Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauja Vilnia: Saulėtekis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
bitute***
Sveiki! Gal kas vedat (vedėt) savo vaikučius į šį darželį? Ar tai lietuviškas darželis? Ar būtinas kyšis, kad čia priimtų vaiką? Kaip ten auklėtojos, po kiek vaikų grupėse? Būsiu dėkinga už informacija. Labai lauksiu jūsų atsiliepimų.
persefone
Darželyje yra lietuviškos grupės. Gali būti viena o gali būti dvi grupės. Grupėj po 20 vaikų. Tai tiek.
bitute***
Tavo maze gal lanko si darzeli? Kaip ten aukletojos? Ar priima laisvai, ar tik su maiseliu ar vokeliu? 4u.gif
javitukas
Sveikutės. Aš pati vedu savo sūnų į „Saulėtekį“. Labai džiaugiuosi, nes puikios auklėtojos. O pakliūti į šį arželį yra labai sunku, būtina gimus vaikeliui iškart užrašyti. Jeigu gimstate metų pradžioje, tai aišku būsit sąrašo pradžioje ir didesnė tikimybė pakliūti, tačiau, jeigu metų antroje pusėje, kaip kad mes, tai oi, oi, oi...
Kariste
Labuka, negaliu sakyt kad labai jau mus sunkiai priėmė, nuėjom liepos mėnesį ir nuo spalio daba žadam jau pradėt eiti. Man pasirodė labai nieko ir auklėtoja ir direktorė. Tikiuosi kad po savaitės nuomonė apie jas nepasikeis. smile.gif
ugne77
Sveikos, sakykit, kaip padetis siame darzelyje siuo metu, ar imanoma nuo birzelio pradzios uzrasyti vaika, aisku uz kysi? g.gif
Editoshka
mano sunus lanke si darzeli.man nepatiko verysad.gif
Dykuma5
mano vaikas ir dabar lanko šį darželį. sunku be pažįstamų į jį patekti, ypač jei persikraustei gyventi čia jau vaikui gimus. reikia kyšio. ir auklėtojų visokių yra. mums pasisekė - geros. bigsmile.gif schmoll.gif
serinka
QUOTE(Editoshka @ 2007 06 02, 17:53)
mano sunus lanke si darzeli.man nepatiko verysad.gif
*

O kas būtent nepatiko??? Kokią grupę (rusų ar lietuvių) jus lankėt?
Papildyta:
QUOTE(Kariste @ 2006 09 26, 09:15)
Labuka, negaliu sakyt kad labai jau mus sunkiai priėmė, nuėjom liepos mėnesį ir nuo spalio daba žadam jau pradėt eiti. Man pasirodė labai nieko ir auklėtoja ir direktorė. Tikiuosi kad po savaitės nuomonė apie jas nepasikeis.  smile.gif
*

O jus gal į rusų grupę užsirašėt? Ar kažką nešėt? Aš apie šį darželį girdėjau, kad vedėja nepriima jokių kišių. Šiaip mes galvojam keist darželį, tai ir apie šitą darželį pagalvojam, kaip apie galimybę..... g.gif
Kariste
QUOTE(serinka @ 2007 08 02, 23:39)
O jus gal į rusų grupę užsirašėt? Ar kažką nešėt? Aš apie šį darželį girdėjau, kad vedėja nepriima jokių kišių. Šiaip mes galvojam keist darželį, tai ir apie šitą darželį pagalvojam, kaip apie galimybę.....  g.gif
*

Ne, mes einam į lietuvių grupę "Bitutė".
Taip ir aš galiu patikint kad vedėja kyšio neima, nes iš mūsų nepaėmė unsure.gif

O auklėtojos tai visai nieko, žinoma, būna visko, bet sakyčiau kad neblogai, mes kol kas patenkinti.
Dykuma5
Noriu paklausti mamyčių, ar jūs šiame darželyje renkate į grupės fondą kas mėnesį po 5 litus vaikui ir visus reikmenis nešate į darželį.
Pas mus ir renka privalomai grupėje ir viską reikia turėti. Pamenu, pernai vaikas neturėjo paprasto pieštuko, tai auklėtoja kito ir nedavė, nors turėjo, liepė atsinešti savo, o tądien vaikas neturėjo su kuo piešti.
Ar visose grupėse taip?
Dykuma5
Na, va, turbūt mažai kas iš SM vaikus į šį darželį veda..... ax.gif
Va, dabar artėja išleistuvės - ir vėl reikia privaloma personalą [nuo valytojos ir virėjos iki vedėjos] pamaloninti gėlėmis ir puokštėmis g.gif
Kariste
QUOTE(dira @ 2008 05 09, 15:27)
Na, va, turbūt mažai kas iš SM vaikus į šį darželį veda..... ax.gif
Va, dabar artėja išleistuvės - ir vėl reikia privaloma personalą [nuo valytojos ir virėjos iki vedėjos] pamaloninti gėlėmis ir puokštėmis g.gif
*

Pas mus dar išleistuvių nedaro, bet tie "privalomi" sveikinimai kai nervina smile.gif
Dykuma5
QUOTE(Kariste @ 2008 05 27, 23:04)
Pas mus dar išleistuvių nedaro, bet tie "privalomi" sveikinimai kai nervina smile.gif
*

Na, mes jau paliekame darželį - eisim į mokyklą. Todėl ir išleistuvės
O tos privalomos dovanėlės gi ne tik išleistuvėms, bet ir Kalėdoms.... ax.gif ir dar brendis saldainiai ir t.t. [čia darželio valdžiai] g.gif
įdomu, ar ir mokykloje taip pat......
Pamatysit, kiek visko reikia išleistuvėms..... mirksiukas.gif
giedruncix
nuo rugsejo 1-mos pradesime lankyti si darzeli ir be jokiu kisiu tik eiles teko laukti daugiau nei dvejus metus
Verseckiukai
sveikos... as ir planuoju savo pipira leist i si darzeli....pati ji lankiau... buvau neperseniausiai uzejus, tai ir aukletojos jaunos... graziai su vaikais, jei reikia ir sudrausmina.... o dar planuoja langus keisti tai is vis liuks...
tiesa mes ir uzsirasem kai tik gimem... 4u.gif
Slavna
Na mes jau eisim nuo pirmadienio i si darzeli doh.gif Po koki menesi galesiu parasyti atsilepima smile.gif
svilana
O i kokia grupe jus einate? Mano dukryte vaiksto i grupe Pipiras smile.gif
Papildyta:
oj, atsiprasau, ne ten uzejau. Musu kitas darzelis-Vilnele smile.gif
iruncia
O cia tas darzelis,kur prie 25mokyklos? unsure.gif
elvina44
Sveikos mamytes. Mes cia ne per seniausiai pradejom nuomoti buta..
Gal kas netinges ir gales man parasyti i AZ ar emaila elvina1981@mail.ru apie si darzeli. Mane domina atsiliepimai apie lietuviskas rupes.
Kokia siuo darzelio vedeja-direktore? Rugsejo 9 dukrelei bus 2 metukai.norim savo dukrele vest kaip ir nuo rugsejo i darzeli..Bet pabandymui noreciau gal nuo kokio balandzio ar geguzes men Idomu, ar paimtu direktore kokius pinigelius, kad priimtu mus ji lankyt...
Gal zinot kokius atsiliepimus: apie direktore (gal dar gal galite i az direktores varda, pavarde), vaiku maitinima, aukletojas, vaiku uzimtuma, ar yra kokiu bureliu?..
busiu labai dekinga o tai mes cia nieko nepazistam..zinot, turetume cia pazistamu..tai gal kaip nors ilistume i si darzeli..o kadangi mes cia nuomojames, tai zinot..tik per supermama noriu kazka suzinot...
Labai labai aciu, jei kas atsilieps ir papasakos apie savo ispudzius..
Aistulis
Labas visoms, parasykit prasau kaip darzelis siai dienai - ar pasikeites? ir duokit instrukciju kaip uzrasymas vykdomas- ar ten reikia paskambinti is anksto tartis, ar tiesiog darbo dienos metu galima pas dir. uzeiti, ar leidzia darzeli apziureti, kokiu dokumentu praso; ar daznai serga jusu ten lankantys vaikuciai; ar patenkinti aukletojomis; koks menesinis mokestis ir ar praso dar kasmenesi kazka papildomai moketi ar nupirkti?
Is anksto aciu Jums.
Usuri
QUOTE(Aistulis @ 2009 03 16, 14:46)
Labas visoms, parasykit prasau kaip darzelis siai dienai - ar pasikeites? ir duokit instrukciju kaip uzrasymas vykdomas- ar ten reikia paskambinti is anksto tartis, ar tiesiog darbo dienos metu galima pas dir. uzeiti, ar leidzia darzeli apziureti, kokiu dokumentu praso; ar daznai serga jusu ten lankantys vaikuciai; ar patenkinti aukletojomis; koks menesinis mokestis ir ar praso dar kasmenesi kazka papildomai moketi ar nupirkti?
Is anksto aciu Jums.
*

Sveiki, mes lanko šį darželį nuo rugsėjo. Dėl pasikeitimo, tai ką turit omeny? Kas lėčia užrašymą, tai paskambinau ir pasikalbėjau su direktore, susitarėm kada ateisiu su dokumentais (gimimo liudijimas). Sirgom tik 1 karta, bet kiti serga dažniau, manau tai nuo vaiko organizmo priklauso, o ne nuo darželio. Savo auklėtojomis patenkinti, dėl kitu nežinau. Per mėnesi mokam 160-170 Lt. Papildomai tai po 5Lt nuo rugsėjo iki gegužės mėn, viso 45Lt per metus. Jei ką klaskyte smile.gif
Rasosmama
QUOTE(elvina44 @ 2009 01 27, 23:51)
Sveikos mamytes.  Mes cia ne per seniausiai pradejom nuomoti buta..
Gal kas netinges ir gales man parasyti i AZ ar emaila elvina1981@mail.ru apie si darzeli. Mane domina atsiliepimai apie lietuviskas rupes.
Kokia siuo darzelio vedeja-direktore? Rugsejo 9 dukrelei bus 2 metukai.norim savo dukrele vest kaip ir nuo rugsejo i darzeli..Bet pabandymui noreciau gal nuo kokio balandzio ar geguzes men  Idomu, ar paimtu direktore kokius pinigelius, kad priimtu mus ji lankyt...
Gal zinot kokius atsiliepimus: apie direktore (gal dar gal galite i az direktores varda, pavarde), vaiku maitinima, aukletojas, vaiku uzimtuma, ar yra kokiu bureliu?.. 
busiu labai dekinga o tai mes cia nieko nepazistam..zinot, turetume cia pazistamu..tai gal kaip nors ilistume i si darzeli..o kadangi mes cia nuomojames, tai zinot..tik per isupermama noriu kazka suzinot...
Labai labai aciu, jei kas atsilieps ir papasakos apie savo ispudzius..
*

Sveiki. Mano sunuciui rugsejo bus dveji metai. Mes cia uzsirasem nuo triju menesiu. Mus geriausiu atveju zadejo priimti tik nuo triju metu. Mamos, kurios noretu vesti vaikucius i lietuviu grupes N.Vilnioje parasykit man (jei nepriima). Gal pavyks mums susivienyti ir parasyti i savivaldye. As laukiuosi antro, tai dar negimusio neuzraso, nes butinas asmens kodas. Kadangi man gimdyti spali, tai geriausiu atveju priims nuo triju metu. O tokios prabangos negalesiu sau leisti.O dar sako, kad mamoms dveji metai yra labai daug. doh.gif
Andromeda1
Sveikos, planuoju i si darzeli leisti sunu. Bet mes neuzsirase is anksto... Net neisivaizduoju i ka kreiptis..vedeja ar direktore..? Kiek ir ko..? g.gif
Andromeda1
gaila, kad tiek nedaug atsiliepimu apie si darzeli.... g.gif

siandien buvau nuejus ir uzrasiau abu savo pipirus. kaip del eiles nezinau, ziuresim kaip bus kita pavasari.

na o del kysio, tai kiek man pasirode - akivaizdziai norejo..... blink.gif

tai stai tokie ispudziai cool.gif

elagru
Sveiki,noreciau paklausti ar sunku patekti i si darzeli,kiek reikia paremti,kad patekti.Ruosiosi leisti vaika nuo rugsejo i priesmokykline grupe(rusu),mes neuzsirase.Butu dar idomu suzinoti apie aukletojas.Busiu dekinga uz informacija smile.gif
menininke
keliam tema,gal kas nors parasys atsiliepimu 4u.gif
dušara
Na gal as per anksti rasau, nes tik pries menesi uzrasiau sunu i si darzeli. gavome priekaista, kad per velai ateiname, nes tuo metu maziui buvo 6 menesiai. Na direktore man pasirode labai faina. Taciau parasysiu visa epopeja vaiko uzrasymo i darzeli.
Buvo grazi pavasario diena, kai pasisodinus savo maza bernuzeli i jo super puper ratus nutariau uzrasyti ji i ta vienintele istaiga, kuri priims ji astuonioms valandoms nepertraukiamo bendravimo, kol jo tevai aria valstybes naudai. Nuvaziavome i darzeli"Vilnele". Direktore labai fainuole pasirode, tik vat sako toki finta:siuo metu pas juos yra tokios raisykles-tam tikras darzelis priima vaikiukus ne tik is jiems priklausancios gatves, bet ir namo numeris turi buti tam tikras. man si direkrtore istraukia lapa A4 su nurodymu jame, kad ji privalo priimti vaikus is tos gatves tik is namu su poriniu numeriu. Jums sako (t.y. man.) reikia eiti i darzeli "Sauletekis", kur jus priims. Mes graziai vaziuojame i darzeli "Sauletekis"prisiparkuojame, einame vidun ir ieskome direktores. Surade isibrauname i kabineta. Isklausius musu adresata ji mums traukia popieriu A4, kuriame velgi parasyta, kad ji privalo priimti vaikiukus tik is poriniu namu. Taigi kur neporiniams namams detis?!-saukkiu as!!! Tikriausiai pamacius mano isprogintas akis, ji uzrase mano bernioka i eile. Bet tai neaisku ar jis tikrai tam laikui priejus gales eiti i si darzeli. tai vat tokia istorija, ir tai dar ne pabaiga........
ramiai
Labai patarčiau pasiskambinti į Švietimo skyrių.
ROMA'ntike
Sveiki, 4u.gif
lankom šį darželi jau dveji metai cool.gif .
Vilnelei pareikalavo 400lt kyšio doh.gif blink.gif , iš principo atsisakiau ir užrašiau į "Saulėtėkį".
Auklėtojos šaunios thumbup.gif , gaila tik kad mūsų grupėj jų kaita biškiuką buvo, bet viena pagrindinė auklėtoja liko. Mokestis priklauso nuo vienišumo, nuo pamaininių darbų ir panašiai,kiekvienam individualiai, mokame dar po 5lt. į mėnesį galima sakyti administracinio mokesčio... popieriukas, pieštukai, sąsiuvinukai ir t.t...
Sveikinimai: be jų neapsieinama niekur, tenka mestis ir po 20lt ir po 100lt žiūrint kokia šventė smile.gif
Vaikai pamaitinti,pamigdinti,aprūpinti ir viskas kuo puikiausia. Auklėtojos tikrai geros, bent mūsų grupėj. Mano vaikui labai patinka ir noriai einam. Šventės irgi būna paruoštos gražiai, vaikučiai mokomi dainelių eilėraštukų ir daug visko.
Sergamumas: na pirmus metus tai kas dvi savaites beveik sirgom, buvo sunku, bet lygtais įgavo imunitetą, tai šiais metais sirgom žymiai mažiau gal tik kelis kartus.
Vasarą darželio nelankom nes grupės sujungtos tai maniškis nenori svetimoj grupėj būti su svetima auklėtoja draugauti smile.gif todėl vasara būna kaime smile.gif
Tai tiek, manau tai geriausias darželis N.Vilnioj. NESAVANAUDIŠKAS, o apie kitus ypač Vilnelę tai geriau nuomonės nereikšių... tik naudos iš tėvelių ieško. Baisu blink.gif
Dykuma5
QUOTE(ROMA'ntike @ 2010 06 13, 12:18)
Sveiki, 4u.gif
Vilnelei pareikalavo 400lt kyšio doh.gif  blink.gif , iš principo atsisakiau ir užrašiau į "Saulėtėkį".
Auklėtojos šaunios thumbup.gif , gaila tik kad mūsų grupėj jų kaita biškiuką buvo, bet viena pagrindinė auklėtoja liko. Mokestis priklauso nuo vienišumo, nuo pamaininių darbų ir panašiai,kiekvienam individualiai, mokame dar po 5lt. į mėnesį galima sakyti administracinio mokesčio... popieriukas, pieštukai, sąsiuvinukai ir t.t...
Sveikinimai: be jų neapsieinama niekur, tenka mestis ir po 20lt ir po 100lt žiūrint kokia šventė smile.gif
Vaikai pamaitinti,pamigdinti,aprūpinti ir viskas kuo puikiausia. Auklėtojos tikrai geros, bent mūsų grupėj. Mano vaikui labai patinka ir noriai einam. Šventės irgi būna paruoštos gražiai, vaikučiai mokomi dainelių eilėraštukų ir daug visko.
Sergamumas: na pirmus metus tai kas dvi savaites beveik sirgom, buvo sunku, bet lygtais įgavo imunitetą, tai šiais metais sirgom žymiai mažiau gal tik kelis kartus.
Vasarą darželio nelankom nes grupės sujungtos tai maniškis nenori svetimoj grupėj būti su svetima auklėtoja draugauti smile.gif todėl vasara būna kaime smile.gif
Tai tiek, manau tai geriausias darželis N.Vilnioj. NESAVANAUDIŠKAS, o apie kitus ypač Vilnelę tai geriau nuomonės nereikšių... tik naudos iš tėvelių ieško. Baisu blink.gif
*

Tai turbūt jūsų auklėtoja Staselė ir kita (nes Liuda dekrete) - viskas su jomis tikrai gerai ir dabar dar mūsų vaikus prisimena, pakalbina, kai sutinka
zwezda0702
QUOTE(dušara @ 2010 06 03, 00:11)
kuriame velgi parasyta, kad ji privalo priimti vaikiukus tik is poriniu namu. Taigi kur neporiniams namams detis?!-saukkiu as!!! Tikriausiai pamacius mano isprogintas akis, ji uzrase mano bernioka i eile.  Bet tai neaisku ar jis tikrai tam laikui priejus gales eiti i si darzeli. tai vat tokia istorija, ir tai dar ne pabaiga........
*

drinks_cheers.gif mums siand ta pati istorija buvo,tik as 4 darzus apejau biggrin.gif
o istorija tokia kad nuo kazkurio cia men naujas istatymas isejo kad kiekvienas eina i savo darza ,tipo va SAULETEKIUI priklauso parko,linksmoji gt ,tai va faina si direktore pasirode,maniskei kai jau 1.6,tai jau kategoriskai atsisake uzrasynet i bet kokia grupe,per velu,kur anksciau tipo buvau,sakau vilnelei buvau uzsirasius pries daugiau nei metus,bet siand pareiske kad nepriims,mat musu gatve jiems nepriklauso,sauleteki seip tas pats,drauges vaikui 6men ir tai nenorei uzrase i sauleteki ir tai i rusu grupe,ir plius kad ji skaitosi vienisa mama tai pirmenibe,i saraso virsu pateko,bet ji vistiek ne is tu gatviu,tai irgi kaip papildoma lauks eiles,jei kas ateis veliau is reikiamu gatviu,tai jie vistiek bus pirmesni uz mano drauge,tokia vat ju politika doh.gif bet del kisiu manau ten galima butu kazka pramust,nors rode mum kompe visa programa ivedinejo musu adresus ir rode kaip neleidzia toliau ivedinet nes mes nepriklausom,bet per papildomus ten punktus kazkaip uzrase...
uztat i zuvedra prieme be jokiu kisiu ar pasirinkimo kada,iskart rudeniui i rusu ar lenku grupe gali pasirinkt net,uztat darzelis man nekoks,pavarges toks doh.gif nezinau ,uzrasiau,o kaip toliau bus neisivaizduoju g.gif
iruncia
QUOTE(ROMA'ntike @ 2010 06 13, 11:18)
Sveiki, 4u.gif
*

Aciu uz issamia info 4u.gif
Norejau paklausti,kaip yra su mokejimais vasaros metu,jei vaikas nelanko?Nes mes planuojam panasiai,kad vasara atostogausim kaime biggrin.gif Tai ar tokiu atveju,reikia moketi uz darzeli?Nes tai,kaip ir be pateisinamos priezasties skaitosi:hm
AgneLeo
Mano berniukas lanko si darzeli... Bet viskas is pradziu...
Kai berniukas gime, nutarem su vyru uzrasyti i darzeli, pirmiausiai nuvaziavom i Vilnele, direktore nesutiko mus uzrasyt, nes atseit jau vietu nera, bet pareiske:
- Matet ieidami i darzeli, dvi dideles kruvos siuksliu (ruduo, lapu pilna), na jeigu jas isvesite tai jusu vaikiuka priimsim...
Susizvalgem mes su vyru ir isejom juokdamiesi, kas beliko daryt...
Nuvaziavom i Sauleteki, bet jau buvom pasiruose vokeli, direktore pradzioj sake, kad jau vietu nera, bet padavus vokeli viskas pasikeite, vietu is kart atsirado...
Aukletojos nelabai patiko, su savais principais... Bet vaikutis mielai darzeli lanke ir aukletojas mylejo... Vienu zodziu buvo visko: ir sirgo, ir su aukletojom teko pyktis, ir priekaistu joms pazert... smile.gif smile.gif
Ir per kiekvienas sventes pinigelius kist, bet patys teveliai pripratino prie dovanu... biggrin.gif
Sekmes, kantrybes kurie lankys si darzeli... smile.gif
astulka1
ar Šis "darželis" ar "lopšelis darželis?
ar yra ten lietuviškų grupių?
***PUZLE***
QUOTE(astulka1 @ 2010 09 23, 16:29)
ar Šis "darželis" ar "lopšelis darželis? 
ar yra ten lietuviškų grupių?
*

Cia lopšelis darželis yra lietuviu ir lenku grupes, mes siandien buvom prasytis vietos nes Vilnelej nera vietu ir reikia ar metus laukti o laukti nera kada nes lapkriti reik i darba gristi bet ir cia sake mazai sansu kad priims nes eile didele o pagal gatve mums nepriklauso bigsmile.gif ka daryti nebezinau, nera kam palikti vaiko o dirbti reikia verysad.gif
Jolik bolik
i zuvedra prieme be jokiu kisiu ar pasirinkimo kada,iskart rudeniui i rusu ar lenku grupe gali pasirinkt net,uztat darzelis man nekoks,pavarges toks doh.gif  nezinau ,uzrasiau,o kaip toliau bus neisivaizduoju g.gif

Atsikrausteme gyventi cia rudeni, kai vaikui jau buvo 1 metukai. Nieko nelaukiant nuejau uzrasyti vaika i darzeli.
Arciausiai yra Sauletekis, direktore pasake, kad mes eilei jau 97 ir patekti i ji sansu nera ir pridure, jeigu visgi sugalvosime lankyti si darzeli ateikite pavasari pasneketi.
Atsiranda klausimas ko pasneketi, jegu vaikas eileje jau 97, ir sansu jokiu nera. Isvada viena, nori kisio.
Uztat nuejus i Zuvedra pazadejo, jokiu problemu nebus, tik vaikui sukaks 1.6 galima leisti i darzeli.
Ar jau lankote darzeli Zuvedra? Kaip Jums? Mes irgi ruosiames ji lankyti, o darzelis kaip ir Jums atrodo nelabai.
Jolik bolik
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 14, 12:55)
drinks_cheers.gif  mums siand ta pati istorija buvo,tik as 4 darzus apejau biggrin.gif
o istorija tokia kad nuo kazkurio cia men naujas istatymas isejo kad kiekvienas eina i savo darza ,tipo va SAULETEKIUI priklauso parko,linksmoji gt ,tai va faina si direktore pasirode,maniskei kai jau 1.6,tai jau kategoriskai atsisake uzrasynet i bet kokia grupe,per velu,kur anksciau tipo buvau,sakau vilnelei buvau uzsirasius pries daugiau nei metus,bet siand pareiske kad nepriims,mat musu gatve jiems nepriklauso,sauleteki seip tas pats,drauges vaikui 6men ir tai nenorei uzrase i sauleteki ir tai i rusu grupe,ir plius kad ji skaitosi vienisa mama tai pirmenibe,i saraso virsu pateko,bet ji vistiek ne is tu gatviu,tai irgi kaip papildoma lauks eiles,jei kas ateis veliau is reikiamu gatviu,tai jie vistiek bus pirmesni uz mano drauge,tokia vat ju politika doh.gif bet del kisiu manau ten galima butu kazka pramust,nors rode mum kompe visa programa ivedinejo musu adresus ir rode kaip neleidzia toliau ivedinet nes mes nepriklausom,bet per papildomus ten punktus kazkaip uzrase...
uztat i zuvedra prieme be jokiu kisiu ar pasirinkimo kada,iskart rudeniui i rusu ar lenku grupe gali pasirinkt net,uztat darzelis man nekoks,pavarges toks doh.gif  nezinau ,uzrasiau,o kaip toliau bus neisivaizduoju g.gif
*

Atsikrausteme gyventi cia rudeni, kai vaikui jau buvo 1 metukai. Nieko nelaukiant nuejau uzrasyti vaika i darzeli.
Arciausiai yra Sauletekis, direktore pasake, kad mes eilei jau 97 ir patekti i ji sansu nera ir pridure, jeigu visgi sugalvosime lankyti si darzeli ateikite pavasari pasneketi.
Atsiranda klausimas ko pasneketi, jegu vaikas eileje jau 97, ir sansu jokiu nera. Isvada viena, nori kisio.
Uztat nuejus i Zuvedra pazadejo, jokiu problemu nebus, tik vaikui sukaks 1.6 galima leisti i darzeli.
Ar jau lankote darzeli Zuvedra? Kaip Jums? Mes irgi ruosiames ji lankyti, o darzelis kaip ir Jums atrodo nelabai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.