir globinukė, teko ir pabart, ir paaiškint kas gerai kas ne, bet taip juk turi būti nuolat, kad išaugtų geras vaikas.

Dar nežinia, kokie bus mūsų vaikai, nors ir labai stengiamės dėl jų, norim tik geriausio, bet gyvenimas nenuspėjamas.. ax.gif
patrakusi
QUOTE(Tanitaa @ 2007 07 26, 12:27)
Ojojoj.... Paskaiciau.... Pašiurpau.. Apie tą Trakų darželį Obelėlė.. Kažkada pačiai teko lankyt tą darželį, kai mažas vaikas buvau. Bet tada nebuvo nei globinukų, kurių man be galo gaila, nei auklėtojos blogos buvo. Tuo metu žmonės vertino savo darbą, buvo visai kitas požiūris...
  Nežinojau, kad šiame darželyje dabar tokios problemos dėl ligų. Galvojau ir savo vaiką ten vesti, kai dar truputį paaugs. Dabar tenka susimastyt...
  O dėl globinukų, ne taip lengva, kaip jums atrodo žiūrint iš šalies. Juk jie neturi kiekvienas šalia savęs nuolat esančią mamą, kurį jam skirtų pakankamai dėmesio, švelnumo, meilės. Dėl to ir auga tokie neišauklėti vaikai, bet kokiais būdais besistengiantys atkreipti į save dėmesį. dažniausiai tie būdai mums nėra malonūs. Deja, valstybė pernelyg mažai skiria dėmesio šiai problemai, tai didelis uždaras ratas... Gulėjau su mažiuku ligoninėj, gulėjo ten ir globinukė, teko ir pabart, ir paaiškint kas gerai kas ne, bet taip juk turi būti nuolat, kad išaugtų geras vaikas.

Dar nežinia, kokie bus mūsų vaikai, nors ir labai stengiamės dėl jų, norim tik geriausio, bet gyvenimas nenuspėjamas..  ax.gif
*

Pilnai sutinku su tavim... drinks_cheers.gif Man taip pat gaila tu vaikuciu, ir jie tikrai niekuom nekalti...Cia jau valstybe turetu rupintis...Nezinau, gal pvz daugiau aukletoju priimti i darba, bet kaip zinia nelabai nori eiti ziureti 10-15vaiku ir dar pastoviai uz tokia alga, kuria galima gauti ziurint viena vaika...(cia jau kalbu apie aukles)...Ziema gulejau su dukryte ligoninej, tai irgi kartu gulejo globinuke (11m) jau nemaza, tai labai susibendravom su ja, ir bendravom po to, tik laikui begant rysys vis silpnejo kol galu gale visai nutruko... verysad.gif Labai noreciau kad visi vaikuciai butu laimingi, bet zinau kad taip nebus.... verysad.gif Bet cia jau nuklydau nuo temos...

Kita savaite eisiu i darzeli ziureti ar pakliuvo pupa i simetini sarasa... rolleyes.gif
patrakusi
Na va, buvau nuejus i darzeli, ir deja, bet mes nepakliuvom...Esam 35 eileje (is viso 60 vienmeciu blink.gif )Tiesa pasakius nelabai suprantu is kur ju ten tiek... biggrin.gif 15 tik priima...Na sake, dar ateiti iki rugsejo 14d...Tai gal dar ir pakliusim, bet labai abejoju....Na bet as eisiu bandyti laime i grigiskes....Gal ten priims... rolleyes.gif
smilga79
o gal paplepam apie Trakų darželį Ežerėlis thumbup.gif thumbup.gif
nnnata
ezerelis yra trakuose, o silas -vienintelis lentvario darzelis,uz tai, liepute, ir yra tokios eiles. reikia uzrasyti vaika greiyai po gimimo, tada ir vietos turetu buti
patrakusi
QUOTE(nnnata @ 2007 08 16, 19:28)
ezerelis yra trakuose, o silas -vienintelis lentvario darzelis,uz tai, liepute, ir yra tokios eiles. reikia uzrasyti vaika greiyai po gimimo, tada ir vietos turetu buti
*

Tai gal reikia uzrasyti jau tada kai suzinai kad laukiesi?.. doh.gif Kai nuejau i darzeli ana savaite, tai pareiske nora eiti si rudeni i darzeli kazkur apie 30 vaiku (o gal tevu smile.gif )..O sudaroma tik viena grupe 15vaiku...Jei yra tiek daug vaiku uzrasoma (priminsiu 2005m gimusiu uzrasyta 60!) reiskias reikia sudaryti kaip min dar 1 grupe...O ne sedeti mostikuoti rankom ir sakyti "deja, labai daug norinciu yra"...neva cia labai jau superinis darzelis...Istikruju toks nera... schmoll.gif
amėlija
Lentvario darželis Šilas ,tikrai neblogas. Mano mažoji pradėjo lankyti jį nuo praeitų metų ir labai noriai jį lanko. Galiu pasakyti , kad labai gera auklėtoja Genutė Janulevičienė, labai daug užsiima su vaikais ir garai jos prižiūri. O apie lopšeli galiu pasakyti, kad labai patiko auklėtoja Onutė.
renaciukas25
QUOTE(amėlija @ 2007 09 21, 15:34)
Lentvario darželis Šilas ,tikrai neblogas. Mano mažoji pradėjo lankyti jį nuo praeitų metų ir labai noriai jį lanko. Galiu pasakyti , kad labai gera auklėtoja Genutė Janulevičienė, labai daug užsiima su vaikais ir garai jos prižiūri. O apie lopšeli galiu pasakyti, kad labai patiko auklėtoja Onutė.
*

Gal dar galėtu kas pakomentuot Lentvario darželį Šilas? aciuks.gif
ADA
Maniškis lanko Lentvario darželį - blogo kol kas nieko negalu pasakyti 4u.gif
LedineLedi
QUOTE(ADA @ 2007 09 26, 07:19)
Maniškis lanko Lentvario darželį - blogo kol kas nieko negalu pasakyti  4u.gif
*

Apie Lentvario darželius yra tema Darželiai/Vilnius. ten kažko prirašyta unsure.gif
patrakusi
Na stai, pirmadieni eisim pas gydytojus pazyma pasiimti, ir keliausim i darzeli.... thumbup.gif
ActaL
Sveikos! Ar yra mamyciu is Vosyliuku! I kokius darzekius Jus vedate savo vaikucius? Turime problemele: kadangi mes priklausome Traku raj, tai Vilniaus raj. darzeliai nenori musu priimti, o vezti vaikuti i Traku darzeli butu absurdas, nes dirbame Vilniuje. Gal galite ka patarti 4u.gif
Neffertite_
Atsiprašau, kad lendu ne į savo temą, galbūt čia lankosi būsimos mamytės, gyvenančios Trakuose, Lentvary ar aplinkiniuose rajonuose ar dar tik ruošiasi čia gyventi, todėl būtų malonu sužinoti jūsų nuomonę apie privataus darželio įkūrimą Trakuose. ANKETA

Ačiū už pareikštą nuomonę. aciuks.gif
Dalyte:)
sveikos mamos kuriu vaikuciai lanko traku darzeli-lopseli obelele 4u.gif
noreciau, kad parasytute kanors sviezio is to darzelio, as savo beibi nuo rudens ten uzrasiau, cia daug blogo apie ta darza parasyta, gal kas ka gero galit pasakyt?gal ten ir prasidet neverta? g.gif
Dalyte:)
na va puse metu niek neparase ne zodzio sia tema g.gif o as galiu pasakyti, kad jau leidau domuti i darzeli, jau trecia sav eina ir viskas ten ok kolkas thumbup.gif turbut cia kiekviena sakydama savo nuomone truputi pagadino obeleles ivaizdi, bet as bent jau db kuo skusti neturiu
JarasieneO
Sveikos brangiosios 4u.gif
noreciau isgirsti atsiliepimus apie Traku raj Rudiskiu darzeli ax.gif
Gal atsirastu mamyciu kurios leidzia i si darzeli savo kleckas ? ax.gif
ingredb
mes ir lankom lentvario darzeli zemuogiuku grupe.super aplinka,gaminamas valgis,bet nezinau kodel bet kai pasikeite aukletoja man visai nepatinka.aisku mano mazoji nesiskundzia tik tiek gerai.
raganaite77
sveiki, as savo maziu planuoju vesti i trakų lopšelį darželį "ežerėlis" nuo rugpjūčio mėnėsio. Jam bus 1,9mėn. labai pergyvenu, bet reikia grįžti jau į darbą. Prieš tai lankė mano didysis tą patį darželį, aš buvau patenkinta. Gal dar yra mamayčių kurios nuo rugpjūčio ves ax.gif
Smėlio Migla
QUOTE(raganaite77 @ 2009 06 09, 10:55)
sveiki, as savo maziu planuoju vesti i trakų lopšelį darželį "ežerėlis" nuo rugpjūčio mėnėsio. Jam bus 1,9mėn. labai pergyvenu, bet reikia grįžti jau į darbą. Prieš tai lankė mano didysis tą patį darželį, aš buvau patenkinta. Gal dar yra mamayčių kurios nuo rugpjūčio ves  ax.gif
*

as irgi planuoju vest savo maziuke, ji truputi mazesne uz jusiski. bet idomu, mums sake, kad nuo rugsejo g.gif ir rugpjuti ateit pasidomet kas ir kaip. be to mes eilej 17, tai nezinau kaip ten bus.
raganaite77
na as buvau nuejusi i darzeli gal koki geguzes menesi ir pasakiau direktorei kad nuo rugpjucio gryztu i draba tai man pasake kad viskas gerai kad galiu atvesti nuo rugpjucio 3d g.gif na tikiuosi kad mes viena kita su ja gerai supratome smile.gif buvau sutikusi parduoituveje aukletoja kuri bus tai ji sake kad i darba gryzta nuo rugsejo ir kad rugpjuti ar bus ta vaiku grupe kuri lopselinukais buvo nuo pernai tai viena menesi bus kita aukletoja o po to aukletoja Vida smile.gif na eisui pakalbeti gal ryt tai suzinosiu tiksliai ar man planai negriuna g.gif
zeniania
merginos, pasakykit prasom gal kas zino, kaip cia dabar sprendziamas toks klausimas jei vaikui 2metai sukanka sausi? Lentvario darzeli sako,kad anksciau dvieju metu vaiko priimt negali, o rugseji jau sukomplektuojamos grupes ir veliau vaikas prisijungt negales. Tai mums sviecia tik dar kitu metu rugseji. Tai jai bus jau 2,8m? O jei man i darba jau reik kai jai du metai bus, tai kur man ja kist tuos 8men???
vandene6
mielos Mamytės, kurios turite problemų dėl vaiko priėmimo į Lentvario darželį, labai kviečiu Jus rytoj, t.y. rugpjūčio 25d 15-16val prie kilimų buvusio darželio, dabartinės pradinės mokyklos. atvažiuos komisija su p. Romaškiene apžiūrinėti patalpų. tikimės, kad valdžia galės mums pasakyti kada turėsime antrą darželį..
edita_jan
kaip sekesi susirinkimas, gal ka gero nusprende del darzelio,gaila kad tik sendien perskaiciau kad bus jis
vandene6
mielos Mamytės, Tėveliai, visi jų giminės, draugai ir pažįstami, jeigu Jūs manote, kad Lentvariui būtinas antras darželis, labai kviečiu pasirašyti http://www.peticijos.lt/visos/2795 . Ačiū
ingredb
pasirasiau biggrin.gif
patrakusi
Nepasirašau...Tai dabar nepadės..Kad ir ką jūs darytumėte, deja... doh.gif
Milduke
Traku mamos, gal ka naujo apie Traku darzeli Obelele zinot? g.gif Pasidalinkit patirtimi, nes greitai mano pipirui reiks ten eit...
Lovelyvixen
sveikos,

nors musu grazuole ka tik gimusi.. jau siandien ja uzrasem i Traku darzeli 'Ezerelis'..siai dienai esam 5 -ti 2012 -tiems metams.. ax.gif

gal dar kas uzsirase 2012 metams i darzeli 'Ezerelis'?

QUOTE(ActaL @ 2007 11 12, 18:23)
Sveikos! Ar yra mamyciu is Vosyliuku! I kokius darzekius Jus vedate savo vaikucius? Turime problemele: kadangi mes priklausome Traku raj, tai Vilniaus raj. darzeliai nenori musu priimti, o vezti vaikuti i Traku darzeli butu absurdas, nes dirbame Vilniuje. Gal galite ka patarti  4u.gif
*

nors ir seniai klausta, bet ..mes is Vosyliuku.. 4u.gif
VG_lentvaris
Sveiki visi,
ar kam teko siais metais susidurti su situacija su priemimu i Lentvario darzeli "Silas". Kiek zinau jis vienintelis veikiantis mieste. Mano vaikui 2011-05 sukanka 2 metai, ir situacija su patekimu i grupe darosi tragiska, nes nuo 2011 sausio nepriima nauju vaiku ir rugseji pakliuti beveik neimanoma sad.gif Tragedija, nes niekas is darzelio administracijos ir Traku svietimo skyriaus nieko paaiskinti negali ir jokiu garantiju neduoda.
Ar kas ruosiasi panasiu metu leisti savo atzalas i Lentvario darzeli? Ar yra dar panasioje situacijoje atsidurusiu zmoniu? Siulau kooperuotis ir "judinti" traku valdininkus! Jie PRIVALO spresti tokias problemas.
ingredb
QUOTE(VG_lentvaris @ 2010 10 04, 16:51)
Sveiki visi,
ar kam teko siais metais susidurti su situacija su priemimu i Lentvario darzeli "Silas". Kiek zinau jis vienintelis veikiantis mieste. Mano vaikui 2011-05 sukanka 2 metai, ir situacija su patekimu i grupe darosi  tragiska, nes nuo 2011 sausio nepriima nauju vaiku ir rugseji pakliuti beveik neimanoma sad.gif Tragedija, nes niekas is darzelio administracijos ir Traku svietimo skyriaus nieko paaiskinti negali ir jokiu garantiju neduoda.
Ar kas ruosiasi panasiu metu leisti savo atzalas i Lentvario darzeli? Ar yra dar panasioje situacijoje atsidurusiu zmoniu? Siulau kooperuotis ir "judinti" traku valdininkus! Jie PRIVALO spresti tokias problemas.
*

na mano vaikui dabar 2,3 tai jau pasirasem sutarti ir nuo sausio 1d.zada priimti.
aureelka
kaip manot ar butu norinciuju lankyti namudini darzeli Traku rajone,Lentvaryje konkreciau.Kiek zinau ten yra darzelis vienintelis ir tas perpildytas,o vaikuciu ten nemazai gyvenanciu.Idomu kokia kaina butu neper didele moketi tevams uz vaiko prieziura ir ugdyma.Pasidalinkit nuomonemis....
Lovelyvixen
QUOTE(aureelka @ 2010 12 27, 16:42)
kaip manot ar butu norinciuju lankyti namudini darzeli Traku rajone,Lentvaryje konkreciau.Kiek zinau ten yra darzelis vienintelis ir tas perpildytas,o vaikuciu ten nemazai gyvenanciu.Idomu kokia kaina butu neper didele moketi tevams uz vaiko prieziura ir ugdyma.Pasidalinkit nuomonemis....
*

o kur tas darzelis butu isikures? bute? ax.gif
aureelka
QUOTE(Lovelyvixen @ 2011 01 06, 08:22)
o kur tas darzelis butu isikures? bute? ax.gif
*

Gal bute,gal ir name:)
rynatux
QUOTE(aureelka @ 2011 01 07, 14:09)
Gal bute,gal ir name:)
*

as buciau uz. senai tokio ieskau, bet, deja, nei Lentvaryje nei Trakuose nepavyko rasti.
Cammelia
QUOTE(Lovelyvixen @ 2010 08 02, 11:28)
sveikos,

nors musu grazuole ka tik gimusi.. jau siandien ja uzrasem i Traku darzeli 'Ezerelis'..siai dienai esam 5 -ti 2012 -tiems metams..  ax.gif 

gal dar kas uzsirase 2012 metams i darzeli 'Ezerelis'?
nors ir seniai klausta, bet ..mes is Vosyliuku..  4u.gif
*

Senokai rašyta, bet tik dabar paskaičiau.. doh.gif Mes ir dukryte 2012m užrašę į "Ežerėlį". Idomu būtų išgirsti šviežesnių atsiliepimų smile.gif
patrakusi
Labai džiugu, kad pagaliau Lentvaryje bus atidarytas ir antrasis darželis..Vis dėl to valdžiai dašuto, kad galima pasinaudoti ES finansavimu, ir rekonstruoti ne tik "Šilą", bet ir vadinamą Kilimų darželį.. thumbup.gif šaunu kad ne visiškai beviltiška Trakų valdžia.. biggrin.gif
patrakusi
Pagaliau thumbup.gif
Priimami prašymai į naująjį Lentvario lopšelį - darželį, Klevų al. 28..
Info http://trakai.lt/index.php?3165651284

ingredb
QUOTE(patrakusi @ 2012 02 08, 13:40)
Labai džiugu, kad pagaliau Lentvaryje bus atidarytas ir antrasis darželis..Vis dėl to valdžiai dašuto, kad galima pasinaudoti ES finansavimu, ir rekonstruoti ne tik "Šilą", bet ir vadinamą Kilimų darželį.. thumbup.gif šaunu kad ne visiškai beviltiška Trakų valdžia.. biggrin.gif
*

na as ir dziaugiuosiu tokiu sprendimu.man darzelis pro langus matosi ir nereiks tempti i kita lentvario puse.tikiuosi, kad perkels mus be jokiu kliuciu is silo i sita nauja darzeli biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.