Mano vyras tai nuolat gali valgyti tą patį baltą raikytą papigiaiską batoną
Mes tai duonos beveik nevalgom, koki ketvirti per 2-3 savaites gal ir suvalgom
Tai paprastai perku bociu duona, kur buna kelios riekeles sufasuotos Man patinka su vaisiais, riesutais ir pan. duona, bet mazais kiekiais nelabai nusipirksi, be to vyras nevalgo. Taip kad neremiam duonos pramones
Mes tai esam pakankamai konservatyvus, valgom bochiu duona ir bulkutes 'tris kapeikos'. Ash sau dar kartais nusiperku mochiutes duonos (tos kur su sveikais grudais - del to, kad tipo sveikiau), bet vyras jos nepripazhista.
O mes tik duona tevalgom.
Labiausiai patinka Bociu, Mociutes, rugelis. Vyrui labiausiai patinka baltos - italiska, prancuziski batonai ir pan.
Man be konkurencijos - "Baltojo pyrago" Ajeru duona.
O visi dietologai labai giria tas Svekuoliu ir Avizines riekeles - irigi nieko, ypac zinant kaip jos sveika
Jei IKI - tai Baltojo pyrago Ajerine (galetu tik buti supjaustyta)
Jei RIMI - Gardesio "Penkiagrude" O Maximoj dominuoja Vilniaus duona, tai is ju nieko skanaus nerandu
Mes megstam Mentoros Saules duona ir Ciabata. O is tamsiu duoneliu - Dvaro.
Mums skaniausia- Mociutes duona
O man Raseiniu jaunamarte juoda(kepta ant ajeru),Kauno "Alaistos"kepyklos juoda su saulegrazom,rugine plikyta,o is baltu tai kvietine plikyta arba kvietelis irgi Alaistos kepimo
Mes irgi uz Mociutes duona. Nors pastaruoju metu labai pabegau Maximoje kepta Mantingo duonele. Dar skanu Daniska duonele.
vyras valgo batonus, tai ir as kartu
Man batono/baltos duonos apskritai gali nebuti, o vat juoda daznai vietoj deserto valgau
Dazniausiai valgome juoda duona su saulegrazomis.
Tai kad Maximoje duonos gaminiai yra kepami ish produktu, turinciu pasibaigusi galiojimo termina Papildyta @ [mergetime]1090001480[/mergetime]
Tai kad Maximoje duonos gaminiai yra kepami ish produktu, turinciu pasibaigusi galiojimo termina
"Alaistos" tikrai labai skanios duonos. Kai nuvaziuoju pas tevus, tai neatsivalgau. O Vilniuj perkam italiska tamsia, taip pat megstam juoda - vienos megstamos vis neissirenku. Batona stengiuosi pirkti brangesni, vis paskaitau kad nebutu askorbo rugsties ir kokiu nors stabilizatoriu.
O aš kažkodėl labiausiai pasitikiu "Gardėsio" kokybe. Visada skani juoda duonytė. Dar mėgstu Rugelį, Močiutės.
Mano vyras labiau mėgsta baltą duoną.
musu seima taip pat megsta "Mociutes" juoda duonyte
Man skaniausia Bajoru juoda duonyte, ir pigi palyginus. Ji tokia saldziarugste.niam niam
Paskaiciau apie duona - tai net seile nutyso...Nieko taip nepasiilgstu , gyvendama svetur, kaip juodos kvapnios lietuviskos duonos
as tai tik uz Klaipedos duonele
patinka man ta Mamontovo dainele Klaipedos duona skani ir gera Ko nors panasaus Lietuvoj dar neeeeeraaaaaa
Mano diedas tai bet kokia duona valgo, o man skaniausia - Rugelis ar kas nors panasaus, kad tik butu labai rupi. As kaip vista - grudus megstu
O man tai be konkurencijos "Šiaulių duonos" Austriška. Juoda, su saulėgražomis. Skanumėlis. Bėda, kad ji dažnai pridegusi būna
man tai labiausiai patinka juodos duonos ypac su grudais,dziovintais vaisiais,sveikuoliu,dietines,riekeles,turtinga(aisku jos ir kaina
kas liecia gamintoja,tai nesvarbu
Laaabai laaabai skani yra Viči Kaimiška duona.Rekomenduoju
Ziauriai megstu juodas duonas...vadinama kauno duona, gardesio juoda duona, o ypac megstu juoda duona kepta ant ajeru....
Daznai perku "Borodino" duona, bet ji skaniausia buna labai sviezia, taciau tenka nusipirkt ir nepirmo sviezumo....skonis ne tas... Vyras kepalais valgo palangos duona. O balta duona (batona) atstoja bandeles "trys kapeikos". Einu juodos duonos su sviestu ir kakava naikint...niam niam
Mums su vyru labai skani 4-ių grūdų Vilniaus duonos duonyte.. ir sviesi ir tamsi.. as ja tai ir prie kavos jos riekele vietoj saldumyno pasiimu
man pati skaniausia gardesio balta su saulegrazhomis
man tai vienintelė skani duona yra rugelis. ypac su medum.
Man skaniausia ,,Mentoros '' juoda Ajerų duona, kurią galima ir vieną valgyti.
Labiausiai megstu Rugeli.
Ypač kai shiek tiek mikrobangej pashildai - tai ji ishleidzhia toki nosi glostanti kvapa Valgau ir kita juoda duona, o baltos nelabai megstu. Na, nebent shviezhias batonas toks tarybinis buna
"Mentoros"-Gardzioji balta duona su saulegrazom-nu super skani
Mentoros produkcija l gera, nu bet jau ju pavadinimas, visiems su mentolu asociuojasi, idomu, kas ten pas juos taip kvailai pavadino firma
O as tik neseniai atradau vaisiu duona su riesutais! kaip patiko! Niam niam!
Dabar tik tokia ir valgome! Aisku ji tokia salstelejusi, tai kokios desros neuzdesi, bet kadangi as su desra arba suriu duonos nevalgau tai man nesukelia problemu, uztepu panemunes lydyto surio ir valgau. o siaip visada ajeru duona arba duona su saulegrazom valgydavom.
Ziuriu, kad visos mergickos linkusios prie juodos duonos, o diedams - balta labiau prie shirdies
A mes tai juodas duonas valgome, dažniausiai Gardėsio su saulėgrąžom, Vilniaus su saulėgrąžom, vyrs kartais sublūsta ir nuperka Rugelio duonos, sako, sveika
O kokiam baliuj tai valgau baltą duoną
Pritariu. Labai skani duona
Duonos as isvis nevalgau, nebent jeigu tik sumustini koki pasidarau. Vyras mano ja valgo su viskuo, isskyrus blynus ar cepelinus
Labas, visiems. Čia mano pirmoji žinute šiame forume ir, aisku, apie duonelę kasdieninę... Jei kada užsuksite i Biržus, pabandykite Biržų Senolių duonos. Tikrai nežinau, kokioje didesnėje parduotuveje jos galima nusipirkti. Gal kada kur uztiksit. Paragausit, nesigailesit. Aš tai sakau, kad pati skaniausia pasaulyje duona!
QUOTE(*mamyte* @ 2004 07 21, 10:26) Paskaiciau apie duona - tai net seile nutyso...Nieko taip nepasiilgstu , gyvendama svetur, kaip juodos kvapnios lietuviskos duonos Aš pati irgi nesu Lietuvoj. Kepu savo juodą duoną, bet dar neįgudau, vis skonis ne toks, kokio noriu... Gal galit parašyti savos namines duonos recepta? Labai ačiū.
Labai labai skani yra VICI DUONA. Ja galite isigyti IKI prekybos centruose. Yra 4 rusiu: raikyta balta duona"Mociutes", raikyta balta duona su saulegrazomis, raikyta juoda duona"Namine", raikyta juoda duona su saulegrazomis. Jos buna po 500g ir kainuoja 1.89 lt., jei neklystu. Tai tikrai labai skani duonele, musu seimyna ja tik ir tevalgo.
Aš jau keletą metų valgau tik Gardėsio juodą duoną su saulėgrąžom, ir neketinu keisti. Esu labai pastovus žmogus
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrugeli!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir duoniukus
As irgi tik ta su daug rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mociutes, Rugeli, balta ir tamsia italiska duona, prancuziskus batonus. Megtu miltinius gaminius, visokias bandeles - vienos labiausiai patinkanciu - su cinamonu, spurgos, oi vardinciau ir vardinciau... Uztat pilvuzas pastaruohu metu ir auga kaip ant mieliu
Man labai patinka jogurtinė duona, Joniškio duona, močiutės duona
Visai neseniai atradau Maximos Seseriu grudu duona
VICI duona "Namine" super
O mano seimyna megsta "Mentoros"balta su saulegrazomis
Gardėsio penkiagrūdė - be konkurencijos. Nesu garsesnės duonos valgiusi!
|