Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauja Vilnia: Vilnelė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
bitute***
Sveiki! Gal kas vedat (vedėt) savo vaikučius į šį darželį? Ar tai lietuviškas darželis? Ar būtinas kyšis, kad čia priimtų vaiką? Kaip ten auklėtojos, po kiek vaikų grupėse? Būsiu dėkinga už informacija. Labai lauksiu jūsų atsiliepimų.
ROMA'ntike
Jeigu neklystu,tai aš į šį lopšelį-darželį užrašiau savo sūnelį (jeigu čia buvęs 121) Jis lietuviškas.Na kyšio tikrai nereikėjo,labai maloniai priimė.O vaikų grupės priklausys nuo to kiek vaikučių bus užrašyta.Jis dar nelanko jo,tik 2007 m. pradės lankyti.Mano mama jame kažkada dirbo tai man tas darželis prie širdies wub.gif
Kipsiuke
mano vyresnysis lanko si darzeli, ir mazaji i ji uzrasius
tai tikrai lietuviskas darzelis, bet i ji tikrai is anksto reik uzsirasyti, nes darzelyje tikrai grupes dazniausiai perpildytos,lopseliuose apie 15, na o bendrose grupese apie 20, tikrai ne maziau....jei is anksto neuzsirasai be tam tikro itikinimo tikrai nepakliusi, bet tai reiskia, kad turesi kazka nupirkti darzeliui, tikrai ne direktoriai...
na o jei esi vienisa, tai tau pirmenybe
esu labai patenkinta, vedu pas man gerai pazystama aukletoja, vaikas laaaaaabai noriai ji lanko, ten daug veiklos, daug vaikai turi zaislu ir loginiu uzsiemimu, daznai buna teatrai, yra sokiu burelis
taciau girdejau ir blogu atsiliepimu, tai net nezinau, turbut ziurint pas ka pakliusi
tiesa turiu pazymeti, kad kiemas laaaaabai prastas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
NI-KO
QUOTE(beata777 @ 2007 02 18, 21:36)
esu labai patenkinta, vedu pas man gerai pazystama aukletoja, vaikas laaaaaabai noriai ji lanko, ten daug veiklos, daug vaikai turi zaislu ir loginiu uzsiemimu, daznai buna teatrai, yra sokiu burelis

gal galit parasyt aukletojos varda?
ugne77
Na mes jau nuo sio rudens pradesime lankyti si darzeli, girdejom visokiu atsiliepimu, bet matysim pagal save kaip kas .O kas del aukletoju, tai sako, kad geriausia yra Birute, labai svelni ir demesinga, mes kaip tik pas ja ir eisime.
ugne77
smile.gif Na stai, mes jau lankome si darzeli, tik sekasi nekaip, nes mano maziukas niekaip negali suprasti, kodel as ji ten palieku, kodel jis vienas lieka, be manes, mat namie buvo beveik 4 metelius. Nuolat verkia, jau is vakaro praso nevesti, su vaikais is viso nezaidzia, ir nenori sako.Laukia manes.O aukletoja atrodo nieko tokia visai, na dar tik pradzia, matysim veliau.Galbut dar kas nors pradejo lankyti si darzeli, kaip jusu vaikams sekasi, kaip jie pripranta, kaip elgiasi, pasidalinkim informacija ir patirimais. 4u.gif man kazko visai neramu, kad jis taip, na ir visa si savaite namie nieko kito nesneka, tik kad nepalikit manes ten, ar pasiimsit, ir taip kas inute, nu matau vaikui sunku.Na o siandiena jis susirgo, temp. 39, ir nezinau, ar cia persalo kur, ar cia nuo isgyvenimu siu. verysad.gif
alka
mano vaikas pradėjo lankyti šį darželį, grupė "Pipiras", auklėtoja Skaidrė. Kol kas esu patenkinta. Kai ateinam ryte, auklėtoja visad paima ant rankų, nuramina, sako, kad paskui neverkia.Po to žiūrėsim kaip bus.
ax.gif
ZuveleVarduVanda
mes pradedam kita savaite ji lankyti tai bus matyt. Ash pati ji lankiau kazkada ir mama dirbo rolleyes.gif
rege
Ir mes si darzeli lankom nuo rugsejo pradzios. Esame "Pipiras" grupeje pas aukletoja Skaidre. Kolkas visai neblogai sekasi smile.gif
ZuveleVarduVanda
QUOTE(ugne77 @ 2007 09 07, 20:54)
smile.gif  Na stai, mes jau lankome si darzeli, tik sekasi nekaip, nes mano maziukas niekaip negali suprasti, kodel as ji ten palieku, kodel jis vienas lieka, be manes, mat namie buvo beveik 4 metelius. Nuolat verkia, jau is vakaro praso nevesti, su vaikais is viso nezaidzia, ir nenori sako.Laukia manes.O aukletoja atrodo nieko tokia visai, na dar tik pradzia, matysim veliau.Galbut dar kas nors pradejo lankyti si darzeli, kaip jusu vaikams sekasi, kaip jie pripranta, kaip elgiasi, pasidalinkim informacija ir patirimais.  4u.gif  man kazko visai neramu, kad jis taip, na ir visa si savaite namie nieko kito nesneka, tik kad nepalikit manes ten, ar pasiimsit, ir taip kas inute, nu matau vaikui sunku.Na o siandiena jis susirgo, temp. 39, ir nezinau, ar cia persalo kur, ar cia nuo isgyvenimu siu.  verysad.gif
*

Musu pradzia irgi sunkoka.Pirma diena dar nieko,o dabar jau kelias dienas ishtisai tvirtina,kad neis,nors aukletoja sako,kad viskas normaliai,priprato jau.Ziuresim,kolkas ash stipri ir kantri rolleyes.gif
ugne77
QUOTE(ZuveleVarduVanda @ 2007 10 04, 13:31)
Musu pradzia irgi sunkoka.Pirma diena dar nieko,o dabar jau kelias dienas ishtisai tvirtina,kad neis,nors aukletoja sako,kad viskas normaliai,priprato jau.Ziuresim,kolkas ash stipri ir kantri  rolleyes.gif
*

Na mes irgi lyg jau ir nieko, rytais dar truputi, kol mane mato paliudim, o poto aukletoja sako, kad viskas gerai labai. Su vaikais zaidzia, aisku ne su visais, mat jau teko ir skirti su vienu berniuku, darbelius atlieka super gerai, ant kiek is namu atejom nelabai daug mokedami, tai per pusantro men tikrai daug pasiekem, labai graziai piesti pradejo, spalvoti , lipdyti, net neitiketina kazkaip, o ir valgo gerai, ko labai bijojau, mat buvo nevalgus namuose. Zodziu viskas puiku, aukletoja gera labai. Namuose daug pasakoja jis mums apie darzeli, sako patinka jam ten, bet vis dar tos rytines asareles kartais parieda verysad.gif
amysiona
labas, o pries kiek laiko reikia uzsirasyti, gal zinot?
ugne77
QUOTE(amysiona @ 2007 11 13, 23:05)
labas, o pries kiek laiko reikia uzsirasyti, gal zinot?
*

Su uzsirasymais ir vietomis sunkoka ten, kiek zinau, aisku reiketu uzrasyti vaika jam tik gimus, kaip man cia pasake, bet seip reiketu eiti pas pavaduotoja darzelio ir kalbetis.
ZuveleVarduVanda
QUOTE(ugne77 @ 2008 01 10, 13:28)
Su uzsirasymais ir vietomis sunkoka ten, kiek zinau, aisku reiketu uzrasyti vaika jam tik gimus, kaip man cia pasake, bet seip reiketu eiti pas pavaduotoja darzelio ir kalbetis.
*

REIKIA EITI PAS DIREKTORE TIESIAI. AS SIAIP RASIAU KAI MAZULEI BUVO 5 MEN
gabute
Sveikos tai ir mane domina ar dideli "ikainiai" patekimo i darzeli, planuojame pakeisti gyvenamaja vieta, o noretume rudeni jau ir eiti i darzeli, turbut jau net neverta tiketis? doh.gif verysad.gif
Antonina
QUOTE(gabute @ 2008 02 22, 18:10)
Sveikos tai ir mane domina ar dideli "ikainiai" patekimo i darzeli, planuojame pakeisti gyvenamaja vieta, o noretume rudeni jau ir eiti i darzeli, turbut jau net neverta tiketis? doh.gif  verysad.gif
*

Na va vakar nuvaziavau į darzelį vaikiukus savo uzrašyti, tai vietu nėra aišku maziuka uzrašė nuo tryjų metų, na o su dičke tai sunkoka, na kad priimtu tai reikia aišku kazka darzeliui padaryti, na mums uzmojo tai blink.gif oho, na čia nenoriu rašyti bet apitiksliai paskaičiavus kokie 600lt. tai va iki ko dasigivenom verysad.gif
ugne77
QUOTE(Antonina @ 2008 02 28, 15:15)
Na va vakar nuvaziavau į darzelį vaikiukus savo uzrašyti, tai vietu nėra aišku maziuka uzrašė nuo tryjų metų, na o su dičke tai sunkoka, na kad priimtu tai reikia aišku kazka darzeliui padaryti, na mums uzmojo tai  blink.gif oho, na čia nenoriu rašyti bet apitiksliai paskaičiavus kokie 600lt. tai va iki ko dasigivenom verysad.gif
*

Vau unsure.gif nieko sau, kad tiek pirma syki girdziu, na teko girdeti, kad ten kilimo papraso (kas jau atrtodo labai labai daug), bet kad iki tokiu sumu, nu nieko sau, sakyciau jau nagloka cia. Cia tiek pradziai, o kur dar pas aukletoja sarasiukas, kuris irgi nera trumpas ir pigus schmoll.gif .
Antonina
QUOTE(ugne77 @ 2008 02 29, 12:26)
Vau  unsure.gif  nieko sau, kad tiek pirma syki girdziu, na teko girdeti, kad ten kilimo papraso (kas jau atrtodo labai labai daug), bet kad iki tokiu sumu, nu nieko sau, sakyciau jau nagloka cia. Cia tiek pradziai, o kur dar pas aukletoja sarasiukas, kuris irgi nera trumpas ir pigus  schmoll.gif  .
*

Jo ir as nustebau aisku blink.gif na bet tikiuosi kaip nors susitarsiu g.gif bet uz tiek tai tikrai nesutiksiu schmoll.gif
oki_doki
QUOTE(Antonina @ 2008 03 02, 21:08)
Jo ir as nustebau aisku  blink.gif na bet tikiuosi kaip nors susitarsiu g.gif bet uz tiek tai tikrai nesutiksiu schmoll.gif
*

labas paneles, norejau paklaust sys darzelis netoli poliklinikos randasi?
Antonina
QUOTE(oki_doki @ 2008 03 12, 11:31)
labas paneles, norejau paklaust sys darzelis netoli poliklinikos randasi?
*

Jo šalia poliklinikos 4u.gif reikia pakilti į kalna ir ten tas darzelis
maka
QUOTE(ugne77 @ 2008 02 29, 12:26)
Vau  unsure.gif  nieko sau, kad tiek pirma syki girdziu, na teko girdeti, kad ten kilimo papraso (kas jau atrtodo labai labai daug), bet kad iki tokiu sumu, nu nieko sau, sakyciau jau nagloka cia. Cia tiek pradziai, o kur dar pas aukletoja sarasiukas, kuris irgi nera trumpas ir pigus  schmoll.gif  .
*

As nevedziau i sita darzeli butent del labai nekukliu direktores uzmoju blink.gif Mums buvo pareiksta, kad darzeliui reikia priekabos juodzemio biggrin.gif Zodziu, afigiela ponia doh.gif Tad teko pavezioti i miesta, kur prieme be problemu ir zymiai mazesnem sanaudom ax.gif
Antonina
QUOTE(maka @ 2008 03 12, 12:36)
As nevedziau i sita darzeli butent del labai nekukliu direktores uzmoju  blink.gif Mums buvo pareiksta, kad darzeliui reikia priekabos juodzemio biggrin.gif Zodziu, afigiela ponia  doh.gif Tad teko pavezioti i miesta, kur prieme be problemu ir zymiai mazesnem sanaudom  ax.gif
*

Čia tai su Jumis sutinku thumbup.gif uzmojai afigenni g.gif . Aš irgi nuvaziavau šiandien į senamiestį darzelį :PASAGĖLĖ" Vokiečių g. randasi, priėmė be problemu ir direktorė labai maloni, nuo rytojaus jau pradedame lankyti thumbup.gif
krizzzta
mano grazuole ir lanko sita darzeli, bet nieko gero apie ji negaliu pasakyt verysad.gif aukletoja nebloga, bet visa kita tai nieko gero....
Antonina
QUOTE(krizzzta @ 2008 03 19, 13:35)
mano grazuole ir lanko sita darzeli, bet nieko gero apie ji negaliu pasakyt  verysad.gif aukletoja nebloga, bet visa kita tai nieko gero....
*

Na aš irgi norėjau čia vesti savo maziukus, bet ir gerai, kad nepriėmė ax.gif Savo vyriaujiąją dabar vezioju į mieatą "Pasagėlę" labai puikus, jaukus darzelis ir priėmė be jokių kyšių ir derektorė labai maloni, dukrytė net namo nenori eiti va tik keliasi sunkiai. Ir maziuka savo vesiu į miestą, jau uzrašiau nuo 2.5 m. tik į kitą, nes šis darzelis tik nuo tryjų metukų.
Sekmės pasirenkant gera darzelį thumbup.gif
ugne77
QUOTE(maka @ 2008 03 12, 13:36)
As nevedziau i sita darzeli butent del labai nekukliu direktores uzmoju  blink.gif Mums buvo pareiksta, kad darzeliui reikia priekabos juodzemio biggrin.gif Zodziu, afigiela ponia  doh.gif Tad teko pavezioti i miesta, kur prieme be problemu ir zymiai mazesnem sanaudom  ax.gif
*

Paskaiciau cia jūsų pasisakymus apie reikalaujamus kyšius ir unsure.gif , apakus, jei taip galima išsireikšti, net nepagalvočiau, nu bet dar juodžemio paprašyti, hm. Šeip pats darželis tasi tikrai toks varganokas, ir lauke nei supynių padorių nei ką, rodos, kad jiems visiskai neskiriama pinigelių, anei lito.Vis tik reikia ir reikia ir reikia, tai to, tai ano. Mane vienintelis ramina, kad aukletoją turim gerą, vaikas mėgsta,, bet daugiau tai praktiškai nieko. g.gif
Lesia
[quote=ugne77,2008 04 17, 13:23]
Paskaiciau cia jūsų pasisakymus apie reikalaujamus kyšius ir unsure.gif , apakus, jei taip galima išsireikšti, net nepagalvočiau, nu bet dar juodžemio paprašyti, hm. Šeip pats darželis tasi tikrai toks varganokas, ir lauke nei supynių padorių nei ką, rodos, kad jiems visiskai neskiriama pinigelių, anei lito.Vis tik reikia ir reikia ir reikia, tai to, tai ano.

verysad.gif
Sutinku
svilana
Mano dukryte nuo rugsejo 1 eis i si darzeli. siandien buvau uzsukusi ir net nustebau- plastikiniai langai visur, koridoriujue naujus tapetus klijoja. Zodziu, remontas vyksta thumbup.gif
gretute703
o mes nuo kitu metu rugsejo menesio ruosiames lankit sita darzeli. ten vyro mociute puse savo gyvenimo pradirbo. man irgi ten nelab kiemas patiko, tikios po tu visu remontu paciame darzelije ir kiema pagrazins.
zi-zi
Savo sūnelį nuo rugsėjo pradėjau leisti į šitą l/d. Kolkas dar lopšelinukas, bet pasitaikė nuostabi auklėtoja Rasa. Labai šilta ir meili vaikučiams, kai reikia sudrausmina. Aplamai, labai pasisekė su grupės "Žirniukas" kolektyvu. Grupėje yra 17 vaikučių, bet šaltuoju sezono metu jų pilnai nesusirenka - serga.

Kas liečia kyšius, tai mums neteko jo duoti, nes vaikutį buvau užrašiusi nuo pat gimimo ir gyvenam kaiminystėj. Pati direktorė sakė viešai, kad tiek mūsų grupėje, tiek kitose priėmė dar po papildomai keletą vaikučių, o tėveliai už tai turėjo kąnors reikalinga nupirkti darželio viduj remontuoti ar prisidėti remontuojant. Už tai ir darželis iš vidaus tvarkingai atrodo thumbup.gif Taip pat sudėtos grupėse žaliuzės, čia jau teko visiems mestis.

Kas liečia maitinimą, tai kiek man teko matyti, maistas įvairus ir mano vaikas tikrai nelieka alkanas. Nors jis yra iš gan išrankiųjų.

Jei dar kas domina, klauskit, gal galėsiu atsakyti mirksiukas.gif
buzialis
As irgi planuoju ten vesti savo dukryte, tik liko uzrasyt, vis neprisiruosiu:wub: Kiek pasakojo kaimyne, tai ten organizuojamos neblogos sventes ir aukletojos geros, del maisto nieko blogo negirdejau.
Aistulis
Labas visoms, parasykit prasau kaip darzelis siai dienai - ar pasikeites? ir duokit instrukciju kaip uzrasymas vykdomas- ar ten reikia paskambinti is anksto tartis, ar tiesiog darbo dienos metu galima pas dir. uzeiti, ar leidzia darzeli apziureti, kokiu dokumentu praso; ar daznai serga jusu ten lankantys vaikuciai; ar patenkinti aukletojomis; koks menesinis mokestis ir ar praso dar kasmenesi kazka papildomai moketi ar nupirkti?
Is anksto aciu Jums.
svilana
Dukryte nuo rudens eina i si darzeli. Labai-labai patinka, net savaitgali praso nuvesti ja pas teta biggrin.gif Su direktore geriau susitarti telefonu, nes daznai jos nebuna vietoje, ir reikia tureti vaiko gimimo liudijimo kopija.
gretute703
mano pupai rytoj pirma diena darzelyje, paziuresiu kaip bus ar pripras. iki rugsejo bus dar lopselije, idomu i kokia grupe papuls. labai pergyvenu kaip ji ten be manes ar pripras, nes siaip visada tik su manim. buvau uzsukus tenai, bet labai trumpam, tai visai nieko pasirode, graziai sutvarkyta, suremontuota, paziuresim kaip mum sekses smile.gif
gretute703
4u.gif
sim-a
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 05, 15:48)
mano pupai rytoj pirma diena darzelyje, paziuresiu kaip bus ar pripras. iki rugsejo bus dar lopselije, idomu i kokia grupe papuls. labai pergyvenu kaip ji ten be manes ar pripras, nes siaip visada tik su manim. buvau uzsukus tenai, bet labai trumpam, tai visai nieko pasirode, graziai sutvarkyta, suremontuota, paziuresim kaip mum sekses  smile.gif
*

parasyk butinai kaip seksis. Saviski planavom i lopseli vesti, labai norejau nuo sio pavasario, bet uzrase tik nuo rugsejo, nors rasemes tik vaikui gimus, sake anksciau negali priimti g.gif o jus matau prieme nuo pavasario thumbup.gif Bet mes nesiskundziam, lankom jau nuo rugsejo menesio privatu darzeli kuriuo labai patenkinti esam, tai galvoju kad gal is vis i lopsiuka nevesim. idomu kaip tame lopsiuke su aukletoju demesiu? ar labai vaikai verkia? kuo jie ten uzsiima, ar yra kokiu pamokeliu? 4u.gif
Buciau labai dekinga jei pasidalintumet ispudziais 4u.gif
gretute703
na va pabuvom darzelija tik 4 dienas ir susirgom, pagavom virusa, tai iki siol sergam, o sekasi gan neblogai, aukle RASA tai labai maloni, kaip pasirode.na mes ir buvom tik nuo rugsejo uzsirase, bet ten kaip ir musu promociute visa gyvenima pradirbo, tai pakalbejus ir prieme ax.gif . miegot darzelija mano mazylis ejo jau antra diena, vienu zodziu gan greit priprato, tik bijau kad per sirgima neatprastu
gretute703
4u.gif
ugne77
Na taip, šį darželį dabar paremontavo, mano jau dičkis, eis į paruošiamąją grupę nuo rudens, lankom jau du metai. Man ir mano vaikui darželyje labai patinka aukletojos, kiek girdėjau o ir mūsų yra tikrai šaunios ir geros, užsiema su jais, prigalvoja visokios veiklos, visokių įdomybių. Sutvarkė šįmet truputėli viduje, sudėjo langus, išdažė naujai, o ir grupėse pasitvarkė neblogai visai. Lauke irgi pastatė supynes naujas, bet bėda yra tame, kad į darželį vakarais patenka kas nori, tai jaunimas, paaugliai žinoma viską laužo, niokoja, juk jiems nieko negalima nėra. Ar gali čia kažką padaryti ar pastatyti, kai nėra kas visą tai prižiūri ir t.t. Na o kas liečia maitinimą, tai jis puikus, mano vaikas visad viska suvalgo, kai pareina visad pasiteirauju ką valgė, tai meniu iš tiesų įvairus ir visai neblogas. drinks_cheers.gif
gretute703
4u.gif
Gigle
O nuo keliu metu priima vaikucius? smile.gif
svilana
Vaikucius priima nuo 2 metuku. smile.gif
gretute703
4u.gif
gretute703
4u.gif
ugne77
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 05, 16:48)
mano pupai rytoj pirma diena darzelyje, paziuresiu kaip bus ar pripras. iki rugsejo bus dar lopselije, idomu i kokia grupe papuls. labai pergyvenu kaip ji ten be manes ar pripras, nes siaip visada tik su manim. buvau uzsukus tenai, bet labai trumpam, tai visai nieko pasirode, graziai sutvarkyta, suremontuota, paziuresim kaip mum sekses  smile.gif
*

Na ir kaip jums sekasi darzelyje? ax.gif
Devilscat
o mesi i sita darzeli tikiuosi pataikysime 2011 metais, kai mums sueis 2 metukai smile.gif
great_one
Labukas, norėjau paklausti, jeigu į darželį priema nuo dvejų metukų, mum sausį sukanka dveji. Tai iškart ir eiti galime ar reikia iki rugsėjo laukti?
Misia
Mums irgi sausio men sukaks 2 m. Uzsirasem kai tik gime vaikas,i darzeli eisim rugsejo men. Direktore sake ateiti rugpjucio pabaigoj - suzinosim kokia grupe aukletoja.. 4u.gif
great_one
QUOTE(Misia @ 2009 11 06, 08:17)
Mums irgi sausio men sukaks 2 m. Uzsirasem kai tik gime vaikas,i darzeli eisim rugsejo men. Direktore sake ateiti rugpjucio pabaigoj - suzinosim kokia grupe aukletoja.. 4u.gif
*

As irgi ja uzrasiau kai 4 menesiai buvo. O tu dar ejai klausti kas kaip?
ingrid.siukis
QUOTE(Devilscat @ 2009 10 23, 20:43)
o mesi i sita darzeli tikiuosi pataikysime 2011 metais, kai mums sueis 2 metukai  smile.gif
*

O mes ir norime i sita darzeli pakliuti,du metukai bus 2011 .Gyvename naujoje vilnioje.O cia kurioje vietoje jis yra? pakeliui i grigaicius,pries naujai atrestauruota baznycia?
gretute703
darzelis kaip ir visi kiti , net pora kartu buvau nugirdus kaip aukletojos saukia ant vaiku, ir nebent kokios aukletojos, o pvz direktores durka, juk jom viskas leidziama doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.