QUOTE(gretute703 @ 2009 11 29, 18:39) darzelis kaip ir visi kiti , net pora kartu buvau nugirdus kaip aukletojos saukia ant vaiku, ir nebent kokios aukletojos, o pvz direktores durka, juk jom viskas leidziama O man atrodo, kad jums svarbiau "pavaryt" ant tos aukletojos vien del to, kad ji direktores dukra. Labai gera ta aukletoja, kaip ir visos kitos. O jeigu kada ir saukia kuri, tai kartais su vaikais tik tas ir padeda. Netikiu, kad jus savo vaikui tik usi pusi sakot
[quote=rege,2009 12 30, 10:13]
O man atrodo, kad jums svarbiau "pavaryt" ant tos aukletojos vien del to, kad ji direktores dukra. Labai gera ta aukletoja, kaip ir visos kitos. O jeigu kada ir saukia kuri, tai kartais su vaikais tik tas ir padeda. Netikiu, kad jus savo vaikui tik usi pusi sakot na jai jus visiskai nesusipazynusi esat su isakimais ,ka gali daryt aukletojos o kas jom yra uzdrausta, tai nieko padet negaliu, ir manau yra labai didelis skirtumas jkai ant vaiko saukia mama, o kai svetimas zmogus QUOTE(gretute703 @ 2010 01 05, 13:46) [ant jusu vaiko saukia svetimas zmogus ir musa jam per rankas tai numanau kokia rupestunga jus esat mama, maziau tokiu kad butu. ir net nenustebciau jai jus ir esat ta pati aukletoja Apie mušimą jus net neužsimenėt, arba tai jūsų fantazijos vaisius. Ir ne jums spresti kokia aš mama. Nesakykit to ko nežinot. O su tais palinkėjimais, "kad mažiau tokių būtų" Sekmės
dar ko truko, kad mustu vaikus iki melyniu pvz, o tai kad net per rankas musa ir t.t. jum yra normalui, man pvz ne, o ten savaime aisku visi mes skirtinga poziuri turim i vaiku auginima
Vnz. paskaitykit savo ankstesnes žinutes. Rašėt vieną, dabar visai kitką.
Nemačiau, kad butumet parašiusi, kad kuri nors auklėtoja muštų vaiką iki mėlynių. Rašėt tik apie rėkimą. O jeigu taip buvo, tai tam yra atatinkamos institucijos. Kodėl nesikreipiat į auklėtoją, direktorę, vaikų teisių apsaugos instanciją jeigu jūsų vaiką taip primušė?
per rankas rasiau musa, ar gal skaityt nemokat
QUOTE(gretute703 @ 2010 01 06, 15:37) dar ko truko, kad mustu vaikus iki melyniu pvz, o tai kad net per rankas musa ir t.t. jum yra normalui, man pvz ne, o ten savaime aisku visi mes skirtinga poziuri turim i vaiku auginima QUOTE(gretute703 @ 2010 01 07, 10:22) man atrodo, kad užaštrinat viską ir tiek. Viską galima išspręsti, tik reika pakalbėt su auklėtoją. Mano vaiką muštų, aš kalbėčiau, o kodėl jūs tylite? Gerai, čia niekam neidomu mūsų pokalbių skaityt. Sekmės ir nebukit tokia pikta
nevesčiau ten niekada
Ziuriu apie sita darzeli nelabai kas ka papasakoja. Man tai butu toks idomus klausimelis kiek metu reikia laukti eiles i sita darzeli jai jis mums priklauso pagal gyvenama vieta? Pries kiek laiko uzraset savo vaikucius i si darzeli?
Tai nieks man neatsakys i kausyma?
uzrasiau vaika,kai jam buvo 6 men.Pradejom lankyt nuo 3 metuku.prieme be problemu,be "dovanu" ir pinigeliu "darzalio labui"
uzrasiau kai buvo 1 metukai, pradejo eiti nuo 2m. be jokiu problemu ir maivimusi
Papildyta: oi ne i sita darzeli mes eina
nu baikit jau,tikrai niekas ten nieko nemusa. mano pirma dukryte lanke nuo 2.5 metu ir antra ten uzrasiau. beje pakliuvom be jokiu kysiu ir blato
Papildyta: QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 04 14, 22:38) Ziuriu apie sita darzeli nelabai kas ka papasakoja. Man tai butu toks idomus klausimelis kiek metu reikia laukti eiles i sita darzeli jai jis mums priklauso pagal gyvenama vieta? Pries kiek laiko uzraset savo vaikucius i si darzeli? uzrasiau pirma dukryte kai buvo gal menuo. paskui tiesiog kas kazkiek lako domedavausi kaip situacija su vietom
Mes uzsirasem pagaliau
Tada nuejom i "Vilnele",direktores nebuvo,prieme sekretore, net neklause ar ka tik gimus ar kiek metu. Tai kad nereikejo nei kysiu,nei pazistamu...Ir nesvarbu kelintu metu gimimo Issipleciau,bet man paciai buvo idomu kaip vyksta tas uzrasymas,tai gal kam bus naudinga info
Manau,ne viena mamyte pradejo vesti savo vaikuti i si darzeli nuo rugsejo men.
QUOTE(iruncia @ 2010 09 12, 11:41) Manau,ne viena mamyte pradejo vesti savo vaikuti i si darzeli nuo rugsejo men. Musu tai neprieme si rudeni, liepe ateiti po metu, bet sakiau eisiu po savaites klaustis gal kas atsisake vietos o jeigu ne tai teks kreiptis i savivaldybe
Sveikos
Mums pasiseke arba ne, mes papuolem i si darzeli. Uzsirasem kai tik gavom gimimo liudijima, tuoj bus 2 metai ir eisime. Paskaicius tokius atsiliepimus- musimus iki melyniu , rekimus O kad vaikai (didesni darzeliniai) atsilapoje vaiksto, snarglys iki keliu, ta pati maciau. Beje, gal yra mamyciu is "Pipiriuku" grupes arba zinancios aukletoja, brukstelkit i AZ. Busiu dekinga : QUOTE(astulka1 @ 2010 09 23, 16:27) ar Šis "darželis" ar "lopšelis darželis? ar yra ten lietuviškų grupių? Papildyta: neina jusm parasyti i az, labai jau suintrigavo jusu sakinys "viesai nekomentuosit" parasykit prasau i az, aciu aciu Lopselis-darzelis, visos grupes Lt. Aukletojos kalba 3 kalbomis: lietuviu, rusu ir lenku...Bent musu lopsiaus grupeje. Matyt toks ir komentaras bus, jei neraso viesai
mes ir užsirašėm į šitą darželį, tikiuosi gegužės pabaigoj sulauksim teigiamo atsakymo ir mūsų zuikis galės pradėt jį lankyti..
o pagal ką labiau orientuojasi direkorė, priimant į grupes vaikus, pagal savo sąrašus ranka rašytus, ar pagal kompe suvestus duomenis? tikiuosi gegužės pabaigoj pati direktorė nepareikalaus kažko panašaus, nes tada tikrai nevesiu jo ten
Sveikos, nuo rugsejo maziukas prades lankyti si darzeli bet pas direktore pamirsau pasiklausti nuo keliu iki keliu dirba darzelis, gal kuri galetu parasyti?
nuo 6 iki 18 h darzelis dirba
Gal kas yra kurios ves rudeni vaikiukus i si darzeli, i 3-meciu grupe?
Mes taip pat patekom i si darzeli, eisim nuo rugsejo i "Zirniuku" grupe
Mes žadam eit į 4-čių grupę
QUOTE(buzialis @ 2011 08 10, 21:32) nezinau dar, sake rugsejo 1 ateit iki puses desimt , registruos. Va kaz ko tai man neramu darosi. Nors mergyte laukia nesulaukia to darzelio Kaip idomiai, tai kad grupes buvo sudarytosjau liepos men, tai paskambinau liepos pradzioj ir pasake i kokia grupe mes irasyti esam.
Jo, mums irgi pasake iskart
Merginos grupe tai paskirta, tik as ziopla nepaklausiau i kokia
|