jau laukiau rytojaus treniruotės pas Martyną...
nu bet sveikint reikia - gražūs pokyčiai jos laukia
tai ką dabar daryt?
kas fabų Impulse dėsis, neįsivaizduoju... Rita telieka
nu va....
jau laukiau rytojaus treniruotės pas Martyną... nu bet sveikint reikia - gražūs pokyčiai jos laukia tai ką dabar daryt? kas fabų Impulse dėsis, neįsivaizduoju... Rita telieka
Agne, na belieka sulaukt naujo sezono ir bus aišku
Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse
QUOTE(summer girl @ 2008 09 21, 20:24) Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse As i impulsa vaikstau i pilatesa-labai patinka trenere Ona. QUOTE(summer girl @ 2008 09 21, 19:24) Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse Tai kad Martynos nebus, o Jaroslavo irgi turbūt QUOTE(summer girl @ 2008 09 21, 19:24) Kita savaite ruosiuosi pradeti sportuoti siame Impulse Trenere Rita apibudina vienas zodis - ITUPSTAI
Na aciu, bent apie pora susidariau ispudi
QUOTE(kerynea @ 2008 09 22, 11:04) Trenere Rita apibudina vienas zodis - ITUPSTAI Žiūrint kokiose treniruotėse - pvz.: pilatese nėra kur ir kaip tuos įtupstus atlikti arba vandens aerobikoje Kalbant apie Jeroslavą, tai jo vedama jogą (aš tik ten buvau), man labai patiko. Ona irgi faina QUOTE(vaival @ 2008 09 23, 13:11) Žiūrint kokiose treniruotėse - pvz.: pilatese nėra kur ir kaip tuos įtupstus atlikti Tik jau nereikia Ritos pilates Šiaip - eilinė trenerė. Žinant techniką bent jau jėgos treniruotėse galima sportuoti panašiai kaip treniruoklių salėje, tik į popieriaus lapą nereikia žiūrėti - Rita parodys O Rita dar vandens aerobiką veda? QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 23, 12:19) Tik jau nereikia Ritos pilates Šiaip - eilinė trenerė. Žinant techniką bent jau jėgos treniruotėse galima sportuoti panašiai kaip treniruoklių salėje, tik į popieriaus lapą nereikia žiūrėti - Rita parodys O Rita dar vandens aerobiką veda? Rasa juk dekrete, tai Rita pradėjo vesti Negali pasirinkti, nes Aušra išėjo, o ji man labai patiko kai vesdavo kalanetika ir pilatesa. Deja Impuls paslaugos tik prastėja QUOTE(vaival @ 2008 09 23, 13:38) Rasa juk dekrete, tai Rita pradėjo vesti Negali pasirinkti, nes Aušra išėjo, o ji man labai patiko kai vesdavo kalanetika ir pilatesa. Deja Impuls paslaugos tik prastėja O mama mia Ne be reikalo konspektavosi konvencijos metu O kur Aušra migravo? Buvo 7 mūzose (gal ir yra - nežinau), turėjo kažką savo, o dabar? Norėčiau pabandyti pilates Dėl paslaugų - sezoninis kainų kilimas, trenerių persibazavimas, klubų uždarinėjimo/atidarinėjimo metas - galim rinktis QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 23, 13:05) O mama mia Ne be reikalo konspektavosi konvencijos metu O kur Aušra migravo? Buvo 7 mūzose (gal ir yra - nežinau), turėjo kažką savo, o dabar? Norėčiau pabandyti pilates Dėl paslaugų - sezoninis kainų kilimas, trenerių persibazavimas, klubų uždarinėjimo/atidarinėjimo metas - galim rinktis Aušra buvo minėjusi apie pablogėjusią mamos sveikata, nzn, gal tai tik pretekstas, nes buvo prašiusi Impuls vadu skirti vėlyvesnį laiką užsiėmimams, deja Kainų šuolis dar nieko, kad nors kokybė būtų, o dabar paragavai ir viskas QUOTE(Lūšis @ 2008 09 23, 16:52) Taigi ana visų galų meistrė Bet ir tvarkaraštis oi, merginos, prijuokinot apie rita QUOTE(kerynea @ 2008 09 23, 18:30) oi, merginos, prijuokinot apie rita Fabuose nieko neblogo nebeliko O Rita nereali universale: pasedejo, pakonspektavo per konvencija ir va jums nauja akvos trenere
nebeeisiu as i ta impulsa...nors buvau dazni kliente, jau tikrai nematau ko ten eiti...
Poison Flower, o kur galvoji pereit?
Mama Agne, ką tu darysi? QUOTE(Lūšis @ 2008 09 23, 21:39) šią savaitę nevarau, nes darbo turiu, bet šiaip tai vis tiek ten eisiu. Man pirmadienio stepas tinka ir pas Mildą, be to, jau ir prie Ritos trečiadieninio stepo pripratau. O šiaip kitus kartus varau į sporto salę, tai man kažkaip ne taip skaudu dėl tų trenerių QUOTE(kerynea @ 2008 09 23, 18:30) Netoli, bet ne Fabuose - Supergym. Tiesa, ten Rita Papildyta: QUOTE(linute23 @ 2008 09 23, 18:34) pasedejo, pakonspektavo per konvencija Pilates konspektavo ... Na, kiti sportbatukus nusiavė, konspektukus išsitraukė, bet tuoj vėl susipakavo, nes buvo seniai žinomi dalykai, o Rita - šaunuolė, net konspektavo Papildyta: QUOTE(linute23 @ 2008 09 23, 18:34) na dar savanoriu kaip visada krutas, ten Jurate ir Zaneta valdo Kas negerai? Čia ta pati Jūratė, kur dirbo Sport life (eks Nautilius)? Tada turėtų būti geros jėgos treniruotės QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 24, 07:44) Netoli, bet ne Fabuose - Supergym. Tiesa, ten Rita Papildyta: Pilates konspektavo ... Na, kiti sportbatukus nusiavė, konspektukus išsitraukė, bet tuoj vėl susipakavo, nes buvo seniai žinomi dalykai, o Rita - šaunuolė, net konspektavo Papildyta: Kas negerai? Čia ta pati Jūratė, kur dirbo Sport life (eks Nautilius)? Tada turėtų būti geros jėgos treniruotės Jurate anksciau dirbo bodygym, zebroje, telekome.Tokia stamesniu kaulu, sviesiais plaukuciais. P.S Dar yra Ltgym Pasilaiciuose, Laisves pr. 125 QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 24, 08:44) Pilates konspektavo ... Na, kiti sportbatukus nusiavė, konspektukus išsitraukė, bet tuoj vėl susipakavo, nes buvo seniai žinomi dalykai, o Rita - šaunuolė, net konspektavo Kas negerai? Čia ta pati Jūratė, kur dirbo Sport life (eks Nautilius)? Tada turėtų būti geros jėgos treniruotės Rita ir per akva aerobika konspektavo O kokios kokybiskos Jurates treniruotes mes isitikinom savu kailiu. Pas mus Jurate issilaike cielas dvi ar tris savaites ir buvo isguita QUOTE(lauryna @ 2008 09 24, 11:22) Jurate anksciau dirbo bodygym, zebroje, telekome.Tokia stamesniu kaulu, sviesiais plaukuciais. P.S Dar yra Ltgym Pasilaiciuose, Laisves pr. 125 P.s. Dar netoli - 7 mūzos Papildyta: QUOTE(linute23 @ 2008 09 24, 12:39) Rita ir per akva aerobika konspektavo O kokios kokybiskos Jurates treniruotes mes isitikinom savu kailiu. Pas mus Jurate issilaike cielas dvi ar tris savaites ir buvo isguita Jooo..., Rita O kas su Jūrate negerai? Suintrigavot, bet gaila pinigų, nueičiau su vienkartiniu pasižiūrėti QUOTE(linute23 @ 2008 09 24, 11:39) Rita ir per akva aerobika konspektavo O kokios kokybiskos Jurates treniruotes mes isitikinom savu kailiu. Pas mus Jurate issilaike cielas dvi ar tris savaites ir buvo isguita Patikslinsiu
Sveikos, merginos. Turiu klausymuką
tada tikrai ner ko eit i ta impulsa
As tai jauciu isnaudosiu abonementa ir daugiau nebeprasitesiu,kainos kyla o viskas ten prasteja,bliam,nueini ant treniruokliu o ten viskas limpa,nevalo gal ju visai??? Brrr...baseino sienos tokiais glitesiais aplipusios...
Sveikutes!
Cia vat mastau gal pradeti lankyti i si kluba, bet paskaicius visu Jusu atsiliepimus, tai susidare tokia nuomone, kad nebeverta QUOTE(soalina @ 2008 10 20, 10:36) Sveikutes! Cia vat mastau gal pradeti lankyti i si kluba, bet paskaicius visu Jusu atsiliepimus, tai susidare tokia nuomone, kad nebeverta aš kol kas tikrai nežadu nebelankyt. Pirmadienio Martynos stepą pakeitė Milda, kuri man nė kiek nenusileidžia. Nu super pašoku ir išsikraunu Trečiadienio stepas pas Ritą man irgi visai nieko - jau pripratau. O kitos dienos mano treniruokliuose. Man ten gerai QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 15:00) aš kol kas tikrai nežadu nebelankyt. Pirmadienio Martynos stepą pakeitė Milda, kuri man nė kiek nenusileidžia. Nu super pašoku ir išsikraunu Trečiadienio stepas pas Ritą man irgi visai nieko - jau pripratau. O kitos dienos mano treniruokliuose. Man ten gerai Nedrisciau net lyginti Martynos su Milda
Žinoma, Milda patirties neturi, gal choreografija kiek prastesnė, bet man svarbiausia, kad man tinka toks intensyvumas - ne per lėtas ir ne per greitas. Bet kiek teko lankyt stepą per 10 metų, tikrai nelaikyčiau Mildos prasta trenere. Stepe ji man daug labiau patinka už tokią "patyrusią" Ritą
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 15:07) Žinoma, Milda patirties neturi, gal choreografija kiek prastesnė, bet man svarbiausia, kad man tinka toks intensyvumas - ne per lėtas ir ne per greitas. Bet kiek teko lankyt stepą per 10 metų, tikrai nelaikyčiau Mildos prasta trenere. Stepe ji man daug labiau patinka už tokią "patyrusią" Ritą Milda nors sypsosi QUOTE(Mama Agnė @ 2008 10 20, 16:00) Pirmadienio Martynos stepą pakeitė Milda, kuri man nė kiek nenusileidžia. Buvau pas ją stepe, bet kad ir kaip stengčiausi, neištvėriau iki galo
O kaip jums Justina? atrodo ketvirtadieniais pas ja vyksta..
Justina man visai nepatiko.
Nu ir vakar pas Mildą buvau - gerulė man ji - tinka QUOTE(soalina @ 2008 10 20, 10:36) Sveikutes! Cia vat mastau gal pradeti lankyti i si kluba, bet paskaicius visu Jusu atsiliepimus, tai susidare tokia nuomone, kad nebeverta Nėra ten jau taip baisu, išvis paskaičius kai kuruos komentarus susidaro įspūdis kad ten "bomžynas" db kažkoks
kas galit pasakyti, ar pas Ona daug zmoniu susirenka? yra vietos normaliam yogos uzsiemimui?
sveikos
ir aš galvoju, kad pats metas pradėt sportuot nagi, brangiosios, pašnibždėkit, ar labai daug žmonių susirenka į fabijoniškių impulsą vakarais 18-21 val... QUOTE(Antelope @ 2009 01 04, 19:43) bet tai pala, jei atvažiuoji į treniruotę pvz kokiai 19-ai valandai kad ir su rezervu prieš penkiolika minučių ir prasitąsai prie recepcijos rakto belaukdama... gaila... šitas sporto klubas arčiausiai namų. ir niekaip neapsisprendžiu kur geriau keliaut pajudėt QUOTE(angeliute @ 2009 01 05, 19:10) bet tai pala, jei atvažiuoji į treniruotę pvz kokiai 19-ai valandai kad ir su rezervu prieš penkiolika minučių ir prasitąsai prie recepcijos rakto belaukdama... gaila... šitas sporto klubas arčiausiai namų. ir niekaip neapsisprendžiu kur geriau keliaut pajudėt na vadinasi rezerva reiketu pasilikti ilgesni, negu 15 minuciu..
Sveikos sportininkes
Zadu pradeti lankyti si kluba, bet net nezinau nuo ko pradeti... Gal galetumete patarti Kaip joga ten? Nenoriu numest svorio, o tik sutvirtinti raumenukus.
Mane veda is proto tas moteru ir vyru nesupratimas, kad i persirengimo kambari su batais eiti draudziama. Niekaip sito nesuvokiu. Juk patys sau blogiau daro. Su batais atnesa i dregna patalpa visokius virusus, sunu slapima ir ismatas, skreplius ir t.t. Po to su sliopancais eina i baseino patalpa, kur zmones basi vaiksto, lipa i dziakuzi, baseina.
Buvau administracijai pastabu davusi bet pacios tos merginos ir leidzia visiems taip eiti. Pati girdejau kaip sake "eikit su batais drasiai"
Galvojau eit į šitą klubą, bet paskaičiau kelis paskutinius puslapius ir kažkaip žiūriu kad ne kokie atsiliepimai
Man vakar patiko ten Ritos treniruote, bet kvapas persirengimo kambary, ir sklindantis is baseino, uzmuse
ka galit pasakyt apie pilates ? treneres ?
ar verta pirkt abonementa visai dienai visad diena paplaukiot atvaziuoju, nera jau taip blogai...chlorke smirda, bet geriau chlorke nei bacilos bekvapes dusai prasti... i dzakuzi niekad nelendu-tokiam mazam vendens kiekyje tiek zmoniu........ baseine, aisku, vienas takelyje neplauki, bet nera daug zmoniu. idomu, kaip vakare bus tikrai nepurvinas baseinas, neglitnios sieneles, kaip kazkas rase...tikrinau busiu dekinga uz patarimus, komentarus, nuomuones QUOTE(angeliute @ 2009 01 04, 20:45) sveikos ir aš galvoju, kad pats metas pradėt sportuot nagi, brangiosios, pašnibždėkit, ar labai daug žmonių susirenka į fabijoniškių impulsą vakarais 18-21 val... As lankau si sporto kluba todel,kad arciausiai namu,Buvo minciu i victoria gym,bet ten tai tikrai zmoniu mases |