Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Impuls"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Muskari
nu va....

jau laukiau rytojaus treniruotės pas Martyną... sad.gif
nu bet sveikint reikia - gražūs pokyčiai jos laukia 4u.gif

tai ką dabar daryt? g.gif
kas fabų Impulse dėsis, neįsivaizduoju... Rita telieka blink.gif
Lūšis
Agne, na belieka sulaukt naujo sezono ir bus aišku unsure.gif gal ateis vest treniruotes kelias koks geresnis treneris iš kito impulso, bet abejoju.. Aš tikrai negrįšiu šį sezoną į fabus, kad arčiau namų.. Mokant tokius pinigus norisi kažką ir gaut unsure.gif
summer girl
Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse bigsmile.gif Idomu butu suzinoti jusu nuomone apie trenerius, kurie geresni,kurie nelb:))Na kad visu megstama Martyna jau supratau:)) o kaip kiti (jaroslavas,rita, ausra, milda...)? mirksiukas.gif
rihANNA
QUOTE(summer girl @ 2008 09 21, 20:24)
Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse  bigsmile.gif  Idomu butu suzinoti jusu nuomone apie trenerius, kurie geresni,kurie nelb:))Na kad visu megstama Martyna jau supratau:)) o kaip kiti (jaroslavas,rita, ausra, milda...)?  mirksiukas.gif
*

As i impulsa vaikstau i pilatesa-labai patinka trenere Ona. 4u.gif
Lūšis
QUOTE(summer girl @ 2008 09 21, 19:24)
Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse  bigsmile.gif  Idomu butu suzinoti jusu nuomone apie trenerius, kurie geresni,kurie nelb:))Na kad visu megstama Martyna jau supratau:)) o kaip kiti (jaroslavas,rita, ausra, milda...)?  mirksiukas.gif
*

Tai kad Martynos nebus, o Jaroslavo irgi turbūt g.gif bet dėl ano tikrai nesu tikra.. ax.gif
kerynea
QUOTE(summer girl @ 2008 09 21, 19:24)
*

Trenere Rita apibudina vienas zodis - ITUPSTAI biggrin.gif o siaip pakankamai gera trenere, tik labai daug itupstu, na man monotoniska kazkiek. Vat Ona lb faina, nors pas ja nedaug buvau, bet super! biggrin.gif
summer girl
Na aciu, bent apie pora susidariau ispudi 4u.gif O del kitu nueisiu ir pati pamatysiu patiks ar ne g.gif biggrin.gif
vaival
QUOTE(kerynea @ 2008 09 22, 11:04)
Trenere Rita apibudina vienas zodis - ITUPSTAI  biggrin.gif o siaip pakankamai gera trenere, tik labai daug itupstu, na man monotoniska kazkiek. Vat Ona lb faina, nors pas ja nedaug buvau, bet super! biggrin.gif
*

Žiūrint kokiose treniruotėse - pvz.: pilatese nėra kur ir kaip tuos įtupstus atlikti arba vandens aerobikoje biggrin.gif .
Kalbant apie Jeroslavą, tai jo vedama jogą (aš tik ten buvau), man labai patiko. Ona irgi faina ax.gif
Bezdžionė
QUOTE(vaival @ 2008 09 23, 13:11)
Žiūrint kokiose treniruotėse - pvz.: pilatese nėra kur ir kaip tuos įtupstus atlikti biggrin.gif .

Tik jau nereikia Ritos pilates doh.gif doh.gif doh.gif - minimalus dėmesys technikai. Taip po metų tokio pilates galima ir nebesuprasti, kas tas pilates ir kuo skiriasi nuo intro aero, tempimo ar kalanetikos schmoll.gif
Šiaip - eilinė trenerė. Žinant techniką bent jau jėgos treniruotėse galima sportuoti panašiai kaip treniruoklių salėje, tik į popieriaus lapą nereikia žiūrėti - Rita parodys biggrin.gif
O Rita dar vandens aerobiką veda?
vaival
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 23, 12:19)
Tik jau nereikia Ritos pilates  doh.gif  doh.gif  doh.gif - minimalus dėmesys technikai. Taip po metų tokio pilates galima ir nebesuprasti, kas tas pilates ir kuo skiriasi nuo intro aero, tempimo ar kalanetikos  schmoll.gif
Šiaip - eilinė trenerė. Žinant techniką bent jau jėgos treniruotėse galima sportuoti panašiai kaip treniruoklių salėje, tik į popieriaus lapą nereikia žiūrėti - Rita parodys biggrin.gif
*

Rasa juk dekrete, tai Rita pradėjo vesti bigsmile.gif .
Negali pasirinkti, nes Aušra išėjo, o ji man labai patiko kai vesdavo kalanetika ir pilatesa.
Deja Impuls paslaugos tik prastėja g.gif
Bezdžionė
QUOTE(vaival @ 2008 09 23, 13:38)
Rasa juk dekrete, tai Rita pradėjo vesti bigsmile.gif .
Negali pasirinkti, nes Aušra išėjo, o ji man labai patiko kai vesdavo kalanetika ir pilatesa.
Deja Impuls paslaugos tik prastėja g.gif
*

O mama mia doh.gif Universalas lotuliukas.gif
Ne be reikalo konspektavosi konvencijos metu biggrin.gif Tik nesuprantu, ką konspektuoti intro bei basis lygio treniruotėse g.gif Geriau pati pas patyrusį trenerį vieną kitą mėnesį pasportuotų biggrin.gif
O kur Aušra migravo? Buvo 7 mūzose (gal ir yra - nežinau), turėjo kažką savo, o dabar? Norėčiau pabandyti pilates ax.gif

Dėl paslaugų - sezoninis kainų kilimas, trenerių persibazavimas, klubų uždarinėjimo/atidarinėjimo metas - galim rinktis mirksiukas.gif Aišku, tenka prisitaikyti prie pokyčių, kurie kartais nelabai malonūs, o kartais - tik į gera smile.gif
vaival
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 23, 13:05)
O mama mia doh.gif  Universalas lotuliukas.gif
Ne be reikalo konspektavosi konvencijos metu  biggrin.gif Tik nesuprantu, ką konspektuoti intro bei basis lygio treniruotėse g.gif Geriau pati pas patyrusį trenerį vieną kitą mėnesį pasportuotų biggrin.gif
O kur Aušra migravo? Buvo 7 mūzose (gal ir yra - nežinau), turėjo kažką savo, o dabar? Norėčiau pabandyti pilates ax.gif

Dėl paslaugų - sezoninis kainų kilimas,  trenerių persibazavimas, klubų uždarinėjimo/atidarinėjimo metas - galim rinktis  mirksiukas.gif Aišku, tenka prisitaikyti prie pokyčių, kurie kartais nelabai malonūs, o kartais - tik į gera smile.gif
*

Aušra buvo minėjusi apie pablogėjusią mamos sveikata, nzn, gal tai tik pretekstas, nes buvo prašiusi Impuls vadu skirti vėlyvesnį laiką užsiėmimams, deja g.gif .
Kainų šuolis dar nieko, kad nors kokybė būtų, o dabar paragavai ir viskas biggrin.gif
Bezdžionė
QUOTE(vaival @ 2008 09 23, 14:49)
Kainų šuolis dar nieko, kad nors kokybė būtų, o dabar paragavai ir viskas biggrin.gif
*

Sportuosi vienam klube - gali neparagauti ko nors gurmaniško ar seno gero kitam klube mirksiukas.gif
Lūšis
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 23, 13:19)
*

Taigi ana visų galų meistrė biggrin.gif

Bet ir tvarkaraštis blink.gif nematau nei vienos treniruotės per visą savaitę į kurą eičiau doh.gif panašu, kad čia tikrai nebegrįšiu verysad.gif
kerynea
QUOTE(Lūšis @ 2008 09 23, 16:52)
Taigi ana visų galų meistrė  biggrin.gif

Bet ir tvarkaraštis  blink.gif nematau nei vienos treniruotės per visą savaitę į kurą eičiau  doh.gif panašu, kad čia tikrai nebegrįšiu  verysad.gif
*

oi, merginos, prijuokinot apie rita lotuliukas.gif as siaip jos privengdavau, nes man itupstai nelabai, bet.. tvarkarasti ji bent jau iki 17val, tik ji valdo! siaubas, kur tik pazvlgsi, ten jos treniruotes. man irgi impulsas pradejo nepatikt.. bet kas dar neblogo yra fabuose?
linute23
QUOTE(kerynea @ 2008 09 23, 18:30)
oi, merginos, prijuokinot apie rita  lotuliukas.gif as siaip jos privengdavau, nes man itupstai nelabai, bet.. tvarkarasti ji bent jau iki 17val, tik ji valdo! siaubas, kur tik pazvlgsi, ten jos treniruotes. man irgi impulsas pradejo nepatikt.. bet kas dar neblogo yra fabuose?
*

Fabuose nieko neblogo nebeliko doh.gif Geriau nemesk veltui pinigu ir nusipirk abonementa i koki kita kluba, pvz. oza. Jusu tvarkarastis turbut lieviausias is visu, na dar savanoriu kaip visada krutas, ten Jurate ir Zaneta valdo lotuliukas.gif
O Rita nereali universale: pasedejo, pakonspektavo per konvencija ir va jums nauja akvos trenere lotuliukas.gif Nuo proto galima nusokti nuo tokiu treneriu. Ir kokio taisyklingumo ir profesionalumo tada noreti???? Saves zalojimas iseina, o ne nauda sveikatai. Tfu...
LittleMiracle
nebeeisiu as i ta impulsa...nors buvau dazni kliente, jau tikrai nematau ko ten eiti... bye1.gif
Lūšis
Poison Flower, o kur galvoji pereit? ax.gif

Mama Agne, ką tu darysi? smile.gif
Muskari
QUOTE(Lūšis @ 2008 09 23, 21:39)
Mama Agne, ką tu darysi?  smile.gif
*

šią savaitę nevarau, nes darbo turiu, bet šiaip tai vis tiek ten eisiu. Man pirmadienio stepas tinka ir pas Mildą, be to, jau ir prie Ritos trečiadieninio stepo pripratau. O šiaip kitus kartus varau į sporto salę, tai man kažkaip ne taip skaudu dėl tų trenerių smile.gif. va tik dėl Martynos tai gaila, bet visai neblogai ir pas kitas. Ai, man stepas pas bet ką gerai smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(kerynea @ 2008 09 23, 18:30)
bet kas dar neblogo yra fabuose?
*

Netoli, bet ne Fabuose - Supergym. Tiesa, ten Rita lotuliukas.gif , bet yra ir kitų. Ąžuolyno g. 7 (prie Ozo Impuls) tuoj turėtų atsidaryti naujas klubas. Sky gym (Baltupiai), bet gali būti, kad ten teliko treniruokliai - reikia pasitikslinti.
Papildyta:
QUOTE(linute23 @ 2008 09 23, 18:34)
pasedejo, pakonspektavo per konvencija

Pilates konspektavo ...
Na, kiti sportbatukus nusiavė, konspektukus išsitraukė, bet tuoj vėl susipakavo, nes buvo seniai žinomi dalykai, o Rita - šaunuolė, net konspektavo tongue.gif Kad jums ir neįtinka viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Stengiasi žmogus smile.gif Bet yra kaip yra sad.gif
Papildyta:
QUOTE(linute23 @ 2008 09 23, 18:34)
na dar savanoriu kaip visada krutas, ten Jurate ir Zaneta valdo  lotuliukas.gif 

Kas negerai? Čia ta pati Jūratė, kur dirbo Sport life (eks Nautilius)? Tada turėtų būti geros jėgos treniruotės g.gif (tokie jos kolegų atsiliepimai) O Žaneta? Dar neteko sportuoti nei pas vieną ax.gif
lauryna
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 24, 07:44)
Netoli, bet ne Fabuose - Supergym. Tiesa, ten Rita lotuliukas.gif , bet yra ir kitų.  Ąžuolyno  g. 7 (prie Ozo Impuls) tuoj turėtų atsidaryti naujas klubas. Sky gym (Baltupiai), bet gali būti, kad ten teliko treniruokliai - reikia pasitikslinti.
Papildyta:

Pilates konspektavo ...
Na, kiti sportbatukus nusiavė, konspektukus išsitraukė, bet tuoj vėl susipakavo, nes buvo seniai žinomi dalykai, o Rita - šaunuolė, net konspektavo  tongue.gif Kad jums ir neįtinka viskas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Stengiasi žmogus smile.gif Bet yra kaip yra sad.gif
Papildyta:

Kas negerai? Čia ta pati Jūratė, kur dirbo Sport life (eks Nautilius)? Tada turėtų būti geros jėgos treniruotės  g.gif (tokie jos kolegų atsiliepimai) O Žaneta? Dar neteko sportuoti nei pas vieną ax.gif
*

Jurate anksciau dirbo bodygym, zebroje, telekome.Tokia stamesniu kaulu, sviesiais plaukuciais.

P.S Dar yra Ltgym Pasilaiciuose, Laisves pr. 125
linute23
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 24, 08:44)
Pilates konspektavo ...
Na, kiti sportbatukus nusiavė, konspektukus išsitraukė, bet tuoj vėl susipakavo, nes buvo seniai žinomi dalykai, o Rita - šaunuolė, net konspektavo  tongue.gif Kad jums ir neįtinka viskas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Stengiasi žmogus smile.gif Bet yra kaip yra sad.gif
Kas negerai? Čia ta pati Jūratė, kur dirbo Sport life (eks Nautilius)? Tada turėtų būti geros jėgos treniruotės  g.gif (tokie jos kolegų atsiliepimai) O Žaneta? Dar neteko sportuoti nei pas vieną ax.gif
*

Rita ir per akva aerobika konspektavo lotuliukas.gif Beje, kadangi turbut is vis niekad nebuvo vedusi akvos ar joje protingai dalyvavusi, tai gal kiek ziniu ir pasiseme. Bet isivaizduokim kokios kokybiskos treniruotes daba pas ja doh.gif Visu galu meistre thumbup.gif
O kokios kokybiskos Jurates treniruotes mes isitikinom savu kailiu. Pas mus Jurate issilaike cielas dvi ar tris savaites ir buvo isguita thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(lauryna @ 2008 09 24, 11:22)
Jurate anksciau dirbo bodygym, zebroje, telekome.Tokia stamesniu kaulu, sviesiais plaukuciais.

P.S Dar yra Ltgym Pasilaiciuose, Laisves pr. 125
*

g.gif Neturėjau garbės susipažinti schmoll.gif

P.s. Dar netoli - 7 mūzos ax.gif (Gedvydžių g. ir dalis - Lt.gym'e)
Papildyta:
QUOTE(linute23 @ 2008 09 24, 12:39)
Rita ir per akva aerobika konspektavo  lotuliukas.gif  Beje, kadangi turbut is vis niekad nebuvo vedusi akvos ar joje protingai dalyvavusi, tai gal kiek ziniu ir pasiseme. Bet isivaizduokim kokios kokybiskos treniruotes daba pas ja  doh.gif  Visu galu meistre  thumbup.gif
O kokios kokybiskos Jurates treniruotes mes isitikinom savu kailiu. Pas mus Jurate issilaike cielas dvi ar tris savaites ir buvo isguita  thumbup.gif
*

Jooo..., Rita smile.gif
O kas su Jūrate negerai? Suintrigavot, bet gaila pinigų, nueičiau su vienkartiniu pasižiūrėti ax.gif
lauryna
QUOTE(linute23 @ 2008 09 24, 11:39)
Rita ir per akva aerobika konspektavo  lotuliukas.gif  Beje, kadangi turbut is vis niekad nebuvo vedusi akvos ar joje protingai dalyvavusi, tai gal kiek ziniu ir pasiseme. Bet isivaizduokim kokios kokybiskos treniruotes daba pas ja  doh.gif  Visu galu meistre  thumbup.gif
O kokios kokybiskos Jurates treniruotes mes isitikinom savu kailiu. Pas mus Jurate issilaike cielas dvi ar tris savaites ir buvo isguita  thumbup.gif
*

Patikslinsiu biggrin.gif Jurate pas mus isbuvo pusantros savaites. Impulsas neatlaike skundu gausos del Jurates, jai teko iseiti.
cookiller
Sveikos, merginos. Turiu klausymuką biggrin.gif , ar pabrangino Impuls savo kainas?Per žinias girdėjau, kad žadėjo kelti 25 proc. g.gif
LittleMiracle
tada tikrai ner ko eit i ta impulsa smile.gif
denaxa
As tai jauciu isnaudosiu abonementa ir daugiau nebeprasitesiu,kainos kyla o viskas ten prasteja,bliam,nueini ant treniruokliu o ten viskas limpa,nevalo gal ju visai??? Brrr...baseino sienos tokiais glitesiais aplipusios... blink.gif Cia praeita sekmadieni buvau...Pasiziurejau kad man labiau apsimoka vienkartini nusipirkti (nes reguliariai neiseina) arba isvis galvoju savaitgaliais i Lazdynu baseina geriau pavaziuoti,tuo labiau kad ten darboviete apmoka.
soalina
Sveikutes!
Cia vat mastau gal pradeti lankyti i si kluba, bet paskaicius visu Jusu atsiliepimus, tai susidare tokia nuomone, kad nebeverta g.gif . O gal visgi dar liko tu ju pliusu... nes nezinau kur daugiau galeciau tam rajone... unsure.gif Gal yra tokiu kas lanko ir toliau lankys? Ir as tada galeciau prisijungt ax.gif
Muskari
QUOTE(soalina @ 2008 10 20, 10:36)
Sveikutes!
Cia vat mastau gal pradeti lankyti i si kluba, bet paskaicius visu Jusu atsiliepimus, tai susidare tokia nuomone, kad nebeverta  g.gif . O gal visgi dar liko tu ju pliusu... nes nezinau kur daugiau galeciau tam rajone...  unsure.gif Gal yra tokiu kas lanko ir toliau lankys? Ir as tada galeciau prisijungt  ax.gif
*

aš kol kas tikrai nežadu nebelankyt.
Pirmadienio Martynos stepą pakeitė Milda, kuri man nė kiek nenusileidžia. Nu super pašoku ir išsikraunu thumbup.gif
Trečiadienio stepas pas Ritą man irgi visai nieko - jau pripratau. O kitos dienos mano treniruokliuose. Man ten gerai rolleyes.gif
lauryna
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 15:00)
aš kol kas tikrai nežadu nebelankyt.
Pirmadienio Martynos stepą pakeitė Milda, kuri man nė kiek nenusileidžia. Nu super pašoku ir išsikraunu  thumbup.gif
Trečiadienio stepas pas Ritą man irgi visai nieko - jau pripratau. O kitos dienos mano treniruokliuose. Man ten gerai  rolleyes.gif
*

Nedrisciau net lyginti Martynos su Milda mirksiukas.gif
Muskari
QUOTE(lauryna @ 2008 10 20, 16:02)
Nedrisciau net lyginti Martynos su Milda mirksiukas.gif
*

o kodėl?
jos skirtingos, bet treniruotės intensyvumas tikrai ne menkesnis.
Pabandykit palygint, tiesiog įdomu, kas jum nepatinka Mildos treniruotėj?
lauryna
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 15:03)
o kodėl?
jos skirtingos, bet treniruotės intensyvumas tikrai ne menkesnis.
Pabandykit palygint, tiesiog įdomu, kas jum nepatinka Mildos treniruotėj?
*

Monotonija, choreografija labai primityvi, na neuzdega ji taip kaip Martyna bigsmile.gif
Muskari
Žinoma, Milda patirties neturi, gal choreografija kiek prastesnė, bet man svarbiausia, kad man tinka toks intensyvumas - ne per lėtas ir ne per greitas. Bet kiek teko lankyt stepą per 10 metų, tikrai nelaikyčiau Mildos prasta trenere. Stepe ji man daug labiau patinka už tokią "patyrusią" Ritą mirksiukas.gif
lauryna
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 15:07)
Žinoma, Milda patirties neturi, gal choreografija kiek prastesnė, bet man svarbiausia, kad man tinka toks intensyvumas - ne per lėtas ir ne per greitas. Bet kiek teko lankyt stepą per 10 metų, tikrai nelaikyčiau Mildos prasta trenere. Stepe ji man daug labiau patinka už tokią "patyrusią" Ritą mirksiukas.gif
*

Milda nors sypsosi smile.gif
Lūšis
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 16:00)
Pirmadienio Martynos stepą pakeitė Milda, kuri man nė kiek nenusileidžia.

unsure.gif
Buvau pas ją stepe, bet kad ir kaip stengčiausi, neištvėriau iki galo blush2.gif nuobodu, visiškai neužveža, bando būt dirbtinai labai energinga, šūkauja, kas labai erzina..
kerynea
O kaip jums Justina? atrodo ketvirtadieniais pas ja vyksta.. blush2.gif
lauryna
QUOTE(kerynea @ 2008 10 20, 20:25)
O kaip jums Justina? atrodo ketvirtadieniais pas ja vyksta.. blush2.gif
*

Nieko geros pas Justina, labai nuobodu ir viskas tas pats per ta pati. Jau geriau Milda blush2.gif
Muskari
Justina man visai nepatiko.

Nu ir vakar pas Mildą buvau - gerulė man ji - tinka thumbup.gif
Abejoklė
QUOTE(soalina @ 2008 10 20, 10:36)
Sveikutes!
Cia vat mastau gal pradeti lankyti i si kluba, bet paskaicius visu Jusu atsiliepimus, tai susidare tokia nuomone, kad nebeverta  g.gif . O gal visgi dar liko tu ju pliusu... nes nezinau kur daugiau galeciau tam rajone...  unsure.gif Gal yra tokiu kas lanko ir toliau lankys? Ir as tada galeciau prisijungt  ax.gif
*

Nėra ten jau taip baisu, išvis paskaičius kai kuruos komentarus susidaro įspūdis kad ten "bomžynas" db kažkoks g.gif . Lankau trečius metus ir tikrai nenustosiu lankyti...Kainos gi visur kyla blink.gif .
majaliza
kas galit pasakyti, ar pas Ona daug zmoniu susirenka? yra vietos normaliam yogos uzsiemimui?
angeliute
sveikos
ir aš galvoju, kad pats metas pradėt sportuot smile.gif
nagi, brangiosios, pašnibždėkit, ar labai daug žmonių susirenka į fabijoniškių impulsą vakarais 18-21 val... blush2.gif
Antelope
QUOTE(angeliute @ 2009 01 04, 18:45)
sveikos
nagi, brangiosios, pašnibždėkit, ar labai daug žmonių susirenka į fabijoniškių impulsą vakarais 18-21 val...  blush2.gif
*

na tikrai žmonių yra užtektinai.. Gana dažnai tenka palaukt ir raktelio spintelei..
angeliute
QUOTE(Antelope @ 2009 01 04, 19:43)
na tikrai žmonių yra užtektinai.. Gana dažnai tenka palaukt ir raktelio spintelei..
*

bet tai pala, jei atvažiuoji į treniruotę pvz kokiai 19-ai valandai kad ir su rezervu prieš penkiolika minučių ir prasitąsai prie recepcijos rakto belaukdama... blink.gif tai taip ir į treniruotę pavėluot galima....
gaila...
šitas sporto klubas arčiausiai namų. ir niekaip neapsisprendžiu kur geriau keliaut pajudėt doh.gif
Antelope
QUOTE(angeliute @ 2009 01 05, 19:10)
bet tai pala, jei atvažiuoji į treniruotę pvz kokiai 19-ai valandai kad ir su rezervu prieš penkiolika minučių ir prasitąsai prie recepcijos rakto belaukdama...  blink.gif  tai taip ir į treniruotę pavėluot galima....
gaila...
šitas sporto klubas arčiausiai namų. ir niekaip neapsisprendžiu kur geriau keliaut pajudėt  doh.gif
*

na vadinasi rezerva reiketu pasilikti ilgesni, negu 15 minuciu.. smile.gif dar ypac, jei netinka maza spintele.. smile.gif
emb
Sveikos sportininkes smile.gif

Zadu pradeti lankyti si kluba, bet net nezinau nuo ko pradeti... Gal galetumete patarti ax.gif
Kaip joga ten? Nenoriu numest svorio, o tik sutvirtinti raumenukus.
cookiller
Mane veda is proto tas moteru ir vyru nesupratimas, kad i persirengimo kambari su batais eiti draudziama. Niekaip sito nesuvokiu. Juk patys sau blogiau daro. Su batais atnesa i dregna patalpa visokius virusus, sunu slapima ir ismatas, skreplius ir t.t. Po to su sliopancais eina i baseino patalpa, kur zmones basi vaiksto, lipa i dziakuzi, baseina.

Buvau administracijai pastabu davusi bet pacios tos merginos ir leidzia visiems taip eiti. Pati girdejau kaip sake "eikit su batais drasiai" doh.gif doh.gif
promenada
Galvojau eit į šitą klubą, bet paskaičiau kelis paskutinius puslapius ir kažkaip žiūriu kad ne kokie atsiliepimai g.gif reiks gal pačiai nueit apsižiūrėt kaip ten kas unsure.gif
Aganju
Man vakar patiko ten Ritos treniruote, bet kvapas persirengimo kambary, ir sklindantis is baseino, uzmuse doh.gif bakteriju saltinis doh.gif
Savannaa
ka galit pasakyt apie pilates ? treneres ?
ar verta pirkt abonementa visai dienai g.gif
visad diena paplaukiot atvaziuoju, nera jau taip blogai...chlorke smirda, bet geriau chlorke nei bacilos bekvapes biggrin.gif
dusai prasti...
i dzakuzi niekad nelendu-tokiam mazam vendens kiekyje tiek zmoniu........ doh.gif nechigieniska...nezavi masines maudynes smile.gif
baseine, aisku, vienas takelyje neplauki, bet nera daug zmoniu. idomu, kaip vakare bus g.gif
tikrai nepurvinas baseinas, neglitnios sieneles, kaip kazkas rase...tikrinau lotuliukas.gif

busiu dekinga uz patarimus, komentarus, nuomuones 4u.gif mirksiukas.gif
nekrioša
QUOTE(angeliute @ 2009 01 04, 20:45)
sveikos
nagi, brangiosios, pašnibždėkit, ar labai daug žmonių susirenka į fabijoniškių impulsą vakarais 18-21 val...  blush2.gif
*

As lankau si sporto kluba todel,kad arciausiai namu,Buvo minciu i victoria gym,bet ten tai tikrai zmoniu mases doh.gif taip cia yra zmoniu,viena diena maziau kita daugiau,bet dar ne karto neteko laukti raktelio spintelej schmoll.gif ,as bunu sporto klube mazdaug apie 18.30,sportuoju prie treniruokliu,mane viskas tenkina smile.gif baseinas normalus,dziakuzi daznai buna pilna,bet nevisada as turiu noro ten eiti,pirtys irgi fainos ax.gif man viskas patinka ypac paslaugus treneriai,kurie visada pasiryze padeti,kadangi isvis pirma karta pradejau sportuoti,buvau visai zalia varna,bet viska maloniai paiskino,sudare programa thumbup.gif,nesivaikau prabangos, tad man cia patinka ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.