o internetiniam psl nera tvarkarasciu? Ar jie tik paciame sporto klube duodami?
QUOTE(more more @ 2009 11 05, 18:19) aciu labai o dbr klausimeliai siaip, kadangi sporto klube sportavau gana senai dar kaip buvo ne impulsas o grand gym'as, tad kas ten yra pasieite ar nlb? Ir siaip reik prisimint ko reikia ten ir ka nusinest, tai sportine apranga....ranksluostis, higienos priem., plaukams susiristi kazka(o vat cia man sunku bus, gal patarsit kuom geriausia susirist kad sportuojant nepasileistu, nes pasmane ganetinai ilgi plaukai ir sunkoki slidus, tad susirisus ar susiegus greit issileidzia QUOTE(Izaa @ 2009 11 06, 16:00) aciu labai o dbr klausimeliai siaip, kadangi sporto klube sportavau gana senai dar kaip buvo ne impulsas o grand gym'as, tad kas ten yra pasieite ar nlb? Ir siaip reik prisimint ko reikia ten ir ka nusinest, tai sportine apranga....ranksluostis, higienos priem., plaukams susiristi kazka(o vat cia man sunku bus, gal patarsit kuom geriausia susirist kad sportuojant nepasileistu, nes pasmane ganetinai ilgi plaukai ir sunkoki slidus, tad susirisus ar susiegus greit issileidzia viska gerai susakei, tik nepamirsk slepeciu i dusa ir pirtis, nes be ju grybelis garantuotas
Sveikos, mamytes
Gal kam reikia metinio (13 mėnesių) abonemento pigiau Rašykit AŽ
papasakokit prasau
Sveikutes,
Busiu nauja Impulse Sakykit, i Pilates savo kilimeli reikia atsinesti ar yra vietoje ? QUOTE(Kristn @ 2009 11 24, 15:36) As greiciausiai nuo kitos savaites pradesiu eiti i pilates treniruotes...itariu, kad kilimeliai turetu buti vietoj Man idomu, kaip ten tos treniruotes, ar patinka? Ar daug zmoniu? Nes cia kai paskaiciau apie aerobikas ir sausakimsa sale, tai truputi noras mazeja eiti i sporto kluba per visas epidemijas ir gripus Kaip siaip klubo higiena? Nesu buvusi net ten, bet man sitas klubas arciausiai namu Esu buvusi tik keliose pilates treniruotese pas zymuji Jana, tai man visai patiko pas ji, tik kad nelabai man palankiose dabar vietose jis dirba QUOTE(skyeyes @ 2009 11 27, 18:04) As greiciausiai nuo kitos savaites pradesiu eiti i pilates treniruotes...itariu, kad kilimeliai turetu buti vietoj Man idomu, kaip ten tos treniruotes, ar patinka? Ar daug zmoniu? Nes cia kai paskaiciau apie aerobikas ir sausakimsa sale, tai truputi noras mazeja eiti i sporto kluba per visas epidemijas ir gripus Kaip siaip klubo higiena? Nesu buvusi net ten, bet man sitas klubas arciausiai namu Esu buvusi tik keliose pilates treniruotese pas zymuji Jana, tai man visai patiko pas ji, tik kad nelabai man palankiose dabar vietose jis dirba na situacija impulse tai tikrai siek teik idomi.. kilimeliu tai tikrai rasit vietoj ir ju siaip turetu pakakti.. del pilates treniruociu tai mazai ka galiu pasakyt, akdangi esu buvus tik keliose ir manes tai nesuzavejo.. del klubo higienos tai tikrai tureciau ka pasakyti... ir nelabai gero.. bet kai nera jokio kito geresnio pasirinkimo kaip fabu impulsas, tai tenka "nematyti"... QUOTE(Antelope @ 2009 11 27, 22:14) na situacija impulse tai tikrai siek teik idomi.. kilimeliu tai tikrai rasit vietoj ir ju siaip turetu pakakti.. del pilates treniruociu tai mazai ka galiu pasakyt, akdangi esu buvus tik keliose ir manes tai nesuzavejo.. del klubo higienos tai tikrai tureciau ka pasakyti... ir nelabai gero.. bet kai nera jokio kito geresnio pasirinkimo kaip fabu impulsas, tai tenka "nematyti"... Aciu uz issamu atsakyma Visai nebezinau ar verta imti abonementa fabu Impulse, turbut pirma karta pabandysiu tik, viena karta nusipirksiu...jei nekokia situacija man ten pasirodys gal geriau as namie pasportuosiu
Sveikutes
Na va mane liga priverte lankyti baseina, o praktiskai kieme randasi Fabijoniskiu Impulsas. Man tereikia baseino.. Kaip jis ten? Maciau dabar akciju visokiu pilna, galvoju imti ta kur po 99 Lt/men., bet kaip supratau reikia moketi uz visus 3 men., t.y. 298 Lt. Bet vis gasdina mane ta chigiena ir chlorkalkes... Ar labai daug ten ju "privaryta"? Nes esu ziauriai viskam alergiska... QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 11 28, 17:50) Sveikutes Na va mane liga priverte lankyti baseina, o praktiskai kieme randasi Fabijoniskiu Impulsas. Man tereikia baseino.. Kaip jis ten? Maciau dabar akciju visokiu pilna, galvoju imti ta kur po 99 Lt/men., bet kaip supratau reikia moketi uz visus 3 men., t.y. 298 Lt. Bet vis gasdina mane ta chigiena ir chlorkalkes... Ar labai daug ten ju "privaryta"? Nes esu ziauriai viskam alergiska... Taip, chloro nepagailėta, net dramblio odą turintiems kartais kyla problemų. Higienos norma patys lankytojai pažeidžia, nes mėginius tai tikrai kas dieną ima (pastebėjau) QUOTE(%ziema% @ 2009 11 24, 12:46) papasakokit prasau papasakokit kas nors man irgi idomu, nes dar neatsirinkau kurie uzsiemimai labiausiai man patiktu
As nusipirkau abonementa ir lankysiu Pilates treniruotes...buvau jau pora kartu, tai labai patiko
Ir trenere visai patiko, galetu siek tiek daugiau priminti kvepavima, bet siaip tai viskas liuks Siandien ir muzika labai faina buvo, tokia a la indiska relaxine su siuolaikiniais elementais...ir pratimukai veiksmingi, kita diena visus raumenukus jauciu O del zmoniu, tai nemazai eina ir i Pilates, praktiskai pilna rytu salyte buna...
O man vakar patiko Ievos (jei gerai nugirdau) vedama Intro treniruote, trenere labai aiskiai parode kas ir kaip, viska paeiliui moke, kaip atlikti pagr. step'o zingsnelius, priejo prie visu saleje buvusiu merginu ir kiekvienai atskirai vis parodydavo kaip teisingai daryti pratimeli, taip pat daznai primindavo apie taisyklinga kvepavima, man tas yra labai aktualu, nes as kvepuoju atvirksciai nei reikia
Vakar as vel po ilgesnio laiko buvau treniruotej, Pilates kaip visad patiko
Bet baisiai nusivyliau lietuviu kultura...iseinant viena moteris labai pyko ant registratoriu, kad nesuziuri tvarkos persirengimo kambariuose Paskui visi persirengineja purvinam kambary, visur slapia, pilna purvo..zodziu baisu ir koja kur padeti, kad ir su slepetem, o dar kai kelnes prie purvinu grindu lieciasi, kol apsirengi jau ir issipurvini Tai galetu arba valytoja pastoviai ten sveisti, arba tegu kazkas suziuri, kad neitu zmones su batais i persirengimo kambari... Dar pasibaisejau, kai prausiausi duse, tai salia moteriskes pedas pamaciau...nagu praktiskai nerasta, vien grybelis
Taip, dėl batų ir aš nesuprantu žmonių. Juk aiškiai ir ne šiaip sau parašyta visur, kad su batais į persirengimo kambarius eit draudžiama. Juk dėl pačių lankytojų taip padaryta. O valytoja tikrai ištisai vaikšto su šepečiu.
O dėl grybelio tai taip... Čia jau tik nuo žmogaus sąžinės ir moralės priklauso. Nestovės gi prie baseino koks prievaizdas ir netikrins tų kojų...
koks siaubas, praejo noras koja kelt i baseina, ir taip tik praeinu pro sali, pasiziuriu ir vis kaupiuosi i ji nueiti.
Sveikutės,
norėčiau nueiti į impuls baseiną, todėl norėčiau jūsų patarimo, į kurį geriau eiti Ozo g.ar fabijoniškių g. Kadangi kol kas ruošiuosi eiti tik vieną kartą, gal žinote kiek valandų galima būti susimokėjus pvz tuos 24 Lt. QUOTE(bellivi @ 2010 02 10, 10:12) Sveikutės, norėčiau nueiti į impuls baseiną, todėl norėčiau jūsų patarimo, į kurį geriau eiti Ozo g.ar fabijoniškių g. Kadangi kol kas ruošiuosi eiti tik vieną kartą, gal žinote kiek valandų galima būti susimokėjus pvz tuos 24 Lt. Sunku ką ir patarti. Fabijoniškių impulsas labai netvarkingas ir tas ėjimas su batais ... (buvau ir aš ten parėkavus, bet kas iš to). Iš merginų komentarų matau, kad situacija nesikeičia tad rimtai teks tuom užsiimti: rašysiu skundą impulso vadovams, o jei nepadės teks kreiptis į higienos inspekciją. Man impulsas visai prie namų tad nematau priežasties dėl ko turėčiau važiuoti į kitą sporto klubą jei galima čia tvarką padaryti ir visoms saugiai sportuoti QUOTE(cookiller @ 2010 02 10, 12:52) Sunku ką ir patarti. Fabijoniškių impulsas labai netvarkingas ir tas ėjimas su batais ... (buvau ir aš ten parėkavus, bet kas iš to). Iš merginų komentarų matau, kad situacija nesikeičia tad rimtai teks tuom užsiimti: rašysiu skundą impulso vadovams, o jei nepadės teks kreiptis į higienos inspekciją. Man impulsas visai prie namų tad nematau priežasties dėl ko turėčiau važiuoti į kitą sporto klubą jei galima čia tvarką padaryti ir visoms saugiai sportuoti as tai irgi vis pasiziuriu kiek grazuoliu vaiksto su batais persirengimo kambaryje Kai prisimenu Vokietijoj kokia tvarka, tai cia kaip diena ir naktis Arba pirtys...vakar kaip tik buvau pirma karta baseine ir pirtyse...tai sedi visi belekaip toj garinej pirty...nera net galimybes vandeniu nuplauti to suoliuko...kai ejau i Sugihara, tai ten bent pries sesdama su vandeniu perliedavau ta suoliuka. Saunoj irgi sedi visi praktiskai nieko nepasidenge...ranksluosciu baseino teritorijoj nera kur kabinti, kelios padarytos kabykleles uzimtos, tai visi, tame tarpe ir as, uzsimeciau ranksluosti ant baseino tureklu Zodziu, pas mus kainos didziausios (net toj pacioj Vokietijoj litais isvertus pigiau galima sportuoti), o tvarkos ir higienos nera QUOTE(skyeyes @ 2010 02 10, 12:18) as tai irgi vis pasiziuriu kiek grazuoliu vaiksto su batais persirengimo kambaryje Kai prisimenu Vokietijoj kokia tvarka, tai cia kaip diena ir naktis Arba pirtys...vakar kaip tik buvau pirma karta baseine ir pirtyse...tai sedi visi belekaip toj garinej pirty...nera net galimybes vandeniu nuplauti to suoliuko...kai ejau i Sugihara, tai ten bent pries sesdama su vandeniu perliedavau ta suoliuka. Saunoj irgi sedi visi praktiskai nieko nepasidenge...ranksluosciu baseino teritorijoj nera kur kabinti, kelios padarytos kabykleles uzimtos, tai visi, tame tarpe ir as, uzsimeciau ranksluosti ant baseino tureklu Zodziu, pas mus kainos didziausios (net toj pacioj Vokietijoj litais isvertus pigiau galima sportuoti), o tvarkos ir higienos nera mane tai žudo vandens pilimas ant elektrinės krosnies pirtyje. Negi žmonės tokie tūpi pasidarė, beraščiai, skaityti nemoka. Nežinau
Sveikos,
mane domina ar yra vaikstanciu i treniruokliu sale-noreciau susizinoti kokia ten padetis vakarais zmoniu atzvilgiu,t.y.nuo 17h-20h ar ziauriai uzkimsta ar normaliai? Siaip vaikstau i Kareiviu g., bet si menesi noriu pasportuoti fabu Impulse,nes arciau namu ir darbo....
Primenu, kad yra galimybė sportuoti Impuls sporto klube iki 20% pigiau!
Tereikia jungtis prie mūsų renkamos grupės, kuri šį mėnesį jau pradėta rinkti ir bus renkama iki kovo 27 dienos. Rašykite asmenines žinutes ir Jums bus suteikta detalesnė informacija. QUOTE(dovile.v @ 2010 03 07, 13:00) Sveikos, mane domina ar yra vaikstanciu i treniruokliu sale-noreciau susizinoti kokia ten padetis vakarais zmoniu atzvilgiu,t.y.nuo 17h-20h ar ziauriai uzkimsta ar normaliai? Siaip vaikstau i Kareiviu g., bet si menesi noriu pasportuoti fabu Impulse,nes arciau namu ir darbo.... Uzvakar po darbo buvau pirmakart Impulse treniruokliu saleje ir tikrai gana normaliai, niekur nereikejo laukti jokios eiles (zinoma, kadangi buvau pirmakart, tai nesmarkiai ir sportavau, nors siandien sunkiai pavaikstau Jau laukiu, kada raumenukai atsigaus ir vel galesiu lekt sportuot O del avalynes, gal as pataikiau tokiu laiku ateit, kai visi lankytojai labai drausmingai movesi batus ir tvarkingai ejo persirengineti QUOTE(lauryna @ 2009 10 24, 14:42) dar iki Ritos,buvo laaaaabai superine aerobikos trenere Irina
Tai čia prieš milijoną metų tas buvo
Martyna ir Edita grįžo
O geras
gal kas žinot, ar veikia jau šiandien kartinės narystės kortelės, pirktos ozo impulse?
Fabijoniškių Impulsas visai sugedo
Vakar neveikė: garinė pirtis, viena sūkurinė vonia (išjungė taupymo sumetimais, nors raštas įspėjo, kad bus išjungta tik darbo dienomis iki 17h), vaikų baseinas buvo be vandens... Baseino priežiūrėtojas atėjo į baseiną tomis pačiomis šlepetėmis, kuriomis atėjo iš lauko, pripurvino visur
Tikrai jau šakės QUOTE(Soul @ 2010 07 07, 15:15) Vakar neveikė: garinė pirtis, viena sūkurinė vonia (išjungė taupymo sumetimais, nors raštas įspėjo, kad bus išjungta tik darbo dienomis iki 17h), vaikų baseinas buvo be vandens... Baseino priežiūrėtojas atėjo į baseiną tomis pačiomis šlepetėmis, kuriomis atėjo iš lauko, pripurvino visur Tikrai jau šakės Manau, kad pats laikas būtų duoti jiems nuorodą į šiuos atsiliepimus. Turėtų susirūpinti! QUOTE(Soul @ 2010 07 07, 16:15) Vakar neveikė: garinė pirtis, viena sūkurinė vonia (išjungė taupymo sumetimais, nors raštas įspėjo, kad bus išjungta tik darbo dienomis iki 17h), vaikų baseinas buvo be vandens... Baseino priežiūrėtojas atėjo į baseiną tomis pačiomis šlepetėmis, kuriomis atėjo iš lauko, pripurvino visur Tikrai jau šakės Buvau pirmadienį........įspūdžiai
Sveikos, o as planuoju eiti šiandien, tai pasiskaičius Jūsų atsiliepimų tai plaukai piestų stojasi, kodel žmoės tokie nekulturingi?
Ar yra šiuo metu lamkančių ši sporto kluba? o gal salsa kas lanko?
o sakykit kaip su aeorbikomis kurios pirmakart isvis lanko, vat pirmadieni planuoju i pilates eit, bet net pratimuku nzn ka kaip daryti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 10 09, 07:54) o sakykit kaip su aeorbikomis kurios pirmakart isvis lanko, vat pirmadieni planuoju i pilates eit, bet net pratimuku nzn ka kaip daryti su pilatesu neturetu kilti jokiu dideliu problemu.. ten siaip pakankamai aiskiai viska aiskina ka ir kaip daryti.. su treniruotemis aerobikos salese - kiek sudetingiau, todel patartina nueiti i a intro/ step intro treniruotes. o siaip tai jei lankysites pastoviai tai isivaziuosit QUOTE(Antelope @ 2010 10 09, 13:32) su pilatesu neturetu kilti jokiu dideliu problemu.. ten siaip pakankamai aiskiai viska aiskina ka ir kaip daryti.. su treniruotemis aerobikos salese - kiek sudetingiau, todel patartina nueiti i a intro/ step intro treniruotes. o siaip tai jei lankysites pastoviai tai isivaziuosit na pirmakart jau buvai penktadieni bet ryte jokia aerobika nevyksta. tad maciau pirmadieni 9.00 val. pilates ir pamasciau ar neismes uz pakarpos jog kasko nemoku ar nespeju
Truputi pasibaisėjau, kažkaip seniau kai lankydavau buvo žymiai daugiau laikomasi tvarkos, bet šįkartą stebejau, kad nei viena nenusiauna batų prieš įeinant į persirengimo kambarius, o Jums smagu kad toj pačioje vietoje vaikštome su guminėmis tapkutėmis ir su batais iš lauko???
Dėl salsos, buvau, bet daugiau neisiu QUOTE(zanuda @ 2010 07 22, 17:47) Sveikos, merginos, kokia dabar situacija Fabijoniskiu Impulse? Nesportavau ten nuo balandzio menesio ir ketinau rudeniui atejus vel pradeti, bet pasiskaicius vis blogejancius atsiliepimus, pradejau abejot.. Is anksto aciu uz info.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|