Gal tikrai kasnors nori jungtis i grupę? Iš mano pusės būtų 3 žmonės
sveikos.
į sporto klubą eisiu pirmą sykį, todėl nieko neišmanau... ir plius, nerandu kompanijos, kad eitų su manim, o vienai pirmą sykį kažkaip nejauku QUOTE(jadzka @ 2006 11 28, 06:45) Merginos, Kooperuojamės gal kaip nors? Iš savo pusės galiu kokius 5 žmogelius parūpinti. Manau, kad reikia nusistatyti kažkokias kainas ir bus aišku. Tiesiog, pasakyti,kad bus mūsų 20 ir mokėsim ne daugiau kaip kokį 130 lt. Kaip jūs manot? Man idealiai tiktų šis sporto klubas.... Jei sudarinetumet grupe ir butu tokia kaina, jungciausi ir as
jei butu grupe ir neribotas iki 150Lt jungciausi ir as, ta prasme tas dienos planas
Jungčiausi ir aš, jei būtų kiek pigiau ar būtų kokia grupelė norinčiųjų, bet manau, kad ilgai reiks laukti nieko neorganizuojant
QUOTE(angel's touch @ 2007 01 12, 01:58) jei butu grupe ir neribotas iki 150Lt jungciausi ir as, ta prasme tas dienos planas QUOTE(Rasma @ 2007 01 13, 20:43) Jungčiausi ir aš, jei būtų kiek pigiau ar būtų kokia grupelė norinčiųjų, bet manau, kad ilgai reiks laukti nieko neorganizuojant Be šansų ten ką nors iį jų išpešti Bandžiau darbui suorganizuot, ale kad vadybininkas toks užsispyręs... Iš serijos: mes ir taip nuo klientų neatsiginam. Tai sakiau, kad pas jus eilės iki spintelių ir prie treniruoklių kaip tarybiniais laikais prie dešros. Tas sako: jei bus daugiau žmonių, tai jos trumpesnės nebus. Žodžiu apie jokias nuolaidas grupėms neina kalba QUOTE(jadzka @ 2007 01 13, 21:51) Be šansų ten ką nors iį jų išpešti Bandžiau darbui suorganizuot, ale kad vadybininkas toks užsispyręs... Iš serijos: mes ir taip nuo klientų neatsiginam. Tai sakiau, kad pas jus eilės iki spintelių ir prie treniruoklių kaip tarybiniais laikais prie dešros. Tas sako: jei bus daugiau žmonių, tai jos trumpesnės nebus. Žodžiu apie jokias nuolaidas grupėms neina kalba labai daug ten žmonių? čia gal tik vakarais taip?
kartais buna labai daug zminiu bet treniruokliuose dar ne taip jauciasi kaip baseine.ten pasijauciu kaip morkyte sriubytej
o anksti ryte, kai tik atsidaro 6,30 , ir daug žmonių būna ?
sveikos, pora savaiciu nesportavau, nes sirgau gripu, o dabar ziuriu- vakarais, vietoje editos, kazkokia nauja trenere- Ringaile.Gal kuri jau buvote pas ja, kaip ji jums pasirode? Nes siaip pas Edita neidavau, nelabai man pas ja patiko...
AS vakar pas ja buvau, kaip supratau, tai buvo jos pirma treniruote. Nu nieko blogo pasakyti negaliu, geresne , nei ta nauja Tatsiana tai tikrai. Bet man Edita su Martyna labai patikdavo. Bet siaip pas Ta Ringaile balsas visai nieko, ka daryti labai garsiai ir aiskiai sako, del to patiko. Nes ta Tatsiana visiai neaisku ka sako
Man gaila, Kad Martyna iseina
hm, sian lietuvos ryte perskaiciau, kad zmogus ten mire neseniai, o instruktorius berods nemokejo kaip kraujo spaudimo aparatu naudotis?? ir dar tai, kad jie stebi per savo ekrana zmogaus spaudima, kad nepakiltu auksciau ribos. sukrete
Bet kas darosi siame klube.
QUOTE(lipke @ 2007 02 21, 10:13) sveikos, pora savaiciu nesportavau, nes sirgau gripu, o dabar ziuriu- vakarais, vietoje editos, kazkokia nauja trenere- Ringaile.Gal kuri jau buvote pas ja, kaip ji jums pasirode? Nes siaip pas Edita neidavau, nelabai man pas ja patiko... QUOTE(Soul @ 2007 02 25, 16:22) Nes ten visos treneres paeiliui sirgdavo o ju treneruotes tai kazkas turedavo pakeisti ir pravesti. Uztat turbut ir atvaziuodavo is kitu klubu pavaduoti. Ir Rita, ir Martyna sirgo o dabar Edita serga.
kad Martyna iseina is sporto klubo tai negirdejau,bet kad Edita laukiasi tai tikrai zinau,todel ir nelabai veda treniruotes,nes jai nelabai leidzia gydytojai,nes ji neseniai gulejo ligonijeje.as sestadieni buvau jos treniruoteje,step mixe,tai ji veda,bet jau ne taip aktyviai kaip anksciau.jos vietoje as visai nerizikuociau
QUOTE(jeteiko @ 2007 02 26, 07:13) kad Martyna iseina is sporto klubo tai negirdejau,bet kad Edita laukiasi tai tikrai zinau,todel ir nelabai veda treniruotes, O, sveikinimai Editai
na, ir as buvau pas ta naujaja trenere- is tikruju, kai pradzioje ji ten sukiojosi saleje, tai netanepagalvojau, kad ji-trenere, nes tokia putlute:)
Man man ji visai patiko. O del Impulso informactyvumo trukumo, tai as pritariu- juk internetas ir yra tam, kad butu pateikiama naujausia informacija.Nes man irgi taip ne karta buvo - nueini, buna, kad ir apsirengi (nes pvz.,registraturoje daug zmoniu ir nepamatau pranesimo apie neivyksiancia treniruote), nueini prie sales, o ten- visai ne tai, ko tikejausi...:)Todel kartais pries treniruote pasiskambinu rba nesuosi ir maudymuka, kad jei kartais nebus mano treniruotes, nors papaukioti nueiciau... o gal kuri buvote pas Jaroslava treniruoteje Impuls pump ketvirtadieni?Kas cia per dalykas?ar labai sunku?Ar yra kokia nors sudetinga choreografija ar pirma karta atejus ,,pagausiu" kas ten kaip? QUOTE(lipke @ 2007 02 26, 14:13) o gal kuri buvote pas Jaroslava treniruoteje Impuls pump ketvirtadieni?Kas cia per dalykas?ar labai sunku?Ar yra kokia nors sudetinga choreografija ar pirma karta atejus ,,pagausiu" kas ten kaip? Mačiau 4dienį visos sėkmingai dar šoko pilvo šokius, o bernai žiūrėjo per stiklines salės duris
Impuls Pump - intensyvi jegos treniruote, kurios metu atliekami specialūs pratimai raumenims lavinti. Treniruotės metu naudojamos štangos. Skirta pažengusiems ir ypač tinka vyrams.
faina
Na Martyna veda dabar tik 1 treniruote
Bet as tokius gandus girdejau, kad tas naujas Viktoriaklubas, buvusio Grand gym savininko. Kas nor apie tai zino?? Is vis kokios idomu ten paslaugos ir kainos?? jau yra ju internetinis puslapis www.victoriagym.lt uzeik ir pasiziurek,ten visos kainos surasytos.as kaip supratau tas klubas dar atsidarineja dar,o gal jau atsidare? QUOTE(Soul @ 2007 02 26, 15:47) Impuls Pump - intensyvi jegos treniruote, kurios metu atliekami specialūs pratimai raumenims lavinti. Treniruotės metu naudojamos štangos. Skirta pažengusiems ir ypač tinka vyrams. O tai geras, nes as pas Jaroslava nemegstu vaiksciuoti, nes patinka sunkesnes treniruotes. Pas Edita ir Rita man patikdavo, na ir aisku pas Martyna pasokti. O Jaroslavo treniruotes labai lengvos As irgi girdejau kad Viktoria gym tai buvusio Grandgym savininko. Man irgi patinka sunkesnes treneruotes uztat Rita man kaip tik. Tik nalabai suprantu kodel jinai visiems rekomenduoja ant stangeliu detis po 5 kg. O kas naujokas taigi per sunku bus? QUOTE(violet @ 2007 02 27, 14:28) As irgi girdejau kad Viktoria gym tai buvusio Grandgym savininko. Man irgi patinka sunkesnes treneruotes uztat Rita man kaip tik. Tik nalabai suprantu kodel jinai visiems rekomenduoja ant stangeliu detis po 5 kg. O kas naujokas taigi per sunku bus? ne. tiems kas pirma karta sako 2.5 uzteks:)) Bet as pries metus, klausydama jos. sportavau su dedliu svoriu, tai poto mano kojos jau pernelyg stambios pasidare Tai dabar dedu mazeni svori
Siandien 18 val pas Jaroslava tiek zmoniu buvo, o kondicionerius visai neijungtas buvo, ja po 15 min. man sunku kvepoti buvo, net vedrodziai suprakaitavo. Bardakas.
Norejau ispradziu pasilikti 2 treniruotese ir 19 bet val. , bet tokiose salygose tai pasityciojimas QUOTE(Luandra @ 2007 02 27, 21:43) Siandien 18 val pas Jaroslava tiek zmoniu buvo, o kondicionerius visai neijungtas buvo, ja po 15 min. man sunku kvepoti buvo, net vedrodziai suprakaitavo. Bardakas. Norejau ispradziu pasilikti 2 treniruotese ir 19 bet val. , bet tokiose salygose tai pasityciojimas Ir aš vos neuždusau... Beje, to Impuls pump naujame tvarkaraštyje nebėra ir is vis, ar matete, kas vakar pries 19.00 val Impuls'e daresi?Dar tokiu dyvu tai nebuvau maciusi - atejau mazdaug 18.40, o vestibiulis- pilnas zmoniu, visi korteles i eilute sudeje (viena eilute- vyru, kita- moteru) ir laukia:iseina pasportaves vienas zmogus, tada vienam is laukianciu (o ju- apie 20-30) duoda jo rakteli ir taip toliau.Tai spekit, ar as suspejau i aerobikos treniruote 19.00 val?Atspejot- ne.Todel, kad treneris tai nelaukia ir treniruote prasideda laiku. Nu, zodziu, bardakas juodas.Kiek supratau, tai cia del to, kad tu spinteliu sumazejo zenklliai, bet, manyciau, klientai pinigus tai tokius pacius kaip visada moka, ir nemazus. Tai nuejau pasportuoti i treniruokliu sale, bet, kadangi man ten nepatinka (todel ir lankau aerobika), isejau pikta kaip sirse Zodziu, su tokia politika, Impuls ilgai netemps, as manau. QUOTE(lipke @ 2007 02 28, 14:51) ir is vis, ar matete, kas vakar pries 19.00 val Impuls'e daresi?Dar tokiu dyvu tai nebuvau maciusi - atejau mazdaug 18.40, o vestibiulis- pilnas zmoniu, visi korteles i eilute sudeje (viena eilute- vyru, kita- moteru) ir laukia:iseina pasportaves vienas zmogus, tada vienam is laukianciu (o ju- apie 20-30) duoda jo rakteli ir taip toliau.Tai spekit, ar as suspejau i aerobikos treniruote 19.00 val?Atspejot- ne.Todel, kad treneris tai nelaukia ir treniruote prasideda laiku. Nu, zodziu, bardakas juodas.Kiek supratau, tai cia del to, kad tu spinteliu sumazejo zenklliai, bet, manyciau, klientai pinigus tai tokius pacius kaip visada moka, ir nemazus. Tai nuejau pasportuoti i treniruokliu sale, bet, kadangi man ten nepatinka (todel ir lankau aerobika), isejau pikta kaip sirse Zodziu, su tokia politika, Impuls ilgai netemps, as manau. Praeitais metais ziema, tao buvo kiekviena darbo diena Tai yra nesamone
Tikrai, kazkoks siaubas
QUOTE(lipke @ 2007 02 28, 14:51) ir is vis, ar matete, kas vakar pries 19.00 val Impuls'e daresi?Dar tokiu dyvu tai nebuvau maciusi - atejau mazdaug 18.40, o vestibiulis- pilnas zmoniu, visi korteles i eilute sudeje (viena eilute- vyru, kita- moteru) ir laukia:iseina pasportaves vienas zmogus, tada vienam is laukianciu (o ju- apie 20-30) duoda jo rakteli ir taip toliau.Tai spekit, ar as suspejau i aerobikos treniruote 19.00 val?Atspejot- ne.Todel, kad treneris tai nelaukia ir treniruote prasideda laiku. Nu, zodziu, bardakas juodas.Kiek supratau, tai cia del to, kad tu spinteliu sumazejo zenklliai, bet, manyciau, klientai pinigus tai tokius pacius kaip visada moka, ir nemazus. Tai nuejau pasportuoti i treniruokliu sale, bet, kadangi man ten nepatinka (todel ir lankau aerobika), isejau pikta kaip sirse Zodziu, su tokia politika, Impuls ilgai netemps, as manau. aga, ir dar ten vienas kvailas bernas dirba, kuris kartais sugalvoja raktelius shuffle būdu nuo vidurio eilės ar nuo galo dalint ;] tai kartą man taip pasitaikė, kad stovėjau 6-7a eilėj, kai gavau raktą. tai visi prieky stovėję taip ir atsisuko į mane ;] jau norėjau grąžint ir atstovėt tą eilutę, kad tik nepyktų ant manęs niekas. ;]
Merginos,
nuo siandien dienos jau naujas tvarkarastis. Aerobikos treneruociu dasidejo. QUOTE(violet @ 2007 03 01, 14:32) Merginos, nuo siandien dienos jau naujas tvarkarastis. Aerobikos treneruociu dasidejo. tik kas is to naujo tvarkarascio (bent jau vakarines jo dalies), jei ten pasityciojimas kazkoks is klientu vyksta. Vakar, maciau, viena mergina jau skunda rase - kad, tegu jai grazina pinigus uz dvi praleistas treniruotes.logiska- jei ji kluba lanko tik del grupiniu uzsiemimu, o i juos pateikti negali del klubo kaltes atejusi tikrai protiknga laiko tarpa pries treniruote, tai civilizuotoje salyje turi buti uz tai atlyginama. As, jeigu siandien eisiu sportuoti ir jeigu vel teks stoveti eilej ir praleisti treniruote (o, tiketina, taip ir bus), irgi rasysiu skunda.Ir siulyciau visoms taip padaryti.Gal tada vadovybe susigriebs, kad zmones nemegsta pinigu uz pastovejima vestibiulyje moketi. Nes jei visi tik mintyse ir forumuose piktinsimes, tai iki vadovybes ir ,,nenueis" tikrai.
As irgi galvoju, kad jiegu taip bus toliau, tai eisiu i kta kluba.
QUOTE(Luandra @ 2007 03 01, 20:34) aš jau nusprendžau keisti klubą Taigi...už ką tie 160, litų mokestukas?- kad pašokinėji ant radiatoriaus arba pažiūri pavėlavus kaip kitos šoka QUOTE(Soul @ 2007 03 02, 12:33) aš jau nusprendžau keisti klubą Taigi...už ką tie 160, litų mokestukas?- kad pašokinėji ant radiatoriaus arba pažiūri pavėlavus kaip kitos šoka faktas kaip blynas.As irgi jau paskutines dienas iki abonemento pasibaigimo skaiciuoju.
O koki kluba galvojate eiti?
QUOTE(Luandra @ 2007 03 05, 23:16) siaip tai neisivaizduoju, nes man sis klubas labai arti namu, nepilnos 5 min. pesciomis.Mano abonementas dar iki kovo 19 d. galioja, tai nezinau- jei jau pakvips pavasariu, gal is vis niekur nebeisiu sportuoti - kai silta, ir taip judu daug.Nors kaip taisykle, iprastai dar sportuoju iki kokio balandzio vidurio...Reiks pasukti galva...
Hmm...o aš maniau, kad ten padaugėjo tų spintelių. Nes aną savaitę, kai tiek žmonių laukė, mačiau kaip naujas spinteles atvežė...Dažniausiai einu apie 20:00 valandą, tai nebūna eilių. Bet kažkaip abejoju, ar pirkti abonementą kovo mėnesiui. Gal bėgiot aplink fabus pradėt?
QUOTE(Soulmate @ 2007 03 06, 16:26) Hmm...o aš maniau, kad ten padaugėjo tų spintelių. Nes aną savaitę, kai tiek žmonių laukė, mačiau kaip naujas spinteles atvežė...Dažniausiai einu apie 20:00 valandą, tai nebūna eilių. Bet kažkaip abejoju, ar pirkti abonementą kovo mėnesiui. Gal bėgiot aplink fabus pradėt? vakar buvau sportuoti aerobika,tai zmoniu buvo nedaug ir saleje ir aerobikoje.as buvau 18 val. o siaip manau,kad tas bumas su zmonemis bus neilgai,tiesiog visi sujudejo pries vasara,paprastai balandi,geguze aprimsta viskas,todel zmoniu sumazeja per puse. QUOTE(jeteiko @ 2007 03 06, 16:41) vakar buvau sportuoti aerobika,tai zmoniu buvo nedaug ir saleje ir aerobikoje.as buvau 18 val. o siaip manau,kad tas bumas su zmonemis bus neilgai,tiesiog visi sujudejo pries vasara,paprastai balandi,geguze aprimsta viskas,todel zmoniu sumazeja per puse. tas tiesa, bet ir as nelankau vasara - geriau siaip i gamta kur po darbo pavaziuojam su draugais, pasimaudyti, su dviraciais.... O vakar as, tiesa sakant, nesuzinojau tikrosios situacijos, nes, apsidrausdama atejau 35 min pries treniruote.tai aisku, kad neturejau laukt:)Bet kaip ten veliau buvo, tai nesuzinojau.Nors zmoniu (19.00 val treniruotej) nelabai daug buvo- normaliai. QUOTE(jeteiko @ 2007 03 06, 16:41) vakar buvau sportuoti aerobika,tai zmoniu buvo nedaug ir saleje ir aerobikoje.as buvau 18 val. o siaip manau,kad tas bumas su zmonemis bus neilgai,tiesiog visi sujudejo pries vasara,paprastai balandi,geguze aprimsta viskas,todel zmoniu sumazeja per puse. tikrai taip
jooooooooo berniukas registraturoje nesusipratimas
|