Sveiki! Gal kas vedat (vedėt) savo vaikučius į šį darželį? Ar tai lietuviškas darželis? Ar būtinas kyšis, kad čia priimtų vaiką? Kaip ten auklėtojos, po kiek vaikų grupėse? Būsiu dėkinga už informacija. Labai lauksiu jūsų atsiliepimų.
Jeigu neklystu,tai aš į šį lopšelį-darželį užrašiau savo sūnelį (jeigu čia buvęs 121) Jis lietuviškas.Na kyšio tikrai nereikėjo,labai maloniai priimė.O vaikų grupės priklausys nuo to kiek vaikučių bus užrašyta.Jis dar nelanko jo,tik 2007 m. pradės lankyti.Mano mama jame kažkada dirbo tai man tas darželis prie širdies
mano vyresnysis lanko si darzeli, ir mazaji i ji uzrasius
tai tikrai lietuviskas darzelis, bet i ji tikrai is anksto reik uzsirasyti, nes darzelyje tikrai grupes dazniausiai perpildytos,lopseliuose apie 15, na o bendrose grupese apie 20, tikrai ne maziau....jei is anksto neuzsirasai be tam tikro itikinimo tikrai nepakliusi, bet tai reiskia, kad turesi kazka nupirkti darzeliui, tikrai ne direktoriai... na o jei esi vienisa, tai tau pirmenybe esu labai patenkinta, vedu pas man gerai pazystama aukletoja, vaikas laaaaaabai noriai ji lanko, ten daug veiklos, daug vaikai turi zaislu ir loginiu uzsiemimu, daznai buna teatrai, yra sokiu burelis taciau girdejau ir blogu atsiliepimu, tai net nezinau, turbut ziurint pas ka pakliusi tiesa turiu pazymeti, kad kiemas laaaaabai prastas QUOTE(beata777 @ 2007 02 18, 21:36) esu labai patenkinta, vedu pas man gerai pazystama aukletoja, vaikas laaaaaabai noriai ji lanko, ten daug veiklos, daug vaikai turi zaislu ir loginiu uzsiemimu, daznai buna teatrai, yra sokiu burelis gal galit parasyt aukletojos varda?
Na mes jau nuo sio rudens pradesime lankyti si darzeli, girdejom visokiu atsiliepimu, bet matysim pagal save kaip kas .O kas del aukletoju, tai sako, kad geriausia yra Birute, labai svelni ir demesinga, mes kaip tik pas ja ir eisime.
mano vaikas pradėjo lankyti šį darželį, grupė "Pipiras", auklėtoja Skaidrė. Kol kas esu patenkinta. Kai ateinam ryte, auklėtoja visad paima ant rankų, nuramina, sako, kad paskui neverkia.Po to žiūrėsim kaip bus.
mes pradedam kita savaite ji lankyti tai bus matyt. Ash pati ji lankiau kazkada ir mama dirbo
Ir mes si darzeli lankom nuo rugsejo pradzios. Esame "Pipiras" grupeje pas aukletoja Skaidre. Kolkas visai neblogai sekasi
QUOTE(ugne77 @ 2007 09 07, 20:54) Musu pradzia irgi sunkoka.Pirma diena dar nieko,o dabar jau kelias dienas ishtisai tvirtina,kad neis,nors aukletoja sako,kad viskas normaliai,priprato jau.Ziuresim,kolkas ash stipri ir kantri QUOTE(ZuveleVarduVanda @ 2007 10 04, 13:31) Musu pradzia irgi sunkoka.Pirma diena dar nieko,o dabar jau kelias dienas ishtisai tvirtina,kad neis,nors aukletoja sako,kad viskas normaliai,priprato jau.Ziuresim,kolkas ash stipri ir kantri Na mes irgi lyg jau ir nieko, rytais dar truputi, kol mane mato paliudim, o poto aukletoja sako, kad viskas gerai labai. Su vaikais zaidzia, aisku ne su visais, mat jau teko ir skirti su vienu berniuku, darbelius atlieka super gerai, ant kiek is namu atejom nelabai daug mokedami, tai per pusantro men tikrai daug pasiekem, labai graziai piesti pradejo, spalvoti , lipdyti, net neitiketina kazkaip, o ir valgo gerai, ko labai bijojau, mat buvo nevalgus namuose. Zodziu viskas puiku, aukletoja gera labai. Namuose daug pasakoja jis mums apie darzeli, sako patinka jam ten, bet vis dar tos rytines asareles kartais parieda
labas, o pries kiek laiko reikia uzsirasyti, gal zinot?
Sveikos tai ir mane domina ar dideli "ikainiai" patekimo i darzeli, planuojame pakeisti gyvenamaja vieta, o noretume rudeni jau ir eiti i darzeli, turbut jau net neverta tiketis?
QUOTE(gabute @ 2008 02 22, 18:10) Sveikos tai ir mane domina ar dideli "ikainiai" patekimo i darzeli, planuojame pakeisti gyvenamaja vieta, o noretume rudeni jau ir eiti i darzeli, turbut jau net neverta tiketis? Na va vakar nuvaziavau į darzelį vaikiukus savo uzrašyti, tai vietu nėra aišku maziuka uzrašė nuo tryjų metų, na o su dičke tai sunkoka, na kad priimtu tai reikia aišku kazka darzeliui padaryti, na mums uzmojo tai QUOTE(Antonina @ 2008 02 28, 15:15) Na va vakar nuvaziavau į darzelį vaikiukus savo uzrašyti, tai vietu nėra aišku maziuka uzrašė nuo tryjų metų, na o su dičke tai sunkoka, na kad priimtu tai reikia aišku kazka darzeliui padaryti, na mums uzmojo tai Vau QUOTE(ugne77 @ 2008 02 29, 12:26) Vau Jo ir as nustebau aisku QUOTE(ugne77 @ 2008 02 29, 12:26) Vau As nevedziau i sita darzeli butent del labai nekukliu direktores uzmoju QUOTE(maka @ 2008 03 12, 12:36) As nevedziau i sita darzeli butent del labai nekukliu direktores uzmoju Čia tai su Jumis sutinku
mano grazuole ir lanko sita darzeli, bet nieko gero apie ji negaliu pasakyt
QUOTE(krizzzta @ 2008 03 19, 13:35) mano grazuole ir lanko sita darzeli, bet nieko gero apie ji negaliu pasakyt Na aš irgi norėjau čia vesti savo maziukus, bet ir gerai, kad nepriėmė Sekmės pasirenkant gera darzelį QUOTE(maka @ 2008 03 12, 13:36) As nevedziau i sita darzeli butent del labai nekukliu direktores uzmoju Paskaiciau cia jūsų pasisakymus apie reikalaujamus kyšius ir
[quote=ugne77,2008 04 17, 13:23]
Paskaiciau cia jūsų pasisakymus apie reikalaujamus kyšius ir Sutinku
Mano dukryte nuo rugsejo 1 eis i si darzeli. siandien buvau uzsukusi ir net nustebau- plastikiniai langai visur, koridoriujue naujus tapetus klijoja. Zodziu, remontas vyksta
o mes nuo kitu metu rugsejo menesio ruosiames lankit sita darzeli. ten vyro mociute puse savo gyvenimo pradirbo. man irgi ten nelab kiemas patiko, tikios po tu visu remontu paciame darzelije ir kiema pagrazins.
Savo sūnelį nuo rugsėjo pradėjau leisti į šitą l/d. Kolkas dar lopšelinukas, bet pasitaikė nuostabi auklėtoja Rasa. Labai šilta ir meili vaikučiams, kai reikia sudrausmina. Aplamai, labai pasisekė su grupės "Žirniukas" kolektyvu. Grupėje yra 17 vaikučių, bet šaltuoju sezono metu jų pilnai nesusirenka - serga.
Kas liečia kyšius, tai mums neteko jo duoti, nes vaikutį buvau užrašiusi nuo pat gimimo ir gyvenam kaiminystėj. Pati direktorė sakė viešai, kad tiek mūsų grupėje, tiek kitose priėmė dar po papildomai keletą vaikučių, o tėveliai už tai turėjo kąnors reikalinga nupirkti darželio viduj remontuoti ar prisidėti remontuojant. Už tai ir darželis iš vidaus tvarkingai atrodo Kas liečia maitinimą, tai kiek man teko matyti, maistas įvairus ir mano vaikas tikrai nelieka alkanas. Nors jis yra iš gan išrankiųjų. Jei dar kas domina, klauskit, gal galėsiu atsakyti
As irgi planuoju ten vesti savo dukryte, tik liko uzrasyt, vis neprisiruosiu:wub: Kiek pasakojo kaimyne, tai ten organizuojamos neblogos sventes ir aukletojos geros, del maisto nieko blogo negirdejau.
Labas visoms, parasykit prasau kaip darzelis siai dienai - ar pasikeites? ir duokit instrukciju kaip uzrasymas vykdomas- ar ten reikia paskambinti is anksto tartis, ar tiesiog darbo dienos metu galima pas dir. uzeiti, ar leidzia darzeli apziureti, kokiu dokumentu praso; ar daznai serga jusu ten lankantys vaikuciai; ar patenkinti aukletojomis; koks menesinis mokestis ir ar praso dar kasmenesi kazka papildomai moketi ar nupirkti?
Is anksto aciu Jums.
Dukryte nuo rudens eina i si darzeli. Labai-labai patinka, net savaitgali praso nuvesti ja pas teta
mano pupai rytoj pirma diena darzelyje, paziuresiu kaip bus ar pripras. iki rugsejo bus dar lopselije, idomu i kokia grupe papuls. labai pergyvenu kaip ji ten be manes ar pripras, nes siaip visada tik su manim. buvau uzsukus tenai, bet labai trumpam, tai visai nieko pasirode, graziai sutvarkyta, suremontuota, paziuresim kaip mum sekses
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 05, 15:48) mano pupai rytoj pirma diena darzelyje, paziuresiu kaip bus ar pripras. iki rugsejo bus dar lopselije, idomu i kokia grupe papuls. labai pergyvenu kaip ji ten be manes ar pripras, nes siaip visada tik su manim. buvau uzsukus tenai, bet labai trumpam, tai visai nieko pasirode, graziai sutvarkyta, suremontuota, paziuresim kaip mum sekses parasyk butinai kaip seksis. Saviski planavom i lopseli vesti, labai norejau nuo sio pavasario, bet uzrase tik nuo rugsejo, nors rasemes tik vaikui gimus, sake anksciau negali priimti Buciau labai dekinga jei pasidalintumet ispudziais
na va pabuvom darzelija tik 4 dienas ir susirgom, pagavom virusa, tai iki siol sergam, o sekasi gan neblogai, aukle RASA tai labai maloni, kaip pasirode.na mes ir buvom tik nuo rugsejo uzsirase, bet ten kaip ir musu promociute visa gyvenima pradirbo, tai pakalbejus ir prieme
Na taip, šį darželį dabar paremontavo, mano jau dičkis, eis į paruošiamąją grupę nuo rudens, lankom jau du metai. Man ir mano vaikui darželyje labai patinka aukletojos, kiek girdėjau o ir mūsų yra tikrai šaunios ir geros, užsiema su jais, prigalvoja visokios veiklos, visokių įdomybių. Sutvarkė šįmet truputėli viduje, sudėjo langus, išdažė naujai, o ir grupėse pasitvarkė neblogai visai. Lauke irgi pastatė supynes naujas, bet bėda yra tame, kad į darželį vakarais patenka kas nori, tai jaunimas, paaugliai žinoma viską laužo, niokoja, juk jiems nieko negalima nėra. Ar gali čia kažką padaryti ar pastatyti, kai nėra kas visą tai prižiūri ir t.t. Na o kas liečia maitinimą, tai jis puikus, mano vaikas visad viska suvalgo, kai pareina visad pasiteirauju ką valgė, tai meniu iš tiesų įvairus ir visai neblogas.
O nuo keliu metu priima vaikucius?
Vaikucius priima nuo 2 metuku.
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 05, 16:48) mano pupai rytoj pirma diena darzelyje, paziuresiu kaip bus ar pripras. iki rugsejo bus dar lopselije, idomu i kokia grupe papuls. labai pergyvenu kaip ji ten be manes ar pripras, nes siaip visada tik su manim. buvau uzsukus tenai, bet labai trumpam, tai visai nieko pasirode, graziai sutvarkyta, suremontuota, paziuresim kaip mum sekses Na ir kaip jums sekasi darzelyje?
o mesi i sita darzeli tikiuosi pataikysime 2011 metais, kai mums sueis 2 metukai
Labukas, norėjau paklausti, jeigu į darželį priema nuo dvejų metukų, mum sausį sukanka dveji. Tai iškart ir eiti galime ar reikia iki rugsėjo laukti?
Mums irgi sausio men sukaks 2 m. Uzsirasem kai tik gime vaikas,i darzeli eisim rugsejo men. Direktore sake ateiti rugpjucio pabaigoj - suzinosim kokia grupe aukletoja..
darzelis kaip ir visi kiti , net pora kartu buvau nugirdus kaip aukletojos saukia ant vaiku, ir nebent kokios aukletojos, o pvz direktores durka, juk jom viskas leidziama
|