Jei pražioplinau, atleiskit
Gal yra nuomonių, patirties ir pan. apie Trakuose, Lentvaryje esančius darželius ?
Peržiūrėjau... Neradau.
Jei pražioplinau, atleiskit Gal yra nuomonių, patirties ir pan. apie Trakuose, Lentvaryje esančius darželius ?
lentvario darzelis yra tikrai neblogas
Man irgi būtų labai įdomu sužinoti daugiau apie Lentvario darželį.
Beje, nuo kokio amžiaus ten vaikus priima?
Nu nejaugi nėra nei vienos mamos iš Lentvario?
Kai užrašinėjau pernai, tai sakė yra ir 1,5 metų mergaitė
Sveikos,
mane labai domina Traku darzeliai, uzrasiau i viena, kur buvo vietos nuo rudens, bet si rudeni dar nevesiu, gal kita. Papasakokite, kas lankote. Tik nepamenu pavadinimo. Tas, kuris maziau apkrautas. I viena kai paskambinau, tai trim metam i prieki vietu nera
Aš saviškęjau antra savaitė vedu į draželį Trakuose "Ežerėlis".Čia apie jį ko gero rašė ciobrelis 77, kad eilė didelė
Šiaip kike girdėjau, kad ten eilė dirbtinai sudaryta, kad po to kyšius už priėmimą galima būtų imt, bet vistiek galvoju anksčiau užrašysiu. O tas kitas kur yra tai ten su globinukais kartu grupėse vaikučiai būna. O vedžiau tai aš į Ežerėlį, nes pati ten kažkada vaikščiojau, tai man ten labiau patinka.
Sveikos..Na as gyvenu Lentvaryje kol kas,
Tiesa, dar planuoju pasidometi Grigiskiu darzeliu "Peledziukas", jis randasi vaziuojant is autostrados i Lentvari...Girdejau geras darzelis, bet labai daug vaiku, o tai jau nera labai gerai... QUOTE(molli @ 2006 08 24, 16:39) Aš saviškęjau antra savaitė vedu į draželį Trakuose "Ežerėlis".Čia apie jį ko gero rašė ciobrelis 77, kad eilė didelė Šiaip kike girdėjau, kad ten eilė dirbtinai sudaryta, kad po to kyšius už priėmimą galima būtų imt, bet vistiek galvoju anksčiau užrašysiu. O tas kitas kur yra tai ten su globinukais kartu grupėse vaikučiai būna. O vedžiau tai aš į Ežerėlį, nes pati ten kažkada vaikščiojau, tai man ten labiau patinka. geras... as uzrasiau i "Obelele". Apie globinukus ne vienu zodziu direktore neuzsimine Nezinau, gerai cia, ar blogai QUOTE(ciobrelis77 @ 2006 09 13, 21:30) geras... as uzrasiau i "Obelele". Apie globinukus ne vienu zodziu direktore neuzsimine Nezinau, gerai cia, ar blogai Nelabai norejau rasyti,nes labai drasko sirdi prisiminima, bet parasysiu... Papildyta: Kaip ir zadejau parasyti apie Lentvario darzelio lietuviu grupe...Tiesa, mane atkalbejo net ten eiti dometis juo...
Apie Lentvario darzeli Silas
Musu pirmoji lanke ji nuo 4 iki 6 metuku. Prisiminimai puikus aukletoja Genute buvo nuostabi. Virejos mano mergiotei kepe specialu kotleta, nes mesos nevalge, o tik plutele Antraja nusprendeme leisti prie vyresniosios mokyklos i berzyneli QUOTE(mima @ 2006 09 22, 13:10) Apie Lentvario darzeli Silas Musu pirmoji lanke ji nuo 4 iki 6 metuku. Prisiminimai puikus aukletoja Genute buvo nuostabi. Virejos mano mergiotei kepe specialu kotleta, nes mesos nevalge, o tik plutele Antraja nusprendeme leisti prie vyresniosios mokyklos i berzyneli O kaip tas darzelis vadinasi i kuri dabar einate?...ir adresiuko reiketu...aciuks... QUOTE(Lieputė @ 2006 09 22, 17:20) Adresiuko tikrai nezinau, neprisimenu Del nuomoniu apie darzelius dar pasakysiu. Prisiskaiciau nete apie tai, kad toks darzelis Vilniuje nuostabus. Ten ir nuvedziau savo Apie tai, ko ismoko QUOTE(mima @ 2006 09 22, 19:12) Adresiuko tikrai nezinau, neprisimenu Del nuomoniu apie darzelius dar pasakysiu. Prisiskaiciau nete apie tai, kad toks darzelis Vilniuje nuostabus. Ten ir nuvedziau savo Apie tai, ko ismoko O kaip su uzrasymu, reikia is anksto uzrasyti ar taip gali priimt, kai ateini?... ir nuo kokio amziaus ten vaikucius priima?...
Ir dar, nuo kokio amziaus priima butent i zemuogiuku grupe?..
sveikos:)
na sorry, atostogavau, tai nelabai galejau jums parasyti. geriausia manau, kad darzeli gali pazinti tik tas, aks ten dirba. as tikrai nepritariu, kas cia rase, kad lentvario darzelyje silas vaikus skriaudzia. neikas cia ju neskriaudzia. nepykit, bet tai juokinga. na aisku, yra ir trukumu.bet cia toks istatymas, kad pirmiausia priima vaikus vienisu motinu. pvz vienoje grupeje atejo nauja mergaite, jos motina-vienisa. net pyktis ima, kad ji sega, baisiausiai kosti, snarglioja, o vis tiek veda. butu tevai normalus, tai tikrai tokio sergancio vaiko nevestu,. siandien buvau uzejusi i ta grupe, tai net supykau. kaip galima taip vesti vaika, o ir kiti is karto uzsikrecia. o Jore zinau, nes cia dirbu, bet ne aukletoja. na tikrai zemuogiuku aukletojos ten geros. i darzeli reikia uzsirasyti kuo anksciau, nes cia yra eiles. beje, del traku darzeliu, as irgi girdejau, akd ezerelio darzelis geras, ten visada eiles. o obelele -labai daug tokiu visokiu vaiku, na is asocialiu seimu ir pan. Papildyta: beje, adresas Geliu 1a, lentvaris. kas cia minejo aukletoja Genute. yra tokia ir tebedirba Genute Januleviciene. nieko blogo negaliu pasakyti. QUOTE(nnnata @ 2006 09 25, 15:13) as tikrai nepritariu, kas cia rase, kad lentvario darzelyje silas vaikus skriaudzia. neikas cia ju neskriaudzia. pvz vienoje grupeje atejo nauja mergaite, jos motina-vienisa. net pyktis ima, kad ji sega, baisiausiai kosti, snarglioja, o vis tiek veda. butu tevai normalus, tai tikrai tokio sergancio vaiko nevestu,. siandien buvau uzejusi i ta grupe, tai net supykau. kaip galima taip vesti vaika, o ir kiti is karto uzsikrecia. Labai aciu uz informacija, cia as sakiau kad skriaudzia vaikus, bet tikrai nesakiau kad silo darzelyje tai nuo kokio amziaus vaikucius priima i zemuogiukus?... Nu bet ir mama
man atrodo, kad zemuogiuku grupeje siemet yra 2-3 metu vaikai, pernai ten buvo priesmokykline.na zinau, kas pernai lopselyje buvo, tai dabar visi tei vaikai zemuogiukuose, tai jiems taip ir bus apie 2-3 metus.
na as su savo mama kalbejau, ji dirba darzelyje, tik kitam mieste. sake, kad nera tokio istatymo, kad sergancio vaiko negali priimti i darzeli. bet aisku, normali mama niekada nevestu sergancio vaiko. juk jam gali ir pablogeti. aukletoja skundes, kad kiti tevai nepatenkinti, bet... tai va, jei reikes kokios informacijos, klauskit:) Papildyta: Liepute, as nezinau, kuria tu lietuviu grupe turejai omenyje. cia yra viena lenku grupe, viena priesmokykline(lietuviu) ir 8 lietuviu. net nezinau, kurioje cia grupeja taip galetu buti. aisku, ne su visomis aukletojomis bendrauju,bet musti tikrai neikas nemusa, pamatytu direktore, ji is karto ja is darzelio. aprekti tai manau, tikrai aprekia, nes kartais tie vaikai tikrai pasiute buna:) as savo dukra uzrasiusi, bet kazkaip ji dar nelabai rodo nora eiti.bet jau dabar ziuriu, kuri man aukletoja patinka, kaip kuri bendrauja, kartais ir grupeje matau, kaip viskas vyksta. bet aisku, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. gal kitam ji visai nepatiktu. o be to nieko negaliu nei gero, nei blogo pasakyti apie tas aukletojas, su kuriomis nebendrauju. QUOTE(nnnata @ 2006 09 26, 09:25) man atrodo, kad zemuogiuku grupeje siemet yra 2-3 metu vaikai, pernai ten buvo priesmokykline.na zinau, kas pernai lopselyje buvo, tai dabar visi tei vaikai zemuogiukuose, tai jiems taip ir bus apie 2-3 metus. na as su savo mama kalbejau, ji dirba darzelyje, tik kitam mieste. sake, kad nera tokio istatymo, kad sergancio vaiko negali priimti i darzeli. bet aisku, normali mama niekada nevestu sergancio vaiko. juk jam gali ir pablogeti. aukletoja skundes, kad kiti tevai nepatenkinti, bet... tai va, jei reikes kokios informacijos, klauskit:) Papildyta: Liepute, as nezinau, kuria tu lietuviu grupe turejai omenyje. cia yra viena lenku grupe, viena priesmokykline(lietuviu) ir 8 lietuviu. net nezinau, kurioje cia grupeja taip galetu buti. aisku, ne su visomis aukletojomis bendrauju,bet musti tikrai neikas nemusa, pamatytu direktore, ji is karto ja is darzelio. aprekti tai manau, tikrai aprekia, nes kartais tie vaikai tikrai pasiute buna:) as savo dukra uzrasiusi, bet kazkaip ji dar nelabai rodo nora eiti.bet jau dabar ziuriu, kuri man aukletoja patinka, kaip kuri bendrauja, kartais ir grupeje matau, kaip viskas vyksta. bet aisku, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. gal kitam ji visai nepatiktu. o be to nieko negaliu nei gero, nei blogo pasakyti apie tas aukletojas, su kuriomis nebendrauju. Labai didelis aciu tau uz info...
na jeigu dar tik uzsirasyti eisit, tai pas direktore, bet aprodyt darzeli turetu , tik, kai vaikas jau ateis. nors jei yra pagedavimas, gal ir taip aprodys, as net nezinau:)
kiek metu vaikuciui? Papildyta: ech siemet yra dvi lopselio grupes:)
Nutarem nevesti i Traku Obelele. Uzrasiau Vilniuje netoli darbo. Bet visgi keista, man atrodo, kad direktore turetu pamineti darzelio specifiskuma. Jeigu ne jusu pasisakymai SM, taip buciua ir nesuzinojus, kol nebuciau pradejusi vesti savo mazyles i darzeli
QUOTE(nnnata @ 2006 09 26, 15:00) na jeigu dar tik uzsirasyti eisit, tai pas direktore, bet aprodyt darzeli turetu , tik, kai vaikas jau ateis. nors jei yra pagedavimas, gal ir taip aprodys, as net nezinau:) kiek metu vaikuciui? Papildyta: ech siemet yra dvi lopselio grupes:) Na as planuoju tik nuo kito rudens vesti, nes dabar dar gaila...
to ciobrelis:o tu labai sakytum, jei matytum, kad pas tave vaiku mazoka darzelyje?
gal jie iprate, ir jiems cia normalu.dziaugiasi, akd atejo normalus vaikas. na nezinau, as pati jame nebuvau, bet kas buvo, sake, kad net pati darzelio aplinka ne kokia. QUOTE(nnnata @ 2006 09 27, 10:40) to ciobrelis:o tu labai sakytum, jei matytum, kad pas tave vaiku mazoka darzelyje? gal jie iprate, ir jiems cia normalu.dziaugiasi, akd atejo normalus vaikas. na nezinau, as pati jame nebuvau, bet kas buvo, sake, kad net pati darzelio aplinka ne kokia. Jeigu butu pasakius ir dar pridejus 'pagerintu' argumentu, kodel tai yra gerai, greiciausiai tada butume patikeje ir vede. O kai nieko nepasake, o mes patys suzinojom, tai jau iskart vercia atsisakyti. Na, aciu, kad apsvietet, bo butu labai gaila savo mazytes kliackutes, jeigu kas butu nuskriaudes. Aisku, dabar irgi neapsaugota
Na stai, pries pora dieneliu savaja uzrasiau i lentvario darzeli "SILAS" sekanciam rudeniui...
na eiles is tiesu dideles. pernai buvo viena lopselio grupe, o siemet jau dvi padare, nes daug norinciu./ir tai turbut dar ne visi priimti norintys:)
QUOTE(ciobrelis77 @ 2006 09 26, 16:29) Nutarem nevesti i Traku Obelele. Uzrasiau Vilniuje netoli darbo. Bet visgi keista, man atrodo, kad direktore turetu pamineti darzelio specifiskuma. Jeigu ne jusu pasisakymai SM, taip buciua ir nesuzinojus, kol nebuciau pradejusi vesti savo mazyles i darzeli Sveiki mes lankom "Obelėlę" Papildyta: QUOTE(ciobrelis77 @ 2006 09 13, 21:30) geras... as uzrasiau i "Obelele". Apie globinukus ne vienu zodziu direktore neuzsimine Nezinau, gerai cia, ar blogai Mes lankom lopšelinukų grupę. ten tik vieną mergytė iš internato, bet jai tik 11 mėn., todėl nemanau, kad ji labai galėtų ką nuskriausti.
sumasciau leisti mazyte i darzeli, kaip manot ar priimtu?...o tai labai jau jai patinka su vaikuciais zaisti, bendrauti...
nebijai ligu?labai jau cia visi snargliuoti siuo metu. gal palauk iki pavasario arba pasiskambink, ar priims anksciau
nu blyn, nesikeikiant
del traku darzelio tai ten gal ne globinukai kalti, gal tame darzelyje tvarkos nera ir tiek.bet visai nesidziaugciau, jei mano vaika kas mustu ir ledus atiminetu, o niekas nieko nesakytu.
o del snargliuotu vaiku, jei mano vaikas snargliuotu, tai as tikrai ta savaite neleisciau jos i darzeli, visu pirma, kad labiau neapsirgtu, o ir kad kitu vaiku neuzkrestu. yra mamu, kurios viakus cia atveda snargliuotus iki keliu, tai ka galima sakyti apie tokias mamas?kad jos labai rupestingos???o ir kiti paskui vaikai is eiles uzsikrecia.
Taaaip... Su snarglėtais, kosinčiais vaikais problema... Bet kad vaikai serga, problema dar ir ta, kad auklėtojos ne visada gerai dirba - vėjuotą dieną paleidžia vaikus be pirštinių, šalikų, vėdina grupę kai vaikai joje, plius šildymo problemos ir t.t.
visas su artejanciomis sventemis. linkiu, kad kitais metais vaikuciai maziau sirgtu:)
Labas trakietės. Savo vaiką vedžiojau į Obelėlę lygiai pusantros savaites ir daugiau į tą daržą nevesiu. Kas norit sužinot kodėl, parašykit man į AŽ, nes n enoriu čia viešai komentuoti. Kadangi tą laiką buvau su savo vaiku kasdien, mačiau viską iš arti. Virtuvė aiški.
Arba rinkitės Ežerėlį, arba aukles. Kiek žinau S. Trakuose neblogas. QUOTE(karosiukas @ 2006 12 27, 21:06) Labas trakietės. Savo vaiką vedžiojau į Obelėlę lygiai pusantros savaites ir daugiau į tą daržą nevesiu. Kas norit sužinot kodėl, parašykit man į AŽ, nes n enoriu čia viešai komentuoti. Kadangi tą laiką buvau su savo vaiku kasdien, mačiau viską iš arti. Virtuvė aiški. Arba rinkitės Ežerėlį, arba aukles. Kiek žinau S. Trakuose neblogas. Senųjų Trakų darželis neseniai buvo baustas maisto veterinarijos tarnybos dėl maisto kokybės
mano mama dirba vyr virėja Trakuose (aišku ne tam daržely) ir aš puikiai žinau kaip yra su ta veterinarine. Jeigu virėja nepakiš tikrintojai, tai uždroš kaip reikiant. o jei gražiai pašnekės, duos i kišene, tai praslys.
Apskritai, nė vienoj įstaigoj, kur gaminamas maistas, nėra idealu.rasi prie ko prisikabint net ir garsiausiuose restoranuose. Čia ne maiste esmė.
Mes irgi nusivylėm darželiu
Sveikos visos mamytes,mano vaikas darzeli lanko S.Trakuose,mazoje grupeje as labai patenkinta aukletojom o ypac aukletoja Valia
didziausias darzeliu minusas-ligos. ju neisvengite ne vienam darzelyje, ar tai butu egras darzeli, ar blogas. vaikai vieni nuo kitu uzsikrecia, tik vieni ilgiau, kiti trumpaisu serga.
Sutinku, kad daugelio darželio bėda-ligos. tiksliau ne darželio, o tėvelių, kurie neturėdami kur vaikelio dėti jie visa serganti ar pradedanti sirgti veda į darželį. bet čia yra kita bėda.
Mano vaikis "Obelelę" lankė vos 8 dienas rugsėjo mėn ir susirgo lėtiniu bronchitų. du mėn vargom kol išgyjom, į darželį nosies nekišom. net į užsienį išvažiavę buvom, kad tik vaikui geriau būtų. ok, pasveikom-3 dienos darželyje. visas rasdavau vaiką šlapią ir nežinau: ar nuo prakaito ir pasiprausė vaikis Taip pat paškėjau dar su vienu tėveliu, kurio mergytė taip pat lanko šį darželį. tai va jo mergička negali pasveikti taip pat nuo Kalėdų (kartu ligoninėj gulėjom)
Už tai, kad ten auklėtojos visiškai nusispjovusios ant vaikų aprengimo. Ir dzin, ar kaklas nuogas, ar užsisegęs, ar perkaitęs, ar sušalęs, ar kojytės šlapios...
NU JŪS ČIA PAVARĖT...
gal kuri galėtų konkrečiai apie Lentvario darželio, o gal lopšelio- kur aš savo 2metinuką vesiu? turbūt lopšelio. kuris prie rusų m-los. auklėtojas papasakoti? kuri tikai užsiima su vaikučiais, kuri atsainiai į tai žiūri? AČIŪ QUOTE(vandene6 @ 2007 05 18, 14:49) NU JŪS ČIA PAVARĖT... gal kuri galėtų konkrečiai apie Lentvario darželio, o gal lopšelio- kur aš savo 2metinuką vesiu? turbūt lopšelio. kuris prie rusų m-los. auklėtojas papasakoti? kuri tikai užsiima su vaikučiais, kuri atsainiai į tai žiūri? AČIŪ Apie Lentvario daržus nieko nežinau. QUOTE(vandene6 @ 2007 05 18, 15:49) NU JŪS ČIA PAVARĖT... gal kuri galėtų konkrečiai apie Lentvario darželio, o gal lopšelio- kur aš savo 2metinuką vesiu? turbūt lopšelio. kuris prie rusų m-los. auklėtojas papasakoti? kuri tikai užsiima su vaikučiais, kuri atsainiai į tai žiūri? AČIŪ Sveika, as irgi ruosiuos savo 2-mete pupa nuo rudens vesti, bet bijau nezmoniskai...Turbut labiau nei ji.. QUOTE(Lieputė @ 2007 06 19, 17:41) Sveika, as irgi ruosiuos savo 2-mete pupa nuo rudens vesti, bet bijau nezmoniskai...Turbut labiau nei ji.. grigiškėse net iš naujo lentvario nelabai nori priimti...
Nu ir šūūūūūūū.... ds tie daržai. Tokios buvau nuomonės geros apie Ežerėlį, bet taaaaaip pasišlykštėjau - eisiu ieškot teisybės ir laužyt tarybų biurokratijai ragus.
QUOTE(karosiukas @ 2007 06 28, 22:13) Nu ir šūūūūūūū.... ds tie daržai. Tokios buvau nuomonės geros apie Ežerėlį, bet taaaaaip pasišlykštėjau - eisiu ieškot teisybės ir laužyt tarybų biurokratijai ragus. Aš tai ne apie Ežerėlį kalbėjau, o apie Šilą...Ežerėlis tai čia gal jis prie lietuvių mokyklos, apie tą tai aš nieko negirdėjau, bet labai norėčiau ką nors išgirst QUOTE(Lieputė @ 2007 07 02, 15:29) Aš tai ne apie Ežerėlį kalbėjau, o apie Šilą...Ežerėlis tai čia gal jis prie lietuvių mokyklos, apie tą tai aš nieko negirdėjau, bet labai norėčiau ką nors išgirst čia apie Trakų darželį kalbėjau.... Tokia ir tema. manai čia tik apie Lentvarį kalba? NEA..... Nežinau apskritai, kaip čia apie tą Lentvarį kalbėt pradėjo QUOTE(karosiukas @ 2007 07 08, 13:33) čia apie Trakų darželį kalbėjau.... Tokia ir tema. manai čia tik apie Lentvarį kalba? NEA..... Nežinau apskritai, kaip čia apie tą Lentvarį kalbėt pradėjo Nemanau, tik kažkaip susipainiojau... |