QUOTE(fashion @ 2011 04 19, 09:10)
Daznai sako, kad myli, kad grazi, o kai uzsidedu batus su kulnais, tai tada jau bunu princese
(Gerai, kad ne bratz
)
Tu man pati geriausia mama
Mano 3-metis berniokas daznai man sako kas laaaabai mane myli, taciau visai neseniai pasake kad as esu princese, kas mane labai nustebino, niekad to negirdejau is savo zuikio. Taciau ilgai dziaugtis neteko. Ta pati vakara kai pamate ant mano galvos plauku suktukus, pasake, kad as nebe princese ...
QUOTE(Lukana @ 2011 04 23, 22:32) Mano 3-metis berniokas daznai man sako kas laaaabai mane myli, taciau visai neseniai pasake kad as esu princese, kas mane labai nustebino, niekad to negirdejau is savo zuikio. Taciau ilgai dziaugtis neteko. Ta pati vakara kai pamate ant mano galvos plauku suktukus, pasake, kad as nebe princese ... Pas mus dabar kai kazko nenuperki, tai :"Tu, mama, nebe princese. Ir as taves nemyliu" Bet po kiek laiko apsikabina, ir :"Aij, mama, as vis tiek tave labai myliu, nors ir nenupirkai tos barbes su melyna suknele"
Maniškė labai dažnai mane vadina: Tu mano gražuolė
laba diena
man siandien ryte mano grazuoliukas (2m8 men ) padainavo : mamyte mano graziausia, mamyte mylimiausia
man sako "mamyte - grazuolyte" , man patinka
Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina
QUOTE(Rozeta @ 2011 07 15, 12:57) Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina Komplimentai buna irgi daznai sako:mamyte tu labai gera,as tave labai myliu QUOTE(Rozeta @ 2011 07 15, 12:57) Maniškė tai dažnai šiaip prieina ir bučiuoja man ranką. Ir ne vieną kartelį, bet vos ne minutę bučkina ir bučkina Maniškis irgi taip daro Čia tokia bendravimo forma
Ne tiek komplimentas, kiek savo jausmo išsakymas - "Mamyte, aš tave myliu"...
Aš tokia jausminga su savo tėvais nebuvau...
Mano mazoji 3m tai pastovei sako: tu grazi mama
Maniškė,kaskart kai naują rūbą apsirengiu,sako-tu graži
Lb daznai sako- as myliu mamyte
mano mažoji tai sakyčiau komplimentų meistrė..
viską pastebi kiekvieną naujovę ir viską pagiria
Kad aš labai ištverminga mama
Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento
O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..." Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo...
maniskis labai daznai pasako Myliu tave
Kaip ją giriam, taip ir mums sako
kuris labiausiai istrigo is mazgio burnytes, kai mate mane besidaziancia ''mamyte, nesidazyk, buk grazi ''
Mano mergytė sako: "Mamyte, tu glaži kaip kajalienė!" (Mamyte, tu graži kaip karalienė). O Tadas labai vertina aprangą ir šukuoseną.
Kažkada kai mažesnis buvo, mano veidą čiupinėja: "mamyte, kaip aš tave myliu... ooo, kokia tavo nosis didelė, oho"
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 04 09, 21:50) Kiekviena diena apsikabina ir sako tu pati geriausia ir kad jis labiau myli mane nei as ji ir mes taip pazaidziam
Mamyte tu grazi,gera ir tt..sako senai jau
Bet visai nesenai pasake man taip,kad vos verkt is laimes nepradejau..ka vosss....pradejau NIEKAS NETURI TOKIOS MYLIMIAUSIOS MAMYTES,po tokiu zodziu teliko ja stipriai apkabint ir visa isbuciuot
mano penkiametės topinis posakis, kai esame apsikabinusios, žiūri man į akis savo blizgančiom akelėm ir sako " tu-esi aš, aš - esu tu"
QUOTE(Baltike @ 2011 09 20, 09:23) Pas mus dabar komplimentų meistras - jaunėlis sūnelis: visada pastebės ir pakomentuos ir puošnesnį drabužį, ir šukuoseną, ir netgi į šypseną dėmesį atkreipti gali. Komplimentą gali išsakyti ir pirmą kartą matomam žmogui. Kartą tvarkome reikalus banke ir mus aptarnauja mergina ilgais šviesiais banguotais plaukais. Martynas pareiškia: "Mama, Tu matai kokia graži panelė mus aptarnauja? Tikra princesė, tik be karūnos..." Ta "princesė" net išraudo po tokio keturmečio ar penkiamečio komplimento O iš linksmesnių komplimentų būtų gal šitas. Vėlų vakarą grįžtant iš tėviškės teko iki kito kaimo galo pavėžėti mano tetulę. Kadangi mūsų šeima didelė, mašinoje laisvos vietos nebuvo, tai tuomet keturmetis Martynukas įsitaisė tetulei ant kelių. Bevažiuojant girdime: "Tu tokia šilta... Tu tokia minkšta... Man ta Tavo minkštuma taip patinka..." Komplimentus, gal tik ne tokius išradingus, ikimokykliniais metais bėrė ir mūsų vyresnėlis, tik su amžium kažkaip pritilo...
maniskiui neseniai suejo ketveri, siaip gan berniukiskas, diena nepagausi apkabinimui, bet vakare i maza katina pavirsta, pasakoja kad myles mane amzinai, kad gyvensim visada kartu, jis mane su savo juodu BMW vezios i darba:D karta lipom laiptais ir pasake : mamyte, tavo toks grazus uzpakaliukas
mano princese, pavalgius, pasako "aciu, buvo labai skanu"ir pabucioja, pareinu is darbo ji butinai atbega, apkabina ir sako,kad labai mane myli ir pasiilgo. atrodo su tokiais zodziais ir istirpsti vietoj, koks gyvenimas nemielas butu be ju
Maniškio keturmečio komplimentas:
- Tu tokia graži, kaip Beatričė (mergaitė iš jo darželio).
Mano vyruko komplimentas: tu mano Olialia pupytė
mano sūnus sako:
Tu labai graži, tikra panelė Tu pati geriausia šeiminikė Tu gamini fantastiškai skaniai Na žinoma aš tave myliu
Komplimentu sulaukiu ir as.KAi kazkur ruosiames tai pastebi,kad rubelis kitoks,sako mmm,kaip grazu,graziai atrodai.
KAi pavalgo sako Aciu sotus! KAda graziau pasidazau ir pastebi ir pagiria,kad labai grazi.
Tema labai graži, šypseną sukėlė
Kartą ateinu pas sūnų į darželį, po kirpyklos Papildyta: QUOTE(setute @ 2012 02 16, 16:55)
Vartėm šiandien mokomąją knygutę apie žmogų, buvo puslapis apie kvapus ir klausė, kas labiausiai kvepia. Pasakė, kad ponis, šuniukas (žaisliniai
Kartais labai įdomiu tonu pasako: mama, nu kokia tu moteris. Taip pat smagu, kai dukra galvoja, kad jos mama graži.
Na mano panička dabar jau didelė,tai irgi dažnai sako ir myliu,ir tu geriausia draugė,ir gražiausia ir t.t.t ,bet aš niekada nepamiršiu pirmojo jos komplimento,taip vaikiškai keistai išmąstyto,kai buvo jai apie 2,5m.Mamyte aš tave myliu,ir aš sakau tave myliu,o žinai kodėl?ne nežinau sakau,-nes tu labai gera,tu išpili mano sysiuką,kai aš į puodelį padarau,sutvarkai viską.
Tokie va komplimentai už paprasčiausius ir savaime suprantamus dalykus patys pačiausi.
Penkiamecio pasakymas:
mama as tave myliu taip... nu taip storai QUOTE(juraciux @ 2012 02 20, 19:52) Fainiai:D Ai dar atsiminiau,mano mergina komplimentą sakė,bet čia jau ne man,o draugės sūnui(vienmečiui)kokios tavo akys gražios mėlynos ,kaip debesėliai.O gryžus man namo mestelėjo,kodėl mano akys rudos,kaip supuve lapai
Oi priskaiciau as cia visko ir prisijuokiau. Prisiminiau ir savo 6-mecio isprotavima. As sedziu , jis atsisedo salia manes, pradejo glostyti plaukus ir sako :-Tekek uz manes
mano sunelis labai meilus, tai is jo per diena po kelis kartus isgistu, mamyte, as tave labai myliu. as atsakau, as tave taip pat myliu. o jis: as tave labiau
Mama, tu graži
Labai faina,
Man po kelis kartus i diena pasako-KAD LABAI TAVE MYLIU
Saunuoliai visi pabiruciai
Mamyt myliu tave, grazus tavo akinukai, graziai terliota (kartu kepem pyraga, ir sunus truputuka aptaske su tesla), priskina geliu, kad ir nuvytusiu ir sako tu uz ja pati graziausia
Mano keturmetis sunus, mane giria, pasoviai, kartoja kad mane labai labai myli! arba - "Mamyte, kokia Tu grazi!" miela girdeti tai....
Mano mažiukas grįžęs iš darželio per valentino dieną atėjo apsikabino stipriai ir pasakė mamyte aš tave labai myliu. taip meiliai ir švelniai ir daug daug bučinukų davė.
5m : mama as tave myliu, tu pati minksciausia minkstesne uz pagalve
Mano šešemetė dukrelė mano kartais apiberia komplimentais
mano dukryte beveik 3 metu, irgi daznai kartoja ,kad myli.bet labai viena karta prajuokino mane,as laukiausi ir buvo jau paskutinis menesis.sedejom abi ant zemes ir piesiem ir staiga ji man sako :dyyydele mama
Maniškei beveik ketveri,tai nuolat kartoja,kad myli
|