Maniskis gere MP iki metu, o paskui nei karves pieno, nei jokio misinio negere ir negeria dabar
Sveikos,mamytes..gal ne sitoj temoj reik rasyt,bet niekur daugiau neradau tokios temos apie pienuka..mano suneliui jau 1,6 metuku ir jis piena labai geria,bet tik naktim
Juk nuo 1 metu iki 2 metu yra spec misinuku, duokit jy jeigu tik jy geria, juk nuolat visur raso kiek kalcio vaikas pasisavino is MP is misinio ir karves pieno, deja is karves pieno labai labai mazai. Vyresnelis gere misinuka iki 2 m. beveik, pries miega, labai jy megdavo, bandziau pakeisti pienu - niekaip neisiuliau. Maziui misinuka pienu pakeiciau kokiu 11 men. ir jis puikiai geria piena, labai jy megstam pries miega po 2 buteliukus isgeria
sesers berniukas taip pat negeria pienuko, tai ji pienu koses verda, daro balta padaza prie mesytes, varsketukus, ir kt. taip gauna vaikiukas kalcio
Sveiki mums jau 4m.ir mes visai net artyn neinam prie pieno,bet varske,sviestas,gritine,pieniska sriuba kartis,koses pieno pagrindu valgomos.Nedarau is to tragedijos pati pieno nemegstu tai net jo lprimigtinai
siuliti nenoriu QUOTE(*Nendria* @ 2006 05 05, 12:02) Dukryte (1.4metu) negeria pieno.Vos paragavus susiraukia,stumia shalin. Man atrodo,kad jau pats laikas butu pakeisti mishinuka pieneliu. Bet kaip tai padaryti? O aš nesuprantu, kodėl visos mamos "kiša" vaikams pieną??? Juk jis nėra būtinas, kam juo girdyti vaikučius? Juk yra vanduo, kompotai, sultys....
mano vaikas nuo 1,4 m. mišinuko negeria ir pieno negeria, nematau tame bėdos. Valgo įvairų maistą, skysčių pakankamai geria. Kartais košę su pienu ar omletą suvalgo, bet stiklinėmis tikrai nevartoja.
Maniskis pieno negeria nuo dvieju metu, nei sriubyciu nei kosyciu su pienu nevalgo, bet valgom varske ir is jos padarytus patiekalus, dabar saldau kefyra saldiklyje ir is jo darau varskyte, kuria valgo su uogomis, megsta jogurta. Kiek daremes kraujo tyrimu, tai visi geri. Tai nemanau, kad reiketu is to daryt tragedija, jei nemegsta pieno
|