Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauja Vilnia: Vilnelė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
gretute703
4u.gif
rege
QUOTE(gretute703 @ 2009 11 29, 18:39)
darzelis kaip ir visi kiti , net pora kartu buvau nugirdus kaip aukletojos saukia ant vaiku, ir nebent kokios aukletojos, o pvz direktores durka, juk jom viskas leidziama  doh.gif
*

O man atrodo, kad jums svarbiau "pavaryt" ant tos aukletojos vien del to, kad ji direktores dukra. Labai gera ta aukletoja, kaip ir visos kitos. O jeigu kada ir saukia kuri, tai kartais su vaikais tik tas ir padeda.
Netikiu, kad jus savo vaikui tik usi pusi sakot unsure.gif
gretute703
[quote=rege,2009 12 30, 10:13]
O man atrodo, kad jums svarbiau "pavaryt" ant tos aukletojos vien del to, kad ji direktores dukra. Labai gera ta aukletoja, kaip ir visos kitos. O jeigu kada ir saukia kuri, tai kartais su vaikais tik tas ir padeda.
Netikiu, kad jus savo vaikui tik usi pusi sakot unsure.gif

na jai jus visiskai nesusipazynusi esat su isakimais ,ka gali daryt aukletojos o kas jom yra uzdrausta, tai nieko padet negaliu, ir manau yra labai didelis skirtumas jkai ant vaiko saukia mama, o kai svetimas zmogus doh.gif . ir be to jai jus tolerojat tai, ir jum yra visiskai vienodai,kai ant jusu vaiko saukia svetimas zmogus ir musa jam per rankas tai numanau kokia rupestunga jus esat mama, maziau tokiu kad butu. ir net nenustebciau jai jus ir esat ta pati aukletoja lotuliukas.gif tongue.gif
rege
QUOTE(gretute703 @ 2010 01 05, 13:46)
[ant jusu vaiko saukia svetimas zmogus ir musa jam per rankas tai numanau kokia rupestunga jus esat mama, maziau tokiu kad butu. ir net nenustebciau jai jus ir esat ta pati aukletoja  lotuliukas.gif  tongue.gif
*

Apie mušimą jus net neužsimenėt, arba tai jūsų fantazijos vaisius. Ir ne jums spresti kokia aš mama. Nesakykit to ko nežinot. O su tais palinkėjimais, "kad mažiau tokių būtų" blink.gif žiūrėkit, kad jums bumerangu negrįžtų.

Sekmės
gretute703
dar ko truko, kad mustu vaikus iki melyniu pvz, o tai kad net per rankas musa ir t.t. jum yra normalui, man pvz ne, o ten savaime aisku visi mes skirtinga poziuri turim i vaiku auginima
rege
Vnz. paskaitykit savo ankstesnes žinutes. Rašėt vieną, dabar visai kitką.

Nemačiau, kad butumet parašiusi, kad kuri nors auklėtoja muštų vaiką iki mėlynių. Rašėt tik apie rėkimą. O jeigu taip buvo, tai tam yra atatinkamos institucijos. Kodėl nesikreipiat į auklėtoją, direktorę, vaikų teisių apsaugos instanciją jeigu jūsų vaiką taip primušė?

gretute703
per rankas rasiau musa, ar gal skaityt nemokat blink.gif
rege
QUOTE(gretute703 @ 2010 01 06, 15:37)
dar ko truko, kad mustu vaikus iki melyniu pvz, o tai kad net per rankas musa ir t.t. jum yra normalui, man pvz ne, o ten savaime aisku visi mes skirtinga poziuri turim i vaiku auginima
*

QUOTE(gretute703 @ 2010 01 07, 10:22)
per rankas rasiau musa, ar gal skaityt nemokat  blink.gif
*

mirksiukas.gif
man atrodo, kad užaštrinat viską ir tiek. Viską galima išspręsti, tik reika pakalbėt su auklėtoją. Mano vaiką muštų, aš kalbėčiau, o kodėl jūs tylite?

Gerai, čia niekam neidomu mūsų pokalbių skaityt. Sekmės ir nebukit tokia pikta 4u.gif
gretute703
4u.gif
gretute703
4u.gif
Omrum
nevesčiau ten niekada ax.gif viešai tikrai nerašysiu kodėl rolleyes.gif
gretute703
wub.gif
***PUZLE***
Ziuriu apie sita darzeli nelabai kas ka papasakoja. Man tai butu toks idomus klausimelis kiek metu reikia laukti eiles i sita darzeli jai jis mums priklauso pagal gyvenama vieta? Pries kiek laiko uzraset savo vaikucius i si darzeli?
***PUZLE***
Tai nieks man neatsakys i kausyma?
Lesia
uzrasiau vaika,kai jam buvo 6 men.Pradejom lankyt nuo 3 metuku.prieme be problemu,be "dovanu" ir pinigeliu "darzalio labui" bigsmile.gif
gretute703
4u.gif
Mikutė
uzrasiau kai buvo 1 metukai, pradejo eiti nuo 2m. be jokiu problemu ir maivimusi
Papildyta:
oi ne i sita darzeli mes eina smile.gif
***PUZLE***
4u.gif
iruncia
QUOTE(Mikutė @ 2010 06 03, 07:11)
uzrasiau kai buvo 1 metukai, pradejo eiti nuo 2m. be jokiu problemu ir maivimusi
Papildyta:
oi ne i sita darzeli  mes eina smile.gif
*

O i koki? biggrin.gif
iruncia
QUOTE(Lera @ 2010 03 01, 20:24)
nevesčiau ten niekada  ax.gif  viešai tikrai nerašysiu kodėl  rolleyes.gif
*

Tai gal galite pasakyti,kokie dalykai lieme toki apsisprendima-ar principiniai,ar elgesys su vaikais? g.gif Nes pradedu fantazuot baisius dalykus,kuriu gal nera biggrin.gif
Gvadelupes mergele
nu baikit jau,tikrai niekas ten nieko nemusa. mano pirma dukryte lanke nuo 2.5 metu ir antra ten uzrasiau. beje pakliuvom be jokiu kysiu ir blato
Papildyta:
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 04 14, 22:38)
Ziuriu apie sita darzeli nelabai kas ka papasakoja. Man tai butu toks idomus klausimelis kiek metu reikia laukti eiles i sita darzeli jai jis mums priklauso pagal gyvenama vieta? Pries kiek laiko uzraset savo vaikucius i si darzeli?
*

uzrasiau pirma dukryte kai buvo gal menuo. paskui tiesiog kas kazkiek lako domedavausi kaip situacija su vietom
iruncia
Mes uzsirasem pagaliau biggrin.gif Is pradziu nuejome i Sauleteki,taciau ten pasake kad be sansu pakliut,nes jau didele mergaite,o ne nuo gimimo atejau (1.3m.)
Tada nuejom i "Vilnele",direktores nebuvo,prieme sekretore, net neklause ar ka tik gimus ar kiek metu. smile.gif Tik paklause kokia gatve musu.Kadangi Parko,tai tiko bigsmile.gif Dave prasyma uzpildyti.Palikau tuscia vieta,kur irasyti nuo kada noreciau kad vaikas lankytu (galvojau cia kada eile ateina blush2.gif ),o sekretore sako,ne cia nuo kada Jus norite,tad pasakiau nuo 2m. Tai reikejo rasyti nuo rugsejo 1d. (jau bus 2.5m.) thumbup.gif Tik liepe butinai iki kitos liepos 1d. pasirodyti,tam kad patvirtinti ar tikrai lankysim si darzeli biggrin.gif (kaip tik ir antraji vaika galesiu jau uzrasyt biggrin.gif )
Tai kad nereikejo nei kysiu,nei pazistamu...Ir nesvarbu kelintu metu gimimo thumbup.gif (po manes buvo ateje tevai,kurie uzrase 2008m. gimimo vaika)Nezinau ar cia man pasiseke,ar tas uzrasymas dar nereiskia,kad nuo tada ir eisim.Gal dar kai eisim 2011m. pasitikslint,pasakys,kad dar ne jusu eile g.gif Bet nemanau(tikiuosi) tongue.gif

Issipleciau,bet man paciai buvo idomu kaip vyksta tas uzrasymas,tai gal kam bus naudinga info bigsmile.gif
gretute703
4u.gif
iruncia
Manau,ne viena mamyte pradejo vesti savo vaikuti i si darzeli nuo rugsejo men. g.gif Nagi,atsiliepkite,kokie ispudziai? biggrin.gif
***PUZLE***
QUOTE(iruncia @ 2010 09 12, 11:41)
Manau,ne viena mamyte pradejo vesti savo vaikuti i si darzeli nuo rugsejo men.  g.gif Nagi,atsiliepkite,kokie ispudziai? biggrin.gif
*

Musu tai neprieme si rudeni, liepe ateiti po metu, bet sakiau eisiu po savaites klaustis gal kas atsisake vietos o jeigu ne tai teks kreiptis i savivaldybe verysad.gif tegul jie pasiulo koki nes lapkiti jau turiu iseiti i darba, aukles samdyti neisgalim o kiti darzeliai net i kalbas nesileidzia nes nepriklauso pagal gyvenama vieta bigsmile.gif
rapugis
Sveikos
Mums pasiseke arba ne, mes papuolem i si darzeli. Uzsirasem kai tik gavom gimimo liudijima, tuoj bus 2 metai ir eisime.
Paskaicius tokius atsiliepimus- musimus iki melyniu , rekimus doh.gif Ar as ko nesupratau blush2.gif .Gal aukletojos nori papildyti bedarbiu gretas??? Nemanau, kad nesaugo darbo vietos, leidzia taip sau elgtis. Kelios kaimynkos, isleidusios po 2 vaikus i si darzeli, labai giria ir direktore, ir aukletojas.
O kad vaikai (didesni darzeliniai) atsilapoje vaiksto, snarglys iki keliu, ta pati maciau.
Beje, gal yra mamyciu is "Pipiriuku" grupes arba zinancios aukletoja, brukstelkit i AZ. Busiu dekinga :
astulka1
ar Šis "darželis" ar "lopšelis darželis? g.gif
ar yra ten lietuviškų grupių?
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 03 01, 22:24)
nevesčiau ten niekada  ax.gif  viešai tikrai nerašysiu kodėl  rolleyes.gif
*

neina jusm parasyti i az, labai jau suintrigavo jusu sakinys "viesai nekomentuosit" blink.gif
parasykit prasau i az, aciu aciu ax.gif 4u.gif
rapugis
QUOTE(astulka1 @ 2010 09 23, 16:27)
ar Šis "darželis" ar "lopšelis darželis?  g.gif
ar yra ten lietuviškų grupių?
Papildyta:
neina jusm parasyti i az, labai jau suintrigavo jusu sakinys "viesai nekomentuosit"  blink.gif
parasykit prasau i az, aciu aciu  ax.gif  4u.gif
*

Lopselis-darzelis, visos grupes Lt. 4u.gif
Aukletojos kalba 3 kalbomis: lietuviu, rusu ir lenku...Bent musu lopsiaus grupeje.

Matyt toks ir komentaras bus, jei neraso viesai lotuliukas.gif
astulka1
QUOTE(rapugis @ 2010 09 23, 18:02)
Lopselis-darzelis, visos grupes Lt. 4u.gif
Aukletojos kalba 3 kalbomis: lietuviu, rusu ir lenku...Bent musu lopsiaus grupeje.
Matyt toks ir komentaras bus, jei neraso viesai lotuliukas.gif
*

aciu 4u.gif
o kaip pats darzelis, jaukus? kaip valdzia tenai?
gretute703
4u.gif
Liinnuutte
mes ir užsirašėm į šitą darželį, tikiuosi gegužės pabaigoj sulauksim teigiamo atsakymo ir mūsų zuikis galės pradėt jį lankyti.. bigsmile.gif
Liinnuutte

o pagal ką labiau orientuojasi direkorė, priimant į grupes vaikus, pagal savo sąrašus ranka rašytus, ar pagal kompe suvestus duomenis? g.gif mes su pavaduotoja šnekėjom ir dokus sutvarkėm tai direktorės nematėm net akyse nes po pietų dirbo šiandien.. beje, mano pažįstama sakė, kad tam daržely teko girdėt, kad tėvai turėjo nupirkt šaldytuvą už tai, kad jų vaikas pradėtų lankyt tą įstaigą. blink.gif
tikiuosi gegužės pabaigoj pati direktorė nepareikalaus kažko panašaus, nes tada tikrai nevesiu jo ten schmoll.gif
***PUZLE***
Sveikos, nuo rugsejo maziukas prades lankyti si darzeli bet pas direktore pamirsau pasiklausti nuo keliu iki keliu dirba darzelis, gal kuri galetu parasyti?
sostine_
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 04 19, 19:08)
Sveikos, nuo rugsejo maziukas prades lankyti si darzeli bet pas direktore pamirsau pasiklausti nuo keliu iki keliu dirba darzelis, gal kuri galetu parasyti?
*

iki 18 tikrai, daugiau negaliu pasakyti, nes atvažiuojam iki 9, pasiimu po 17.
***PUZLE***
QUOTE(sostine_ @ 2011 04 19, 22:54)
iki 18 tikrai, daugiau negaliu pasakyti, nes atvažiuojam iki 9, pasiimu po 17.
*

Aisku, dekui, bet gal dar gali kas parasyti nuo keliu dirba nes bijau kad poto nereiktu veluoti i darba.
gretute703
nuo 6 iki 18 h darzelis dirba 4u.gif
***PUZLE***
QUOTE(gretute703 @ 2011 04 23, 14:30)
nuo 6 iki 18 h darzelis dirba  4u.gif
*

Dekui 4u.gif
buzialis
smile.gif
***PUZLE***
Gal kas yra kurios ves rudeni vaikiukus i si darzeli, i 3-meciu grupe?
Inana2
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 06 04, 15:40)
Gal kas yra kurios ves rudeni vaikiukus i si darzeli, i 3-meciu grupe?
*

Mes kulniuosim nuo rugsejo 4u.gif
***PUZLE***
QUOTE(Inana2 @ 2011 07 05, 16:56)
Mes kulniuosim nuo rugsejo 4u.gif
*

Kaip saunu thumbup.gif gal pateksim i ta pacia grupe mirksiukas.gif
gretute703
4u.gif
-Braskeele
Mes taip pat patekom i si darzeli, eisim nuo rugsejo i "Zirniuku" grupe biggrin.gif
***PUZLE***
QUOTE(-Braskeele @ 2011 07 15, 16:25)
Mes taip pat patekom i si darzeli, eisim nuo rugsejo i "Zirniuku" grupe biggrin.gif
*

Mes i "Saltinelio" grupe eisim nuo rugsejo thumbup.gif
buzialis
Mes žadam eit į 4-čių grupę smile.gif
***PUZLE***
QUOTE(buzialis @ 2011 08 02, 16:35)
Mes žadam eit į 4-čių grupę smile.gif
*

Gal jau zinot i kokia grupe patekot?
buzialis
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 08 02, 16:40)
Gal jau zinot i kokia grupe patekot?
*

nezinau dar, sake rugsejo 1 ateit iki puses desimt , registruos. Va kaz ko tai man neramu darosi. Nors mergyte laukia nesulaukia to darzelio smile.gif
***PUZLE***
QUOTE(buzialis @ 2011 08 10, 21:32)
nezinau dar, sake rugsejo 1 ateit iki puses desimt , registruos. Va kaz ko tai man neramu darosi. Nors mergyte laukia nesulaukia to darzelio smile.gif
*

Kaip idomiai, tai kad grupes buvo sudarytosjau liepos men, tai paskambinau liepos pradzioj ir pasake i kokia grupe mes irasyti esam.
-Braskeele
Jo, mums irgi pasake iskart g.gif
buzialis
Merginos grupe tai paskirta, tik as ziopla nepaklausiau i kokia smile.gif Dar mazius pradejo kalbet , kad jis irgi eis i darzeli.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.