Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokią duoną dažniausiai valgote?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
lengvute
Mano vyras tai nuolat gali valgyti tą patį baltą raikytą papigiaiską batoną thumbup.gif , o man jis įgrisęs dry.gif , tai eksperimentuoju, bet labai daug skanių duonų nesu aptikus, pastaruoju metu perku tokias: balta raikyta su karotinu, balta ajerų duona su kmynais thumbup.gif ir 5 grūdų balta raikyta duona (su moliūgų ir kt. sėklom) bei Močiutės duona, labiau patinka tokios naminės, bet tokios, aišku, greit susivalgo , mes kasryt , net per išeigines valgom įvairius sumuštinius, o kokias jūs valgot?
Monica
Mes tai duonos beveik nevalgom, koki ketvirti per 2-3 savaites gal ir suvalgom laugh.gif

Tai paprastai perku bociu duona, kur buna kelios riekeles sufasuotos wink.gif
Man patinka su vaisiais, riesutais ir pan. duona, bet mazais kiekiais nelabai nusipirksi, be to vyras nevalgo.

Taip kad neremiam duonos pramones smile.gif
Debesiukas
Mes tai esam pakankamai konservatyvus, valgom bochiu duona ir bulkutes 'tris kapeikos'. Ash sau dar kartais nusiperku mochiutes duonos (tos kur su sveikais grudais - del to, kad tipo sveikiau), bet vyras jos nepripazhista.
Tautė
O mes tik duona tevalgom. biggrin.gif Pas mus batonas galetu ir pusmeti stoveti jei tik neismesciau. wink.gif O skaniausios mums duonos su saulegrazom.Mentoros, Klaipedos duonos. Dar visai neblogos yra Avizine, Sveikuoliu. Ten po nedaug buna supakuota. Bet brangoka. wink.gif
Krisla
Labiausiai patinka Bociu, Mociutes, rugelis. Vyrui labiausiai patinka baltos - italiska, prancuziski batonai ir pan.
plepioji
Man be konkurencijos - "Baltojo pyrago" Ajeru duona.
O visi dietologai labai giria tas Svekuoliu ir Avizines riekeles - irigi nieko, ypac zinant kaip jos sveika smile.gif
vija
Jei IKI - tai Baltojo pyrago Ajerine (galetu tik buti supjaustyta)
Jei RIMI - Gardesio "Penkiagrude"
O Maximoj dominuoja Vilniaus duona, tai is ju nieko skanaus nerandu sad.gif Na nebent ju paciu kepta italiska duona su cesnaku ir krapais, ypac jei silta, labai skanu su sviezioms salotom.
Miglute
Mes megstam Mentoros Saules duona ir Ciabata. O is tamsiu duoneliu - Dvaro.
Lila
Mums skaniausia- Mociutes duona thumbup.gif
Jomke
O man Raseiniu jaunamarte juoda(kepta ant ajeru),Kauno "Alaistos"kepyklos juoda su saulegrazom,rugine plikyta,o is baltu tai kvietine plikyta arba kvietelis irgi Alaistos kepimo essen.gif thumbup.gif
Monet
Mes irgi uz Mociutes duona. Nors pastaruoju metu labai pabegau Maximoje kepta Mantingo duonele. Dar skanu Daniska duonele.
kendi
vyras valgo batonus, tai ir as kartu smile.gif jei perkam duona, tai balta su saulegrazom smile.gif
kristaly
Man batono/baltos duonos apskritai gali nebuti, o vat juoda daznai vietoj deserto valgau laugh.gif. Vyras megsta balta, jam perku paprasta sumustiniu duona. O pati valgau juoda paprasta Vilniaus duona, labai megstu rugeli, vaisiu duona.
Limcamca
Dazniausiai valgome juoda duona su saulegrazomis. thumbup.gif
Vega
QUOTE (Monet @ 2004 07 16, 12:29)
. Nors pastaruoju metu labai pabegau Maximoje kepta Mantingo duonele.

Tai kad Maximoje duonos gaminiai yra kepami ish produktu, turinciu pasibaigusi galiojimo termina blink.gif . Jau vien del to neprikciau.
Papildyta @ [mergetime]1090001480[/mergetime]
QUOTE (Monet @ 2004 07 16, 12:29)
. Nors pastaruoju metu labai pabegau Maximoje kepta Mantingo duonele.

Tai kad Maximoje duonos gaminiai yra kepami ish produktu, turinciu pasibaigusi galiojimo termina blink.gif . Jau vien del to neprikciau.
Vasara
QUOTE (Jomke @ 2004 07 16, 12:23)
O man Raseiniu jaunamarte juoda(kepta ant ajeru),Kauno "Alaistos"kepyklos juoda su saulegrazom,rugine plikyta,o is baltu tai kvietine plikyta arba kvietelis irgi Alaistos kepimo essen.gif thumbup.gif

"Alaistos" tikrai labai skanios duonos. Kai nuvaziuoju pas tevus, tai neatsivalgau. O Vilniuj perkam italiska tamsia, taip pat megstam juoda - vienos megstamos vis neissirenku. Batona stengiuosi pirkti brangesni, vis paskaitau kad nebutu askorbo rugsties ir kokiu nors stabilizatoriu.
Aušrinė
O aš kažkodėl labiausiai pasitikiu "Gardėsio" kokybe. Visada skani juoda duonytė. Dar mėgstu Rugelį, Močiutės.
Mano vyras labiau mėgsta baltą duoną.
Etina
QUOTE (Aušrinė @ 2004 07 20, 10:54)
O aš kažkodėl labiausiai pasitikiu "Gardėsio" kokybe. Visada skani juoda duonytė. Dar mėgstu Rugelį, Močiutės.
Mano vyras labiau mėgsta baltą duoną.

musu seima taip pat megsta "Mociutes" juoda duonyte thumbup.gif
meska
Man skaniausia Bajoru juoda duonyte, ir pigi palyginus. Ji tokia saldziarugste.niam niam
*mamyte*
Paskaiciau apie duona - tai net seile nutyso...Nieko taip nepasiilgstu , gyvendama svetur, kaip juodos kvapnios lietuviskos duonos thumbup.gif .Na nemoka toj mano saloj duonos kepti mad.gif .Kiek atsimenu , Lietuvoje patikdavo Jonavos -Marcios , Ukmerges - Ukmerges firmine duona , Gardesio su saulegrazom .Tai dabar esu priversta namuose kepti duona pati - jau metai laiko .Gaunasi kazkas panasaus i Palangos - dar idedu semenu ir saulegrazu .Jei ka sudomins galesiu ir receptuka parasyt sunglasses2.gif .
Cikadelė
as tai tik uz Klaipedos duonele thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
patinka man ta Mamontovo dainele wink.gif
Klaipedos duona skani ir gera
Ko nors panasaus Lietuvoj dar neeeeeraaaaaa thumbup.gif clap_1.gif laugh.gif
miau
Mano diedas tai bet kokia duona valgo, o man skaniausia - Rugelis ar kas nors panasaus, kad tik butu labai rupi. As kaip vista - grudus megstu wink.gif
langana
O man tai be konkurencijos "Šiaulių duonos" Austriška. Juoda, su saulėgražomis. Skanumėlis. Bėda, kad ji dažnai pridegusi būna sad.gif Bet tada plutą nupjaustau ir vis tiek skanu. Be to, mėgstu Rugelį ir kitas juodas grūdėtas duonas.
meduksi
man tai labiausiai patinka juodos duonos ypac su grudais,dziovintais vaisiais,sveikuoliu,dietines,riekeles,turtinga(aisku jos ir kaina ohmy.gif )!man gali jokio maisto nebuti,bet duonos tai jau ne!zinau,kad duona turi daug koloriju,bet vistiek negaliu jos nevalgyti,na dabar kai vasara tai valgau maziau,nu bet ziema essen.gif
kas liecia gamintoja,tai nesvarbu tongue.gif
nere
Laaabai laaabai skani yra Viči Kaimiška duona.Rekomenduoju smile.gif
Upsiukas
Ziauriai megstu juodas duonas...vadinama kauno duona, gardesio juoda duona, o ypac megstu juoda duona kepta ant ajeru.... rolleyes.gif
Daznai perku "Borodino" duona, bet ji skaniausia buna labai sviezia, taciau tenka nusipirkt ir nepirmo sviezumo....skonis ne tas...

Vyras kepalais valgo palangos duona. O balta duona (batona) atstoja bandeles "trys kapeikos".

Einu juodos duonos su sviestu ir kakava naikint...niam niam tongue.gif
zuikiausia
Mums su vyru labai skani 4-ių grūdų Vilniaus duonos duonyte.. ir sviesi ir tamsi.. as ja tai ir prie kavos jos riekele vietoj saldumyno pasiimu thumbup.gif
arden
man pati skaniausia gardesio balta su saulegrazhomis clap_1.gif
Shiduh
man tai vienintelė skani duona yra rugelis. ypac su medum. wub.gif
KAMANĖ

Man skaniausia ,,Mentoros '' juoda Ajerų duona, kurią galima ir vieną valgyti.
Onora
Labiausiai megstu Rugeli.
Ypač kai shiek tiek mikrobangej pashildai - tai ji ishleidzhia toki nosi glostanti kvapa rolleyes.gif

Valgau ir kita juoda duona, o baltos nelabai megstu.
Na, nebent shviezhias batonas toks tarybinis buna smile.gif)
remka
"Mentoros"-Gardzioji balta duona su saulegrazom-nu super skani thumbup.gif
Mumm
Mentoros produkcija l gera, nu bet jau ju pavadinimas, visiems su mentolu asociuojasi, idomu, kas ten pas juos taip kvailai pavadino firma biggrin.gif
Valentinka
O as tik neseniai atradau vaisiu duona su riesutais! kaip patiko! Niam niam! thumbup.gif thumbup.gif
Dabar tik tokia ir valgome! Aisku ji tokia salstelejusi, tai kokios desros neuzdesi, bet kadangi as su desra arba suriu duonos nevalgau tai man nesukelia problemu, uztepu panemunes lydyto surio ir valgau. essen.gif Oi kaip skanu! tongue.gif

o siaip visada ajeru duona arba duona su saulegrazom valgydavom.
Onora
Ziuriu, kad visos mergickos linkusios prie juodos duonos, o diedams - balta labiau prie shirdies smile.gif
Kaja888
A mes tai juodas duonas valgome, dažniausiai Gardėsio su saulėgrąžom, Vilniaus su saulėgrąžom, vyrs kartais sublūsta ir nuperka Rugelio duonos, sako, sveika biggrin.gif
O kokiam baliuj tai valgau baltą duoną biggrin.gif , kad skonio nepamirščiau biggrin.gif
Verbgo
QUOTE (vija @ 2004 07 16, 10:29)
Jei IKI - tai Baltojo pyrago Ajerine.

Pritariu. Labai skani duona thumbup.gif . Tik ne visada būna.
Jicky
Duonos as isvis nevalgau, nebent jeigu tik sumustini koki pasidarau. Vyras mano ja valgo su viskuo, isskyrus blynus ar cepelinus laugh.gif Tai jam skaniausia balta su saulegrazom. Juodos visiskai nevalgo. Viena karta mano mama atveze juodos duonos kepala, tai taip ir stovi ta duona saldytuve jau 3 menesius. Ismest kazkaip gaila, tai sakau, gal per metus ir pabaigsim kaip nors biggrin.gif
petrone
Labas, visiems. Čia mano pirmoji žinute šiame forume ir, aisku, apie duonelę kasdieninę... Jei kada užsuksite i Biržus, pabandykite Biržų Senolių duonos. Tikrai nežinau, kokioje didesnėje parduotuveje jos galima nusipirkti. Gal kada kur uztiksit. Paragausit, nesigailesit. Aš tai sakau, kad pati skaniausia pasaulyje duona!
petrone
QUOTE(*mamyte* @ 2004 07 21, 10:26)
Paskaiciau apie duona - tai net seile nutyso...Nieko taip nepasiilgstu , gyvendama svetur, kaip juodos kvapnios lietuviskos duonos thumbup.gif .Na nemoka toj mano saloj duonos kepti mad.gif .Kiek atsimenu  , Lietuvoje patikdavo Jonavos -Marcios , Ukmerges - Ukmerges firmine duona , Gardesio su saulegrazom .Tai dabar esu priversta namuose kepti duona pati - jau metai laiko .Gaunasi kazkas panasaus i Palangos - dar idedu semenu ir saulegrazu .Jei ka sudomins galesiu ir receptuka parasyt sunglasses2.gif .
*

Aš pati irgi nesu Lietuvoj. Kepu savo juodą duoną, bet dar neįgudau, vis skonis ne toks, kokio noriu... Gal galit parašyti savos namines duonos recepta? Labai ačiū.
ausra_s
Labai labai skani yra VICI DUONA. Ja galite isigyti IKI prekybos centruose. Yra 4 rusiu: raikyta balta duona"Mociutes", raikyta balta duona su saulegrazomis, raikyta juoda duona"Namine", raikyta juoda duona su saulegrazomis. Jos buna po 500g ir kainuoja 1.89 lt., jei neklystu. Tai tikrai labai skani duonele, musu seimyna ja tik ir tevalgo. essen.gif. Ir tai dar ekologiskas produktas, o tai reiskia, kad miltai gauti is ekologiskai uzaugintu grudu musu saleleje, nenaudojant jokiu chemikalu, o tai tikrai yra sveika smile.gif Pabandykite ir tikrai neapsiriksite.
milabra
Aš jau keletą metų valgau tik Gardėsio juodą duoną su saulėgrąžom, ir neketinu keisti. Esu labai pastovus žmogus biggrin.gif
Noa
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrugeli!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir duoniukus smile.gif
nendrelė
As irgi tik ta su daug rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biggrin.gif
Tarena
Mociutes, Rugeli, balta ir tamsia italiska duona, prancuziskus batonus. Megtu miltinius gaminius, visokias bandeles - vienos labiausiai patinkanciu - su cinamonu, spurgos, oi vardinciau ir vardinciau... Uztat pilvuzas pastaruohu metu ir auga kaip ant mieliu blink.gif
Armana
Man labai patinka jogurtinė duona, Joniškio duona, močiutės duona smile.gif
Krisla
Visai neseniai atradau Maximos Seseriu grudu duona thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mijuta
VICI duona "Namine" super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
luga
O mano seimyna megsta "Mentoros"balta su saulegrazomis thumbup.gif
vija
Gardėsio penkiagrūdė - be konkurencijos. Nesu garsesnės duonos valgiusi!

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.