Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų komplimentai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
čikaga
Mano sūnelis kiekvieną dieną sako komplimentus, aš tave myliu, tu mano brangenybė ir pan. ,bet jis tą girdi iš manęs, bet geriausiai buvo prieš išeinant į darželį jis sako mamyte tavo labai gražios akys, vos nenugriuvau, tuo labiau vyras taip niekad man nesako. biggrin.gif
ore|gano
QUOTE(čikaga @ 2006 10 01, 19:32)
Mano sūnelis kiekvieną dieną sako komplimentus, aš tave myliu, tu mano brangenybė ir pan. ,bet jis tą girdi iš manęs, bet geriausiai buvo prieš išeinant į darželį jis sako mamyte tavo labai gražios akys, vos nenugriuvau, tuo labiau vyras taip niekad man nesako.  biggrin.gif
*

biggrin.gif kaip sakant vyrui yra ko is sunaus pasimokyt ax.gif
R@skil@
tai jau tikrai vyram ira is ko pasimokyti biggrin.gif as is savo sesiamecio taip pad daug sulaukiu komplimentu ir demesio.is lauko niekada tuscias nepareina,vis ka nors partempia,akmenuka lapa ar kokia gele israuta su visom saknim wub.gif graziu zodziu taip pat netruksta: "mamyte as tave myliu iki dangaus" arba "man niekada nereiks zmonos,nes as turiu tave" "tu mano pati geriausia mama"o is darzelio mokykleles kai pasimu,tai visada taip liudnai atsidusta ir sako"man siandie buvo taip liudna be taves verysad.gif "kaip isgirstu tokius nuosirdzius zodzius is dar vaikisku lupyciu suspaudzia sirdi.mum suaugusiem daug reiktu is ju pasimokyti.ypac sakyti grazius dalykus.vaikas atejes ir asara nusluostys ir svelnu zodi pasakys.kartais atrodo,kad jis viska labiau supranta negu vyras.noretusi kad tai niekada nesibaigtu.juk jie uzaugs ir tada jau grazius komplimentus sakys panelems.nors kas zino,da mazu ir mum koks nubirs mirksiukas.gif
v.stase
na, komplimentus tai vaikai tikrai moka sakyti.
Mano berniukui yra beveik 9, o panelei-tuoj sueis 7. Sūnus, prisižiūrėjęs filmukų, vieną vakarą sako: mamyte, tu mano super super mama. o mano panelė, kai išgirdo, sako tu ne super mamytė (net verkti pradėjo), o pati geriausia pasaulyje mamytė, bet tu juk nesi super. tą vakarą mano vaikai susipyko, dėl to žodžio super.
Tačiau- vistiek labai smagu- kai tau vaikai taip nuoširdžiai pasako.
Juk jie vaikai, ir jie yra mūsų džiaugsmas ir mūsų gyvenimas
Deli@
mano dukra irgi kasdien "myliu mamą" sako wub.gif dar daynai girdžiu "mama skaniai valgyti padarė" toks netipiškas, bet labai malonus komplimentas biggrin.gif biggrin.gif
*Julyte*
QUOTE(oregano @ 2006 10 01, 23:06)
biggrin.gif kaip sakant vyrui yra ko is sunaus pasimokyt  ax.gif
*

Taip taip, mano didžkis visada pirmiau už tėvą pastebi naujus auskarus, šukuoseną plaukus nudažytus, nagus sutvarkytus ir t.t "Vau, kokie nagai gražūs" "Vau,...."
Dukrytė kai tvarkausi sako" Šaunuolė, mama, darbininkė" "Oi, tu mama, pailsėk"
Kiparise
Kartais sako-"Gazuole(gražuole) tu mano..", arba jei ko paklausia, "ką čia darai?..ir gauna atsakymą, tada sako-"Šaunuole tu mano.." Na aišku nuo nuotaikos priklauso.. biggrin.gif Kartais atvirksčiai būna-"Nedaugausiu su tavim" .. lotuliukas.gif
Ametistė
Mano sūnukas (jam greitai bus 3 metukai) nuo mažens matyt pratinasi moterims komplimentus sakyti. Tokius, kaip "aš tave myliu", " kaip aš tavęs pasiilgau" vienas kitam kelis kartus per dieną sakom, ypač prieš einant miegoti. Ir dar pasako, kad " mama aš tave myliu iš viso pilvuko" smile.gif (jam kažkodėl atrodo, kad meilė pilvelyje yra smile.gif. Dar labai malonūs komplimentai, kai ryte atsikeli pasišiaušiusi kaip kaliausė, o jis sako " mama, kokie gražūs tavo plaukai" arba su lūpytėm paragauja skruostą man ir sako " mama, kokia tu skani". Niu, faina be galo...Mūsų vyrams iš mūsų vaikų, manau, dar labai daug mokintis reikia mirksiukas.gif
VITELI
o maniskis, jam 6 m. daznai man sako ,,Tu graziausia mamyte pasaulyje, tu mano karaliene" Ir prisipazista meilyje kiek viena diena, ir dar sako, kad nori , kad as buciau jo zmona lotuliukas.gif Kai bunam vasara lauke, tai kikviena karta nuskina kokia gelyte, paslepe uz nugaros, ateina bpabucioja ir iteike wub.gif Saunus tie musu berniukai -virukai thumbup.gif
murzinyte
Turbūt jie iš mūsų pačių jiems sakomų žodžių prisirankioja... ax.gif
Maniškis dažnai ir "oj tu vaikeli, vaikeli" man pasako, dar galvytę kraipydamas... lotuliukas.gif Keista ir tas kad dažnai aprangą pagiria (vyras to niekada nedaro). Taip kad manau kaip aš jam - taip jis man....
Kartą juokas paėmė, kai teko apsivilkti klasikinį kostiumėlį (kurių šiaip nenešioju), tai sūnus sako "mama, tu nebebūsi mergaitė ? Būsi teta? " lotuliukas.gif

O nu tų visų žodžiukų tai tikrai ištirpti galima, aš kai tokia "skystaklynė" tai neretai ir apsiašaroju... blush2.gif
kristeu
maniškis tai kaip lapė moka prisiblatinti ir gražiai suokti, kai jam ko nors reikia. o šiaip kelis kartus yra maloniai nustebines su savo komplimentais: kai po antro sūnelio gimdymo sėdėjau su juo namie, kažkaip buvau primiršusi save, ir kai jam buvo apie metukus, nutariau nueiti į kirpyklą, o kai grįžau namo, sunūs iš kart pagyrė, kad labai gražiai atrodau (ko iš vyro nesulaukiau verysad.gif ), buvo labai malonu, nes tai buvo nuoširdūs žodžiai. dar jis mane mėgsta pakritikuoti ar pagirti, kai kur nors ruošiuosiu į svečius, dažnai žiūri iš šono ir pagiria, kad gražiai atrodau. O vieną kartą žiūrėjo, žiūrėjo ir sako: mamyte, tu labai seksualiai atrodai ohmy.gif man net žandikaulis atvipo, bet buvo labai malonu, net nežinau iš kur jis tą žodį susimedžiojo g.gif
Meškius
Be visų "Aš tave myliu" ir pan., kuriuos dažnai girdi, maniškis , kai buvo ką tik suėję 7m, pasakė:" Mamyte, ačiū, kad mane pagimdei. Aš toks laimingas, kad turiu jus. Tu mano geriausia mamytė pasaulyje"
Įdomi
Prieš porą dienų sūnus ryte vos nubudęs apsikabino mane ir pasakė:"Mamyte,aš tave labai myliu.Tu mano mažas žmogutis.Tu mano šokoladinis meškiukas" biggrin.gif wub.gif
String
Mano dukrytė irgi kasdien nupiešia kokį piešinuką, ir mums gryžus iš darbo, pareiškia: "Tėveliai, aš jums nupiešiau dovanėlę". Kasdien man sako "mamyte, aš tave LABAI myliu" ir taip apkabina, kad net kauleliai traška. Dar glosto man plaukus, bučiuoja, ir sako :"Kaip skaniai kvepia tavo plaukučiai...". Labiausiai mėgsta mano plaukus, ir nuolat giria juos: "Tavo patys gražiausi šviesūs plaukučiai" wub.gif O kai gryžtu iš kirpyklos, pauosto mano plaukus ir nepatenkinta sako: "Tavo plaukučiai kažkaip taip smirda kirpykla" doh.gif Jai nepatinka kirpyklos priemonių kvapas matyt ax.gif Ir dar, kai susitvarkau, pasipuošiu, ji atsargiai glosto mane ir sako :"Bijau suardyti tau gražią šukuoseną". Dar mane ėmė vadinti "mamčikai" biggrin.gif Taip ir kalba: "Mamčikai, tu mano brangenybe", "Mamčikai, aš tave myliu".
Dažnai kartoja: "Tetis toks didelis, o tu tokia plona" biggrin.gif "Tu esi mano lašišytė. Aš maža lašišytė, o tu didelė lašišytė. Didelė, bet nestora, o plona" biggrin.gif
biteg
Atsimenu daug juoko sukelusi komplimenta kai drauges vaikas kokiu 4metu pasake '' mama koks tavo uzpakalis grazus'' biggrin.gif
happy mama
Dukra budama tryju metu,pamate savo teti gražei apsiriengusi ir sako TETI tu mano GAŽOLIS
mazgele
mano beveik 4 metų mažius šimtą kartų per dieną apkabina ir pasako, kaip mane myli. O kada žiūri mūsų vestuvines nuotraukas, sako - mama, tu čia kaip princesė Rožė (iš japonų multiko apie batuotą katiną). Taip pat sako ,kai jam patinka kaip aš apsitengusi biggrin.gif
(Agnieska)
Maniskis vidury nakties nubudes kaip visad rekia, tetis nuejo, girdziu sako :"teveli, Tavo trusikai labai grazus" lotuliukas.gif
As irgi toki komplimenta esu jau gavus is sunelio rolleyes.gif O siaip kiekviena diena priena prisiglausti, pakabinti ir pasakyti "mamyte, as labai Tave myliu". Fantastiska tureti vaika thumbup.gif
Ilganosė
Labai smagu buvo paskaityti šitą temelę. Maniškė tai jau dažnai komplimentus sako norėdama įsiteikti, o "komplimentas", kuris labai įstrigo į širdį, buvo: "mama, tu ragana" (čia buvo po to, kai labai aprėkiau, kad nesusitvarkė). Tada aš pasakiau"Tai tu tada raganos duktė". baisiausiai įsižeidė...
noir1
Na maniškis kad myli sako dažnai,bet vakar išgirdau perliuką,grįžau iš kirpyklos nusiblondinusi plaukus,o jis man sako"mama tu graži kaip balerina"nu aš nesijaučiu baleriniška,tai šis komplimentas ir prajuokino ir pamalonino.Jis ir vest mane žada ir su limuzinu pavešti ir gražiausius rūbus nupirkti.Jis mano pažadukas,bet joi norai ir pažadai tokie nuoširdūs.Žinau kad aš jam ir geriausia ir gražiausia i r kitokia iausia
noanoa
Manau vaikai kopijuoja suaugusiu elgesi,maniskiui dar tik3m.suejo,o jau meilikauja!Kai geros nuotaikos-tai vis kartoja"mama,as tave labai labai myliu",apsikabina,buciuoja,jei uzsigaunu-papucia,isbuciuoja skaudama vieta,sako"ca-ca","mazute tu mano" smile.gif .Taip maloniai nuteikia.Bet komplimentu-tokiu kaip"tu grazi"nesako,to turbut turetu pasimokyt is tecio,o tetis kazkaip paskutiniu metu mamai nesako komplimentu,tai is kur tam vaikui ismokt smile.gif .O man labai norisi,kad sunus uzaugtu mokedamas gerbt moteri,kad nebutu geda pries busima marcia smile.gif .
angliuke
O mano panelyte daznai sako:mamyte tu grazuole bigsmile.gif ,o kai prisidirba kanors ir mato,kad pykstu,sako,mamyte tavo labai grazios akys wub.gif . Vaikas zino,kaip mama apramint biggrin.gif
laukinuke
šiaip tai dažnai sako,kad myli,kad gera,graži,bet man tai labiausiai įstrigęs pupos komplimentas,kai aš namie vaikščiojau su klenaitėm ir ji sako :
-oi mamyte kokie gražūs trusikėliai blush2.gif .
Šiaip dažniausiai dėviu stringus,bet jai matyt kelnaitės gražiau ir dar jos su gėlytėm tai ji ir mestelėjo. lotuliukas.gif
Daiv@
Maniškis kartais mane kviečia "mamyte gražuolyte" wub.gif wub.gif wub.gif
rugiagėlė
Pas mano dukrą rudos akys (į tėtį), o pas mane žalios, bet Ugnė paklausta ,,kokios pas tave akys?" visiems atšauna, kad pas ją akys kaip pas mamą - žalios tongue.gif (spalvas ji kuo puikiausiai skiria).
JOLITUKAS
Maniškė 4,5 m. mėgta sakyti "mamyte gražuolyte pupulyte", o viena vakara sulaukiau "komplimento" - "mamyte, tu pastorėjai?" blink.gif blink.gif blink.gif
=maza=
maniskis daznai man zarsto komplimentus, bet labiausiai man patinka, kaip jis prieina prie manes ir pradeda buciuot akytes, nosyte, zandukus, ausytes, lupytes . . . ir galiausiai pasako: tu tik mano ir tetes! blush2.gif rolleyes.gif
cavalli
Mano mazylis kartais pasako kanors grazaus, pvz., kad skaniai kvepiu tongue.gif Arba pasako, kad kasnors grazus, niu ar batai ar bliuskute ar pan ax.gif Kaip miela is tokio pipiro susilaukt komplimento wub.gif
daivukste
Aš tai labai retai dažausi,o kai pasidažau akis,tai maniškis visada pastebi ir sako: mamyte, kokios gražios tavo akys ax.gif ištikrųjų labai malonu išgirst iš savo vaiko komplimentus thumbup.gif
mama_gulbe
QUOTE(daivukste @ 2007 05 09, 22:04)
  ištikrųjų labai malonu išgirst iš savo vaiko komplimentus  thumbup.gif
*

aga wub.gif wub.gif

mano berniukas tai ir sako visko, bet dazniausiai kad myliu ir atbega taip apsikabina stipriai ir linguoja dar i sonus ir dar megsta labai su zanduku prisiglausti ax.gif wub.gif
agniux911
mano vaikinukas irgi pastabus, kaip ir vis mazi vaikai, dazna girdziu, "tu mano zvirbliukas, katinelis", "kokia tu grazuole", "oi, kaip graziai atrodai", bet karta teko pasijust nejaukiai kaip jis isreze kai as persirenginejau i naktinius (kol kas dar manau galiu pusnuoge pasirodyt jo akyse,nors gal nera tinkama,bet rengtis turiu o buna visad salia) "mama, man nepatinka kaip tu cia nuoga atrodai" blink.gif
Unregistered
O man gražiausia buvo, kai mano penkiametis pasakė: MYLIU wub.gif MYLIU wub.gif . NORIU APKABINTI wub.gif . Na, tiesiog kojas pakirto, pasilenkiau apsikabinti ir vos ne į ašaras cray.gif , nes kas jau kas, o mano greituolis tokiems žodžiams laiko neturi schmoll.gif .
berniukai
Mano dickis yra pasake: mama,kokia tu gera wub.gif O siaip per diena kelis kart pasako,kad myli ir papraso buciuko ax.gif
JO/NE
Daug gražių pasako, kaip ir kiti vaikai, bet būna ir juokingų. Pvz.: Aš jai sakau, kad ji mano angeliukas arba širdelė, o ji man meiliai atsako, kad aš jos meškutė arba kiauliukas, arba musė biggrin.gif . O vieną kartą sakė: "mama,tu-mano auksas, tokia visa medinė" blink.gif biggrin.gif .
Stiprioji
Mano vaikis visada pasako, kad kokia aš graži, kai užsidedu sijoną flirt.gif
O kartą draugė man atnešė suknelę pasimatuoti (tokia ružava, lengva, trumpa), kai pamatė mano vaikas, tai liepė ją pirkti ir nešioti. Praktiškai dėl jo tą suknelę ir nusipirkau, paskui ir pačiai labai patiko nešioti biggrin.gif
Meril
Labai daznai, kelis kartus per diena dukrtyte sako: "Pati pati geriausia mamyte pasaulyje" wub.gif
laukinuke
sveiki, va kalbant apie komplimentus gyvunu vardais tai as ir turiu ka pasakyti. mane visda vadina mamyte kalyte lotuliukas.gif ,o ji sunyte,o tetis sunis thumbup.gif
JO/NE
QUOTE(laukinuke @ 2007 05 17, 16:05)
sveiki, va kalbant apie komplimentus gyvunu vardais tai as ir turiu ka pasakyti. mane visda vadina mamyte kalyte  lotuliukas.gif ,o ji sunyte,o tetis sunis  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tai fainai thumbup.gif
Meril
QUOTE(laukinuke @ 2007 05 17, 15:05)
sveiki, va kalbant apie komplimentus gyvunu vardais tai as ir turiu ka pasakyti. mane visda vadina mamyte kalyte  lotuliukas.gif ,o ji sunyte,o tetis sunis  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rene
Mano vyresnelis pasako, kad mane labai myli arba kokia as grazi. O jeigu ka nors matuojuosi, tai visada issako savo nuomone tinka man ar ne. Dar turiu dukryte 1 m. ir 3 men., tai ji apkabina mane per diena n kartu, myluoja linguodama ir vis duoda buckiuka. Tai as labai laiminga, kad mano vaikuciai tokie meilus smile.gif smile.gif smile.gif
Dianule
Oi kaip gražu girdėt komplimentus iš savo vaikučių smile.gif O mano vyresnioji 3.5 metukų auklėtojoms giria:"Kokia mano mamyte gera, kokia mano mamytė graži". Nors nei aš esu tokia gera, nei ką. Esu kaip visos mamos blush2.gif Ir dar sako kai žiūri reklamas apie šampūnus:"šitie plaukai kaip mano mamytės" wub.gif flirt.gif
*sanel*
QUOTE(laukinuke @ 2007 05 17, 15:05)
*

lotuliukas.gif thumbup.gif
mano sūnus labai dažnai sako "tu labai graži" labai pastabus, jei tik kitaip susišukuoji, ar apsirengi kitą drabužį, tuoj pat sako kad labai gražu ax.gif
little girl
[quote=Darija,2007 05 17, 07:55]
Mano vaikis visada pasako, kad kokia aš graži, kai užsidedu sijoną flirt.gif

Mano irgi smile.gif wub.gif ir su toookia intonacija biggrin.gif O dabar tai uzejo sakyti mamyte mamytukyte mazulyte ir kokiu tik galuniu neprigalvoja wub.gif Siaip man labai mielas komplimentas, jei taip galima pavadinti, kai sunelis atnesa nuskinta gelyte (kartais piene smile.gif ) ir sako cia tau mamyte. Dar ir del to gera, kad draugas ji to ismoke wub.gif
Zylute1
Mano keturmetis vyrukas labai daznai sako, kad mane myli is visu jegu biggrin.gif ir gelyciu atnesa, o kartais zaidziam jo sugalvota zaidima - mama, as pameciau buciuka, einam ieskot. 4u.gif ieskom, randam ir tada mane pabuciuoja. superinis lelius. thumbup.gif ir grazia vadina, oi padlaizunas auga... ax.gif
Sellte
Saunuoliai gi musu maziukai...Juk ju zodeliai ir pagyrimai yra mieliausi mirksiukas.gif
Mano maziukui 4,5m tai ko tik neprisiklausau blush2.gif Sako-karaliene tu mano...Tu pati graziausia... 4u.gif O kai pamato su suknute tai isvis pasipila liaupses-Teti ar tu matei kaip mamyte graziai atrodo?Tokia svelnute...Mama zinok as tau per gimtadieni padovanosiu dar grazesne suknele 4u.gif
arba-kokie juokingi,svelnus tavo plaukuciai... blush2.gif bigsmile.gif
kuziukas
5 metu dukra ,grizus is atostogu apkabino teti ir sako:as jau pamirsau koks tu pas mane grazuolis lotuliukas.gif 4u.gif
Mojo
Mano mažoji labai pavydi manęs, neleidžia vyrui apkabinti, bučiuoti. Vienąkart, kai jai dar nebuvo 3 metų, pamačiusi vyrą apkabinusį mane, pripuolė šaukdama: "Čia mano mamytė, tu tokios mamytės neturi".
Man tai buvo labai didelis komplimentas biggrin.gif
laiva
QUOTE(kuziukas @ 2007 06 11, 21:36)
5 metu dukra ,grizus is atostogu apkabino teti ir sako:as jau pamirsau koks tu pas mane grazuolis lotuliukas.gif  4u.gif
*

Kokia faina lotuliukas.gif thumbup.gif
Iš saviškio irgi dažnai susilaukiu kokia graži, pati švelniausia pasaulyje, geriausia draugė ir pnš. Iš kur tie vaikai tokie pastabūs, viską pakomentuos...kokia graži palaidinė, koks gražus žiedukas, kokie tavo šokoladiniai plaukai biggrin.gif O tėčiui sako "nuuu gražus esi, bet gal nelabai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niktė
Mano kleckas dar visai neseniai pradėjo šnekėti, tai mums jau ir taip didelis atradimas, o dar kai pasako mama tu labai labai graži arba aš tave labai myliu, tai atrodo širdis iš džiaugsmo gali iššokti wub.gif
Dykuma5
bigsmile.gif mano vaikutis labai dažnai sako, kad mane myli. Būna, kad einam gatve, o jis sustoja ir sako: myliu tave. Kaip būna smagu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.