Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų komplimentai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Akvilchikas
QUOTE(fashion @ 2011 04 19, 09:10)
Daznai sako, kad myli, kad grazi, o kai uzsidedu batus su kulnais, tai tada jau bunu princese  thumbup.gif  (Gerai, kad ne bratz  doh.gif  lotuliukas.gif )
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
egle77
Tu man pati geriausia mama biggrin.gif .... Sis komplimentas labai daznas. Dar daznai be priezasties sukteli "mama, as tave labai myliu" wub.gif
Lukana
Mano 3-metis berniokas daznai man sako kas laaaabai mane myli, taciau visai neseniai pasake kad as esu princese, kas mane labai nustebino, niekad to negirdejau is savo zuikio. Taciau ilgai dziaugtis neteko. Ta pati vakara kai pamate ant mano galvos plauku suktukus, pasake, kad as nebe princese ... blush2.gif
fashion
QUOTE(Lukana @ 2011 04 23, 22:32)
Mano 3-metis berniokas daznai man sako kas laaaabai mane myli, taciau visai neseniai pasake kad as esu princese, kas mane labai nustebino, niekad to negirdejau is savo zuikio. Taciau ilgai dziaugtis neteko. Ta pati vakara kai pamate ant mano galvos plauku suktukus, pasake, kad as nebe princese ... blush2.gif
*

thumbup.gif
Pas mus dabar kai kazko nenuperki, tai :"Tu, mama, nebe princese. Ir as taves nemyliu" doh.gif
Bet po kiek laiko apsikabina, ir :"Aij, mama, as vis tiek tave labai myliu, nors ir nenupirkai tos barbes su melyna suknele" rolleyes.gif
edisada
Maniškė labai dažnai mane vadina: Tu mano gražuolė wub.gif Ir iškart paklausia: O aš gražuolė? lotuliukas.gif
ingauk
laba diena

man siandien ryte mano grazuoliukas (2m8 men ) padainavo : mamyte mano graziausia, mamyte mylimiausia wub.gif wub.gif tai taip gera paliko blush2.gif aisku pasako ir daug kitu graziu zodeliu ne tik jis bet ir dukryte bet siandien is vis man taip graudu paliko wub.gif
snekute
man sako "mamyte - grazuolyte" , man patinka 4u.gif
Rozeta
Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina biggrin.gif Nežinau iš kur čia ištraukė, bet labai maloniai jaučiuosi 4u.gif
kiska13
QUOTE(Rozeta @ 2011 07 15, 12:57)
Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina biggrin.gif  Nežinau iš kur čia ištraukė, bet labai maloniai jaučiuosi 4u.gif
*

drinks_cheers.gif ir mano sunus taip daro daznai wub.gif
Komplimentai buna irgi daznai sako:mamyte tu labai gera,as tave labai myliu wub.gif
Paukšte
QUOTE(Rozeta @ 2011 07 15, 12:57)
Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina biggrin.gif  Nežinau iš kur čia ištraukė, bet labai maloniai jaučiuosi 4u.gif
*

Maniškis irgi taip daro wub.gif O šiaip vis atkartoja ką aš jam sakau - tu mano meilė, mano džiaugsmas, mano brangenybe. Arba, mama, tu mano balandžiukas. Nuolat kartoja kad myli, atsakau tuo pačiu. Po minutės sako, mama, aš tave myliu dar labiau... wub.gif
Čia tokia bendravimo forma biggrin.gif
Renule
Ne tiek komplimentas, kiek savo jausmo išsakymas - "Mamyte, aš tave myliu"... wub.gif Ir noras bučiuotis: į lūpas, rankas... smile.gif

Aš tokia jausminga su savo tėvais nebuvau... blush2.gif
Mislingoji
Mano mazoji 3m tai pastovei sako: tu grazi mama wub.gif Per diena kas kelias minutes pribega apsikabina ir sako "myliu mama wub.gif
Vygta
Maniškė,kaskart kai naują rūbą apsirengiu,sako-tu graži wub.gif ir dažnai kartoja-mama,aš tave myliu wub.gif
Amure
Lb daznai sako- as myliu mamyte 4u.gif ir kai graziai apsirengiu sako ,,ai ai kokia grazi panele'' thumbup.gif
nerod
mano mažoji tai sakyčiau komplimentų meistrė..
viską pastebi kiekvieną naujovę ir viską pagiria tongue.gif
agluce
Kad aš labai ištverminga mama smile.gif Mano keturmečio nuomone
Baltike
Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento lotuliukas.gif .

O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..." biggrin.gif

Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo... biggrin.gif O gaila.
** Svaja**
maniskis labai daznai pasako Myliu tave wub.gif wub.gif bet ir nepamirsta paklaust ar as ji taip pat myliu wub.gif biggrin.gif ir buciuoklis oj buciuoklis auga smile.gif
Almutė+
Kaip ją giriam, taip ir mums sako biggrin.gif Sako, kad labai myli, pasako, kad aš ar tėvelis šaunuolis thumbup.gif Kuo daugiau rasi už ką vaiką pagirt, tuo daugiau jis mokės kitus pagirt thumbup.gif 4u.gif
kucci_kucci
kuris labiausiai istrigo is mazgio burnytes, kai mate mane besidaziancia ''mamyte, nesidazyk, buk grazi '' biggrin.gif jam tada buvo apie 2m.7men.
VakareliuLiute
Mano mergytė sako: "Mamyte, tu glaži kaip kajalienė!" (Mamyte, tu graži kaip karalienė). O Tadas labai vertina aprangą ir šukuoseną.
Svasti
Kažkada kai mažesnis buvo, mano veidą čiupinėja: "mamyte, kaip aš tave myliu... ooo, kokia tavo nosis didelė, oho" smile.gif
orchideja@
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 04 09, 21:50)
Kiekviena diena apsikabina ir sako tu pati geriausia ir kad jis labiau myli mane nei as ji  biggrin.gif O labiausiai patinka kai ateina ir sako duok prie zanduko priglausti tu tokia minkstute ir trinasi  rolleyes.gif Ir dar zaidziame toki zaidimuka suglaudziam nosytem ir vienas kitam sakome komplimentus pvz... as sakau tu mano gelyte, jis man tu mano vabaliukas, vel as tu mano pukuotukas, jis tu mano meskute ir t.t tai patikekit ko tik jis neprimasto mirk is juoko  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

ir mes taip pazaidziam thumbup.gif
Aurio zmona
Mamyte tu grazi,gera ir tt..sako senai jau blush2.gif jei kur ruosiames ir tvarkausi plaukus,ji butinai stebes ka su jais darysiu jei paliksiu palaidus tai gerai,labai sako grazu blush2.gif
Bet visai nesenai pasake man taip,kad vos verkt is laimes nepradejau..ka vosss....pradejau blush2.gif biggrin.gif

NIEKAS NETURI TOKIOS MYLIMIAUSIOS MAMYTES,po tokiu zodziu teliko ja stipriai apkabint ir visa isbuciuot blush2.gif biggrin.gif
Buria
mano penkiametės topinis posakis, kai esame apsikabinusios, žiūri man į akis savo blizgančiom akelėm ir sako " tu-esi aš, aš - esu tu" wub.gif
Keiti
QUOTE(Baltike @ 2011 09 20, 09:23)
Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento lotuliukas.gif .

O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..." biggrin.gif

Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo...  biggrin.gif O gaila.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Milky*
maniskiui neseniai suejo ketveri, siaip gan berniukiskas, diena nepagausi apkabinimui, bet vakare i maza katina pavirsta, pasakoja kad myles mane amzinai, kad gyvensim visada kartu, jis mane su savo juodu BMW vezios i darba:D karta lipom laiptais ir pasake : mamyte, tavo toks grazus uzpakaliukas doh.gif realiai pasijutau kazkaip nepatogiai, bet padekojau.Man sunus geras patarejas, ka apsiauti, kaip susisukuot, visada pasakys grazu jam ar ne..dar viena vakara buvom susipyke, tai atejo ir paznabzdejo: buk mano meile biggrin.gif (nujauciu cia lnk laida kalta) biggrin.gif bet labai miela girdeti kiekviena myliu, kiekviena grazu zodeli, gaudau juos, nes zinau kad praeis kiek laiko ir to nebebus, o dabar tiesiog tirpsta kojos wub.gif
gretute703
mano princese, pavalgius, pasako "aciu, buvo labai skanu"ir pabucioja, pareinu is darbo ji butinai atbega, apkabina ir sako,kad labai mane myli ir pasiilgo. atrodo su tokiais zodziais ir istirpsti vietoj, koks gyvenimas nemielas butu be ju wub.gif wub.gif wub.gif
brasta
Maniškio keturmečio komplimentas:
- Tu tokia graži, kaip Beatričė (mergaitė iš jo darželio).

lauroxy
Mano vyruko komplimentas: tu mano Olialia pupytė smile.gif 4.5m
linuciuke
mano sūnus sako:
Tu labai graži, tikra panelė biggrin.gif
Tu pati geriausia šeiminikė biggrin.gif
Tu gamini fantastiškai skaniai biggrin.gif
Na žinoma aš tave myliu biggrin.gif
setute
Komplimentu sulaukiu ir as.KAi kazkur ruosiames tai pastebi,kad rubelis kitoks,sako mmm,kaip grazu,graziai atrodai.
KAi pavalgo sako Aciu sotus! lotuliukas.gif
KAda graziau pasidazau ir pastebi ir pagiria,kad labai grazi.
Gitatuka
Tema labai graži, šypseną sukėlė 4u.gif
Kartą ateinu pas sūnų į darželį, po kirpyklos smile.gif...sako: ko prisidažius į balių eisim? (suprask biggrin.gif antakiai išpašioti) Kad plaukai padažyti suprato tik einat gatve. Ir tokių įdomių 'kartų' būna daug.
Papildyta:
QUOTE(setute @ 2012 02 16, 16:55)
sako mmm,kaip grazu,graziai atrodai.
*

biggrin.gif Į mane dažnai kreipiasi: Sese, oi Mama. (su dukra panasios)
mylimuke
Vartėm šiandien mokomąją knygutę apie žmogų, buvo puslapis apie kvapus ir klausė, kas labiausiai kvepia. Pasakė, kad ponis, šuniukas (žaisliniai lotuliukas.gif ) ir mamytė. wub.gif

Kartais labai įdomiu tonu pasako: mama, nu kokia tu moteris. lotuliukas.gif
Taip pat smagu, kai dukra galvoja, kad jos mama graži.
lelija...
Na mano panička dabar jau didelė,tai irgi dažnai sako ir myliu,ir tu geriausia draugė,ir gražiausia ir t.t.t ,bet aš niekada nepamiršiu pirmojo jos komplimento,taip vaikiškai keistai išmąstyto,kai buvo jai apie 2,5m.Mamyte aš tave myliu,ir aš sakau tave myliu,o žinai kodėl?ne nežinau sakau,-nes tu labai gera,tu išpili mano sysiuką,kai aš į puodelį padarau,sutvarkai viską.smile.gif)))Va tada ir juokiaus ir susigraudinau...
mylimuke
Tokie va komplimentai už paprasčiausius ir savaime suprantamus dalykus patys pačiausi. wub.gif Reiktų suaugusiems mokytis iš vaikų. rolleyes.gif
juraciux
Penkiamecio pasakymas:
mama as tave myliu taip... nu taip storai biggrin.gif
lelija...
QUOTE(juraciux @ 2012 02 20, 19:52)
Penkiamecio pasakymas:
mama as tave myliu taip... nu taip storai  biggrin.gif
*

Fainiai:D thumbup.gif
Ai dar atsiminiau,mano mergina komplimentą sakė,bet čia jau ne man,o draugės sūnui(vienmečiui)kokios tavo akys gražios mėlynos ,kaip debesėliai.O gryžus man namo mestelėjo,kodėl mano akys rudos,kaip supuve lapai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jolax
Oi priskaiciau as cia visko ir prisijuokiau. Prisiminiau ir savo 6-mecio isprotavima. As sedziu , jis atsisedo salia manes, pradejo glostyti plaukus ir sako :-Tekek uz manes lotuliukas.gif
padraika22
mano sunelis labai meilus, tai is jo per diena po kelis kartus isgistu, mamyte, as tave labai myliu. as atsakau, as tave taip pat myliu. o jis: as tave labiau biggrin.gif dar sake:mamyte, tu labai grazi blush2.gif smagu tokius zodzius is vaiko girdeti wub.gif
Jolirta
Mama, tu graži smile.gif
SESIA
Labai faina, 4u.gif
Man po kelis kartus i diena pasako-KAD LABAI TAVE MYLIU thumbup.gif
saratukas
Saunuoliai visi pabiruciai ax.gif
Mamyt myliu tave, grazus tavo akinukai, graziai terliota (kartu kepem pyraga, ir sunus truputuka aptaske su tesla), priskina geliu, kad ir nuvytusiu ir sako tu uz ja pati graziausia ax.gif
vaidute555
Mano keturmetis sunus, mane giria, pasoviai, kartoja kad mane labai labai myli! arba - "Mamyte, kokia Tu grazi!" miela girdeti tai....
Safira023
Mano mažiukas grįžęs iš darželio per valentino dieną atėjo apsikabino stipriai ir pasakė mamyte aš tave labai myliu. taip meiliai ir švelniai ir daug daug bučinukų davė. ax.gif
deiritta
5m : mama as tave myliu, tu pati minksciausia minkstesne uz pagalve biggrin.gif
dzioaana
Mano šešemetė dukrelė mano kartais apiberia komplimentais ax.gif Mamyte,tavo labai gražūs auskarai,mama labai tave myliu,mama,labai skaniai paruošei valgį smile.gif džiugu girdėti tokius komplimetus blush2.gif
Pavasara
QUOTE(deiritta @ 2012 03 19, 00:07)
5m : mama as tave myliu, tu pati minksciausia minkstesne uz pagalve  biggrin.gif
*

super thumbup.gif
ericute
mano dukryte beveik 3 metu, irgi daznai kartoja ,kad myli.bet labai viena karta prajuokino mane,as laukiausi ir buvo jau paskutinis menesis.sedejom abi ant zemes ir piesiem ir staiga ji man sako :dyyydele mama lotuliukas.gif bet tokiu tonu,mazdaug oho koks dramblys ta mama lotuliukas.gif
Vygta
Maniškei beveik ketveri,tai nuolat kartoja,kad myli wub.gif dar pagiria,kad gražus rūbas ar plaukai ir pan.Malonūs ir nuoširdūs tie vaikiški komplimentai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.