Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas ten beldžiasi?!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
-Aiva-
Labas rytas, kas ten beldžiasi?! Taip taip, jau keliuosi iš lovos, kad galėčiau tau papasakoti kokia graži išaušo diena! Pagaliau pavasaris! Vis daugiau sprogsta medžių pumpurų, vis ilgėja paukštelių čiulbėjimas, saulutė vis mažiau slepiasi už debesėlio ir taip malonu įkvėpti gaivaus pavasarinio oro!
Ar girdi?! Šitas paukštelis kiekvieną rytą atskridęs prie mūsų lango džiugina savo linksmu čiulbėjimu! O tu ir gi kaip tas mažas paukštelis vis spurdi ir spurdi mano yščiose, švelniai pasibeldi nudžiugindamas mane ir tėvelį savo buvimu! Ar žinai, kaip mes tave mylim ir tavęs laukiam?! Tu esi tas stebuklas, kurio niekas nepakartos ir niekas nepakeis. Tavęs laukimas tai pats nuostabiausias dalykas mano gyvenime! Kiekvieną dieną mes abu atrandam vis daugiau. Kas kart tu išmoksti vis naujų dalykų: čiulpti pirštuką, patempti lūpytę, mirksėti... Tavo gyvenime tai patys pirmieji ir labai svarbūs pasiekimai, o aš tuo didžiuojuosi ir be galo džiaugiuosi!
O ir vėl pasibeldei!!! Nori man ką nors pasakyti, o gal žaidi su manimi?! Taip smagu tave jausti savyje! Atrodo visai neseniai tave mačiau, tavo rankytes ir kojytes, veidelio formą, mažytį kūnelį... Tačiau nesulaukiu dienos kada vėl galėsiu tave pamatyti! Gal nebebūsi toks slapukas ir pasirodysi kas esi?! Vis svarstau, kaip tu atrodai į ką esi panašus, kokios spalvos tavo akytės...
Jau po truputį pavakarėja. Šiltas vėjas žaidžia medžių šakose, lyg šokdamas tik jam žinomą šokį. Girdi, kaip krykštauja vaikai?! Jie kartu su vėju šėlsta kieme, tai bėga, tai slepiasi ir vėl bėga, vėl slepiasi, jie linksmi ir nerūpestingi... Nejučiom tarp jų pamatau ir tave, mintyse susikuriu tavo atvaizdą ir stebiu kaip tu žaidi su kitais vaikais...
Laukiu tos dienos, kada žiūrėdama tau į dideles akutes galėsiu pasakyti labas, švelniai tave priglausti prie krūtinės ir pabučiuoti! Noriu išgirsti tavo verkimą, niekas taip nemoka graudžiai verkti, kaip ką tik gimęs kūdikis... Žinoma nekantrauju išgirsti ir tavo juoką, mamai nieko nėra svarbiau už jos kūdikio džiaugsmą!
Turbūt išsigandai?! Tai mūsų šuniukas, jau nekartą ją girdėjai. Ji loja ir loja ar žmogus praeina pro šalį, ar išgirsta kitą šuniuką, ar tiesiog žaidžia. Ji jauna ir linksma. Kada pagaliau ateisi pas mus, tave supažindinsim su ja, manau tapsite gerais draugais ir galėsite kartu žaisti!
Nuraudo visas dangus, lyg kas būtų netyčia išpylęs raudonų dažų... Gražu, tolumoj atrodo, kad degtų medžių viršūnės, paliestos rausvo dangaus... Susipažinsi greitai ir tu, su nuostabiu pasauliu. Atpažinsi viską ką aš tau pasakojau: nepakartojamą auštančio ryto žavesį, dienos ryškumą, išsiaiškinsi nakties paslaptis. Pažinsi žmones, jų įvairovę, pajausi žiedo kvapą, vaisiaus skonį...
Dar kalbėčiau ir kalbėčiau tau, pasakočiau kiekvieną savo dienos smulkmeną, kurios neaptariau su tavimi, tačiau jau laikas mudviem miegoti. Saulutė nusileido į minkštą debesėlį pailsėti, paukšteliai sugrįžo į savo lizdelius, po truputį rimsta diena, įsižiebia žibintai gatvėse...
...Žvaigždelės sups tave angelo sparnuos,
Ir gražų sapną tau padovanos,
Jame tik saulė, tik šilta diena,
Tik nesibaigianti graži daina.
Miegok mažuti ir sapnuok, žvaigždutės sups tave angelo sparnuos...
Myliu tave, saldžių sapnų...
agnieshka
Begalo grazus jusu dvieju dienos aprasymas wub.gif , dziugaus ir silto susitikimo jums wub.gif
aiiva100

Sveika gooda, labai gražus pasakojimas wub.gif , aš net spicialei užsiregistravau, kad galėčiau tau parašyti biggrin.gif SUPPER thumbup.gif , sėkmės tau ir tavo mažyliui
Noelle
mieli, silti zodziai...
Matelyk
labai mielas ir šiltas jūsų bendravimas wub.gif wub.gif
SilRa
skaiciau ir prisiminiau , kaip visai dar neseniai ir as glosciau pilvuka nestuke.gif ir laukdavau bent menkiausio judeselio wub.gif turiu pasakyti, kad sis iprotis ir dabar dar kartais pasireiskia blush2.gif

sekmes jums Gooda, aukit ir stiprekit kartu, kaip auga ir stipreja jusu meile wub.gif
cypcyp
[na kaip smagu paskaityti tokius labai grazius zodzius tiesiog gera
wilike
Jau kaip gražu smile.gif Net širdelė suspurda paskaičius
-Aiva-

Aciu visoms mergaites aciuks.gif
dautan
Labai grazu, gooda 4u.gif
-Aiva-
QUOTE(dautan @ 2006 12 09, 19:05)
Labai grazu, gooda 4u.gif
*

aciuks.gif
zanacka
labai mylinti mamyte
smile.gif
inga-uk
grazu wub.gif wub.gif
Lolute
Ak, skaičiau, ir net ašara ištryško smile.gif labai jau graziai ir poetiskai parasyta!!!
Iš karto prisiminiau ir savo nuostabiausia gyvenimo laikotarpį - savo mylimo vaikelio laukimą!
tanitausa
labai grazu 4u.gif
*linuska*
LABAI LABAI GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif
-Aiva-
aciu labai mergaites aciuks.gif
virguliuke
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
RESPECT...
Mes juk visos "vaikuotos" jauciame nestuke.gif ta pati ka ir tu thumbup.gif Bet tu esi super saunuole, nes moki visa tai issakyti rastu clap.gif bis.gif Aciu Tau uz nuostabius prisiminimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
-Aiva-
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 09 07, 20:54)
Mes juk visos "vaikuotos"  jauciame  nestuke.gif ta pati ka ir tu  thumbup.gif  Bet tu esi super saunuole, nes moki visa tai issakyti rastu clap.gif  bis.gif Aciu Tau uz nuostabius prisiminimus aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
*

aciu tau uz grazius zodzius aciuks.gif wub.gif
žiedė79
Man patiko thumbup.gif
makarik
puikumelis 4u.gif labai grazu.as irgi daznokai pasisnekuciuoju su savo pilvuku,tai labai nuramina ir leidzia suvokti jau esama gyvenimo prasme smile.gif
Mama_Laure26
Kai as laukiausi taip pat snekedavau su savo pilveliu smile.gif
Geras jausmas bendrauti ir jausti savo kudikeli smile.gif
Labai graziai papasakota, net baltas pavydas ima, kad taip moka graziai savo mintis isdestyti rolleyes.gif
-Aiva-
aciu mergytes aciuks.gif Jus paglostot man sirdi ir tuo paciu vel prisimenu, koks buvo nepakartojamai nuostabus tas laukimo jausmas... wub.gif
mergyte-rr
tikrai labai grazu smile.gif net susigraudinau, nes ir pati laukime esu 4u.gif
Sela:)
Kaip miela 4u.gif
gedrule
kaip grazu wub.gif
simona0405
clap.gif clap_1.gif labai gražu friends.gif
-Aiva-
Aciu jums mergaites labai aciuks.gif
***Perlita***
Kaip gražu........... ax.gif
Zydre.v
Labutis visoms.
user posted image

Papildyta:
[quote=Zydre.v,2008 01 25, 20:01]
Labai grazus mazuliukas 4u.gif
user posted image
renateliaaa
labai grazu ax.gif 4u.gif
-Aiva-
[quote=renka83,2008 01 23, 18:23]
Kaip gražu........... ax.gif
*

[/quote]

[quote=Zydre.v,2008 01 25, 19:04]
Labutis visoms.
user posted image

Papildyta:
[quote=Zydre.v,2008 01 25, 20:01]
Labai grazus mazuliukas 4u.gif
user posted image
*

[/quote]

[quote=renateliaaa,2008 01 25, 20:26]
labai grazu ax.gif 4u.gif
*

[/quote]

Aciu jums labai aciuks.gif labai miela tai skaityti... Visoms nepakartojamo laukimo..., o sulaukusioms nepamirsti kokios mes tada buvome laimingos... Nors tai po truputi pasimirsta, kai mazasis stebuklas didelemis akutemis ziuri tiesiai tau i akis ir sypsosi pacia graziausia pasaulyje sypsena, jau net nepamenu kiek kartu verkiau is laimes ziuredama i ja... As tokia laiminga... Ir niekada nepavargsiu dekoti Dievui, kad turiu toki stebukla, kaip tikiu, ir kiekviena is musu...
Sekmes visoms busimoms ie esamoms mamoms 4u.gif
Šypsenėlė24
Labai gražu wub.gif
lyma
ikvepianti pasaka besilaukianciom
deja buna, kad si nuostabu laukimo laikotarpi aptemdo busimi teciai
Jurguška
wub.gif
-Aiva-
Aciu mergaites labai labai labai wub.gif aciuks.gif
Dominykos
QUOTE(gooda @ 2006 05 05, 10:13)
Labas rytas, kas ten beldžiasi?! Taip taip, jau keliuosi iš lovos, kad galėčiau tau papasakoti kokia graži išaušo diena! Pagaliau pavasaris! Vis daugiau sprogsta medžių pumpurų, vis ilgėja paukštelių čiulbėjimas, saulutė vis mažiau slepiasi už debesėlio ir taip malonu įkvėpti gaivaus pavasarinio oro!
Ar girdi?! Šitas paukštelis kiekvieną rytą atskridęs prie mūsų lango džiugina savo linksmu čiulbėjimu! O tu ir gi kaip tas mažas paukštelis vis spurdi ir spurdi mano yščiose, švelniai pasibeldi nudžiugindamas mane ir tėvelį savo buvimu! Ar žinai, kaip mes tave mylim ir tavęs laukiam?! Tu esi tas stebuklas, kurio niekas nepakartos ir niekas nepakeis. Tavęs laukimas tai pats nuostabiausias dalykas mano gyvenime! Kiekvieną dieną mes abu atrandam vis daugiau. Kas kart tu išmoksti vis naujų dalykų: čiulpti pirštuką, patempti lūpytę, mirksėti... Tavo gyvenime tai patys pirmieji ir labai svarbūs pasiekimai, o aš tuo didžiuojuosi ir be galo džiaugiuosi!
O ir vėl pasibeldei!!! Nori man ką nors pasakyti, o gal žaidi su manimi?! Taip smagu tave jausti savyje! Atrodo visai neseniai tave mačiau, tavo rankytes ir kojytes, veidelio formą, mažytį kūnelį... Tačiau nesulaukiu dienos kada vėl galėsiu tave pamatyti! Gal nebebūsi toks slapukas ir pasirodysi kas esi?! Vis svarstau, kaip tu atrodai į ką esi panašus, kokios spalvos tavo akytės...
Jau po truputį pavakarėja. Šiltas vėjas žaidžia medžių šakose, lyg šokdamas tik jam žinomą šokį. Girdi, kaip krykštauja vaikai?! Jie kartu su vėju šėlsta kieme, tai bėga, tai slepiasi ir vėl bėga, vėl slepiasi, jie linksmi ir nerūpestingi... Nejučiom tarp jų pamatau ir tave, mintyse susikuriu tavo atvaizdą ir stebiu kaip tu žaidi su kitais vaikais...
Laukiu tos dienos, kada žiūrėdama tau į dideles akutes galėsiu pasakyti labas, švelniai tave priglausti prie krūtinės ir pabučiuoti! Noriu išgirsti tavo verkimą, niekas taip nemoka graudžiai verkti, kaip ką tik gimęs kūdikis... Žinoma nekantrauju išgirsti ir tavo juoką, mamai nieko nėra svarbiau už jos kūdikio džiaugsmą!
Turbūt išsigandai?! Tai mūsų šuniukas, jau nekartą ją girdėjai. Ji loja ir loja ar žmogus praeina pro šalį, ar išgirsta kitą šuniuką, ar tiesiog žaidžia. Ji jauna ir linksma. Kada pagaliau ateisi pas mus, tave supažindinsim su ja, manau tapsite gerais draugais ir galėsite kartu žaisti!
Nuraudo visas dangus, lyg kas būtų netyčia išpylęs raudonų dažų... Gražu, tolumoj atrodo, kad degtų medžių viršūnės, paliestos rausvo dangaus... Susipažinsi greitai ir tu, su nuostabiu pasauliu. Atpažinsi viską ką aš tau pasakojau: nepakartojamą auštančio ryto žavesį, dienos ryškumą, išsiaiškinsi nakties paslaptis. Pažinsi žmones, jų įvairovę, pajausi žiedo kvapą, vaisiaus skonį...
    Dar kalbėčiau ir kalbėčiau tau, pasakočiau kiekvieną savo dienos smulkmeną, kurios neaptariau su tavimi, tačiau jau laikas mudviem miegoti. Saulutė nusileido į minkštą debesėlį pailsėti, paukšteliai sugrįžo į savo lizdelius, po truputį rimsta diena, įsižiebia žibintai gatvėse...
...Žvaigždelės sups tave angelo sparnuos,
    Ir gražų sapną tau padovanos,
    Jame tik saulė, tik šilta diena,
    Tik nesibaigianti graži daina.
Miegok mažuti ir sapnuok, žvaigždutės sups tave angelo sparnuos...
Myliu tave, saldžių sapnų...
*

O cia tai meile, laaaaabai grazu wub.gif
Baniukas
wub.gif labai gražu wub.gif
DASIK
MIELA clap_1.gif
erikiuxxx
labai grazi istorija user posted imagenet susigraudinau verysad.gif
pandora_papuosalai
wub.gif grazu ir miela wub.gif
Dovivana
Grazu wub.gif
Puppy
Grazu wub.gif
Lotyna
Nepakartojama ... wub.gif wub.gif wub.gif
Velniukste;)))
nuostabu wub.gif
*Laukinukė*
nerealiai wub.gif
multimam
thumbup.gif wub.gif
samantulis454
net susigraudinau,nes prisiminiau,kad pati vos pries savaite snekejau su pilvuku o dabar jau ji ant ranku supu nestuke.gif smile.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.