Įkraunama...
Įkraunama...

Gandrališkės, Klaipeda

Sveiki visi! Norėčiau sužinoti ką jūs galvojate, girdėjote, gal net gyvenate, ar verta kraustytis į Gandrališkius ir "sukti lizdą"?
Atsakyti
QUOTE(tianu @ 2012 09 11, 00:29)
Sveiki visi! Norėčiau sužinoti ką jūs galvojate, girdėjote, gal net gyvenate, ar verta kraustytis į Gandrališkius ir "sukti lizdą"?

man tai ta vieta labai patinka
Atsakyti
QUOTE(tianu @ 2012 09 11, 00:29)
Sveiki visi! Norėčiau sužinoti ką jūs galvojate, girdėjote, gal net gyvenate, ar verta kraustytis į Gandrališkius ir "sukti lizdą"?

Aš tai skaičiau Gandrališkių Pilsoto gyventojų forumą, košmaras ten.... kituose namuose gal geriau, reiktų pasidomėt, ar ne tas pats statytojas(berods "Plienas" ten statė...), dar yra čia tema apie gandrališkes
beje, pagal paiešką tas forumas panaikintas . ne kokią reputaciją gal darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamer: 13 rugsėjo 2012 - 12:06
[quote=Lamer,2012 09 13, 11:55]
Aš tai skaičiau Gandrališkių Pilsoto gyventojų forumą, košmaras ten....
Idomu butu paskaityti. Nes rajonas nemazas, ir jokiu atsilepimu g.gif Nors vakarais pastebejau, kad langai Pilsote tamsus, gal nera ten tu gyventoju, nes kuo auksciau, be milijono neapseisi verysad.gif
Mes galvojom apie Centrine ar Siaurine dali, ir aisku domina tie mokesciai, nes jauciu ten ju nemazai: priesgaisrinis, apsaugai, kiemo tvarkimas, langu bendru valyma, dar aibe visokiu, ne vien uz sildyma, ir tas nuo sezono skiriasi
Gyventojai, auuu 4u.gif
Atsakyti
Nėra forumo,panaikintas, as ji buvau radus šitame tinklalapyje
Jei labai domina, nueikit, pavaikštinėkit, pakalbinkit gyventojus, bet ne kokius 2-3, o žymiai daugiau. Blogas atsiliepimas greičiausiai bus tiesa, geras- nenoras atskleisti blogąsias savybes (iš savo patirties žinau- kai butas blogas, nelabai stengsies apie tai plačiai pasakotis).
Nepirkau gandrališkėse, nors vieta ten nuostabi. Bet plepaluose visada yra daug tiesos, kai ieškojausi sau buto, šitas surastas gyventojų forumas mane atbaidė nuo gandrališkių. Kodėl panaikino tą forumą, ar jums nekyla toks klausimas? Pamario trobos Dragunuose turi savo forumą čia forumas, arkada čia (tiesa, tik vilniečiai, bet apie tą patį statytoją galima pasiskaityt), o toks supermiestelis kaip gandrališkės panaikino forumą.
Atsakyti
Jau kur kur, bet Gandrališkėse, tai niekad nepirkčiau schmoll.gif Vieni draugai skundėsi, kad vanduo pro langus bėga ir su vamzdynais kažkas blogai. Kiti pasakojo, kad sienos popierinės ir labai girdisi kaimynai. Treti pasakoja, kad naktį atsibudo nuo dūmų namie, pasirodo, kad buvo padegta mašina požeminėj aikštelėj blink.gif Vot, apie Dragūnus nieko blogo nesu girdėjusi ax.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėti atsiliepimų, tai visi neigiami. Vieni pažįstami nuomavosi 3k. butą tame dangoraižyje. Vasarą dar nieko, bet žiemą bandė taupyti, labai nepleškino radiatoriu palaikydami 18 laipsnius. Bet sąskaitos už šildymą pareidavo žvėriškos. Bloga garso izoliacija, viską eina suprasti ką kaimynai už sienos šnekasi doh.gif Daug negyvenamų butų, tai nešildomų butų kaimynai šąla. Vienu žodžiu tikrai ne geriausias variantas gyvenimui smile.gif
Atsakyti
Teko neseniai svečiuotis viename iš tų pilkai raudonų namų. Giminaičiai mano neišrankūs, bet skundėsi kad daug reikia mokėti už visokias gėlynų priežiūras, kad tas gėles vis kas pavagia, tada jas iš naujo sodina. Kas labai nepatiko, tai kad laiptinėje ne plytelės, o kažkokia minkšta danga, net nesuprasi. Tarketui kaip ir per minkšta, negi linoleumas... Koridoriai visur siauri, kaip kamurkės. Tiesiog toks jausmas, kaip senoviniam blokiniam dvylikaukšty, tik kad naujas namas. Bet gal čia mes pripratę prie savo keliolikos kvadratų laiptų aikštelės, tai taip ir atrodo.
Dar jie skundėsi dėl ventiliacijos, kad užrasodavo ir uždrėkdavo jų butukas, tai įsirengė kažkokią primityvią sistemą, dabar jau geriau.
Atsakyti
As girdejus, kad ten yra ir geru, ir abai prastu namu. Apie begancias ir pelyjancias sienas tai tik plepalu lygy girdejau. O realiai pazistu du zmones, viena labai artimai, kita is darbo aplinkos. Tai tas zmogus is darbo aplinkos gyvena birutes gatvej, moteris labai patenkinta ir dziaugias ten nusipirkusi butuka. Daugiau nesigilinau kas ir kaip. Kitas zmogus, tai geriausia mamos drauge, ji berods kuosu gatvej gyvena g.gif Ji irgi labai patenkinta, isskyrus kaimynais, kurie po apacia gyvena ir tokia ala terasa turi, kurioje vis saslykus kepa ir pro langus kaimynams i namus ruksta. O kas liecia statytoja("pliena"), tai labai buvo nepatenkinti, bet susirinko parasus ir sugebejo atsijungt, isikure bendrija ir pan. Dabar sake zymiai geriau. Yra ir daugiau namu, norinciu taip pasidaryti, bet beda ta, kad yra namu, kur daug butu neispirkta, ju savininkai gaunasi "plienas", o kiek butu, tiek ir parasu, "plienas" pries ir taip gaunas, kad zmones negali niekaip isikurt bendrijos ir atsijungt nuo statytojo prieziuros.
Apie sauguma, tai buvo sandeliukus isplese, bet kazkas is savu, nes iki tu sandeliuku pro ne vienas duris reikia praeiti. Plese pasirinktinai ne visus sandeliukus ir daiktus labai jau pasirinktinai voge. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 30 rugsėjo 2012 - 21:11
Keliu temą į viršų. Gal yra gyvenančių ne aukštąjam, o tuose birutės gatvėj? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mifi: 30 sausio 2014 - 17:05
Sveiki,

Norėčiau paklausti gal kas žino apie namus Gandrališkėse, žadame pirkti butuką, tačiau norėtųsi žinoti visus niuansus (galvoje turiu ne dangoraižį, o tuos 7 a. daugiabučius, Kuosų gatvėj). Laukiu jūsų nuomonių smile.gif Ačiū
Atsakyti
Sveiki,
mes anksčiau gyvenome Gandrališkėse, tame pirmame pastatytame name. Ką galiu pasakyt - verkiau, kai reikėjo išsikraustyt, nors kraustėmės į namą, nes čia praleidau puikius savo gyvenimo 7 metus biggrin.gif ... Man ten buvo viskas gerai - nuo vietos iki kaimynų bigsmile.gif . Tik šitame name yra uždaras kiemelis antro aukšto lygmeny (mūsų butas 3 aukšte, tad iki kiemelio nusileisti reikėjo per vieną aukštą), kuriame praleidau didžiąją dalį laiko beganydama vaikus, plepsėdama su kitom mamytėm - kurių dabar be proto pasiilgau wub.gif . Pats butas - nežinau, ar mums pasisekė, bet jokių nusiskundimų dėl jo kokybės neturiu - nei vėjas pūtė, nei sienos griuvo schmoll.gif . Mokesčiai - priklauso grynai nuo to, kiek išnaudosit, nes šildymo mazgas bute, galima viską reguliuotis. Mes nelabai taupiai gyvenom, visgi 5 asmenų šeima, dukra paauglė doh.gif, bet vat dabar gyvena nuomininkė, tai ji už šildymą kartu su karšto vandens paruošimu (!) už praeitą mėnesį turės mokėti 93Lt bigsmile.gif . Už komunalinius patarnavimus (visokie eksploatavimo mokesčiai, laiptinės, kiemo valymai) moka apie 60Lt (76m2 3 kambarių butas). Ar čia daug? g.gif Vanduo ir elektra - kaip ir visur - kiek sunaudosi, tiek mokėsi wink.gif.
Nežinau, gal apie dangoraižį ir teisybę čia rašė, kad mokesčiai dideli, nes ten daug butų nenupirktų iš Plieno, o šitam name visi butai yra nupirkti.
Dėl vagysčų. Tiesa, buvo vagys įsisukę į sandėliukus - jie visur gi aplandžioja doh.gif . Ir patys esam nukentėję - išnešė dviračius ir dar kai ką. Po to įvykio suorganizavau laiptinės gyventojus (laiptinėje tik 10 butų, kitose dar mažiau - labai nesunku susitarti dėl kažkokių bendrų reikalų smile.gif ) ir įsidėjom šarvuotas duris priėjimuose prie sandėliukų. Viskas. Tvarka bigsmile.gif .
Laiptinės tame name - šviesios erdvios. Vasarą pats didžiausias gėrių gėris yra langinės thumbup.gif - kadangi svetainės langai į vakarus, saulėtą dieną tikrai prikaitina saulė - beje, per visus tuos 7 metus svetainėje taip ir nepasikabinom užuolaidų, nes nebuvo poreikio - mums gražu buvo atviri vitrininiai langai smile.gif , - taigi nuo saulės kaitros puikiai gelbėjo langinės - jokios užuolaidos nesulaiko tos kaitros taip, kaip tai padaro langinės smile.gif .
Kas dar... nežinau. Jeigu kas domina, klauskit, atsakysiu. Bet aš iki šiol ilgiuosi gyvenimo ten user posted image ...
O mano vaikai ilgisi kiemo draugų ir sūpynių user posted image ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 vasario 2014 - 10:39