Mano sūnelis kiekvieną dieną sako komplimentus, aš tave myliu, tu mano brangenybė ir pan. ,bet jis tą girdi iš manęs, bet geriausiai buvo prieš išeinant į darželį jis sako mamyte tavo labai gražios akys, vos nenugriuvau, tuo labiau vyras taip niekad man nesako.
QUOTE(čikaga @ 2006 10 01, 19:32) Mano sūnelis kiekvieną dieną sako komplimentus, aš tave myliu, tu mano brangenybė ir pan. ,bet jis tą girdi iš manęs, bet geriausiai buvo prieš išeinant į darželį jis sako mamyte tavo labai gražios akys, vos nenugriuvau, tuo labiau vyras taip niekad man nesako.
tai jau tikrai vyram ira is ko pasimokyti
na, komplimentus tai vaikai tikrai moka sakyti.
Mano berniukui yra beveik 9, o panelei-tuoj sueis 7. Sūnus, prisižiūrėjęs filmukų, vieną vakarą sako: mamyte, tu mano super super mama. o mano panelė, kai išgirdo, sako tu ne super mamytė (net verkti pradėjo), o pati geriausia pasaulyje mamytė, bet tu juk nesi super. tą vakarą mano vaikai susipyko, dėl to žodžio super. Tačiau- vistiek labai smagu- kai tau vaikai taip nuoširdžiai pasako. Juk jie vaikai, ir jie yra mūsų džiaugsmas ir mūsų gyvenimas
mano dukra irgi kasdien "myliu mamą" sako
QUOTE(oregano @ 2006 10 01, 23:06) Taip taip, mano didžkis visada pirmiau už tėvą pastebi naujus auskarus, šukuoseną plaukus nudažytus, nagus sutvarkytus ir t.t "Vau, kokie nagai gražūs" "Vau,...." Dukrytė kai tvarkausi sako" Šaunuolė, mama, darbininkė" "Oi, tu mama, pailsėk"
Kartais sako-"Gazuole(gražuole) tu mano..", arba jei ko paklausia, "ką čia darai?..ir gauna atsakymą, tada sako-"Šaunuole tu mano.." Na aišku nuo nuotaikos priklauso..
Mano sūnukas (jam greitai bus 3 metukai) nuo mažens matyt pratinasi moterims komplimentus sakyti. Tokius, kaip "aš tave myliu", " kaip aš tavęs pasiilgau" vienas kitam kelis kartus per dieną sakom, ypač prieš einant miegoti. Ir dar pasako, kad " mama aš tave myliu iš viso pilvuko"
o maniskis, jam 6 m. daznai man sako ,,Tu graziausia mamyte pasaulyje, tu mano karaliene" Ir prisipazista meilyje kiek viena diena, ir dar sako, kad nori , kad as buciau jo zmona
Turbūt jie iš mūsų pačių jiems sakomų žodžių prisirankioja...
Maniškis dažnai ir "oj tu vaikeli, vaikeli" man pasako, dar galvytę kraipydamas... Kartą juokas paėmė, kai teko apsivilkti klasikinį kostiumėlį (kurių šiaip nenešioju), tai sūnus sako "mama, tu nebebūsi mergaitė ? Būsi teta? " O nu tų visų žodžiukų tai tikrai ištirpti galima, aš kai tokia "skystaklynė" tai neretai ir apsiašaroju...
maniškis tai kaip lapė moka prisiblatinti ir gražiai suokti, kai jam ko nors reikia. o šiaip kelis kartus yra maloniai nustebines su savo komplimentais: kai po antro sūnelio gimdymo sėdėjau su juo namie, kažkaip buvau primiršusi save, ir kai jam buvo apie metukus, nutariau nueiti į kirpyklą, o kai grįžau namo, sunūs iš kart pagyrė, kad labai gražiai atrodau (ko iš vyro nesulaukiau
Be visų "Aš tave myliu" ir pan., kuriuos dažnai girdi, maniškis , kai buvo ką tik suėję 7m, pasakė:" Mamyte, ačiū, kad mane pagimdei. Aš toks laimingas, kad turiu jus. Tu mano geriausia mamytė pasaulyje"
Prieš porą dienų sūnus ryte vos nubudęs apsikabino mane ir pasakė:"Mamyte,aš tave labai myliu.Tu mano mažas žmogutis.Tu mano šokoladinis meškiukas"
Mano dukrytė irgi kasdien nupiešia kokį piešinuką, ir mums gryžus iš darbo, pareiškia: "Tėveliai, aš jums nupiešiau dovanėlę". Kasdien man sako "mamyte, aš tave LABAI myliu" ir taip apkabina, kad net kauleliai traška. Dar glosto man plaukus, bučiuoja, ir sako :"Kaip skaniai kvepia tavo plaukučiai...". Labiausiai mėgsta mano plaukus, ir nuolat giria juos: "Tavo patys gražiausi šviesūs plaukučiai"
Dažnai kartoja: "Tetis toks didelis, o tu tokia plona"
Atsimenu daug juoko sukelusi komplimenta kai drauges vaikas kokiu 4metu pasake '' mama koks tavo uzpakalis grazus''
Dukra budama tryju metu,pamate savo teti gražei apsiriengusi ir sako TETI tu mano GAŽOLIS
mano beveik 4 metų mažius šimtą kartų per dieną apkabina ir pasako, kaip mane myli. O kada žiūri mūsų vestuvines nuotraukas, sako - mama, tu čia kaip princesė Rožė (iš japonų multiko apie batuotą katiną). Taip pat sako ,kai jam patinka kaip aš apsitengusi
Maniskis vidury nakties nubudes kaip visad rekia, tetis nuejo, girdziu sako :"teveli, Tavo trusikai labai grazus"
As irgi toki komplimenta esu jau gavus is sunelio
Labai smagu buvo paskaityti šitą temelę. Maniškė tai jau dažnai komplimentus sako norėdama įsiteikti, o "komplimentas", kuris labai įstrigo į širdį, buvo: "mama, tu ragana" (čia buvo po to, kai labai aprėkiau, kad nesusitvarkė). Tada aš pasakiau"Tai tu tada raganos duktė". baisiausiai įsižeidė...
Na maniškis kad myli sako dažnai,bet vakar išgirdau perliuką,grįžau iš kirpyklos nusiblondinusi plaukus,o jis man sako"mama tu graži kaip balerina"nu aš nesijaučiu baleriniška,tai šis komplimentas ir prajuokino ir pamalonino.Jis ir vest mane žada ir su limuzinu pavešti ir gražiausius rūbus nupirkti.Jis mano pažadukas,bet joi norai ir pažadai tokie nuoširdūs.Žinau kad aš jam ir geriausia ir gražiausia i r kitokia iausia
Manau vaikai kopijuoja suaugusiu elgesi,maniskiui dar tik3m.suejo,o jau meilikauja!Kai geros nuotaikos-tai vis kartoja"mama,as tave labai labai myliu",apsikabina,buciuoja,jei uzsigaunu-papucia,isbuciuoja skaudama vieta,sako"ca-ca","mazute tu mano"
O mano panelyte daznai sako:mamyte tu grazuole
šiaip tai dažnai sako,kad myli,kad gera,graži,bet man tai labiausiai įstrigęs pupos komplimentas,kai aš namie vaikščiojau su klenaitėm ir ji sako :
-oi mamyte kokie gražūs trusikėliai Šiaip dažniausiai dėviu stringus,bet jai matyt kelnaitės gražiau ir dar jos su gėlytėm tai ji ir mestelėjo.
Maniškis kartais mane kviečia "mamyte gražuolyte"
Pas mano dukrą rudos akys (į tėtį), o pas mane žalios, bet Ugnė paklausta ,,kokios pas tave akys?" visiems atšauna, kad pas ją akys kaip pas mamą - žalios
Maniškė 4,5 m. mėgta sakyti "mamyte gražuolyte pupulyte", o viena vakara sulaukiau "komplimento" - "mamyte, tu pastorėjai?"
maniskis daznai man zarsto komplimentus, bet labiausiai man patinka, kaip jis prieina prie manes ir pradeda buciuot akytes, nosyte, zandukus, ausytes, lupytes . . . ir galiausiai pasako: tu tik mano ir tetes!
Mano mazylis kartais pasako kanors grazaus, pvz., kad skaniai kvepiu
Aš tai labai retai dažausi,o kai pasidažau akis,tai maniškis visada pastebi ir sako: mamyte, kokios gražios tavo akys
mano vaikinukas irgi pastabus, kaip ir vis mazi vaikai, dazna girdziu, "tu mano zvirbliukas, katinelis", "kokia tu grazuole", "oi, kaip graziai atrodai", bet karta teko pasijust nejaukiai kaip jis isreze kai as persirenginejau i naktinius (kol kas dar manau galiu pusnuoge pasirodyt jo akyse,nors gal nera tinkama,bet rengtis turiu o buna visad salia) "mama, man nepatinka kaip tu cia nuoga atrodai"
O man gražiausia buvo, kai mano penkiametis pasakė: MYLIU
Mano dickis yra pasake: mama,kokia tu gera
Daug gražių pasako, kaip ir kiti vaikai, bet būna ir juokingų. Pvz.: Aš jai sakau, kad ji mano angeliukas arba širdelė, o ji man meiliai atsako, kad aš jos meškutė arba kiauliukas, arba musė
Mano vaikis visada pasako, kad kokia aš graži, kai užsidedu sijoną
O kartą draugė man atnešė suknelę pasimatuoti (tokia ružava, lengva, trumpa), kai pamatė mano vaikas, tai liepė ją pirkti ir nešioti. Praktiškai dėl jo tą suknelę ir nusipirkau, paskui ir pačiai labai patiko nešioti
Labai daznai, kelis kartus per diena dukrtyte sako: "Pati pati geriausia mamyte pasaulyje"
sveiki, va kalbant apie komplimentus gyvunu vardais tai as ir turiu ka pasakyti. mane visda vadina mamyte kalyte
Mano vyresnelis pasako, kad mane labai myli arba kokia as grazi. O jeigu ka nors matuojuosi, tai visada issako savo nuomone tinka man ar ne. Dar turiu dukryte 1 m. ir 3 men., tai ji apkabina mane per diena n kartu, myluoja linguodama ir vis duoda buckiuka. Tai as labai laiminga, kad mano vaikuciai tokie meilus
Oi kaip gražu girdėt komplimentus iš savo vaikučių
QUOTE(laukinuke @ 2007 05 17, 15:05) sveiki, va kalbant apie komplimentus gyvunu vardais tai as ir turiu ka pasakyti. mane visda vadina mamyte kalyte mano sūnus labai dažnai sako "tu labai graži" labai pastabus, jei tik kitaip susišukuoji, ar apsirengi kitą drabužį, tuoj pat sako kad labai gražu
[quote=Darija,2007 05 17, 07:55]
Mano vaikis visada pasako, kad kokia aš graži, kai užsidedu sijoną Mano irgi
Mano keturmetis vyrukas labai daznai sako, kad mane myli is visu jegu
Saunuoliai gi musu maziukai...Juk ju zodeliai ir pagyrimai yra mieliausi
Mano maziukui 4,5m tai ko tik neprisiklausau arba-kokie juokingi,svelnus tavo plaukuciai...
5 metu dukra ,grizus is atostogu apkabino teti ir sako:as jau pamirsau koks tu pas mane grazuolis
Mano mažoji labai pavydi manęs, neleidžia vyrui apkabinti, bučiuoti. Vienąkart, kai jai dar nebuvo 3 metų, pamačiusi vyrą apkabinusį mane, pripuolė šaukdama: "Čia mano mamytė, tu tokios mamytės neturi".
Man tai buvo labai didelis komplimentas QUOTE(kuziukas @ 2007 06 11, 21:36) Kokia faina Iš saviškio irgi dažnai susilaukiu kokia graži, pati švelniausia pasaulyje, geriausia draugė ir pnš. Iš kur tie vaikai tokie pastabūs, viską pakomentuos...kokia graži palaidinė, koks gražus žiedukas, kokie tavo šokoladiniai plaukai
Mano kleckas dar visai neseniai pradėjo šnekėti, tai mums jau ir taip didelis atradimas, o dar kai pasako mama tu labai labai graži arba aš tave labai myliu, tai atrodo širdis iš džiaugsmo gali iššokti
|